HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mark & René & Amelia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Mark & René & Amelia   Szer. Dec. 07, 2016 9:05 am
Mark

Az épület régi, kopott, a halálfalók egyik leleplezett találkahelye. Már vagy tizenöt perce várok és kezdek elbizonytalanodni, hogy Mason egyáltalán eljön-e. Illene hozzá, ha már csak azért is húzná az időt, hogy engem szivasson, bár nem tudom, mivel vívtam ki a heves ellenszenvét. Talán úgy érzi, a halálfalók bizalma érdemtelenül könnyen hullott az ölembe, holott én egyáltalán nem vagyok meggyőződve afelől, hogy bármelyikük bízna bennem. Ők maguk sem hiszik el igazán, hogy a fenyegetésnek minden szép szónál nagyobb hatalma van.
Pontosan azért bízták rám Caveliert, hogy teszteljenek. Be kell ismernem, először megfordult a fejemben, hogy segítséget kérek tőle… Én is tudom, hogy jogosan tartanak tőle a csuklyások és Louis barátsága nem lenne tartós, ha nem lenne valódi. Szóval talán segíthetne nekem is. Louis kedvéért is. De valószínűleg túl magától érdetődő lenne ez a reakció, azért szegődött a nyomomba Mason.
Gyakorlatilag csak annyiról van szó, hogy a Minisztérium kapott egy füles, Rosier meg a bandája pedig úgy intézik, hogy Markot küldjék szétnézni. Mason idecsalogatja, ahol minden téglát ismer, én áldozat leszek, ő megszökik, Mark pedig feltétlen bizalmába avat gyengeségem miatt.
Egyelőre ennyit tudok és ez igazán nem okozhat problémát.
Úgy osonok a ház árnyékában, mintha én lennék a gonosztevő. Figyelem és követem a csuklyás alakot, de minduntalan elkalandozik a pillantásom mögénk, amíg meg nem látom, hogy jól végezte dolgát és a fiatal auror is a nyomában van. Egy pillanatra eluralkodik rajtam a diadal érzete, innentől már valóban nem lesz nehéz… amit a "társam" nyomban ki is használ.
- Figyellek - súgja, és éppen csak lebukni van időm, mikor az átok a fejem helyén csattan a falba.
Dühösen pillantok rá és pálcát is rántanék, ha egy harmadiktól származó varázslat nem ugrasztana szét minket. Ellenkező irányokba futunk.


made by Regi


A hozzászólást René Deveroux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 26, 2017 6:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Dec. 07, 2016 7:10 pm


René & MarkMindig is szánalmasnak, a szerencsétlenség megtestesült netovábbjának tartottam azokat az embereket, akik ahelyett, hogy helyrehozták volna az elcseszett életüket, a munkába és még inkább a túlórákba ölték a fölös energiájukat, hogy véletlenül se maradjon se idejük, se agyuk azon gondolkozni, mekkora szarban evickélnek. Már elnézést a kifejezésért. Mivel paradicsommal mégsem akartam adni a TV-nek, néhány béna kukoricaszemmel jutalmaztam ezt a fajta hozzáállást.
Talán a tükröm előtt is gyakorolhatnám néha.
Bárhogy is legyen, senki nem hibáztathat azért, mert imádok aurornak lenni. Érezni, ahogy dübög bennem az adrenalin, kivárni - és támadni.
Olyan hirtelen vetődök elő az árnyékból, hogy (így hiszem) ideje sincs reagálni, mégis kislisszol az átkom hatásköréből. Nem mondanám, hogy megkönnyítik a helyzetemet, de nem is vártam mást. Valami még sincs rendjén.
- Jobb, ha még most feladjátok magatokat. - Rideg hangom visszhangot ver a helyiségben, azonban nem várom meg, hogy cselekedjenek, ehelyett hangtalan léptekkel közelítem meg hátulról az egyiküket, hogy aztán lefegyverezhessem és egy lábbilincselő ártással tegyem ártalmatlanná, amíg felkutatom a másikat.
A hatás kedvéért puszta kézzel ragadom meg a barna hajzuhatagot, hogy aztán a nyakához szegezzem a pálcámat...
Ami kis híján abban a minutumban kiesik a kezemből.
- René?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Csüt. Dec. 08, 2016 10:31 pm
Mark

Türelmetlen vagyok, ami könnyen okozhatja majd a vesztem, de egyelőre csak előnyt faragok belőle. Minden porcikám a feladatra összpontosít, biztos vagyok benne, hogy képtelen lesz elkapni - nem mintha félnék a fiatal halálfalótól, de nem akarok kellemetlen meglepetést a nyakamba.
Mark viszont sokkal ügyesebb, mint emlékeztem és talán hinnem kellett volna nekik, amikor óvatosságra intettek. Ki gondolta volna, hogy tényleg ilyen jó auror lesz?
Viszont nem nagyon jön át, hogy áldozat vagyok, ha azt szeretné, hogy én is feladjam magam. Mason határokat nem ismerve nevet fel, azt hiszi, ezt megúszhatja - lehet, hogy úgy beszéltük meg, de hatalom van a kezemben és bármikor meggondolhatom magam. Megint! - sikítanak fel a gondolataim, azonban biztos vagyok benne, hogy a fiú nem hallja, éppen a saját bőrét akarja menteni. Valószínűleg azt sem túl sok sikerrel. Még szerencse, hogy az én bőröm ennél könnyebben menthető.
Az embertelen bánásmód majdnem kizökkent a szerepemből, de legalább könnyeket csal a szemembe. Nyöszörgök a rángatástól, de legalább nem kell megerőltetnem magam további közelharccal: azonnal felismer. Vicces, utoljára még copfosan látott, talán még fogszabályzóm is volt... Azért remélem, változtam.
- Mark? - kérdezek vissza teljesen elhalva a felismeréstől, majd mindenről megfeledkezve ugrok a nyakába egy gyors, "én hősöm" ölelésre. A válla felett mérem fel a másik srác lehetőségeit, csak egy pillanatra engedve eltűnni arcomról a kétségbeesést.
Hirtelen engedem el és pillantok Markra.
- Kérlek, ne mondd el a bátyámnak, hogy itt voltam... - Zavartan kapom el a vállán ragadt kezeim, de kérlelő pillantásom nem veszem le róla. - Azt hittem... - Azt hittem, egyedül is el tudom kapni, mikor megláttam az osonását, mert bizonyítani szeretnék anyámnak. Illik hozzám a fikció, de még nincs itt az ideje, hogy előadjam. Amint mond valamit, mögé vándorol a pillantásom.
- Mi lesz most..? - Ideges vagyok, ezt kiengedhetem a hangomban is. Nem baj, ha úgy érzi, megrázott ez a pár perc, nem baj, ha érzi, hogy szeretném, ha rács mögé kerülne a srác. És remélem, hogy a szerencsétlen ki tudja használni a lopott perceket, hogy meglépjen, mert innentől kezdve nem sokat tudok tenni érte. Főleg a közeledő léptek hangja miatt. Hát arra sem volt képes, hogy rendesen hatástalanítsa a másikat? Meg is érdemli, ha pár napot a hűvösön tölt.
- Szerinted nincs egyedül? - kérdezem halkan, ijedten Markot a hangokra utalva. Körül is pillantok esetleges egérutat keresve - ez semmiképpen sem jöhet majd rosszul.

| notes |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Pént. Dec. 09, 2016 12:05 pm


René & MarkAmilyen gyorsan csak tudok, kibontakozok az öleléséből.
- Később - mondom szűkszavúan, igazán nincs most időnk erre. Direkt nem is nézem meg tüzetesebben, épp csak annyira, hogy megbizonyosodjak róla, nem sérült meg. Nem kezdem el faggatni, ehelyett a pálcámnak szentelve a figyelmemet emberkimutató varázst végzek, hogy lássam, nem jelentek-e meg újabb halálfalók. Vagy, ami igazán nem ártana, a társam. Nagy kockázatvállalás volt a részemről, hogy egyedül törtem be, de miután megközelítettem az ajtót és láttam, hogy a szavait megcáfolva még csak nyoma sincs a környéken, már késő volt. Biztos voltam benne, hogy aki bent van, már észrevett, ráadásul kétséges volt, hogy csak késik, vagy történt vele valami.
- Nem hinném, hogy alkalmas lenne az időpont arra, hogy megvitassuk ezt. Gyere!
Visszavezetem a halálfalóhoz és a kezeit is összebilincselem, hogy aztán lebegtetve indulhassunk el kifelé. Eszem ágában sincs ráncigálni.
Ekkor hallom meg, hogy Lawrence közeledik. Halálfaló nem lopakodik ilyen finoman. Mielőtt válaszolnék Renének, már fel is csendül a hangja.
- Mark, minden rendben? Mégis hogy jutott eszedbe egyedül bejönni? Ne haragudj, amiért nem fedeztelek, feltartottak út közben és egy teljesen más ügyre akartak irányítani, nem is értem ezt az egészet... Ki ő és miért nem...? - néz rám a hadarástól elvörösödött fejjel.
És miért nem ártalmatlanítottam? Jó kérdés, igazán jó. Ahogyan az is, mit keresett itt.
- Átvennéd? - biccentek a halálfaló felé, mire az kis híján a földre taknyol a csere következtében.
Így, édes négyesben hagyjuk el az épületet, hogy aztán külön-külön kocsiban haladjunk tovább egy gyors megbeszélést követően. Ő ideiglenes rácsok közé dugja a kis csintalant, én pedig elviszem kihallgatni Renét. Lehet, hogy róla van szó, de egyetlen barátom kedvéért sem hagyhatom ki a jelentésből. Sőt, már az is hibának számít, hogy nem dobtam be a másik mellé.
Egyenesen az irodámba kísérem, a biztonságkedvéért rázárva az ajtót, mielőtt visszatérnék egy teával. Nem tudom, szereti-e, de gondoltam... Hát, mégiscsak jobb lehet, mint a víz, főleg ebben a fagyos időben.
- Szóval? - kérdezem immár aggódva, az igazi Mark halvány mosolyával az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 11, 2016 12:59 pm
Mark

Később. Értem én. Be is fogom. Nagyjából. Nem tudok teljesen csendben maradni, de egyáltalán nem nyitott a csevegésre, szóval jobb lesz, ha tényleg megpróbálom leszűkíteni a szavaimat. Főleg úgy, hogy kiemelt pozícióban vagyok, nem kell úgy közlekednem, mint a vágni vitt disznónak. Kedvem sem lenne mosolyogni Mason kínján, de akkor is csak ő tehet róla. Többet kellett volna a saját épségével foglalkoznia, mint az én kárommal és simán megléphetett volna. Tudom, hogy így sem kell majd sokat raboskodnia, mert többen is figyelték az akciónkat - nem vagyok olyan naiv, hogy azt higgyem, nem így volt. Persze, ha mégsem, akkor jól elszúrták az egészet. Még szerencse, hogy nem egy jobb ember vesztettek. Bocsi, haver.
Kérdésem viszont a hangok miatt újból akad, így nem fojtom el: tudnom kell, hogy mi fog történni. A hang hamar válaszol, és újra felelőtlenséget érzek a levegőben. Miért kell ennyit beszélnie a gyanúsítottak előtt? Így levonhatom a következtetést, hogy megpróbálták félrevezetni, de nem voltak elég eltökéltek; Mark viszont még mindig elég vakmerő ahhoz, hogy ne zavarja a társa hiánya. Nem tűnik túl megfontoltnak sem a fickó, de azért nem ítélkezhetek elhamarkodottan.
Összeszorítom a számat, ahogy Mason az ő kezére kerül. Most már tényleg nem tehetek semmit, a saját pozíciómat kell védenem, és úgy sejtem, ezzel ő is tisztában van. A biztonság kedvéért úgy követem őket, hogy Mark mindig közöttünk legyen, hátha még egyet bolondozna... Na jó, tényleg remélem, hogy megmentik ebből a kutyaszorítóból.
Szófogadóan hallgatok, fülelek minden szavukra. A kihallgatásomra igyekszem nem látványosan megijedni - talán gyanít valamit? Ki gondolná, hogy közöm van bármilyen halálfalóhoz is? Az ártatlan arc is a genetikámba van kódolva, de talán túl bátor voltam olyasvalakivel kezdeni, aki ezt a legjobban tudja. Francba veled, Louis.
Kérdeznék valamit, de azonnal rám is csukja az ajtót, én meg kezdek bekattanni a némaságtól. Lámpát gyújtva nézek körül az irodájában, nem kutakodva, csak felmérve a helyzetem. Talán még szükségem lesz rá, hogy ismerjem a helyet.
Lecsücsülve várom, a sapkát már lekapva a fejemről, de jobban még nem vetkőzöm neki. Elégedett vagyok azzal, hogy eljutottam ide, nem pedig megkötözve kell várnom a bíráimra, de ideges is vagyok egy kicsit. Már a tea ajánlata is segít ezen, így lelkesen nyúlok a bögréért. Kedves. Mark mindig kedves. Rosszá tesz, hogy kihasználom? Egyelőre még semmit sem tudok, mi lesz a dolgom, csak visszacsorogni az életébe.
- Felelőtlen voltam. - Ujjaim a forró bögre köré fonom, jólesik a meleg. - Megláttam, hogy valaki bement az elhagyatott épületbe, és követtem, mert... csak meg akartam nézni, mi történik, hogy elmondhassam anyának, ha halálfaló volt, de ebben sem voltam biztos, amíg meg nem akart átkozni. Azt hittem, ha egyedül van, még el is bánhatok vele. - Úgy révedek a teámba, mint akit mélyen megrázott a sikertelenség. Anyáról tudnia kell, hogy a Rend segítője otthonról, így én is tudok egyet-s-mást. - Még sosem kerültem ilyen párbajba, és először azt hittem, te is vele vagy, és meglépnem sem sikerül majd. - Nem is sikerült. De legalább ő kapott el, nem valaki más, ugyebár. Micsoda szerencse! - Nagy szerencsém volt, hogy ott voltál. - Felsóhajtok és rápillantok. - Anya nem szeretné, ha belépnék a Rendbe, pedig már betöltöttem a tizennyolcat... - Múlt héten, múlt héten, de akkor is megtörtént! - Szóval kérlek, ne mondd el Louisnak se! Semmi esélyem nem marad, ha ezt megtudja... - Kicsit könyörgőre fogom, mert nem nagyon szeretném, ha a bátyám tudomást szerezne a londoni látogatásomról.


| notes |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 11, 2016 3:47 pm


René & MarkAz utóbbi pár évben eltűnt/felmondott/meghalt néhány auror, kizárólag ennek köszönhető, hogy külön irodám van. Néha magányos így ücsörögni, elzárva a többiektől, az ilyen esetekben viszont kimondottan jól jön egy kis magánszféra.
Mielőtt magára hagynám Renét, a biztonság kedvéért összeszedem és bezárom az asztalomon végigterülő dossziékat a férfi varázspálcájával együtt. Felmerül bennem, hogy elővigyázatosabb lenne a lány pálcájával is így tenni, de arra jutok, hogy úgysem tud majd kijutni innen, feleslegesek hát a további óvintézkedések. Másodjára is kivételt teszek vele.
És harmadjára is, a teával.

Néhány pálcaintéssel tudom le a jegyzetelést: a pennám automatikusan írja le a hallottakat, miközben én a teljes figyelmemet Renére fordítom, igyekezve fenntartani a gyanútlan mosolyomat. Egyenlőre fogalmam sincs, mi az, ami nem stimmel a sztoriban, de rá fogok jönni, és egész biztos, hogy addig nem tévesztem őt szem elől.
- Mióta tartózkodsz itt, Londonban? Louis nem említette.
Nem is említette volna, hisz alig beszéltünk az utóbbi napokban, erről viszont csak akkor tudhat, ha tényleg találkoztak már, mióta megérkezett. És ha nem, az újabb kérdéseket vet fel.
- És csak a részletek tisztázása végett azt is jó lenne tudni, miért utaztál ide.
Elvégre az utóbbi években nem hallottam róla túl sokszor, hogy meglátogatta volna Louist. Leginkább akkor szoktak találkozni, ha ő néz haza hozzájuk.
- Illetve, hogy miért voltál ott a környéken - teszem hozzá.
Ez már csak formalitás, hisz arrafelé elég sok üzlet és kávézó van, ahonnan kijöhetett. Persze, az elhagyatott ház jó pár utcával távolabb helyezkedik el tőlük...
- Miért gondoltad azt, hogy halálfaló?
El sem tudom mondani, mennyire felelőtlen dolog az, amit csinált. Sajnos túlságosan is emlékeztet valakire: magamra.
Gondterhelten felsóhajtok.
- Nos, mivel róla van szó, nem látom okát, miért ne állhatnánk hozzá Louisosan. Nem hazudunk neki, de nem is mondjuk el - nyugtatom meg vigyorogva. Édes a bosszú. - Feltéve, hogy megígéred, hogy soha többé nem csinálsz ilyet. Legalább megnézted, van-e még valaki az épületben, mielőtt követted volna?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Dec. 14, 2016 5:10 pm
Mark


Egy kicsit talán frusztrál, hogy ilyen komolyan veszi a jelenlétem, valamiért reménykedtem benne, hogy nem lesz... ennyire hivatalos a találkozásunk, de lényegében semmi olyat nem akarok neki mondani, amit felhasználhat ellenem. Semmi kétértelműt, semmi gyanúsat. De az tényleg nem lenne jó, ha a családom megszimatolná, így remélem, tiszteletben tartja majd a kérésem. Biztosan újra felhívom még majd rá a figyelmét.
- Mert nem tud róla. Senki sem tud. - Ez legalább ezer százalékosan igaz. Jó követni, hogy meddig maradok hű és milyen történethez. - Csak mára jöttem át, pontosabban délután találkoztam valakivel, aki kiadna nekem egy szobát jövőre. Szeretnék Londonba költözni, ha befejeztem a sulit, de otthon még... nem nagyon jelentettem be. - Igaz, igaz, igaz. Ügyes vagyok. Azt hiszem, az összes kérdését megválaszoltam, de nem kell aggódnom, biztosan újra megkérdezi, ha valamiről mégis megfeledkeztem volna.
- Egy fekete csuklyás alak árnyékról árnyékra sunnyog és egy elhagyatott házba tart? Nem is tudom. - Szórakozottan kortyolok a teámból. - Ha nem az lett volna, nem is lett volna semmi baj. Vagy ha nem vett volna észre. - Más körülmények között (legalábbis ezzel szórakoztatom és álltatom magam) nem is vett volna észre. Képes lennék úgy nyomulni, hogy ne tűnjek fel. Muszáj képesnek lennem rá.
Az anyáról szóló rész is őszinte, egy kicsit talán túlságosan is, de legalább nem faggat róla tovább. A Louisos dolgokra viszont nem bírom megállni a vigyort. Bólintok, ez remek megoldás. Soha nem fogja megtudni, soha nem pletykál anyának és marad a béke. Megőrzöm a békénket, csak ne tudjanak mindenről.
- Megígérem - motyogom bűntudatosan. - Semmiképpen sem szeretném így otthagyni a fogam.- Meg máshogy sem. Most még főleg nem. Bármit hajlandó vagyok ezért megtenni.
Kérdőn pillantok a jegyzetelő pennára - szükség van még rá?
- Egyébként, neked sem lett volna szabad egyedül lenned - incselkedem vele óvatosan és a teámba fojtom a mosolyom.

| notes |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Csüt. Dec. 15, 2016 5:30 pm


René & MarkHa aurorként nem is, Markként talán jogomban áll feltenni a következő kérdést.
- Hogy-hogy ideköltözöl? - Nem csak azért, mert tényleg kíváncsi vagyok rá. Minél több részletet ismerek az üggyel kapcsolatban, annál jobb. Na, nem mintha kételkednék benne, hogy igazat mond... De mégiscsak egy Deverouxról van szó, gyanakodni pedig nem árthat.
- És Louis előtt miért titkolod? Nem hinném, hogy kifecsegné a szüleiteknek. - Részben mert alig beszélnek egymással, másrészt inkább kaján vigyorral az arcán szemlélné az eseményeket és a tenyerét dörzsölgetné, amiért tud valamit, amit ők nem. Vajon René is így van ezzel jelenleg?
Megengedek magamnak egy félmosolyt.
- Legközelebb kérj meg, hogy tanítsalak meg észrevétlenül lopakodni, mielőtt erre teszed fel a küldetésedet - jegyzem meg viccelődve, miközben aprót kortyolok a saját teámból. Egészen megfeledkeztem róla.
A pillantása magáért beszél, ahogyan az a természetesség is, amivel figyelmen kívül hagyom ezt.
- Lehet. De én auror vagyok, te viszont szemtanú, vagy gyanúsított - vágok vissza széles mosollyal az arcomon. - Azon kívül azt hiszem, volt szerencséd hallani az okát. - Bár Lawrence tisztában van vele, hogy nem szabadna ennyit beszélnie a gyanúsítottak előtt, sosem bírja visszafogni magát, ha valami zavarja. Meg tudom érteni, elvégre én sem vagyok valami szűkszavú, arról nem is beszélve, milyen alkalmatlanul tudom közbeszúrni a megjegyzéseimet.
- Van még egy utolsó kérdésem, formalitás. Ismerted a férfit, aki rád támadt? Láttad már korábban?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szomb. Dec. 24, 2016 12:58 pm
MarkA kérdése egy kicsit meglep, bár számítanom kellett volna rá, nem gondoltam, hogy ennyire érdekelni fogják a részletek. Persze, könnyedén meg tudom válaszolni ezt az apróságot.
- Mert nem akarok már otthon élni. London a mágusvilág központja, én pedig a része szeretnék lenni, áldását adja erre a családom vagy sem. - Kissé bosszúsnak hangozhatok, ami vagyok is. Nem tudom, miért nem kérdezte meg senki Louist, hogy miért nem akar hazaköltözni a Roxfort után? Vagy a nővérem miért élhet egy tök másik városban? Eltekintve attól, hogy férjnél van, persze, nem értem, nekem miért kéne eladnom magam azért, hogy a saját lábamra állhassak. Egyikünk sem szeretett igazán otthon élni, ez az igazság.
- Dehogynem. - Savanyúan elhúzom a számat. - Azt hiszi, hogy most csak az a bölcs, aki kimarad mindenből és ő is tudja, hogy én nem akarok. - Őszintén megvetem a halálfalókat, és nagyon szeretnék segíteni a Rendnek, ahol tudok... De akkor is a családom marad az első, és ha őket csak más úton tudhatom biztonságban, azt is vállalnom kell. - Simán elköpné anyáéknak, hogy esélyem se legyen a költözésre. - Gondoltam rá, hogy az ő segítségét kérem, de ezért lenne veszélyes. Kizárna a saját akciómból és megint helyettem vinné el a balhét, miközben én csak őket... De nem szabad ezen felidegesítenem magam, Mark megígérte, hogy nem szól neki. Ha én hiszek neki, ő is fog nekem és minden a legjobb úton fog menni.
- Lehetséges, hogy egy egészen kicsit felelőtlen voltam. - Nem vagyok az a típus, aki szívesen elismeri, ha hibázott, de ez is elég jellemző a családunkra. - Jól jönne egy kis gyorstalpaló. - Arról persze ne álmodjon senki, hogy mától felhagyok a felelőtlen akcióimmal. Csak most kezdek bele.
Felköhögök, ahogy félrenyelem a teám a visszavágásán. Gyanúsított? Áldozat! Nem érzi a lényeget, így muszáj megkérdőjeleznem a színészi képességeimet. Nem gondoltam, hogy idáig süllyedünk ma.
- Nem lenne szükséged egy olyan társra, aki sosem hagy magadra? - kérdezem óvatosan, majdhogynem aggódva, amiért így kockáztatja az életét. Jelen esetben értem. - Azért hálás vagyok, hogy nem vártad meg kint. - Remegő kézzel túrom hátra a kócos tincseim. Csak fájt, amikor úgy elkapott. - Tényleg vakmerő vagy.. de legalább elég ügyes. - Ami rólam nem mondható el. Tudom, hogy ő már évek óta aurorként dolgozik, és előtte is volt valami hőstette, amit nyilván nem fogok utolérni egykönnyen. Remélhetőleg arra nem is lesz szükség.
A kérdésére felidézek mindent, ami történt, Mason pillantásától még mindig kiráz a hideg. Természetesen nem mondhatom el az igazat, de hazudnom sem kell. Úgy nőttem fel, hogy mindig csak rész-igazságokat vallottunk a szüleinknek, ez sosem okozhat gondot.
- Nem hiszem. Fogalmam sincs, a csuklyától... - Gyorsabban kezdem szedni a levegőt. - Egyszer láttam a vigyorát, mintha szórakozott volna rajtam. - Ijedten pillantok fel Markra. - Lehetséges, hogy ő tudta, ki vagyok..? - Idegesen bámulok vissza a tea-René tükörképemre. Jobban bele kell élnem magam. - Senkinek sem mondtam el, hogy itt leszek, csak a lakásos fazonnak... - Aki történetesen a legmuglibb mugli a városban, így biztosan nem keverem bajba. - Louisval minden rendben? - Hátha egy ellensége szeretné elkapni a drága hugicáját, ugyebár.


| music |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 25, 2016 11:27 am


René & MarkMegértően bólintok. Bár nem látom be, miért lenne Franciaország kevésbé fontos hely, sejtem, hogy nem ezen van a fő hangsúly, ahogyan azt is, hogy a bátyja mellett szeretne lenni.
- Komoly elhatározás a részedről - jegyzem meg elismerően. Mindent a háta mögött hagyni, hogy egy számára ismeretlen országban a lehető legmélyebb vízbe vesse magát... Igazán, griffendélesen vakmerő döntés.
- Részben igaza van, hisz máris bajba keveredtél. - Ráadásul ki tudja, mi történt volna, ha nem szegem meg a szabályokat és rontok be egyedül. Lehet, hogy nem cseverésznénk itt jelenleg.
- Talán jobb lenne, ha egyenlőre tényleg kimaradnál ebből az egészből. Félre ne érts, nem akarlak megbántani, vagy gyerekként kezelni, viszont... Belegondoltál már, mit éreztek volna a szüleid, vagy Louis, ha azt a hírt kellett volna közölnöm velük, hogy a tudtukon kívül utaztál ide és soha többé nem mész majd haza? Ezzel a húzással nem segítettél volna senkinek, főként, mivel az édesanyádnak sem árulhattad volna el a látottakat anélkül, hogy elárultad volna saját magadat is. Azonban ha rosszul sült volna el... Ha csak akkor, a társammal együtt mentünk volna be...
Nem akarok túl kemény lenni, sem ráijeszteni. Azt akarom, hogy legközelebb, mikor ilyen ostobaságokon töri a fejét, alaposabban gondolja át, hogyan dönt. A legrosszabb ebben a lehetőségben, hogy valószínűleg Louist okolták volna a történtekért: ráfogták volna, hogy miatta utazott ide René, ő pedig eltitkolta előlük. Sosem heverte volna ki.
- Kicsit - ismétlem meg a szavait felvont szemöldökkel, majdhogynem mulatva a megfogalmazáson.
Lehet, hogy nekem sem ártana kétszer is átgondolni azt a gyorstalpalót, mielőtt még újabb kamikaze akciókra biztatná fel őt.
- Megvagy? - kérdezem aggódóan, mikor félrenyeli a teáját. Azért érdekes, hogy ilyet vált ki belőle a gyanúsított szó.
- Nem hagyott magamra - válaszolom, és komolyan is gondolom ezt. Az életemet is rábíznám Lawrence-re. Legalábbis akkor, ha nem a szavain múlna.
- Köszönöm. - A létező legkedvesebb mosolyomat vetem rá.
Látom, mennyire felzaklatja a kérdésem, ezért nem is kutatok mindjárt továbbiak után. Helyette kinyúlok és a kezére teszem a kezemet, Deveroux-kék szemébe nézve Louis aggodalmas arca jelenik meg előttem.
- Louissal minden rendben és ezentúl téged sem érhet baj. - Vigyázni fogok rá. - Szóval ne aggódj tovább, rendben? Biztos vagyok benne, hogy nem ismert téged, ahogy a családod többi tagját sem. Ha te lettél volna a célpont, ha bántani akart volna, megtette volna. ... Viszont talán jobb lenne, ha nem mennél vissza abba a lakásba. A biztonság kedvéért.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 25, 2016 12:46 pm
MarkA talán elismerő megjegyzésre nem reagálok. A teámba bámulok, mert bár igaza van, komoly elhatározást tettem, igazából nem tudja, mivel kapcsolatban. Milyen komolyat. Ha tudná, vajon máshogy vélekedne? Butaságnak mondaná inkább. Nem tudom, miért lángol fel bennem a bűntudat, de szerencsére idejében elhessegetem. Felesleges azon rágódni, ami már megtörtént, sokkal jobb annak örülni, hogy most jól megy, amit csinálnom kell.
Még valami otthonosat is találok abban, hogy pont Markkal beszélgetek, akivel a bátyámnak a legszorosabb a kapcsolata. Nem arról van szó, hogy mi már egyáltalán nem beszélnénk, egyszerűen csak... már nem úgy. Abban viszont biztos vagyok, hogyha véget ér a háború, ezt könnyen helyrehozhatjuk majd.
Már ha addig mind életben maradunk, ugye.
- Nem lehet igaza olyasmiben, amiről nem tud - pillantok rá jelentőségteljesen, még mindig kérlelve. Nehezen tudom elképzelni, hogy betartja majd a szavát, de másra nem számíthatok.
Amikor azt mondja, maradjak ki a szaftos részekből, tiltakozólagosan hátradőlök. Először is, ez lehetetlen. Másodszor, tudom, hogy engednem kell, hogy meggyőzzön. Vagy valami olyasmi. De ez még véletlenül sem tűnhet könnyű menetnek, azért belém is jutott makacsság dögivel.
Nem tudom, mennyivel lenne rosszabb, ha szüleim kapnának hírt az én halálomról, vagy ha én az övékről. Az én hibám, hogy célpontok lettek, mert engedtem, hogy rávegyenek erre, de... Talán ha én elesek, őket még békén hagyják. Vagy nagyon naiv vagyok? Szörnyen hiányzik, hogy kikérjem anya tanácsát, de ezzel most egyedül kell megbirkóznom.
- Nem kell ez a bűntudatkeltő szöveg - csattanok fel, de azonnal vissza is veszek magamból. - Tudom, hogy mit csináltam, és hogy hatalmas szerencsém volt. Már meg is köszöntem. Tényleg sajnálom. - Már előre sajnálom az egészet. Újra és újra emlékeztetnem kell magam, hogy nem kedvelhetem meg Markot csak azért, mert most odafigyel rám. Ez csak egy terv része.
Duzzogva megvonom a vállam, mikor nem ért egyet a hibám mértékével. Csak én tudom, hogy teljes biztonságban voltunk, ő pedig nyugodtan hiheti, hogy szörnyen vakmerő vagyok. Ahogy ő is. Ezért nem ítélhet el.
Nem nyeri el kifejezetten a tetszésemet, hogy még mindig gyanakszik rám és talán el is árulom magam a balszerencsétlenkedésemmel, de csak bólogatok és rámosolygok, a bénaságomon mulatva. Francba.
Azzal is tudnék vitatkozni, hogy a társa magára hagyta-e vagy sem, de igazán felesleges. Ha ő bízik benne, az jó, és talán még hasznunk is válhat belőle.
A következő kérdésének engedem, hogy látványosan kiverje a biztosítékot nálam. Nem szenvedek amnéziában, biztosan rengeteg infót át tudnék adni Masonról, de nem lehet, bármennyire utálom is. Az viszont tényleg érdekel, hogy a londoni rokonkám még mindig kivonja-e magát a dolgok alól vagy azért összeszedett valakinél egy feketepontot - persze, csak hogy az én dolgomat nehezítse meg. De Mark láthatóan nem tud ilyesmiről, vagy ugyanolyan Louisan kezeli a témát, ahogy majd az én esetemet is fogja.
Az érintése furcsamód biztosít erről és talán akkor is megnyugtatna, ha valóban ideges lennék. Bólintok és felemelem rá a pillantásom. Még mindig olyan kölyökképű, ahogy emlékeztem rá.
- De... Anyáéknak azt mondtam, az egyik barátnőmnél töltöm a hétvégét. - Muszáj volt kiszabadulnom a suliból, Belaquaék pedig tényleg hazajárnak néha. Abban sem kételkedem, hogy befogadnának, hogy megerősítsék az alibimet, de van egy olyan érzésem, hogy Marknak jobb javaslata lesz. - Holnap hazamehetek, de ma este semmiképpen sem... Szerinted Louist kellene felkeresnem? - Megadóan sóhajtok, de ugyanolyan aggodalmasan bámulok a csészémbe, ahogy eddig. Nagyon nem fűlik most a fogam a bátyám társaságához, sokkal nagyobb drámát levágna, mint Cavelier... és tényleg nem vagyok biztos benne, hogy nem dobna-e fel. És mivel Mark az előbb megígérte, hogy őt kihagyjuk ebből, most igazán van alapja a kérdő pillantásomnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 25, 2016 5:02 pm


René & Mark- Szeretném, ha nem élnél vissza a bizalmammal - válaszolom komolyan, a szemébe nézve. - Nem csak a barátságunkat, de a munkámat is kockára teszem azért, hogy fedezzelek, cserébe pedig csak annyit kérek, hogy ne keresd a bajt és igyekezz elkerülni, ha mégis rád talál. Szerintem ez elég nagylelkű ajánlat ahhoz, hogy betarthasd.
Igazán nem kérek sokat ezzel - ha így sem veszi figyelembe a kérésemet, magára vessen. Nem habozok megszegni az ígéretemet, ha úgy látom, hogy nem foglalkozik a következményekkel.
Ezek után még inkább meglep a hirtelen kitörése. Talán mégis túl sokat vártam tőle. Most egyáltalán nem viselkedik másképp, mint egy éretlen, felelősségtelen kamasz.
Tenyeremet az asztalra fektetem, ahogy előrehajolok.
- Nekem viszont egyre inkább az az érzésem, hogy fogalmad sincs róla, mibe keveredtél. - Ugyan csak egy árnyalatnyival hangosabb a hangom az eddigieknél, még sincsenek kétségeim afelől, hogy átment a mondanivalóm. Elfelejtheti, hogy hol van, el felejtheti, hogy milyen körülmények között került ide, sőt, azt is, hogy auror vagyok. Ha kell, majd én eszébe juttatom és az eszébe vésem, mert ez nem játék. Nem egy kis bújócskáról van szó, ahol kifigyelheti az ellenfelet, ez nem számháború és nem is egyéb, itt életek forognak kockán. A mai napon éppenséggel az övé. Csakhogy nem leszek mindig ott, hogy kihúzzam őt a csávából. Jelenleg is dolgoznom kéne ahelyett, hogy hegyi beszédet tartok.
Vicces, hogy a vakmerősége egy pillanat alatt el is illan, amint terítékre kerül a halálfalónak titulált srác személyazonossága. Mégsem tudok nevetni, és dönteni sem a gyanússágát illetően. Annyi bizonyos, hogy több van emögött, mint amit elmond nekem. Vagy magam mellett kell tartanom, vagy más, biztos helyen tudni, hogy bármikor kifaggassam a további részletekről, most azonban egyáltalán nem alkalmas. Hagynom kell, hogy leülepedjenek benne a történtek és megnyugodjon valamelyest, különben hiába próbálkozom majd, csak messzebb kerülök a megfejtéstől.
- Itt is... - Amint belekezdek, el is harapom a mondat folytatását. A minisztérium a bál estélye óta nem biztonságos, hiába is próbálják fenntartani a látszatot. - Nálunk is ellehetsz addig. Most viszont muszáj itt hagyjalak téged, még nem járt le a munkaidőm, sőt, azt hiszem, szép kis túlórának nézek elébe - sóhajtok fel. - De van egy ismerősöm, aki szórakoztathat, ameddig nem végzek. Mit gondolsz?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Dec. 25, 2016 5:49 pm
MarkA bizalmas részt már elrontottam, és nem segít rajtam ez a duma. Úgy nézek rá, mint aki sosem tudna bármit is tönkretenni, vagy legalábbis a bátyja barátai mind szentek lennének neki. Persze, tudnék olyat mondani, akinek minden szavát ittam, de az nem Mark. Ez van. De ettől még bólintok, nem fogom keresni a bajt. Bármennyire is tudom, hogy igaza van és ez tényleg kedves tőle, egy kicsit mégis úgy érzem, túlértékeli a dolgot. Louis is biztosan titkol valamit előtte, cserébe ez nem olyan nagy áldozat. Hát persze, hogy Deveroux-éknál senki sem makulátlan!
Nem bírom teljesen zabolázni magam és abból a sok mindenből, ami bennem kavarog, valamennyit muszáj megosztanom vele. Vagy bárkivel. Bár valószínűleg valaki mást kellett volna választanom, mert a reakciója egyáltalán nem nyeri el a tetszésem.
Általában szeretek vitatkozni és most is erősen viszket a tenyerem, hogy megmondjam, mennyire is nem tetszik, hogy úgy kezel, mint egy halálfalót, mintha nem tudná, ki vagyok, mintha szükségem lenne erre a kioktatásra. Gyűlölöm, hogy fitogtatja az erejét, mintha csak azért, mert ez az ő irodája, már bármit megtehetne benne. Semmi olyat nem mondtam, amiért ilyen fenyegetőn kéne viselkednie. Felvágós is. Duzzogva maradok csöndben, hátha leszáll rólam, ha azt hiszi, nyert.
Nem maradhatok viszont örökké passzív, és amint felajánlja hős szolgálatait, megenyhülök. Oké, lehet, hogy szívesen emlékeztet, hogy ki mentett meg kit, de végülis igaza van. Ha komoly veszélyben lennék, azt hiszem, biztonságban is érezném vele magam. Így nem teljesen tudom komolyan venni ezt az egészet sajnos, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ez ne látszódjon.
Szóval rábízom, hogy hol húzzam meg magam estére, bár az tényleg meglep, hogy magához hív meg. Vagy szállásol el. Ennyire sokat jelent neki Louis húga? Vagy a hivatása? Ez érdekes, nem gondoltam, hogy ilyen könnyű dolgom lesz. A kíváncsiságomat szintén felkelti.
- Nem hiszem, hogy ismerem az ismerőseidet, úgyhogy mindegy. - Vonom meg a vállam és az utolsó korty teámat is megiszom. - Vagy igen? - Kíváncsian kutatok a szemében, hátha valahol felvillan neonbetűkkel a név. - Legalább nem unatkoznék... amíg, gondolom, meg kell várjalak. - Remélem, nem Lawrence-ről van szó, bár gondolom, neki is dolgoznia kell. Ki lehet az, akinek nem? Az ő húga?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Dec. 28, 2016 9:56 am


René & MarkHogy ismeri-e? Fogós kérdés, bár az iménti beszélgetésünkből kifolyólag jó okom van azt feltételezni, hogy nem hallott még Louis kapcsolatáról. Ha ő is a Roxfortba járt volna, ahogyan a bátyja, biztosan ismerné Ameliát, így viszont ki tudja? Talán beugrott már hozzájuk, talán összefutottak már véletlenül, lehet, hogy a nevére sem emlékszik, de az is, hogy egyszer sem látta. Bárhogy is, meg vagyok róla győződve, hogy jól kijönnek majd egymással. Egyenlőre arról sem muszáj tudniuk, ki kicsoda... A végén még ravasz leszek!
- Igen. Nos, azt hiszem, ő is dolgozik még, viszont legalább az épületben marad és nem megy helyszínre... - vonok vállat, majd kacsintva teszem hozzá. - A nők amúgy is tök jók abban, hogy két helyre figyeljenek párhuzamosan, nem?
Akadna más ismerősöm is, akire rábízhatnám őt, viszont azok után, ami a bálon történt, valahogy Bones tűnik a legjobb választásnak. Akkor is, ha ennek ára van: titkolózásra kell bírnom a friss párocska egyik tagját. Illetve... Talán úgy lenne a legjobb, ha mindhármójukat hülyére venném. Persze, kizárólag a saját érdekükben.
- Nincs második neved? Nem ártana, ha azzal mutatkoznál be... és ha elfelejtenéd megemlíteni a történteket.
Így Amynek sem kell hazudnia és René sem fogja körbenevetni, amiért azt hiszi, Louis érzelmei valóságosak. Nem lesz feszélyezettség és nem futják le a teszt-köröket, egyszerűen csak jól érzik majd magukat a másik társaságában, a későbbiekben pedig, mikor bemutatják őket egymásnak, igazi öribarik lesznek. Hát nem nekem vannak a legjobb ötleteim a világon?

Amint eltüntettük a teás bögréket, beváltom az ígéretemet és néhány irodával arrébb vezetem a hugicát. Puhatolózva, szó nélkül nyitok be. Amelia az asztalánál ül és olyannyira belefeledkezik egy papírkupacba, hogy észre sem veszi a látogatókat, szóval ahelyett, hogy máris betessékelném magunkat, újból becsukom az ajtót és Renéhez fordulok.
- Figyelj, sajnálom, ha bunkó voltam - kezdek bele őszintén, a vállára ejtve a kezemet. - Nem szeretném, ha bármi bajod esne. Úgy tűnik, nem áll nekem túl jól az aggódás. - Elmosolyodom, majd közelebb lépve hozzá átölelem, bepótolva az elhagyatott házban elmulasztott pillanatokat.
- Remélhetőleg csak pár óra, és már jövök is - folytatom, miközben kinyitom előtte az ajtót. - Ams, kérhetnék tőled egy szívességet?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Csüt. Dec. 29, 2016 11:35 am
Mark


Furcsának tartom, hogy Mark annyira védelem alatt akar tudni (plusz nem bízik bennem - ami mondjuk nem csoda), hogy valaki más felügyeletére akar tukmálni. Természetesen nem ellenkezem, nem volt mára más tervem.
- Az biztos - vigyorgok rá, hiszen az én hiúságomat is simogatja, hogy ezt elismeri - bár gondolom, van ebben egy csöppnyi irónia is. Sebaj.
- Nem gondolod, hogy az akcentusom sokat elárul? - A hazám legalábbis könnyűszerrel kikövetkeztethető, ha egy picit is szemfüles az ember. Otthon főleg franciául beszélünk, de Louisval például már csak angolul lehet kommunikálni. Kis makacs. Szóval a szavakat nem keresem, de azt kétlem, hogy Mark ne hallja… Mondjuk, ha a bátyámhoz szokott… De legalább felhívtam rá a figyelmét.
- Zara - adom meg neki végül a választ. Semmi bajom nincs a nevemmel, szóval ha ezt szeretné velem használtatni, úgy legyen.

Készségesen követem a fiút, nem is megyünk nagyon messzire (pedig ezek a liftek aztán kalandosak!). Kíváncsian belesek mellette, amikor kinyitja az ajtót, de a lányból nem sokat látok, már csukja is be az orrom előtt. Meggondolta volna magát?
- Miért ne állna jól? - kérdezem totál idétlenül. Meglep ez a bocsánatkérés, semmi okot nem látok rá. Úgy értem, nem kell kedvelnünk egymást, és végülis jogosan volt rám kiakadva. A bűntudat új életre kel bennem, és ezért egy kicsit megkésve viszonzom az ölelését.
Annyira szerettem volna ellenséges, vagy legalább közömbös maradni, most ez mégis jólesik.
- Akkor is ugyanígy.. tennél, ha nem az országos cimborád húgáról lenne szó? - A válaszának talán a nagy tervben is lehet még jelentősége, de most csak a saját kíváncsiságom miatt csúszik ki a számon a kérdés.
- Köszönöm, Mark - mosolygok rá kedvesen, és ezt addig is megőrzöm, amíg az ismeretlen lánynak mutat be. Figyelek a szavaira, hogy azokhoz hűen tartsam magam a jövőben is. Ami csak pár óra. Azt bárkivel kibírnám.
Ez a lány pedig nem tűnik veszedelmesnek, de még csak idősebbnek sem nálam.

| music |


A hozzászólást René Deveroux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 07, 2017 3:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Csüt. Jan. 05, 2017 5:29 pm


René & MarkAUCS.
Akcentus. Mégis hogyan voltam képes megfeledkezni egy ennyire alapvető akadályról? Ami tulajdonképpen nem is az, csupáncsak... újabb füllentést jelent.
Bűntudatos, már-már gyermeteg pillantást vetek Renére.
- Cserediák vagy a Roxfortban - bököm ki az első dolgot, ami eszembe jut, és talán nem is létezik ennél jobb ötlet. Úgyis tud róla egyet s mást, nem fog szemet szúrni. Főleg, mert ha valamit biztosan tudok Amyről, az az, hogy se név-, se arcmemóriája nincs.
- Ha úgy tűnne, gyanakodik, gyarapítsd az értetlen, angolul nem tudó, bocsánatkérő szempilla rebegtetéseidet - teszem hozzá bátorításképp. Ezzel kapcsolatban nem ütközhet nehézségbe. Ugye?
A második neve pedig talán jobban is tetszik, mint az első, de ezt inkább nem osztom meg vele.

Rövid ideig némán, elgondolkodva nézek vissza rá, miután elengedtem.
- Nem minden esetben - válaszolom lassan, egyúttal a visszatartott levegőmet is kifújva, majd még halkabban folytatom. - Nem szegtem volna szabályt. Nem hazudnék... De kaptál volna teát. - Vállat vonok és széles mosollyal az arcomon kacsintok rá.
- Bármikor - válaszolom őszintén, hosszan a szemébe fúrva tekintetemet.

// Nem soká dobom a hsz-t Amyvel is RazzVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szomb. Jan. 07, 2017 3:15 pm
Mark


Nem tesztelni akarom, mégis kíváncsian várom a válaszát - tudom, hogy mindenre képes kitalálni valakit, azért hahó, elég sok mindent tudok róla a roxfortos évekből. Nevetésben török ki az ötletén, egészen megfeledkezve mindenféle neheztelésről és szerepről egy pillanatra.
- Ilyen létezik? - vigyorgok még mindig, de biztos vagyok benne, hogy nem talál ki olyan fedősztorit, amit bármelyik roxfortos meg tudna cáfolni egy pillanat alatt. Szeretem a kreatívokat, sokat lehet tőlük tanulni.
A következő jótanácsára felvonom a szemöldököm, majd pislogok párat gyakorlás képpen.
- Désolé, je ne parle pas anglais - adom elő magam, de csak azért, mert jól szórakozom. Nem gondoltam volna, hogy erre sor kerülhet, de ha már így alakult, nem tagadhatom.

Remélem, ha kinyitok egy szótárat, Mark vigyorog majd vissza rám a brit értelmezése mellől. Teát minden rosszcsont kap, de ez a különleges (és szabályszegő) ellátás csak a Deveroux-knak jár. Ezt azért megjegyzem. És egyszer talán még Louisnak is megköszönöm.
Vigyorogva csóválom meg a fejem - vegye ezt úgy, mint kinemmondott véleményem megnyilvánulását. Mindenesetre tényleg jól alakult minden, a lehető legjobban, ez az új ígéret pedig csak még több izgalmat ígér. Legjobb lesz, ha egészen addig nem agyalok azon, miféle szándékai vannak vele a Nagyúrnak, amíg... Nos, talán jobb lenne, ha soha nem tudnám meg a részleteket, még a kedves mosolyát választanám a család helyett.
- Adj le a gyerekmegőrzőben, aztán menj a dolgodra, nem akarom az egész estét itt tölteni. - Intek az ajtó felé játékosan, talán szemtelenül, de legalább megtörve ezt a kínos pillantást. Nem vágyom rá, hogy befúrja magát a gondolataim közé, köszönöm.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Jan. 25, 2017 5:47 pm

René & Amelia

- Persze, semmi gond - mosolygok rá Markra. Csekély szívesség ez ahhoz mérten, milyen önző módon viselkedtem halloweenkor. Képtelen vagyok nem arra gondolni, hogy hogy alakult volna, ha ő is velünk van. Talán időben észrevette volna. Talán megmenthette volna... Lehet, hogy ezúttal megúszta egy sérüléssel, viszont egy alkalom korántsem nem jelenti azt, hogy mindig ilyen szerencséje lesz. Főleg nem mellettem, hisz a halál és a családunk kézen fogva jár. Azt hittem, megtanultam elfogadni és háttérbe szorítani a barátaim iránti féltést, de akkor, abban a pillanatban, amikor láttam, hogy Louis összeesik... Rájöttem, hogy ilyesmi nem létezik, legfeljebb csak akkor, ha szakszerűen bemesélem magamnak.
- Foglalj helyet! - intek az asztalommal szemben elhelyezkedő szék felé. - Ha túlságosan is felvételin, vagy igazgatói irodában éreznéd magad, nyugodtan igazítsd arrébb.
Vetek rá egy halvány mosolyt, mielőtt folytatnám a jelenlegi ügyem aktájának az áttekintését. Elég pár perc azonban, máris megelégelem a csendet.
- Szóval francia vagy. A Beauxbatonsba jársz? - kérdezem kíváncsian.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szomb. Feb. 04, 2017 5:52 pm
Amelia

Egy kicsit azért frusztráló, hogy úgy adnak kézről kézre, mintha holmi megőrzendő csomagocska lennék, de nem panaszkodom. Még az arcommal sem. Kedvesen mosolygok rájuk, ahogy kibeszélik a helyzetem előttem, majd ahogy Mark magamra hagy a lánnyal. Lelesem a nevét az asztaláról, és azon mélázok, honnan olyan ismerős. Nem mintha nem lenne egyértelmű, hogy a tesóm dumált róla - máshonnan nem ismerhetem, azonban ennél komolyabban nem tudom behatárolni. Pedig azt hittem, rendesen figyelek Louisra.
Felnevetek és bólintok, bár nem igazgatom a széket, csak leülök rá és nézelődöm, amíg dolgozik. Hihetetlen, hogy a Minisztériumban mindenkinek jut iroda. Mekkora lehet ez a hely? Vajon lenne, aki körbevezet?
Meglep, hogy megszólít, azt hittem, csendben maradunk, intézi a dolgát, én meg Candy Crushozok egyet vagy ilyesmi. Sokáig lesz még el Mark?
- Qui. - Rá is mosolygok, bár biztos vagyok benne, hogy nem játszom túl. - A második félévet töltöm majd a Roxfortban, de Londont is szerettem volna megnézni.
Előfordul, hogy túl sokat beszélek és túl sokat hazudok, így kérdés nélkül is ontom magamból a hamis információkat. Szinte rajzolom magam előtt az eseményeket, hogyan is történne, ha igaz lenne minden szavam. Cavelier hibája, hogy nem tisztáztuk rendesen a részleteket és így mindent rám hagyott.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Feb. 08, 2017 8:26 pm

René & Amelia

Nem gondoltam volna, hogy eddig fog tartani a koncentrációm, dehát mit tehetnék, ha egyszer felébredt a kíváncsiságom? Jobb, ha minél előbb túladok a kérdéseimen, másként sosem érek a munkám végére.
- Valóban? - Őszinte lelkesedés fog el. - Biztos vagyok benne, hogy elnyeri majd a tetszésedet. Mindkettő. Ha úgy gondolod, a későbbiekben szívesen körbevezetlek a városban - mosolygok rá kedvesen. - Hacsak nem beszéltétek meg Markkal. Merlin ments, hogy elraboljalak előle.
Bár kétlem, hogy ez lehetséges lenne. Úgy nézett Zarára, mint egy megmentésre szoruló kismacskára.
Már megint ezek a macskák!
- Egyébként meddig maradsz? - hadarom még hozzá. Sajnos ez nem csak azért van, hogy hamar túlessünk a beszélgetésen: egyszerűen rám jött a szó... cséplés.
Persze, ezek után azért hagyok neki néhány nyugodt percet. Tovább böngészem a lapokat, azonban így is újra és újra azon kapom magamat, hogy nem a leírtakon jár az eszem.
- Mark feltűnően aggódik érted - jegyzem meg csendesen, puhatolózva. Nem olyan rég összebarátkoztunk Theával, és egyszerűen nem hagy nyugodni...

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Pént. Feb. 10, 2017 5:22 pm
Amelia

Felnevetek a lány szavain, aranyosnak tűnik. Persze, amiről beszél, elég képtelenség, bár az is lehet, hogy jól jönne, ha nem csak Markra támaszkodhatnék...
- Még szavadon foghatlak - mosolygok rá, nyitva hagyva minden lehetőséget. Marknak nem lehet mindenbe beleszólása egyetlen szívesség miatt. Miért is ne barátkozhatnék a barátaival?
Ez egyre jobb lesz!
- Csak ma és holnap. Utána várnak otthon, de úgy tervezem, hogy majd többször is jövök még a Roxfort előtt. Főleg a szünetben. - Több információra lenne szükségem Mark testvéréről - húga van egyáltalán vagy öccse? -, hogy többet tudjak beszélni, de talán nem is baj, ha egy kicsit szűkszavúnak gondol. Habár tényleg kedves lánynak tűnik, nem érzek késztetést rá, hogy azonnal kitárulkozzak neki. Az is lehet, hogy soha többet nem találkozunk.
Főleg, ha ilyen gyanakvóan kíván méregetni.
- Észre sem vettem - nézek rá őszinte csodálkozással. Csak azért aggódhat, mert megsértette az aurori törvénykönyvet, mikor nem csukott le Mason mellé. Én is aggódnék, ha bajba sodornám a munkám valaki miatt, aki meg sem éri ezt a kockázatot... De hát ezek szerint én megértem neki. Louis megéri neki.
Ez egész aranyos.
- Valószínűleg ezt a kísérgetős dolgot is ugyanolyan komolyan akarja venni, mint a munkáját. - Megvonom a vállam. - Már kifejtette, mennyire kislánynak tart, ha azért aggódnál... - Ezúttal bennem támad fel a kíváncsiság. Talán tetszik neki? Milyen izgalmas! Biztosra veszem, hogy Marknak van barátnője, legalábbis ez az utolsó információm, de a "haláláról" sem vagyok éppen jól tájékoztatott.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szer. Feb. 15, 2017 9:23 pm

René & Amelia

- Remekül hangzik - mosolyodom el, bár a gondolataim borúsabb vizekre eveznek. Talán jobb is, ha nem marad itt az elkövetkezendő napokra, hetekre... London a legkevésbé sem biztonságos. Bár nem tudom pontosan, Franciaországban milyen a helyzet, meg vagyok róla győződve, hogy ennél csakis jobb lehet.
- Remélem, ilyenkor valamelyik barátodnál alszol - mondom ki hangosan is az aggodalmaimat. A Roxfortban már nem lesz mitől félnie, na de addig is... Bele sem merek gondolni, milyen veszélynek van kitéve szegénykém. Főként, ha egy diákszállón, vagy egy hotelben tartózkodik egymaga.

Kis híján kibukik belőlem a nevetés a feltételezése hallatán.
- Nos nem, nem aggódom. Csak tudod olyan, mintha régebb óta ismernétek egymást. - Mégsem hallottam róla, pedig akit Mark ismer, azt általában Louis is, főleg, ha ilyen csinos lányról van szó.
Miért kap el a féltékenység már a gondolattól is?

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Csüt. Feb. 16, 2017 9:09 pm
AmeliaMost ismerkedtünk meg, miért is ne terveznénk máris közös városnézést? Szeretem azokat az embereket, akikkel ilyen könnyen megy minden, senkinek sincs kedve hosszasan rágódni és a világ nagy dolgairól beszélgetni, miközben így is lehet.
- Talán valami baj van? - kérdezek vissza aggodalmas arccal, ügyesen kikerülve a kérdését. Nem mintha nem tudnék válaszolni, de szerepemből adódik ez az értetlen kíváncsiság. Nem tudok se a Rendről, se semmiről. Angolul is alig beszélek. - Azt hittem, London elég biztonságos. A sok auror meg minden. - Mégiscsak ez a varázsvilág központja, ahogy azt folyton hangoztatom otthon.

- Párszor találkoztunk már, szóval inkább "régebb óta", mint "ismerjük". - Elvigyorodok, micsoda igazság! - A tesóján keresztül. Korábban is lett volna lehetőségem meglátogatni a sulit, de családi okokból csak most jött össze, viszont előtte is leveleztünk. - Gesztikulálok is a szavaim mellé, hogy jobban átmenjen, mennyire próbálom megértetni magam vele - meg mert nagyon élvezem ezt a könnyű beszélgetést egy álomvilágról. Milyen érdekes is lenne, ha tényleg csak a nyakába sóztak volna... Ha előtte nem ismertem volna, ha nem lenne Louis bestije, ha... Sok-sok álomkép.
- Egyébként is várnak otthon... - somolygok, és beleélem magam a gondolatba, hogy valóban így van. Ez a kedvenc hazugságom. - Neked van barátod? - Ha már lány és ha az előbb azt feltételeztem, Markér dobog a pici szíve, miért is ne faggatózhatnék erről?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Szomb. Feb. 18, 2017 7:56 pm

René & Amelia

- Nem akarlak megijeszteni, de... - Szótlanul rázom a fejemet. Nem az én tisztem, hogy felvilágosítsam, viszont az a legkevesebb, hogy figyelmeztetem, még ha konkrétumok nélkül is. - Egyedül a Roxfort biztonságos. Nemrég a Minisztériumot is... támadás érte. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy most itt vagy és nem egyedül ücsörögsz Mark irodájában. - Persze az, hogy képes volt megszakítani engem a munkámban (kevés ember ilyen merész), önmagában is furcsa, hogy egyéb részleteket ne említsek.

Megértően bólintok, bár Mark húgára már nem terjed ki az ismeretségem. Valószínűleg esze ágában sem volt Alyse közelébe engedni Louist. Persze... nem tudom, hány éves lehet. Könnyen lehet, hogy évfolyamtársak voltunk annak idején, dehát amilyen nagyszerű az arc- és a névmemóriám, nem lepne meg, ha valójában régebb óta ismerném, mint akármelyiküket.
- Igen - mosolyodom el. Le sem tagadhatnám, mennyire odavagyok érte. - Nagyjából fél éve. Azt, hogy várnak rád, erre értetted? Neked is van párod? - Sosem voltam oda a tipikus lányos témákért, most mégis őszinte érdeklődéssel kérdezek vissza.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   Vas. Márc. 05, 2017 2:53 pm
Amelia

Habár azzal tisztában vagyok, hogy igazán sehol sem biztonságos, még csak nagyon rövid ideje élem ezt a világot. Otthon igyekszik mindenki kerülni a témát, anya a Rendnek segít, de otthon minden tabu. Az, hogy Belacquáék mennyit mondanak el nekem, nem tudhatom.
- Csak a Roxfort? - Hihetetlen számomra, hogy csak Dumbledore rendelkezik elég erővel ahhoz, hogy biztonságban tartsa az embereket. Nem hiába tart tőle a Nagyúr... Talán tényleg nem volna rossz ötlet cserediáknak jelentkezni, hátha bentről is megnézhetném azt a híres kastélyt a híres igazgatójával.
- Azt hittem, a Minisztérium bevehetetlen. - Őszintén meglepettséggel fogadom a dologot, és haragszom anyára, amiért erről megint nem tőle tudok. Hát ezért nem mondom el neki, hogy Londonba jövök! Biztosan nem engedne el és csak szabotálna. Jobb a béke és a boldog tudatlanság.

Aranyosnak találom a lányt, ahogy válaszol, biztosan nagyon cuki a barátja. Örülök, hogy vannak még jó srácok, akik nem hasonlítanak Louis bandájára, és képesek kapcsolatot vállalni. Persze, Mark nem olyan, csak jutna eszembe a lány neve...
- Igen - mosolygok rá. - Bár egyelőre még csak szeretném, ha komolyabb lenne. - Igazából jó lenne, ha komolyabb lehetne, de azt hiszem, vannak problémák azzal kapcsolatban, hogy éppen az aktuális barátomat szeretem vagy egy évek óta tartó plátói butaságot. Nehezen találom meg az egyensúlyt; és bár jó lenne erről valakivel beszélni, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy Amy nem a megfelelő ember erre.
- Szerencsés vagy - sóhajtok fel végül. - Ő is itt dolgozik? - Ha Mark ilyen simán megzavarta, nem hiszem, hogy a párjának ez nagyobb gondot okozna, márpedig nem szeretnék akkor zavarni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mark & René & Amelia   

Vissza az elejére Go down
 
Mark & René & Amelia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: London és környéke-
Ugrás: