HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Testvéri találka ~ Cassie&Sean

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Kedd Szept. 06, 2016 11:21 pm


Cassie & Sean


Lesz egy találkozóm késő este az egyik mardekáros ifjú halálfaló jelölttel, aki információkat hajlandó nekem csepegtetni Severusról, cserébe azért, hogy szóljak pár romlott szót az érdekében. Majd elválik, megteszem-e, kérdés mennyire hasznosak azok az információk, ugye... nem vagyok szeretetszolgálat, hogy különösebben érdekeljen a dolog. Addig is viszont, ha már erre járok nem állottam baglyot küldeni Húgomnak, hogy találkozzunk Roxmortsban, úgy tudom, ma van kijárás. Persze ebben a helyben azt utálom, hogy van két kocsma és egy enyelgő sarok, egyik hely sem ideális egy testvér találkozóhoz, de a három seprűnél maradtam, mondván, abba a cukormázas kávézóba nincs az isten, aki bekényszeríthetne. Eképpen adódott, hogy ott várom Cassiet és még egy ajándékot is dugdosok a számára a táskámban. Úgy érzem, elhanyagoltam Őt, nem szeretném, ha úgy gondolná, már nem fontos - ha nem a legfontosabb számomra önmagamon kívül.

Csendesen várakozva iszogatom a vajsörömet, hogy mégse tűnjek alkoholistának Cassie szemében, hogy képes lennék konyakot iszogatni így délután magasságában már. De ha meglátom belibbenni az ajtón, kiszélesedik a mosolyom.
- Na, hiányzott egyetlen fivéred, mond csak?
Somolygok rá, míg felállok és ha hagyja, ölelést is kap és a homlokára egy könnyed testvéri csókot üdvözlésképpen, utána kínálom hellyel, itallappal, hogy kényelmesedjen el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 51


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Szer. Szept. 07, 2016 9:07 amCassie&  SeanElsőre el sem akartam hinni, hogy valóban Sean-al fogok hamarosan találkozni a Három seprűben. Ma van a kijárás Roxmorts-ba és az egyik háztársamtól kaptam az infót, hogy a drága bátyám is erre jár. Kicsit aggódtam a legelején, ha netalán a mardekáros srác akitól a fülest kaptam csak szórakozott volna velem, de amennyiben erről van szó tuti megátkozom a gyereket.. Azt nem úszná meg, az hétszentség. Nem vagyok én vérmes természet, de ha valaki poénkodik velem, akkor az leszek..!
Út közben, gondolatban már fogalmaztam is meg a mondanivalómat az én egyre idegesítőbb bátyókám számára. Nehogy valamit a végén kifelejtsek.. van már annak kb pár hete, hogy érlelődik bennem egy szép kis "beszéd" a számára. Ha azt hiszi ölelést és puszit fog kapni, nagyot téved.
Amint átléptem a kocsma ismerős küszöbét, nem kellett sokáig nézelődnöm, hamar ki is szúrtam a célszemélyt, akihez jöttem.
Ám, az ő ezer wattos vigyorát már nem akartam viszonozni. Sőt. Helyette inkább összeszűkített szemekkel indultam meg feléje.
- Kb annyira, mint a hasbavágás, amit hamarosan kapni fogsz tőlem. - Vágom rá pimaszul és ölelés helyett inkább jó erősen a mellkasába boxolok, hogy kellő meglepetés érhesse és jól oda csaphassak neki. - Mi a fene ütött beléd? Elvitték a mumusok a maradék eszed is? - Kezdem el azonnal faggatni is, leülés nélkül. Legalább tőle tudtam volna meg a tetkóssá válását, de nem, nekem mástól kellett megtudnom a dolgot, mert Neki nincsen szája. Nem, nem fogtam vissza magam, hisz minek? Nehogy azt higgye, ilyen könnyen megússza a velem való beszélgetést.. ütök, csapok, harapok, s mivel ő a bátyám, hagyni fogja, legalábbis remélem annyira még nem vették el az eszét, hogy megátkozzon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Szomb. Szept. 17, 2016 7:04 pm


Cassie & Sean


Mélyen elkeserít, hogy Cassie, kicsi húgom fúriaként közeledik, hogy őszinte legyek, meg is lep vele. Mindig örült nekem, mi ez a pálfordulás? Ha Severus keze van a dologban, akkor visszasírja Potterék szívatásait, én mondom... Még a mellkasomba is boxol, bár ez csak meglep, nem fáj, hiába nem törékeny a kishúgom. Sejtem mire céloz, de nem ez a legalkalmasabb hely a sötét jegy kitárgyalására, be kell lássa. De leolvad a mosoly az arcomról és komoly leszek, ha neki ez kell, tessék. Vissza is ülök hanyagul ledobva magam.
- Hát így kell örülni? Ha ennyire teher, hogy látsz, legközelebb nem jövök erre... találkozunk Szent este.

Vetem oda Neki, belekortyolva megint a sörömbe, nem szeretem a hálátlanságot.
- Amúgy nem értem mire gondolsz, jöttem meglátogatni egy szem Húgom. Miért lenne ez őrültség? A szabadnapomon kivel legyek, ha nem Veled? De látom inkább fiúznál. Félsz kínos lesz, ha meglátnak a többiek velem?
Egy kis hattyú halála sértődöttség, aztán csak magára vessen. Így is lehet beszélgetni, szó se róla. De mivel nem tudom pontosan mi a baja, így vagy elmondja - diszkréten - vagy engesztelhet ki. Megátkozni természetesen nem fogom, de engem kiengesztelni ha valóban elveti a sulykot felér egy jól eltalált átokkal, annyi bizonyos.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 51


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Csüt. Okt. 20, 2016 7:31 pmCassie&  SeanEgyszerűen képtelen voltam viszonozni azt a bárgyú vigyort a képén. Ő lehet, hogy ilyen jól érzi magát a bőrében, de én legszívesebben a szuszt is kiütném most belőle. Nem is olyan régen még mindenről beszámoltunk egymásnak, bízhattam benne.. ahogy ő is bennem. Nem ezt érdemeltem volna - legalábbis szerintem, mint amit kaptam. Még annyira sem méltatott, hogy legalább ő maga számoljon be nekem a Sötét jegyéről. Nem, mert túl elfoglalt volt őkelme. Hát, nesze neked.. ha szépen megfőzted a levest, most egyél is belőle.
Egyáltalán nem kímélem őt, sem a szavaimmal, sem pedig a tetteimmel. Hadd érezze csak a szeretetemet, úgyis rég látott utoljára.
- Oh, vagy úgy. Hát, el kell keserítselek akkor, mert ha ilyen maradsz, még akkor sem fogsz látni. Inkább maradok a Roxfortban, mint hogy lássam ezt az új énedet.. a tetoválásoddal együtt. - Vágok vissza összeszűkített szemekkel neki. Nem, ennyivel nem ússza meg, még csak most értem ide. Hosszú beszélgetés elé nézünk mi ketten, abban biztos lehet.
- Egy szem..? Pedig úgy néz ki, mintha 50 is lenne, olyan ritka pillanatnak minősül az ilyesféle látogatás részedről. - Mondom szemforgatva, de a kérdésével sikerül gyökeret vernie a fejembe. Ez most színészkedik, ugye? Mert ha valóban nem tudja, miért vagyok dühös, valaki valami hatalmasat a fejére ejhetett és amnéziás lett az utolsó találkozásunk óta. Én már őszintén azon sem lepődnék meg túlzottan. A halálfalókból bármi kitelik.
- Ne tettesd a hülyét, légy szívesen. Tudod jól, hogy a fiúzást bármikor háttérbe tudom szorítani, ha arról van szó. - Aztán gondolok egyet, közben elő is kapva a pálcámat egy hirtelen ötlettől vezérelve, majd halkan egy varázsigét kezdek el mormolni, abból a megfontolásból, hogy az asztalunkon kívül esők ne hallhassák az elkövetkezendő beszélgetéseinket.
- Na szóval - fordulok ismét vissza hozzá, miután befejeztem. - Akkor mégegyszer. Mi a tetves fene ütött beléd, hogy közéjük álltál? - Kérdeztem teljesen komolyan és ezuttal semmilyen kifogást vagy  mellébeszélést nem leszek hajlandó elnézni neki.

/*Bocsi, hogy csak most írok. elbújik Remélem sikerült kárpótoljalak valamennyire :3. */
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Kedd Nov. 01, 2016 2:55 pm


Cassie & Sean


Ó, szóval valaki kifecsegte Neki, hogy megkaptam a sötét jegyet... remélem a szüleink voltak, Őket nem ütném meg. Mást...
Próbálok semlegesen nézni drága Cassiere, de egy lesújtó pillantás befigyel.  
- Nem hogy hálás lennél... tudod, nem csak nekem lett szánva ez az apró ajándék, de így, nagyobb befolyásom van a saját családunkra is. Ha eljön a Te időd, akkor ott leszek én is. Amúgy sem hangoztatom, látod, hogyan reagáltál! Több megértést és támogatást reméltem, némi biztatást, erre kapom ezt...
Ó, remekül elő tudom adni magam, mert azt nem kell tudnia érzékeny húgomnak, hogy én is akartam, jobban mint a szüleink ezt a csecsebecsét a karomon, de persze, ez teher és felelősség is. A Nagyúr nem kíméli a gyengéket és a szerencsétleneket, egy hiba és ki tudja... én sem vagyok hülye, Cassie fiatal ehhez. Még.


- Tudod, a felnőtt élet sok elfoglaltsággal jár... nincs annyi szabadidőm, mint mikor még idejártam. De persze mondtam, ha nem kérsz belőlem el is mehetek...
Mondom szkeptikusan, de maradok a seggemen, nincs ingerenciám távozni.
- Kicsit sem vagy feltűnő a kocsma közepén Húgi...
Persze nem ellenzem, hogy egy kellemes burokban ücsörögjünk, de attól tartok semmi olyat nem fog mondani, aminek örülnék...
- Ezt úgy mondod, mintha nem ez lett volna apáék leghőbb vágya! Tudod így, hogy én bekerültem meg tudtam győzni őket, hogy Te még fiatal boszorka vagy ehhez. Mert ugye nincs nagyobb dicsőség, blablabla. Ne kelljen Őket utánozni. Ez nem játék Cassie! Nagyon meg kell fontolni mit csinálsz! Nem akarom, hogy el legyen cseszve a tanulós időszakod. Neked a legfontosabb, hogy kitanuld a varázslatokat, hogy kapcsolatokat építs, itt jó helyed is van. Meg amúgy is, ki az ész ebben a családban? Jobb ha kezembe veszem a dolgokat, így sok információhoz juthatok, hogy hol mi készül, anyáék semmit sem vesznek komolyan. Ez elkerülhetetlen volt, lásd be, idő kérdése volt csak. De minél tovább vártam volna, annál gyanúsabb lettem volna a Nagyúr számára, miért vonakodom, ha már a családunk ennyire elkötelezett. Ébredj fel Te is az álomvilágból, egy háború közepén vagyunk, állást kell foglalni. Vagy Te másképp látod?
Kérdezem, de kemény a hangom, jelezve ne viccelje el, vagy mondjon valami értelmeset vagy csendben adjon igazat. Értelmes lány, a testvérem, tudom, hogy felfogja mekkora felelősség ez, csupán az bosszant miért hiszi, hogy nem bírok el vele?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 51


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Vas. Nov. 06, 2016 11:39 amCassie&  SeanIlyenkor utálom igazán, hogy mindkettőnknek vasakarata van. Makacsak vagyunk, akár az öszvér.. és az akaratunkat ki is akarjuk vitelezni, bármi áron, ha pedig nem aszerint alakulnak a dolgok, valami robbanni fog. Jó esetben csak egy épület. Bár, én még nem robbantottam fel embert, de ki tudja.. lehet épp ma fogok, ha így folytatja a felidegesítésemet. Ő hamar ki tud hozni a sodromból.
- Óh, szóval most úgy állítod be a dolgot, mint a szenvedő fél. Ne játszd az ártatlant, jól tudom, hogy mindig is ezt akartad. Ismerlek. - Sóhajtok egyet. Nem tud hazudni nekem. Bár, kivételesen örülnék annak, ha tévednék vele kapcsolatban, mert az azt jelentené, hogy valóban kényszerből vette magára a jegyet.
- De nem értelek. Minek örülsz ennek a felhajtásnak? Ennyire meg akarod öletni magad? Olyanok közé csatlakoztál, mint az őrült Bellatrix.. Vagy immár rád is illik a jelző? Te lennél az őrült Avery? Meg se lepődnék rajta.. sosem voltál normális. - Nem kíméltem. Kíváncsi voltam az okaira, tudnom kellett, miért tette. És persze a végére egy kis testvéries szurkálódást is hozzá kellett biggyesztenem.
- És igen, tudom jól, hogy nekem is el fog jönni az időm. Ha akarnám se tudnám elfeledni. - Hallatok ismét egy sóhajt, miközben felelevenedik lelki szemeim előtt Lucius Malfoy látogatása. Ezek tényleg semmit nem bíznak a véletlenre.
- A felnőtt lét.. Ah, a fenébe veled. - Pillantok rá összeszűkített, szúrós szemekkel. - Mindegy. Hogy vagy? - Bukik ki belőlem egy kedvesebb kérdés is. Olyan rég nem találkoztunk, hogy egy részem attól kezdett már tartani, hogy a halálhíre hamarabb fog elérni hozzám, mint ő maga.
- Leszarom. - Fejeztem ki a legőszintébb véleményemet, miután végrehajtva a bűbájt ismét helyet foglaltam vele szemben.
Aztán, sor került a régi, bátyós kioktató mesére is, amiben már oly' rég óta nem volt részem.. komolyan, kicsit sem hiányzott.
- Szerinted nem vagyok én tisztában mindezzel? Sean, nem vagyok hülye, sem gyerek! Tudom, milyen világot élünk, ahogy azt is, hogy anyáék megkergültek. Velük nőttem fel, tudom milyenek. Pont ezért is vagyok ilyen.. Nem veszíthetlek el.. téged. Ki marad nekem, ha te otthagyod a fogadat egy csata közben? - Váltok hangszínt, ezúttal nyugodtabban beszélve. Meg kell értenie. - Csak.. ne legyél felelőtlen, oké? Vagy olyan, mint Malfoyék. - Nyelek egy nagyot. - Nem akarom, hogy úgy járj, mint a fiatalabbik Vance.
Az álláspont foglalásra nem volt válaszom. Arra nem tudtam, mit mondhatnék. És nem, nem ő volt az ész a családunkban.. A többiek fejvesztve rohannak Voldiboldi után, míg én.. kicsit tartózkodom ettől az egésztől. Talán túlgondolnám a dolgokat?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 12


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Kedd Dec. 27, 2016 9:56 pm


Cassie & Sean


Mindig is különleges tehetségem volt a húgom bosszantására, de senki se higgye hogy ez nem kölcsönös. Ő maga is képes fél perc alatt elciterázni egy szonátát az idegeimen, még dallamosnak is találja néha, úgy vélem. Most persze pókerezünk, legalább is a fejem ezt sugallja, nem vagyok hajlandó egy kocsma közepén jelenetet rendezni, az olyan rangon aluli!
- Akartam, de akkor amikor én akarom. Nem kapkodva. Még csak nemrég kezdtem el dolgozni a minisztériumnál, erre minden a nyakamba szakad.
De, csak azért is kitartok a szerep mellett, hogy ez nem fenékig tejfel, ez igenis nagyon nagy felelősség - akkor is ha én imádom, mert végre a helyemen vagyok.  
- Én mindig is normális voltam húgom, nem vagyok egy kiszámíthatatlan hisztis liba, mint az említett nőszemély, különben is... Black rokona, mit vársz, az egy őrült család... Nem szimpatikusak. De tudod az információ hatalom, a tudás hatalom, nem akarok tudatlanul ténferegni a kirobbant harcban, és tudni akarom hol biztonságos és hol nem. Főleg miattatok.
Ezzel nem hazudok, ez tény. Nem tudom mit tennék, ha a húgomnak baja esne. Márpedig amilyen csacska néha belesétálna a bajba, akkor aztán szépen nézünk majd ki. Így sokkal jobb, közelebb a tűzhöz, akkor is ha éget. Meg vonzz a veszély, ha túl hidegvérűnek is tűnök hozzá.  
- Erről beszélek. Ha rajtuk múlna már rajtad lenne a jel. Nem értik meg, hogy ez túl veszélyes, még nem ismersz elég varázslatot és átkok, hiába vagy olyan okos és szorgos boszorka. Így tudom mondani, hogy még tanulj, hogy még korai. Ha jól teljesítek adni is fognak a szavamra, ki tudom tolni.
Azt nem ígérem, hogy nem kapja meg, meg szerintem ha megérik rá érteni fogja mennyire csodálatos ez, de addig jobb, ha nem viseli. Teherként élné meg, azt nem akarom.
- Igen, az. Elkerülhetetlen. Te még kamasz vagy, a fiúkon és a vizsgákon az eszed meg ki tudja min még. Ahm, köszönöm kérdésed, jól. Sok a munka, de találok szabadidőt, elfoglalom magam. Tervezem a továbbiakat, mint család, előléptetés, hasonlók.
Vonok vállat, mert így belegondolva, szövögetem sötét terveim, Lily kikészítése, James megtörése, Severus sanyargatása alkalomadtán, összefutni Veronicával és hasonlók... Semmi olyan amit húgom szívesen hallana.
- Mondanám megleptél, de... nem. Sem a nemtörődömséged, se a hölgyhöz nem méltó szóhasználat.
Ó igen, irritál, ha káromkodik és felelőtlen, tudja jól.
- Oh... mindig az én kicsi húgom maradsz, nézd el. De nem patkolok el, nem illene az imidzsembe drágám.
Simogatom meg a kezecskéjét vigyorogva, de mégis kedves a hangom. Szerintem Cassie az egyetlen lény a földön, aki képes belőlem kedvességet kiváltani.

- Hmpf, teremtőm, ugyan kérlek, Malfoyék? Luciusban csak látszati tartás van, kirakatban kellene mutogatni őket... de befolyásuk van, emiatt nem lebecsülendők, a családi hátterük is elegáns. Ők tudják mikor és hol kell lenniük, hogy jó helyen legyenek, roppant becsülendő képesség. Szóval kérlek ne nézd le őket teljesen. De olyannak ismersz talán, aki nincs három lépéssel a többiek előtt? Most őszintén.
Valóban kisajtolok belőle egy választ, mert ugyan már, nálam taktikusabb ember kevés van, mert én ezt roppant mód élvezem. Vágok is mellé egy fejet, hogy ugyan kérlek, de örülök, hogy nem hallom, hogy okosabbnak hiszi távol maradni a Nagyúr csodálatos terveitől, mikor az maga a megváltás, a varázslóvilág megjavítása! Nem látja az egész képet, ennyi az egész, én évek óta ezt mondogatom magamnak, bár a húgom kapcsán mindig is elfogult voltam, az is maradok.
//Teh ez ciki lesz, de mi lett a fiatalabbik Vance-el? XDD Ezer éve olvastam a könyveket Rolling Eyes //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 51


TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   Szer. Dec. 28, 2016 4:07 pmCassie&  SeanAlig találkozunk hosszú idő óta először és máris veszekszünk. Ez annyira tipikus. Nem is értem magamat, hogy miért akadok ki ennyira azon, hogy beált a halifalik közé. Mindig is ezt akarta.. velem ellentétben, mivelhogy én inkább keresnék egy másik járható utat.. ha létezne olyan. Talán azért zavar ennyire a döntése, mert ő önként vonult be a gyilkosok közé. Önként. Másokat halállal fenyegetnek, ha nem teszi meg a szükséges lépést, ő önként dalolva ment közéjük. Na jó, remélem azért nem énekelt közben..
- Olyan fura vagy. Na mindegy. A te életed. Vigyázz is rá, mert a temetésedre nem fogok elmenni! Messziről elkerülöm, csak szólok! -  Mondom, karba tett kézzel, duzzogva.
Aztán, mikor azt állította, hogy ő bizony mindig is normális volt reflexszerűen bukott ki belőlem egy jóízű nevetés.
- Te? Normális? Na ne viccelj. Még Bellatrix is normálisabbnak minősül nálad.. és nem a hisztis rész miatt. Csak szólok. - Majd rövid hatásszünet után még hozzáteszem. - Aztán, nehogy mi legyünk a következő őrült család. - Nem tudtam megállni, hogy ne mondjam ki. Black-ék is bonyolultak, de a mi életünk sem áll sokkal távolabb az övéiktől, legalábbis szerintem. - Csak.. maradj észnél. - Jobb ötletem nem volt, amit felelhetnék neki. Elpártolni nem fog a csukjásoktól, arra hiába is kérném.
Majd, mikor arra terelődött a szó, hogy ha a többieken múlna, már rég rajtam lenne a jel.. nagyot kellett nyelnem ahhoz, hogy újra beszédre tudjam kinyitni a számat.
- És ha.. én nem akarom mindezt? - Teszek fel egy egyszerű kérdést, ami lazán elment volna egy költői kérdésnek is, feltéve, hogy én választ is vártam rá. - Tudom, tudom, nincs sok választásom, de.. hacsak arra gondolok, hogy ölnöm is kell... hát inkább elmenekülnék a hegyekbe az óriások közé. És ha a keresésemre indulnak, majd elrejtőzöm az egyik mögött.. én úgyis alacsony vagyok. - Hajtom le a fejemet, hogy addig se kelljen Sean-ra néznem, már csak amiatt sem, mert végig magamon éreztem a pillantását. Lucius egyértelműen fogalmazott, bár előtte ezeket a szavakat természetesen nem használtam. Annyira még nem ment el a józan eszem.
- Család, előrelépés? Na várjcsak.. te családot mondtál? - hökkenek meg a szóhasználatán. Hazudik, ez egyértelmű, de mégis kíváncsivá tett. Vajon miről nem akarhat nekem beszámolni? - Te és a családalapítás? Nem mintha nem lenne már itt az ideje, de képtelen vagyok kinézni belőled az apa szerepet.. vagy netalán ketyeg az órád?- Nevetek fel, már csak a gondolatától is megfájdul a fejem. Ő mint apa, előre sajnálom azt a gyermeket, persze nem sokat kellene látnia, inkább átvenném én a nevelési feladatokat tőle, a gyerek épsége érdekében.
- Pedig ilyen vagyok és még rosszabb leszek. Szokj hozzá. - Öltöm ki rá a nyelvem makacsul. Nem félek tőle, még mit nem? A legszebb a testvéri viszonyban, hogy annyit bosszanthatom amennyit akarom, úgysem fog bántani. Legalábbis, amíg nem kerül imperius befolyása alá, addig nem fog.
- Mondod te, most. De nem tudhatod. Amilyen vagy, még a végén egy felelőtlenül kimondott szó miatt fognak a halálba küldeni.. vagy mert valakinek sebet ejtesz az önbecsülésén. - Hiába próbál vígasztalni azzal, hogy minden rendben lesz, mert tudom, hogy ez nem csak tőle függ. Lehet, hogy ő nem viselkedik meggondolatlanul, de más igen. Simán kivívhassa valakinek a haragját.
A simogatása azért jól esett, egy pillanat erejéig úgy éreztem, mintha minden a legnagyobb rendben lenne köztünk és a világban.
- Őszintén? Néha már úgy érzem, nem is ismerlek igazán. - Válaszolom meg neki az őszintét. Ő akarta tudni, hát most megkapta. Annyira azért nem féltem, tud vigyázni magára. Csak.. aggódom. Amíg nem tudom, mi van igazából körülötte, folyton a legrosszabbra gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Testvéri találka ~ Cassie&Sean   

Vissza az elejére Go down
 
Testvéri találka ~ Cassie&Sean
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Varázsvilág :: Roxmorts-
Ugrás: