HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Pént. Május 26, 2017 4:00 pm

Amy &  Shocked

now we have troubles

- Bonjour, ma maison! - köszönök a háznak, hiszen olyan régen láttam, olyan régen, talán karácsonykor, amikor a kötelező körömet futottam itthon. Nem mintha bántana, vagy a villánk tudna látványosan öregedni fél év alatt. De ez mind nem számít, mert üres a kecó, és marhára élvezem, hogy holnap a nőmmel kiélvezhetjük. Hahaha. Kacsintósfejek.
Igaz is, írok neki egy sms-t, hogy sikeresen hazahopponáltam. A másik kezemből levágom a sporttáskám a padlóra és fel sem nézve szökdécselek le a lépcsőn. Az üzenet elment, én pedig leértem a földszintre. Azért mégsem olyan rossz itthon.
Főleg, hogy a szüleim nincsenek otthon, és ahogy hallottam, a húgocskám is valami lányos ottalvásban tölti a hétvégét. Vagy az egész hetet? Majd talán felhívom, hogy véletlenül se jöjjön haza, nem vagyok rá kíváncsi.
Bakker, lehet, hogy a francia levegő van rám ilyen őrjítő hatással.
A bejárati ajtó és a lépcső között hosszú folyosó vezet végig az egész földszinten, jobbra-balra nyílnak a szobák. Lent van az élet, fent az alvás, ez volt a szabály a berendezésnél. Hirtelen jobbra fordulok, amerikai stílusú konyha - kétségtelen, apám gazdag és modern mugli. Belülről talán nem sem mondanám, hogy franciák lakják. A hűtőből kikapok egy doboz kólát, majd vissza a folyosóra, a nappalinál balra, és ledobom magam a hatalmas kanapéra. Szinte kiráz a hideg a gyönyörtől, mikor a zsebemből előhúzom a cigim. A nappalinkban. A fehér szőnyeg fölött. A pulzusom biztosan felgyorsul tőle, de csak olyan egészséges módon. Majd leesik a vérnyomásom, ha elkezdem szívni ezt a bűnös élvezetet.
Bones holnap jön. Vagy majd szól pontosan. Én addig rendbe teszem a szobám. Talán még kaját is rendelek. Tiszta romantika.
Míg kitalálom, először melyik szobában csiná... melyik szoba tetszene neki a legjobban, még a tornacipős lábam is felteszem az asztalra. Otthon, édes otthon.
Az már kevésbé tetszik, amikor az idilli csöndbe belenyarvog valami vakarcs. Lesújtó pillantást vetek a hozzámsomfordáló tarka szörnyetegre.
- Még anyám is itthon hagyott! Biztos adott neked elég kaját. Itt sem kéne lennem. Ne lássál már. - Úgy legyintek felé, mint amikor az ember valami gusztustalant akar elhessegetni. Mondjuk az anyja macskáját. - Menj a dolgodra. Na.
Több hosszú másodpercig is farkassszemet nézek vele, de nem tántorít. Mocskos dög.
- Rajtad kellett volna gyakorolnom, akkor a közelembe se jönnél... - Persze, így kénytelen vagyok engedni a vajszívemnek és adni neki valami konzervet. Anyám biztos nem hagyta itt kaja nélkül. - Elszívom, megvárod. Nem vagy a főnököm. Utána meg rendet teszünk a szobámban. Amyt sem használhatod ki! Egy kis kuncsorgás és mész az udvarra, nem érdekel, mennyire vagy elkényeztetve, te... - Na jó, talán túl üres így ez a ház, azért beszélek a bolhazsákhoz. Nem kell ezt senkinek sem továbbadni.

A nappaliban, a tévé előtt alszom el. Lábam mellett hamutál, kezem alatt a szőrös szörnyeteg. A szobám ragyog, mintha nem lett volna több hónapos porréteg mindenen, egy csomó sráccal beszéltem, hogy holnap legyen valami összefutás, és biztos késő is van már.
Késő van már, mikor kinyílik az ajtó, majd becsapódik. Annyira megijedek a hangtól, hogy felriadva lerúgom a hamutálat az asztalról. Minden csupa mocsok lesz, de ez cseppet sem izgat, a macska megkarmol és elrohan - ez azért fáj, de nyilván rá is a frászt hoztam. Magam körül tapogatózom, merre lehet a pálcám, de egyelőre még hármat látok mindenből.
A tévé villódzó fényében megtorpan valami kapucnis, gizda kis lény, szóval valószínűleg lány - na és ezt miért nem a hosszú vékony lábakból állapítottam meg? Mi ez a mini gönc? Meg akar talán erőszakolni, azért tört be?
- Louis?
Bakker, még az is megfordul a fejemben, hogy valamelyik exem akar kirabolni béna bosszúból. Persze, a hangjáról már felismerem, csak kell, hogy még egyszer rámüvöltse a nevem. Fenéért kellett felébresztenie.
Még a fejem is félredöntöm, és bár viszket a szemem a csipától, nem dörzsölöm meg, kitartóan bámulom a húgom.
- Te neeem... barátnőzöl? - Remélem egyszer díjat kapok a "legjobb bátyj" címmel. Nem mintha lenne neki több, haha!
Szóval nem barátnőzik. Sőt, holnap sem fog. Még csoda, hogy nem átkozom meg, mikor neki áll feljebb, hogy én miért vagyok itthon. Mondom, még neki áll feljebb! És még a szobáját sem látta, ahova minden eltitkolni valómat behalmoztam. Drága kis testvérkém...

Cseszett fáradt vagyok reggel, mert nem hagyott aludni a kis szörnyeteg. És most nem a macskára gondolok. Az is ott volt, René babusgatta (biztosan direkt akart még jobban idegesíteni), amíg én az ő szobáját is összepakoltam - mágia nélkül. Nagy szemét tud lenni a húgom, de mivel részben igazat adtam neki, és nem akartam egész héten hallgatni a hisztit, muszáj volt. Közben beszámolt róla, hogy csak anyáékat vágta át az egész hetes máshol lógással, és igazából a házunkban akarta kiélvezni a magányt. Erre én hazahozom a barátnőmet. Persze, amikor felajánlottam neki, hogy húzzon el, nem repesett már annyira. De legalább főzött kávét reggel, és nyomhatom be mind a két litert. A cigitől viccesen felhúzza az orrát, mintha sosem szívott volna, kis hazug, na mindegy, kinyitom neki az ablakot. Amíg anya nincs itthon, Hawaii a hely.
- Szóval, mi a neve? - Véleményem szerint megint valai túl kihívóban van, de nem szólok rá, mivel itthon vagyunk, és úgyis csak én látom, ahogy az asztalra könyököl. Nem mondom, hogy nem szép a húgom, de mivel a húgom... pedig elvileg én nem válogatok. Oh, fúj. Bocs, Ren.
- Olyan kíváncsi vagy, majd megtudod. Én sem faggatlak a fickóidról, te jó ég! - Nem is akarom tudni, ki és hogyan és mikor és MÉGIS HOGY MERI megrontani a húgocskámat.
- Veled aztán lehet beszélgetni.
Rányújtom a nyelvem. Még csak elkezdtem ezt a keserű lét, még nem hatott, még nyugodtan hagyhat a nyaggatással.
Végül megállapodunk abban, hogy lelép egy kicsit, valami dolga van a városban, de hazafelé kaját is hoz. Én pedig eldöntöm magamban, hogy meglepem Mémit a húgommal. Nem olyan mocsok módon, ahogy ő tette velem múlt este, de szép fokozatosan nyugodtan beleszivároghat a családomba.
Mondtam én, hogy sok lesz itt a romantika.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Pént. Május 26, 2017 9:50 pm
Édes Négyes
Munka. Temetés. Munka. Temetés. Egészen érzéketlenné váltam már a búcsúztató szövegekre és a könnytől csillogó, elkeseredett, vagy épp dühöngő tekintetekre, amik - talán csak képzelem - mindig rajtam állapodnak meg. Ott voltam, mégsem akadályoztam meg a halálukat.
Ahogyan más sem.
Azt beszélik, egyre több auror hajt fejet Rosier akaratának, míg mások egyenesen a Sötét Nagyúrnak ajánlják fel szolgálataikat. Nem nehéz kitalálni, honnan indult a szóbeszéd: bármennyire diszkréten is kezeljük az ügyet, James esete futótűzként terjed a varázsvilágban. A lacocki mészárlásként emlegetik az estét, mikor Potter Voldemort oldalán tűnt fel és égetett porrá egy családi házat, sorban kínozva meg a kimenekülő muglikat, miközben halálfaló társai a település más részein pusztítottak és gyilkoltak. Sokan a Minisztérium elesetteként emlegetik október 31-ét, pedig aligha rázta meg úgy a társadalmunkat, minthogy emiatt az eset miatt a legtöbben végleg elvesztették a belénk vetett bizalmukat. Sokan Dumbledore-t is megkérdőjelezték, (hisz maga is jó viszonyt ápolt James Potterrel) így támogatottját, Fabian Prewettet úgyszintén. Talán az utolsó reményünk készül elhalványulni.
Fogalmam sincs, mikor aludtam utoljára Álom bájital nélkül, a saját ágyamban, vagy hogy mikor foglalkoztam utoljára a saját problémáimmal az auror- és a Rend-teendők helyett. Könnyebb. A jövővel törődök és az életek megmentésével ahelyett, hogy az elhunytak között járnék, bár a kómám óta úgy érzem, soha nem is tértem közülük vissza igazán. Valahol ennek is megvan az előnye, többé nincs mitől tartanom.
Ez a hétvége azonban más lesz. Régóta elérkezett már az ideje annak, hogy a kezembe vegyem az irányítást. Hogy ez mit is takar pontosan?

- Amelia.
- Mark?
Tanácstalanul, enyhén oldalra biccentett fejjel néz rám, mintha egy elhelyezésre váró bútordarab lennék.
- Indulni készültem.
- Remek, elvégre ezért jöttem.
Újabb néma, pislogásokkal teli másodpercek következnek, mire láthatólag megemészti a hallottakat és a táskáját felkapva lép ki mellém, hogy aztán egy intéssel zárja be az ajtót. Meg mernék rá esküdni, hogy néhány védőbűbájt is elsuttogott. Végül is kinek van ehhez szüksége pálcára? Pff.
- Remélem, bele tudod sűríteni a magyarázataidat az utazásunk idejébe.

Igen. Szerencsére elegendőnek bizonyul, továbbá arra is alkalmam nyílik, hogy megbizonyosodjak a Louis által emlegetett szigor létezéséről, amit mostanáig a legkevésbé sem hittem el Ameliáról. Habár az út nagy része kellemesen telik, elég néhány halálos pillantást vetnie rám, hogy a nap hátralevő részében úgy érezzem, mintha épp ölni készülne a tekintetével.
Főként, mikor előrelépek, hogy megnyomjam a csengőt. Ennyi erővel kést is teregethetne a hátamon.
Épp akkor támaszkodom a falnak és dugom zsebre a kezem, mikor René ajtót nyit.
- Bonjour Mademoiselle - vigyorgok rá, majd előrelépek, hogy egy apró meghajlás kíséretében csókot leheljek a kézfejére. - Csak nem indulni készült?
Igazán nem tudom mire vélni Amy kuncogását a hátam mögött.edit by


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Szomb. Május 27, 2017 12:02 am

Puffogva indulok el. Borzasztónak találom, hogy a bátyám így felrúgta az összes tervem. Mintha ő itt lakna. Mintha több joga lenne kihasználni a szüleink távollétét, mint nekem. Persze, én is ugyanúgy meglépek a társaságuk elől, ahogy ő is tette, sok időt töltök Londonban, Markkal… amit nem kellene. Vagy nem így. De tényleg kéne lakást találnom, munkát… Talán rávehetném a bátyust, hogy alkalmazzon, néhány üveg sört még a hülye is fel tud szolgálni. Ez lehetne az, amiért megbocsájtom neki a hirtelen hazatoppanást.
Tőlem megszokott hévvel nyitom ki az ajtót, egyidejűleg a csengő megszólalásával, így először attól rémülök meg, utána pedig a látványtól.
Mark és Amy.
Mark és… Amy lenne Louis barátnője? Akivel már hónapok óta jártak? Akihez Mark mégis egy szó nélkül bevitt?
Egyszerre leszek dühös rá, aztán kétségbeesem, hogy most Louis mindent meg fog tudni, mindent, nekem pedig végem, talán Marknak is vége és…
- Nyitom, maradj csak!
Mivel hümmög valamit (legalábbis a szavait nem értem), valószínűleg meg sem próbálta felemelni a hátsóját a konyhából. Nem mintha ezért most egy pillanatig is haragudnék rá.
Mark kezében a kezem, édesen próbálkozik franciául, és komolyan, komolyan még tetszene is… A másik kezemmel behúzom magam mögött az ajtót.
Megrázom a fejem, kinek van most kedve játszadozni? Még akkor is ha. Annyira. Tetszik. Az a csibészes. Mosoly. Minden létező helyen elrontottam a tervet.
- Louis a barátod? - pillantok a srác válla felett Amyre, hátha nemet int és ez tényleg egy nekem is vicces vicc lesz. Persze, igazából nem hiszek ebben. - Mi nem is ismerhetjük egymást… - összezavarodva rázom meg a fejem, még a szemem is becsukom.
- Miért nem mondtad el? - kapom a pillantásom a fiúra. Talán most úgy érződhet, nekem Mark a nagybetűs hibás, de amúgy magamra haragszom, hiszen csak meg kellett volna kérdeznem a nevét… De ki gondolta volna, hogy így pórul járok emiatt? Nem mintha Amelia haragudhatna rám bármiért is… De ez így nagyon fura.
- Mit művelsz? - Azért lassan összeszedem magam. Louis bent van. Amy tudja, hogy a húga vagyok és tudja, hogy jobban ismerjük egymást a Cavelier sráccal, mint elsőre tűnhetett. Azt is biztosan tudja már, hogy nem voltam cserediák. Nem ismerem Alyse-t sem. Lényegében egy nagy hazug vagyok. Remek első benyomás, üdv a családban.
Azért csak elveszem végre a kezem Marktól, és összefonom magam előtt a karjaim. Mi a fenére készül.
- Louis Amyre vár - mondom neki, hátha elkezdi elmesélni, miért húzza keresztbe a bátyám számításait. Mintha ez a hétvége arról szólna, hogy mindenki jól meglep mindenkit.
Miért érzem úgy, hogy a bokánkat is jól megütjük? Tényleg nem lett volna szabad hazajönnöm tegnap.
Az ajtó ijesztően gyorsan tűnik el a hátam mögül, kicsin múlik, hogy nem zuhanok be rajta.
- ...valami süti meg kó... - Ha engem kérdeztek, fogalmam sincs, miért jött utánam, miért nem írt sms-ben bevásárlólistát. Így nem fejezi be. - Sziasztok! Miért nem engedted be őket? - Bár sokkal hamarabb összeszedi magát, mint rémálmaimban gondoltam, azért valami meglepettség látszik rajta. - Nem is tudtam, hogy te is jössz - csap rá kedvesen Mark vállára, majd finoman arrébb taszítja a srácot, hogy a barátnőjével foglalkozhasson.
Én meg csak tátogok itt, mint egy sült hal. Életem legszebb hete lesz ez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Szomb. Május 27, 2017 8:21 pm

mézes krémes

Karba font kézzel állok az ajtó előtt és figyelem őket: Markot, aki leplezetlen csillogással a szemében pillant fel Renére és őt, Louis húgát, akinek minden egyes mozzanata arról árulkodik, mennyire frusztrálja a fennálló helyzet. Van egy olyan érzésem, hogy többről lesz itt szó, mint amennyit Cavelier elárult nekem... vagy esetleg többről annál, mint amennyiről egyáltalán tudomása lenne.
- Igen - felelem szűkszavúan, mialatt Mark elengedi a lány kezét. Arra, hogy nem ismerhetjük egymást, egyszerűen csak összenézünk: nem kell tükör ahhoz, hogy sejtsem, mennyire vádlónak hathat a tekintetem, Mark mégsem fordítja el a fejét.
- Nem hinném, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy megvitassuk mindezt - válaszolja nyugodtan, újra a zsebébe süllyesztve a kezét. Kivételesen egyet kell értenem az álláspontjával, ugyanis egy alkalommal is túl sok épp elegendő volt végighallgatni a magyarázatait. Innentől kezdve nem gondolom úgy, hogy bármi is - így akár a jelenlegi beszélgetésük - rám tartozna, sőt, a legkevésbé sem szeretnék a részese lenni.
- Mindketten hívatlanul érkeztünk - von vállat.
Mire Louis feltűnik az ajtóban, valósággal fellélegzek.
- Szia! - köszöntöm vidáman, és már a nyakába is ugrok, hogy jóól megölelgessem... vagy inkább alaposan megfojtsam. - Ez fura, mintha cigiszagod lenne - jegyzem meg színlelt gyanútlansággal, ám mikor elengedem őt és hátrébb lépek, az eddigieknél is szúrósabb pillantást vetek felé.
- Épp most beszéltük meg, hogy elkísérem bevásárolni - siet a barátja (vagy inkább a saját) segítségére Mark. Igyekszem, hogy egy rezzenésem se árulkodjon arról, mi a véleményem a segítőkész ötletéről.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Szomb. Május 27, 2017 10:19 pm

Nem tudok örülni Marknak eléggé. Pont most jön, Louis barátnőjével, akinek már összevissza hazudtunk. Szörnyen érzem magam, szeretném ha nem lenne kínos, ha kedvelnénk egymást... Leginkább azt, ha Louis nem tudna a londoni kalandjaimról egy szót sem.
Ma nem megy jól a színészkedés.
Az sem segít rajtam, hogy Mark már láthatóan beszélt a lánnyal. Nincs elragadtatva tőlem, és fogalmam sem lehet, mennyire őszinték egymáshoz Louis-val... Természetes, hogy a saját bőrömért aggódok, de most Markért is... Nem értem, miért csinálja ezt.
Felelőtlen, mint mindig.
Nem szólok bele a hallhatatlan kommunikációjukba, kicsit szégyellem magam, amiért így lerohantam őket. Nem jó. Louis egyszerre feszélyez még jobban és ment meg a hülyeségeivel.
Édesek. Nem gondoltam volna, hogy a bátyám valaha kitart majd valaki mellet, aki végre illik hozzá, de édesek együtt. Bárcsak lehetnénk még jóban. Szorosan öleli meg a lányt, mintha régen látta volna, és Amy is lelkesedik érte. Késztetést érzek, hogy közelebb férkőzzek Markhoz, de kitartóan ellenállok. Most még?
- Tök fura… - makog Louis, majd egy gyors, hálás pillantást vet Markra, aki közbeszól. Természetesen én is tudom a dolgom. Ami mindenkinek a legjobb lesz.
- Igen! Ti maradjatok csak. - Bár azt nem tudom, mi lesz később, de egyesével megbirkózom velük, csak együtt ne támadjanak rám.
- Hallod ezt? Nem is olyan rossz, hogy így alakult, legalább ki sem kell mozdulnunk… ha nem akarsz. Van itt bőven látnivaló. És semmi dohány, ígérem! - Nagyon lovagias kis hapsi, még én is látom. Amy minden csomagját is elkobozza, majd indul is befelé vele. Egy tapodtat sem mozdul mellőle, tovább nyomja a rizsát, biztosan a medencét is felvezeti, meg hogy milyen meleg van itt Londonhoz képest. Legalábbis az elhallott szavakból erre következtetek.
Gondolom, akkor ránk itt nincs szükség.
- Elvisszük a bringád, rendben? - szólok utána, bár nem hiszem, hogy figyel rám, és már be is csuknám utánuk az ajtót, de mégis visszafordul.
- Ha egy drótszála is meggörbül, Cavelier… Szemed rajta tartsd! - Próbál szigorúskodni, aztán rámpillant és visszaköltözik a humor a szemébe. - Ja, és a húgommal is vigyázz. Nagyon csípős lett, amióta nem…
Itt pedig rá is csapom az ajtót. Kár, hogy a nevetését így is hallani.
- Ha jófejek akartok lenni, csak mára hozzatok elég kaját! - kiabálja még hozzá, és inkább elindulok, hogy többet ne halljunk. Remélhetőleg Mark követ. Nem tudom, mit mondhatnék, talán sosem éreztem magam még ennyire meglőve. A garázs előtt megtorpanok.
- Talán mehetnénk gyalog is… - vetem fel az ötletet. - Úgy talán… nem érünk vissza rosszkor. - halványan elmosolyodok, de... Nem tudom, hogy miért ilyen fura most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Vas. Május 28, 2017 7:44 pm
Édes Négyes
- Ajánlom is, Louis! - Vajon ő is hallja a hangján, mennyire "szigorú"? Vigyorogva figyelem, amint Louis kikapja a kezéből a két táskát, Amelia pedig azzal a lendülettel vissza is veszi őket. Ha nem most pislognék, tuti lekéstem volna a jelenetet. - Ne fáradj, több gumit hoztam, mint ruhát.
Épp csak arra van időm, hogy köhögőrohamot kapjak, mielőtt Bones eltűnik az ajtóban. Nincs kétségem afelől, hogy nem csak viccből mondta, és talán most először mar belém némi bűntudat, amiért megzavartam a hétvégéjüket. Micsoda váratlan szerencse, hogy legalább ideiglenesen orvosolhatom ezt a problémát!
Mint úriember, igyekszem komolyságot színlelni Louis megjegyzése hallatán, de attól tartok, máris rángatózik a szám széle. Minden esetre készségesen követem a garázsig, sokadjára is elcsodálkozva azon, milyen hatalmas a birtokuk és mennyire más, mint a mi otthonunk. Mégsem cserélném le.
- Rendben - mosolygok rá kedvesen. - Bár ehhez nem feltétlenül szükséges gyalog mennünk.
A legkevésbé sem állt szándékomban utalgatni, remélem nem érti félre.
- Mit kell vennünk? - hajolok közelebb hozzá, hogy meglessem a bevásárlólistát. Gondolhattam volna, hogy franciául van írva...edit by


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

Mark elrejti a nevetést, én csak pislogok, Louis viszont jóízűen felröhög.
- Vegyetek fagyit is magatoknak, gyerkőcök! - kacsint ránk, majd Amy után siet. - Az én csajom!
Letisztázom Louis-val, hogy majd jövünk, minél később, hozzuk a kaját, minél kevesebbet, hogy holnap is hozzunk. Hogy leléphessünk. Kettesben.
- Van valami ötleted? Régen jártál itt, akár szét is nézhetnénk a városban. Ha van kedved. - Szeretném, ha minden rendben menne tovább, azonban fogalmam sincs, hogyan kellene viselkednem vele… a házukon kívül. Abban biztos vagyok, hogy szeretném… szóval jó lenne…
Ahogy közelebb hajol és a listámra szeretne vetni egy pillantást, készségesen feltartom neki, csak arra a pillanatra, amíg rájön, hogy egy szót sem ért belőle. Nyilvánvaló, hogy én a franciát előnyben részesítem, a suliban is azt használom, itthon is… az akcentusom is észrevehetőbb, mint a bátyámnál.
De Mark édes, hogy reménykedett. Felnevetek és felé fordítom a fejem.
- Szükséged lenne egy rapid nyelvórára? - Sokkal jobban érzem magam, hogy végre kettesben lehetünk.
Az illata újra az orromba lopódzik, és most éppen nincs itt semmi, ami meggátolhatna…
Szembe fordulok vele, és bűnbánóan nézek fel rá.
- Ne haragudj, hogy az előbb… Attól még örülök, hogy itt vagy. És nem kell hármasban maradnom velük - nevetek fel. Biztosan így is lesznek még kínos pillanatok… de nem kell, hogy most legyen.
- Maradsz egész héten?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier   

Vissza az elejére Go down
 
#Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Szerte a világban :: Franciaország-
Ugrás: