HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Rick & Amelia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Rick & Amelia   Kedd Márc. 14, 2017 10:44 pm

Richard & Amelia

Az utóbbi időkben - tulajdonképpen mióta csak megismertem őt - fokozatosan váltunk egyre jobb barátokká Rickkel. A saját, ideiglenes lakásában gyakran látogattam meg, részben, mert szükségesnek tartottam személyesen ellenőrizni, minden rendben van-e, másrészt aligha találhattunk volna ennél megbízhatóbb társalgási formát az adott körülmények között.
Azóta, hogy hazaköltözött, minden megváltozott, így például az együtt töltött idő mennyisége, de a minősége... és nem utolsó sorban ő is. Képtelen vagyok kevésbé hibáztatni magamat azért, mert nem vettem észre korábban, mennyire. Mostanra azonban nem maradt más választásom, minthogy a jelenlegi körülmények között mentsem, ami menthető. Ezért hívtam meg magamhoz, hisz így egyenes út vezet az otthonukba - ahhoz, hogy lehetőségünk nyíljon megérteni és helyrehozni mindazt, ami ott történt.
Máris árulónak érzem magamat, hazugnak és aljasnak, amiért visszaélek a bizalmával, de nem cselekednék így, ha lenne más választásom. Igyekszem félretenni a bűntudatomat és arra koncentrálni, hogy az ő érdekeit szolgálom, bármilyen eszközzel is tegyem, azaz nincs is miért hagyjam, hogy tovább marcangoljon a lelkiismeret.
A legszívélyesebb mosolyommal fordulok felé, kezemben két, borral teletöltött pohárral.
- Remélem, ízleni fog - nyújtom oda az egyiket. - Egyébként mi a kedvenc italod? - A munkaidőnk kuszasága miatt az ebédet már a minisztérium falain belül megejtettük, viszont tartottam magam az ígéretemhez: számára is vittem be egy adagot, hogy ne ússzon el az ebédmeghívás címszó, itthonra pedig megmaradt a desszert és az utána járó bor.
Úgyhogy, lévén elvégeztem házigazdai kötelességeimet, a borosüveget felmarkolva invitálom magunkat a szobámba.
- Helyezd magad kényelembe. - Talán nem érti félre, ha én az ágyamra huppanok le.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Kedd Márc. 14, 2017 11:54 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”

N
em gondoltam volna akkoriban, hogy egyetlen ötletem végül olyan lavinát fog okozni a történésekbe, amik végül idáig vezettek. Amikor én rátaláltam azzal az ötletemmel, hogy segítsen kinyitni egy általam talált mágikus tárgyat, még csak bele sem gondoltam, hogy a kapcsolatunk barátsággá fog alakulni. Végül egyre több mindenben segített. Amikor az ideiglenes lakásomban voltam, mert bujkálni kényszerültem, akkor többször is meglátogatott. Bár abban biztos voltam, hogy a látogatásainak oka leginkább az, hogy biztosra menjen azzal, hogy minden rendben van-e. Persze ez sem tartott örökké. A halálfalók után apám is rám talált, ami újabb történés láncolatot indított el. Haza kellett költöznöm, így már alig találkoztunk. Aztán apánk Emmet is hazahívta, hogy aztán az események tovább romoljanak. Egyszer olyan dühös lettem, hogy képes lettem volna megölni az apám bármennyire is ódzkodtam előtte a gyilkolástól. Szeretem a nővérem, és azt akarom, hogy minél kevesebb rossz érje.
Meg kellett volna tennem...
Most viszont Amelia házában vagyok, ahová meghívott engem, hogy nyugodtabb körülmények között beszélgethessünk. Végül is jobb, mint a Minisztériumban összefutni és csak néhány szót váltani, mert mindkettőnknek teendői vannak. Azt hiszem munkán kívül ez az első, hogy így találkozunk.
– Hmm, bor? kérdésemet inkább költőinek szánom, miközben átveszem tőle a felém nyújtott poharat, majd kicsit beleszagolok az italba. – Kellemes. Otthon inkább whisky van, de nem vagyok válogatós. Viszont, ha meg kéne említenem egyet, akkor a rum felelem elmosolyodva.
Egy ilyen kiadós kajálás után jól fog esni a bor. Sajnos abban nem javultam, hogy bírjam az italt, viszont egy pohár bor még nem fog a fejembe szállni. Még csak az kéne, hogy ennyi is kiüssön.
Amikor a szobájába invitál kíváncsian tekintek körbe. Tekintetem végighalad a falakon ékeskedő idézeteken, míg végül meg nem akad az akváriumon.
– Ó, milyen király akvárium mondom közelebb lépve a tárgyhoz, majd kicsit lehajolva közelebbről is megszemlélem a tartalmát. Nagyon menő. Nekem nem lenne érdemes halakat tartanom, szegények meghalnának, hacsak nem bíznám őket a házimanókra. – Mióta van meg? kérdezem egy kicsit megkopogtatva az akvárium üvegét. Az egyik kis hal pedig ijedten úszik be az egyik dísz mögé. Felkuncogok, majd Amelia felé fordulok és belekortyolok a boromba.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Szer. Márc. 15, 2017 3:50 pm

Richard & Amelia

- Gondoltam, a bort mindenki szereti - vonok vállat mosolyogva. Igaz, általában az étkezés közben és nem utána, dehát miért is ne tehetnénk kivételt?
- Remek, rum is van itthon. - Azzal mielőtt ellenkezhetne (bár kétlem, hogy felmerülne benne ilyesmi), a kezébe nyomok egy üveg Morgant. Bár azt nem ígérhetem meg, hogy beszállok a fogyasztásába is, talán nem lesz ellenére, hogy kisajátíthatja.
- Legfeljebb két éve - gondolkozok el. - Mintha azután kaptam volna Edgartól, hogy kijártam a Roxfortot. Te nem tartasz állatot?
Most, hogy otthon van, lenne rá lehetősége. Vagy legalábbis több, mint eddig.
A boromat kortyolgatva pillantok körbe, ahogyan mindig, mikor vendégem érkezik. Próbálom elképzelni, hogyan vélekedhet a szobámról: az ízlésemről és rólam, ha úgy vesszük. Van, aki egyszerűen csak túlzásnak tartja ezt a rengeteg dekorációt, viszont Louis például oda volt meg vissza, mikor először szemügyre vette. És nem csak azért, mert vannak fent közös képeink.
- Kíváncsi lennék a te szobádra - szólalok meg őszinte érdeklődéssel a hangomban.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Csüt. Márc. 16, 2017 7:54 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”


– Én kapásból tudok mondani egyet, aki nem szereti. Egy volt mardekáros társam, Alexander Alston, ő nem szereti. Annyira nem bírja, hogy rosszul lesz tőle – felelem, miközben felelevenedik bennem az az este, amikor a társaság összegyűlt, és valahonnan bort szereztek. Amikor Alexander észrevette, hogy bort iszik, már késő volt. Szerencsétlen elég sokáig hányt utána.
– Egy üveg Morgan? Hűha, elkényeztetsz, Amy – mondom elmosolyodva és az üvegről rápillantva, majd egy kicsit megemelem a kezemben tartott bort tartalmazó poharam. – De, ha már így megkínáltál a borral, akkor ne menjen kárba.
Egy időre megválok a rumos üvegtől, hogy először a boromat fogyasszam el, miközben elnézelődök a szobában. Elolvasgatom az idézeteket, majd egy kicsit elidőzöm az akvárium előtt is.
– Apám nem igazán tűri meg az állatokat. Saját házra gyűjtök, hogy lovaim lehessenek – felelem mielőtt újabbat kortyolnék a boromból. – Hmm. Egyébként tetszik a szoba, illik hozzád – mosolygok rá. – Az enyémre? A tiédhez képest hatalmas és rideg. Nem sok saját holmim van szem előtt. Igyekszem apám elől elrejteni azokat, amiket nem akarom, hogy lásson – mondom, majd az ablakhoz lépve kinézek rajta. Dühös vagyok apámra, és ez addig nem fog elmúlni, míg az élők között van. Túl sok mindent szeretnék máshogy csinálni, de ez lehetetlen. Ha azokat a lépéseket megtettem volna, amiket meg akartam volna, akkor nem itt lennék. Talán más lennék... Vagy nem is élnék. Ki tudja?
– Biztos, hogy kíváncsi vagy a szobámra? Bár az egész ház olyan, mintha apám ki akarta volna állítani. Semmi otthonos nincs benne, hideg és üres – felelem felé fordulva egy félmosollyal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Vas. Márc. 19, 2017 6:50 pm

Richard & Amelia

- Biztosan volt egy túl közeli élménye a borral - vetem fel bölcsen, persze, egyáltalán nem saját magamból kiindulva.
- Mindenki megérdemel egy kis kényeztetést - vonok vállat. - Főként egy ilyen hosszú hét után. - Mondhatni szó szerint fejetlenség van a minisztériumban. Remélem, minél előbb lezajlik a választás és megszűnik ez az állapot, beleértve a túlórákat és a kollégák általános hisz... feszültségét, amit minden adandó alkalommal, akaratlanul is átragasztanak másokra. Úgy terjed, akár egy járvány - félek, a végére mindenki megőrül.
- Köszönöm - mosolygok büszkén. Rengeteg időt töltöttem a szobám díszítésével, úgyhogy azt hiszem, joggal gondolhatom úgy, kiérdemeltem a dicséretet. - Tudsz lovagolni? - Nekem ez valahogy kimaradt, talán mert az én szüleim sem voltak oda az állatokért. Vagy legalábbis édesanyám semmiképp, túl sok növény volt és van a lakásban, amit veszélyeztethetnének.
- Ez esetben pláne hiányzok onnan, hogy feldobjam kicsit a légkört - mondom elkerekedett szemekkel.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Vas. Márc. 19, 2017 10:27 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”


– Talán így van, vagy csak nem bírta az ízét elviselni. Nem mindenkinek ízlik – mondom mosolyogva, egy apró vállrándítással letudva a témát.
– Ez igaz – mondom, és csak magamban jegyzem meg, hogy nekem inkább egy hosszú év után. Túl sok minden történt ezidáig. Nagyjából csoda, hogy még nem őrültem bele a dolgokba. – Ha végre lenne miniszter abban az átkozott székben, akkor sokak válláról rengeteg gond elhárulna. Úgy érzem, hogy sokan kihasználják azt, hogy nincs miniszterelnökünk – felelem ujjaim között forgatva a poharat, és figyelem a benne lágyan ringatózó nedűt.
– Nincs mit. Meglátszik, ha az ember sokat foglalkozik a szobájával. Te élsz benne, én csak alszom, ettől már különböznek a szobáink – mondom, majd kérdésére bólintok egyet mielőtt belekortyolnék a borba. – Anyám révén megtanulhattam az alapokat. Miután meghalt, mindez elmaradt, később pedig csak akkor ültem lóra, ha olyan helyre tudtam elmenni, ahol lehetőség volt rá.
Válaszára felnevetek, majd megrázom a fejem.
– Azt a légkört, ami a házban terjeng, semmi sem tudja megváltoztatni... – csak apám halála, fejezem be magamban a mondatom, és belekortyolok az italomba. Mostanában túl sokat gondolok erre. Talán változok és többet merek ezzel fantáziálni. Ami még pár hónapja felforgatta a gyomrom, mostanára örökös vendége gondolataimnak.
– Mondd, Amy, mit tennél, ha egy szívtelen gyilkossá válnék? – kérdezem, miközben felé fordulva tekintek rá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Vas. Márc. 26, 2017 6:02 pm

Richard & Amelia

Automatikusan rándítok egyet a vállamon, mintha csak utánozni akarnám Ricket. Ha ennyire ragaszkodik hozzá... A lényeg, hogy a többség akkor is szereti a bort, és mint kiderült, ezúttal nem fogtam mellé.
- Úgy gondolod? - kérdezek vissza őszinte meglepettséggel, hisz az ideiglenes miniszterelnök, Kupor sokkal inkább keménykezű, mint amilyen Bagnold valaha volt, ráadásul az eddigi tapasztalatok alapján a hízelgéseknek sem dől be.
Komoran bólintok, mikor az édesanyjáról beszél. Így már érthető, miért szeretne lovakat tartani: nem csak nosztalgiát, de némi vigaszt is nyújthat számára.
- Nem akarok indiszkrét lenni, és bocsásd meg, hogy eltérek a tárgytól, de... mi történt vele? - kérdezem óvatosan. Ha jól emlékszem, korábban nem is említette őt, így természetesen a halálának a körülményeit sem ismerem. Könnyen lehet, hogy szánt szándékkal kerülte a témát, viszont ha mégsem, talán megér egy kérdést.
- Ennyire rossz a helyzet? - pillantok rá együttérzően.
Nem vagyok biztos benne, hogy jól hallottam a következő kérdését - nem lehet, hogy jól hallottam. Kis híján a pohár is kiesett a kezemből.
- Micsoda?

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Vas. Márc. 26, 2017 7:55 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”– Te nem? –
kérdezem felvont szemöldökkel. – Én látom, hogy mi folyik egyes szinteken. Sokat mozogtam az elmúlt időben egyes helyeken. Kupor vagy vak, vagy nem tud mit kezdeni a helyzettel – mondom az italomat lötykölve a pohárban. – Lehet, hogy sok minden szakadt a nyakába, de ha nem tud rendet tenni a saját háza táján, akkor túl sokat ne várjunk tőle. Eltitkolt információk mindig is voltak, de nem ennyi. Megerősödött a halálfaló befolyás. A Nagyúr meggyengítette a Minisztériumot... Te nem így látod? – kérdezem fel pillantva. Lehet, hogy az ideiglenes miniszterelnökünk jobb, mint az első, de még ő sem elég ahhoz, hogy visszaépítse azt, amit a Nagyúr lerombolt. Ráadásul még mindig elegendő embere van beépülve. Talán némelyikükről sejtik, de biztos akad olyan, akiről nem tudnak semmit. Én sem tudok mindenkiről. Anyám halála elég fájdalmas emlék. Ő volt az egyetlen személy, aki normális gyermekkort akart nekem és a nővéremnek.
– Sokáig Emmet okoltam azért, hogy anyánk meghalt, de aki valójában hibás volt az egészben, az az apám. Ha nem vonódik bele halálfaló ügyekbe, akkor még anyánk is élne. Megölték őt – mondom, majd egy nagyobbat kortyolok az italomból. Nem szeretem ezt a témát és többet nem is szeretnék erről mondani.
– Ennyire. Néha úgy érzem, hogy szeretném az egészet égve látni, vagy eltörölni onnan. Nem véletlenül akartam onnan elköltözni amint lehet. Erre visszakényszerültem...
Kezdem észrevenni magamon azt, hogy egyre sötétebbek a gondolataim, hogy lassan minden egyes gondolatom arra sarkall, hogy kövessek el olyasmit, amit eddig nem tettem volna. Amitől eleinte annyira féltem és tartottam, hogy most már szinte természetes lenne. Úgy érzem a sötétség körbevesz és nincs többé menekvés. Vagy önszántamból fogadom magamba vagy erővel száll meg.
– Jól hallottad – mondom, és felhorkantok. – Napról napra az jár a fejemben, hogy már rég meg kellett volna ölnöm az apám. Ha már az elején... Most miden más lenne – felelem, aztán a megmasszírozom a halántékom, amikor kissé fájdalom hasít belé. – Az álmaim is tele vannak sötétséggel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Szer. Márc. 29, 2017 9:23 pm

Richard & Amelia

- Én úgy látom, Kupor túlteljesít a lehetőségeihez mérten - válaszolom kimérten. - Főként, mivel az irányítással párhuzamosan az addigi pozíciójában is helyt kell állnia, ráadásul nincs meg az a jogköre, ami egy miniszternek a rendelkezésére állna. Nem ismeri és nem is ismerheti teljességgel a rendszert, amit irányítania kell... Úgy gondolom, sokan alábecsülik a munkásságát. - Hogy ő is ezek közé az emberek közé tartozik, már nem teszem hozzá, hisz az imént fejtette ki a véleményét. Ha ebből nem is szűrné le, a megrovó pillantásom - nem lekezelő, sokkal inkább szórakozott jóindulatról árulkodik; egy szülő néz így a gyermekére, ha káromkodni hallja - magáért beszél.
- Ami pedig a halálfaló befolyást illeti, ez eddig sem volt másképp - vonok vállat. - Nem hinném, hogy erősödnének, csupáncsak elszemtelenedtek. - Már nem a cipőtalpunk előtt van a köpésük nyoma, hanem az arcunkon, viszont elég udvarias hölgynek tartom magam ahhoz, hogy ezt mégse fogalmazzam meg ennyire nyersen. - A növekvő hatalmuk legfeljebb annak tudható be, hogy az emberek ahelyett, hogy szembeszállnának, becsukják a szemüket és elbújnak valamelyik sarokba. Márpedig amíg ezen az ideiglenes tényezőn nyugszik a térnyerésük, nem többek, mint néhány poloska, akit azért nem taposnak el, mert bűzlenének. Elnézést a kifejezésért - szabadkozok a poharam mögül. - Dehát valóban, a csótányok is csak addig szaporodnak a pincében, amíg fel nem fedezik és le nem fújják őket bogárirtóval.
Addig cincognak, amíg nem jön a macska... Csak remélni tudom, hogy ha Rick befolyás alatt is áll, a halálfalókhoz továbbra sincs köze. Mikor beleolvastam a gondolataiba, gondosan odafigyeltem rá, hogy csak a számomra pillanatnyilag lényeges információkat kapjam meg. Különben még erősebb bűntudat gyötörne, amiért betörtem a magánszférájába, és ha a saját érdekében is, de valahol elárultam őt és így teszek most is, és minden egyes pillanatban addig, amíg az ujján a gyűrű és fogságban vannak.
- Szent Merlin - suttogom megdöbbenten. Ezek után nem nehéz elképzelni, hogy ennyire szörnyű a helyzetük... Szegény, szegény Rick! Szegény édesanyja és szegény Emmeline! - Sajnálom, Rick. - Őszinte együttérzéssel pillantok fel rá, majd, ha nincs túl messze tőlem, odalépek hozzá és futólag átölelem, ahogy egy jó baráthoz illik. Mégis csak azt érzem, hogy egyre súlyosabban nehezedik rám a lelkiismeretfurdalás. Bízik bennem, úgy, ahogy az apjában is megbízott, én pedig átverem úgy, ahogyan ő tette. Minden szavam hazugság egy kicsit, minden szavam méreg, de úgy érzem, az övé helyett az én bőröm alá szivárog, csúnya foltot hagyva a becsületemen.
Amint az apja megöléséről beszél és az álmaiban lakozó sötétségről, akaratlanul is a gyűrűjére vándorol a tekintetem.
- Folyton azt a nőt látom éberen és álmomban, akivel Voldemort végzett Halloween estéjén - suttogom immár magam elé. Legbelül magam is meglepődök a nem várt vallomástól, arcom azonban tökéletesen kifejezéstelen marad. - Ez az egész folyamatosan fertőz minket... A te döntésed, hogy teret engedsz-e neki.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Kedd Ápr. 04, 2017 8:52 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”


– Kupor ambiciózus, nem is lehetne tőle mást várni, de hiába az igyekezet. Nincs teljes jogköre, ez igaz, és itt a probléma gyökere. Nem szólhat bele mindenbe, nem tehet meg olyanokat, amit egy teljes jogkörrel és hatalommal bíró miniszterelnök nem kerül a helyére. Burjánzik a gaz, mondhatnánk akár ezt is a mostani helyzetre – mondom, majd belekortyolok az italomba. – De ezen vitatkozhatnánk. Nincs mindenki egy véleményen, de az biztos, hogy mindenki szeretné azt, hogy végre eldőljön az, hogy ki kerül végül a miniszterelnöki székbe a jelöltek közül. Úgyhogy ne nézz így rám.
– Ez igaz – mondom rápillantva. – Már nem csak a szart keverik, de arcul is köpnek – felelem, aztán Amyre nézek. – Bocsánat a megfogalmazásért.
A helyzet eddig sem volt túl rózsás, most viszont végképp nem az. Ez pedig sajnos addig nem is fog változni, míg a Nagyúr meg akarja szerezni a hatalmat. Ha a jó oldal elbukna, akkor nem is akarom elképzelni, milyen világ lenne. – A Nagyúr jelenleg biztos elégedett a dolgok alakulásával. Hamarosan valami érdekes fog történni, bár talán a váratlan és sokkoló jobban illik most ide.
– Köszönöm – mondom egy halovány félmosollyal. Anyánkat már nem hozhatja vissza semmi, de az a nap továbbra is fájdalmas emlék a számomra. Az az ajándék, amit aznap vettem neki még mindig megvan. A fájdalom és a harag emléke.
– Szörnyű lehetett látni – mondom, majd pár másodpercre lehunyom a szemem, aztán egy sóhajtás és egy pillanatnyi csönd után megszólalok. – Kezdek belefáradni az örökös harcba... Olyan könnyű lenne engedni a sötétségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 103


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Hétf. Ápr. 17, 2017 1:20 pm

Richard & Amelia

Én aztán nem néztem sehogy arckifejezéssel emelem meg a kezeimet.
- Ha már itt tartunk, te kire szavazol? Caramel, vagy Prewett?
Ezzel a választással azok is kénytelenek állást foglalni a háborúban, akik mindeddig tartózkodtak tőle. Persze, Cornelius nem képvisel szélsőséges eszméket, de sokkal inkább olyasvalaki, akit képesek lennének az orránál fogva vezetni, mintsem Fabian.
Csupán legyintek a szabadkozása hallatán. Bárhogy fogalmazzuk is meg, a helyzet ugyanolyan marad.
- Bocsásd meg a kérdésemet, Rick, de tudnom kell, hogy ez egyszerű következtetés, vagy... tudsz esetleg valamit, amit én nem? - kérdezem óvatosan.
Nem akarok kételkedni benne, mégis folyton okot ad rá. És azt mondják, aki egyszer a sötét oldalra téved...
A következő percekben szinte megelevenedni látszanak a gondolataim.
- És könnyebb lenne elviselni, hogy minden maradék boldogságodat felemészti? - kérdezem egyenesen a szemébe nézve. - Nem maradna semmid, Rick. Minden értelmét vesztené.

thanks
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   Hétf. Ápr. 17, 2017 1:51 pmAmelia & Richard


”Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.”


– Prewettre – felelem, miközben a fény felé tartom a poharam és figyelem, ahogy a fény megtörik az italban. – Caramel... Hogy is mondjam, könnyen megvezethetőnek tűnik. Még nem készült fel ő erre. Elhúznád előtte a mézesmadzagot és azonnal követné. Jelenleg Prewett a jobb választás – mondom Amyre tekintve, és elmosolyodva. Már amennyire végigkövettem ezt az egészet, úgy gondolom, hogy valóban jobb, ha Prewett kerül megválasztásra. Nem vagyok egy nagy politizáló, nem nagyon vagyok oda érte, de nem is ignorálom. Nem is tehetem, hiszen a Minisztériumban dolgozom, jó tisztában lenni a dolgokkal.
– Egyszerű következtetés. Tudod, hogy sokáig azon az úton jártam, hogy halálfalóvá váljak, a köreikben mozogtam. Még ha nem is voltam sok mindenbe beavatva, tudom, hogy a sikerek felvillanyozzák a Nagyurat. Most pedig igazán tarolt, nem igaz? – kérdezem felvont szemöldökkel pillantva Amyre. Ráadásul most nem tartok ott, hogy újra arra az útra lépjek. Vagy talán el se hagytam, csak szerettem volna. Nem tudhatjuk mit hoz a jövő, vagy a holnap.
– Volt bárminek is értelme? Az egész ott siklott félre, ahol apám kezdett nevelni én pedig vakon követtem. Az a maradék boldogság pedig csak illúziónak tűnik – mondom egy félmosollyal, majd lerakom a kezemből az időközben kiürült poharat. – Talán túl borongó vagyok, de még mindig úgy érzem, hogy nem találtam meg a helyem. Kísértetként bolyongok a világban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Rick & Amelia   

Vissza az elejére Go down
 
Rick & Amelia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: