HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily & Severus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Lily & Severus   Csüt. Júl. 14, 2016 8:43 am

Lily & Severus

Eddig sem telt eseménytelenül az idő a Roxfortban, az utóbbi pár hónap történései azonban a szokásoshoz képest is váratlanok voltak. Ezalatt persze leginkább Lily felbukkanását értem. Gondolná bárki is?
Én is tisztában vagyok vele, hogy teljesen kifordultam önmagamból; ha eddig nem bolondított volna meg szó szerint, ezúttal behozta minden lemaradását. Kis híján nekitámadtam Mulcibernek - annak a személynek, aki a lehető legközelebb áll ahhoz, hogy a barátomnak hívjam -, mikor felsejlett előttem az egyébként alaptalan gyanú, hogy veszélyeztette őt. Ahhoz képest, hogy mennyire kiborultam, mielőtt elváltunk... Nem, nem vagyok normális. És ki más érthetné ezt meg, mint Albus Dumbledore? Néha olyan, mintha az ember fejébe látna (és valószínűleg így is van).
Félmosoly kúszik az arcomra, miközben lemondóan rázom a fejemet. Hihetetlen, de valamiért mégis azok közé tartozik, akiket képtelen vagyok utálni, pedig nem mondanám hosszúnak azt a listát.
Kissé oldalra döntött fejjel veszem újból szemügyre a merengőt, az elmúlt tíz perc alatt már vagy ezredjére.
Legyen.

Ugyanott, a roxforti tó partján vagyunk. Amint leülök jómagam és Lily fiatalabb kiadása mellé, feltámad a szél; a víz felszíne borzongva rándul össze a csípős hidegben. Mindennek már több, mint négy éve, mégis pontosan emlékszem minden mondatra, ami elhagyta a számat.
- Nem értem, miért tartják ennyire mulatságosnak, hogy... - Piszkálnak. De ezt nem mondom ki, még beismerném, hogy velem lehet ilyet tenni. Zavaromban és szégyenemben a fűszálakat tépkedem, hogy ne kelljen Lily szemébe néznem. Az a legrosszabb, hogy őt sem tudom megvédeni. Túl gyáva vagyok hozzá. - A felnőtt énem már tudja, hogy ez nem tart majd sokáig. Mindössze csak... három évig. Négy. Öt.
- Lily, te sosem akartál másokkal barátkozni? Úgy értem, helyettem - érdeklődöm aggódva. Olyanokkal, akik bátrabbak biztosan jobb lenne neki. Két suhintás, és Potterék már el is repülnek jó messzire.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Júl. 14, 2016 11:28 am

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 281 • With You
A tónál ücsörögve gyakorlok átváltoztatás tanra. Általában ha nem első próbálkozásra de másodszorra szokott sikerülni a feladat. Csak egyszerűen sosem vagyok megelégedve a végeredménnyel, ha már csinálom legyen tökéletes nem? A kupa ott díszeleg a tankönyvem tetején, és farkas szemet nézek vele. Önálló feladat, hogy valami különlegessé varázsoljuk át a kupát, és meg kell mondanom ha megvan adva pontosabban a feladat jobban szokott menni. Most viszont nekem kell kitalálnom mi az a különleges, amivel elvarázsolhatom majdhogynem szó szerint McGalagonyt. Sóhajtozva bambulom azt a fránya kupát, lehet egyszerűen töklevet varázsolok bele, legalább oltom a szomjamat, és biztosra veszem, hogy arra drága professzor asszony nem is számít.
Mikor Severus leül hozzám, csak rámosolygok.
- Épp időben -  majd felsóhajtok, és ránézek, tovább mosolyogva, közbe hunyorogva tudom csak nézni az arckifejezését, mert a nap ezerrel süt. - Mit csináltak már megint? Potter volt? -  komolyan az az ember teljesen kitud akasztani. Nem értem miért nem tud végre leszállni a nála "gyengébbekkel" bár szerintem épp az idegesíti drága Pottert, hogy Severus cseppet se gyengébb nála... - Azt hiszi, hogy ettől jobb lesz, de mi tudjuk hogy nem. - kacsintok rá. Majd tovább szugerálom azt a fránya serleget. A következő kérdése meglep, és tulajdonképpen nem is értem.  
- Ezt hogy érted? Van más barátom is rajtad kívül, tudod jól. De te vagy a legjobb. Na persze Marlene is, de ő a csajos oldalad, kell egy jó lány barátnő is, van amit vele beszélhetek meg. - nézek rá kérdőn. - Helyetted?   -esik le a mondat vége, és nagyon sóhajtok.  - Severus amíg nem mész a idegeimre az ilyen kérdéseire, nem óhajtalak lecserélni. Mondjuk egy jó ötletért most talán, nem tudom mihez kezdjek ezzel. - biccentek a serleg felé.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szomb. Júl. 16, 2016 11:38 am

Lily & Severus

Gyűlölöm őket. Gyűlölöm, hogy a legnyugodtabbnak induló napot is képesek egyik pillanatról a másikra elrontani, gyűlölöm, hogy lefagyok, mikor megjelennek a közelemben. Hogy lehetek ennyire gyáva?
Amint felmerül bennem a gondolat, hogy Lilynek talán könnyebb lenne a barátságom nélkül, már fel se merek nézni attól tartva, mit látnék. Tudom, hogy nem cserélne le, mégis felébred bennem a félelem, hogy ő is ugyanígy vélekedik, csak túl kedves, hogy az orrom alá dörgölje.
- Ezúttal Black, a változatosság kedvéért - fújom ki a levegőt indulatosan. - De igazad van. Nem ér annyit, hogy a róla való témázással pazaroljuk az időt.
Csak egy pillanatra nézek fel rá, épp időben ahhoz, hogy elkapjam a kacsintását. Nem bírom megállni, először csak egy kis mosoly tűnik fel az arcomon, majd kis híján nevetésben török ki. Fogalmam sincs, hogy igazából magamon, vagy azokon az idiótákon mulatok, talán nem is számít. Ezúttal nem.
- Mivel? - kérdezem megütközve. Mind ezidáig észre sem vettem a serleget, most azonban homlok ráncolva mustrálom végig. - Ó. Telepíts bele halakat...? - dobom fel az ötletet, teljes komolyságot erőltetve az arcomra.
- Pontosan mi a feladat?
Ez annyira jellemző rám... Elég egy megoldatlan kérdés, és már teljesen máshol jár a figyelmem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Kedd Júl. 19, 2016 3:21 pm

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 287 • With You
Mikor megláttam Severust közeledni rögtön gondoltam, hogy gond van. Feltételeztem szinte azonnal, hogy kikről is lesz szó. Ez már szinte napi rutinná vállt, és őszinte legyek kezdem unni. Egyszerűen úgy seggbe haraptatnám valamivel Pottert és Black-et de az a baj, azért is engem vonnának felelősségre. Mikor rákérdezek melyik jómadár lehetett egy meglepetést színlelek.
Oh igen? Potter minden bizonnyal egy alsóst zaklatott, és nem ért rád figyelni. Legyél annak a szerencsétlennek hálás. - mosolyommal próbálom nyugtatni. Nem is, most biztos örül magának, ne foglalkozz vele. - mikor rákacsintok elmosolyodik, egy ritka alkalmak egyike, ezen még én is enyhén elnevetem magam. Ritka Severust vidámnak látni, és külön győzelemnek könyvelem el, hogy én vagyok az aki kicsikarja belőle. Legalább már ennyivel különlegesebb vagyok másoknál.
Majd megadóan eresztem le a pálcámat, és nézem azt a fránya serleget, és segítséget kérek a legjobb barátomtól.
-Tudod a kis trükkömet akartam én is, hogy egy halból lesz virág, de már ellőttem. Most magát a serleget kell átváltoztatni, de bármi ötletem támadt, már más kitalálta. Ilyen se volt, de tanácstalan vagyok.  - sóhajtok , majd a távolba nézek a nagy ricsajra, éééés megérkeztek Potterék. Hála az égnek annyival lejeb ülünk a parton a mi kis titkos helyünkön, hogy ha nem tudják itt vagyunk, nem fognak észre venni. Potter épp a hajába túr és egy hollóhátas lánynak csapja a szelet. Fújtatok egyet, majd mű mosollyal vissza térek Severushoz. -Mi lenne ha piranhává változtatnám? És véletlen elszabadulna, és véletlen valakit fenéken harapna? Azt hiszem megvan a megoldás.  - kacsintok Severusra. Szerintem neki is lenne ötlete kire is szabadítsuk azt a bizonyos vérengző állatot. -Te mit találtál ki ? Együtt járunk órára és úgy csinálsz mintha nem tudnál róla. Akkor biztos akkor eldöntötted, mi ?  -  nézek rá gúnyosan.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Júl. 21, 2016 8:34 pm

Lily & Severus

Persze, még legyek hálás is. Az arckifejezésem grimaszba torzul, amíg róluk beszél, és már attól is elmegy a kedvem, hogy egyáltalán válaszoljak valamit. Eddig a hátam mögött támasztottam magam, most viszont az elzárkózás egyértelmű jeleként karolom át a lábamat, miközben a Fekete tóra siklik a pillantásom. A felszíne lassan, szinte ütemesen hullámzik; ha sokáig nézem, valahogy mindig megnyugtat a látványa.
Ahogyan Lily jelenléte is. A rosszkedvem szinte teljesen elpárolog, miközben beszélgetünk, bár ebben valószínűleg a feladvány is nagy szerepet játszik. Azt nem szeretem, hogy ha problémái akadnak - akkor sem, ha csupán ilyen apró-cseprő gondokról van szó -, viszont mindig fellelkesülök, ha lehetőségem akad segíteni valamiben. Elég ritka számba megy.
Épp szóra nyitnám a számat, mikor meghallom, hogy valakik közelednek. Keserű szájízzel emelem az égnek a szemeimet, szóval ez az oka, hogy nem ért rá Potter. Borzasztóan örülök, hogy nem látnak minket.
- Ez egy nagyon jó ötlet, Lily - válaszolom szinte nevetve. - Bár nem vagyok benne biztos, hogy a tanárnőnek is elnyerné a tetszését... Mi lenne, ha... - Elgondolkozva ráncolom a homlokomat. - Egy tükörré változtatnád? - Talán nem vagyunk még olyan profik, hogy bűbájjal lássuk el, viszont egyértelműen több mindent lehetne kihozni egy tükörből, mint egy piranhából.
- Nos, nem. Igazából úgy gondoltam, majd rögtönözök - vonok vállat. Valahogy nem hozott lázba a feladat, nem is értem, mi a lényege.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Júl. 21, 2016 9:26 pm

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 314 • With You
Ő is észre veszi Potteréket, ami nem csoda, hisz eléggé feltűnő tud lenni ha akar, és valamiért mindig az akar lenni. Borzasztó egy felfuvalkodott hólyag, de legalább seprű nélkül is tudna repülni, és ez a kviddicsbe számára nagy előny. Látom ahogy barátom kedves egy pillanatra lelankad, majd eszébe jut szerintem, hogy úgy se tudják, hogy itt vagyunk. Vagyis szerintem Potter most úgy is mással van elfoglalva, annak a lánynak a szájával...
Majd Severus kirángat a gondolat menetemből, és minden figyelmemet rá szentelem ezúttal.  -Igen sajnálatos módon elég sok házponttól köszönhetnénk el.  - sóhajtok fel eléggé csalódottan, majd Severus segíteni próbál a házimban továbbra is az ötleteivel.  -Tulajdonképpen a tükör nem is olyan rossz. Viszont valamivel egyedivé kéne tennem. Tudod számít, hogy különleges legyen valami védjed...  -  hunyorogva méregetem azt  a fránya serleget. Majd mintha valaki más vezérelne, a kezem felemelkedik a pálcával együtt. Egy suhintás ide egy suhintás oda..., majd  eszembe jut pár jó emlék. Az egyik mikor édesanyámékkal voltunk kirándulni. Erdőben voltunk, és javában tombolt az ősz. Minden gyönyörű szép sárga volt a lehullott száraz levelektől. Majd megláttunk egy őzsutát. Egyedül volt, majd rám nézett. Éreztem valami furcsán, a hideg végig futott a hátamon, és hirtelen békességet éreztem. Az őzsuta nagy sötét szemeitől, áthatóak voltak. Majd egy szarvas is előbukkant a semmiből, mintha ha az őzért jött volna, és elmentek együtt. Kitépve magam az emlékből látom a kész művemet. Egy tükör melynek a kerete csupa liliom virágból áll, a tetején pedig egy őz fej díszeleg.
 -Szerinted nem túl csicsa? McGalagony nem szereti a csicsás dolgokat, bár megtudom érteni.    -  húzom el a számat, miközben kíváncsian nézek Severusra a válaszáért, mert nagyon érdekel.
 -Tényleg kíváncsi vagyok, te mit találsz ki. Semmi elképzelésed ? Csak kérlek ne valami morbid dolgot... megint ki fogok hívni akkor magadra Potterék figyelmét. -sóhajtok, mert nem egyszer volt már ilyen. Esküszöm mintha Severus néha direkt akarná őket heccelni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szer. Júl. 27, 2016 4:46 pm

Lily & Severus

- Bár ez nem lenne olyan nagy baj - vágom rá kárörvendő mosollyal az arcomon. Részben, mert jól jönne egy kis előny a mardekárnak, részben, mert ennél jobb áron nem is lehetne. Persze, ettől függetlenül segítek neki az ötletelésben, méghozzá eredményesen, hisz egy tükörrel igen sok bűbájt lehet létrehozni. Én is ezt választanám, csakhogy nem kedvelem túlzottan az ilyen tárgyakat.
Ennek ellenére az, amit ő készít, azonnal elnyeri a tetszésemet; csodálat tükröződik az arcomról, miközben figyelem, ahogyan csinálja. És nem csak azért, mert olyan szép munkát végez.
- Nem, nem az - felelem kedvesen, miközben végighordozom rajta a tekintetemet, majd a szemeinél állapodok meg. - Gyönyörű.
Annyira, hogy szeretnék hozzáérni. Mikor gyerekek voltunk nem volt különös, hogy fogjuk egymás kezét, vagy, hogy piszkálom a haját, mostanra azonban felnőttünk, és egy ölelést is ritkán kapok tőle. Hiányzik - szinte fizikai fájdalmat okoz, hogy nem simíthatok végig az arcán, de biztosan kellemetlenül érezné magát, ha ilyesmit tennék.
- Jól értem? Azt javaslod, hogy ne válasszam azt a megoldást, amit szeretnék, csak, mert Potterék egyből ugranának? Mióta számít, hogy mit csinálnak ők?
Olyat csinálok az órára, amit csak akarok, tegyenek bármit. Nem fogok lemondani az ötleteimről éppen miattuk, hisz másért sem tenném meg. Nem is értem, Lily miért van úgy oda...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szer. Júl. 27, 2016 7:35 pm

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 229 • With You
A kész művemet nézegetem, nem is értem ez hogy jött hirtelen, de a végeredmény magáért beszél. Szinte csillogó szemekkel nézek Severusra.
 -Köszönöm, ez végre nekem is tetszik. - nevetem el magam, miközben felemelem és elkezdem nézegetni.  -Lehet meg is fogom tartani. - vigyorgok rá, majd az arcán látom némi aggodalmat. Már ismerem eléggé, hogy tudjak olvasni az arcvonásaiból, és most kimondottan eszébe jutott valami, amit aggasztja.  -Nana, mi az mi jutott eszedben? -  mosolygok rá bátorítóan, hátha legalább az én vidámságom feldobja. Majd kiderül ő nem is készült órára, hanem rögtönözni fog. Nem tetszik, jobban szeretem ha készül, mert akkor legalább tudom miben settenkedik. Kissé félre is érti amit mondok neki, vagyis amire figyelmeztetem.
 -Engem nem érdekelnek Potterék, Potter érdekel a legkevésbé. Én csak is kizárólag miattad aggódom. Egyszerűen nem akarom, hogy piszkáljanak téged, és ha kihívod a figyelmüket, te se csodálkozz azon hogy így tesznek.  - nézek rá kioktatóan. Kicsit soknak találom a paranoid viselkedését, főleg mert mindig félre érti a szándékaimat is. Mindig rám támad hogy mit foglalkozom Potterékkel, pedig csak őt akarom azzal védeni, hogy távol akarom tartani őt tőlük. Nehéz vele így, és kezdem unni a folytonos témát.
 - Szóval na, kérlek ne legyen benne semmi feltűnő, de tényleg, semmi ötleted?  - húzom el a szám, miközben elkezdek gondolkodni azon hogy mi  is illene Severushoz, amibe nem tudna senki belekötni. Eddig sikertelen...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Júl. 28, 2016 4:47 pm

Lily & Severus

- Csak lehet? - kérdezek vissza mosolyogva, hisz amit az imént csinált, az valami eszméletlenül jól néz ki. A lelkesedése hamar magával ragad, míg azon nem kapom magam, hogy egészen másfelé kalandoznak a gondolataim. Épp az ajkaira esik a pillantásom, mikor rákérdez, mi a baj. Ennyire látszik rajtam? Zavartan köhintek egyet, kettőt, miközben egyre vörösebb fejjel nézek félre. Bárhova, csak ne rá. Ezidáig eszembe se jutott Potter, most viszont felötlik bennem a kérdés, hogy hogy tud olyan magabiztos lenni a lányokkal szemben? Én egy percre tekintek Lilyre máshogy, mint egy barátomra, és máris...
De nem, nem gondolhatok erre. Az a seggfej és a hollóhátos csaj egyébként is teljesen más szituáció, mint mi ketten, és én... nekem számít. Nem ronthatok el mindent azzal, hogy olyat teszek, ami totálisan összezavarná, sőt, talán el is taszítaná tőlem. Sosem fog rám úgy gondolni, ebben egészen biztos vagyok. Ki gondolna rám úgy?
Szaggatottan szívom be a levegőt, és több percre van szükségem ahhoz, hogy zavartalanul folytassam a csevegést. A félelmeim fognak a sírba vinni.
- Inkább hívom fel magamra bárki figyelmét, minthogy megtagadjam azt, amit szeretnék csinálni - felelem határozottan és türelmesen annak ellenére, hogy milyen stílusban szólt hozzám. Nem, ez nem Potterékről szól. Bárkit hozott is volna fel példának, nem érdekelne, mert nem leszek más csak azért, hogy ne kössenek belém. Különben sem gondolom úgy, hogy bármi okot adnék arra, hogy mások "morbidnak" gondolják az ötleteimet. Csak egyéni a fantáziám, ennyi. Ezt kéne szégyelljem? Elrejtenem? Ilyen vagyok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Kedd Aug. 02, 2016 10:55 am

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 233 • With You
Vigyorgok rá miközben tovább nézegetem a tükrömet, majd leteszem, és egy pálca hintéssel vissza varázsolom. Ugyanis McGalagony előtt meg kell ismételnünk, csak reménykedni merek, hogy sikerül is.
 - Na jó, egészen biztos. Feltéve ha még egyszer meg tudom csinálni. -  fújtatok csalódottan. Gyorsan próbálom a témát is elterelni Potterről a kis csapatáról. Ahányszor szóba jönnek, mindig feszült lesz a hangulat, és Severus is ellenségesebb lesz velem, amit őszintén szólva ki nem állhatok. Azért mert szeretnék békét , és nem akarok fen forgást, mindig úgy hiszi, hogy ellene vagyok. Pedig dehogy vagyok!  Mást sem csinálok évek óta, mint mellette állok ki, nyíltan mások előtt is. Nem könnyű az ő barátjának lenni, de tudom hogy nagy szíve van, csak nagyon nehezen nyílik meg. Én tapasztaltam, ezért tudom érdemes kitartani, csak ha így folytatja... Mély levegőt veszek.
 - Te komolyan mintha néha szándékosan értenéd félre, amit mondani akarok. - nézek rá gúnyosan.  -De tudod mit? Ha attól érzed jól magad nyugodtan változtasd egy csontvázzá vagy egy fejetlen majommá. - színpadiasan megvonom a vállam.  -Én csak neked akarok segíteni, de ha te ilyen hálátlan vagy. -  nyújtom ki a nyelvem, majd elnevetem magam. Nincs kedvem veszekedni, túl szép idő van hozzá. Közbe folyamatosan vissza kell fognom magam, hogy a tekintetem ne vándoroljon el Potterre és a kis új barátnőjére... komolyan kiborít az az ember... még ha érzékelem is ha a közelben van, felmegy bennem a pumpa...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szomb. Aug. 06, 2016 12:19 pm

Lily & Severus

- Vagy ha sokszorozod - teszem hozzá. Az embereknek valahogy mindig a legegyszerűbb megoldás kerüli el a figyelmét; kezdem úgy érezni, hogy a sors egyetlen célt szánt nekem a másokkal való kapcsolatokat illetően, méghozzá azt, hogy helyettük gondolkozzak. Vagy hogy élő céltáblaként szolgáljak, ha valaki le akarja vezetni az indulatait. Komolyan többet veszekszem egy nap, mint normálisan beszélgetek.
- Egy fejetlen állat nem lenne valami ízléses - vágok közbe teljes nyugalommal. Nagyon úgy néz ki, hogy egyikünk sem képes tartósan dühös maradni a másik társaságában. Vagy csak nem akar?
Meglágyulva pillantok rá, mikor nevetni kezd. Bárcsak többet láthatnám így. Bárcsak...


Az emlék pillanatok alatt szertefoszlik, hogy aztán egy újabb vegye kezdetét. A Roxfort második emeleti folyosóján állok. Zaklatottan túrok a hajamba, épp abban a pillanatban, mikor Lily és a fiatalabbik én elsiet mellettem. Mindketten igyekeznek halkan beszélni, lévén mindenki más órán ül: nem lenne tanácsos felhívni magukra a bent ódákat zengő tanárok figyelmét.

- Miért olyan nagy baj, hogy én is barátkozom másokkal? - Igyekszem higgadtságot erőltetni magamra, meglehetősen kevés sikerrel. A feszültség csak úgy vibrál közöttünk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Vas. Aug. 07, 2016 10:39 am

Lily & Seveus

végre kis vidámság XD • 270 • With You
Sietünk a folyosón , szinte futólépésbe igyekszünk órára. Severus annyira lekötötte a figyelmemet, hogy már vagy tíz perce tart az óra, én pedig nem szoktam késni. Utálok lemaradni, mert akkor óra után pótolhatok, és nem szeretek ezzel foglalkozni, és másnak kuncsorogni az órai munkáért. Szeretnek strébernek titulálni csak azért, mert oda figyelek órán, és ha segítséget merek kérni, akkor látom a tekinteteken:  Na mi van Evans, még sem megy ? Hihetetlen az emberek, főleg a gyerekek milyen előítéletesek. De már megszoktam, még mindig jobb, mintha a mugli származásom miatt nem hagynak békét nekem.
Severussal ismét a szokásos köröket futottuk, azért is csúsztam ki az időből. Rajta kaptam bájitalon miközben beszélgettek valami szerről, ami sötét mágiához kapcsolódik, persze egy mardekáros haverjával. Felhúztam magam, miért ne tenném? Rossz hatással vannak rá, és nem tetszik, egy jó barátnak miért tetszene, ha a rosszat hozzák ki abból aki fontos neki.
 -Severus ezt már ezerszer elmondtam. Nem az a bajom, hogy mással barátkozol. Ez nem a féltékenységről szól. Nekem is vannak rajtad kívül barátaim. Egyszerűen úgy érzem nem a legmegfelelőbb embereket választod. Tudod jól mi a véleményem a sötét mágiáról. A barátaid meg biztatnak rá. Nem lesz jó vége! - vagy ez a vita tárgya vagy Potterék. Mindig ugyan az, és őszinte leszek kezdem unni. Severust nem akarom elveszíteni, de nagyon közel áll hozzá, hogy besokaljak. Próbálom mindig félvárról venni, de vannak napok mikor egyszerűen nincs kedvem ehhez az egészhez. Ez egy ilyen nap. Kicsit megbotlok, mikor szinte rohanunk az átváltoztatástan terem felé...  megkapaszkodom, de a lábujjam borzasztóan fáj.
 -Remek, még ez is... - nem szoktma hisztizni, de most nagyon közel kerülök hozzá..Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Aug. 18, 2016 4:02 pm

Lily & Severus

Nem érdekel, mennyit késünk, sem az, hogy mi a véleménye erről - fontosabb dolog is van, amivel jelenleg foglalkoznunk kell, történetesen az iménti kiborulása. Komolyan kezdem úgy érezni, hogy bármit is teszek, neki úgysem lesz jó. Sosem lesz velem elégedett, nem lesz rám büszke, nem fog velem egyetérteni, de főként nem fogja tolerálni azt, amilyen vagyok. Mintha egész egyszerűen nem akarná tudomásul venni, pedig szó sincs arról, hogy megváltoztam volna.
- Nem a te dolgod, hogy megválogasd a megfelelő barátokat számomra, hanem az enyém, de képtelen vagy rá, hogy egyáltalán tiszteletben tartsd ezt. Képtelen vagy elviselni, pedig semmin nem változtat. Az, hogy érdekel a sötét mágia, nem miattuk van, és nem jelenti azt, hogy ezért a szolgálatába is állnék. Nem látsz tovább az orrodnál - jelentem ki széttárt karokkal. Igen, lehet, hogy ezzel túl messzire megyek: ő is érzékelheti, hogy ott lebeg a ki nem mondott folytatás a szavaim mögött, az utalás Jamesék brancsára. Ezúttal viszont képtelen vagyok visszafogni magam. Túl sokszor húzott már fel a hülye fekete mágia utálatával, pedig tudja, hogy mindig is érdekelt. Ráadásul ha tökéletesre akarom fejleszteni a bájitaltanbéli tudásomat, ahhoz szükséges minden egyes oldalát alaposan ismernem.
Csakhogy az indulataim egy csapásra megszűnnek, mikor megbotlik menet közben. Fogó lévén rendelkezem olyan éles reflexekkel, hogy azonnal a dereka után nyúljak, mielőtt elesne.
Eltűnik közöttünk a távolság. Lefagyok. Elkerekedett szemekkel pillantok rá, majd a tekintetem lejjebb vándorol az ajkaira... Mindaz, amit napok, hónapok, évek óta fojtottam el magamban, most másodpercek alatt eláraszt. Elveszítem a józan ítélőképességemet, sőt, elveszítek mindent. Csak az ajkait látom magam előtt, a lehetőséget, hogy megérinthetem őket.
És megcsókolom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Aug. 18, 2016 11:02 pmLily & Seveus

végre kis vidámság XD • 270 • With You
Nem akarok elkésni, de több mint valószínű megint az lesz a vége. Kezd már elegem lenni ebből az egészből. Nem is értem igazából miért harcolok még ezért a barátságért. Kezd egyértelmű lenni, ahogy növünk egyre különbözőbbek leszünk. Minden egyes alkalommal felidegesít a hülyeségeivel, az új barátaival és a fekete mágiával. Minden egyes nap feszült leszek tőle, és ez az egész napomra kihat. Pedig ma egész jól indult ez a reggel. Már magamba elismétlem mit fog mondani előre severus annyiszor eljátszottuk már ezt az egészet.
- Oh Severus, én igen is tiszteletben tartom kit választasz meg barátaidnak. Csak nem értem,én hogy férek ebbe bele. - épp hátra néznék rá és felháborodottan folytatnám a mondandómat, mikor épp hogy el nem esek a lábamban. - Francba ... - káromkodom el magam, miközben Severus elkapja a derekamat. Épp egyenesednék fel, és köszönném meg neki , mikor hirtelen oda hajol hozzám.... és megcsókol... mit csinál ? Olyan sokkot kapok hirtelen, és próbálom felfogni a történteket, hogy tovább hagyom a helyzetet a kelleténél. A borzasztó, hogy nem érzek semmit, az égvilágon semmit. Olyan érzésem van, mint mikor Petuniával játszottunk, és szájra puszit adtunk egymásnak. Hirtelen a gyomrom összeszűkül, és borzalmas érzés kerít hatalmába. Elszakítom magam tőle, majd egy hatalmas pofont adok neki.
- Elment az eszed? Még is mit művelsz ? - a hangom remeg az idegességtől. Attól tartok ez az a pillanat, mikor minden megváltozik közöttünk...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Pént. Aug. 19, 2016 11:53 am

Lily & Severus

- Hogy mondhatod ezt? - kérdezem már-már kiabálva.
Szóval tényleg beigazolódott az, amitől tartottam: többé nem akar a barátom lenni. Elveszítettem. Nem számít mit mond, hogy meddig tűr meg maga mellett a továbbiakban, mert innentől kezdve, hogy ez a mondat elhagyta a száját, nincs tovább. Már nem csak az én, vagy az ő gondolataiban létezik a kétely, a barátságunk vége; itt lebeg kettőnk között, és nem látok rá lehetőséget, hogy valaha is eltűnjön.
Azt hiszem, ennél már nem lehet rosszabb.
Pedig ó, dehogynem.
Szinte fel sem fogom, mit csináltam, amíg Lily tenyere az arcomon nem csattan. Ajtók nyílnak ki a folyosón, megelégelve a hangzavart, amit okoztunk, de nem nézek hátra, csakis rá.
- Szeretlek - válaszolom szinte magától értetődően. - Ennyi az egész.
Tehetetlenül tárom szét a karjaimat és hátrálok pár lépést, mielőtt sarkon fordulnék. Nem érdekel, hogy javában tart az óránk, nem érdekel, hogy többen is hallották, amit mondtam. Hogy megalázott, hogy ilyen helyzetbe hoztam. Többé nem számít, nem számít semmi.


Ezzel pedig véget ér az emlék.
Megtörten könyökölök a merengő szélére. A kezeim és az alsó ajkam megállíthatatlanul remegnek, sötét hajam az arcom elé hullik. Hagyom. Továbbra is ott vagyok, bennragadva a pillanatban, mikor az ajka az enyémhez ért.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Severus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: