HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Hétf. Szept. 05, 2016 10:57 pm

Néha egészen furcsa dolgokat képesek rám bízni a minisztériumban. Ezt annak tudom be, hogy felelősségteljes, józan és megbízható valakinek vagyok elkönyvelve, így rám lehet bízni egy megkergült seprűt is. Senki se kérdezze, mi a fenéért rám esett a választás. Bár úgy sejtem, az előző két tulaj kar és kulcscsonttörései, enyhe agyrázkódása és rettegése következtében az első értelmes varázslót ragadták el a folyosón, hogy ugyan vigye már el ezt a megveszekedett eszközt a 6.-ra. Belül legszívesebben lenyomtam volna annak a szerencsétlennek a torkán az egész mizériát a seprűvel együtt, de kifelé csak hálásan mosolyogtam, hogy mennyire megtisztelő, hogy rám esett a választás és a tőlem telhető legkevesebb kárt okozva jussak el az adott emeletre. Szerencsére a seprű agresszív megragadását a határozott fellépésemnek és a helyzetre való reális reakcióként fogták fel, nem úgy, ahogy valóban éreztem: mindjárt megütöm őket...
Mindezek teljes dicstelen fényében kezdtem el vonulni ezzel a borzalommal és hagytam magam mögött az eltervezett dolgaim. Mert nekem ugyebár semmi dolgom itt ugye? Nem dolgozni járok be, nem azért, hogy a Nagyúr briliáns puzzle-jait illesszem a helyére, á, nem. Magamban füstölögve a rángatózó seprűvel menetelek, mikor kiszúrom a jellegzetes vörös hajkoronát. El sem tudom képzelni mit keres itt utált ellenségem felesége, de rögtön gonosz mosolyom lesz. Teljesen 'véletlenül' engedem el ezt vackot, remélve egy mesés vesést okozok ennek a mocskos kis ál-boszorkánynak, de persze most sincs szerencsém, csak elzúg előtte, éppen csak súrolva a mellét a nőnek, de remélem megijed legalább. Szeretem ha sikítoznak félelmükben az emberek. Az olyan kellemesen kakofón dallam. Minden esetre előkapom a pálcám és magamhoz vonszolom a hívó varázslattal ezt a bedarálni való faszemetet, míg előveszem aggódó, nyájas arcom és hangom.

-Ó, mélységesen sajnálom, annyira megkergült ez a seprű, viszem megjavíttatni, már ha még van számára remény, remélem semmi baja nem esett!
Végtére is egy eldugott részen, ahol csak James fogja látni, ott akarom megölni, most még csak tervezgetem a halálát, semmi konkrét és az, hogy agyonverje egy seprű nem elég... kifinomult az én ízlésemnek, túl barbár lenne, el is vetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Kedd Szept. 06, 2016 10:42 amLily & Sean

te gonosz :O  • 275 • Mad World
Ismét irodai munkára lettem kárhoztatva. Nem örülök neki, utálok manapság a minisztérium falain belül lenni. Komolyan terepen nagyobb biztonságban érzem magam, mint ide bent. Egyszerűen a levegőben érzem a sok árulót, és azt a tömérdek rosszindulatot. Nem érzem jól magam a munka helyemen, és ez nem a legjobb érzés, hisz akárhogy is nézzük a napunk nagy részét itt töltjük. Annyi a mázlim, hogy mint auror legfőképp járőrözöm, vagy kiküldenek. Mikor pedig papírmunkára ítélnek, egyszerűen a sírógörcs kerülget, utálom. És melyik a legrosszabb része? Mikor aláírásért kell rohangálnom,mert persze az illetékesek sosem tartózkodnak a mi részlegünkön. Mivel Frank Longbottom az arurok parancsnoka , és ő kiküldetésen van ismételten Rosiert kell megtalálnom, akit ki nem állhatok. Sejtem hogy ő halálfaló, és hogy bizonyítsa az ember boszorkánya, hogy egy fejes a minisztériumban tudjuk kinek dolgozik? Sehogy...  Így elé kell állnom és mosolyognom. Viszont már a második helyről küldenek el egy harmadikba, így próbálok nyugalmat erőltetnem magamon. Mikor kijövök az egyik irodából, konkrétan egy megvadult seprű súrolja a melleimet, amire majdhogynem felsikítok ijedtemben. De nem teszem, csak a papírokat fogom görcsösen ne reppenjenek megint ki a kezemből. Majd rátekintek a hang forrására, aki épp próbálja kordában tartani azt a seprűt. Két pálca hintéssel én el is intézem neki.
- Csak le kellett nyugtatni. - nézek rá, majd mosolyt erőltetek magamra. - Sean Avery , igaz ? - remek még egy halálfaló jelölt, akire gyanakszik a Rend. Látásból és hallásból ismerem, de még soha nem beszélgettem el vele. Csupán a jelentésekből derül ki, hogy ő és a testvére igencsak gyanúsak, és a testvére le is bukott egy helyszínen, de nem tudtuk rá bizonyítani. Így megy ez manapság, amitől hányingert kapok.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Szomb. Szept. 17, 2016 6:51 pm


Lily & Sean


Csalódást okoz nekem ez a Lily 'Potter... A neve gyűlöletes, de még arra sem képes, hogy sikítson egy édeset, ehelyett megkukultan szorítja magához a papírjait. Istenek, de unalmas... Ráadásul hagyom, hogy segítsen, de az irodában jobb csínján bánni a pálcatrükközéssel, így csak okot adott, hogy hálás lehessek Neki, ami persze csak színjáték, de hitelesebb így. Meglep, hogy tudja a nevem, de így csak érdekesebb, könnyed meglepettség fut át az arcomon, de ez valóban őszinte.
- Oh, igen, Mr. Evans, ugye? A vörös hajzuhatag árulkodó.
Nekem vörös, másnak barna, de érdekel is engem.
- Elnézést a kellemetlenségért, megszoktam, hogy az én seprűim kezesek, de mivel van egy kis fejetlenség szokás szerint, véletlen megkaptam ezt a kis kitérőt. Ellenben kegyed nagyon jól megfékezte, nem tudom... szóval...
Tettetek némi bizonytalanságot és kínos feszengést, ha már így alakult lehetne nekem is jó napom, nem de?

- Nos... esetleg megkérhetném arra tartson velem? Tudom, rohan mindenki, de óriási segítség lenne, félek felforgatom a hátralevő emeleteket is... remekül fogalmazok írásban, szóban esetlen vagyok, nézze el... szóval?
Reménykedően nézek rá, a sármom nem próbálom bevetni, mivel halálosan szerelmes némbereknél nem működik és ez a példány lefolyik a székről is gondolom, ha csak meghallja a férje nevét. Házasság... Potter szégyent hozott a mágusvérre, elvette ezt a csitrit. Khm, na de, remélem megszán, ha már olyan fene jótét lélek. A seprű valóban szemétre való, mert már ficereg is. Érdekelne milyen félresikerült bűbájtól lett ilyen megveszekedett. De most kapóra jön, szó se róla.
- Bár gondolom csak feltartom, most is, rémesen kínos...
Szabadkozom még egy sort, közben próbálom megfogni ezt a tűzifának valót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Vas. Szept. 18, 2016 9:12 pmLily & Sean

te gonosz :O  • 240 • Mad World
Kénytelen vagyok elnevetni magamat, mikor rossz néven szólít. Kicsit, nagyon mindenhol hibásan.
- Tulajdonképpen Mrs. Potter vagyok. - mosolyodom el azért kedvesen, mindenki tévedhet. Majd egyre többet jár az agyam jövök rá, hogy Avery is igencsak rajta van a mi kis listánkon. Ő is szerintünk halálfaló, de bizonyítani még nem tudjuk. Szóval óvatosnak kell mindenképpen lennem. A seprűt gyorsan lenyugtattam, bár csodálkozom, hogy ilyen alapvető bűbáj miért nem jutott eszébe. Bár nekem is szokott lenni olyan, mikor több bűvige is kering a fejembe, és a legkézenfekvőbb nem jön el a tudatomig. A lényeg, hogy próbálok nem átváltozni teljesen paranoiássá. Mikor megkér, hogy segítsek kicsit kirázz a hideg. Gyorsan átpörgetem magamba a pro és kontrát. Veszélyes lenne vele mennem, hisz tényleg az egyik gyanúsítottunk. Másfelől viszont lehet így tudnék meg többet, nem ? Nem hinnem, hogy pont a minisztériumba akarna megtámadni. Így mély levegőt veszek, majd felöltöm a már oly sokszor gyakorolt mosolyomat.
- Szívesen segítek, nem tudom hol találhatom pontosan a főnökömet, lehet pont arra felé ólálkodik. - össze fogom szorosabban a tekercseket, majd várakozással teli ránézek.
- Akkor hát merre kell cipelni a megvadult tárgyakat ? Mindig is érdekelt ez a részleg is. Érdekes. - majd mikor elindulunk , próbálom végig futtatni az agyamon még is miről kéne társalognom egy gyanúsítottal. Nem kérdezhetek rá, de még is kéne némi bizonyítékot szereznem.
- Ez a pontos munkája? Megvadult tárgyak? Nem hangzik izgalmasnak. - kérdezem még mindig kedvesen, amit nagyon nehéz tartanom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Kedd Okt. 11, 2016 6:33 pm


Lily & Sean

//Ooopsz a nemed még tudja, ha a neved direkt el is rontotta xD Bocs, nem tűnt fel, hogy r lett az s xDDD De legalább férfi számba vagy véve xDD Bocsi xD//

- Áh, hát hogyne, hogyne, elnézést.
Gyűlöletes név, rühellem kimondani, mert akkor süt belőle az utálat, ennyire én sem vagyok jó színész, de a könnyed mosoly még megy.
- Ó, ez nagyszerű! Ezer fele jár a fejem, néha mondanám, engem nem ezért alkalmaznak de... így sokkal kellemesebb lesz, igazán lekötelez.
Láttam mennyire vonakodott, ha csak pár arcizma is rándult, belül kéjes örömmel tölt el, hogy fogalma sincs mit akarok. Mert egyértelmű, hogy megoldhatnám egyedül is, de kérem, abban mi lenne a jó?
- A 6.-ra, valami Mr. Draytonnak, de még sosem hallottam a nevét, hogy őszinte legyek, aggodalommal tölt el, talán félreértettem valamit.
Valami jelentéktelen kis senki lehet, tényleg nem tudom ki az. De nem is érdekel, az első embernek lepasszolom, aki kérdést tesz fel, vagy alkalmasnak tűnik, hogy tudja, mi legyen ezzel. Egyáltalán minek vele foglalkozni? Ezt sem értem. Nem is fontos.

- Áh, dehogy, nem való ez nekem, én jobban szeretem a papírmunkát. Élvezetem lelem a fogalmazásban, szeretek írni. A nemzetközi varázskereskedelmi osztályon vagyok, az sokkal békésebb, kellemesebb.
Magyarázom mosolyogva, mintha nem szeretnék kinn lenni a terepen, pedig de, nagyon is, nagyon is. De ezt a kedves Lilynek nem kell tudnia. //Ha megfelel, hogy ezt dolgozza, akkor marad ez, ha nem akkor átírom xD Nem lett kitalálva//
- Ahogy elnézem magácskának is rossz napja van, nagyon feszült. Vagy csak a seprű teszi? Nem látta aki alatt megvadult.
Húzom a szám, hogy na, neki nincs jó napja, persze sejtem, hogy miattam feszült, rettentően élvezem.
- És teljesen kiismerte már magát az épületben? Én néha még mindig rácsodálkozom dolgokra, bár nem vagyok itt olyan rég, ez is igaz.
Próbálok fecserészni vele, míg lesem minden gondolatát, vajon mi járhat a fejében. Remélem nagyon kényelmetlen neki a helyzet, azt élvezném.

//Bocsi a kései válaszért, beteg voltam, meg emiatt lemaradtam tanulással és szüttyögtem... de már haladok xD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Csüt. Okt. 13, 2016 10:31 amLily & Sean

te gonosz :O  • 368 • Mad World
Valahogy még is úgy érzem, hogy nem jön őszintén ez a bocsánat kérés. Nagyon fura érzésem van, és nem csak a gyanúnk miatt. Nem tetszik nekem, és tudom, vagyis feltételezem hogy sántikál valamiben. Csak tovább kell játszanom a szerepemet, és valami csak kiderül.
- Semmi gond. - válaszolom kedvesen.
Felajánlom segítségemet hátha ezzel is " közelebb " kerülünk egymáshoz, és akár egy elszólás is rengeteget segíthet nekem.
- Igazán semmiség. Ezzel is a kíváncsiságomat elégítem ki .- közbe elindulunk a liftekhez, természetesen a seprűnek már semmi baja, így Mr. Avery már a kezében cipeli.
- Mr. Drayton ? Nem, valóban azt hiszem ő a kütyüs... - mindig kitörnek belőlem a mugli szavak, és szlengek, ekkora igencsak furán tudnak rám nézni, így igyekszem elkerülni. - Szóval én is úgy tudom Ő az illetékes. - mosolyodom el bocsánatkérően. Nem nagyon díjazzák, de ez is arra volt jó, hogy lássam a reakcióját, hisz egy halálfaló erre igencsak érzékeny lehet. Majd tovább faggatom kicsit, próbálom szóval tartani míg meg nem érkezünk a megfelelő osztályra, közbe a liftekhez is megérkeztünk.
- Áh értem. Igen a terep nem mindenkinek való, én speciel azt szeretem. Nem tudok egy irodában roskadni. Még a járőrözés is élvezhetőbb számomra. - majd kérdőn nézek felé. - Akkor hogy hogy megkapta eme megvadult seprűt ?
- biccentek a jószág felé. Közben a lift is megérkezik, beszállunk hála égnek nem olyan zsúfolt, csak két másik boszorkány áll benne.
- Rossz nap nekem az összes, mint említettem nem szeretem a papír munkát, és mára az asztal mögé száműztek. A főnökömnek kell leadnom a jelentéseket, de mindig eltűnik mint Dementor a ködben. - próbálom oldani a feszültséget, bár nem tudom mennyire vevő a sajátos poénjaimra. Mióta Jamessel vagyok együtt nekem is idiótábbnál idiótább hasonlatok és viccek jutnak az eszembe. A végén én is elkezdek jegyzetelni ahogy ő.
- Néha még én is eltévedek, bár már tudom melyik osztály hol van, a főbbeket persze, a kisebbeket még tanulgatom, mint például a magáé.  - a lift hatalmas lökéssel megáll az egyik emeleten a negyediken ahol kiszáll az egyik boszorkány.
- Majd megfogja szokni. Általában a feletteseinket kergetni kell , a közben jól meg tudja nézni az egész Minisztériumot, és csukott szemmel is elfog találni bárhová.


// Semmi gond, remélem már jobban vagy <3 Smile))  //


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Kedd Nov. 01, 2016 2:25 pm


Lily & Sean


- Lekötelez!
Mosolygok rá, mint egy igazi jó fiú, még hogy a kíváncsiságát elégíti ki... miféle kíváncsiság? Vajon mire kíváncsi? De hiába kérdezném, nem olyan ostoba nő, hogy nyíltan válaszoljon. Bár a "kütyüs" szó meglep, színlelnem sem kell.
- Parancsol?
Azt a sárvérű mindenit, egy munkahelyen ennyire fitogtatja, hogy mugliivadék, hogy lehet az ilyet alkalmazni egyáltalán? Szerencsére helyesbíti magát, megvilágosult arcot vágok, hogy megnyugtassam semmirevaló kis lelkét.
- Á, az más, akkor talán tényleg nem értettem félre.  
Na nem mintha érdekelne, mert kit izgat, de lehet valóban célszerű lenne ennek a nyomorultnak lepasszolni ezt a nyavalyát. Hívom is a liftet, remélem nem ragadok benn Vele, az igencsak kellemetlen lenne még számomra is.
- A járőrözés... nem is tudom, tudom, hogy szükségszerű de elvesztegetett időnek érezném azt, amikor épp csak... várok valamire. Ön nem így érez? Rengeteg hasznos irodai munka van amúgy, terepen lenni elég... nos... kiszámíthatatlan.
Valahol nem hazudok, szeretem a logikusan felépített, kiegyensúlyozott dolgokat, de ez... hogy rángatva legyek helyekre mások homályos utalásaira... a Nagyúrban ez a tökéletes, hogy Ő mindig mindennel számol, megfontoltan utasít, nem úgy mint az itteni fejvesztett összecsapott bagázs.
- Fogalmam sincs... arra jártam, mert pár iratot kellett aláíratnom és nem akartam megint üzenetet küldeni az illetékesnek, mert a múltkor is eláztak Mr. Blake hirtelen zivatara miatt...
Szakad ki belőlem némi panasz, amin magam is meglepődöm, mert komolyan leálltam panaszkodni kedvenc-gyűlölt ellenségem ribijének? Ahm, ez történt. Asszimilálódok, attól tartok. De nem is szoktam benn senkivel beszélgetni, kéne kerítenem egy halálfaló kollégát, bár... akkor túl feltűnő lennék, félre kell tennem a személyes igényeimet.
- A főnökök már csak ilyenek kedves, ettől olybá tűnik számunkra, mintha roppant fontos és halaszthatatlan dolgaik lennének, ami miatt ilyet semmiség munkákra rá sem érnek. De ha engem kérdez csak kávézgatnak valahol és megbeszélik a quidditch kupa eredményeit.


Hajolok közelebb, hogy a két boszorka ne hallja, had higgyék épp flörtölök és nem velük, az mindig jó, főleg ha megutálják Lilyt esetleg, mert nem tartja tiszteletben a házasságot. Persze ez erős túlzás, valószínű észre sem veszik, csak hogy sutyorgok, de olyan kellemes eljátszani ilyen kéjes gondolatokkal.
- Nem olyan nagy iroda, húszan vagyunk benne, könnyű elsétálni az ajtó előtt, nem hibáztatom.
A lift rángatása viszont nem tetszik, hozzá is kell érnem ehhez a mugli boszorkányhoz, de elnézést kérve visszahajolok.
- Rémesek ezek a liftek... egészségesebb lenne gyalogolni. Nos, valóban, bár nem tűnik túl effektívnek, ha a dolgom helyett arra vagyok kárhoztatva, hogy csavarogjak. Mondjuk ha Ön ezt élvezi akkor a terep külön jó, utazgathat a városban... vagy ennél azért kötöttebb a munkarendje? A családom is elég nyugodt, nincs kit kérdezni, ha izgalmas munkahelyi történetekre vágyom.
Mosolygok rá, mert azt kell, közben a másik boszorkány is kiszáll, végre, van hely, egy emelet és ott vagyunk az átokverte hatodikon.


//Háát... a köhögés nem múlik, de kezdem összeszedni magam! Haladok Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Szer. Nov. 02, 2016 8:44 pm

Lily & Sean
Hátsó szándék

Rossz szokásnak számít, de én egyáltalán nem szégyenlem azt hogy héba-hóba "Mugli" szólalásaim vannak. Részem az emberek világa is, hisz én tulajdonképpen onnan származom, a szüleim, a testvérem mind normális emberek. Rokonaim közt is épp úgy elszóltam magam, és beszéltem a "varázslók nyelvén", amit ők ugyan így nem értettek. Bár igaz ami igaz, a varázsló társadalomban lassan veszélyes elszólnom magam. Meglepem azzal, hogy nem érti a "kütyü" szót, de azonnal ki is javítom magam. De láttam a vonásait, és nem tetszett neki. A sejtésem úgy is igazolást fog nyerni.
- Én pont az ellenkezőjét vallom. Nem bírok egy helyben ülni és görnyedni a papírok felett. Lehet órákig nem történik semmi vagy egész nap járőrözés közben, de legalább a szabadna vagyok , vagy olyan helyeken amit még nem láttam, vagy még nem voltam. Nekem sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb. Ez is személy függő természetesen. - mosolygok rá kedvesen, bár a tekintetem folyamatosan fürkészi. Mind az arcvonásait, reakcióit, mozdulatait. Mondhatni, hogy megfigyelem.
- Ezek a zivatarok egyre sűrűbbek. - csóválom a fejemet. - Szerintem van egy kóbor kísértetünk, de mindenki azt hiszi hülyeségeket. - sóhajtok. Különben is több jel mutat arra, hogy hóborchoz hasonlóan akár itt is lehet egy tréfás kedvű kopogó szellem. - Maradjunk annyiban hogy lusták. - kicsit furcsállom, ahogy csevegünk egymással. Mintha akár ismerősök lennénk. De emlékeztetnem kell magam, hogy kivel állok szemben. Egy halálfalóval. Majd elnevetem magam a megjegyzésére a főnökökről. Na igen egyre furább a helyzet.
- Való igaz, ez sok helyen így van sajnálatos módon. A főnököknek az a szakmájuk hogy főnökök. - mosolyodom el magam. Bár erről szintén megvan a véleményem. Rosier ugyanis az aurorokat kéne irányítania, kutatnunk kéne ellenségeink után, és a halálfalók után. Ő mit csinál ? Kényszeres járőrőzésre és papírmunkára küld mindenkit, a nagyobb esetek pedig ... maguktól megoldódnak. Ki gondolná ez után, hogy Rosier is valószínűleg közéjük tartozik ? Ugyan... senki. Közben a lift egyre kezd szűkebb lenni, hiába van vagy 20-30 lift , még is mindig teli van mindegyik. Nem olyan kicsi a varázsló társadalom. Mikor közelebb hajol hozzám, kicsit megmerevedek és nem feltűnően elhúzom magam,hogy a tisztes távolság megmaradjon köztünk.
Kicsit meglep a kérdése és a barátias cseverészése tovább, és egyre közelebb hozzám. Valamiért a hideg is kirázz és nincs jó előérzetem.
- Beosztás szerint dolgozunk. Vannak ügyeletesek, vannak akik körzetek szerint járőrőznek. A papírmunka sajnos mind a két félre igaz. Minél nagyobb a balhé annál többet kell írni. Így a kisebb ügyeket próbáljuk "ügyesen" elintézni. - nézek rá jelentőségteljesen, miközben kinyílik a lift ajtó, és kiszáll mindenki.  


 
▲  semmi gond, remélem már jobban vagy Smile Jobbuljál! ▲ Mad World ▲  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Vas. Dec. 11, 2016 6:24 pm


Lily & Sean


- Nos, igen, ha mindenki ilyen vagy olyan lenne, bizony bajban lennénk.
Vagy nem, mert aszerint igazítanák a munkát, de ez most mellékes. Engem nem zavar a négy fal, szeretem a minisztérium hangulatát is, ha olykor-olykor bosszantó is tud lenni.
- Ki tudja, én már semmit sem tartok kizártnak.
Kivételesen nem gondolom azt, hülyeséget beszél, bár én magam valószínűbbnek tartom valaki nagyon elcseszett egy varázslatot és az kísért. Végtére is vannak olyanok, akik a nyomorult gazaikat nem képesek maguktól hetente kétszer-háromszor meglocsolni, arra is bűbájt kreálnak, elvarázsolva a kannát, de nem mindenki tehetséges, ugye...
- Ó, ebben boldogan kiegyezem.
Lusták az emberek, mihasznák, céltalanok és üresek, mint egy megtöltetlen pohár... ha nem lennék szociális hajlamú tökéletes mizantróp is lehetnék... Ami meglep, hogy úgy fest valóban meg tudtam nevettetni, egy pillanatra legyezgeti a hiúságom, hogy igen, ez alap, ennyire jó vagyok, aztán rájövök, én kínozni akarom ezt a nőt, nem szórakoztatni?! De végtére is, egyszerűbb lenne ha előbb megkedvelne, nem de bár? Szóval megengedek magamnak egy kis önelégültséget, kellemes társaság vagyok, ha csak rövid ideig is. Tisztában vagyok azzal, hosszú távon kevesen kedvelnek.

- Alig várnom, hogy fönők legyek, rengeteg új hobbim lehet majd, sportok, kávéspecialitások, ki tudja, lehet a legújabb talárszabásmintákat is átböngészném.
Forgatom a szemem, nem bírnék ilyen naplopó lenni, halálra unnám magam otthon is, nekem kell hogy valami lekössön, lefoglalja a gondolataim, de mosolygok azért. Kivételesen őszintén. Ahogy az is őszinte hogy nekem sincs ínyemre ennyire közel lenni hozzá, fizikailag. De nálam fölülírja a dolgot, hogy látom Őt is zavarja, ez szórakoztat.
- De mi a baj az írással? Azt élvezném a legjobban. Amolyan apró történelmi lábnyomok.
Mosolygok, majd végre megjövünk, kiszállunk és szét is nézek. Itt se jártam mióta, kit is kell keresni? Jaj, igen, Mr. Draytont.
- Ön szerint? Szerintem jobbra...
Hacsak nem mond mást elindulok arra vele, keresgetve a bizonyos urat, akinek le lehet passzolni ezt a vackot... Bár utána sem kéne hogy elváljanak útjaink, túl jól szórakozom azon, hogy feszült a kedves 'Potterünk neje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   Kedd Jan. 10, 2017 5:06 pm

Lily & Sean
Hátsó szándék

Nem zárkózom el soha az ismerkedés előtt. Mindig találok közös témát bárkivel is kezdjek el beszélgetni. Viszont Sean Avery potenciális halálfaló számunkra. Konkrétan a rend megfigyelés alatt tartja a testvérével, ezért igazán kelletlen a beszélgetésünk.Persze mint mindig próbálok kedves lenni, és cseverészni, ami egészen jól megy. Igen még pillanatok is voltak mikor elfelejtettem még is ki ez az ember. De mindig bokán is rúgom magam ezzel emlékeztetőt magamnak. Így már csak mosolyogva bólintok, vagy biccentek -igen és -nem válaszokat adva. Mikor megáll a lift a megfelelő emeleten mind a ketten kiszállunk. Szóval tényleg segítenem kéne neki megtalálnia azt akihez tart ?
Mély levegőt veszek. Lehet ez még jól is jön, ki tudja.
- Induljunk el Jobbra. Remélem én is összeakadok a főnökömmel. - fújtatok egy mérgeset. Majd elgondolkodva az ajkamba harapok. Bizonyíték kell, megerősítés. Hát lenen jobb alkalom? Úgy is olyan jól elbeszélgettünk eddig is.
- És mit szól a jelenlegi helyzethez? Félnünk kéne a minisztériumba is? - teszem az ártatlan megjegyzést, és az arckifejezésem is egy ijedt nőt takar, aki aggódik. Hisz elvileg nem ismer, így bármilyen arcomat mutathatom neki. Kíváncsian várom milyen választ fogok kapni. 
▲  semmi gond, remélem már jobban vagy Smile Jobbuljál! ▲ Mad World ▲  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean   

Vissza az elejére Go down
 
Mert véletlenek nincsenek ~ Lily&Sean
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Varázsvilág :: Mágiaügyi Minisztérium-
Ugrás: