HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Louis&Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Louis&Thea   Szomb. Nov. 19, 2016 4:40 pmTartom magam a megbeszéltekhez, habár inkább a kíváncsiságom hajt, mint a megbízhatóságom. Nem aludtam az este, de azt hiszem, hogy ez nem jelent nagy változást a külsőmben, még erősebb karikák, szinte már fel sem tűnnek; ellenben a bennem dúló dühvel meglepően nyugodtnak tűnök, mintha már nem lenne veszítenivalóm, és azt hiszem, így is van. Nem tudom, hol is beszéltük meg a pontos találkozót Louis-zal, és bizonyára kések is valamennyit, a lábam visz, a tekintetem előtt összemosódnak az utcanevek, de valahogy mégis megtalálom, amit keresek. És ez a hülye még kutyát akar venni. Remek. Végül is, talán tényleg érdemesebb rá, mint én, hiszen megőrizte Mark titkát és a szemembe hazudott. Újra meg újra. Milyen kedves volt és nyájas, szinte már furán kellemes, mintha igazi lenne az érdeklődése és a hűsége. Persze, hiszen a lelkiismerete még neki is csak-csak megszólal! Hogy volt képes erre?
A hideg levegő az arcomba mar, de jól esik. Kijózanít. Mindenféle teóriákkal mentegetem őt, hátha az majd segít, de képtelen vagyok rá. Hibáztatni akarom, pedig… nem tudhatom, miért tette. Markot védte? Engem? Saját magát? Nem tudta, hogyan mondja el? Nem akarta, mert Mark megkérte? Vagy egyszerűen csak meg akarta neki hagyni a meglepetés erejét? Nem is érdekel. Úgyis hazudni fog, akármit is vágok a fejéhez. Azt hittem lehetünk barátok, de nem, egyedül maradtam. Se Mark, se barátok, se… pedig azt hittem, már nem lehet rosszabb, hát ezek szerint még mindig naiv vagyok.
Ma már úgy nézek ki, mint egy ember, nem pedig, mint egy szellem, de talán csak azért, mert nem cipeltem magammal az egész ruhásszekrényt, és a gyerekszobám gardróbjában csak farmerek, pár póló meg egy bőrkabát maradt. Szeretnék bemosni neki, kiabálni vele, de ahogy meglátom, képtelen vagyok rá. Tudja, hogy tudom. Tudnia kell. Hiszen Mark vele beszélt előbb. Miért is ne tudna a tegnapiról? Louis mindig egy lépéssel előttem jár. Megállok előtte, még mindig meglepően magas, és fogalmam sincsen, hogy mit mondjak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   Szomb. Nov. 19, 2016 5:22 pm

Thea

sorry about being a jerk

Már bánom. Bánom, hogy megbeszéltük ezt tegnapelőtt, bánom, hogy felhívtam, mert igenis... A fenébe! Komolyan azt hittem, hogy jóban lehetünk, de most már biztosan tudja, hogy ezt is elcsesztem, és most már csinálhatok bármit... és abban is biztos vagyok, hogy nem fog eljönni, mert mégis miért jönne? Én barom mégis itt vagyok, hátha; legalább azt ne vágja a fejemhez, hogy nem tudom a megbeszéltekhez tartani magam.
Elég szar estém volt, és az sem könnyít a lelkemen, hogy tudom, a másik kettő is ugyanúgy vergődött, mint én, sőt... Sosem volt még ekkora lelkiismeretfurdalásom, sosem, pedig már három hónapja ezt mondogatom.
Egy hintán ücsörgök és időnként sebesült ebként nyalom meg a felszakadt ajkam. Amikor meglátom Thea alakját közeledni, nem is tudom, mennyi az idő, az is lehet, hogy egy órája várok, de nem is számít. Idegesen állok fel és sietek eléje, mert basszus, essünk túl rajta. Biztosan nem azért jött, hogy elkísérjen a menhelyre, nem, ő is be akar nekem mosni, elég harcias kis csaj volt mindig, miért most ne követné élete párját az igazságszolgáltatás eme csodás módjában?
Zsebre dugott kézzel állok meg előtte, és bár először megpróbálom megfejteni a pillantását, túlságosan is lehetetlen a feladat ahhoz, hogy sokáig álljam. Aztán a csöndet sem bírom az örökkévalóságig. Rosszalkodó, rajtakapott óvodásnak érzem magam, pedig ez sokkal nagyobb baj, mint amit egy ovis okozhatott volna.
- Figyelj... Mark legalább üvöltözött egy kicsit - motyogom a cipőmnek. - Sajnálom, Thea, nagyon elszúrtam ezt az egészet, de... - Nem mondhatom, hogy most már minden rendben lesz, mert ahhoz semmi közöm. Tudom, hogy Mark idővel túl fogja tenni magát a titkolózáson, abban viszont nem vagyok biztos, hogy Theával is ilyen könnyű dolgom lesz. Valaha. Francba. - Bocsáss meg. - Veszem a bátorságot újra felnézni rá, de azért felkészítem magam a kemény kis öklére a képemben. Merlin lássa lelkemet, még meg is érdemelném.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   Vas. Nov. 20, 2016 6:07 pm


Csalódott vagyok. Bizalmat szavaztam neki, amit most csúnyán eljátszott. Talán én sem vagyok a legjobb alapanyag a barátsághoz, megértem, ha az emberek bizonyos távolságtartással viseltetnek irántam, a legtöbben nem magam miatt, hanem Markért kedvelnek, tegnap mégis úgy éreztem, hogy Louis talán engem is meglát, nemcsak Mark másik felét. Tévedtem.
Ha nem jövök el, akkor nem lesz alkalmam arra, hogy elküldjem a fenébe. Csakhogy nem tudok mit kezdeni vele, mert nekem sosem volt egy barátom se, nem olyanok, mint ők ketten: A Mouis, ami szent és sérthetetlen, és amit még én sem érthettem soha. Louis megbízható, lojális és hűséges, csak éppen nem akkor, ha nem Markról van szó. Mégsem vagyok képes csupán őt hibáztatni, vagy Markot, vagy magamat. Mindhárman benne vagyunk, ahogy a régi szép időkben: hárman egy kapcsolatban.
Komolyan meglep, hogy őt itt találom, habár sosem gondoltam gyávának, nem, sok mindennek nevezném ebben a pillanatban, de megfutamodni még ő sem fog. Én akarok először szólni, de nem megy, és arra gondolok a fenébe már, csak tökön rúgom és elslisszolok, aztán kész, és igazán meg tudnám tenni, de mégsem. Olyan kicseszettül szánalmasan néz ki, pont, mint én. - Ő kért meg rá, Louis?- csak ennyit bírok kinyögni. Furán érdesnek hat a hangom. Vatta-szerű a szám. - Nézz már a szemembe!- nem üvöltök vele, de mégis úgy hangzik, mintha rápirítanék, akárha egy tanár lennék. Arra gondolok, hogy mit tettem volna a helyében. Nem ezt. És mi van, ha mégis?- Jó.- felelem végül. Morcosan. Mérgesen. -Ha megígéred, hogy soha többet nem hazudsz nekem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 3:45 pm

Thea

Direkt kínzom magam az emlékkel, amikor kirángattam a házából és beszélgettünk, és bevallottuk, hogy nincs is okunk egymást gyűlölni. Gyorsan adtam neki. Attól félek, hogy örökké ilyen megbízhatatlan maradok, és nem is kellene soha felelősséget vállalnom semmiért. Egy részem megkönnyebbülne, ha nem jönne el, egy másik éppen a jelenlététől nyugszik meg egy kicsit.
Nem bírom a csöndet, így szinte rimánkodom, hogy üvöltse le a maradék szál hajaimat is, csak legyek túl rajta - más már úgysincs, aki ezt megtehetné.
- Nem.
Nem foghatom Markra, hogyan kérhetett volna rá, miközben nem is volt eszénél? A szülei. Nem akarták elmondani senkinek, ezt csak tiszteletben kellet tartsam. Nem? Már bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, kihez kellene igazodnom és kivel mehetek szembe. Nem akarok magyarázkodni, hogy csak jót akartam, mert igazán nem is gondoltam végig. Ki tudta, hogy felkel e még valaha? Épp elég volt, hogy négyen reménykedtünk.
Még az sem szólhat mentségemre, hogy a terhességét sem adtam ki, hiszen… Azt már tényleg a saját kútfejemből tálaltam ki, Thea sosem mondta, hogy titok. Azt hittem, tapintatos vagyok és nem keverem a kását, most mégis utál a legjobb barátom, mert nem pletykáltam el neki valamit. Biztos vagyok benne, hogy Thea is dühös és ezt nem bírom ám így sokáig.
Erőt veszek magamon és felpillantok rá, igyekszem közvetíteni a megbánásomat, de nem esni színészi túlzásokba. Nem akarom, hogy hazugnak higgyen.
Főleg úgy, hogy igazából nem is hazudtam, csak nem árultam el valami fontosat… Viszont nem kekeckedem, csak egy kissé megilletődve nézek rá. Erre nem számítottam.
- Markról vagy semmiről? - kérdezem óvatosan, de egy kicsit mégis elviccelve. - Megígérem. - Magamnak is. Soha többet nem kerülök ekkora szemétdombba.
Egy pillanatnyi hezitálás után felényújtom a kisujjam. - Barátok, ugye? - Ezennel ünnepélyesen esküszöm, hogy nem hazudok többet Althea Morgan barátomnak. Bárcsak a másikkal is ilyen könnyen ment volna! De az már csak természetes, hogy magasabbról nagyobbat zuhan az ember bizalma, mi? Nem kellene csodálkoznom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 6:58 pmElönt valami természetellenes féltékenység, hogy Louis még mindig az első helyen áll Mark életében, ő van mellette az ilyen pillanatokban is, és én képtelen vagyok elfogadni, hogy ilyen csúnyán félresöpört. Talán azt hitte, ártanék Mark egészségének? Hogy rontanék az állapotán? Nem lelek ésszerű magyarázatot, bosszantó, de fogalmam sincsen, mi jár a hülye fejében. - Nem is érdekel. Már nem számít, igaz? Megloptatok azzal az idővel, amit te vele tölthettél. Ezt soha nem fogom elfelejteni, Louis. - ezernyi teória száguld a fejemben és egyik sem tetszetős, akárki is kérte rá az egy szívtelen dög volt, és nem volt tekintettel arra, hogy nekem jogom van megtudnom, hogy életben van a halottnak hitt vőlegényem. És még ha meg is kérték rá, mióta nem szegi meg a szabályokat? Miért pont velem tett kivételt?
Nézhetem az ő szempontját: hogy milyen nehéz lehetett neki, hogy ekkora terhet cipelt, de akkor sem tudom sajnálni érte. Egyetlen hatalmas levegővétellel szeretném ráköpni minden keserűségemet: ha elmondta volna, talán megmarad a baba is. De annyi itt a talán, hogy felesleges vádaskodni. Olyan ő, mint Mercutio: késve érkezik a hírrel, de arról nem ő tehet, hogy útját állják. Nem értem meg őt, ő pedig engem. Fáj a fejem.
- Nem tartunk még ott, hogy viccelődjünk. Nem tudom, fogunk-e. Néha… én tényleg meg tudnálak ölni.- felelem összepréselt ajkakkal, makacsul bámulva őt. Nem hagyom, hogy azt higgye, törékeny kis virágszál vagyok, akit annyival el lehet intézni, hogy pár jó szót szólnak hozzá és megpaskolják a pofiját, mert úgyse harap.
Annyira meglep a felém nyújtott kisujj, hogy pár másodpercig csak nézek rá, aztán elfogadom. Megrázom, és még mosolygok is, igaz, halványan, most ez a legtöbb, amire tőlem számíthat. - Valami olyasmik.- javítom ki. - Szerezzünk neked egy nyamvadt kutyát, hogy legyen kin gyakorolnod.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   Szomb. Dec. 03, 2016 2:33 pm

Thea

- Mi..? Én... - Megloptam? Azt hittem, a barátom lett, erre kiderül, hogy inkább csak az áldozatom? Rémálom ez az egész. - Sajnálom.
Nem tudom, hogy hogyan kérhetnék bocsánatot ezért az egészért, egyelőre viszont csak szavaim vannak. Azt hittem, Markkal lesz könnyebb, de most Thea az, aki nem terrorizál... túlságosan. Fáradt vagyok ebbe az egészbe, szeretnék végre máson rágódni. Bármi máson. Három hónapja arra vártam, hogy Mark felébredjen, de most minden tönkrement miattam. Az meg sem fordul a fejemben, hogy ezért Mark lenne a hibás vagy hogy maradt volna úgy, mert még mindig inkább életében utáljon, mint Merlin mellől szeressen. Megoldom.
Hiába mondja, hogy nem viccelődünk, el kell fojtanom a mosolyt a megölésemmel kapcsolatos megjegyzésén. Nincs vele egyedül. Össze kéne ültetnem a családommal, imádnák egymást. És ezt még csak nem is viccből mondom.
- Örülök, hogy visszafogod magad. - Újra próbálkozom, hátha képes leszek megtörni a jeget. Azt nem is gondoltam volna, hogy majd a kisujjesküm lesz a siker kulcsa, viszont a bizonytalansága utáni mosolya elűzi a viharfelhőket. A nagyját.
Legszívesebben most azonnal megölelgetném, de nem vagyok olyan, a mi barátságunk meg egyébként is gyerekcipőben jár még ahhoz.
- Köszönöm. - Rászolgálok majd. Markot is meggyőzöm majd. Minden lesz majd valahogy, csak most még fogalmam sincs, hogyan.
Ahhoz pedig még nincs elég bátorságom, hogy Theától kérjek útmutatást. Mintha egész életemben mások tanácsaiból éltem volna.
- Itt van a menhely nem messze - biccentem a fejem a megfelelő irányba. - A kóbor dögöt elkapták nemrég, úgyhogy már nem láttam egy ideje. Lehet, hogy ott lesz ő is. - Valakinek biztosan javára szolgál, hogy nem az utcán fogjuk hajkurászni szegény párát.
Mutatom is az utat, hogy menjünk, mert itt ácsorogni nem lenne célravezető. A pár saroknyi táv alatt pedig még beszélgethetünk... Lehet, hogy a kutyáknál maradni okosabb döntés volna, de mintha nehézséget okozna számomra okosan gondolkozni.
- Hogy vagy?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Louis&Thea   

Vissza az elejére Go down
 
Louis&Thea
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: London és környéke-
Ugrás: