HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mark & René #2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Mark & René #2   Szer. Jan. 25, 2017 5:22 pm
Mark

goes as planned

Amelia Bones. Amelia Bones. Úgy futtatom végig a nevét a fejemen újra és újra, hogy tudom, elsiklok valami felett. Valami fontos felett, viszont egyszerűen képtelen vagyok meglátni, mi is az.
Így nem tudom mihez viszonyítani a kialakuló jó véleményemet. Habár semmiképpen sem hívhatnám nőnek a lányt, mégis remek állása van és biztos vagyok benne, hogy jól is végzi a munkáját. Kedves és a többi. Emellett nagyobb nehézséget sem jelent, hogy ne áruljak el neki semmi fontosat magamról, csak olyan általános igazságokat köpök el, amik bárkire illenének.
Jófej tőle, hogy tényleg nemcsak felügyel rám, de azért egy kicsit szórakoztat is, amíg Markra várunk, bár nagyon frusztrál, hogy nem tudom hova tenni... talán nem is olyan fontos.
És az idő telik. Mark ugyanolyan hirtelen bukkan fel, ahogy velem is tehette, ezúttal viszont nem húzódik vissza (nem újabb rabot hozott), és miután váltanak pár szót (mintha óvodás lennék, akinek elbeszélhetnek a feje felett), már megyünk is. Elköszönök Amytől, hiszen vele nincs dolgom, sem gondom, a rossz benyomás pedig nem jellemző a családunkra. Persze, kivételek mindig akadnak, de ez most nem oda tartozik.
- Ha gondolod, elintézhetem, hogy tényleg egy barátnőmnél tudjak aludni. Nem akarok a terhedre lenni mindez után. - Szabadkozva pillantok fel rá, fogalmam sincs, végül is mi a terve. Mit mond, ha hazavisz? Másképpen is elintézhetem, hogy több időt töltsön velem, nem kell ilyen rohamléptekben haladni.

| notes |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Szer. Jan. 25, 2017 6:22 pm


René & Mark- Hülyéskedsz? Mától én vagyok a törvényes gyámod - jegyzem meg viccelődve. Hiába imádom a munkámat túlórával és minden egyéb finomságokkal együtt, máris oldottabbnak érzem a hangulatomat, pedig még ki sem értünk az épületből.
Hogy biztosan elfelejtkezzen az aggodalmairól, átvetem a karomat a válla fölött és addig sugdolózom neki a velünk szembejövők cikis sztorijait, amíg a kandallókhoz nem érünk. Reményteli szívvel engedem előre, ha nem téved el, vagy lóg meg előlem, máris félsiker lesz az utazás. Nem is kell csalódnom.
Miután én is megérkeztem, lopakodva nézek körül.
- Nos, azt hiszem, egyenlőre megúsztad a bemutatkozást - kacsintok rá a kislányra. - Nem vagy éhes? Szomjas? - Olyan hévvel nyitom ki a hűtőt, hogy kis híján csokoládék ezrei hullanak rám. Kézenfekvő a következő kérdésem: - Nasis? Fagylaltunk is van, ha szerelmi bánatban szenvednél.
Persze, arra én is itt vagyok - mondanám, ha nem érezném nagyobb bűnnek ezt az ártatlan és alaptalan viccet Louissal szemben, minthogy elhallgatom előle a húgával történteket, vagy megszegtem az aurori szabályzat egy pontját. Nem is értem, mire fel ez a nagy lelkiismeret, hisz mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy mióta először megpillantottam Theát, senki más nem keltette fel az... na jó, az érdeklődésemet talán, de semmi mást.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Csüt. Jan. 26, 2017 7:06 pm
Mark

goes as planned


Képes lennék megfeledkezni róla, hogy nem is a mesém a valóság. Képes lennék azt hinni, hogy kiérdemeltem a kedvességét, még flörtölni is képes lennék vele. Talán nem csak lennék.
Szórakoztatnak a történetei, így diszkréten kuncogom végig a sétát - azt pedig ne is kérdezze senki, az én kezem mikor karolta át a derekát.
Zavartalanul kandallózok át a Cavelier házba, ahol sötétség és hullaszag csend fogad. Szerencsére nem kell sokat várnom, Mark követ és felvilágosít... valamennyire. Úgy értheti, hogy egyedül vagyunk itthon, bár remélem, a magyarázkodós részre már vagy kitalált valamit vagy soha nem kerül rá sor. Egy emberben még bízok, hogy nem szól Louisnak, de lehet, hogy a családja nem tartaná meg ilyen szívesen a titkom.
- Egyelőre? - vonom fel a szemöldököm, miközben követem a konyhába, úgy tűnik. - Nem hiszem, hogy sor kerül rá, reggel már itt sem leszek. - Az a kérdés, hogy így hol is alszom majd pontosan, csak most jut eszembe, viszont egyelőre még magamban tartom. Biztosan mindenre van jó megoldás. - Nem, köszi, Amy-től kaptam még egy teát nemrég. - A britek és az ő teájuk. Egy hónapra letudtam az adagomat.
A szerelmi bánatra viszont felkapom a fejem és átgondolatlanul kérdezek.
- Louis pletykál neked rólam? - Felháborító lenne arra gondolni, hogy a bátyámnak van mersze, miközben az ő szerelmi élete sem éppen példamutató. Mondjuk őt nehéz lenne másképp elképzelni, de ez megint más kérdés. - Nem mintha hihetnél neki - fűzöm hozzá nem túl meggyőzően. Jobb lenne, ha más témát fejtegetnénk. - Egy olyat azért elfogadnék. - Rá is mutatok a kiválasztott csokira (csakazértse fagyit), remélhetőleg megkaphatom.
- És, mit csinálunk, amíg itt raboskodom? - kérdezem egy kicsit talán szemtelenkedve, de már nem viselkedik olyan aurorosan, hogy erre jobban kelljen figyelnem. Egészen olyan, mint amilyennek emlékeztem rá. Már amennyit én láttam belőle.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Csüt. Jan. 26, 2017 7:38 pm


René & MarkBevallom, hirtelen fel sem merül bennem, hogy bárki is megláthat minket, aki félreértelmezné, vagy elcsicsereghetné a párosunkat teszem azt Theának. Persze, az a valaki lehetne éppen ő is, hisz régóta dolgozik már a minisztériumban, mégis ritkábban futunk össze, mint bárki mással. Az igazság gyakran lehangoló, most viszont éppen kapóra jön - tudatosul bennem immáron itthon, a konyha felé tartva.
- Sosem tudni, mikor bukkannak fel. Ez amolyan Cavelier sajátosság - vigyorodok el. Épp ez az oka annak, hogy ebben a helyiségben kezdünk és nem máshol: szeretnék túl lenni a felvezető körökön, hogy utána elrejthessem őt a szekrényem legmélyén, vagy az ágyam alatt. Na jó, talán simán a szobám is megteszi.
- Nem pletykált - válaszolom meglepetten. Ha minden szemtanú és gyanúsított ilyen gyorsan elárulná magát, könnyebb lenne az életem és szebb a világ. - Ez általános törvény. - Pláne az ő korában, de ezt inkább nem teszem hozzá. Még azt hinné, lekislányozom. (És minden alapja meglenne rá.)
Engedelmesen nyújtom át neki a csokoládét, én ugyan nem fogom gyászolni - engem kell majd, ha egyszer tényleg rám borul a lavina, ami az imént fenyegetett. Fogyassza csak, ha jólesik. Addig is kikapok egy tegnapi rántott húst a hűtőből, és miután egy egyszerű bűbájjal megmelegítettem, elnyammogom.
- Úgy érted, ez alatt a pár óra alatt? - kérdezek vissza szórakozottan, félig teli szájjal, majd kihasználva, hogy üres a ház, helyet foglalok a konyhapulton, ami egyébként nem az észveszejtő teherbírásáról híres. - Mit csinálnak a mai fiatalok délutánonként?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Vas. Jan. 29, 2017 12:20 pm

- Mindent értek. - Szóval bármikor felbukkanhatnak bárhol. - Ez azt is megmagyarázza, miért vagyok most itt. - Nem félek rávigyorogni, mostanra már biztos vagyok benne, hogy nem lehet belőle bajom.
Nem is bánom, hogy a feltankolással kezdünk, utána nem lenne gond, ha elkerülném a családja aprajanagyját. Biztosan rendesek, de minél kevesebb komplikációval szeretném megoldani ezt a napot.
Nem hiszek neki, mikor Louist akarja kimenteni, ezért csak szúrósan nézek rá, duplán, mivel a bátyámtól sosem kérdezhetem meg, mi az igazság. Elvégre itt sem vagyok.
Egy csokira azért lecsapok, engedelmesen meg is ajándékoz vele, jóban leszünk. Mármint… nem lehetünk jóban igazán, valószínűleg soha, de legalább nem lesz elviselhetetlen a vele töltött idő. Egyelőre elég ez.
Szórakozottan figyelem, ahogy a maradékot eszegeti, semmi ijesztőt vagy "hatalmasat" nem találok benne, pedig hogy szúrja a Nagyúr szemét! Talán pont azért, mert bárhol, bármikor feltűnhet?
- Többnyire az iskola előtt ugrókötelezünk - emelem égnek a pillantásom. - Csak azért, mert van köztünk három év meg egy jó állás, annyival nem vagyok kisebb. - Játékos mogorvasággal adom elő a kislányok nagylányvagyok beszédét.
- Nézzünk meg egy filmet - vonom meg a vállam. - Mesélj a munkádról… - Tippelgetek, aztán harapok a kibontott csokimból, hogy húzzam az időt. - Hogy mizu Louisval. Vagy a barátnőd.., hogy is hívják? Vagy uuu, tudod mit? - Izgatottan fészkelődök, aztán keresek magamnak is egy ülőhelyet. - Legjobban a "hogyan tértem vissza hamvaimból" sztori érdekelne, esetleg a bátyám szerepével kiegészítve. - Lányosan csacsogva adom elő magam, így még véletlenül sem gyanakodhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Hétf. Jan. 30, 2017 8:23 pm


René & Mark- Bár jobb szeretném, ha nem így lenne - mosolygok vissza rá. Na, nem úgy értem, hogy bár ne lettem volna ott, hogy megmentsem; arra próbálok célozni, hogy nyugodtabb szívvel hunytam volna álomra a szemem, ha egyáltalán bele se keveredik. Dehát ezt már azóta tudja, hogy a Minisztériumban bevallottam, aggódom érte.
- Na, nem hiszel nekem? - kérdezem kiskutyaszemekkel, mikor olyan csúnya pillantást kapok válaszul, hogy ha ölni tudna vele, bizony másodjára is elkezdhetnék rendezni a temetésemet.
- Biztos vagy benne? Én már olyan öreg vagyok, nem is csinálok semmit a szabadidőmben - vonok vállat, persze, hisz általában nem is hagyok magamnak szabadidőt.
Elnevetem magam a rengeteg kérdésen.
- Újságírónak készülsz? Nincs az a film és annyi film, ami alatt átbeszélhetnénk mindezt - mutatok rá, más kivetnivalót ugyanis nem találok az ötletében. Egyébként is szeretek beszélni, hát még, ha valaki fel is biztat!
Miután lenyeltem és öblítettem az utolsó falatot is, néma intéssel jelzem, hogy eljött az ideje meglátogatni a szobámat. Megérkezve a végállomásra egy újabb, pálcás legyintésbe kerül, hogy a világháborús övezetet idéző papírjaim szép sorjában a szekrénybe vándoroljanak. Miután ez megtörtént, a fiókok egyként zárulnak le. Nem hinném, hogy Renének eszébe jutna kutakodni, de hát senkinek nem ártott még meg némi kis óvintézkedés, és egyébként is így van rendjén.
Épp csak lehuppanok az ágyra, mikor megérzem a bútor alól kisettenkedő Elladora karmait a lábamon - úgy csimpaszkodik fel rám, mint egy kis majom, és meg sem áll, míg az ölembe nem bújhat. Gyengéd mosollyal az arcomon kezdem simogatni a kis bundást.
- René, bemutatom Elladorát. Elladora, ő itt René.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Szomb. Feb. 04, 2017 2:33 pm
Mark

goes as planned

- Én mondtam, hogy hazamegyek... - nézek rá sokatmondóan, pontosan azt mondóan, hogy ő tehet róla, hogy most bébiszitterkednie kell.
- Jaj, ne csináld már - lököm meg a vállát játékosan, amikor az édes pillantásokkal próbálkozik. - Nagyon jól ismerem ezt. - Louisval annyira megtalálják a közös hangot, hogy már nem is tudom, melyikük kezdett a másikukra hasonlítani. Bárcsak immúnis lehetnék erre a nézésre. Nagyot sóhajtok. - Akkor sem hiszem el, hogy nem pletykáltok... - Még mindig gyanakodva méregetem, de korábbi felháborodásomról már meg is feledkezem. Mit is érdekel engem, ha a magánéletemen csámcsognak? Nem olyan szaftos az.
- Szóval csak van szabadidőd. Azt hittem, te vagy a munkamániás. - Ha már mindenkire valamilyen jelzőt kell szabni, egyértelműen ezt érdemli. Bár azt már nem tudnám megmondani a bátyám, vagy... más forrás alapján jutottam erre az elképzelésre.
Viszont most nekem kell kitalálni, mihez kezdjünk az idővel, így fel is sorolok pár ötletet. Nagyon nyitott beszélgetőpartner vagyok, szívesen meghallgatom bármelyik sztoriját.
- Inkább filmet kéne forgatni rólad akkor, nem cikket írni - vigyorgok rá. - De ügyesen kikerülted az összes kérdést. Na nem baj, tőlem unatkozhatunk is. - A rabság amúgy sem lehet élvezetes dolog, nem igaz? Bár nem szeretnék a szükségesnél többet szenvedni.
Meg sem kéne lepődnöm, hogy amint leültem, már megyünk is tovább. Keresek egy szemetest, kidobom a csokim papírját és készségesen követem. A szobája állapotából ítélve megerősödik bennem a munkamániás elképzelés. Hogy tud ilyen kuplerájban bármit is megtalálni? Férfiak.
Gondosan elpakol mindent, sőt, el is zár mindentől. Szóval tele van titkokkal a szobája? Hazahordja a munkát. Igazából nem is érdekel a sok auroros hablaty.
Ülőhely után nézelődök a magam részére, amikor felfigyelek Mark kis barátjára.
- De drága! - Engedek a lelkesedésemnek és letérdelek a földre, Mark elé, de igazából a fiúval nem is foglalkozva. Megszaglásztatom magam a cicussal, aztán pedig bátran megsimogatom, ha nem akar felfalni, de hát olyan kis gyönyörű, hogy az képtelenség is volna.
- Szép kis neved van, illik hozzád. - Kis hercegnő a macsek és nem kételkedem benne, hogy Mark el is kényezteti.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Vas. Feb. 05, 2017 12:21 pm


René & Mark- Nem ezen volt a hangsúly, René. - És ezt ő is nagyon jól tudja. Rossz kislány! Ami azt illeti, még reggel sem szabadna, hogy útra kelljen, de nem tarthatom aranykalitkában, amíg nem vetül rá a gyanú árnyéka. Meg egyébként is, miért tenném? Nem vigyázhatok mindig mindenkire, saját maga helyett is...
- Nőnek tűnök? Nem. Akkor a melleimet fogdosnám. Szóval ne, ne aggódj emiatt. - Ha tudná, mennyire alaptalan a feltételezése, tekintve, hogy Louissal még csak nem is beszélünk... Lehet, hogy épp ez az oka a törődésemnek? Vagy az, hogy a saját húgom nem hagyja, hogy kibontakoztassam a védőösztöneimet? Egyre jobbak a lehetőségek.
- A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást - vonok vállat.
De azért elgondolkozok. Munkamániás? Egészen más tudni és hallani valakitől. Én is olyan begyöpösödött, unalmas alakká váltam, mint mások? Olyanná, aki azért nem ápolja kellőképp a kapcsolatait, mert túlságosan leköti, hogy álomba dolgozza magát? A tünetek maguktól beszélnek. Könyörgöm, már egy kanapét is vitettem az irodámba! Többet alszom ott, mint a saját, vagy a barátnőm(?) ágyában.
- Nem lenne elég hatásos és méltó, ha a lépcsőn menet kezdenék bele - vigyorodom el. Nem kell aggódnia, nem szorulok biztatásra, ha szófosásról van szó.

- Foglalj helyet nyugodtan - paskolom meg magam mellett az ágyat. Igazán nincs mitől félnie, egy pillanatra sem tápláltam/táplálok hátsó szándékot az ittlétével kapcsolatban. Mondjuk mégiscsak jobb lenne, ha nem térdelne előttem.
- Nem igazán. Elladora Ketteridge-ről kapta - jegyzem meg csak úgy mellékesen. - Ugye, drágám? - Egyre szélesedő mosollyal vakargatom meg a kis állát, mire ő azonnal lehunyja a szemeit és dorombolni kezd.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Vas. Feb. 05, 2017 4:52 pm
Mark

goes as planned

Hát persze, ha a nevemet is a mondat mögé teszi, sokkal hatásosabb. Egészen elszégyellem majd magam tőle vagy mi? Igenis hangsúlyos, hogy nem engedett haza. Mindenkinek hazudnunk kell. Bár abban már úgyis van gyakorlatunk, mi? Nem is tudom, hogy a hely vagy a kor teszi, hogy már senki sem tudja, kiben bízhat.
Mindenesetre nem szemtelenkedem vissza neki tovább.
Felnevetek a védekezésén, igaza lehet - de csak lehet, és nem adom meg magam, hogy a fiúk nem beszélnek ki senkit.
- Akkor a te korodban is jár még a szórakozás - világítok rá, még mielőtt megsértődne. Ha van szabadideje, plusz szereti a munkáját, plusz öreg (hahaha), akkor is jár neki a móka. Ergó (hogy értelme is legyen az összevetésemnek), nem én vagyok az egyetlen, aki jó szabadidős tevékenységekkel tudna előállni.
Főleg azután, hogy egyetlen kérdésemre se válaszol. Akkor filmet nézünk?
- Uuu - nevetem ki a magyarázatát, ami nem túl erős. Most komolyan? Nem lenne méltó? Ehh. Előbb-utóbb úgyis minden választ ki fogok csalni belőle, már csak a saját szórakoztatásomra is. - Kíváncsivá tettél.

A cica miatt vetem a földre magam, muszáj megdögönyöznöm egy kicsit. Nem is ember, aki ne akarná ugyanezt tenni.
- Zavarna, ha itt maradnék? - Felvonom a szemöldököm; nem mintha flörtölni akarnék Markkal, de most komolyan, ez egy kihagyhatatlan helyzet. Már, amíg engem zavarba nem hoz valami csavaros visszavágással, így engedelmesen mászom fel az ágyra és magam alá húzom a lábaim.
- Na és? Attól még illik hozzá. Elladora Cavelier. - Nekem szépen cseng, a cica is édes és puha, így nem igazán számít, kiről kapta a nevét.
Igyekszem úgy simogatni a macsekot (mert azért erről a helyváltoztatás ellenére sem mondok le), hogy elkerüljem Mark kezét.
- De akkor miért ezt választottad? - kérdezem meg mégis. Csak tetszett neki vagy ilyesmi, nem?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Szer. Feb. 08, 2017 9:52 pm

- Hé! Úgy mondod, mintha valami vén szatyor lennék - reklamálok sértetten. Hát nem ismeri az aranyközéputat?
És még ki is nevet. A kérdésem mégis inkább kihívóan cseng, semmint számonkérően.
- Még csak most?
Talán túlságosan is kihívóan. Azt hiszem, ideje visszább vennem a Mark Cavelierségemből.

De nem csak nekem. Na ne. Nem, nem, nem, ezt nem kezdhetjük el. Sem az idő, sem a személye, sem a körülmények, sem a helyszín nem alkalmas erre, tehát összességében: nem.
Szerencsére nincs is szükség rá, hogy válaszoljak, vagy győzködnöm kelljen, hisz alig egy pillanattal később már mellettem simizi Ellát.
- Kétségkívül - bólogatok magamhoz képest szűkszavúan. - Mert épp egy Elladorás csokibéka volt nálam, mikor hazahoztam őt. Meg hát, egyébként is ő a legdö... menőbb csokibékás boszorkány.
Ezt Dora is tudja, ezért ilyen kis talpraesett.
- Na, ha még mindig kíváncsi vagy, kezdődhetne is a kérdezz-felelek - dörzsölöm össze a tenyereimet... majd lehervad az arcomról a mosoly. - Persze, ezt általában vajsörrel szoktunk lefojtatni. Vagy mézborral. Vagy bármi mással. Gondolod, józanul menni fog? - fordulok Renéhez szinte kétségbeesetten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Pént. Feb. 10, 2017 3:19 pm
Mark

goes as planned

Felháborodásán csak a szemeimet forgatom, nem jó neki semmi sem. Még szerencse, hogy nem az én dolgom a kedvére tenni, biztosan nem lennék ügyes benne.
Továbbra is csak kinevetem, amikor elégedettnek hangzik a kíváncsiságommal, de nem elég elégedettnek az időzítéssel. Lehet, hogy csak egy kicsit én is szeretném piszkálni, bár az kétségtelen, hogy nem vagyok ennek akkora mestere. Ahogy kicsúsznak a számon a szavak, engedelmeskedem a kérésének. Ez Mark Cavelier. Nemcsak hogy Louis bestije, de még csak nem is kedveltem soha. Csak azért, mert most.. összesodort minket a.. sors, igazán nem kell ezen változtatni.
Igyekszem nem kínosan érezni magam valamiben, amit én kavartam, mégis igyekszem megtartani tőle a baráti távolságot.
- Nem tartasz semmit az éjjeliszekrényben? - Bökök az említett felé, hátha rejteget magában valami kis titkot, ami most segíthet ezen. Máskülönben muszáj lesz megoldanunk kedvcsináló helyett is, bár ezt nem feltétlenül érzem bajnak. Valószínűleg jobb is.
- Akkor kezdjük az elején. - Elvigyorodok és kényelembe helyezem magam, feljebb ülök az ágyon, szembefordulva vele. - Mi a fene történt veled? Mielőtt "meghaltál". - Louis említette az őrülteket, kamikazékat és efféle színes jelzőket, amik valószínűleg mind Markra vonatkoznak, azonban rendes felvilágosítást nem adott. Mark él, juhé. Egyértelmű, hogy nem hitte halottnak, mivel majdnem elfeledkezett erről a részletről, amikor Markról és Theáról beszélt. Althea! Emlékszem én.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Hétf. Feb. 13, 2017 8:43 pm

Elgondolkozva ráncolom a homlokomat.
- Nos, lejárt gumi nem gumi, szóval tulajdonképpen semmit - válaszolom automatikusan, anélkül, hogy egyáltalán végiggondolnám a kérdése okát, vagy hogy milyen információkat osztok meg vele. Nos, talán kezdhetnénk a pótlást az előbbivel: - Miért?
Végül is nem róhatnak felelősségre kiskorú megrontásáért, csak mert elárultam, mit tartalmaz a szobám egy bútorjának valamely fiókja. Az ágyamon ülve. Mellette ülve az ágyamon.
Dehát az csak jó, ha emlékeztetem a szexuális élet legfontosabb biztonsági tényezőjére! A francba... Nem úgy értettem!
Nem!
Egy köhintés kíséretében térek vissza a cseppet sem zavarba ejtő jelenbe.
- Segíteni próbáltam néhány barátomon, akiket halálfalók csaltak csapdába. Ők megmenekültek, én viszont nem voltam ilyen szerencsés - vonok vállat. - Illetve annyira azért mégis, hogy Louis rám találjon.
Bármennyire is fújjak rá jelenleg, sosem fogom tudni eléggé meghálálni azt, amit értem tett. Dühítő.
- Te jössz! - dörzsölöm össze a tenyereimet, miközben hozzá hasonlóan kényelembe helyezem magamat. - Hallani akarom a legviccesebb beauxbatonsos sztorit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Csüt. Feb. 16, 2017 10:14 pm
Mark

goes as planned


Először nem is értem, miről beszél, aztán koppan a dolog, én pedig nevetésben török ki.
- Valami piára gondoltam. Azt mondtad, vajsörrel szokás, és azt gondoltam... - Legyintek és tovább nevetek. - De most már eleget tudok, köszönöm. - Elkószáló tincseimet újra és újra kisöpröm a szememből. - Bár ha szabad javasolnom, töltsd fel a készleteidet. - Kacsintok rá, aztán nevetgélek tovább, most már kicsit visszafogottabban. Hát ez haláli! Még hogy semmi..!
Ezután bár kicsit nehezen állok át, de szívesen hallgatom Mark hősies történetét. Szóval kamikaze. Louis nyilván nem érti, milyen lehet, ha az embernek sok barátja van és ezért sok felé kell figyelnie.
- Szóval te voltál a nap hőse, Louis meg a tied. - Egyszerű kis konklúzió. - Nem értem, miért nem tudta senki, hogy igazából jól vagy. Vagy legalábbis életben. - Még ha a halálfalóknak nem is csacsogták volna el, de senki sem tudott róla. Ezért volt olyan meglepetés a halloweeni megjelenése - bár meg kell hagyjam, az időzítés nem is lehetett volna jobb.
- Erről nem volt szó! - háborodok fel. - Hősünk, Monsieur Mark Cavelier sztorijait szeretném hallgatni, amíg el nem alszok rajtuk, nem pedig olyan történeteken agyalni, amin még csak nevetni sem fogsz. - Nem mondom, hogy a Bauxbatonsban minden nap egyforma, de a vicces meséket át kell élni, szavakkal már nem ugyanolyanok - gondolom, ez minden baráti/bármilyen körrel így van.
- Mi egyébként is angyali gyerekek vagyunk - mosolygok rá és megjutalmazom pár szintén angyali pislogással is. - Komolyan és szabálykövetők. - Dunsztja sem lehet róla, milyen az iskolám, hadd húzzam vele.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Szomb. Feb. 18, 2017 8:22 pm

Jó pár másodpercig csak nézek Renére kimeresztett szemekkel és kifejezéstelen arccal, ótejóég, de amekkora sokkot kapok, olyan harsány nevetésben török ki. Az sem zavar, hogy Ella karmolása még a farmeromon is átüt, úgy megrémül a hangzavartól: mielőtt észbe kaphatnánk, már el is iszkol. Bocsesz.
- Igen, tényleg nem ártana - válaszolom a könnyeimet törölgetve. - Nos hát akkor... - Elröhögöm a mondat végét, vagy inkább ami lehetne. - Ami azt illeti, van egy kis készletem.
És már fel is pattanok, hogy kitárhassam a szekrényajtómat.
- Válassz bátran - intem magamhoz a kislányt is. Azonban amint kinyújtaná a kezét az ital után, finoman elkapom a csuklóját, vagy a karját, amit éppen érek. - Előbb titoktartási szerződést kötünk. Még csak az kéne, hogy az Azkabanban kössek ki - teszem hozzá elvigyorodva.
Egy könnyed, nonverbális varázzsal csukom vissza az ajtót, miközben az asztalomhoz indulok és tényleg megfogalmazok számunkra egy szerződést ami felment mindennemű felelősség alól. Végül halálos komolysággal tolom felé a papírt és nyújtom a tollat, hogy ha aláírta ezt a kis finomságot, kezet foghassunk.
És újra elnevethessem magam.

Amint elláttam magunkat egy-egy pohár itallal, bele is foghatunk a kérdezz-felelekbe.
- Nem olyan időket élünk, mikor meg lehetne bízni bárkiben is. Persze, kivételek akadnak... - fintorodom el keserűen. Kivételek, mint például Thea. Jóllehet, abban az esetben, ha nem ébredtem volna fel, ha nem lett volna...
Nem, nem, erre még mindig képtelen vagyok.
- Hát persze - mosolyodom el. - De rossz úton jársz, ha tényleg azt hiszed, hogy el lehet aludni a sztorijaimon. Úgy hogy nyugodtan mesélj csak, majd én felébresztelek - kacsintok rá, majd nagyot kortyolok a poharamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Vas. Márc. 05, 2017 3:33 pm
Mark

goes as plannedA kis készlet gyenge kifejezés, azonnal be is hajolok a szekrénybe, hogy átnézzem magamnak az üvegeket. A legédesebbet keresem, bár Cavelier elég fickós, remélhetőleg nem csak vodkát és whiskyt tart.
- Mi? - nevetek fel és értetlenül nézek rá. Milyen szerződés? És milyen Azkaban? - Már tizennyolc vagyok! Számolj utána! - Rányújtom a nyelvem. - Ezért nem jutsz Azkabanba, maximum Louis fog rád csúnyán nézni... - Imitálom is a bátyám várható reakcióját, összehúzott szemeit. - Jobb a titoktartás - egyezek bele végül, mert azért mégsem szeretném, ha ez tenné tönkre a barátságukat, meg egyébként is, a mi... az én összes kapcsolatomat. Lenne nemulass. Hol van hát az a szerződés?
Fájósra nevetem a hasam, az a helyzet, hogy nehezen tudom ezt komolyan venni, csak az a lényeg, hogy a családom ne szimatolja meg. Nem félek, hogy megtörténik, könnyen lógok el, Mark meg valószínűleg könnyen titkolózik - jó aurorhoz méltón. Mégis kezet fogok vele, miután aláfirkantottam a nevemmel a papírt.
- Én is kapok egy példányt? -

- Szóval ezért vesztetek össze. - Újabb egyszerű konklúzió. A bátyám nem akarta az orromra kötni a részleteket, igazából csak anyával beszélt Markról, hogy mégis él, juhu, de hát már fura volt az is, hogy nem hozta haza és rémített halálra mindenkit vele. Az azonban nem áll szándékomban, hogy bármelyikőjüket is rávegyem, béküljenek ki, elég nagy fiúk már. A gondolattal viszont eljátszom, mit csináltam volna a helyükben... de talán jobb, hogy kimaradtam belőle.
Mindent viszont nem úszhatok meg, és ha választanom kell, Louis hülye fejét mentem meg Marké előtt. Bosszantó, hogy ez mennyire lehangol most.
Semmi vicces sztori nem is jut eszembe, azért vagyok itt, hogy róla tudjak meg többet, nem hogy ezen agyaljak, így nem, nem akarok. Mégis ragaszkodik hozzá, így pedig kénytelen vagyok...
- Tudnod kell, hogy van nálunk egy ikerpár. Mindenlébenkanál típusú lányok, a suli fontos emberei már az első évtől kezdve, nem emlékszem olyasmire, amiben ne lettek volna benne. Nagyjából egy éve megvicceltek egy másik lányt. Először százfűléfőzetet adtak neki, azt mondták, a harmadik tesójukra fog hasonlítani a lány... Na mindegy, szóval természetesen nem így lett. A gyógyító nálunk egy elég gebe nő, hatalmas bibircsókkal az orrán... Kitalálhatod. - Mosolyogva emelem a számhoz a poharat, kortyolok kettőt. - Eztán szerelmi bájitalt adtak neki. Egész este rohangált a gyógynövénytan tanár után. Mindenki jól szórakozott rajta, főleg, hogy a gyógyító alig bírta lemosni magáról a dolgot. Nyílt titok, hogy odavan a fickóért. - Szélesen vigyorgok, aztán megvonom a vállam. Nem olyan nagy sztori ez, és fogadni mernék, hogy átélni ő sem élvezte volna.
Ilyen ez a beavatás.
Mindegy.
- Milyen aurornak lenni? Egész nap a bűnt üldözöd?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Kedd Márc. 14, 2017 11:28 pm
Mark & René
- Maximum? Hát inkább az Azkaban, mint Louis csúnya nézése - válaszolom sápítozva, és olyan mozdulatot teszek, mintha a verítéket törölgetném a homlokomról. - Mikor lettél nagykorú? - Most már ketten nézünk összevont szemöldökkel, homlokráncolva a másikra. Tényleg nem ártana megjegyeznem a szülinapját sem, bár a dátumokkal mindig is hadilábon álltam, szóval ezúttal miért is remélnénk csodát?
Komoly arccal figyelem, amint aláírja a szerződést, és ugyanígy rázok kezet vele. Üzletet nem viccelünk el.
Válasz gyanánt színpadiasan csettintek egyet, mire valóban elkészül egy másolat. Nos, tény, hogy nem lesz hosszú életű, de nem is repesnék, ha a későbbiekben bizonyítékként szolgálna... mondjuk, véletlenül épp Louis számára. Sosem lehet tudni.
- Micsoda? - pislogok nagyokat. Hogy összevesztünk volna? Kétlem, hogy a bátyja említette, én direkt kikerültem ezt a témát, René pedig mindeddig tökéletesen gyanútlan volt. Változott valami, vagy egyszerűen csak nem akarta az orromra kötni? És ebben az esetben miért tette meg most?
Nagyon sunyi a kislány.
- Igyunk... - emelem poharam, még mielőtt az ő sztorijára kerülne a sor. - a költözésedre. - Csak úgy tűnt, vagy tényleg nehezemre esett nem azt mondani, hogy Louisra? Ez már tényleg elég súlyos lelkiismeret furdalási tünet, pedig nekem ugyan nincs mit megbánnom!
Mégis valahogy keserűbb ez a cucc, mint amilyennek kéne legyen.
- Kreatív - nevetek fel. - És mi a helyzet a te csínytevéseiddel?
Le sem tagadhatja, hogy létezik ilyen témakör is.
- Most már igen - húzom ki magamat büszkén.- Egész nap, egész éjjel, és meg merem kockáztatni, hogy még álmomban is.


edit by


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Pént. Márc. 17, 2017 1:28 pm
Mark

goes as planned- Édes vagy - nevetek fel. Én meg elég szabadszájú, ha bárki kérdezné, úgyhogy egyáltalán nem okoz problémát ilyet mondanom neki. Főleg, mivel tényleg aranyos, hogy ezt mondja - mintha Louis tényleg tudna hosszútávon csúnyán nézni. - Az Azkabanból szerintem nehezebb kijutni, mint meglágyítani a bátyám szívét. - Nevetgélek tovább huncutan, ki tudná ezt nálam jobban? Vagy nála? Bizony, Louis, ismerünk, mint a rossz pénzt.
- Múlthéten - szúrósan nézek rá, hogy egy rossz szava se legyen ellenem. - Az már igenis számít! - Mert azt, hogy januárig nem kapok ki szeszt vagy cigarettát (nem mintha dohányoznék, de így mi értelme nagykorúnak lenni?) a legnagyobb baromságnak tartom. Persze, csalni még mindig tudok, mindenki bedől a megvariált személyimnek, de na.
Megfontoltan ütjük nyélbe a szerződést, a saját példányomat is átfutom, szeretem a színpadiasságot, szeretek játszani. Ez egyébként sem egy megszeghetetlen eskü, így pedig nem sokat ér valójában, míg mókának remek.
Nem is gondoltam volna, hogy valaha lesznek pozitív gondolataim Cavelier-vel kapcsolatban.

- Ugyanmár. - Legyintek, amikor úgy csinál, mint aki nem érti a dolgot. - Nem volt sztori. Még ha nem is beszélünk sokat, azért ha elkezd dumálni, valahogy belekerülsz a mondandójába. - Nem gondolhatta, hogy Louis képes lenne hallgatni... éppen ezért is lepett meg, hogy senkinek sem beszélt Mark állapotáról. Hogy lehet valaki akkora tökfej, hogy csak rosszkor marad csöndben? Hát persze, hogy az én egyetlen bátyám.
Annyira belefeledkezem mindenbe, hogy a költözésemről meg is feledkeztem. Ennek szerencsére nem adom jelét, vigyorogva koccintok vele, de csak akkor emlékszem vissza az én sztorimra, amikor már az italból kortyolok. Hm. Jól csinálom.
Könnyen el is mesélem neki életem legcikibb történetét, de végülis örülök, hogy jót nevet rajta. Nem vágyom a felismerésre a szemében és egyébként sem árultam el magam semmivel.
- Én? Mondtam, hogy jó kislány vagyok. - Pontosan azt mondtam, hogy mindenki jó kislány a Bauxbatonsban, még a fiúk is (haha), de ez már részletkérdés. Az ő dolga, hogy elhiszi-e nekem vagy sem, de biztosan nem fogok olyan csínyt mesélni neki, amit én követtem el. Kezdhetném a mai nappal, mi? Na nem.
- Az azért fárasztó lehet. - Húzom el a számat. - Nem hiányzik egy kis kikapcsolódás? - Nevetve megbillegtetem ujjaim között a poharamat. - Ne érts félre, én is szeretnék hasznos lenni... már ha anyám hagyná, de... Azért nem örökké. Ki mentene meg végül engem a munkától? - Lebiggyesztem az alsó ajkam, majd újra kortyolok egyet-kettőt az italomból. - Amíg Louisval fújtok egymásra, majd én segítek neked ebben. - Vigyorgok rá, még bólintok is a nagyszerű ötletem mellé. Nem lehet folyton dolgozni, az szörnyű lenne.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Vas. Márc. 19, 2017 5:55 pm
Mark & René
- Igen-igen - bólintok mélységes egyetértéssel. - Múlthéten? Persze, hogy számít! Ez esetben mindenképp innunk kell az egészségedre.
És így is teszünk. Bocs, Louis.
Bármilyen más esetben hízelgő lenne, hogy Louis ennyi figyelmet szentel szerény személyemnek, és tulajdonképpen most is az, csakhogy jobban lefoglal, hogy a) miket mesélhetett Renének b) milyen csúfos lebukást hajtottam végre c) milyen ravasz ez a kislány, hogy észrevette! Mire idáig jutok a gondolatmenetben, már összeszűkített Louis tekintettel méregetem őt. Gyanús, felettébb gyanús...
- El tudom képzelni - jegyzem meg cinkos mosolyt villantva.
Meglep az ajánlata, de igazán egyszerű magyarázatot találok rá... Mind elméletileg, mind fizikálisan: mielőtt a következő //a leírtaktól következő// kortyát gördítené, ráfogok a poharára, így akaratlanul a kezére is. Tekintetünk egy rövid, mégis túl hosszú pillanat erejéig összefonódik.
- Azt hiszem, elég lesz mára - magyarázom kisfiús vigyorral, mielőtt félreértené a helyzetet, ugyanis a mozdulat miatt kissé közelebb kerültünk egymáshoz az eddigiekhez képest.
Egy oldalpillantás biztosít róla, hogy már az üveg fele elfogyott, szóval a gyanúm megalapozott.
- Készítek neked türcsit és előkészítem a vendégszobát, amíg lezuhanyzol. Mármint, gondolom szeretnél.


edit by


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   Hétf. Ápr. 17, 2017 3:51 pm
Mark

goes as planned

Megenyhülök, amiért nem vitázik velem az érettségemen és jól szórakozunk. Annyira, hogy kezdek megfeledkezni a régi ellenszenvemről, elcsacsogom Louis csacsogósságát, és felelőtlenül kortyolgatok az italomból.
- Sosem ártottam neked, nem gondolhatod, hogy rossz vagyok. - Mutatok rá szavakkal, de még az ujjammal is erre a nagyon fontos pontra. Sosem ártottam neki. Erre jobb, ha iszok még egy kortyot, csak azért, hogy ne járjon tovább a szám. Legalábbis erről, mert a csöndnek nehezen tudnék elköteleződni.
Nem tudom, a mondandóm melyik része nem tetszik neki, hiszen éppen felajánlottam a barátsági szolgáltatásaimat a felvidítására és kikapcsolására, amit mostanában egyetlen Deveroux sem látott el. Csúnya Louis. De legalább itt van nekem a megfelelő idő! Csuda mókás megbízatás lesz ez.
- Ne flörtölj velem! - szólok rá nagy komolyan (legalábbis számomra így tűnik), majd felnevetek. Még hogy elég lesz... Persze, aztán majd most előrebukik, mert azt gondolja, mindent szabad, de hah, nem, nem ám! Lezuhanyzok?
- Ööö... - Várj, lezuhanyzok? Semmi nyuszóka-puszóka? Talán egy kicsit tényleg becsiccsenthettem, de ez azért fáj. - Igen. Tusolok. - És már megyek is, szépen leteszem először a lábaimat, azután a súlyomat utána. Huha. Fürdő. Jövök. Még jó, hogy a poharat kivette a kezemből. Nem értem, ő miért nem hunyorog máris a fejfájástól. Vagy csak én ittam sokat? Nem is... De megyek. Tusolás. Az jót tesz majd.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mark & René #2   

Vissza az elejére Go down
 
Mark & René #2
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: