HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Hétf. Márc. 20, 2017 5:56 pm

Lily & Peter
james kitatása


Alice meglátogatása a minisztériumba eléggé felcsigázott. James él, ez egészen biztos. Csak az nem, hogy hogyan. Látták többen is az utcákon, állítólag szemtanúk szerint. Valaki szerint még a sötét jegyet is látta a karján, de úgy vélem ez simán képzeletük szültem. Nem hinném, ami azt illeti kizárt dolognak tartom, hogy James csak úgy otthagyjon minket és halálfalónak áll. Nem tetté meg ezt velünk, nem tenné meg ezt velem. Oké az ember félre ismerheti a másikat még ennyi év után, is de ennyire nem.
Még gyorsan feljegyeztem egy két helyet, amerre a szemtanúk látták, így jobb dolgom híján és engedve a kétségbe esésemnek meglátogatom ezeket a helyeket. Viszont nem akarok menni, nem azért mert félnék... de félek, félek ha megtalálom Jamest nem fog tetszeni ahogy... megtalálom. Így Peter volt az egyelten aki velem tart, bár szégyen bevallani nem ő volt az első ötletem. Remus küldetésen van, Sirius pedig saját szakállára dolgozik, mióta James eltűnt nála lakom de őt alig látom. Néha küld baglyot a jelenlegi állapotáról, és hogy mit talált. Nem szokott hosszú lenni semelyik levele.
Mikor Peternek megmutattam a címeket, láttam rajta egyiket mintha ismerné, vagyis tudja hol van így ott kezdtük.
London szélén járunk, egy elhagyatott telken, ami nem igazán tetszik.
- Itt még is ki járt és ki vette észre Jamest? - kérdezem aggódva, hisz az első benyomásom, hogy ismét zsákutcába futunk. Előveszem a fecnit.
- Biztos ez az a hely Peter ? - ráncolom össze a homlokomat, és egy kis lumost suttogva pálcámnak némi fényt varázsolok a sötét ködös helyszínre.
- Neked mi a véleményed? - kérdezem tőle miközben sétálunk egy ház felé, ami nem igazán biztató. - Nem csak a helyről, hanem az egészről... - mindent elmondtam neki, amit Alice megosztott velem. A szemtanúkat, a jegyet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 13


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Csüt. Márc. 23, 2017 8:51 pm

Lily

Nem mondhatom, hogy két helyen maximálisan teljesíteni a legpihentetőbb, amit tehetnék, de nemigen van már választásom. Még akkor sem, amikor James a halálfalók kezére került, már szilveszter óta náluk van és egyre jobb eredményt érnek el nála.
Nem, nem jó így látni a barátomat.
De igen, nagyon is jó, hogy én nem fogok ugyanerre a sorsra jutni. A kis Peter, aki mindig utolsó volt, aki csak ment a többiek után, most könnyedén félreáll és nem esik bántódása.
Tisztában vagyok vele, hogy Lily sem azért kéri a segítségem, mert én vagyok az elsőszámú jelöltje. Kedvelem Lilyt, mindig is nagyon okos volt és ügyes boszorkány - igazából sosem gondoltam volna, hogy végül James mellett fog kikötni, de örültem neki, hogy van valaki igazán normális a körünkben. Végül is mindegy, ő nyilván nem így gondol rám. Senki sem gondol rám leginkább sehogyan sem. Mivel Sirius és Lupin épp nem elérhető, jó leszek én is.
Mikor tagadnám meg a segítségemet tőle? Túl könnyen irányítható vagy, Peter, de ez talán nem is baj. Ez ment meg téged.
Természetesen vele tartok James keresésében, hiába vagyok tisztában vele, hogy minden összeszedett információja vakvágány. Na jó... Van itt egy egészen közeli is, de a halálfalók sosem tartózkodnak túl sokáig egy helyen, a Nagyúr túl eszes ahhoz, hogy azt megengedje - nem úgy, mint Dumbledore, aki még a Rendre sem tud rendesen vigyázni.
Szóval hiába van közel, nyugodt szívvel vezetem el arra az utolsó címre. James itt volt. Egy ideig. Nem tudom, élvezi-e, amit csinál, egyáltalán tudatában van-e a tudatmódosításnak... Valószínűleg nem, hiszen akkor nem sok értelme lenne, ha-ha! A lényeg, hogy nem sokat tudok. Hiába vagyok már évek óta hű a Nagyúrhoz, hiába örül az információimnak és véd meg néha Lestrange pálcájától, nem bízza rám minden titkát. A lényeg úgyis az, hogy én legyek hasznos neki. És az vagyok. A barátaim sosem mondták, hogy az lennék... most viszont... Ez volt a sorsom!
Nem áll szándékomban ráhozni Lilyre a frászt, mégis furcsán tetszik, hogy neki mennyire nincs ínyére ez az elhagyatott hely. Szinte bizsereg a bőröm tőle, olyan jól érzem magam itt! Persze... először én is féltem. Tartottam ettől az egésztől, de ma már... Oké, most is félek. De tudom, hogy már nincsenek itt és nem eshet bajunk.
- Valami auror. Ott volt a neve a papíron, nem? - Azt hiszem, felesleges lenne erre válaszolni, nem jutunk közelebb a megoldáshoz. - Ez már felderített halálfaló placc. Amióta tudják, hogy tudjuk, nincs mozgás. James mégis járt itt egy hete... - Hümmögök párat, mint aki szintén nagy agóniában van a megválaszolatlan kérdések miatt.
- Aha. James-nek és Siriusnak segítettem errefelé egyszer. - Ha megemlítem a fiúk nevét, biztosan nem kérdőjelez majd meg, ahogyan őket sem fogja kifaggatni az ügyről bővebben. Olyan egyszerű meggyőzni.
- Őszintén nem tudom, Lily. Lehet, hogy bekattant neki valami szilveszterkor, az is lehet, hogy ez mind egy megtervezett támadás részéről... Tudod, milyen. Tud meggondolatlan és túl vakmerő lenni. - Nem azért, hogy elégedetlenkedjek, de elég sokszor kellett elviselnem velük a büntetőmunkát, pedig nekem soha semmi rossz meg sem fordult a fejemben. Persze, sosem bántam, mindig jól szórakoztunk. De ez már nem játék.
- Azt valahogy nehezen tudnám elképzelni, hogy megkapta a jelet... De lehetséges. Amikor megtaláljuk, minden kiderül. - Nem tudom, mik a Sötét Nagyúr tervei, de biztosan szerepel köztük valami izgalmas szembesítés. Egy pillanat, amikor James hivatalosan is hátat fordíthat a Rendnek. Látványosan. Nem aggódom, hogy nem látjuk többet.
- Nézd, van itt valami ház! - bököm világító pálcám a rozoga építmény felé. Inkább kis sufni, mint ház, de ez már részletkérdés. Nincs bezárva az ajtó, így könnyen belököm azt. Bekukucskálok. - Óvatosan, lehet, hogy vannak még itt meglepetések. - Az aurorok valószínűleg a legtöbbet kiiktatták, de senki sem lehet agyafurtabb a Sötét Nagyúrnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Szomb. Márc. 25, 2017 10:56 am

Lily & Peter
james kutatása


Idegesebb vagyok mint addig, mióta megérkeztünk. Nem tetszik ez az egész, és valamiért van olyan érzésem, hogy eredménytelen lesz a kutatásunk. Egyszerűen túl szép lenne, ha James itt is járt volna hagyott volna bármi nyomott maga után. Olyat pláne aminek a segítségével rátalálhatnánk. Ajkamba harapva és erősebben mint kéne szorongatva a pálcámat nézek körül, miközben megerősítésre várok Petertől. Tudom nem éppen Peter volt a legjobb választásom. Szeretem, és megbízom benne, de kicsit ügyetlen. Viszont hiszem, hogy fontos neki is annyira James, mint legjobb barátja, hogy legjobb formáját hozza és segítségemre legyen.
- De honnan tudják tényleg ő volt itt, ki látta? - bökök a papírra. - Fogalmam sincs ki ez és nem is találtuk meg. - sóhajtok, tudom túl negatív a hozzáállásom,de még mindig jobb, mintha beleélném magam és úgy nem találunk semmit. Az jobban összetörne és csökkenne a "lelkesedésem".  Kicsit megdöbbenek Peter stílusán, sokkal jobban viseli mint mi többiek. Furcsa őt látni összeszedettebbnek. Lehet eddig is ilyen lett volna, csak nem vettem észre?
Mély levegőt veszek, majd a következő megjegyzésére mérgesen nézek rá.
- Bekattant, hogy kattant volna be? Ennyire nem. Szólt volna, ha nem is nekem... de Siriust beavatta volna. Megígérte nincs több magánakció és titok. Nem tenné meg ezt velem... - mondom harciasan, miközben lendületesen megindulok és kis nyomkövető bűbájt alkalmazva James egy holmijával, próbálok rájönni, hogy valóban járt e itt.
- A jegy egészen biztos nincs rajta. Ezért is kételkedem a tanuk szavahihetőségében. Biztosra veszem nagyobb terv van a háttérbe, és ezzel akarnak minket össze zavarni. James pedig valljuk be nem könnyű megtörni... - itt nagyot nyelek. Ez a szó... , lelki szemeim előtt lejátszódik, ahogy Jamest kínozzák hogy adja ki a tagokat Ő pedig ellenáll. Megrázom a fejem, és gyorsan megtörlöm a szemem.
Majd ahogy haladunk előre a köd is kezd kissé felszakadozni ezzel is megmutatva előttünk az utat, és hogy mi vár ránk. Ekkor látjuk meg a házat. Egy rövid pillanatig megtorppanok.
- Látom... - mondom elcsukló hangon és a pálcám is pirosan kezd el vibrálni, ami azt jelenti a kereső bűbáj talált valamit Jamesből. Mit sem törődve Peter figyelmeztetésére konkrétan lélekszakadva kezdek rohanni a ház felé, természetesen a pálcám végig előttem, hogy ha esetleg bármi történne készen álljak. De  nem fogok tudni lassan araszolni a ház felé, hogy minél végtelenebbnek tűnjön. Végre megtudhatok valamit...
Konkrétan berontok a kis ház ajtaján.
- James?! - ugyanis a pálcám mindig jelez. De semmi... a ház látszólag eddig teljesen lakatlan... a por csak úgy szállingózik a levegőben.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 13


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Vas. Ápr. 16, 2017 12:00 pm

Lily

- James Pottert sokan ismerik a minisztériumban, te is tudod. Szinte mindenki aggódik érte, aki tudja, hogy eltűnt. - Persze megpróbáltuk ezt nem nagyon híresztelni, dehát... nem lenne ilyen izgalmas tömeges hisztéria nélkül. - Előfordulhat, hogy annyira szeretnék megtalálni, hogy képzelődnek is. De legalább van valami nyomunk keresgélni. - Elég higgadtan kezelem a helyzetet, de nem hiszem, hogy Lilyvel lehetne most másképpen bánni. Egyébként sem vagyok a szavak embere, jobb nekem, amíg nyugodt marad ő is. Viszonylag. Legalább ennyire.
Nincs több magánakció? Megvonom a vállam. Nagyon nehéz eldönteni, James mit tenne meg és mit nem, úgyhogy ebben nem is akarok állást foglalni. Az igazság az, hogy úgy, hogy tudom az igazat, elég nehéz belegondolnom, mit gondolnék, ha nem tudnám. Túl összetett ez az egész.
Nem értem, miért lenne egész biztos. Még én sem vagyok erről meggyőződve. Honnan tudhatnánk? James hetek óta nincs meg, ennyi idő pedig biztosan elég volt a Nagyúrnak ahhoz, hogy jusson vele valamire. James túl makacs és büszke ahhoz, hogy belássa, ezúttal nem ő a legjobb... Azért remélem, nem az életével kell fizetnie a tévedéséért. A Nagyúr biztosan megbocsát neki, ha időben behódol.
- Én sem értem, miért csak ő tűnt el... Lehet, hogy tényleg csak összezavarás. - Képtelen vagyok újabb ötlettel előállni, hiszen tényleg furcsa, hogy csak Potter kellett nekik, csak ő, senki más, mintha olyan hatalmas varázstudó lenne... a Nagyúr legnagyobb ellensége. Egyelőre nem lettem beavatva a további tervekbe, csak a pozíciómat kell megőriznem - szóval tényleg nem tudom, mi ennek az egésznek a célja. Az biztos, hogy a Rendet megtörte.
Lily keresőbűbája talál valamit, ez pedig engem is felcsigáz. Nagyszerű lehetőség áll elő! Nem aggódom, amiért a lány előre szalad, sietős léptekkel követem, amíg meg nem hallom a kiáltását.
James? Hirtelen megijeszt, hogy Lily azt képzeli, itt lehet. Szökkenek egyet és patkányformában rohanok el mellette az ajtóban, végig a recsegő deszkákon, poros, feldőlt asztalok és székek között. Sokkal jobban preferálom ezt a formát, hatékonyabbnak érzem magam, kisebb és szinte láthatatlan vagyok. Az egyetlen dolog, amit Remusnak köszönhetek, hogy James és Sirius engem is belerángatott az animágiába, csak miatta. Fogalmam sincs, miért gondolták ilyen értékesnek…
Ágas bolond, amiért olyan nagy formát választott, mennyivel kényelmesebb patkányként surranni át a réseken! Meg is találom a fényes kis kacatot, ami egykor James-hez tartozott: ott voltam, amikor az ujjára húzták.
Visszasietek a lányhoz, talán egy perc az egész, amíg magára hagytam. Kihasználom, hogy nem lát és a magammal hozott titkos bizonyítékok közül előhalászok egyet, hogy újra emberi formám arcára gyanakvó meglepettséget fessek, ahogy felé nyújtom a szakadt ruhadarabot.
Aki bújt, aki nem, itt a farkas!
- Lily! Ez jó nyom lehet. Elég friss, nem volt annyira poros mint a többi… Viszont a ház teljesen üres.
Hagyom, hogy nézegesse egy kicsit a cafatot. Vajon rájön magától, hogy melyik kedves barátja kabátjából való? Remus, Remus, veszélyes ezekben az időkben vérfarkasnak lenni.
Zseniális vagyok!
- Emellett találtam... - Nem fejezem be a mondatot, hogy James-é vagy csak volt, fel fogja ismerni a gyűrűt, a párja az ő ujján van. Micsoda dráma! Még jó, hogy az ujja nem maradt benne...

// Ne haragudj a hosszas várakoztatásért! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Vas. Ápr. 16, 2017 2:27 pm

Lily & Peter
james kutatása


Nagyon ideges vagyok, és borzasztóan félek. Minden másodpercben uralkodni kell magamon, és vissza kell fognom az indulataimat. Figyelek Peter minden szavára,de egyszerűen ennél többet nem tudok reagálni, sem mondani ... semmit. Csak bólintok, és továbbra is kontrollálom magamat. Majd egyszer... csak választ kapok minden kérdésemre. Először is Jamest kell megtalálni, csak akkor fogjunk tudni valójában még is mi folyik itt.  De mikor a kereső bűbájom talált valamit egyszerűen nem tudok lekötni magamat, és elkezdek a ház felé rohanni. Mikor berontok, James nevét kiáltom.  Peter eltűnik, mikor hátra fordulok a bejárat felé és keresni akarom. Még szorosabban fogom a pálcámat, és tartom magam elé. Óvatosan lépkedek a poros és nyikorgó padlódeszkán. Minden egyes lépésemmel egy adag port kavarok fel, amitől nehezebben látok.
- Peter ? - kérdezem a pálcám fényével próbálok keresgélni. Bármit, vagy bárkit. Ez a hely kísérteties, és ahogy látom belül milyen... nem akarok megtalálni itt Jamest. A gyomrom is felkavarodik, így nagyot nyelek. Majd hirtelen a semmiből megjelenik Peter, én rászegezem a pálcámat.
- Merlin szerelmére... ilyet többet ne csinálj! - leszegezem a pálcát, majd kíváncsian nézem mit talált. Elsőnek egy anyagot ad át.
- Ezt egy bűbáj segítségével talán megtudjuk kié lehet, bár .. ismerős de sok emberé lehet. - mondom, kicsit élénkebben hisz ez már valami...vagy is azt hiszem valami. Mikor viszont a második tárgyat veszi elő amit talált, úgy érzem a szívem is megáll egy pillanatra. Remegő kézzel veszem ki a kezéből, és alaposan megvizsgálom... ez a gyűrű... az enyém párja. Bámulok még pár másodpercig, majd megpróbálom össze szedni magam.
- Ezt hol találtad ? - szegezem rá a kérdést. Soha nem voltam ennyire elszánt...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 13


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Hétf. Ápr. 17, 2017 7:12 pm

Lily

Eszemben sincs megijeszteni Lilyt, éppen ő az, aki rám hozza a frászt, ezért okosabbnak gondolom, ha gyorsan a dolgok után nézek. Nem gondoltam előre, hogy erre szükség lehet, szerettem volna elnyújtani ezt a kirándulást, keresgélni, feltűnésmentesen, hagyni Lilyt, hogy maga fedezze fel a nyomokat, azonban ezt elrontom. Sebaj. Talán nem ezen bukik majd el minden.
Gyorsan megjárom az utat, Lily mégis keresni kezd, aztán újra megijesztem, gondolom, azért bámul rám ilyen őzike szemekkel. Ó, hát ezért a szarvas!
- Héhé, semmi baj. Bocsi! - Még a kezem is felemelem védekezőn, hogy véletlenül se átkozzon meg, így abban már láthatja a cafatot, amit át is nyújtok neki. Nem bírom nem az arcát figyelni, ahogy méregeti, de mivel nem tesz komolyabb észrevételt, én sem dobok többet a tűzre. Kiderítjük még, kié, rendben. Inkább a szerelmi szálat feszegetem tovább.
Olyan jó lenne, ha Lilynek lenne annyi esze James nélkül, hogy belátja, jobb a feladás. Mindannyian boldogan élhetnénk. Csak mondja, hogy nem elég erős ehhez, hogy inkább kéri vissza Jamest és hagyjuk a háborút... Miért nem lehetne az egyszerűbb utat választani?
- A hátsó szobában, a földön. Gyere! - Intek neki, és a földre irányítom a pálcám. - Lumos! Nézd. Nem nagyon látszik, mert ez mégiscsak por, és felkavartad, de... Beljebb jobbak a lábnyomok. Óvatosan lépjél. - Elindulok előtte, folyamatosan a padlóra irányítva a fényt. A patkánylábaim nyomát is felfedezheti, ha elég szemfüles, de erre külön nem hívom fel a figyelmét. Sokkal jobban izgat, hogy megmutassam neki a hátra vezető lábnyomokat. Én tudom, hogy a ház üres, de talán Lily aggódik még egy meglepetés támadástól. Nem csodálkoznék, máris túl sokszor volt olyasmiben része.
Semmi jó nincs ebben az erőfitogtatásban.
Ahogy mondtam, a második, hátsó szobában megtorpanok. Egy nagyobb részen eltűnnek a pontos lábnyomok, olyan, mintha több láb is járt volna itt, de csak itt. Érdekes, mi? Fogalmam sincs, hogy csinálták, hogy tényleg James járt-e itt, de ez nekem nem is fontos.
- A gyűrűt pedig ott találtam. - Előre világítok az egyik feldőlt szék felé. Arrafelé semmi nyom nincs, ezért én is úgy gondolom, hogy valaki egyszerűen eldobta a tárgyat. Talán pont nekünk. Az is lehet, hogy annak az aurornak, aki látni vélte Jamest. A lényeg, hogy Lily belássa, lassan elveszti a férjét.
Csak mondd ki, Evans, hogy ennyi volt és feladod. A Nagyúr kegyelmes.
Ha a nyomokat követné, láthatja, hogy azok tovább kanyarognak a szobában, egy távolabbi ajtó felé vezetve, amit még én sem fedeztem fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Hétf. Ápr. 17, 2017 8:45 pm

Lily & Peter
james kutatása


Peter megijeszt, de az még jobban megrémít amit talál. Ahogy James gyűrűjét fogom a kezembe, szorosan ökölben szorítom azt, és elszántan kérdezem tőle hol találta. Ahol a gyűrű volt biztosra veszem több nyomot fogunk találni. Meg kell találnom...
Annyi sikertelen kutatás után végre kézzel fogható bizonyítékom van a férjem után. Kissé könnybe lábad a szemem, de miközben peter nem figyel oda gyorsan le is törlöm. Engedelmesen követem Petert, a gyomrom folyamatosan görcsben van, és hányingerem lesz. Nem, nem fogok hányni. Mély levegőket szívok be, és aztán fújom ki lassan.
Mikor Peter megvilágítja nekem az utat, majd mutatja a lábnyomokat.. összehúzott szemmel követem én is figyelemmel őket. Leguggolok.
- Fura. Mármint az egész hely, meg a helyzet. - sóhajtok.
Idegesebbe, és izgatottan követjük a lábnyomokat. Nem tudom mit találok, vagy kit találok. Ez a legrémisztőbb az egészben. Végig szorítom a pálcám, míg Peter világít én készenlétben állok az esetleges támadások ellen. Csönd van, félelmetes csönd. Csupán a lépteink után hallatszik a nyikorgó padló deszka, és a pórfelhő ami minden lépésünk után fel száll. Hála égnek a lábnyomokat nem takarta el teljesen. De ezek szerint nem rég járhatott itt valaki. Majd hirtelen megállunk és mutatja Peter hol találta a gyűrűt. Hirtelen oda sietek, és elkezdem felforgatni a szobát. Még többre szükségem van a férjemtől.
- Hol vagy James... - mondogatom, mikor az ágy szivacsát is felforgatom. Csupán csalódottan rázom a fejem egy idő után, majd megfogom azt és kétségbe esetten nézek körbe.
- Csak idéiglenesen tartották itt. De itt volt, és él. - azért felsóhajtok, némi megkönnyebbüléssel. A gyűrűt közbe a hüvelyk ujjamra húztam, de azon is döcög. Így fogom magam, és belecsúsztatom a nadrág zsebembe. Majd a szemem kiszúr további lábnyomokat egy másik ajtó felé.
- Peter nézd. Még ott van valami. - nézek rá, mind reménytelin, mind félve. Ismét felemelem a pálcámat, majd óvatosan benyitok, fogalmam sincs mi várhat rám, de nagyon remélem James.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 13


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Hétf. Május 15, 2017 11:06 am

Lily

A lábnyomok elég drámaiak, és nem egészen tudom őket megfejteni. Ez több szempontból is normális, hiszen be kell látnunk, parancsokat sokkal jobban hajtok végre, mint hogy saját ötletekkel álljak elő, és mivel tudom, hogy nem kell megfejtenem a nyomokat, nem is próbálom megerőltetni magam. Sokkal jobban oda kell figyelnem arra, hogy normálisan viselkedjek, mutassak aggodalmat és kételyt. Elég nehéz így színészkedni, bár eddig minden simán ment, nem szabad egy pillanatra sem elbíznom magam.
- Kicsit olyan, mintha direkt csinálnák, nem? Csak nyomok, de semmi más. - Bátorkodom megosztani vele a meglátásom, bár biztos vagyok benne, hogy ezzel nem segítem elő a nyomozást. Halkan beszélek továbbra is, egy kicsit elbizonytalanodom a korábbi gondolatomban: mi van, ha mégis van itt még valaki rajtunk kívül?
Biztos vagyok benne, hogy Lilyt még annál is jobban megviseli James hiánya, mint azt mutatja. Tudom, hogy erős lány, és az is szeretne maradni, de hirtelen és meggondolatlanul viselkedik. Szóra nyitom a számat, majd becsukom. Hogy mondhatnám neki, hogy hagyja abba? Addig nem fog leállni, amíg meg nem találja a férjét. De egyedül soha nem fogja megtalálni. Újra kinyitom a számat, fel akarom neki vetni, hogy forduljon a Nagyúrhoz.. de megelőz.
Él. Hát persze, hogy él. Nem is értem, miről szól ez az egészt. Lily és James egy ártatlan szerelmes pár, nem értem, miért pécézte ki őket magának a Nagyúr, miért pont őket, miért pont az én barátaimat...
- Lehetséges, hogy egyik helyről a másikra viszik... Nagyon sok rejtekhelyüket ismerjük már. - Azt is meg merném kockáztatni, hogy csak órákkal vagy csupán percekkel előttünk hagyják el a helyszíneket. - Keressünk hopponálásra utaló nyomot? - Lily auror, szóval neki tudnia kell olyat csinálni. Én sosem voltam annyira tehetséges, mint ő, és bár ez senkinek sem esne jól, nem utáltam érte. Megdolgozott minden sikeréért.
A lány megtalálja a nyomok folytatását, és további várakozás nélkül kezdi el követni. Nem tudom eldönteni, hogy ez a vakmerőség Jamesről ragadt rá, vagy tényleg ennyire elszánt és bátor magától. Talán nekem kellene törnöm előtte az utat, de jobb szeretnék a háttérben maradni, amikor valami csapdába sétál...
Az ajtó nyikorogva tárul ki (milyen hatásvadász), én pedig, bár nem szívesen vallanám be, de szorosabban fogom a tenyerembe a pálcámat. Ijesztőek a halálfalók. Nem kedvelem különösképpen a társaságukat. Öntudatlanul megdörzsölöm bal alkarom, pedig a bőröm még mindig sápadt és érintetlen rajta.
A szoba közepén egy szekrény áll - körülötte semmi, az ablakok bedeszkázva. A nyomok a szekrényig vezetnek. Mugli nagyanyám mesélt nekem a pokolról, meg a kapuján lévő feliratról... Ebben a félhomályban képes is lennék felhagyni minden reménnyel.
A szekrény álltában is megreccsen. Végigfut a hátamon a hideg, pedig tényleg láttam már ennél rosszabbat is.
- Zsákutca. - Nem tudom, mi lehet ez az öreg bútor dolog, de nem szeretnék sokáig itt időzni. - Menjünk.

|| Ne haragudj a hosszas várakozásért! ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

Lily & Peter
james kutatása


Szerintem jogosan képtelen vagyok arra, hogy megnyugodjak. Még is melyik feleség lenne nyugodt miközben az eltűnt férje gyűrűjét szorongatja görcsösen a tenyerében. Miért nincs az ujján ? Bizonyára ő magától nem vehette le, és nem olyan könnyen pottyan le az ember ujjáról egy gyűrű. Még idegesebb leszek miközben a fantáziám egyre jobban a fellegekig száll. Nem, nem gondolhatok semmi rosszra, nem engedhetem meg magamnak. Harcos vagyok, így harcolni fogok. Nincs baja, olyan fajta baja biztos nem ami miatt elveszíthetem. Azt éreznem.
- Direkt vagy sem, megfogjuk találni. - mondom elszántan. Tovább megyek, tovább keresgélek. Valaminek csak lennie kell, olyan nincs, kizárt hogy még több nyomot ne találjuk. És nem.  Még Peter tanácsára, mert most ő tud csak tisztábban gondolkodni mint én, ami... eddig nem volt jellemző keresek hopponálásra utaló nyomokat. De ez a fajta bűbájom is csődöt mond. Kitakarítottak, méghozzá elég rendesen.
- Peter... - kezdek bele feldúltan. Majd hirtelen a nagy semmi hatására dührohamot kapok. Eddig csöndben voltam, de amint rájövök, hogy további nyom nincs ebben a rohadt kunyhóban, mintha a hormonjaim felpumpálnának...
- Persze hogy játszanak velünk, és ide oda viszik. De még is mi ez az egész. Miért pont James ? Még is mit akarnak tőle ? Oké sok borsot törtünk már Voldemort orrára. - Peter a név hallatán ideges lesz. - Igen Peter kimondtam ... de akkor is, miért nem végez velünk? Számtalan lehetősége akadt volna rá. Játszik velünk, valami terve van. És meg kell tudnunk mi. - beszélnem kell Severussal már egyre biztosabb. Neki tudnia kell valamit.  Majd azon veszem észre magam, hogy a tenyerem ég. Kinyitom és a férjem gyűrű nyomot égetett belé , annyira szorosan fogtam. Mély levegőt veszek, és a nyakláncomra teszem a gyűrűt, amit szintén Jamestől kaptam. A szívem facsarodik össze.
- Azt hiszem itt nincs több dolgunk. Talán a környéket... a közeli falut még megnézhetnénk. Hátha valaki látott, vagy hallott valamit. Nem gondolod? - keresem az utolsó mentsvárat. Viszont azt nem állíthatom, hogy üres kézzel megyek " haza " .


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: London és környéke-
Ugrás: