HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Cassandra Avery

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily And Marlene

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Lily And Marlene   Csüt. Ápr. 21, 2016 12:58 am


lily & marlene


Kissé fáradtan cammogtam fel a 7. emeletre. Egész nap fáradt voltam, mind fizikailag mind szellemileg. A RAVASZ a nyakunkon van, én pedig manapság szégyen szemre, alig tanultam valamit. Mondhatom úgy is, hogy James igenis rossz hatással van rám. Folyton vele vagyok órákon kívül, vagy kettesben vagy a "bandával". Őszintén szólva élvezem, és nem is érzem annyira lemaradva magam a tananyaggal, és a vizsgákra való tanulással. Még jó, hogy elég figyelnem órán, és előre készültem. Inkább a prefektusi munka mondható fárasztónak, és feleslegesnek. Már csak pár hónap van az iskolából, kifogom bírni. A titkos párbajszakkörről nem is beszélve, hisz hiába James tartja meg Remussal az órákat, de attól még nekem kell összeállítani az egész "tanrendet", és ez is van mikor órákat vesz el az életemből. A lényeg, hogy sok mindent vállaltam be, és plusz egy " pasi " is lóg  a nyakamon. Nem bánom, csak fárasztó. Jó lenne már egy nyugodt este, mikor csak pihenhetek. Viszont egy valamire nagyon jó ez a sűrű napirend. Remekül eltereli a figyelmemet, és nem gondolkodom már annyit, így jobban is alszom.  Rajtam már csak egy jó alvás segíthet.
Szinte beesek takarodó után a portréjukon miután befejeztem a járőrözést. Halkan osonok be, mikor meglátok egy szőke hajzuhatagot a kanapén elterülni. Összehúzott szemekkel közelítem meg legjobb barátnőmet, és nézek rá kérdőn, mikor mellé érek.
- Ne akard, hogy pontot vonjak le. - mondom mosolyogva, de az arcán látom, hogy cseppet sincs vicces kedvében. Gyorsan leülök mellé, és aggódóan fürkészem. - Marl, jóég minden rendben ? Mi történt?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Pént. Jún. 10, 2016 6:43 pm

The woman who has no problems
is out of the game
tag: Lily • words: 411 • outfit: Marlmade by emilie
Nem is tudom mi üthetett belém, nem szokott ilyen előfordulni, hogy a klubhelyiségben kap el az a bizonyos érzés, ami arra késztett, hogy elterülve csak üljek és nézzek ki a fejemből. Pláne nem úgy, hogy az arcomon egyértelműen látszik, sírtam. Kicsit úgy érzem magam, mint akire rászórtak valami melankólia átkot, egyszerűen nem is vagyok annyira jelen, csak… vagyok. Nézek ki a fejemből, s hol a fejem majd szétesik, annyi minden pörög benne, hol pedig konkrétan semmi sem zajlik odabent. Fura és annál idegesítőbb állapot, ráadásul nagyon fárasztó. A tagjaim túl nehezek ahhoz, hogy megmozduljak és legalább a szobámig elmenjek. Nem akarok semmit se csinálni. Lélegezni se, de szerencsére – gondolom -, az automatikusan történik.
Kicsit sok minden történik mostanában és kezdek besokallni. Már éppen, már majdnem elkezdeném rábeszélni magam, hogy mozdulni kellene, mikor meghallom Lily hangját. Nem is vettem észre mikor jött be a helyiségbe, s a hangjára se mozdulok azonnal, lassan, vontatottan emelem rá a tekintetem, s tőlem szokatlanul nem is kezdek el egyből vigyorogni, vagy rendbe hozni az arcom, csak pislogok rá párat. - Elegem van. – mondom neki röviden, színtelen hangon. - Én igazán igyekeztem nem foglalkozni ezekkel, de… nem megy tovább. – Meg sem próbálkozom azzal, hogy terelek, vagy elhitetem vele semmi komoly, csak drámázok. Nem, egyszerűen nem megy. Olyan régóta kímélem Lilyt a gondjaimtól. Ezer dolgot tartok magamban, csak mert tudom, az ő problémái milliószor nagyobbak az enyémnél és nem akarom még ezzel is terhelni, de egyszerűen ami sok az sok. - Minden területen hullik szét az életem és csak össze akarom rakni a holmimat és lelépni innen, teljesen mindegy hova. – mondom továbbra is ugyan olyan semmilyen hangon és arccal, pedig nagyon is komolyan gondolom, majd hirtelen, szinte varázsütésre felcsattanok, de hangom továbbra is halk, nincs energiám kiabálni, pedig legszívesebben azt tenném. - Kínoz a bűntudat, mert titkolózom előtted, meghasadok, mert a családomban egyre nagyobbak a gondok és én nem vagyok ott és összeroppanok attól, hogy úgy teszek, mint ha Ő sem érdekelne, ahogy én sem érdeklem Őt és akkor most még a bátyám is, érted? Az egyetlen akire születésem óta számíthattam, most olyan alakokkal lóg, akiknek még a nevére se szeretek gondolni. Lily, te ismersz, te tudod, hogy nem vagyok jégből, pedig sokkal szívesebben lennék és akkor azt se tudom mit kezdjek a jövőmmel és… Lily bele akarok sétálni a tóba és megvárni, hogy elnyeljen… – fakadok ki tőlem kicsit se megszokottan és beszélek össze-vissza, hiszen nem tudok eldönteni melyik problémám az, ami a leginkább kiakaszt. Az összes, egyszerre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Vas. Jún. 12, 2016 12:20 pm

Lily & Marlene


nyugii     • 279 • Zene


Valósággal sokkol Marlene kirohanása, nem szokott ilyen előfordulni amúgy se, de egyébként se számítottam ilyesmire ma este. Csak döbbentem hallgatom végig legjobb barátnőm zokogását, és csak aggódóra változik át az arckifejezésem minden mondat után. Sóhajtok, nem hittem volna ennyire szenved, eddig semmi jelét nem adta. De ahogy ismerem, és amint látszik ezt mind magába tartotta ezidáig azért is tört ki belőle ilyen hirtelen. Ezt viszont meg tudom érteni, mert én is ilyen vagyok. Miután befejezte elkezdek gondolkodni azon, hogy mivel is kezdhetném, mit is mondhatnék neki. Ilyenkor mit jó mondani? Titkolózik előttem így úgy tűnik van olyan dolog, amiről nekem fogalmam sincs, így mondani se tudok semmit.
- Sajnálom Marl, nekem fogalmam se volt róla, hogy ennyi problémád van. - lassan oda megyek hozzá, és leül a kanapé karfájára. - Előbb is elmondhattad volna, mielőtt kitör a vulkán. - mosolyodom el halványan, majd elveszek a zsebemből, egy zsepit , és nyújtom neki.  - Történt valami, ami ennyire kihozta belőled? - kérdezem óvatosan, nem akarom egyből arról faggatni még is mi az amit még előlem is titkol. Ugyanis nagyon érdekel, mert nem lehet kis dolog. Én azt hittem mindent megtudunk egymással beszélni, ha nem akkor már tényleg súlyos dolog lehet mögötte.
-Ugye tudod, hogy nekem mindent elmondhatsz? Nem kell magadban tartanod, az csak felemészt. Bármi titkod is van előttem, nem fog megváltozni a véleményem rólad. - mondom végül, kicsit bátortalanul, nem tudom mit fogok kihozni belőle. Majd összeszűkült szemekkel nézek rá, próbáltam követni az eseményeket, de feleslegesen.
- Megkérdezhetem ki az az Ő akit kiemeltél? Mert lehet késő van, de foglalmam sincs róla kiről beszélsz. Ha ködösítesz nem tudok segíteni. - nézel rá aggódva, remélem valamit kitudok majd húzni belőle.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Hétf. Jún. 13, 2016 2:09 am

The woman who has no problems
is out of the game
tag: Lily • words: 507 • outfit: Marlmade by emilie
- Lily, én nem vagyok olyan erős, mint te… – szökik ki belőlem az első mondat gondolkodás nélkül. Ilyen se fordul sokszor elő, hogy ilyet mondjak, pedig mindig is ezt gondoltam. Felnézek Lilyre, amiért… amiért önmaga. Mert sokkal erősebb és jobb, mint én. Mindenben. Irigylem is őt egyben és borzalmasan szeretem. - Nem tudom, hogy tudod mindazt kezelni, amin keresztül mész és minden könnyen megoldasz és még nekünk is segítesz tanulni és fejlődni és prefektus is vagy, meg rengeteget tanulsz és párkapcsolatod is van és… Én csak… nem akartalak még én is terhelni, azt hittem megbirkózom vele, de… nekem ez nem megy. – mondom teljesen kétségbe esve, s kivételesen nem hisztivel, vagy színpadias kirohanással. Tele van a lelki világom. Mikor megkérdezi mi volt az utolsó csepp a pohárban, elhatározom, hogy lesz, ami lesz, most beszélni fogok. Áthelyezkedem, felülök, összehúzom magam, fel a lábaim, karjaimmal átkarolom, s amennyire csak lehet picire gömbölyödöm. A cipőm már régen nincs rajtam, szóval még azzal se lehet baj, hogy feltettem a talpam a kanapéra, mert csak zokni. Csak bólogatok picit a biztató szavaira. Talán féltem is ezekről beszélni. Mert ha kimondom, még inkább valósággá válik.
- Apu megütötte anyut… – mondom halkan, magam elé nézve. Annyira nem tudom felfogni. - Anella megírta kétségbeesve, hogy segítsek, mit tegyen. – magyarázom tovább. A nővérem tudja csak, meg most már én. - Anya úgy tesz, mint ha mi sem történt volna, apa virágokat vesz, meg mit tudom én, miket csinál… – teszem még hozzá, de nem is tudom tovább folytatni. Legszívesebben belerúgnék valamibe. Dühít, bosszant és egyszerre borzasztóan kétségbe is ejt a helyzet. Sose gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet. Ez volt a hab a tortán, azt hiszem.
A következő kérdésén végül eléggé elhallgatok, nyitom a szám, de be is csukom. Nem, nem tudom kimondani. Ránézek segítség kérően, mint ha attól megértené, pedig tudom, hogy ha egyszer belekezdtem, nincs visszaút. Újra más irányba fordítom a fejem, tekintetem pedig a padlóba mélyesztem. - Sirius. – mondom végül tömören és nagyon halkan, de bele is remegek abba, ahogy kimondom. Ismét fellesek rá, mert nyomja a mellkasom az egész esemény. Egy hatalmas titok, amit megfogadtunk nem mondunk el senkinek. Pláne nem a legjobb barátainknak, de belőlem most kikívánkozik. - Lefeküdtem vele. Kétszer. – bukik ki belőlem az igazság, de olyan nehezen és szinte fájdalmasan, mint ha egy hatalmas gombóc lett volna. Akkora, hogy alig fért ki a számon. Ahogy meghallom magam is, mit tettem, kicsit szaporábbá válik mind a szívverésem, mint a lélegzetvételem. Megaláztam magam érte. Hiába a második más volt. Meg is beszéltük és le is zártuk, hogy ez sose működhet, úgy érzem, csak kellettem neki, megkapott és most már valaki más kell neki. Minden alkalommal más. Tekintetem újra elkapom, borzalmasan szégyellem magam, amiért lealacsonyodtam azok közé a szánalmas libák közé, akiket évek óta szidok, szánok és lenézek. Nem hogy jobb, de rosszabb vagyok náluk. - Rosszul vagyok magamtól, Lily. – jelentem ki színtelenül, de őszintén. És akkor még nem is mondtam el mindent, de egyelőre elégnek érzem ezzel sokkolni őt is, meg magamat is. Kimondva minden valóságosabb. Ébresztő hercegnő, az élet többé nem egy tündérmese…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Hétf. Jún. 13, 2016 10:46 am

Lily & Marlene


nyugii     • 279 • Zene


Erős vagyok, ezen kénytelen vagyok felnevetni. Én aztán mindennek gondolom magam, csak erősnek nem. Igaz én se beszéltem a fájdalmaimról Marlnak, úgy vélem megvan mindenkinek a maga problémája. Én máshogy dolgoztam fel a dolgokat, pont amit mondott is,  úgy intézem el, hogy egy perc szabad időm se legyen.
- Hogy én erős? Marl....   - mély levegőt veszek, mert nem csak neki, de nekem is van egy titkom, amit egyedül Alice tud, de ő is azért mert lebuktatott. Megeskettem, hogy nem mondja el senkinek, így is tette. Úgy döntök, hogy elmondom Marl-nak, hátha ezzel is nyitottabb lesz. Meg nem akarom, hogy ennyire hamis képe legyen rólam, mert most nagyon szépeket mondott, én pedig nem érzem úgy hogy megérdemelném. - Én csak azért tűnök erősnek, mert egyszerűen jól eltudom nyomni, de belül majd szétrobbanok. Tudod , hogy sokáig felriadtam éjszaka, és ez sokáig nem múlt el, hiába tűnt úgy. Nappal egy bájitalt ittam, hogy jól bírjam, és ne essek össze. Konkrétan függője lettem annak az italnak. Nem aludtam, csak maximum 2 órát, de a rémálmok nem múltak el. Azért vállalok be ennyi mindent, pont amiket felsoroltál, hogy egy percig se kelljen gondolkodnom.  - itt mély levegőt veszek, tudom most róla van szó, ezért nem is ragozom tovább a dolgot. Csak rosszul érzem magam az miatt, hogy "felnéz rám" pedig egyáltalán nincs miért így tennie. Nem vagyok egy példaképnek való, és nem is akarok. Akkor már nagy gond van. Majd elérem a kellő hatást, és Marl is megnyílik nekem. Végig hallgatom, nem szólok közbe, a végére már kicsit szétnyílik a szám, hogy véleményt alkossak, bár se hang, se megfelelő reakció nem jött ki a számon. Inkább vissza csukom, és az agyam elkezd pörögni. Lecsusszanok mellé, majd szorosan átölelem, ezzel is húzva az időt , hogy mit is mondhatnék.
- A szüleid is bizonyára nehéz korszakon mennek keresztül, mint mindenki más. Ez ami a fejünk felett lebeg, a rettegés, a készültség, hogy bármikor, bárkit megtámadhatnak... borzasztó nyomás. Mást legalábbis nem tudok elképzelni. Tudod, hogy a szüleim imádták egymást, már néha szerintem túlzottan.  - itt egy fél mosolyt megengedek magamnak. - Nővéred mondott egyebet is miért történt? Semmi mentség nincs rá, nem azt mondom, de az már valami, ha kimutatja a sajnálatát. - tudom ezzel nem sokat segítettem, de még is mi mást tudnék mondani erre? Az hogy egy férfi megüti a nejét, nálam se nyer bocsánatot, de minden embernél ez más, és hát számítanak a körülmények, főleg a mai világban.
Majd Siriusos dologra kéne reagálnom, ennél hátra dőlök, és hát... izgatottan fogadtam a hírt. Összejöttek tudtam! De ez a két marha már megint túlbonyolítja a dolgokat, túlzottan is. Arról, hogy rosszul van magától szembe fordulok vele ismételten, és legszívesebben pofán csapnám.... és akkor itt jön még valami amit nem mondtam el neki, elvileg James se mondta el Siriusnak, vagy legalábbis nagyoooon megeskethette, hogy nem mondja el senkinek. Itt körbenézek a klubhelyiségben , mert ebben a kastélyban szó szerint a falnak és füle van. Nyújtózkodva átnézek a lépcső felé, hogy nem ül e ott esetleg valaki, mert a hallgatózás is igen divatos dolog lett.
- Először is Te és Sirius, már nevetségesen összeilletek. De komolyan, nem értem mit szenvedtek ennyit. Az a baj mind a ketten nevetségesen túl bonyolítjátok a dolgokat. Ha ez a dolog megtörtént Ő se közömbös, szóval nem is értem miért csináljátok ezt. Undorodni meg nem értem miért undorodsz magadtól, hisz elvileg már mással is voltál...   - itt jelentőségteljesen ránézek, mert biztosan tudom, hogy nem feküdt le akkor senkivel, csak azt mondta mindenkinek. Máshogy viselkedett volna, úgy mint most. - Különben is , ha ez miatt undorodnunk kéne magunktól, akkor én is beállhatnék a sorba....   - kicsit leszegem a fejemet, majd félve nézek Marl-ra. Ha már őszinteségi roham, akkor csináljuk jól. Még mielőtt reagálna gyorsan vissza vonulok egy másik témára.
- Akarod tudni manapság hogy bírom? Miért vagyok más? James... - itt már én is bekönnyezem, felfelé nézek, és pórbálom kipislogni. - Varázsütéssel képes elterelni a figyelmemet, és ismét mindenbe, abba a kicsibe is meglátni a jót, és hogy lehet még minden rendben... neked is meglenne ez a kapaszkodó Marl Siriusban...   - most ránézek, és próbálom kitalálni mire gondolhat, de ezúttal akkor fogom megtudni, mikor ki is mondja .Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Szer. Júl. 13, 2016 6:26 pm

The woman who has no problems
is out of the game
tag: Lily • words: 447 • outfit: Marlmade by emilie
Meglepődve figyelem Lilyt. Főzetet iszik? Erre egyáltalán nem gondoltam. Mikor befejezi a mondókáját, csak szeppenten pislogok rá, majd végre kiborítom a bilit és elmondom, ami a szívem nyomja, bár eléggé össze-vissza, a könnyezek és nagyon rosszul érzem magam. Legszívesebben ordítanék.
- Lily, nem a sajnálata nem jó semmire. Ez nem úgy működik, hogy csinálunk bármit, amit csak akarunk és ha sajnáljuk, akkor jóvá is lett téve. Nem tudom miért történt, de nem tudom ezek után, hogy tudnék ugyan úgy nézni az apukámra… – mondom kissé kétségbeesve, ez már tényleg utolsó csepp, én ezt már nem tudom összegyűjtögetni magamnak és feldolgozni.
A Sirius témánál tehetetlenül kezdek el babrálni valamivel. Annyira kellemetlen, utálom és zavar és idegesít és nem is akarok vele foglalkozni, csak nem megy. - Lily Sirius még a falakhoz is vonzódna, ha két mellük és más egyebük is lenne… Az a nevetséges, hogy te azt hiszed, mi összeillünk. Egyáltalán nincs így! Ezt mi is tudjuk! Ő sosem lesz hűséges és megbízható, én pedig sosem fogom tudni tolerálni a dolgait, vagy alkalmazkodni hozzá, vagy akármi más. Sosem lehetne köztünk semmi és idegesít, hogy ennek ellenére beadtam neki a derekam, pedig akkor is pontosan tudta, hogy csak egy újabb név vagyok a listáján. – mondom egyre inkább kifakadva és szinte fizikai fájdalommal jár minden szó, nem is bírom ki záporozó könnyek nélkül, de alig csak levegőt veszek és már reagálok is a többire amit mondott. - Bár lettem volna Lily! Tudod milyen megalázó volt? Nem mondta, de magában biztos kinevetett és csak azért nem kürtölte szét, mert megesküdtünk, hogy nem beszélünk semmiről… – mondom már szinte belemérgesedve, a tehetetlen düh rázni kezd belülről, pláne, mikor magáról beszél. Arra felülök és teljesen kifakadva magamból zokogok fel, de a hangom alig hallható. - Lily te a szerelmeddel, a pároddal tetted meg, akivel az életed akar leélni, aki megbecsül téged és feltételezem kényelmesen, párnák között, ágyban, ahogy az szép és jó lesz rá visszaemlékezni. És én? Lily, én egy szertárban, sok alkohol és egy nagy veszekedés után, a legmegalázóbb dolog, ami csak lehet, egy olyan sráccal, aki évek óta meg akar dönteni és buta liba módra beadtam neki a derekam, mert elvarázsolt a csókja. Érted? Egy hülye csóktól szinte lecsúszott a bugyim. Hogy lehetek ekkora egy ostoba, szerencsétlen, naiv liba? – kérdezem, majd egyre jobban rázni kezd a sírás, bele is temetem arcom a tenyereimbe. Annyira fáj, olyan borzalmasan fáj. Arra, hogy kapaszkodó, már reagálni se tudok, hiszen már kifejtettem. - Borzalmas egy barátnő vagyok, hogy nem örülök a boldogságodnak, hanem itt összeomlok és ostobán viselkedek. – mondom egyre inkább belecsúszva a depresszió és az önsajnálat gödrébe. - Undorodom mindattól, ami belőlem lett. – teszem még hozzá, majd a nyakába vetem magam, s úgy sírok tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   Kedd Júl. 19, 2016 3:07 pm

Lily & Marlene


nyugii     • 842 • Zene


Látom rajta, mikor meghintem, hogy nem is olyan rég még csak bájitallal tudtam magam ébren tartani az órákra. Nem akartam lemaradni, és pláne nem elaludni óra közben. Abból jöttek volna a kérdezősködések, én pedig nem akartam róla beszélni. Senki nem tudott róla,csak Alice mikor segítséget kértem tőle, ő pedig lebuktatott úgymond. Szerencsémre nem firtatja tovább dolgot, én is gyorsan túllépek rajta, és vissza térünk hozzá, hisz most nem én vagyok a téma tárgya hanem ő. Bár próbálom megnyugtatni, és kifejezni sajnálatomat, de nem elég. Amit persze meg is értek. Az ember tudja ilyenkor mit kell tennie, mit kell éreznie, de eredménytelenül. Így vagyunk beállítva, és az az emberiség legnagyobb hibája, az érzelmek. Én magam is próbáltam elzárkózni tőle, még főzeteket is kerestem erre, de nem létezik 100%os módszer az érzelmek eltörlésére. Majd rájöttem, hogy nem is kell, ettől vagyunk emberek, és ettől vagyunk jobban az ellenségünknél. Vannak kiért harcolni, és ez tesz erősebbé.
Valóban nem tudok mit mondani a családi viszályukra. Lesütött tekintettel nézek magam elé, utálom haszontalannak érezni magam, és ha nem tudok valakin segíteni. Csak felsóhajtok, és őszinte sajnálattal nézek rá, bár maga is kijelentette sok mindenre nem megy vele, de mit tudnék mást adni neki?
- Sajnálat nem jó semmire, viszont az érzéseinken könnyít, nem megoldás a problémára. Csak szeretném hogy tudd én melletted állok, hátha ez kicsit segít.  - Sóhajtok, majd lassan ránézek, legszívesebben agyon ölelgetném legjobb barátnőmet, de még nem láttam ilyenek, és nem merek semmit csinálni. Lehet eleve csak annyit kéne tennem, hogy meghallgatom és nem csinálok semmit. Mindenki máshogy dolgozza fel a dolgokat.
A Sirius témára ahogy mondja a gondolatait, csak rázom a fejem. Úristen komolyan ilyen rosszul látják egymást? Egyszerűen ezt se tudom szó nélkül hagyni.  - Nagyon sokat beszélgettem Siriussal az elmúlt hónapokban. Meglepő módon egészen nyíltan beszélgettünk, és hát .. más oldalát láttam, más oldalát mutatta. És beszélgettünk a nőkről is. Tudooom nem fogod elhinni, és biztos vagyok benne, hogy most is csak a számat koptatom. De maga Sirius mondta, hogy csak a megfelelő lánynál úgy hiszi megtudna változni. Tinédzser még, mint mi mindannyian. Keresi a helyét a világban, meg pasi és jól néz ki, kihasználja a helyzetet. Gondolod, ha nem talál olyan lányt, aki belsőleg is megfogja, nem fogja őt magát is megváltoztatni? Itt van példának okáért James. Mint az ikertestvérek, és fél éve ugyan ezeket mondtam én is rá. Hogy nem képes komolyságra, pláne nem komoly kapcsolatra. Te láttad a legjobban, hogy mikor elkezdődött a kapcsolatunk nem tudtam megbízni benne, mert ugyan ettől féltem, hogy csak egy strigula leszek. Úgy gondolod mindig az vagyok? Ha Ő képes volt megváltozni, Sirius is megtud. És hidd el évek óta látom hogy néz rád, gondolod én rosszat akarok neked, és nem mondom el? Csak beszélgetnetek kéne... ennyin múlik.... - mély levegőt veszek, hisz egy szuszra adtam ki magamból az egészet.  - Most nyugodtan harapd le a fejem, ha ez esik jól. De majd ha lenyugszol ezt gondold át.  - nézek rá komolyan, és szinte próbálom belé szuggerálni. Az hogy lefeküdtek, hát meglepett, de nem esek kétségben. Minden bizonnyal mind a ketten éreznek valamit, és amit mond Marl, amit érez, az teljesen felháborít és kiakaszt. Túl sok neki most az érzelmek, és nem tudom mennyire jó ötlet most még nekem is leordítani a fejét, pedig ahhoz volna kedvem.
- Dehogy nevetett ki!   - fakad ki belőlem hirtelen. - Marl hogy van az hogy ennyire ismersz valakit, és mégsem?    - rázom a fejem, és próbálok lenyugodni. Majd próbálom azzal nyugtatni, vagyis hát témának feldobni, hogy én is lefeküdtem James-el, és nem kéne ekkora feneket keríteni a dolognak. A reakcióján csak összehúzom a szemem, és nézek rá mérgesen.
- Az életemet leélni ? Marl ha rólam van szó kicsit előre szaladsz nem?   - kis nevetés kitör belőlem. Igaz szeretem Jamest és remélem Ő is engem, de még ilyen messzire nem gondolkodtunk, hogy az életünket élnénk le együtt, kitudja mi lesz még lehet iskola után már annyi is az egésznek... bár megörülnék ha ennyibe vége lenne, de nem lehet ennyire előre gondolkodni.
- Te is szereted Siriust, nem ?    - bár minek kérdezem ha kiakadt teljesen biztos, hogy szereti és érez valamit iránta, ha nem akkor nem akadna ki ennyire. Az egészen biztos, hogy Siriussal elfogok beszélgetni. Hogy miért ? Nem Marl alatt akarom ásni a gödröt, egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy neki mit jelentett, hogy egyáltalán van e értelme nekem adnom a lelket Marl-ba vele kapcsolatban. Bár én úgy érzem egyáltalán nem egy strigula volt.
- Én azt mondom nyugodj le. Nem történt semmi olyan dolog, ami az életedbe kerülne, szóval nyugalom. Ahogy lenyugszol gondold végig az egészet, szerintem ezt a Sirius ügyet el lehet intézni egy sima beszélgetéssel. És már úgy érzem ismerem annyira, hogy azt mondjam hogy mindenki más igen, de te nem voltál egyszerű strigula.    - mosolygok rá barátságosan, hisz mi mást tennék?
- Ugyan már miről beszélsz? Dehogy vagy borzalmas.    - forgatom a szemem, majd mikor megöleljük egymást kicsit felnevetek. - Ez annyira abszurd helyzet, gondoltad volna, hogy Potter és Black miatt fogunk depresszióba esni ? Vagy bármilyen érzelmet kicsikarni belőlünk?  -Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Lily And Marlene   

Vissza az elejére Go down
 
Lily And Marlene
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: