HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Ahol a madár se jár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Ahol a madár se jár   Szomb. Ápr. 15, 2017 4:40 pm


Devorah & Destiny

Alig éri a lábam a talajt, ahogy újabb és újabb kereszteződéseken vágok át az ellenőröktől menekülve. El is tűnhettem volna egy kieső zugban, dehát abban mi lenne az izgalom? Legalább kétszer annyi pénz van a zsebemben, mint amennyi a jegyre kellett volna - nem azért blicceltem, hogy egyszerűen csak megvárjam, amíg lekopnak. Hiányzott már a pörgés. Az étel is sokkal finomabb, ha én magam szerzem meg, márpedig ha így nézzük, régen ettem már egy jót. Most viszont dolgom van, szóval... Á, nézd, egy pizza!

- Aki kapja, marja! - Márpedig köszönöm, én már itt sem vagyok. Futás közben gyűröm magamba az újabb és újabb falatokat, kis híján félrenyelve, mikor egy autó centiméterektől a lábamtól fékez le. Ezt azért mégsem kéne. Micsoda gondatlan sofőrök vannak! Ha nem lennék így is késésben, most elterülnék a motorháztetőn és kicsengettetném vele a kezelésem árát, de legalábbis végigkarcolnám a kabátommal a festéket. Egyébként is ízléstelen színe van.
Fejcsóválva sietek tovább, újabb és újabb pillantásokat vetve a hátam mögé. Úgy tűnik, sikerült leráznom a díszkíséretemet, ideje hát célirányba kapcsolni.
Anélkül, hogy tudatában lennék, dúdolgatni kezdek az elhagyatott gyárépület láttán.
Néhány héttel ezelőttig minden egyes napomat itt töltöttem, mióta csak Londonba érkeztem. Eleinte drogosokkal volt tele az épület; voltak velem egykorúak és nálam fiatalabbak is, én pedig nem bírtam nézni, ahogy lövik magukat.
Lenyúltam az egyik csaj telefonját és kihívtam a zsarukat. Mire visszajöttek volna, már bedeszkáztam a be- és kijáratokat, az ablakokkal egyetemben. Nem volt túl áthatolhatatlan, de épp elég ahhoz, hogy távol tartsa őket, amíg felmerült a gyanú, hogy a rendfenntartás intézkedett.
Egyenként tisztítottam meg a helyiségeket az emléküktől is; még most is azok a használt tűk és hulladékok hevernek az épület körül, amiket én hajítottam ki az ablakon. Régi ismerősökként köszöntöm őket, mielőtt belépnék az egyik általam elrejtett bejáraton.
- Hahó! - kiáltom csak úgy, a visszhang kedvéért, elvégre kétségem sincs afelől, hogy az emberem magától is felbukkan majd, ha meghallotta az érkezésemet. Ha pedig mégsem, minden egyes koszfoltot ismerek errefelé: pillanatok alatt rátalálok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Szomb. Ápr. 15, 2017 10:40 pm


Devorah & Destiny
Nem tudok sokat a lányról, csak a legfontosabbakat, amik szükségesek ahhoz, hogy felismerhessem. Nagyjából két évvel lehet fiatalabb tőlem, és őt is sokáig az utca nevelte, ahogy engem is. Hosszú idő után engem is befogadott valaki, otthont nyújtott nekem, végül kitanultam tőle a szakmámat. A halálfalóságom pedig csak még többet segít azon, hogy kielégítsem a szomjam. Megkaptam azt a címet, ahol majd a lánnyal találkozom, akit nekem kell tanítanom. Ha az értesüléseim igazak, akkor iskolába se igazán járt, főleg olyanba, mint a Roxfort, ahol megtaníthatták volna mindarra, amire született. Viszont semmit sem késő elkezdeni.
Miután megittam a kávémat az otthonom kis konyhájában felmentem átöltözni. A bőr öltözet mellett döntöttem. Nekem könnyű benne mozogni és nem korlátoz be. Nem tudom pontosan mennyit tud a lány vagy mi mindenre képes, de tudom, hogy mit tud megtanulni az ember az utcákon felnőve. A lopás az első az életben maradáshoz.
Amint elkészültem a házam előtt hopponáltam el arra a helyre, amit megadtak. Egyetlen jelenlétet sem érzékeltem, de egy bűbájjal leellenőriztem a gyárépületet és a környékét mielőtt bejutottam volna. Egy olyan helyet kerestem, ahonnan könnyű volt bejutni és nem volt szem előtt. Körbenézelődtem, hogy felmérjem a terepet. Ahhoz képest, hogy milyen volt kívül a terület, idebenn egészen tisztának volt mondható. Mintha csak otthonosabbá akarták volna varázsolni. Már amennyire egy elhagyatott gyárat annak lehet nevezni.
Miután körbekémleltem a földszinten a bejárathoz közel egy sötétebb sarokban ültem rá egy hordóra. A hajamat hátrasimítottam a mellkasomról, majd a hordó szélén támaszkodva vártam arra, hogy a lány megérkezzen. Aki egy rejtett bejáraton át érkezik meg, alig pár méterre tőlem.
– Hahó, kislány. Remélem rosszban sántikáltál – szólalok meg, miközben leugrok a hordó tetejéről, majd közelebb lépve állok meg. – Destiny vagyok.
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 11:49 am


Devorah & Destiny

Nem tudom, mire számítottam pontosan, úgy általában véve sem vagyok az a számító típus - az életet nem lehet csak úgy beskatulyázni és körülírni, bárhogy próbálkozzanak is vele. Jöjjön, aminek jönnie kell, ez az én mottóm.
Semmiképp sem feltételeztem azonban, hogy pillanatnyilag egy nálam alig idősebb, bőrszerkós maca passzolna a világom rendjéhez. Az első gondolatom, hogy valószínűleg valami félreértés történt, mert nem rúdtánc
tanfolyamra jelentkeztem, hanem a párbajbeli készségeim csiszolására. Ami azt illeti, leginkább a megteremtésükre.
Kétkedő, már-már megszeppent pillantással lépek közelebb hozzá, keresve a szavakat, amikkel finoman körülírhatnám a tévedés mértékét. Lehet, hogy néha bunkó vagyok, de nem szokásom csak úgy megbántani az embereket. Akkor sem, ha csak egy cipőfűző tartja össze a felsőjüket. Nem fél tőle, hogy egyszer csak kibomlik, vagy elszakad, és akkor elszabadul a két dinnye? Mert én nem akarok a közelében lenni, mikor ez megtörténik. Így is sok mindent túléltem már, és a macskáknak is csak kilenc életük van; nem szándékozom máris felfedezni a saját határaimat.
Egy utolsó, hatalmas harapással és annál is hangosabb nyeléssel gyűröm le a pizzám maradékát.
- Devorah - mutatkozom be bizonytalanul, miután leért a falat. Ha Faithként lennék jelen, teli pofazacskóval is rávágtam volna a nevemet, most viszont kimondottan jól jön ez az udvariasság arra, hogy kifundáljam a tőlem telhető legóvatosabb kérdést.
- Ne haragudj, de nem tévesztesz össze valaki mással?
Hacsak nem az én emberem előtt keveredett ide, úgy viszont jobb lesz megvárnom, míg a titokzatos illető maga is felbukkan és intézkedik. Így is elég embert kellett már kipaterolnom ebből az épületből, nem akarom bővíteni a listát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 1:54 pm


Devorah & Destiny
Nem véletlenül jöttem hamarabb. Fel akartam mérni a helyet, amit lebeszéltünk. Összegzésképp pedig arra jutottam, hogy ez egy elég jó hely arra, hogy szabadon gyakoroljunk olyanokat, melyek a legjobban szükségesek. Egyelőre csak én találkozom a lánnyal és tanítom meg pár fogásra. Először meg kell tanulnia védenie magát, a párbaj pedig erre ideális gyakorlás lesz.
Miután elhelyezkedem az egyik hordón nem is kell sokat várnom arra, hogy az alany megérkezzen. Máskor is csináltam már ilyet, csak az teljesen más szituáció volt. Akkor meg kellett ölnöm az illetőt. Most viszont tanítani vagyok itt.
Közelebb sétálok hozzá, és látom, ahogy próbálja feldolgozni a látottakat. Biztos nem arra számított, hogy majd egy bőrszerkós nő fog az embereként megjelenni. Szinte látom, ahogy forognak az agykerekei azon, hogyan is mondhatná el finoman a gondolatát.
– Szóval Devorah. Ne tévesszen meg a kinézetem, engem vársz. A befogadód beszélt valakivel, aki nekem közvetített. Ez az a cím, ahova jönnöm kellett. Nem mellesleg tökéletes választás, ha a mágiát akarod gyakorolni – felelem elmosolyodva. – Lenne pár kérdésem. Mennyire megy a varázslás? Varázspálcával vagy anélkül varázsolsz? Fontos, hogy tudjam mennyire kell megtanítanom téged.
Ha varázspálca nélkül el tud végezni varázslatokat, de a többinél túl pontatlan és zabolázatlan, akkor szerezni is kell neki egyet. Úgy is meg kell tanulnia a dolgokat, bár az igaz, hogy ritka az olyan erős boszorkány vagy varázsló, akik pálca nélkül is jól boldogulnak. Egyelőre kiderítem mennyit és milyen szinten tud a lány. Talán a Nagyúr is szívesen megnézné magának. Követőkből sosem elég.
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 2:53 pm


Devorah & Destiny

Egyik lábamról a másikra támaszkodok, sokkal inkább, mert nem bírok huzamosabb ideig nyugton maradni, mintsem a futás okozta fáradtság miatt. Az egy helyben állás nem az én reszortom, de akad más is, ami kevésbé nyeri el a tetszésem. Mint például, ha valaki többet tud rólam, mint amennyit magamtól elárulnék.

Elhúzom a számat, míg a varázspálcámat elő. Máig szokatlan a kezemben fogni anélkül, hogy úgy néznék rá, mint egy közönséges botra, és attól tartok, ez minden egyes mozdulatomról lerí. Hát, legalább már nem röhögöm el magamat a puszta látványtól is. Nem tudom, mások hogy képesek komolyan venni egy gondosan megmunkált fadarabot. Persze, a csúzli sem egy rossz fegyver...
- Az alapokat megtanultam pálcával - vágom rá csípőből, és miután bebizonyosodik, hogy nem szakad rám a plafon, folytatom. - Pálca nélkül csak az elemeket tudom úgy-ahogy az irányításom alá vonni, meg lebegtetni, törni-zúzni... Ilyen apróságok. - Csak rándítok egyet a vállamon, mert már tudom, hogy ennyire egy gyerek
is képes, ha nagyon elszántan próbálkozik, vagy az érzelmei tesznek így helyette. Kicsit azért lehangoló, hogy nem vagyok olyan különleges, mint azt sokáig hittem; tulajdonképpen egy egész társadalomnyi ember van, akik nálam tanultabban és tehetségesebben űzik a mágiát. Talán jobb lett volna, ha nem is szerzek róluk tudomást. Persze, akkor még mindig itt sínylődnék... de lenne valami büszkeségre emlékeztető, halvány érzésem.
- Pontosan mit meséltek rólam? - kérdezem homlokráncolva. Ha másra nem is, arra tökéletesen megfelel a kérdés, hogy húzzam az időt - legalább amíg fel nem készülök egy újabb kudarcra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 3:34 pm


Devorah & Destiny
Információkkal dolgozom, amiket megkapok, cserélek vagy magam jövök rá. Évek óta csinálom, tudom, hogyan és hol találom meg azt az embert, akitől minden szükségest megtudhatok. Nem mellesleg halálfaló is vagyok, ami még több lehetőséget nyújt. Nem volt nehéz elegendő információhoz jutni Devorah-t illetően.
Figyelem, ahogy előveszi a pálcáját és ahogy tartja. Idegen számára és nem látja benne azt, hogy milyen hasznos is tud lenni abban, hogy a varázslatai pontosabbak, akár erősebbek legyenek. Látszik, hogy egyáltalán nem járt varázsképzőbe. Viszont az már haladásnak számít, hogy szeretné fejleszteni magát. Egy olyan világba csöppent, amit eddig nem ismert. Hirtelen elvesztette a különlegességét. Persze, ez még nem zárja ki azt, hogy nincs olyan tulajdonsága, ereje, amit más nem birtokol. Majd szépen rá fog jönni mindenre. Jobb lesz az elején kezdeni mindent. Ez azonnal biztossá válik, ahogy végighallgatom a válaszait a kérdéseimre.
– Egy szóval semmit. Nem gond, azért vagyok itt, hogy segítsek boszorkánnyá válni. Ezeket az apróságokat bármelyik gyerek képes véghezvinni. A tudattalan mágia használat az első jel, a pálca segít elvégezni a bonyolultabb varázslatokat is – mondom, és miután a pálcám a kezembe csúszik az egyik hordót a helyiség közepére lebegtetem, majd pár darab fát hívok bele, hogy aztán egy varázslattal tüzet gyújtsak. – Ne nézd le azt a botot a kezedben. Könnyebb lesz lopni, menekülni, ha tudod hogyan használd a mágiád.
Felé fordulva a mellem alatt keresztbe teszem a karom. – Csak annyit, amennyire szükségem volt. Sokáig az utcán éltél, majd valaki befogadott, és tudjuk azt is, hogy emiatt az ember miatt vagyok most itt és beszélek veled. Kevesebb vagy, mint húsz, és még soha nem jártál olyan iskolába, ahol megtaníthattak volna a varázslásra. Engem az nem érdekel, hogy kik voltak a szüleid vagy honnan származol. Szívességet teszek azzal, hogy itt vagyok és foglalkozom veled – felelem felvont szemöldökkel. Hiszen jobb dolgom is lehetne annál, hogy tanárnősdit játszom. Szerencsére ezt is megfizetik, úgyhogy pénz nélkül nem maradok. Nem mellesleg jó, ha Devorah tud valamit mielőtt más halálfalókkal is összehozná a sors. Nem szeretjük, ha hátráltatnak minket..
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 5:58 pm


Devorah & Destiny

Hát, én közel sem érzem úgy, hogy a semmivel szenvedtem volna egy egész héten keresztül. Nem kevés daccal kulcsolom össze a karjaimat a mellkasom előtt, és az sem érdekel, hogy nem tudhatja, mennyire lekicsinyelte az igyekezetemet.
- Tudjuk? - Nem tetszik a többes szám, de már legyintek is, mielőtt válaszolna. Tökéletesen igaza van abban, hogy szívességet tesz. Felőlem beszélhetnek rólam, amennyit akarnak és ahányan akarnak, ez a kevés infó nem a világvége, csak haladjunk.
- Oké, kezdjünk hozzá - mondom ki hangosan is. Remélem felkészült rá, hogy nem lesz könnyű dolga. Mikor először próbáltam meg pálcával varázsolni, a fél szalont felrobbantottam, és azóta se javult valami sokat a helyzet. Ha képes vagyok koncentrálni, zökkenőmentesen sikerülnek a könnyebb varázslatok, ha viszont egy kicsit is elkalandozik a figyelmem, valósággal elszabadul a pokol.
Szóval igen, ez a helyszín több, mint megfelelő.
Mély levegőt véve próbálom meg lecsitítani a gondolataimat és kizárólag arra koncentrálni, amit Destiny mond nekem. Be akarom bizonyítani nekik, ám ennél is inkább magamnak, hogy nem vagyok teljesen csődtömeg. Könnyen lehet, hogy épp a mágia adott erőt az elmúlt években - nem veszíthetem el éppen most, hogy lehetőségem nyílt fejleszteni. Most, hogy lehetőségem adódik egy igazi családra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 6:18 pm


Devorah & Destiny
Kérdésére csak elmosolyodom. Jelenleg csak én és a közvetítőm tud minderről, de ha szépen haladok a lánnyal, akkor talán még a Nagyúrral is találkozhat. De ez még nagyon a jövőben lesz. Egyelőre arra kell megtanítanom, hogy ne süljenek fel a varázslatai. Az se jó, ha túl erősek, se az, ha nem érnek el semmit.
– Hozok majd pár hasznos könyvet, amik segítenek a gyakorlásban. Azokkal foglalkozhatsz akkor, ha kések vagy, ha nagyon unod magad. A fejlődést neked is akarnod kell, nem veheted félvállról. Ha van hozzá tehetséged, akkor nem fog nehezen menni és akár erős boszorkány is válhat belőled – mondom, miközben megkerülve a hordót elmormogok egy varázslatot, aminek hatására ökölnyi nagyságú lángok ugranak ki belőle, majd szóródnak szét egy kört formázva a levegőben. – Mindegyik kis tűzzel csinálni fogunk valamit. Egyet el kell oltanod, az egyiket megfagyasztanod, a harmadikból fel fogunk gyújtani valamit – ez biztos menni fog –, a negyedik és egyben utolsó lángnál a feladatod az lesz, hogy megszünteted. Azt mondtad, hogy az elemeket tudod használni. Ezekhez ennek a gyakorlása szükséges. A vizet, a jeget, a tüzet és a levegőt fogod használni. Ha valamelyik nem fog menni, akkor most szólj, átvesszük – felelem Devorah-ra pillantva. – Ha jól fejlődsz, akkor tanulhatsz egy nagyon hasznos dolgot – mondom, majd a háta mögé hoppanálok. – Persze ez csak akkor használható, ha nem blokkolják varázslattal, egyébként pedig jó meneküléshez.
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 7:22 pm


Devorah & Destiny

Szótlanul bólintok: persze, hogy erős boszorkány válik belőlem! Kész vagyok minden létező energiámat belefektetni a gyakorlásba, ha ez azt jelenti, hogy képes leszek kibontakoztathatni és uralni a bennem szunnyadó mágiát.
Száz kupac könyvet is kiolvasok a kedvéért, ha tényleg hasznosnak bizonyulnak.
Amint felszedtem az államat a földről. Sőt, ennél messzebb megyek: amint megtaláltam az államat. A feladat hallatán ugyanis olyan hirtelen huny ki az elszántságom tüze, hogy végignézek magamon, nem-e zúdított hideg vizet a nyakamba a szó szoros értelmében. Oké, tényleg azt mondtam, hogy az elemekkel spanok vagyunk, de nem úgy, hogy a pálca is képben van. Egyébként sem csípem az édes hármast.
Épp szóra nyitnám a számat, hogy kérdésekkel bombázzam, mikor folytatja, és... Ha nem az tűnt volna elsődlegesnek, hogy szembelibbenjek vele, egész biztos ugrottam volna egyet a váratlan teleportálására válaszul.
- Szóval tényleg létezik teleportáció? - kérdezem felcsillanó szemekkel. - Nem kezdhetnénk ezzel?
Tudom, hogy felesleges győzködnöm, de egy próbát igazán megért.
A lelkesedésem már visszatérőben van, mikor újra a lángokra emelem a tekintetemet... Á, igen, pontosan eddig tartott.
- Na és nem kéne ezekhez valami - Magyarázás közben legyintek néhányat a pálcámmal, mire az általam összetákolt ablaktorlaszoló szerkezetek darabokra törnek. Upsz? - varázsige? - fejezem be ártatlan mosollyal az arcomon. A végén még kitalálja, hogy próba- vagy gyakorlásképp azokat is javítsam meg.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 16, 2017 8:07 pm


Devorah & Destiny
Még jó, hogy elraktam a padlásra az összes könyvemet és jegyzetemet Roxfortból. Most nagy hasznát fogja venni nekik Devorah.
– Hoppanálásnak nevezzük. Egyszerű és azonnali utazást tesz lehetővé. Használhatsz még seprűt vagy kandallót az utazáshoz. Sokféleképpen juthatsz el egyik helyről a másikra – felelem, majd elmosolyodva nézek rá. – Először tanuld meg kezelni a mágiád. Nem könnyű megtanulni ezt a közlekedési formát. Szörnyű balesetet okozna, ha megpróbálnád... Amputoportálnád magad, ami bizonyos testrészek hátrahagyását jelenti. Gondolom nem szeretnél valamelyik testrészedtől megválni – mondom egy félmosoly kíséretében. – Ha jártál volna iskolába, akkor mostanra már el is sajátíthattad volna. Így viszont az alapoktól kell kezdenünk.
Gondoltam, hogy nincs tisztában a varázslatokkal. Viszont ezért vagyok itt, hogy mindazt, amit kiadtam feladatba, azt véghez tudja vinni. A pálcámmal rámutatok egy vasdarabra a közelünkbe, amit aztán papírrá és tollá alakítok át, majd egy következő bűbájjal Devorah felé lebegtetek.
– Erre leírhatod a varázsigéket. A vízsugár varázsigéje az Aqua Eructo, a vízbűbáj, amivel akár egy poharat is megtölthetsz vízzel, az az Aquamenti – mondom, és ha nem tudná, hogyan kell leírni, akkor lebetűzöm neki. Ha rosszul tanulja meg vagy ejti ki, akkor nem úgy fog reagálni varázslat. – Az utolsó tűzgömbhöz egy egyszerű varázsigét mondok. Ez pedig a Finite Incantatem. Ez megszüntet minden varázslatot. Itt jelen esetben azt, ahogy létrehoztam őket. Talán a jéggé változtatással magasra tettem a lécet – mondom elgondolkodva. – Jól van, akkor az lesz, hogy kővé változtatjuk. Ehhez pedig a Duro varázsigére lesz szükség. Végül az utolsó az, hogy tüzet okozunk, ennél elég, ha eltaszítod majd a tűzgömböt. A varázsige pedig a Depulso. Gyakoroljuk – mondom, majd egy pálcaintéssel a magasból talajmagasságig süllyednek. Nehogy az egyik tűzet véletlenül a fejünk fölé lője. Így talán könnyebb lesz koncentrálnia is. Ha szükséges, akkor újra átveszem vele a varázsigéket, vagy bemutatom mindet. Mindenesetre végül úgy is neki kell véghezvinnie.
– Nem mondtam az előbb, de most szólok, hogy csak úgy ne hadonássz a pálcáddal, mert ilyenek történhetnek – mondom, és a torlasz darabjai felé intek.
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Hétf. Ápr. 17, 2017 3:50 pm


Devorah & Destiny

SEPRŰT? Hosszú másodpercekig megrökönyödve bámulok rá, mielőtt kitörne belőlem a nevetés.
- És süveg is jár a seprű mellé? Át tudtok változni macskává, vagy denevérré? Jaj, mond, hogy léteznek hétfejű sárkányok! És vámpírok? Mindig is akartam magamnak egy saját Drakulát.
Sokadjára is felmerül bennem a lehetőség, hogy mi van, ha egész egyszerűen csak megőrültem, de hamar elvetem a lehetőséget. Akkor nem bőrszerkós tanárnőkről, hanem gumibottal fenyegetőző rendőrbácsikról képzelődnék.
Örömmel vállalnám fel minden bűnömet... Lehet, hogy tennem kéne egy próbát?
Ábrándozva pillantok az ajtó felé.
- Ouch - húzom el a számat. Szörnyű belegondolni, mi lenne a világgal, ha elveszíteném egy-egy testrészemet; szerintem nemzetközi gyásznapot hirdetnének.
Igyekszem legalább a számat becsukni, miközben az átváltoztatott, lebegő tárgyakat követem a tekintetemmel, mindazonáltal habozás nélkül veszem el őket és kezdek körmölni.
- Na és a bot... szóval, a pálcamozdulat?
Nem tudom, mi lenne a rosszabb: ha bevallanám, hogy hajlamos vagyok megfeledkezni a hadonászás helytelenségéről, vagy ha azt hazudnám, hogy fogalmam sem volt róla. Végül úgy döntök, egyszerűen csak magamban tartom a magyarázatot, mielőtt megfájdulna a feje a hülyeségeimtől, és a jegyzeteimet a zsebembe gyűrve, pálcámat a lehető legmozdulatlanabbul tartva fordulok a tűzgolyók felé.
- Hát akkor... Aqua Eructo. - Alighanem a legjobb lehetséges végkifejlet,
hogy semmi sem történik, ugyanis jó indulattal is kisze-kusza volt az a mozdulat, amit a csuklómmal produkáltam.
Próbálom azzal nyugtatni magamat, hogy ez pálca nélkül simán menne, de mikor másodjára se történik semmi, ismét kétségbeesek. Mi van, ha egész egyszerűen csak béna boszorkány vagyok? Ha sosem fog igazán menni a varázslás?
Töketlen! Mikor lettem ilyen picsogós kislány? Nagyot fújok, mielőtt újra a tűzgömbre emelném a pálcámat. Koncentrálj!
- Aqua Eructo!
Felsikkantok örömömben, ahogy vízsugár tör ki a pálcám végéből és eloltja a legelső lángot. Legszívesebben ugrálni kezdenék.

Körülbelül fél, vagy háromnegyed órát vesz igénybe, míg sikerül az összes varázslatot végrehajtanom - akkor csillogó szemekkel pördülök Destiny felé.
- És most?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Hétf. Ápr. 17, 2017 5:52 pm


Devorah & Destiny
Persze, hogy nevet, de ha tudná, hogy tényleg léteznek olyan lények, amelyek szerepelnek egyes mugli mondákban, mesékben, vagy bármiben, ahol találkozhatnak a nevükkel. Olyan világba csöppent, amiről mindent meg kell tanulnia.
– Süveget nem viselünk. Az animágusok igen. Animágiának nevezzük azt, amikor egy boszorkány vagy varázsló képes felvenni egy állat alakját. Legyen az macska, denevér, patkány, szarvas, nyúl vagy bármilyen más állat. Sárkányok léteznek, de hogy van-e hétfejű, azt nem tudom – mondom megvonva a vállamat. – Vámpírok, vérfarkasok, manók, akromantulák, kentaurok, kákalagok, dementorok, óriások, sellők és még sorolhatnám, hogy milyen lények élnek valójában a világon.
Minden olyasmi megdöbbenti, ami másoknak ebben a korban már teljesen természetes. Látszik, hogy nem volt senki, aki elmagyarázza neki ki és mi is ő valójában, hogy milyen erő rejlik benne. De veszélyes lenne, ha nem tudna semmit.
– Vannak. Mutatom – felelem, majd minden egyes varázslathoz megmutatom a pálcamozdulatot. Ha eléggé biztos lesz a mágia kezelése, akkor könnyen fog neki menni. Nem várok túl sokat. Biztos vagyok benne, hogy elsőre nem fog sikerülni. Nem mindenkinek megy elsőre. Talán másodjára vagy harmadjára lesz csak valami reakció. Miután kétszer is megmutattam, hogyan mozgassa a pálcáját egy kissé hátrébb állva nekidőlök az épület falának. Hagyom, hogy próbálkozzon, amíg nem sikerül neki. Ha nagyon nem menne, majd besegítek. Elmosolyodom, amikor az első lángot sikerül eloltania, és ennek nagyon is örül.
Türelmesen várakozom a háttérben, míg sikerül az összes varázslaton végigmennie. Talán egyelőre ezeket kellene tanulnia, meg adhatok neki még pár új varázsigét, amiket gyakorolhat, míg nem találkozunk újra.
– Van esetleg kérdésed? Ha érdekel valami az elhangzottak közül még mesélhetek, vagy vehetünk még új varázsigéket – mondom ellökve magam a faltól, hogy közelebb sétáljak hozzá.
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Ápr. 23, 2017 4:30 pm


Devorah & Destiny

Elkápráztat a gondolat, mennyi varázslény (és minden más) vár még a felfedezésemre. Nem hittem volna, hogy valaha is elhangzik a számból ez a kérdés, de:
- Ugye, ezekről is vannak könyvek? - Azt már nem teszem hozzá, egyáltalán rendelkezésemre állnak-e bizonyos források, vagy sem, hisz ahová be akarok jutni, oda be is fogok jutni.
Habár a varázslatok ugyanúgy jelenthetnek akadályt is, mint segítséget, bízom benne, hogy ez a kettősség csupán bizonyos ideig gátol majd a céljaim elérésében.
Főként Destiny közreműködésével.

A sikeres gyakorlást követően lelkesen kutatok újabb kérdések és olyan képtelen, mugli legendákon alapuló feltételezések után, amiket alátámaszthat.
- Lehetséges szó szerint irányítani az elemeket? Úgy értem, hogy nem egyszerűen kővé változtatni valamit, hanem mondjuk... átformálni a talajt, vagy irányítani az indákat, hogy körülfonjanak valakit, akár egy kötél? -
Vigyorognom kell, ahogy eszembe jut egy néhány héttel korábbi emlék. - Esetleg nem csak a tűz célpontját, hanem az irányát, vagy az alakját is meghatározni? - Elég menő lenne, ha létrehozhatnék egy tűzsárkányt, vagy egy tűzkígyót. És meglehetősen veszélyes is.
- Tudsz olyan igéket, amik segítenének aaa... halászás-vadászásban? - vigyorodom el ismét. Természetesen nem gondoltam egyébre, mint a lopásra, csalásra, betörésre és a többire. Így is nehéz volt megállni, hogy ne ez legyen az első kérdésem, oké? Nem tehetek róla, ilyen a vérem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Hétf. Ápr. 24, 2017 3:11 pm


Devorah & Destiny
– Vannak könyvek, neked tudom adni azokat a könyveket, amikből én tanultam a Roxfortban. Sok fajta van rengeteg mindennel. Bájitaltan, Mágiatörténet, Legendás állatok és megfigyelésük és még sorolhatnám, hogy milyen címekkel rendelkeznek egyes hasznos könyvek. Sok mindent kell elsajátítanod.
Kérdésére felvonom a szemöldököm, majd elmosolyodom. Az egyszer biztos, hogy nem veszi félvállról és érdeklik a továbbiak. Ráadásul elég tehetségesnek mondható, hiszen percek alatt sikerült véghezvinnie a varázslatokat. Ha teljesen ki lesz tanítva remek kis boszi lesz belőle.
– Lehetséges. Bár a te szinteden még nem menne, többet kell hozzá fejlődnöd. Viszont, aki jól bánik az elemekkel... Talán találkozhatnál vele, ha elég érdekes leszel a számára, akár tanítani is fog. Ő biztos, hogy segíthet abban, hogy teljesen uralhasd őket – mondom, majd a következő kérdésére bólintok. – Persze, hogy lehet irányítani. A használó erejétől függ, hogy mennyire formálható egy elem, ahogy az irányát is képes megadni.
Talán még ő is, de még ne kísérletezzünk ilyenen, míg nem stabilabb a mágia használata. A végén ellene fordulna a bűbáj, vagy feléget maga körül mindent.
– Tudok – mondom elvigyorodva. – Van egy kis melóm. Holnap akartam megcsinálni, de akár taníthatlak is közben. El kell lopnom egy bizonyos tárgyat, és ehhez be is kell törnöm. A lakó jelenleg egy hétig házon kívül van és nem látogatja senki. Úgyhogy, ha gondolod, akkor elviszlek és gyűjtögethetsz magadnak. Mit szólsz hozzá?
music: Nightcore mix  ×©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 16


TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   Vas. Május 14, 2017 10:05 pm


Devorah & Destiny

- A Roxfortban? - kérdezek vissza tettetett kíváncsisággal, nos, lehet, hogy kicsit elbambultam. Ez a rengeteg ige és pálcamozdulat túlterheli az ember agyát; egyetlen szót se tudnék felidézni mindabból, amit az előbb mondott. Persze, a feltételezett sulit és a könyvek mértékét leszámítva. Ez utóbbival kapcsolatban egyetlen reményem maradt... talán viszonylag hamar megfulladok majd a kupac alatt.
- Ha elég érdekes leszek? - Az arckifejezésem magáért beszél. - Mert ki ő, a Keresztapa?
Maga a felvetés, hogy valaki szerint nem vagyok érdekes, egyszerűen irracionális és nevetséges. Bár annyi pénzem lenne, ahány furcsálló pillantást vetettek rám ezalatt a szűk tizenkilenc év alatt! Szerencsére amellett, hogy megérdemelnék néhány évet egy kutatóintézet fenekén - meg még néhányat rácsok mögött -, a szó pozitív jelentését is ismerem. De hogy bárki is unalmasnak tartson? Képtelenség. Ilyesmi szökő évente sem fordul elő.
- Hát ez túl könnyű - ingatom a fejemet. Se lakó, se látogató. - Ha annyira penge vagy, miért fogadsz el ehhez hasonló, pitiáner feladatokat?
Lehet, hogy nekem fejfájást okoz(na) az ügy, de annak, aki gyakorlott párbajozó és még ki tudja, khm, micsoda, aligha jelenthet kihívást. Persze, lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítve próbálom látni ezt az egész varázslás-dolgot... De úgy képzelem, minden viszonyítás kérdése: csak annyira lehet nehéz betörni valahová, ahogyan egy egyszerű embernek lehet egy varázstalan, akár szigorúan őrzött területre. Csak a megfelelő terv, eszköz és taktika szükséges.
- Egyébként jól hangzik - fűzöm hozzá őszintén, jobb levezetést nem is kívánhatnék egy ilyen hosszú óra után. - Benne vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Ahol a madár se jár   

Vissza az elejére Go down
 
Ahol a madár se jár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ahol a madár sem jár.-A Béke követe
» Ahol a vadak várnak - Alia és Gorzhak
» Damien Knight

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: London és környéke-
Ugrás: