HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergők



Ki kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 fő



Reggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily & Louis - wrecked ones

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Lily & Louis - wrecked ones   Szer. Nov. 02, 2016 7:26 pm

Lily

Hogy előre tisztázzuk: csak és kizárólag azért vagyok itt, mert Bones akarta. Biztos vagyok benne, hogy kitűnően kezelte az összes sérülésem, sőt, én már nem is látom őket (ennyit még ér hazudni, nem?) és teljesen felesleges, mégis be kellett adnom a derekam. Ilyenek ezek a nők. Kenyérre tudna kenni.
Elég morcos vagyok mégis, hogy itt kell lennem, az egész helytől a hideg ráz. Nem az életről szól, hanem a halálról, minden bűzlik tőle és legszívesebben én is feldobnám a pacskert, ahogy végigsasszézok a folyosókon. Még a recepción részletesen elmagyaráztattam magamnak a hölgyikével, hogy pontosan hova is kell mennem, hogy minél rövidebb utat választhassak. Csak legyünk túl rajta, csak legyünk túl rajta.
Esküszöm, megátkozok valakit, ha egy percnél is többet kell majd várnom.
A nagy koncentrációban mégis elrontok valamit, mert amelyik ajtón bekukucskálok, csak fekvő-ülő-álló emberkéket látok kórházi köntösben. Mintha kísértenének, hogy én is ittragadok.
Ebből ugyan nem esztek!
Túl hamar fordulok meg ahhoz, hogy a mögöttem álló reagálni tudjon vagy hogy én észrevegyem őt, így már csak utánakapnom sikerül, mikor megtántorodik. A fenébe!
- Bocs, én... - Én már megyek is, mintha semmi sem történt volna. Majd azt mondom Amynek, hogy az orvos sem látta az égést, nem olyan nagy hazugság az. Biztos vannak itt vakok. - Oh. Szia Lily - ismerem fel a lányt, aztán elengedem a karját (amennyiben sikerült elkapnom a végzetes esés előtt, vagy felsegítem, ha lecsüccsentettem volna). - Te mit keresel itt? - Meggyőződésem, miszerint itt csak halottak fekszenek, nem engedi meg, hogy ezt egyedül megértsem, pedig tényleg gyűröttnek látszik. Gondolom a bál miatt. Nem sétálhatnánk ki csak úgy innen? Megmentem őt is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szer. Nov. 02, 2016 8:59 pm

Lily & Louis
Bál után pár nappal: Kis délutáni csevej

Napok óta a Szent Mungo betegei között töltöm az időmet. Ami azt illeti inkább a szobámba. Nem csak fizikailag,hanem lelkileg is eléggé megviseltek a történtek, és a javas asszony szerint aki engem kezel ez is lassítja a gyógyulásomat. A fejemen fellazult a bőr, és mint kiderült egy pár hajszálamat is elvesztettem. Az átkoktól lettek lila és egyéb színes foltjaim, zúzódásaim, amik szintén igen kellemetlenek. De ami a legjobban megviselt az Bellatrix kínzása volt. Ezt az átkot igencsak feljavította mert nem hogy belevésett a karomba, de minden aznap kapott fájdalmamat is kétszer jobban éreztem. Arról nem is beszélve, hogy a karom olyan volt mintha lángolna. A nyomát már épp hogy érzem, de inkább plusz napokat töltök itt, csak tüntessék el rólam. Azt mondták véglegesen és nyomtalanul nem fogják tudni... de ha kell otthon kimetszem azt a bőrfelületet...
James felcsapott személyi testőrömnek, többször is mondtam, hogy menjen haza aludjon, fürödjön le, de nem tudom megfűzni. Borzasztóan kiakadt, és én miatta is próbálok erős maradni. Próbálom kimutatni, hogy semmi bajom. És ez a legnehezebb. Most viszont elaludt az ágyam mellett, mosolyogva kelte ki és kihasználva az alkalmat kimozdulok a szobámból. Siriust keresem, hallottam hogy egy átok eltalálta. Persze James megnézte és jól van, csak kicsit alszik. Gondoltam bemászok hozzá, mikor valaki háttal nekem jön. Kicsit megtántorodom, és az illető elkap, de pont a rossz karomat. Azonnal elrántom tőle.
- Louis... ne haragudj csak.. - mutatom a kötést. - Rossz kéz. - sóhajtok fel. - Hogy én ? - mutatok a kis hálóruhámra, amire persze vettem köntöst. - Beteg vagyok. - forgatom a szemem. Kicsit túl nyugodt vagyok, tudnak valamit ezek a gyógyfőzetek. Kellettek az idegeimre, és hogy tudjak aludni. - A minisztériumi bálon kissé elszabadultak az indulatok. - mosolyodom el keserűen. - És te ? Ott voltál ? - nézek be kíváncsian a szobába. - Vagy valakid ott volt ? Jól van ? - kissé előre szaladtam, de olyan.. nyugodt vagyok.


 
▲   Buried ▲  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Csüt. Nov. 03, 2016 12:55 pm

Lily

Már a gondolattól is rosszabbul vagyok, hogy orvoshoz kellett jönnöm, igazán nem róható fel nekem egy kis figyelmetlenség, főleg, hogy azonnal próbálok korrigálni is. Elhúzom a kezem, mikor szabadulni akar, csak segítségül akartam lenni, nem fájdalmat okozni.
- Oh.. bocsi. - Mintha ma mást nem is tudnék mondani. Ez elég aggasztó. Látja már mindenki más is rajtam kívül, milyen deprimáló hatása van a helynek?
Ettől függetlenül nem tudom elrejteni a kíváncsi pillantásom. Nem hallottam róla, hogy mi történt velük... Igazából Amyn és Markon kívül nem nagyon érdekelt, hogy kérdezősködjek felőlük.
A bálra csak bólintok, elszabadultak... Bár szerintem az indulatok egy kocsmában tudnak elszabadulni, ezt inkább mészárlásnak szánták. Nem mintha tudnám a tervük részleteit.
- Ott voltam - vonom meg a fél vállam.
- Ja, nem - legyintek, ahogy beles a szobába. - Orvoshoz jöttem. - Hát már nem vagyok benne olyan biztos, hogy ez jó ötlet, de az tuti, hogy Amy ellenőrizni fog. Alig tudtam lebeszélni róla, hogy elkísérjen, mert már nem vagyok kisfiú…
Egy laza mozdulattal húzom le a jobb vállamról a dzsekit, nehogy azt higgye, csak kamuzok. Lehet, hogy már hideg van, de minél lengébben jöttem, annál több időt spórolok meg ezzel is, ránézhet a doki, gyors ítélet és spúrok haza. Elég összeszedett terv, mi? Én oda sem pillantok, ahogy visszatakarom, tényleg csak szeretném, ha már nem látszana… Elég ronda, főleg a tetoválás miatt látszik rosszabbnak, mint amilyen, bár már legalább nem fáj folyamatosan. Ezt is meg kell hálálnom még a kis boszimnak, csak most éppen haragszom, ugyebár.
- Esetleg segítenél megkeresni? Egy kissé eltévedtem. - Sosem voltunk puszipajtások, de ismerjük egymást a suliból, az órákról - Potteréket mindenki ismerte. Azt persze nem mondom, hogy sosem törtem borsot a srác orra alá, de hát az akkor normális volt. Lily meg a légynek sem ártott, és ha már a bál óta itt dekkol, biztosan jobban kiismeri magát, mint én.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Nov. 05, 2016 11:13 am

Lily & Louis
Bál után pár nappal: Kis délutáni csevej

Kicsit én magam is elbambultam, az hogy Louis nekem jött  nem csak az ő hibája volt. Tényleg tompítanak a bájitalok. Mintha rémlene valami, mikor félkómába felébredtem, hogy James még egy adagot kért nekem. Néha úgy érzem, hogy ő jobban szenved mint én. Bár ezt csak hízelgőnek vehetem, még is ha nem innen akkor honnan tudjam hogy szeret ? És ez mindennél többet ér. Így gondolom, hogy lehet kicsit több is van bennem a kelleténél. Mikor válaszol a kérdésemre, és elmondja ő is ott volt, csak beszívom a levegőt. Azt hiszem ezt az éjszakát a varázsló társadalom minden egyes tagja megérezte.
- Sajnálom. Ő ezzel most tiszta vizet öntött a pohárba... - célzok arra, hogy Voldemort most igenis kinyilvánította, hogy az ő kezében vagyunk.
- Orvoshoz ? - billentem kíváncsian oldalra a fejemet. Majd végig nézek rajta. - Pedig egész jól megúsztad, mármint így kívülről nézve. - mosolyodom el, ezt bóknak szántam.
Mikor megkér hogy segítsek neki megkeresni, csak körülnézek.
- Hát, őszintén szólva tudnom kéne a nevét is kihez jöttél. Bár én még hála Merlinnek nem igazán vagyok itt tájékozott. Mióta itt vagyok be vagyok zárva a kórterembe. De segítek neked, jól esik kicsit mozogni. - jól esett a sok pihenés, főleg mert a sok bájitaltól elvoltam kábulva, így még csak nem is igazán gondolkodtam a mozgáson. Viszont már éreztem hogy zsibbadnak a lábaim, és muszáj kicsit abból a szobából kikerülnöm. A nem létező klausztrofóbiám is kezdett előjönni. Így örömmel segítek Louisnak.
- Akkor legalább neked senkidnek nem esett baja, ezt örömmel hallom. Napok óta csak a rossz híreket halljuk. - sóhajtok fel, miközben elkezdjük keresni Louis orvosát, vagy legalábbis olyat aki kivizsgálná.


 
▲   Buried ▲  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Nov. 05, 2016 1:58 pm

Lily

Utálom az egész felhajtást, amit a sok viaskodás okoz. Nem értem, miért nem lehetne ezt már egyszer és mindenkorra eldönteni, miért kell folyamatosan mindenkit bajba sodorni ezzel a hisztivel. Hát persze, hogy azt utálom a legjobban, hogy nekem is bele kellett folynom és ezért még csak nem is hibáztathatok senkit.
- Aha - válaszolom, hogy ne maradjak szó nélkül, de igazából nem tudok sokat hozzátenni a témához. Felejtsük csak el inkább.
- Ugye?! - csapok le egy kívülálló véleményére. - Rámerőltették az orvost, bár nem tudom, miért. Csak ez a kis sebecske, meg bevertem a fejem, semmi extra. - Mintha minden hétvégén szétátkoznának a halálfalók. Remek. Legyintek. Ha már itt vagyok, mindegy is. - Veled mi lett? - kérdezek rá, mivel nekem senki sem pletykál, márpedig kifúrja az oldalam a kíváncsiság. Szeretek tudni mások dolgairól, csak beleavatkozni nem, ez vagyok én, heló.
- Ööö, hát nevet nem tudok, de a recepción azt mondták, a negyedikre menjek, aztán fogjak valakit. Ez az, nem? - Annyira csak nem vagyok korlátolt, hogy rossz emeletre baktattam volna fel. - Van itt olyan, hogy ügyeletes doki? - Ha valakitől, hát Lilytől nem kell félnem, hogy furán néz majd rám a muglis szavaim miatt.
- Ja, ja... Bár Mark miatt így is lerágtam a körmeimet - elvigyorodok, mennyire egyszerű ezt elmondani végre valakinek! Már majdnem elfelejtettem, milyen a barátom háta mögött róla csacsogni (és nem a haláláról), én is élőnek érzem magam tőle.
- Nem is láttalak titeket - tudatosul, ahogy már nyugodtabban gondolok bele az este eseményeibe. Nem mintha annyi felé figyeltem volna, eléggé lefoglalta gondolataimat, hogy... Szóval igen. Nos. - Én is örülök, hogy azért egyben vagytok. - Gondolom, nem lenne ilyen nyugodt, ha nem így lenne, szóval ezt nyugodtan mondhatom. Amúgy sem vagyok rosszakarója senkinek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Nov. 05, 2016 10:55 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Louis tulajdonképpen Mark által ismerem. A Roxfortban beszéltünk pár szót, de nem sorolnám a barátaim közé. Inkább az ismerőseim körébe tartozik. Mikor azt hittük, hogy Mark meghalt akkor beszéltünk utoljára, de akkor se volt valami kedves. Bárt érthető okból, hisz a legjobb barátjáról azt hitte meghalt... de már úgy érzem csak megjátszotta magát.  
Mikor elmondja ő jött orvoshoz végig mérem, de nem nagyon látok rajta súlyos sérülést. Majd bejelenti, hogy a fejét verte be.
- Akkor tényleg jobb ha megvizsgáltatod magadat, lehet agyrázkódásod volt/van. Az pedig nem játék.- húzom el a számat.
- Sok információt nem kaphattál. Hát ha jól tudom az orvosi vagyis gyógyítók szobája arra van. - mutatok az egyik irányba, de együtt el is indulunk arra felé. - Tényleg Markkal mi történt? Ezek szerint Ő is ott volt. Sok mindenkiről mindig nem tudok semmit. - sóhajtok. Ki tudja hány ismerősöm volt ott és még is ki az aki megúszta. A kórházban még nem sok emberrel találkoztam, vagyis hallottam hogy itt van. Konkrétan csak Siriusról.
- Hát igen minket... előbb elkaptak, vagyis engem. - sóhajtok az emlék nem igazán tartozik a kedvenceim közé. Hogy mi történt? Keserűen elnevetem magam. - Bellatrix Lestrange történt. - jelentem be egyszerűen. - Rá írta a karomra a származásomat...amit Jamesnek végig kellet néznie. - komolyan a hideg is kirázz saját magamtól mennyire egyszerűen kitudom ejteni ezeket a szavakat.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Hétf. Nov. 07, 2016 4:59 pm

Lily

A sérüléseimmel kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok, így az agyrázkódásra is csak megvonom a vállam. Lehet, hogy egy icipici hányingerem volt a bál utáni este, de annak nem a koppanáshoz volt köze...
Részben jó, hogy Lily nem ismeri úgy a helyet, mint a tenyerét, mert akkor valószínűleg aggasztóan sok időt töltött volna már itt - de úgy, hogy nem egészen biztos benne, merre menjünk, attól tartok, rám vár ez a sors. Nem mintha a beszélgetés nem oldaná a feszültségem, elég könnyen megy ahhoz képest, hogy talán ez a valaha volt leghosszabb közöttünk. Nem egy társaság, na.
- Semmi - legyintek, de a vigyorom is állandósul. - Hősködni akart egy kis figyelemeltereléssel és végül meg is úszta néhány csúnya pillantással. Legalábbis ezt mesélte, én meg nem láttam rajta semmit. Addigra már kiütöttek. - Magyarázom a történéseket, olyan ez, mint valami akciófilm, csak tétre megy az egész. Egyszer valaki még sikerkönyvet ír a sztoriból, úgy éljek.
Talán nem Potterékéből, mert eléggé meggyötörte őket a sors.
- A származásod? - értetlenül vonom fel a szemöldököm, mégis mi a fene van a származásán, amit... Leesik. - Úristen, ezek tényleg őrültek. - Ez az ő szent programjuk, az ideák ideája, ahogy a világmindenség tökéletesen működhetne... Holott személyesen tapasztaltam, hogy az "aranyvérűek" csudás köreiben sokkal több a bolond, mint a magunkfajta korcsok között. - Ez nevetséges. - Nem tudok tenni mást, minthogy a fejemet rázom és ellenállok a hatalom kísértésének. A fenébe is, hogy veheti el egy ígéret ennyire az eszüket? Felnőtt emberekről van szó! - Sajnálom.
Elismerem, hogy Marknak igaza van, sok ember életét tönkreteszik, olyanokét, akik nem is tettek közvetlenül semmit sem a Nagyúr ellen. Rosszul születsz és véged. Ezek nem túl jó kilátások. A legjobb lenne, ha addig nem járnék partikba, amíg véget nem ér ez a hóbelebanc.
- Figyu, ez az? - Mutatok egy ajtóra, amin a "Gyógyítói szoba" felirat díszeleg. Olyan ügyes vagyok. - Gyere be velem, oké? Csak egy perc, remélem.
Ez több szempontból is előnyös lenne. Először is nekem, mert nem kéne egyedül szembenéznem a gyanakvó orvossal. Másodszor neki, mert nem kell lemondani a felemelő társaságomról (tudom, hogy unalmas lehet itt lenni). Harmadszor pedig James-nek (igen, tényleg!), mivel a feleségkéje biztosan nem fog egyedül kóricálni. Néha sajnálom, hogy nem tudják, mennyire figyelmes vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Hétf. Nov. 07, 2016 8:27 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Hogy Mark még is mi a fenét keresett a Minisztériumi Bálon, halvány lila fogalmam sincs. Ha jól tudom még nem állították munkába, ahogy ismerem csak az események középpontjában akart lenni. Egyébként semmi bajom nem lenne vele, csak mivel megtámadtak minket piszkálja a csőrömet. Majd mikor Louis bejelenti, hogy még hősködött itt. Azt hiszem tikkel a szemem.
- Komolyan a srác meg akar halni.- sóhajtok fel fásultan. - Valakinek már helyre kéne rázni, mert ha így folytatja, tényleg végleg elveszítjük. -  Nézek rá jelentőségteljesen. Ez az ő egyik feladata lenne mint legjobb barátja. De természetesen nem vonom felelősségre, nem vagyunk olyan jóban egyébként sem. Viszont Marknak tényleg át kéne mosni a fejét. Majd megkérdezi miért is kerültem ide, és el is meséltem neki hogy Bellatrix Lestrange milyen művész kedvében volt. Még Louist is megbotránkoztatja a történtek. Nem csoda.
- Igen, ez már nem is arról szól, mint amit terjesztenek. Egyszerűen okot adnak arra saját maguknak hogy ok nélkül kiéljék beteges vágyaikat. - mondom egyszerűen. Bella beteg ezt már sajnos évek óta tudjuk, és mivel Voldemort védi eddig esélyünk nem volt elkapni.
- Köszönöm, majd ... leszedik. Remélem. - mondom a végét már elhaló hanggal. Nem nagyon hisznek benne hogy nyomtalanul le lehet szedni. Ami engem igen csak frusztrál.
- Igen az az. - mosolyodom el, majd meglepődök a kérésén, de még szélesebb és barátságosabb lesz a mosolyom. - Természetesen, gyere.- majd el kísérem odáig. A halálfalók sok munkát adnak a gyógyítóknak, így jelenleg nem kapunk orvost, megkérnek hogy várjunk. Mivel eddig még nem igazán mozdultam ki a kórteremből, csak aggódva nézek körül, közbe észre veszem hogy a szám elé tettem a kezem és a könnyeimet nyelem...
Mindenhol sérültek, még a váróban is. Már tudom Jamie miért nem akarta hogy kijöjjek...

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Kedd Nov. 08, 2016 11:24 pm

Lily

Nagyon jó érzés felszabadultan beszélni Markról, ezt eddig csak Amyvel tehettem meg, de a gyanakvó pillantásai miatt akkor sem vihettem túlzásba. Mintha adtam volna rá okot, hogy megkérdőjelezzen...
- Én próbáltam! - Védekezőn emelem fel a kezeim. Isten az atyám, hogy felajánlottam neki, jöjjön velem haza és hagyjuk hátra ezt az egészt baromságot, de hát nem hallgat ez senkire! Én meg egyedül... Majd végszükségben. - Mondjuk tényleg segített a barátain a bálon - veszem a védelmembe a srácot, mert azért na, rajtam kívül csak keveseknek adatott meg az a luxus, hogy rosszat mondhatnak róla. Persze tudom, hogy Lily is inkább csak aggódik érte a hülyeségei miatt, mint dühös rá. Valószínűleg mind így vagyunk vele. - Csak vigyázni tudunk rá - vigyorogva megvonom a vállam, hiszen amennyire én tudom, ez a titkos kis szövetségük pont erről a védelemről szól. Nem mintha sokat tudnék, vagy Potteréknek meg kéne szimatolniuk, hogy egy kicsit is tudok, de hát a hülye is látja, mennyire komolyan veszik ezt a dolgot. Vagy csak Markot hülyítették be ennyire? Ezt nem gondolnám.
Attól még, hogy pártatlanul tengődöm, a hírek nagy része hozzám is eljut, úgy mint Bellatrix Lestrange túllelkesedése a halálfalók között. Tény, hogy nem sokan szívlelik a lányt, és valószínűleg ezt vezeti le az értelmetlen háborúban, mégis, amit Lilyvel csinált, kiveri nálam a biztosítékot. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen létezik, pedig a gonoszkodás nekem is a létemben van.
- Elvonóra kéne menniük. - Simán el tudok képzelni egy beszélgetést az Anonim Pszichopaták között, ahol Bellatrix éppen kifejti, milyen beteges vágyakat kell elfojtania a kényszerzubbony miatt.
- Tetováltass rá valami mást. Nem kell, hogy elfelejtsd, mit művelt veled, de az sem kell, hogy minden nap lásd is. - Mások nem tudnak olvasni a motívumokból, a hordozójuknak viszont nagyon sok mindent elmondhatnak. Emlékeztetőként vagy egyszerű emlékként. Még előnyt is tudna faragni belőle, ha motivációként gondolna rá ezentúl.
Nem is értem, miért nem tartok a szövetségüknek lelkesítő beszédeket, elég elkeseredettek lehetnek nélkülem.
Örülök, hogy Lily minden további akadékoskodás nélkül velem tart, így egészen jó dolgom van. A társaság tökéletesen megnyugtat, így hajlandó vagyok higgadtan kivárni a sorom, és még anyukám is büszke lenne így rám. Én viszont talán mégsem vagyok a legjobb ezen a téren, mert mikor újra odafigyelek, Potterné már szeretné előre kisírni magát a megjelentek temetésére.
- Minden oké? - Valójában fogalmam sincs, mi borította így ki.
- Amíg várunk, mesélj arróóól hooogy... - A figyelemelterelés remek ötlet, azonban alig akar eszembe jutni valami. - Hogy milyen a házasság. - Magamban vágok egy fintort, amiért ilyen unalmas dologra böktem rá, mégis érdeklődő pillantásokkal várom, hogy beszélni kezdjen. Így biztosan elüthetjük az időt, amíg behívnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szer. Nov. 09, 2016 8:30 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Igen gondoltam, hogy Mark hősködése nem önző célt szolgált. Nem hiába lettünk barátok, önző emberekkel amúgy se találom a hangot. De akkor is, nem rég még kómában volt, és mindenki azt hitte, hogy meghalt. Ezek után kockáztatna ? Na jó én is ezt tenném. Sóhajtok.
- Igen Mark jó ember. És a jó embereknek mindig ez a veszte. - húzom el a számat a gondolatra. Eléggé igazságtalan ilyen szempontból az élet. A jók mindig többet szenvednek.
- Helyes, figyelj rá. - mosolygok rá barátságosan. Annyira nem vagyunk közeli barátok, hogy én tegyem meg, meg őszintén szólva elég " gyermekem " van akiket személyesen is védenem kell. Legalábbis én így érzem .
Majd nagy vonalakban elmesélem mi történt velem, látszik hogy be vagyok gyógyszerezve, mert meglepően könnyedén tudom felidézni a történteket, ami azt illeti érzelmek nélkül beszélek róla. Kíváncsi leszek mennyire fog így menni miután kikerülök innen. Sóhajtok
- Az Azkabanban a helye, mindegyiknek. - A dementor csók kegyetlen, bár úgy vélem inkább kegyes. Én úgy vagyok vele, az ilyen kegyetlen emberek szenvedjenek csak egy cellába. Nem vagyok kegyetlen ember, de ők mennyi szenvedést okoztak ? Ha csak a negyedék megkapnák nem bírnák ki. Meglepődve nézek rá a javaslatára.
- Erre még nem is gondoltam... - nézek a karomra. - Milyen tetoválás illene hozzám ? - kérdezem elgondolkodva. De valóban ha nincs más megoldás nem is rossz ötlet a bal karomra valamit tetováltatni, valami szépet ami elfedi. Nem vagyok ellene, mindig jobb megoldásnak tűnik mint lekaparnom.
Természetesen kérésének eleget téve elkísérem a gyógyítóhoz, de várnunk kell, hisz rengeteg a beteg. Ahogy megállunk a váróba, akkor veszem észre ami körülöttünk van. Az egész váró, és kórház teli van sérültekkel, úgy hogy ágyakat is helyeztek a folyosóra. Ez mind annak az estének köszönhető, ez mind vold... majd észre veszem, hogy Louis beszél hozzám, oda kapom a fejem.
- Mi ? - kérdezem majd megpróbálom felidézni, hogy mit is mondott.
- Házasság ? Csak nem akarod valaki kezét megkérni ? - vigyorodom el amolyan cinkos mosollyal. - Kinek milyen... kompromisszumok áradat, de olyan mintha simán a legjobb barátommal laknék.
- mondom egyszerűen ha még valamire kíváncsi rákérdez.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Nov. 13, 2016 2:56 pm

Lily

Jó ember. Ez mit jelent? Hogy mindenkit maga elé helyez? Mit mondana rólam Lily, ha megkérdezné valaki? Félig olyan rossz vagyok, mint a halálfalók, de azért nem olyan igazi jó ember? Nem tudom, furcsa nekem ez az egész, mintha a saját életük egyiküknek sem számítana, holott mindegyiküknek van mit veszíteniük. Mindenkinek van, és mégis hajlandóak kockáztatni minden egyes alkalommal. Sosem fogom ezt megérteni.
Az viszont, hogy ez lesz Mark veszte is, egyszerűen képtelenség, amíg engem látnak. Azért számomra is vannak szent dolgok.
Hogy a másik táborban is találjak valami kivetnivalót, Lily hamarosan elmeséli a történteket egy másik szempontból is. Komolyan az értetlenség az egyetlen, ami a fejemben van, ideges leszek tőle, legszívesebben helyettük is fejelgetném a falat, hogy térjenek észhez, mert ez az egész nem normális. Nem elég nagy a világ ennyi embernek? Korlátolt bagázs.
Az Azkabanra csak bólintok. Az is megteszi, bár biztos vagyok benne, hogy pszichiáteri beavatkozás lenne az igazán hatásos. Egy kis agytisztítás és nyugtatók. Szimulációs játékok.
Mindenesetre egyre biztosabb vagyok benne, hogy a muglik világa közelebb áll hozzám, mint a varázsháború.
- Bármi. Ezt te tudhatod... - Milyen tetoválás? Nem is ismerem túlságosan. - Mi a patrónusod? Vagy Jamesé... - Vigyorogva rákacsintok, hát persze, hogy a szerelmet is bőrre kell vetni. Ha valaha szakítanak/elválnak, akkor szép kis hiba lesz, ha meg nem, még jobb. Nem lehet veszíteni vele. - A neveket nem ajánlanám, az olyan... klisés.
A várakozás nincs ínyemre, és azt hiszem, Potternénak sem, ezért gondolom, hogy elterelem mindkettőnk figyelmét, még ha ő szívesebben is sopánkodna a sérülteken. Nincs az a világ, ahol én ennyit foglalkoznék másokkal, hogy a saját kedvemet és életemet is elrontsa ez az egész.
- Merlinre, dehogy! Túl fiatal vagyok én még ahhoz. - Felnevetek, amikor félreértelmezi a kérdést, ilyen mögöttes tartalmak meg sem fordultak a fejemben. Nem vagyok én ilyen számító, meg főleg nem ilyen elkötelezett. Vagy igen? Sajnos ezt nem lehet csak így eldönteni. Vagy igen? Francba.
- A legjobb barátoddal? Ez érdekes. - Igazán kedvelem Markot, de nem biztos, hogy jó ötlet lenne minden napunk 24 óráját összezárva töltenünk. A közös ágyról meg ne is beszéljünk. Ellenben ha Amyről van szó... Ez tényleg érdekes megközelítése a dolognak. - Nem unalmas? - Gyűrű vagy nem gyűrű, minden monogámia ugyanolyan, furcsa és beteges. Az én természetemmel mindenképpen ellentétes, még ha néhányan képesek is alkalmazkodni hozzá. Lásd, Mark. Na mindegy.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Nov. 13, 2016 5:03 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Látom kicsit elgondolkodtatom azzal amit mondok. De nem tehetek róla a sok éves tapasztalat mondatja velem. Mindig a jó emberekkel történnek rossz dolgok, és ez mintha a háborúban felerősödött volna. Nem könnyű így élni, és hát én sem fogadom el hiába látom így a helyzetet. Próbálom pozitívan nézni a dolgokat, próbálok így állni hozzá, hisz máshogy hogyan is lehetne túlélni? Markot is jó embernek tartom és egyszer már nagyon is ráfázott, hisz kómába került, és utána is csak játszik az életével. Remélem ezentúl szerencséje lesz, hisz nem zárhatjuk kalitkába ha neki így jó.
Mikor Louis felhozza a tetoválást komolyan elgondolkodom rajta egy pillanatra, majd mikor szóba hozza a patrónusokat elmosolyodom.
- Őzsuta, Jamesét hm ez nagyon jó kérdés. - még nem láttam James kifejlett patrónusát és most igaz kíváncsi lettem. - Biztos valami vicces állat... - mosolyodom el magam. - Igen a nevek nem valami jó ötlet. Viszont elgondolkodom rajta , mert jó ötlet. Inkább az legyen rajtam mint a hegek.
- nézek rá vigyorogva ezzel is megdicsérve.
Majd meglepődöm mikor a házasságról kérdez. Bár van egy olyan sejtésem, hogy olyan jó fej , hogy csak elakarja terelni a figyelmemet, amiért hálás vagyok. Első felvetésemre azonnal fel is háborodik amin elnevetem magam.
- Hűha ilyen szörnyű dolog volna ?   - nézek rá kicsit nevetve, mert már ő is elneveti magát. Nem hittem volna, hogy ilyen borzasztó dolgok kérdezek. Majd rendesen válaszolok a kérdésére.
- Igen a legjobb. Szerintem egy és ugyan a szerelmed a legjobb barátod, hisz megosztasz vele mindent, és mindent együtt csináltak. Akkor mi más lesz ? - ez persze véleményem szerint tényleg azoknál van így akik tényleg szeretik egymást és lelki társak. Ismerek olyan házaspárt, akik nem is ismerik egymást egyszerűen egyszer összejöttek összeházasodtak és ennyi. Nem igazán beszélgetnek sem egyéb.
- Unalmas? - ismét kicsit felkacagok - James mellett minden az élet de nem unalmas. Az a helyzet, hogy ha megtalálod az igazit, aki a legjobb barátod is egyben, nem hiszem hogy unalmassá válna. Ez amúgy is rajtatok múlik. - most komolyan én adok párkapcsolati tanácsot ? Ilyen se volt még.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szer. Nov. 16, 2016 10:05 pm

Lily

Elégedetten mosolyogva bólogatok, hát persze, hogy a tetoválás jó ötlet. Most jutott eszembe először, hogy ilyesmire is jó lehet, de hát, miért is ne? A patrónusok számomra nagyon maguktól értetődőnek tűnnek, de ha valami mást szeretne, az is szíve joga, nem vagyok én a tanácsadója vagy ilyesmi. Csak csevegünk.
- Hogyha úgy alakul, akkor nyugodtan értesíts, nem minden hely megfelelő erre Londonban. - Tény, hogy nagyon csúnyán is elsülhet, ha nem jól választ, én pedig szívesen segítek olyasmiben, amiben biztosan tudok. Másba nem igazán akarok belefolyni, de nem rossz, ha tényleg hasznomat veszik.
Muszáj kérdeznem valamiről, és mivel a suli óta nem láttam, célszerűnek ígérkezik az elsőszámú változás az életében: házasság. Bele sem gondolok, hogy esetleg mit gondolhat, miért kérdezek erről, olyan naivan kíváncsi vagyok az ő életére.
- Nem szörnyű... Csak túl komoly. Egy házasság után jön az együttélés, a "mit csinálsz a szabadidődben", a "kivel vagy szabadidődben", "mikor jön már a gyerek", "nem is szeretem anyádat"... - Elváltoztatom a hangom, miközben beszélek, majd befejezésül vágok egy fintort. - Nekem túl sok lenne. - Bár az is lehet, hogy eddig nagyon rossz természetű lányokhoz volt csak szerencsém. Van egy olyan sanda megérzésem, hogy Amy keresztültáncolna a tesztjeimen, de nincs az a világ, ahol ezt ilyen könnyen beismerném. - De annak örülök, ha nektek bejött. - Egyszerűen csak furcsa, de miért is ne? Ha boldogok így, tegyék csak.
Totál hippi vagyok.
Ez hiányzik az emberekből.
- Az lehetséges, hogy először csak a barátod? - Oké, ez kezd egy kicsit személyes lenni, mégis érdekel a válasz. Lily nem ismer igazán, nem tudhatja, mennyire izgat valójában ez a téma. - Vagy azért tartod a legjobb barátodnak, mert a szerelmed, ezért örökké csak vele vagy? - Mindig csak együtt, hogy még véletlenül se legyen esélyed másik legjobb barátot tartani. Ez persze elég drasztikus nézőpont, és igazán komolyan sem gondolom.
Az unalmas kérdésre adott válaszára csak biccentek. Persze, ő nem érti, hogy kérdeztem. De hogy unalmas-e mindig ugyanoda menni, mindig ugyanazzal lenni, mindig ugyanazt csinálni..? Hiába van ezernyi emlékem arról, mennyire szeretek vele lenni, de... Valóban a falra festem az ördögöt?
Rajtam is múlik, jobb lenne hát, ha abbahagynám végre.
Megjelenik egy talizmános alak, kiszúr magának és faggatni is kezd, így Lilyvel fel kell függesztenünk a beszélgetést egy percre, amíg megmondom a nevem és hogy mit akarok. A gyógyító néni kedvesen közli, hogy azért még várnom kell, de hamarosan ránéz a karomra. Szeretném azt mondani, hogy akár haza is megyek, de még hamarabb kiejti a száján a "azért jól tette, hogy bejött" szavakat, én pedig sértett óvodásként csupán bólintok válaszként.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Nov. 19, 2016 9:12 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Elmosolyodom azon hogy fellelkesítettem a tetoválás témával. Igazából tényleg jó ötletet mondott, és kíváncsi leszek hogy James mit fog hozzá szólni, mi lenne ha a neje tetováltatná magát. Bár ő igazán nem mondhatna semmit, még azt is kinézem belőle, hogy fogja magát és ő is varratna valamit magára.
- Rendben köszönöm szépen, szavadon foglak, így ne feledd. - mosolygok rá. MAJD rátér a házasság kérdésre, én pedig elsőnek meglepődöm, majd érdeklődve hallgatom végig a kérdéseit, én pedig próbálom őszintén válaszolni.
Csak elnevetem magam a reakcióján.
- Na igen ez hozzáállás kérdése is az tény. Sok fajta házasság van, az is tény. Én nem érzem se komolynak se .. amit te mondasz faggatónak. Egyszerűen vagyunk együtt, és természetesen osztom meg vele hova megyek és mit csinálok, és ő is. Nem faggatjuk egymást, automatikusan mesélünk. - válaszolom miközben én magam is elgondolkodom ezen. Valóban számomra, nem nehéz a házasság, sem komoly. Egyszerűen azzal az emberrel lakom egy fedél alatt, akit nagyon szeretek, és semmi olyan dolog nincs a kapcsolatunkban amitől fél Loius. Elmosolyodom a gondolatra, ezek szerint jó a házasságom?
A következő kérdésén még jobban meglepődöm, nocsak van aki nem tudja hogy is kezdődött a kapcsolatom Jamesel ? Fura
- Szóval nem is tudod? - nevetem el magam halványan. - Hát nekem a történetem Jamesel eléggé.. rögös volt. Ki nem állhattam, megvetettem éveken keresztül. Aztán kezdtem nem foglalkozni vele, majd utolsó évre, mikor megkomolyodott elkezdtünk úgy igazán barátkozni. Előtte is volt mikor... beszélgettünk de mindig veszekedés volt a vége, és hogy elküldtem inkább a Roxforti poliphoz úszni, mint hogy engem szekáljon. - mosolyodom el a régi emlékeken. - Aztán jó barátom lett, majd az egyik legjobb, majd csak azon vettem észre magam, hogy az ujjamon virít a jegygyűrű. Szóval igen elsőnek vagytok barátok, és aztán szerettek egymásba. Legalábbis nálunk így volt. Elsőnek úgy vélem meg kell ismernetek egymást. - hogy miért fejtettem ki ilyen bőven a véleményemet, és voltam ilyen őszinte? Mert Louis tudom nem véletlenül kérdezz ilyeneket. Biztos van egy lány az életébe, ha jól veszem ki egy barátja, akivel szemben nem mer lépni. Nagyon remélem hogy segítek neki.
- Meg tudhatom ki az a lány, vagy titok? - húzódom kíváncsian közelebb hozzá.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Nov. 20, 2016 1:48 pm

Lily

Fennáll a veszélye, hogyha elkísérem Lilyt, nem fogok bírni majd magammal, elvégre nem az önuralmamról vagyok híres, és sajnos már fogalmam sincs, hol lenne rajtam hely... De ez egyelőre a jövő gondja, az is lehet, hogy nem akarja majd végül, csak engem spanoltunk fel...
Mi lehet Bones famulusa? Az romantikus lenne?
Lily a bizalomról meg a természetességről beszél, de számomra ez egyszerűen furcsa. Valószínűleg nem ismertem még olyan lányt, aki képes lett volna így kezelni engem vagy én őt. Túl flegma pasi voltam, de hát tényleg nem érdekelt, merre mennek. Fogalmam sincs, mi történne, ha féltékeny lennék. Vagy leszek. Ez kötelező velejárója a dolognak?
- Mindent elmondasz? - Egyszerűen hihetetlen.
Sosem csüngtem a sztorijukon, így fogalmam sincs, mi azon ilyen hihetetlen, hogy nem tudom, hogy jöttek össze. Talán könyv is van róla? Haha. Persze, aztán érdekesnek tűnik, amit mesél. Ezek szerint ők már minden szinten kipróbálták egymást, ellenségnek nem voltak igaziak, barátnak pedig túl sok... Igen, ez ismerős, barátságnak túl sok. Még működhet is.
Bólintok, először megismerni egymást. Azt hiszem, ez már megvan, elég üdítő belegondolni, másnál sosem vettem erre az erőfeszítést. Ez jelent valamit?
- De mi van, ha tönkremegy a barátság? - Lilyvel nem ismerjük egymást eléggé ahhoz, hogy erről beszéljek vele, pont ezért olyan könnyű mindent kimondani. Mellesleg, neki tényleg lehet erről tapasztalata, vagy valamije, nekem pedig szükségem van mindenre. - Nekem ez túl bonyolult. - Könnyű volt kivonni magam az efféle felelősségteljes gondolatok alól, most pedig mástól sem zsong a fejem. És még Markot sem nyúzhatom vele. Megőrülök.
Hát még a következő kérdéstől.
A fenébe. Segítség. Segítség! Jobban meg kellett volna beszélnünk, ilyenkor mi a teendő. Mégis mit csináljak? Nem titkolózunk, csak nem mondjuk ki. Mekkora baromság! Most csak a kettő közül tudok választani. Mégis melyiket válasszam?
Remélem itt nem mérnek vérnyomást, mert akkor tutira örökre bent tartanak. Kiugrik a tüdőm is. Nem kéne annyit cigizni. Vagy többet kéne.
- Tényleg nem akarom megkérni senki kezét. - Lazán megvonom a bal vállam. Ügyesen kitértem. Ez félig titkolózás, igaz? Kicsit hazugság is, mert valamilyen lány van, de... A másik fele igaz. A házasság totál baromság. Így is nagyon jól megvagyunk. Két napja. Lesz ez még több is.
A doktor néni egyenesen megment, bár az nem tetszik, hogy még várnom kell. De hát akkor várok. Csak valami jobb téma kell.
- James-nek nem lett baja? - kérdezem és megpróbálok hintázni a széken, de ezek mind rögzítve vannak, így ez a játékom is lehetetlenek bizonyul.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Nov. 20, 2016 4:33 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Aranyosnak találom, ahogy Louis érdeklődik. Próbálok minél őszintébben válaszolni neki, mert gondolom nem véletlenül kérdez ilyen bensőséges dolgokat. Szóval van egy lány az életébe, akivel nem tud dűlőre jutni. Viszont szerelmi tanácsot sosem kértek tőlem, James az egyetlen komoly kapcsolatom, amiből már rögtön házasság is lett, így sok tapasztalatom nincs. Csak azt tudom vele megosztani amit megértem. Jamesel pedig csak úsztam az árral.
- Mindent elmondtam. - mosolyodom el magam. Hogy ha a barátság elmúlik. Csak rázom a fejem. - Nem, nem mondom hogy tökéletesen és bukkanók nélkül működik az egész. Én Jamessel két naponta összeveszünk, és hetente kiabálunk egymással. - kuncogok halkan. - Ez ilyen, nem szabad ezt túl gondolkodnod. Csak ússz az árral, ahogy jön. - mondom kedvesen, lehet kicsit okoskodónak tűnök, de végtére is ő kérdezett engem.
- Nem bonyolult, csak félsz a komoly kapcsolattól, és magadnak bonyolítod. - ismét mosolyt intézek felé. Gondolom legalábbis, hogy erről van szó.
Viszont mikor megszeretném tudni kiről is beszélünk, csak hárítást kapok válasz helyett, így nem is faggatom tovább.
- Nem is kell gyűrű, ahhoz hogy elkötelezd magad. - majd ismét a tömeg felé visz a tekintetem, a kérdésére, pedig vissza nézek rá.
- Fizikailag kutya baja, mentálisan nem tudnám megmondani. Nagyon megviselték a történtek, de tudod... nem mutatja ki. - nem szeretem így látni Jamest, így próbálok minél hamarabb felépülni.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Dec. 03, 2016 3:14 pm

Lily

A válasza annyira hihetetlen, hogy biztos vagyok benne, félreértette a kérdést.
- Úgy értem, neki. Nincs semmilyen titkod előtte?
Képtelenségnek tartom, hogy élhet egy olyan ember is, aki valóban mindent tud rólam. Még én sem tudok magamról mindent! Titkok nélkül mindenki rohangálhatna meztelenül az utcán - ehhez még én is túl szemérmes vagyok.
Az, hogy a kapcsolatuk nem mindig tökéletes, egy kicsit megnyugtat. Szóval olyan tényleg nincs. Nem csak anyámék vannak elszúrva ezek szerint, hanem együtt élni nehéz. Alkalmazkodni nehéz.
- Hmm - emésztem szinte hangosan a hallottakat. Csak ússzak az árral. Attól tartok, éppen ez történt, most pedig túlagyalnám. Ne csináljam. De abból nem lesz felelőtlenség? Elszúrnám. - Attól tartok, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne gondolkozzak. - A fejem nem dísznek van a nyakamon, ha fontos az ügy, tudnom kell használni is.
Hé, Amy tényleg fontos nekem. Nem is ebben kételkedem.
- Mettől számít komolynak? - Azt mondanám, még a kezét megfogni is félek, de persze, már nem oviban vagyunk és... Valószínűleg ezt már nevezhetjük komolynak, mégis jó lenne tudni, ha van erre valami definíció. Pontosan mikortól is féljek, ugye.
Na, tessék! Mintha tudná, mit gondolok, ki is mondja, amitől rettegek. Elköteleződés. Mintha új időszámítást kellene kezdeni, amikortól egy csomó dolgot nem csinálhatok, más dolgok közben arra kell gondolnom "Vajon mit fog ehhez szólni Amy?", aztán egy csomó másikat pedig meg kell tanulnom. Mi a fene az a romantika, például?
Inkább James-ről kérdezem, mielőtt túl kényelmetlen vizekre eveznénk. Bólintok a fizikai egészségére, az sem minden. Szeretnék olyan szert kérni a dokinénitől, ami a bűntudatot is elmulasztja. Jól jönne.
- Biztosan aggódik érted. - Ez az érzés eléggé el tudja szúrni az ember közérzetét. Potter is inkább meghalna, mint hogy lássanak rajta bármit is. Értem én.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Dec. 04, 2016 6:39 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Ez a titok kérdés pont jókor merül fel beszélgetésben. Pont nem rég volt ebből gondunk Jamesel mikor eltitkoltunk 1-1 dolgot egymás elől. Ő nem szólt a küldetésekről, amiken életét kockáztatva egyedül vett részt, én pedig húztam az időt, hogy elmondjam neki találkozgatok Severussal. Így ez nem igaz, bár már megígértük egymásnak hogy ezek után tényleg mindent azonnal megosztunk egymással.
- Igen, voltak döccenők természetesen. Mint mondtam nincs tökéletes kapcsolat. A lényeg, hogy beszélgessetek egymással. - mondom kedvesen, szinte közbe magamnak is. Az a baj, hogy mi is, bármilyen nehéz bevalljam még magamnak is, de az évek alatt eltávolodtunk Jamesel amit mostanában próbálunk helyre hozni még kimondatlanul is. A sok gond, a sok munka, egyszerűen éket vert közénk. Alig volt olyan hogy tudjunk beszélgetni egymással így el is szoktunk tőle. De hála merlinnek ez kezd helyre állni. Csak nevetek rajta, mármint a gondolkodás részén.
- Mettől számít komolynak? - nézek rá kérdőn. Sosem hittem volna hogy ennyire szavakba kéne öltenem az érzéseimet.
- Ezt te érzed. - mondom egyszerűen. - Mikor úgy érzed nem tudsz nélküle élni. - közbe végig a padlót nézem. Soha nem mondtam még ki ezeket hangosan, még halkan sem. Egyszerűen egyértelműek számomra az érzéseim és sosem kellett szavakba öntenem. Így még magamnak is így még valóságosabb lesz.
Majd gyorsan Jamesre tereli a szót mielőtt megtudhatnám ki az a titokzatos lány akivel gondolkodik a komoly kapcsolaton. Mély levegőt veszek, James fizikailag nem szenvedett súlyosabb sérüléseket, de lelkileg nagyon megviselték a történtek.
- Én is aggódom érte. Ez is hozzá tartozik a komoly kapcsolathoz. - sandítok rá egy fél mosoly kíséretében. - Egyszer vége lesz ennek, akkor már minden könnyebb lesz.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Dec. 11, 2016 1:23 pm

Lily

Egy kicsit megnyugtat, hogy nincs tökéletes kapcsolat, és ezt pont egy Pottertől hallom. Mindenki oda volt értük, nem? Mint a Mark-Thea párosért. Mert ők bizony tökéletesek. De hát ha semmi sem az, egy olyan elcseszett valakinek is sikerülhet az élet, mint én.
- Beszélgetni könnyű - megvonom a vállam, rengeteget tudok dumálni bármiről, így ezzel sem lehet baj soha. Még akkor is, ha valahol sejtem, nem csak üres csevegésre gondol, és ezeknek a beszélgetéseknek még tétjük lehet. Mintha mázsás terhet vennék a nyakamba, de vigyorogva cipelném. Egyszerűen csak furcsán érzem magam.
Lily egyértelműen nem ismer annyira, hogy érezze a helyzet komolyságát, így nem haragszom rá, amiért kinevet. Még ha igazat is mondtam. Legalább addig muszáj gondolkodnom, amíg minden természetessé nem válik.
Persze, ebben a végkifejletben is van valami ijesztő, de hát az életünk nem arról szól, hogy mindig új dolgokhoz alkalmazkodunk? Körforgás meg változás meg minden.
Nem tudom, buta kérdést teszek e fel, de nekem fontosnak tűnik. Egy nem-komoly kapcsolatot bármelyik pillanatban megszakíthat az ember, csak nem telefonál többet vagy elköltözik, ilyenek. De most... Talán kérdés nélkül is tudnám a választ.
Mikor nem tudok nélküle élni. Ez elég hülyeség, mert Louis Deveroux a jég hátán is megélne, nem vagyok egy tehetetlen alkat, de... Hogy akarok e? Egyszerre csapom fejbe az összes szöget - csak remélem, hogy nem a síromon.
Felnevetek a kis visszacélzásán, Lily kedves lány, és egyáltalán nem érzem tolakodónak. - Megjegyzem - bólintok mellé. Igazából kipipálom. Meg sem kellett csókolnom ahhoz, hogy aggódjak érte, ami persze önmagában még nem sokat jelent, Markért is aggódtam... de őt sosem akartam megcsókolni.
- Mindenki ezt mondja - legyintek. - De én nem hiszek benne. Ez is csak egy olyan probléma, amit a világunkkal jár. Csak azért, mert egy ilyen... "egység" alulmarad, a gondolatok ugyanúgy megmaradnak. Aztán jön a következő generáció. - Ha a Roxfortban rendesen tanulnánk mugli történelmet, látnák, hogy az ideológiák sosem szűnnek meg teljesen, talán el lehet hallgattatni a szélsőségeket, de úgyis újrakezdődik majd. - De ne legyen igazam. - Mark szörnyű borúlátása átragad rám, ha nem lesz hajlandó felvidulni velem. Valamelyik nap muszáj lesz felkeresnem.
Nem kell már sokat várnom, mire kiabálni kezdik a nevem, és pedig felpattanok.
- Ideje volt már, egészen elzsibbadtam - vigyorgok Lilyre. - Tíz perc. - Ennél legalábbis nem vagyok hajlandó többet bent tölteni. Bones már úgyis ellátta a bajom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Dec. 11, 2016 3:57 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Csak mosolygok a felvetésén. Beszélgetni könnyű. Megrázom a fejem, nem pont hogy beszélgetni szerény véleményem szerint a legnehezebb dolog a világon. A szavak a legáldázabb ellenségeinkké tudnak válni, néhol rosszabbul és fájdalmasabban tudnak esni a pofonnál. Örülök ilyen téren, hogy Louis ezt még nem tapasztalhatta. De egy kapcsolatban veszélyes terep mit mondhatsz el s mit nem , illetve hogyan.
- Nem mindig az, ezt majd megtudod. - mosolygok rá kedvesen. Egyáltalán nem lenézve vagy mint egy tudatlan emberrel, sajnos vannak olyanok akik a tanácsokat kioktatásnak veszik. Én nem annak szánom soha, csak segítség nyújtásnak. Próbálok nem is úgy beszélni, de egy hatalmas nagy ásítás hagyja el a számat.
- Elnézést. - nevetem el magam. Igen kábultnak érzem magam és borzasztóan fáradtan. Úgy érzem a délutáni gyógyszer adagom most kezd el igazán hatni. Amit mond kicsit meglep, csak a fejemet csóválom.
- Tudom te pártatlan vagy. - mosolyodom el kedvesen. - De be kell látnod, amiért mi harcolunk csak az hoz békét. Az hogy a legyőzésük után van még ki úgy gondolja jobb lett volna... tudjuk ki korszakában még önmagában nem jelenet veszélyt, amíg nem cselekszik. De amint az erőset legyőzzük a kisebbeket már könnyebb lesz elkapni - válaszolom egyre fásultabban és fáradékonyabban.
- Ebben az esetben én is csak remélni tudom. - vigyorgok, majd behívják. - Csak ügyesen, légy nagyfiú. - heccelem miközben belém a szobába. Az én tekintetem ismét elkalandozik az embereket, a sok áldozaton. A gyomrom is össze szorul, és ökölbe szorult kézzel tekintek körbe. Igen mindenképp a nagyúrat kell letaszítanunk trónjáról, a kisebbeket utána gyerekjáték lesz... ismételgetem magamba, próbálok megnyugodni.  

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Dec. 17, 2016 4:55 pm

Lily

- Ezt most megnyugtatásnak szántad vagy figyelmeztetésnek? Mert csak ideges leszek tőle - meg is vakargatom a stressztől a tarkóm, hátha ettől majd elmúlik. Még hogy nehéz beszélgetés... Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fordult velem elő olyasmi, sőt, a legtöbbjük a közelmúltban. Nem tett nekem jót, hogy belefolytam Morgan és Cavelier ügyeibe, de egy időre hivatalosan is kispadra kerültem.
- Nem gond, megértelek. - Legyintek. Szerencsére nincs gond az önértékelésemmel és tisztában vagyok vele, hogy beszélgetésünk igenis izgalmas. - Nyugtatókon élsz? - Nem lenne szép, ha rászokna a boldogítófűzgyökér teára és utána nem tudna majd leszállni közénk. Persze, nekem ezzel nem lenne szabad viccelődnöm, de Bones-nak nem kell tudnia mindenről, főleg úgy, hogy hangosan ki sem mondom.
Őszintén nem tudom, mi hozna békét és pont ezért vagyok pártatlan. Nem örülök neki, hogy a halálfalók csak úgy ölnek embereket, mintha piknikelnének, de a háborút (amit a másik oldal táplál, mert véleményem szerint ellenkezés nélkül nem lenne izgalmas ez az egész) totális baromságnak tartom. Mindenki harcol, mint katonák a mágussakkban és mind el is pusztulnak. Nem védik meg magukat, hanem megöletik egymást. Ez az, amiben nem akarok részt venni és hálás vagyok, amiért Lily nem akarja rámtukmálni az álláspontját.
- Ez biztos - fűzöm hozzá az utolsó megjegyzéséhez. Először a nagy hal, utána a kicsik közül sokan átgondolják majd az egészet. Szerintem nem is akarják, valami belekényszerítette őket, kimosták az agyukat... Barátok barátokat ölnek. Erre nincs érthető magyarázat.
Jó is, hogy behívnak, majdnem el is felejtkeztem róla, miért vagyok itt. Érdekes, hogy sosem beszélgettem Lilyvel, és furcsa, hogy most mégis mennyire jól éreztem magam.
Durcás vagyok, amiért itt kell lennem, ezért Lily bátorítására válaszul öltöm ki a nyelvem. Nagyfiú vagy kisfiú, nem mindegy az, ha semmi bajom? A doktornéni, aki az előbb kijött és kedves volt, most már inkább csak fáradtnak tűnik, úgyhogy engedelmesen (ügyes nagyfiúként) követem az utasításokat. A társa sokkal fiatalabb és nagyjából semmit sem csinál. Csini nyugtatónak tartják itt? Még ijesztőbb, hogy mugli gépek helyett a néni mindenhez a kezét és a pálcáját használja, de legalább gyorsan megvan az a koponya-CT. Hahaha. Talán apám legalább ezt a részét hasznos találhatná.
Megörülnek, hogy nem ment össze az agyam meg semmi, a kis égésem pedig a további kezelés mellett hamar eltűnik majd. Nem adnak semmit, de mintha a fiatal szeme megrebbenne, mikor megemlítem Amyt. Jól megnézem magamnak, hogy majd kipletykáljuk.
Nem kívánnak tovább kezelni, így pár perc alatt tényleg végzek is, ahogy azt jósoltuk. Meg Amy is jósolta. Remélem, Lily közben épen és egészségesen vár rám, nem rabolta el senki vagy taszította le egy öreg néni a helyéről. Csúnya-rossz mugli tapasztalatok.
- Egészséges vagyok, mint egy makk - jelentem be neki büszkén. - Még visszakísérlek a szobádba, hogy ne kóvályogj egyedül. A segítségért meghívhatlak egy automatás kávéra? Már ha van itt olyan... Vagy attól nem tudnál aludni?
Sokkal jobban érzem magam, hogy végre túl vagyok ezen az egészen.
- Ismered Amelia Bonest? - kérdezem hirtelen, ahogy elindultunk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Vas. Dec. 18, 2016 10:51 am

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Elnevetem magam a reakcióján.
- Mind kettőnek egy kicsit azt hiszem. - mosolygok rá. - Szerintem túl agyalod a dolgot. Ha valakivel össze akarod kötni az életed csináld. Szerintem a legjobb hely rá azt mondanom ez sajnos, de... rövid az élet. - vonom meg a vállam. Főleg a háború ébreszti rá az embert erre a keserű igazságra. Mikor rákérdez a nyugtatókra csak felkuncogok.
- Traumán estem át, és igencsak fáj a karom, így igen kaptam... kicsit többet James unszolására. De nyugi rászokni nem fogok. - húzom ki magam büszkén a kijelentésre. - Józannak kell lennie az embernek ha az életéért kell küzdenie. - ijesztő hogy ezeket milyen vidáman ejtem ki a számon.
Abba persze nem avatom be, hogy a Roxfortban utolsó évben voltak alvási nehézségeim, szintén trauma miatt. A szüleimet elvesztettem és Severussal előtte szakadt meg a barátságom, illetve Petunia fiatal kora ellenére hozzá ment egy szörnyű emberhez,, és még jobban ki nem állhatott. Sok volt ez egyszerre. Ott voltak a barátaim még sem akartam őket nyüstölni a személyes tragédiámmal. Ami azt illeti rémálmaimban tértek vissza. A varázsvilágban pletykák terjengtek mi szerint a helyszínen, ahol a szüleim autóbalesetben életüket vesztették óriásokat is láttak. Persze a lehető leggyorsabban el is tusolták ezeket a pletykákat így nem is tudtam meg mi az igazság. De a mai világot nézve, elhiszem hogy abban is voldemort keze volt. Bár nem a szüleim voltak a célpontok, ők csak rosszkor voltak rossz helyen. Így még személyesebb számomra ez a háború. A lényeg hogy fél évig főzeteket ittam, hogy fenn tudjak maradni nappal és az iskolai életben aktival részt venni. Igencsak rá kattantam az élénkítő bájitalra, amiről csak akkor tudtam leszokni , és tudtam újra aludni mikor... közeledtünk Jameshez egymáshoz. Ijesztő belegondolni mennyi mindent köszönhetek neki, főleg mikor úgy utáltam.. vagy mégsem? Közbe Louist be is hívták én pedig akaratom ellenére is nézelődni kezdek. Borzasztó mit műveltek, hány sebesült van. Vége lesz ennek valaha is? Épp merülnék bele a gondolataimba, mikor vissza is ér, én pedig felállok.
- Ez gyors volt. - mosolyodom el. - Na ennek örülök. - válaszolom őszintén, majd közbe vissza is indulunk a kórtermem felé, remélem James nem ébredt fel és kezdett már el keresni. - Köszönöm, kedves vagy. - majd elnevetem magam. Fura egy másik mugli származású emberrel beszélgetni. - Itt van egy kis büfé, egy szinttel lejeb. Egy kedves házimanó szolgál ki, a kedvest idéző jelben mondom. Úgy hallottam tegnap megfenyegették, hogy inkább mégse szólaljon vagy ki penderítik. Kíváncsi vagy rá ? - ugyan én valóban nem akarok kávét inni, és jobban örülnek ha kivételesen vissza feküdhetnék még is kíváncsi vagyok arra a morgós manóra.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Szomb. Dec. 24, 2016 1:24 pm

Lily

Ebben a háború helyzetben az a legrosszabb, hogy senki sem tudja figyelmen kívül hagyni. Ha nem is kell állást foglalnod, akkor is hatással van az életedre. Mert megölhetnek csak úgy. És abban igaza van Lilynek, hogy rövid az élet, főleg ilyen fenyegetettség mellett, de én nem azért akarok bármit is csinálni, mert rohanok a vesztem előtt. Nem akarom, hogy ez a sok baromság hatással legyen az életemre, ezért örökös ellentmondásokba kerülök. Milyen élet ez? Csak nyerjen valamelyik és éljük normálisan.
Azon, hogy James tovább növelte a dózisát, csak megcsóválom a fejem. Lehet, hogy a gyógyítók többet tudnak, mint a mugli orvosok, de akkor sem istenek és nem normális, bármilyen bogyót is nyomnak le az emberek torkán. Oké, kivéve Bones gyógynövényes cuccait, azok tényleg segítenek. De másnak nem vagyok hajlandó hinni.
- Az biztos.
Józannak. James biztosan nem lesz józan az aggodalomtól, ha nem találja Lilyt a helyén. Egy kicsit máris bűnösnek érzem magam, de egy kicsit élvezem is a "rosszalkodást".
Szerencsére elég jó állapotban vagyok ahhoz, hogy tíz percnél ne húzzák tovább az időmet, így egy vigyázzak magamra és tartsam meg a háziorvosom (haha, persze, ők nem pont így mondták, de mennyivel jobban hangzik) jótanáccsal megúszom.
Lily kedvesen megvárt, és a sok segítségért én is szeretnék egy kicsit kedves lenni.
- Azt hittem, állva elalszol - vonom fel a szemöldököm és várok egy pillanatot, hátha visszakozik vagy ad rá valami jelet, hogy nekem kellene visszakoznom. - De rendben, menjünk, én elbírnék egy kis koffeint. - Mintha az embernek már azért alacsony lenne a vérnyomása, mert belép a kórházba. Szörnyű.
Mindenesetre követem a lányt ebben a labirintusban, amíg meg nem találjuk azt a házsártos házimanót.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Kedd Dec. 27, 2016 12:21 pm

Lily & Louis
bál után pár nappal: kis délutáni csevej

Nem mondom, hogy nem kezdek már billegni, és igényli a testem az ágyat. Viszont.. nem, nem tudom valójában miért nem megyek vissza aludni. Lehet csak udvariatlan nem akarok lenni, és vissza utasítani Louis meghívását. Az tény, hogy nem fogok kávét inni főleg a főzetekre, de egy töklé még szerintem megengedett.
- Akkor hát kukucskáljunk. - mosolygok rá, majd óvatosan és lassan neki indulunk a büfé helyének. Kicsit aggódok, mert minél jobban húzom az időt annál valószínűbb hogy James fel kell és keresni fog. Ezért lelkiismeret furdalásom van, de úgy gondoltam lemegyünk,iszunk valamit és vissza is sietek a szobámba. Az egész szerintem negyed óra ha lesz, addig csak nem fogja hívni az aurorokat. De tény... imádom, hogy ilyen... jól esik hogy valaki ennyire aggódik értem, és vigyáz rám. Hát nem ezt keresi minden ember az életében?
- Szóval Amelia... - gondolkodom el, kissé labilis vagyok, és lassabban kapcsolok mint kéne most... de szerintem ezt észre vette. - Kedves lány, bár nem mondanám hogy ismerem... - valóban csak párszor találkoztunk, akkor kicsit cseverésztünk, de nem tudok róla semmit. Szimpatikusak a nézetei. Szóval ő lenne az a titokzatos lány, akivel elköteleződni vágyódik.
Közbe szépen lassan, de biztosan le is értünk a büfébe. A manó épp morog valamin, azt hiszem azon, hogy milyen sokan vannak ma, és ez teljességével felháborító, hogy egy manó számára ez túl sok munka. Konkrétan csak mi állunk ott.
- Jó napot... Öhm.. egy tök levet kérnék... - itt nézek Louis-ra, hogy mondhatja az ő kívánságát. A manó erre csak forgatja a szemét, és csettintget, a kezembe a tök levelet a kávét pedig már készül is.

¤   ¤ Buried ¤
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   Pént. Feb. 03, 2017 6:36 pm

Lily

Nem mondom, hogy én vagyok a barátkozás legjobb művelője, de nem csinálom rosszul. Lehet, hogy nem vagyok mindig mindenkivel rendes, de annyira utálatos se, így Lilyvel nincs gondunk egymással, még tovább is húzzuk ezt a közösen eltöltött időt, mint szükséges lett volna. Igazából meglep, hogy ilyen nyitott irányomba, és hálás vagyok neki ezért. Ha cserébe meghívhatom valami rendes innivalóra (megvan a véleményem a kórházi kosztról), legyen úgy.
James-re csak egy pillanatra gondolok, de mivel Lily nem ad hangot az aggodalmának, már engem is jobban leköt a bunkó házimanó. Bunkó, nem? Persze, értem én, nem szívesen lennék szolga helyette.
- Hmm - válaszolom nagyon bölcsen az Amyről alkotott véleményére. Nos, Bones, ezek szerint mégsem ismer mindenki. Néha muszáj rájönnöm, hogy a számomra fontos emberek nem mindenkinek azok. Markot is utálja a Nagyúr, mi? Hah. - Kedves... - ismételgetem szórakozottan Lily szavait, bár nem szívesen kezdenék bele, szerintem milyen. Estig itt rohadhatnánk, Potter pedig kibelezne, amiért elraboltam a feleségét.
Na jó, még mindig nem értem, huszonpárévesen hogyan lehetnek házasok. Nincs erre valami minimum korhatáros törvény? Férfijogok védelme?
Amint viszont leérünk és meghallom Morgót, minden gondolatom tovaszáll és jókedvűen nevetek fel.
- Uhh, remélem, nem kell minden nap ilyen tömeggel megküzdenie. - Nem hiszem, hogy értékelné a humorom, de legalább tisztelettudó vagyok vele. - Én egy kávét kérek csak. Tudok esetleg segíteni? - Na jó, egy picit talán szemtelenkedem. De basszus, tényleg csak ketten vagyunk itt! Látná, a dokiknak mivel kell megküzdeniük, nem irigyelné a helyzetet.
- Köszönjük szépen - vigyorgok rá, amikor átnyújtom neki a pénzt, bár nem lepődnék meg, ha többet számolna fel. Sebaj. Vicces kis figura. Jó, hogy nem kell minden nap látnom, mondjuk.
- Leüljünk még egy kicsit, amíg megiszod? - Merlin óvjon meg minket attól, hogy útközben félrenyeljen és megfulladjon nekem.

// Ne haragudj a hosszas várakoztatásért! //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦




TémanyitásTárgy: Re: Lily & Louis - wrecked ones   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Louis - wrecked ones
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: London és környéke :: Szent Mungo-
Ugrás: