HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily & Severus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Lily & Severus   Csüt. Ápr. 28, 2016 3:31 pm

Lily & Severus

Egész éjszaka éberséggel küszködtem, ha pedig pár órára mégis sikerült álomba merülnöm, holtbiztos, hogy vagy én öltem meg valakit, vagy engem nyírt ki valaki. Szó szerint holtbiztos.
Mondanom sem kell, ezek után mekkora örömmel keltem fel és indultam neki az első órámnak, a szokásosnál is több tarkócsapást osztogatva, mivel a griffeseknek és a hugrásoknak kellenek ezek a plusz mellékletek ahhoz, hogy átmenjen a tananyag. Hihetetlen, hogy sosem tanulnak meg feltűnés mentesen levelezni és puskázni. Ha tartanék korrepetálást, biztosan ez lenne a témánk, mert a módszereik gyatrasága már komolyan kezd az idegeimre menni.
Szerencsére viszonylag távol vagyok a türelmem végétől, mire elérkezik a lyukas órám. Egyszerű embernek mondhatom magam, ugyanis a csengő olyasféle érzést vált ki belőlem, mint Salazar Slytherinből a pillanat, mikor megalkotta a Titkok Kamráját. Eleresztek egy fáradt sóhajt, majd szép sorjában mindenkitől elkapkodom a dolgozatát (kezdve az idiótákkal), és kirontok a tanteremből. Út közben, a lépcsőre várakozva még elcsórok valamelyik alsóstól egy pennát, majd zavartalanul sétálok tovább a birtok felé.
Kifejezetten erős szél fúj a tóparton, de miután megtalálom a legelzártabb helyet, ez sem gátolhat meg abban, hogy teleszórjak mindenkit Troll osztályzatokkal, vagy hogy meggyújtsam a mai nap első cigarettáját.
Mikor végeztem létfontosságú teendőimmel, előbújok a fedezékemből és elfekszem a parthoz közeli füves részen. Valóban sosem voltam kifejezetten oda a természetért, sőt. Jelenleg is sokkal csábítóbb és megnyugtatóbb számomra bármelyik sötét, eldugott helyiség, ami az alagsorban van, mostanság mégis rászoktam a kint való lődörgésre. Itt nem mer zaklatni senki, csak úgy vagyok.
Mivel a tűző napon egyre inkább kezd melegem lenni feketében, egy gyors mozdulattal feljebb tűröm a pulcsim ujját - épp idejében ahhoz, hogy a szemem sarkából mozgást észleljek.
- Avery? - ülök fel teljesen, hátrafordulni viszont egyenlőre túlságosan lustának érzem magam. Valószínűleg az egyetlen, aki ilyenkor is (meg bármikor máskor is) bele mer zavarni a nyugodt, magányos pillanataimba.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Csüt. Ápr. 28, 2016 9:50 pm


lily & severus


Amit Emmeline-től hallottam a gyűlésen, nem akartam elhinni. Mármint, számítottam rá, hisz hova máshova vezethetett volna ez az egész, mint hogy Severus megkapja a sötét jegyet. Az viszont rátette az végleges bélyeget, nem fogja soha lemosni magáról, még akkor se ha vége lesz a háborúnak. Vagy megölik, vagy az azkabanba kerül. Valóban nem törődtem vele az elmúlt években sem, hisz az esküvőmön azt hiszem megkaptam tőle mindent, amit mondani akart nekem. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy személyesen kell vele beszélnem , és látnom kell, hogy valóban véglegesen döntött e. Így elmentem a régi iskolámba, Roxfortba,ami az otthonom volt és életem legszebb éveit rejtegeti falai mögött. Dumbledoreal beszéltem, és kaptam tőle engedélyt eme kiruccanásra, viszont James-nek nem szóltam róla, úgy gondoltam utólag mesélem el neki, amit hirtelen elterveztem. A múltkori után, szerintem ennyi nekem kijár, hogy egy régi barátomat a tudta nélkül látogassam meg. Megkérdeztem egy két embert, hogy hol találom meg ... Piton Professzor urat, amire az elsőnek elnevettem magam, de aztán a témát tekintve, amiért itt vagyok a hangulatom egy kettőre vissza változott komorrá.
Kellemes meleg idő van, így lassan teszem meg az utat, ahol Severus vert tábort. Kicsit félek is ettől a beszélgetéstől, évek óta még csak nem is láttam, és fogalmam sincs milyen emberré vállt. Főleg, ha tényleg igaz, amit Em mondott, és már a karján van a sötét jegy. Kicsit álldogálok a háta mögött, próbálok erőt venni magamon, mikor megszólít. Másnak hisz, így előrébb lépek pár lépést.
- Hello Piton Professzor. - köszöntöm, bár nem sikerült, olyan szarkasztikusan vidáman, mint ahogy terveztem. - Rég nem láttalak. - mondom végül, de nem megyek közelebb hozzá, majd ő eldönti akar e velem beszélni, vagy sem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Vas. Május 01, 2016 3:25 pm

Lily & Severus

Gondolhattam volna, hogy amint teljes kényelembe helyezem magam úgyis feltűnik valaki a láthatáron, és mi mással, mint azzal a szándékkal, hogy beszélgessen velem. Minden esetre - legyen akár Cassie, Dumbledore, vagy valamelyik kolléga - nem zavartatom magam túlságosan, mert nem érhet meglepetés. Legalábbis először így hiszem.
Amint meghallom a hangját, lélegezni is elfelejtek. Tisztában voltam vele, hogy előbb-utóbb az őrületbe kergetnek majd a diákok, de hogy ennyire korán? Mert ez biztosan nem az ő hangja, lehetetlen, ő nem lehet itt.
Mielőtt még elkékülnék, rátalálok a levegőre és kapkodni kezdem, majd összegyűjtve az összes lelkierőmet lassan hátrafordulok, egyenesen a szemébe nézve. Egy éve biztosan nem láttam, bár talán megvan az kettő is, ez az idő pedig tagadhatatlanul nyomot hagyott rajta. Mióta Jamessel... együtt vannak, egyre nőiesebbé vált; én is észrevettem, pedig még mindig utálom bevallani, milyen jó hatással van rá látszólag. Mostanra a szépsége mellett az első szembetűnő dolog a stressz, ami minden egyes vonásába és mozdulatába beivódott, az a félelem, ami napról napra általánosan nő, áthat és megmérgez mindent, mindenkit, ahogyan a varázsló társadalom a végét járja.
Engem is utolért, pedig nincs igazi vesztenivalóm rajta kívül. Persze, az én fekete karikáimnál pár újabb sötét árnyalat már nem számít, ahogyan az sem döntő szempont, hogy látszik jelenleg a karomon pihenő Sötét Jegy, avagy sem. Hiába takargatom bűbájjal, a bélyeg örökké rajtam ég majd. Ezért is keresett fel, dacára annak, hogy a lehető legrosszabb ötlet éppen velem cseverésznie. Elég ha megtudják, ki keresett engem, máris bajba sodorja mindkettőnket.
- De Emmeline-t gondolom a közelmúltban - jegyzem meg jelentőségteljesen. - Minek köszönhetem a látogatásodat? - A kérdés költői, semmi kétségem a célját illetően, és a megjegyzésem után ő is pontosan tudja. Szeretném, ha a lényegre térne, elvégre hosszú utat tett meg azért, hogy kérdőre vonjon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Vas. Május 01, 2016 9:09 pm


lily & severus


Sokat gondolkodtam ezen a látogatáson. Az is biztos, hogy otthon is nagy vizet fogok kavarni ha James megtudja. Viszont úgy érzem, hogy meg kell tennem, ide kellett jönnöm, és ezen a beszélgetésen túl kell lennem. Nem ölte meg végülis senkimet Severus. Megbántott, már idegesített, de még is tudom, hogy jó ember legbelül, és kedves. Felelősnek érzem magam érte, és a tetteiért. Félek, hogy közöm van hozzá, hogy ezt az utat választotta. Tudnom kell, hogy volt a közöm hozzá, addig nem fog nyugton hagyni a dolog. Mikor meglátom a tónál, megtorpanok, és hezitálok. Séta közben annyiszor átfutott a fejemen, hogy mit is fogok mondani mos még sem tartom jó ötletnek. Amúgy se lehet egy beszélgetést bemagolni, azt se tudom Severus hogy fog engem fogadni, mit fog reagálni. Egyet megesküdtem magamnak, hogy kedves leszek, és próbálom a múltat ott hagyni ahol van, és nem felhozni. Nehéz lesz ezt betartanom, de erőt veszek magamon. Megszólítom és látom rajta, hogy meglepem a jelenlétemmel, és őszintén szólva nem csodálkozom rajta, pont ezt a hatást gondoltam. Halványan elmosolyodom, mikor kimondja Emmeline nevét, lehervad.... tudtam eddig is, hogy nem hülye, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar át fog látni rajtam. Közelebb lépek hozzá, hogy ne kelljen a fél udvart átüvölteni.  
- Tekintve, hogy Emmeline megemlítetted, gondolom tisztában vagy vele, hogy miért jöttem. - megállok tőle tisztes távolságban, és nézek rá... nem dühösen, inkább szomorúan. - Még is mit művelsz? Ennyire rossz a helyzet ? Önként tetted? - egyszerűen hirtelen nem tudok többet kérdezni tőle, se mondani semmit. Évek óta nem beszéltünk, szerintem egyenlőre ennyi bőven elég.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Hétf. Május 02, 2016 7:24 pm

Lily & Severus

Természetesen tudom, mit keres itt, ő viszont hajlamos megfeledkezni róla, hogy a régi legjobb barátjaként még mindig tehetségem van ahhoz, hogyan találjam ki a gondolatait. Akkor sem kapnám meg gyorsabban a szükséges válaszokat a kérdéseimre, ha megpróbálnék olvasni a fejében, hisz már ösztönösen hangolódok rá az ő szempontjára. Mintha egy dal két szólama lennénk: sokban különbözünk, mégis van bennünk valami megfoghatatlan egyezés, minek folytán kiegészítjük egymást.
Bennem pedig egy költő veszett el, biztosan Poe.
Épp ez az ok, amiért annyi ideig képtelen voltam elfogadni, hogy lecserélt. Hogy már egy barátnak sem feleltem meg, hogy egy kedves szava sem maradt hozzám, helyette - azokon a "különleges" napokon, mikor egyáltalán leállt velem beszélgetni - örökös szarkazmus fogadott. A nővérével, aki szörnyetegként tekintett rá, normálisabb hangnemet ütött meg, mint velem szemben. Csak mert én nem olyan vagyok, mint ő. Mert nem vagyok olyan tökéletes számára, mint Potter.
Igen. Már ott a Sötét Jegy a karomon, de még mindig elmondhatom, hogy egyiküknél sem vagyok kevesebb, vagy rosszabb. Ha szóvá tettem volna valaha is, biztosan a homlokáig kúszott volna a szemöldöke, holott tudom, hogy így igaz, csakhogy túl felszínes és elvakult ahhoz, hogy belássa. Egyedül a saját gondolkozásmódját, a saját elveit képes elfogadni, semmi mást, és ha valaki ellene tesz valamit, máris a legnagyobb bűnössé válik a világon.
És mi a legrosszabb? Hogy számít, mit hisz. Akkor is, és most is. Azzal a tudattal élni le az életemet, hogy minden amit iránta érzek - a barátságunk, a törődés, a szeretet, minden viszonzatlan, felőröl. Biztos vagyok benne, hogy legbelül ő is tudja, ennek ellenére napról napra fájdalmat okoz.
- Igen, önként tettem - felelem csendesen, elzárva minden indulatot és csodálatot, amit a látványa ébresztett bennem. Könnyen megy, hisz már volt időm hozzászokni. - Illetve attól függ, melyikre gondolsz.
Pár pillanatig töprengve nézem, majd eleresztek egy sóhajt és álló helyzetbe tornázom magam.
- Remélem tudod, hogy az eddigieknél is nagyobb veszélybe sodorhatod magadat és engem is azzal, hogy idejöttél. Nem szabadna látniuk, és nem szabadna alkalmat adnod rá, hogy bárki is tudomást szerezzen ezekről a dolgokról. A fának is füle van mostanság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Hétf. Május 02, 2016 11:06 pm


lily & severus

Megesküdtem, hogy ma minden sértettségemet félre fogom tenni. Nem számít, ami évekkel ezelőtt volt, gyerekek voltunk. Az tény, hogy nem fogom ezzel semmissé tenni a történeteket, azt se mondom, hogy a megbántása teljesen elpárolgott belőlem. De felnőtt emberek lettünk, így nem ragadhatok el a gyerekkori sérelmeken. Ráadásul a körülmények is gyökeresen megváltoztak. Háború van, élet a halál küszöbén áll a varázsló társadalom. Minden perc ajándék, és meg kell becsülni. Severus volt az aki beavatott ebbe a csodás világba, és ő az aki segített nekem a kezdetekben, és kitartott mellettem. Jó barátom volt, csak a nézeteink kezdtek különbözőek lenni, ahogy nőttünk. Én nem akartam, hogy bármi közöm legyen a sötét varázslatokhoz, ő pedig nagyon is belemerült. Na meg a beteges James ellene propagandája. Folyton azt kellett hallgatnom, hogy épp mit úsztak meg Jamesék, és mindig az ellenük irányuló bosszú terveit. Egyszerűen ez sok lett egy idő után, és megelégeltem, azzal bezárólag, hogy Sárvérűnek nevezett. Szerintem ez jogos volt tőlem. Utolsó évem pedig annyira besűrűsödött, a szüleim halálával kezdődött, majd párbajszakkör, James... egyszerűen időm nem volt átgondolni Severussal való kapcsolatomat. Elnyomott hirtelen felélénkült élet. Amit tulajdonképpen nem is bánik, hisz tökéletes volt a figyelem elterelésre, sokat segített ebben James. És ezt sosem fogja Severus megérteni, miért is szerettem belé.  Azt se hiszem, hogy lesz rá alkalmam elmagyarázni neki, és megértetni vele.
Majd a szavak, a kérdések csak úgy kicsúsznak, kissé erőtlenül, de határozottan. Tudom, hogy önként tette, szinte egyértelmű volt, de egy kis reményem még benne volt. Saját szájából akarom hallani.
- Értem. - nyögöm ki végül. Megváltozott kicsit ő is, kicsit mintha határozottam, és egyenesebb lenne a testtartása. Haja is mintha kicsit gondozottabb lenne, de lehet csak én képzelem bele, olyan rég láttam. - A jegyre gondolok... - a tekintetem automatikusan a karjára vándorol, ami épp olyan sápadt, mint kell lennie. Gondolom álcázó bűbáj van rajta, máshogy nem is engednék az iskolába tanítani. Vajon Dumbeldore miért engedi? Biztos tud róla. - Dumbledore ?  - célzom neki azonnal a kérdést, úgy is tudja mire célzok. A figyelmeztetésére enyhén elnevetem magam, majd mosollyal nézek rá.
- Gondolod érdekel? Az évek folyamán ennél nagyobb kockázatot is tettem, és még itt vagyok. - tárom szét a karom. - Viszont, ha te nem vállalod a kockázatot, hogy beszélgess velem, természetesen tiszteletben tartom. De úgy vélem van mit megbeszélnünk, persze ha te is akarod.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Hétf. Május 09, 2016 5:01 pm

Lily & Severus

Az, hogy félretesszük a szarkazmusunkat egymással szemben, az eddigiekhez képest egészen másmilyen beszélgetést eredményez. Talán ha annak idején is így álltunk volna hozzá, mostanra egészen más lenne a viszonyunk. Ezen viszont évek távlatából kár még csak gondolkozni is.
Sosem hozhatjuk helyre, és sosem tehetem jóvá.
Nem tudom viszont figyelmen kívül hagyni, hogy ő is ugyanúgy végigmér. Persze, közel sem azzal a pillantással, amivel én. ... Kíváncsi vagyok, mit láthat rajtam, hogy milyen lehetek az ő szemével. Talán ugyanolyan, mint eddig; legfeljebb egy ránccal öregebb. Talán látja rajtam, hogy végleg elszakadtam a múltamtól és megváltoztam. Ez az egész nem csak a Jegyről szól.
És igen, pontosan ezekre a kérdésekre számítottam. Mégis mit mondhatnék? Hiszen tudom, mit szeretne hallani, és ő is tudja, hogy közel sem azonos azzal, amit hallani fog. Erre lenne szüksége ahhoz, hogy végleg leírjon? Mintha nem tette volna meg eddig. Bár a fel nem tett kérdését is megválaszoltam az imént, azt hiszem nem árt még egyszer kimondanom, hogy feldolgozza és végleg megutáljon.
A hatás kedvéért felállok, lassan teszek felé pár lépést, majd körülbelül egy méterre tőle megtorpanok.
- Önként tettem, Lily - válaszolom szinte lágyan, egyenesen a szemébe nézve. - Biztosan tudja, de ezidáig nem hozta szóba. Úgy hiheti, nem jelentek veszélyt.
Ami különben így is van. Mióta itt tartózkodom, a Roxfort területén egyedül Vance-t sebesítettem meg, amiért a szobámban kutakodott. Igaz, a veszélynek sokfajta formája létezik.
- Mit szólnál az aranyközépúthoz? Beszéljünk máshol. A szobámban, teszem azt - vonok vállat. - Már ha be mersz jönni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Pént. Május 13, 2016 8:20 pm


lily & severus

Ismerem saját magamat, és néha valóban túlzásba tudok esni, mikor másokért kell aggódnom, még ismeretlen embereknél is. Megkaptam már nem egyszer, hogy mit aggódok olyan emberekért, akiknek semmi közük nincs hozzám. Hogy miért? Mert lehet hozzám nincs közük, de más embernek ugyan úgy a családtagja, az anyja valakinek, az apja, vagy valakinek a gyereke. Mindenki kötődik valakihez, és én saját bőrömön tapasztaltam meg milyen elveszíteni a hozzánk közel állókat. Severus a legrégibb barátom, és évekig az egyetlen legjobb barátom volt. Ismerem, és minden dacom ellenére érdekel mi van vele. Amint megtudtam Emtől, hogy visszafordíthatatlanul beállt a halálfalók közé, rögtön leperget az egész iskolai éveink magam előtt. Hihetetlen, de biztosra veszem, hogy én taszítottam ebbe az irányba, és ezzel sokkal rosszabbat tettem, mint ő velem. Hallottam pár éve hogy Roxfortban lett tanár, boldog voltam a hír hallatán, és örömmel nyugtáztam a tényt, hogy nem a sötét oldal felé haladt. De bizony igen, és én csak büszke voltam rá, hogy elvan nélkülem. Ha nem taszítottam volna el, tudtam volna felügyelni, és észhez téríteni. De nagyon rondán elbuktam, és nem értem mit tehetnék.  
Amit a pillantásom végig fut rajta azonnal látom, hogy változott. A külseje annyira nem is, bár mintha kicsit ápoltabb lenne, de inkább magabiztosabbnak látom. Kevésbé görnyedt, és nincs teljesen a haja az arcába fésülve. Csak halvány mosolyt tudok kipréselni magamból, majd rátérek a lényegre, hisz nem szoktam köntörfalazni.
- Miért tetted ?  - kérdezem , miközben még egy lépést teszek felé. Nem szeretnék ordibálni, hogy bárki meghalljon minket. Az hogy Dumbeldore tudja, és engedi itt dolgozni kissé furcsa számomra, és ez miatt összefut a szemöldököm úgy nézek rá. Valami nekem itt nem stimmel. Majd felajánlja, hogy nyugodtabb helyen kéne beszélgetnünk, én pedig egyet értek vele.
- Miért ne mernék? Te gyávának ismersz ? - nézek rá, próbálom a régi barátságos hangnemet megütni, nem tudom mennyire sikerült. - Mutasd az utat, van miről beszélgetnünk.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szomb. Május 21, 2016 11:47 am

Cassandra & Severus

Számomra az okok - a miértek - sosem voltak igazán fontosak. Tényleg olyan lényeges az indok, a szépítő megtévesztés, amibe a következmények burkolóznak? Csatlakoztam hozzájuk, és ezen már semmi sem változtathat. Ő sem. Ha nem lenne tisztában mindezzel, ugyanúgy folytatná azt, amit elkezdett; rám sem nézne egészen addig, amíg össze nem találkozna a tekintetünk a halálfaló maszkomon keresztül. Addig, amíg nem kerülne sor arra, hogy önvédelemből rám emelje a pálcáját. Vajon képes lenne megtenni annak tudatában, hogy én választottam ezt? Vagy képes lenne végignézni?
Ajkaimat összeszorítva tárom szét a karjaimat, hisz erre a kérdésre nem létezik túl sok válasz.
- Így alakult. - Már a nyelvem hegyén a kérdés: miért választottad őt helyettem? Miért tudtad szeretni annak ellenére, hogy milyen volt, és engem miért nem tudsz őszintén úgy szeretni, amilyen vagyok? Miért csatlakoztál a Rendhez azért, hogy megölesd magad?
Nekem ő az egyetlen, aki számít, és amint elfordult tőlem, nem maradt veszíteni valóm... az életemen kívül, persze. Márpedig épp az lett volna kockázatos, ha semleges maradok. Így biztonságosan élek a bájitalaim közé zárkózva, és ha bárki vére is a kezemen szárad, többnyire nem közvetetten.
Ezért is tűr meg Dumbledore. Nem tudom pontosan, hogy tervei vannak velem, vagy egyszerűen csak a jó szíve vezérli, minden esetre úgy tesz, mintha semmiről sem tudna. Pontosan ez az, amire számítottam tőle. Ő, aki mindig is a védelmet jelentette a számunkra, valójában mégsem tesz meg annyit, amennyit tudna. Ha ez meglepő számára, sajnálni tudom a naivságát.
- A leggyávábbnak - válaszolok viccelődve, a szám kis híján mosolyra húzódik. - Azt hittem, ismered a Lumpsluck szobájához vezető utat - teszem hozzá kétkedve. Persze, ettől függetlenül előre megyek.
Ugyan néhány diák megkísérli a köszönést vagy a kérdezősködést, egyetlen mozdulattal leintem őket, és meg sem állok az ajtómig. Mikor megérkezünk, udvariasan kinyitom Lily előtt, majd belépve előhúzom a varázspálcámat - intézkedek, hogy a beszélgetésünk a szobában maradjon.
- Nos, miről szeretnél még hallani? Mondani?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Vas. Május 22, 2016 11:25 am


lily & severus

Nem is válaszolok semmit, ahogy felajánl egy biztonságosabb helyett, ahol tudnánk beszélgetni azonnal belemegyek. Sok megbeszélni valónk van, és be kell látnom tényleg nem biztonságos nyílt terepen beszélgetünk, még ha az a Roxfort birtokon is történik. Sajnálatos módon mindenhol kémek vannak, és az hogy Severussal beszélek se az ő se az én oldalamnak nem tetszene. Kicsit izgalmasnak is találom, ezt a " tiltott " találkozást, de hamar észbe kapok, hogy ez már nem játék, már nem a Roxfortba járunk, ahol maximum vesztünk pár házpontot. Ez már komolyabb, és szó szerint életekbe kerülhet egy kis hibázás is. Ennek tudatába jöttem el ma ide, és nem szóltam még Jamesnek se róla. Tulajdonképpen nem is tudom jó ötlet e beszélnem neki róla. Ő is eltitkolt dolgokat, nem szólt mikor küldetésre ment, és ez majdnem az életébe került. Akkor én miért nem titkolózhatok, hogy én ezzel pedig őt védjem? Hol van itt az  igazság? Az is igaz, hogy megesküdtünk egymásnak nem fogunk hazudni, és nem is szeretek neki, konkrétan utálok neki hazudni. Nem is igazán tudok. De hát itt nem is kell hazudnom, hisz csak egyszerűen nem mondom el neki, ha pedig konkrétan rákérdezne, úgy is megmondanám. Sóhajtok, miközben nosztalgikusan sétálunk vissza a kastélyba. Emlékek rohamoznak meg azonnal, ahogy megpillantok egy-egy helyszínt. Valahol kellemes dolgok történtek, valahol pedig kevésbé, de még azok is kis mosolyt csalnak az arcomra.
Majd megérkezik Lumpsluck szobájába, ahol akaratlanul is körbe nézek. Össze kell húznom a szemeimet, és hunyorítva tennem azt, hisz borzalmas félhomály van a helyiségbe. Köszönhetően annak, hogy félig be vannak húzva a függönyök, kis fényforrást adva, hogy ne menjen neki semminek.
- Ez még pár éve kicsit világosabb volt. - jegyzem meg. Teljesen így képzeltem el mindig is a mardekár klubhelyiségét. Sötétnek, és ridegnek. Úgy látszik Severus túl sok időt töltött ott.  - Véded a bőrödet, vagy csak paranoia ? - kérdezem enyhe mosollyal, nem is tudom, talán csak enyhíteni akarom a feszültséget. Hogy miről akarok beszélgetni? Hát sok mindenről, nem is tudom hol kezdjem. Kicsit zavarta toporgok.
- Nem értelek, nem vagy olyan mint ők. Akkor miért ? Vagy ennyire tartozni akarsz valahova ? Ha ekkora bajba kerültél, tudod hogy.... meg kereshettél volna. Azért mert én és .. James együtt vagyunk, még gondolod cserben hagynálak, ha az életed a tét ? - a hangomban se harag , se megvetés, se sajnálat. Csak őszinte érdeklődés, és értetlenkedés. Úgy is tudom a választ, mármint sejtem, de még is úgy érzem, hogy hallanom kell, hogy nem én taszítottam bele a sötét legmélyére.

A hozzászólást Lily Potter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 31, 2016 10:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Hétf. Május 30, 2016 3:03 pm

Lily & Severus

Némán sétálunk végig a kastély folyosóin. Időközönként rápillantok, az arckifejezésén végbemenő változásokat figyelve, amint újabb és újabb szintet, folyosót vagy termet közelítünk meg. Fáj a tudat, hogy bármerre járunk is, valószínűleg egy helyiség sincs, amiről a velem kapcsolatos emlékei juthatnának eszébe, holott engem a kastély mindegy egyes része rá emlékeztet. Mindenben egyedül őt látom. A bejárati csarnok, ahol hajdanán egymás mellett vonultunk be, a nagyterem, ahol a süveg griffendélt kiáltott mardekár helyett, vagy a bájital tanterem, ahol velük levelezett, és ahol minden egyes órámon az ő helyét keresem a tekintetemmel, mintha még mindig itt lenne.
- Védem a bőrömet: ha lebarnulnék, túl sok rajongóm lenne - válaszolom cinikus félmosollyal az arcomon, miközben biztosítom a szobát. Látom rajta, hogy nem találja a helyét, ezért kezdésképp a kanapé felé intek. Amint helyet foglal, én is kényelembe helyezem magam.
- Biztos vagyok benne, hogy senkit sem hagynál cserben, ha az élete múlna rajta - felelem csendesen, színtelenül. - Csakhogy nálam nem ez a helyzet, Lily. Így döntöttem, és hidd el, nem bántam meg. Ezerszer biztonságosabban élek, mint te. Ha úgy vesszük, megőriztem a semlegességemet. És ha már itt tartunk, mégis hogyan segítenél? Elintézted, hogy a számukra legkeresettebb személyek közé kerülj, és tudod, hogy ez mit jelent. Tulajdonképpen én vagyok az, aki jelenleg segíthet neked. Aki megmenthet téged. Nem te, nem Potter, és senki más, csakis én.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Pént. Jún. 03, 2016 6:37 pm


lily & severus

Fáradtan tekintek Severusra, amint beértünk a szobájának nevezett barlangba. Eléggé lehangoló, nem csodálom hogy mindig ilyen depressziós, de nem alkothatok véleményt hisz rég nem láttam. Bár úgy tűnik ez egyáltalán nem változott, bár mikor elejtett egy poént, kicsit elnevetem magam. Kicsit mintha szabadabbnak tűnne, mintha nem félne már annyira, bátrabb lett. Csak halvány mosolyt erőltetek magamra. Végül mikor hellyel kínál kicsit habozok, nem azért mert nem érezném magam biztonságban ülve, csak nem tudom hova fog fajulni a beszélgetés, hogy megéri e kényelembe helyeznem magam. Majd kis toporgás után úgy döntök még is az lenne a helyes döntés, ha helyet foglalnék. Majd végig hallgatom a mondandóját, igyekszem nem félbe szakítani. A végére már egészen összehúzott szemekkel nézek rá, és próbálom össze szedni magam,azért is hogy megtartsam továbbra is a kedvesebb hangnememet.
- Még is mivel intéztem el, hogy a halálfalók top 10-ébe belekerültem? Azzal, hogy mugli származásom miatt nem fogom feladni magam? Severus te tudod egyáltalán milyen célt szolgálsz? Ártatlan embereket kínoznak, ölnek meg. Gyerekek maradnak árván... Ez neked a biztonság érzett, és a semlegesség? Az a tetoválás - itt bökök egyet a keze felé. - Jelzi, hogy mindennek a részese vagy... ugyan úgy tapad vér a kezedhez , mint a társaidéhoz. Lehet nem te ölted meg őket, vagy kínoztad meg... de ugyan úgy a te lelkeden is szárad. Így is úgy gondolod, hogy a jó oldalon állsz? - itt mély levegőt veszek, ismételten elragadtattam maga, de egyszerűen nem tehetek róla. Szeretem Severust, és törődöm vele, ez ezek szerint nem fog elmúlni. És valóban nem tudom megérteni, hogy tud ilyen emberek.. ilyen lények oldalára állni. Miért? Erre úgy is olyan választ fogok kapni ami nem fog tetszeni. Valóban nem kényszer hatására lett az aki, így nem is tudom mit tudnék tenni, ebben igaza van. - Így nem tudok segíteni. Így nem, hogy nem is akarod hogy segítsek... - nézek rá, már inkább - nézek rá elgyötörten. Majd valódi kíváncsisággal. - Megmenteni? Mitől kitől? - Mikor Jamest szóba hozzá ismételten felhúzom magam, de csak mély levegőt veszek. James szó szerint nem egyszer mentette meg az életemet, szóval ebbe a témába nem fogok belemenni. De tényleg kíváncsi vagyok, hogy pontosan mire gondol.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szomb. Júl. 02, 2016 10:27 am

Lily & Severus

Ajkaim sokadszorra is cinikus mosolyra húzódnak, miközben végighallgatom. Könnyebben megy, mint régen, hiszen mostanra már számítok rá, mi lesz a következő válasza - nem is kelthetnék türelmesebb benyomást. Talán csak egy leheletnyi fáradtság tükröződik a tekintetemben, tekintve, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk. Én vagyok a gonosz, ő a jó, én a halálba taszítom az embereket, ő megmenti őket, ő mindig tehet valamit, én soha nem tehetek semmit, mert egy senki vagyok, aki ráadásul még beállt a halálfalók közé is. Hallgatni is unalmas, nemhogy újra válaszolni rá, hogy aztán újból induljon az egész.
- Sosem fogod megérteni - rázom a fejem lemondóan. - Egyértelmű, hogy nem állok a jó oldalon. De bárhogyan is vélekedsz erről, az igazság akkor is az, hogy nem fogom senki pártját. Amennyit segítek, annyit megtehetne bárki más is: nem változtat semmin. Ugyanennyit el is veszek tőlük.
Mindössze arról van szó, hogy a számomra hasznosabb utat választottam. Ezért hibáztatsz még mindig; mert én nem vagyok olyan, mint te. Nem érdekelnek mások, mert én sem érdekeltem soha senkit.

Igyekszem megőrizni a nyugalmamat, a mondandóm vége mégis kissé hangosabbra sikeredik, mint ahogyan szerettem volna. Nagy levegőt veszek, mielőtt folytatnám.
- Megvolt a jogom dönteni, ahogy neked is. Én ezt választottam: fogadd el. Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint ti, és tudod mit? Egyetlen porcikám sem akar az lenni azóta, hogy tisztán látom, milyen könnyedén eldobtad a legjobb és korábban egyetlen barátodat azért, hogy a lehető legboldogabban éld majd le az életedet azzal, akit addig utáltál. Aki többször is porig alázta mindenki előtt azt, aki egykor az egyik legfontosabb ember volt az életedben.
Ilyen áron nem akarok "jó ember" lenni. Folyamatosan arról papol, szerinte mi lenne a helyes döntés, és mit csinálok rosszul, a saját hibáit azonban képtelen észrevenni. Azt, amiért a szememben soha többé nem lesz igazán jó, bármit is tesz.
- Hagyjuk. Nem vagyok rászorulva a segítségedre, és úgy tűnik, te sem tartasz igényt az enyémre.
Ennyit akartál?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Kedd Júl. 05, 2016 10:42 pm

Lily & Severusremélemjóó • 634 • With You


Kicsit elterelődtek a gondolataim miközben a átszeltük a kastélyt, az én régi otthonomat. Mondhatom az egyetlen helyet, ahol eddigi életem során teljes biztonságban érezhettem magam. Emlékek tömkelege rohamoz meg, szinte egyszerre, nem tudok egyszerre egybe belekapaszkodni. Csupa jó emlék, amikre akaratlanul is mosolyra húzódik a szám. Vannak napok mikor vissza sírom ezeket a pillanatokat, ezeket az emlékfoszlányokat. Szívesen újra átélnék párat, de nem ragadhatok a múltban. Tulajdonképpen magával az életemmel nincs is gondom. Nagyszerű barátaim vannak, akikkel akár szó szerint a tűzön vízen át átmennénk egymásért. Egy nagyszerű férjem, akiért bármikor az élemet adnám. Anyagilag sincs panaszom, és az lett belőlem amit mindig is akartam: Auror. Csupán a szörnyű körülmények azok, akik keserédessé teszik az életünket. A sok veszteség, de mindemellett mindig tudunk vidámak maradni, és vissza találunk. Ezt jelenti nekem a Roxfort, erre emlékeztet most is... miért kell harcolnom. Severus is ennek a része, az életem része. Két külön úton folytattuk, de ez nem jelenti azt, hogy további külön kéne mennünk. Félek a viszonyunkat sosem fogom ugyan olyanra vissza hozni, talán nem is lenne jó ötlet. Főleg tekintve, hogy James az életbe nem békélne meg vele, szerintem azt se helyeselné, hogy egyáltalán találkoztam vele. De én is az Ő elvét fogom követni, és inkább bocsánatot kérek, mint engedélyt. Tényleg mindennél jobban szeretem, de ezt nekem kell elintéznem.
Arra, hogy sosem fogom megérteni őt, és a halálfaló létet, csak a szememet forgatom, és helyeslőn bólintok egyet, miközben folytatja tovább.
- Severus kérlek...  - itt már semmi megvetés nincs a hangomon, pusztán könyörgés... szeretném ha megértené igazából mit akarok neki, mit szeretnék.. - ... soha SOHA nem akartam, hogy olyan legyél mint én! Mindig azt akartam, hogy te magad legyél, hogy találd meg önmagad! És igen, nem nem hiszem hogy most önmagad vagy.   - közelebb lépek hozzá, olyan közel, amilyen közel már rég nem voltam. Tudom ezzel nagyon megsértem a magánterületét, és régen csak engem engedett ilyen magához. A kezem lebeg az ő keze felett, nem merem megérinteni, az talán valóban sok lenne. Csak mély levegőt veszek, és felnézek rá összehúzott szemöldökkel.
- Tévedésben élsz ha azt hiszed tökéletes az életem. Tökéletes emberek vesznek körül, akik közül te hiányzol, mert nem ÉN hanem TE választottad őket. Dacára annak, hogy tisztában voltál mindig is vele, hogy én nem fogok azon az oldalon állni. Te döntöttél, és ezt kérlek ne vesd a szememre. Annyi az én hibám, hogy nem kerestelek meg hamarabb, és beszéltük meg újra a dolgot. Ezt tudom, és sajnálom.    - mély levegőt veszek az utolsó mondata után. Jameses témába nem fogok belemenni. Tudom, hogy onnan fúj a szél az a legnagyobb gondja, és csak is James vethet még mindig éket közénk. De Severus soha nem fogja megérteni, hogy James mit jelent nekem.  - Ne Jamesen legyen a hangsúly. Most kettőnkről van szó. Jamesnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy mi eltávolodtunk, az jóval előtte történt. És gondolhatod, ha olyan szörnyű ember lenne nem mentem volna hozzá.  - Mikor visszautasító lesz, nem tehetek róla, de elöntik a könnyek a szememet. Nem akarok sírni, nem akarom megadni neki ezt az örömöt. Tudtam, hogy ennyi idő után nem lesz könnyű dolgom vele. De erre se számítottam, hogy ilyen rideg és elutasító lesz. Én tovább léptem a sérelmemen, annak aminek hívott már egyáltalán nem adok jelentőséget. Viszont ő mindig levan ragadva annál, hogy én hagytam cserben, én James, James...
Csak könnyes szemekkel hátrálok egy lépést.
- Ennyit akartam. Csak... meg akartam tudni, hogy jól érzed e magad a bőrödben, de látom tökéletes helyen vagy. Tényleg sajnálom Severus. Ha vissza mehetnék... nem tudom hogy máshogy tenném e.. lehet ennek így kellett lennie, neked a Halálfalók, nekem James.  - csak keserű mosolyt ejtek meg, miközben a könnycseppek végig gördülnek az arcomon. - Még egy valamit. Ha parancsba kapod..., hogy ölj meg engem... megtennéd? - kérdezem végül mélyen a szemébe nézve.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szomb. Júl. 09, 2016 8:33 pm

Lily & Severus

Két év alatt sok mindenben változtunk, úgy tűnik, mindketten előnyünkre - egyetlen dolgot leszámítva. Túl büszke vagyok ahhoz, hogy engedjek, ő pedig a boldogsága miatt, ami nekem sosem adatott meg, túlságosan nagylelkű. Hisz bárhogy is próbálnám lekicsinyelni, amit most tesz, tény, hogy eljött James jóváhagyása nélkül (ha valami, ez egészen biztos), kockáztatva a biztonságát, és ő az, aki enged a barátságunkért. Áldozatot hozott értem, annak ellenére, hogy nem tudhatta előre, mire vállalkozik. Egyértelműen bizalmat szavazott nekem.
Ha logikusan végiggondolom az egészet, erre jutok. Egyébként? Képtelen vagyok annyira értékelni mindezt, mint amennyire kéne. Azonban mikor közelebb lép hozzám... nem is tudom, egyszerűen szétesnek a gondolataim. Ösztönösen ragadom meg a kezemhez közeledő kezét, épp annyira szorítva, hogy ne okozzon neki fájdalmat.
Nem válaszolok azonnal; hagyom, hogy az iménti kirohanását elnyelje a csend, a tekintetemet pedig makacsul a földre szegezem. Csak most érzem, mennyire felgyorsult a lélegzetem és a szívverésem, mintha a tüdőmmel együtt ki akarna szakadni a helyéről.
- Biztos vagy ebben? - kérdezem csendesen, hangomban csak úgy pattog a visszafojtott feszültség. - Megváltoztam, Lily. Ha valaki, te biztosan észrevetted. Már nem vagyok ugyanaz, aki, és talán épp ezért döntöttem így.
Legbelül tudom, hogy mindez hazugság; kegyes hazugság, amit saját magam számára találtam ki, hogy ne kelljen beismernem, mi a valódi oka ennek az egésznek. Mikor újból a szemébe nézek, már tisztában vagyok benne, hogy ő is rájött a szavaim jelentéktelenségére, mégsem fűzök hozzá semmi többet. Nincs szükség rá, hogy kimondjuk, hogy bárki is kimondja.
- Igazad van, kettőnkről van szó. Csakhogy mióta ők léteznek az életedben, én láthatatlan vagyok számodra. Azt mondod, hogy őket választottam? - Olyan közel hajolok hozzá, hogy alig tíz centi választ el minket egymástól. - Én mindig téged választottalak. Annyit kellett volna mondanod, hogy nem haragszol többé, és melletted maradtam volna. Persze, tudom. Én is hibás vagyok. Fogalmad sincs, hányszor bántam már meg azt, amit aznap mondtam. Hisz tudod, hogy nekem sosem számított. Egyébként is, mit ér az én félvérem, ha ilyen mocsok emberektől származom?
Lassan, bizonytalanul hátrálok egy lépést, és elengedem a kezét.
- De ennek már nincs jelentősége. Egyikünk sem fordíthatja vissza azt, ami történt. - A hangom pillanatok alatt válik rideggé. Nem merek többé a szemébe nézni, nem eshetek újból abba a hibába, hogy megnyíltam előtte. Ahogy mondtam: vége. Ezen már nem változtat semmi.
- Hogy megölnélek-e?
Elkeseredetten nevetek fel. Bármennyire is nem férfias, az én szemeimbe is könnyek szöknek, miközben visszanézek rá. Nem akarom így látni.
Válasz helyett közelebb lépek hozzá és átölelem. Fogalma sincs, mi zajlik most le bennem, de biztos vagyok benne, hogy így a legjobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Vas. Júl. 10, 2016 11:09 pm

Lily & Severusremélemjóó • 565 • With You


Furcsa itt állnom vele szembe, és beszélgetni, de épp ugyan annyira borzasztóan természetes. Mintha az elmúlt idő meg se történt volna. Van az az életem, ahol Severus volt, és van azaz életem, ahol James van. A kettőt még csak össze se tudom hasonlítani, bár minek tenném? Mind a kettő teljesen más érzelmet hozz ki belőlem. James szerelmet, Severus pedig erős barátságot. Mind a kettőért bármit megtennék, tettem volna. Idősebb lett, érettebb, és kicsit mondhatom úgy hogy magabiztosabbnak tűnik. Az "Én" régi Severusomnak nyomát sem látom. Bár tulajdonképpen nem tudom eldönteni ez jó vagy rossz e.  Az iskolás évek folyamán is változott, és nem tetszett amerre haladt ez a változást. Talán mondhatom azt, hogy a alsóéves Severus az akit szerettem, és hiányzik. Abból nem találok semmit. Mikor szinte ugyan ezt kimondja, hogy már nem ugyan az mint régi halványan elmosolyodom.
- Bizony nem vagy ugyan olyan, és szerintem ez természetes. Gondolod én nem változtam? Nem változtatott meg az élet engem is? - a mosolyom fennragadt, már szinte görcsösen. Kicsit zavarban vagyok az egész beszélgetéstől. Hiába hangzik természetesen a hang a fejembe folyton sikoltozik, hogy nem jó ötlet. Nem lesz jó vége... James, James. De nem próbálok most Severusra figyelni. Ezt meg kell vele beszélnem, tisztáznom kell vele. Főleg a magam megnyugtatására. Sajnos olyan vagyok ha egyszer valami zavar, egyszerűen nem hagy nyugodni, képes lennék hosszútávon beleörülni. Közelebb léptem hozzá, és mikor ő teszi ugyan ezt megmerevedek, igen talán félek tőle. Szavait hallgatva csak lesütöm a tekintetemet. Ez az amire nem számítottam, nem számítottam rá, hogy egyszer csak nem én leszek mindennek az oka, és nem én vagyok a hibás azért amit tette. Könnyek szöknek a szemembe annak ellenére, hogy próbálok neki ellenállni, de sikertelenül.
- Szép szavak, és köszönöm - felpillantok végül az érintésére, és próbálom össze szedni, hogy mit is mondhatnék neki. - Ők csak akkor törtek be az életembe teljesen, mikor te már végleg eltűntél a kígyók gyomrába Severus. Tudom, hogy nem ezt akarod hallani de... James szeretem, boldoggá tesz... nem hittem volna, hogy valaha fogok ilyet érezni. És borzasztóan sajnálom, hogy ezt irántad nem tudom, de ugyan ilyen szeretet és kötődést éreztem irántad is, de én egy idő után úgy éreztem neked fontosabb a fekete mágia, és a hatalom. És tudom hogy ez most is így van. Két külön életünk van, és ez nem baj. Mert a saját utunkat járjuk. - itt más könnyes mosoly terül el az arcomon. - Én csak, szeretném tudni, hogy nem vesztél el végleg, hisz tudom az a kapcsolat már sosem lesz köztünk... nem is lehetne.   - majd elengedi a kezem, és hátrébb lép.Tudtam ez vissza lépés lesz az előző beszélgetéseinkhez képest, viszont szeretnék nyílt maradni, és nem szeretnék félre értéseket, mert abból csak még több gond lesz. Majd kérésre elindulok a kijárat felé, ennél már csak rosszabb lehet. Viszont egy valamire tudnom kell a választ, tudnom kell ha egyszer kint szembe kerülünk, akkor mire számíthatok. Így felteszem a nagy kérdést, ha azt kapná e parancsba, hogy végezzen velem megtenné e. Látom igencsak meglepem ezzel a kérdéssel, őszintén szólva ebbe is reménykedtem. Majd ő is meglep engem, mikor megölel. Meglepetésemben, csak mereven állok, és a tartásom talán elutasító is lehet. Majd vissza ölelem a régi barátomat, és felszakad belőlem minden. Próbálom tartani magam, de nehéz.
- Vissza csinálni nem tudjuk, és meg volt az oka annak, hogy idáig jutottunk. De a jelenünkön tudunk változtatni Severus, én szeretnék segíteni...  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Kedd Júl. 12, 2016 1:26 pm

Lily & Severus

Válaszára csak bólintok, persze, tudom, hogy változott, bármennyire is szeretném az ellenkezőjét hinni; alighanem mindketten így vagyunk ezzel. Mégis ez az, ami megkönnyíti a helyzetemet, hisz másképp nem lennék képes arra, hogy elutasító legyek vele szemben. Próbálom errefelé terelni a figyelmemet, akárhányszor kitörni készül belőlem az évek alatt felgyülemlett, rengeteg sérelem, csakhogy a közelsége azonnal meggátol ebben.
Amit ezután mond... Nos, nincs benne köszönet, mi több, azt is megbánom, hogy egyáltalán szóba álltam vele.
- Fogalmad sincs róla... - sziszegem indulatosan, majd hátat fordítok neki, mielőtt olyan csúszna ki a számon (ismét), amit később keservesen megbánnék. Dühödten sóhajtok fel és lassan, akadozva eresztem ki a levegőt, próbálva összeszedni a gondolataimat. - Nagy örömömre szolgál a boldogságotok - szinte köpöm a szavakat - Még inkább az, hogy nekem hasonlóban se lehet részem veled kapcsolatban, és örülök hogy eljöttél, hogy az orrom alá dörgölhesd. - Visszafordulok. Már nem érdekel, mit gondol rólam, a szemébe nézve folytatom tovább, igyekezve mérsékelni a hangerőm. Nem fogok kikelni magamból, ezek után nem. Miatta semmiképp. - Komolyan ezt gondolod rólam? Hogy többet jelent számomra a mágia, vagy a hülye löttyök? Az, hogy kitöltsem a büszkeségemet? Ha ennyire hatalomvágyó lennék, te már akkor a Nagyúrnál kötöttél volna ki, mikor megjelentél előttem az iskola udvarán! Számít, hogy "elvesztem"-e? Tényleg? Hisz most mondtad, hogy semmi közünk nem lesz egymáshoz a jövőben. Ez nem azt jelenti, hogy számodra így is úgy is elvesztem?
Ha ennyire boldog vagy nélkülem, akkor miért kerestél meg? Hogy osztogasd a békét? Kösz, nem kérek belőle.

Idő kell, hogy végül megenyhüljek, és amint megteszem... Több, mint három év után ölelem meg újra, beismerve ezzel hogy igen, igen is még mindig sebezhető vagyok, ha róla van szó. Hogy igen, tényleg ő az első, és felőlem Voldemort le is húzhatja magát a mosdókagylóban.
Ő pedig újból rákezd a hegyi beszédére.
Betelt a pohár. Elengedem, és egészen a szoba közepéig visszasétálok, hogy minél távolabb legyek tőle.
- Két javaslatom van. Váltsd le az auror állásodat és állj be a lelkészek közé, vagy segíts magadon, a cuki kis barátaidon, akárkin. Ami engem illet, nem tartok igényt a jótékonysági projektedre. Végeztünk.
Legyintek egyet, mire az ajtóm olyan lendülettel tárul ki, hogy visszakézből a falnak csapódik.
- Azt hittem, képes vagy rá, hogy belásd, így döntöttem, méghozzá okkal. Nem akartam, hogy újból így váljunk el, de nem hagysz más választást.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   Szer. Júl. 13, 2016 10:29 am

Lily & Seveus

utálj még Sad • 331 • With You
A szemem pillanatok alatt könnybe lábad még jobban, min eddig. Severus mikor neki kezdett már akkor elakadt a lélegzetem. Nem erre számítottam, nem erre akartam kilyukadni. Teljesen félre érti amit mondani akarok neki, bár úgy veszem észre, nem is akarja megérteni mit akarok. Egyszerűen nem tudok megszólalni csak némán állok és nézem őt, és várom hogy kiélje magát befejezze. Az hogy szeretem Jamest egyszerűen csak együttérzést akartam belőle kicsikarni. Hogy boldog vagyok azt akartam, hogy ezt megértse, hisz ő is együttérzést vár tőlem, én is elvárom tőle. Hisz ha nem érti meg, hogy James felesége vagyok, és én Őt szeretem szerelemmel, akkor semmi értelme az egész békülésnek. James már az életem része, és csak annyit akartam elérni, hogy ha igazán szeret Severus akkor örülnie kéne a boldogságomnak. De nem ezt értem el vele, konkrétan megbántottam ezzel. A másik dolog pedig, amire célozni próbáltam, ha nem is szerelemmel szeretem őt, attól még erős érzelmeim voltak, és vannak is még iránta. De csak mint barát, de attól még ugyan úgy fontos és törődöm vele. Hát ez is félre sikerült. Még mindig nem szólalok meg, hát mit is tudhatnék még mondani? Nem lehet, és nem is akarok. Most védjem meg magam? Javítsam ki? Feleslegesen, teljesen kiborult, és ilyenkor úgy sem tud józan ésszel gondolkodni.
A végére csak bólintok, mikor az elválásról beszél. Úgy vélem valóban ez lesz a legjobb megoldás ha most fogom magam és távozom.
- Sajnálom, én ezeket nem így gondoltam, ahogy te gondolod. Mást akartam kihozni az egészből. Azt hogy boldog vagyok, és örülnék ha örülnél neki, hogy nem hányatott sorsom van. Én is csak ennyit szeretnék ha az lennél, boldog, de mint látom teljesen az vagy. Hisz majd kicsattansz.   - itt keserédes mosolyt ejtek meg. - De már megértem, hogy neked ez kell. Szóval... Ég veled Severus -  a mosolyom mindig inkább szenvedéssel teli, és a könnycseppek csak záporoznak le az arcomról. Megfogom a kilincset, kilépek majd mély levegőket véve még az ajtó előtt megtörlöm a szemem, majd méltóságteljesen elindulok.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Severus   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Severus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: