HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Severus & Delia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Severus & Delia   Vas. Okt. 09, 2016 4:04 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Már jócskán elmúlt éjfél, de nem kockáztathattam meg, hogy hamarabb bújok elő a rejtekemből. Még naplementekor beosontam a birtokra, és elbújtam, hogy megvárjam, míg a lehető legjobban elcsitulnak a dolgok. A diákok lassan eltűntek a birtokról. Már csak arra kellett várnom, hogy minél kevesebb tanár legyen a folyosókon. Úgy gondoltam a legjobb az lesz, ha csak éjfél körül jövök elő a rejtekemből, hogy ne fussak bele ellenőrzésekbe. Nem hiányzik, hogy lebukjak. Hogy én mit meg nem teszek azért, hogy beszélhessek Severusszal. Mostanában levelezgettem vele, de nem tudtam elhívni, nem volt annyi ideje, hogy el tudjon szabadulni az iskolából. Így hát kénytelen voltam én jönni. Muszáj volt ezt megbeszélnünk.
A múltkor történtek nagyon jó volt, nem rá panasz, de azt sem szeretném, ha ez a kapcsolatunk kárára menjen. Tisztába kell tennünk, hogy akkor most hányadán is állunk. Nem, mintha hirtelen nagy szerelem lobbant volna kettőnk között. Továbbra is úgy gondolom, hogy Lilyt nem tudom helyettesíteni a szívében, ő mindig ott marad. Ezen senki és semmi sem tud változtatni. Azt sem várom el, hogy szeressen.
Miután úgy láttam, hogy tiszta a terep előbújtam, és a csuklyámat a fejemre húzva sietős léptekkel vágtam át a birtokon, hogy aztán a kastélyon belül várjam meg az éjfélt. Figyeltem az időt, miközben kifigyeltem, ki mikor és mennyi időt tölt el körülöttem. Ha lebukok nekem végem. Már azzal is sokat kockáztattam, hogy besurrantam a Roxfortba. Elég ismertnek számítok egyesek körében, nagyon nem lenne jó, ha észrevennének. Megtettem minden óvintézkedést, hogy ez ne történjen meg, ezért is kell odafigyelnem arra, hogy senki se legyen körülöttem, amikor előbújok.
Ahogy az órák teltek, úgy csöndesedtek el a folyosók, tűntek el a diák hangok körülöttem, majd csak néhány tanár hangját hallottam, ahogy elhaladtak a búvóhelyem előtt. Azért elég előnyös, ha az ember lánya ismer pár titkos járatot.
Mikor már semmiféle mozgolódást nem hallottam óvatosan kikukucskáltam, hogy szétnézzek. Amikor nem láttam és nem hallottam semmit kiléptem arról a kis folyosóról, majd gyors léptekkel az alagsorba mentem, ahol aztán megkerestem Severus szobáját. Fekete hosszú köpenyem takarta a testem teljes részét, a csuklyám pedig elfedte az arcom. Miután megálltam a szobája ajtaja előtt szétnéztem, hogy továbbra is tiszta-e a terep, majd bekopogtam.

note | music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Kedd Okt. 11, 2016 5:20 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

Hangtalan léptekkel haladok folyosóról folyosóra. Szél süvít, s az ablakon át beszűrődő árnyékból láthatóvá válik, hogyan cincálja a kastélyt körülvevő, ősöreg ágakat. Bármily nevetségesnek is hangzik, Dumbledore jut eszembe, amint a legészveszejtőbb viharokban is képes megállni a helyét, öreg csontjaival hajladozva, de meg nem törve.
Az utóbbi időkben rengeteget gondolkoztam rajta. Immár bizonyossá vált, hogy tudomást szerzett a nézeteimről: ő maga vetette fel egy egészen másfajta beszélgetés közepette, és Lilyhez hasonlóan kísérletet tett rá, hogy meggyőzzön, épp csak anélkül, hogy nyíltan kifejezte volna a célját, vagy a véleményét. Részben érthető, hogy nagyobb hatást gyakoroltak rám az érvei, részben még inkább megmakacsoltam magam, mintegy megvádolva őt, manipulálni próbál.
Ezen nem volt mit tagadni.
Korábban úgy éreztem, összekuszálódtak a gondolataim, ez viszont semmi a jelenlegi helyzethez képest. Kizárólag abban láttam és látom mai napig a megoldást, hogy a napjaim minden egyes percét a tanításnak, a bájitalaim fejlesztésének, vagy varázslatok megalkotásának szentelem. Eltekintve attól, hogy nem hagyok magamnak időt a szarakodásra - már elnézést - ennél jobb kifogást keresve sem találnék, mondjuk, a Delia-val való találkozás halasztására. Be vagyok táblázva. Úszok a papírmunkában. Nincs az a thesztrál-, vagy troll-fogat, ami nagyobb erővel tarolhatna le, mint az eheti dolgozatok mennyisége. Egy szinonima szótárat is vezetnem kéne, hisz igazi tehetségre vall ennyiféleképpen megfogalmaznom, hogy nem áll szándékomban semmi másra fektetni a szabadidőmet, kiváltképp, ha róla van szó.
Igen, ez minden bizonnyal kegyetlenül hangzik, pedig szó sincs róla, hogy ne látnám őt szívesen. Egyszerűen csak nem hiányzik még egy bizonytalan pont az életemben, márpedig ha eddig el tudtuk viselni egymás távollétét, miért kéne éppen most összefutnunk, hogy megbeszéljük a történteket? Okos nő: valószínűleg már jóval előttem tisztában volt vele, hogy a kapcsolatunk ezen részének sem igazi jelene, sem jövője nem lesz. Mindketten tudjuk, így hát felmerül a kérdés, mit kéne tisztáznunk?

Mikor megpillantom az ajtóm előtt állva, egyértelművé válik, hogy ő korántsem gondolja így.
Megtehetném, hogy sarkon fordulok, amíg még nem vesz észre és hagyom, hogy tovább keresgéljen, csakhogy amint megpróbálna bejutni a szobámba, különböző átkok ezrei rohannák meg, hogy megakadályozzák a szándékában. Nem hagyhatom, hogy ez történjen.
- Csak nem egy betörő? - szólítom meg, amint hallótávolságba kerül.


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Kedd Okt. 25, 2016 12:07 amSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Utál beszélgetni ilyenekről, ezt már régen hamar leszűrtem. Nem is érzelgősködni jöttem ide, vagy hiú ábrándokat kergetni, mert semmi ilyesmiről nincs szó. Csupán arról akarok meggyőződni, hogy az eddig felépített kapcsolatunkban nem esett csorba. Ha megbánta, amit tettünk, akkor ne kerüljön, hanem mondja a szemembe, és soha többé nem viszonyulok hozzá úgy. Viszont valahogy kétlem, hogy megbánta volna. Valószínűleg nem akar egy újabb bizonytalan pontot az életébe. Nem is leszek az, csak egy tisztázó beszélgetés, és ennyi. Nem akarok többet, hiszen nem várok tőle szerelmet vagy gondoskodást. Eddig is jól megéltünk egymástól távol, ez most sem lesz másképp, hiszen mindkettőnknek megvan a maga kis élete. Amit persze nem egy légtérben élünk meg. Én Londonban élek és dolgozom, ő pedig itt van a Roxfortban... Mintha két világ lenne, amely egyszerre van távol és mégis közel.
A lakosztálya előtt várakozva az ajtóját fixírozom, miközben számos átkokat érzékelek rajta. Most vagy nagyon óvatos, vagy nagyon paranoiás. Bár, ha ide valaki be merne törni, és sikerülne neki, annak tanúja akarok lenni. Biztos vagyok benne, hogy nem egy olyan átok van az ajtón, ami azonnal aktiválódik, amint megpróbálnák megszüntetni a többit. Ide maximum egy nagyon jól képzett átoktörő tudna bejutni. Lehet kicsit megizzasztaná, de nem lenne lehetetlen feladat a számára. Hiába mélázok el a különböző átkok felett, meg, hogy ki és hogyan tudna bejutni a lakosztályba, észlelem Severus jelenlétét.
– Ide egy mezei betörő nem lenne elég. Nem kívánok áldozattá válni – mondom felé pillantva, miközben hüvelykujjammal az ajtó felé bökök. – Eléggé véded a lakosztályod, kész erőd. Mondjuk én sem szeretném, ha csak úgy, olyan könnyen bejussanak a magánszférámba.

note | music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Szer. Okt. 26, 2016 8:33 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

Deliát megpillantva azonnal megrohamoznak az emlékek - azok az emlékek, melyeket mindenáron igyekeztem elfelejteni, kordában tartani. Eszembe jut, milyen volt végigsimítani a bőrén, beletúrni a hosszú, selymes hajába...
És ennél még sokkal több.
Talán néhány másodperccel tovább méregetem őt, mint az helyes volna ebben a helyzetben. Szinte már el is felejtem, mit mondott, mire visszatérek a jelenbe, és egy apró köhintéssel próbálom elűzni a feszült csendet, ami időközben a vállunkra telepedett.
- Természetesen - felelem szűkszavúan, enyhén megemelt szemöldökkel.
Nem mintha találna bármit is az, aki bemerészkedik. Mióta az egyik kollégám volt szíves meglátogatni a távollétemben, különösen alapos vagyok az információk elrejtésében, vagy épp egyenesen a visszafordíthatatlan eltüntetésükben.
A bejárathoz lépek, karommal akaratlanul is súrolva Deliát; közelségére kellemes borzongás fut végig rajtam.
Miután ideiglenesen megszüntettem az átkokat, kitárom előtte az ajtót, mintegy beinvitálva, majd ugyanolyan lassan és csendesen bezárom mögöttünk.
Vajon ő is érzi ezt az... egészen különös feszültséget köztünk? Vagy én vagyok az egyetlen, aki szaporábban veszi a levegőt, akárhányszor csak megszűnik köztünk a két lépés távolság? Akárhányszor csak ránézek...
Újból köhintek egyet, és zavartan fordítom el a fejemet, mintha ezzel kizárhatnám a jelenlétét.
- Nos? Minek köszönhetem a látogatásodat? - térek mindjárt a lényegre.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Pént. Okt. 28, 2016 10:06 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Elgondolkodtató, hogy vajon hallotta-e, amit mondtam, vagy pontosabban teljesen felfogta-e. Elég sokáig időz rajtam a tekintete, ami arra enged következtetni, hogy nem maradtam egy felejthető eset. Én már rég befejeztem a mondandóm, és pár pillanatig csönd ereszkedik ránk, mire ő magához térve egy köhintés után válaszol. Elnyomok magamban egy mosolyt, ami aztán elő is tör, amint hátat fordít nekem.
Jólesően borzongok bele abba az érintésbe, amit talán akaratlanul is tett. Az az apró kis súrlódás elég ahhoz, hogy a testem és elmém felidézze mindazt, amit azon a bizonyos estén követtünk el. Elég kellemes emlékek.
Csöndesen várom meg mögötte állva, míg megszünteti az átkait az ajtón, majd úgy megyek el mellette, hogy az ujjaim súrolják a kezét. Miután már mind a ketten bent vagyunk becsukja az ajtót. Én ebben a pár másodpercben végignézek a helyiségben, felfedezve egy kanapét, rengeteg könyvet, bájitalokkal kapcsolatos dolgokat, és még sok más olyan dolgot, ami őt jellemzi, és amit valószínűleg a mindennapjai során használ.
Újbóli köhintésére tekintetem rá vándorol, majd egy félmosoly kúszik ajkaimra, amikor kertelés nélkül máris a lényegre tér. Ne húzzuk az időt, mi?
– Nos, azt hiszem azzal mind a ketten egyetértünk, hogy minden jó úgy, ahogy volt. Mármint ezt úgy értem, hogy megvoltunk eddig is egymás távollétével – kezdek bele, majd beljebb lépve leveszem a talárom, feltárva az alatta rejlő ruházatom. – Nekem – hogy is mondjam – fontos az a kapcsolat, ami köztünk volt és van. Nem akarom, hogy az az este – ami nagyon is kellemes volt – elrontsa ezt. Félre ne érts, nem akarok érzelgősködni, csupán azzal akarok tisztában lenni, hogy ezért nem fogsz kerülni. Ha bármikor szükséged van rám, jöhetsz hozzám.

note | music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Pént. Okt. 28, 2016 10:24 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

- Foglalj helyet - intek a kanapé felé, ez az apró, udvarias gesztus még az én szobámban is megfér. Amint kényelembe helyezte magát, kissé feszengve csatlakozom hozzá. Nem fáradok azzal, hogy megkínáljam bármivel is, hisz mindketten tudjuk, nem azért jött, hogy megvendégeljem. Minél előbb szeretnék túlesni ezen a kínos beszélgetésen, utána pedig - ha nem az lesz a vége, hogy bezárom mögötte az ajtómat -, jöhet minden más.
Nagyot nyelek, mikor leveszi a talárját és a világ legrövidebb és legpasszosabb ruhája néz velem szemben. Szinte látni vélem rajta a karcsú vonalait, de főleg azokat...
Húzok egyet az ingem nyakrészén, mintha ezzel több levegő juthatna a tüdőmbe, de nem. Biztos, hogy mindez megtörténik? Mikor lett Deliából, a pattanásos, kamasz háztársamból pornószínésznő?
- Ne haragudj, de nehéz elhinnem, hogy ez volt az egyetlen szándékod a látogatásoddal - válaszolom őszintén. Valahogy a "mássz rám" ruhája egészen mást sugall, de lehet, hogy már én képzelődöm. Mi több, lehet, hogy már meg is őrültem miatta, a szó szoros értelmében.
Szoros, szoros, szoros.
Már rá sem merek nézni. Ennyire jó idő azért még sincs.
- Én is... szívesen látlak - bólintok meggyőzően.
Főleg egy hosszú nadrágban és egy valamit takaró felsőben, na, úgy igazán szívesen látnám. Kezdem azt hinni, hogy direkt kínoz; ez a bosszú, amiért tényleg kerültem őt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Pént. Okt. 28, 2016 10:53 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


– Köszönöm – mondom, amikor hellyel kínál, én pedig helyet is foglalok a kanapén. Még is csak kényelmesebb, mint mindent megbeszélni az ajtóban. Látom rajta, hogy kissé feszeng, de eddig jól állunk, nem akart rögtön kitessékelni, hogy kívül mégis csak tágasabb. Aztán azt hiszem teszek egy lapáttal ezzel az egésszel a merész ruházatommal, ami elég mini ahhoz, hogy azért takarja azt, amit kell.
A báros munkában több jatt jön, ha így öltözködök. Megtehettem volna, hogy munkából hazaérve átöltözöm valami visszafogottabba, de nem akartam húzni az időt. Amúgy is későn értem ide, főleg, hogy órákon át bujkálni kényszerültem, hogy könnyebben juthassak el idáig. Na, meg kíváncsi voltam a reakciójára, amikor meglát engem.
– Hmm, valóban volt egy kis hátsószándék is az egészben – felelem bájos mosolyt villantva. Keresztbe rakom a lábam, miközben hátradőlök a kanapén. – Igen, észrevettem, de gondolom könnyebb lenne, ha nem kínoználak a szerelésemmel. Mondhatnám, hogy csak neked vettem fel, ami félig igaz is, de ilyen a munkaruhám, amikor éppen nem teljesítek rám bízott feladatokat.
Nem mindenki élhet meg ölésből és kínzásból, na meg az igazán szerencse kérdése is. Nekem pedig biztos munkára volt szükségem, amivel egész jól kereshetek, és a saját lábamon megállva élhetem az életem úgy, ahogy akarom. Az meg már más kérdés, hogy anyám néha meglátogat, ami néha inkább ellenőrzésnek mondható.

note | music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Pént. Okt. 28, 2016 11:13 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

- Nem találtam volna ki - válaszolom szarkasztikusan, ezen már én sem tudok elfojtani egy mosolyt. Nem is akarok, az azt jelentené, hogy hagynám, hogy továbbra is a képtelenségig zavarba hozzon. Ideje lesz véget vetni ennek, vagy így, vagy úgy. Bár jelenleg csupán egyetlen módszer jár a fejemben, amivel megoldhatnánk a problémát, és annak köze sincs Delia kitessékeléséhez.
- Megtudhatnám, hogy pontosan mi az a hátsószándék? Azon kívül, hogy esélyt sem adsz az éjszakánk elfelejtésére. - Bárki más szájából ez dicséretnek hangozna, de az enyémből? Olyan száraz tényként közlöm vele, mintha a meteorológiáról beszélgetnénk. Nem is az időjárásról, a meteorológiáról.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz lezárni ezt az egész... kezdeményezést, egy kis részem azonban még mindig nem tudja megbánni azt, amit tettünk.
- Mikor azt mondtad, hogy bárban dolgozol, valahogy nem erre asszociáltam.
Főként, mert akkor még egyáltalán nem asszociáltam. Ami azt illeti, korábban Delia fel sem merült bennem úgy, mint - készüljünk fel és kapaszkodjunk meg, ez csúnya lesz - nő. És sajnos ez igaz minden más nőszemélyre is, aki nem Lily. Most, hogy ez változott, mintha egy világ borult volna fel bennem. Értelmes ez így?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Szomb. Okt. 29, 2016 10:34 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Zavarba hozni Severust egyeseknek könnyű dolog, nekem ez most éppenséggel összejött. Nem tudott mit kezdeni azzal, hogy meglátott ebben a mini ruhában. Nem könnyítettem meg a helyzetet, azt sem, hogy gond nélkül rám tudjon nézni. Viszont ezt sem lehet sokáig játszani, ha kell úgy is megkeményíti magát, hogy elvonatkoztasson. Már csak az a kérdés, hogy meddig tudja türtőztetni magát. Azt hiszem elég közel áll most ahhoz, hogy beljebb tessékeljen, vagy itt helyben megtegye.
– Elfelejteni azt az éjszakát bűn lenne. Miért mondanám el? – kérdezem felvont szemöldökkel, egy apró mosollyal az arcomon. Amúgy egész egyszerű, csak látni akartam, hogyan reagál a látványomra. Azt hiszem a tervet sikerként könyvelhetem el, megérte belopózni. Nem tudom mit szólna hozzá, ha a kanapé helyett az ölében ülnék. Bár valószínűleg már így sem hagyom hidegen, főleg az eddigi reakciói alapján. Na jó, egy kicsit az a remény is bujkál bennem, hogy megismételhetjük azt az éjszakát.
– Elegáns bár jó módú varázslók számára – felelem egy apró vállrándítással. – Nem rossz munka, és tényleg egész jól fizet. Ha a saját lábamon akarok megállni, valahogy meg kell oldanom. Nem akarok örökké a szüleim pénzétől függeni, és így szabadnak is érzem magam.
Lily helyét senki sem fogja tudni átvenni a szívében, én pedig nem is pályázok arra a helyre. Nem táplálok olyasfajta hiú reményeket, hogy bármikor is szerelem fog lobbanni benne irányomba. Nekem az is bőven elég, ha kölcsönösen kielégíthetjük a szexuális vágyainkat.

note | music

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Hétf. Nov. 07, 2016 5:51 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

- Valóban? A nő, aki kész terhesség elleni bájitalokat tart a polcán, nem tud elfelejteni egy Severus Snape-pel töltött éjszakát?
Kétkedve vonom fel a szemöldökömet, hisz bármennyire élveztem is, amit tettünk, nem vagyok olyan öntelt hogy azt higgyem, más volt számára, mint az eddigiek. Akik minden bizonnyal nem voltak valami kevesen.
- Miért ne?
A mosolyom maga a kihívás.
- Nem vagy elég bátor ahhoz, hogy kiteregesd a lapjaidat? Nem ilyennek ismerlek, Delia.
Más lenne, ha nem tette volna egyértelművé, de most, hogy mindketten tudjuk a választ, nem értem, mi értelme van tovább titkolózni.
- Értem - bólintok szűkszavúan.
Ezek után már az is nyilvánvalóvá válik, kik fordulnak meg az ágyában, rajtam kívül. Vagy nem kéne mindig a legrosszabbat feltételeznem? Minden esetre jócskán csak veszít a varázsából az emlék, amit akaratlanul is őriztem róla. Ilyen könnyen kapható lenne? Ilyen gátlástalan? Azt hiszem, félreismertem.
- Mindennek fényében nem értem, miért nem a munkahelyeden vagy épp. Biztos sokaknak lenne szüksége rád.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Hétf. Nov. 07, 2016 6:33 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


– Ne becsüld alá magad, mert nem éppen a felejthetők közé tartozol – felelem, miközben karba tett kézzel ülök tovább. Igaz, hogy nem ő az első számomra, megfordultak már páran az ágyamban. Itt viszont nem kell hatalmas számokra gondolni. Összevissza négy férfival volt kapcsolatom az elmúlt évek alatt, hosszabb, rövidebb időkre.
– A ruhával kapcsolatban annyi, hogy látni akartam a reakciód – felelem megvonva a vállam. – Az pedig azt hiszem mindkettőnk számára tiszta, hogy igen, reménykedtem benne, hogy megismételhetnénk az éjszakát.
– Hogy miért nem ott vagyok? – kérdezem felvont szemöldökkel, majd felállok a kanapéról. – Végeztem. Lejárt a műszakom, és mielőtt elkezdenél feltételezgetni, nem vagyok olyan könnyen kapható. A ruha csak egy kellék, ami segít több pénzt keresni, viszont nem árulom a testem. Ugyanúgy felpofozok vagy megátkozok lelkifurdalás nélkül egy pénzes vendéget is, ha ott nyúlkál, ahol nem kéne – mondom kissé felkapva a vizet, majd karba tett kézzel elsétálok a könyvespolcig és végignézek a könyvek gerincén. – Nem mellesleg anyám ki is tagadna, ha olyan jutna a fülébe, hogy a lánya örömlánynak állt. Ettől azért távol állok – mondom immár lehiggadva. – És én még azt hittem, hogy ismersz...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Kedd Nov. 08, 2016 9:40 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

Nehezen hiszem el, hogy az első "alkalmamnál" nyújtott teljesítményem ennyire felejtetetlen, de legyen: meghagyom a hitében. Valójában úgyis a vajsörnek tudom be.
- Jó hallani - mosolyodok el féloldalasan.

Pontosan ez az a válasz, amire számítottam és ami annyira hiányzott már. Mindig is imádtam Deliában az őszinteségét, bármilyen fájó is tud lenni néha. Persze, nem mondanám, hogy ez az az alkalom...
- Miért? Miért én? - kérdezem a lehető legkomolyabban, hisz rajta kívül aligha juthatna eszébe bárkinek is, hogy egy velem hasonló, alagsori... szóval, hogy velem ossza meg az ágyát. Márpedig neki mindig is megvolt a magához való, kifinomult ízlése, és lássuk be, nem egy súlycsoportba tartozunk.

Elkomorodva sütöm le a tekintetemet, ezzel is beismerve, hogy valóban túl messzire mentem. Ehelyett, mintegy burkoltan bocsánatot kérve egyenesen a háta mögé sétálok. Alig öt centiméter, ennyi sincs közöttünk.
- Megkínálhatlak valamivel? - kérdezem... kedvesen, talán ez a legjobb szó rá, bár mindannyian tudjuk, hogy nem gyakori nálam az ehhez hasonló hangvétel.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Csüt. Nov. 10, 2016 12:08 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Azt mondják, hogy az első alkalom mindig felejthetetlen marad. Én ebben hiszek is, és tudom is, hogy igaz. Én a mai napig élénken emlékszem az első alkalmamra Jonathannel, az egyik háztársammal. Nem volt hosszú távú kapcsolat, hiszen utolsó évben történt, és miután elváltak útjaink én nem találkoztam többé vele. Nem kötöttek hozzá gyengéd érzelmek, de az együtt töltött pillanatok még élnek bennem. Severusnak lehet ez volt az első alkalma, de nem teljesített olyan rosszul, mint gondolja.
Bevallom a köntörfalazás és az a bizonyos forró kása kerülgetése nem az én asztalom, Severus pedig gyorsan át is lát rajtam. Maradok hát az őszinteségnél, ami mindig is olyan jól bevált nálam. Hatásosabb a legnagyobb hazugságaimnál is.
– Severus, lehet nem vagy egy kigyúrt adonisz jóképű vonásokkal, aki után bomlanak a nők, de ne gondold azt, hogy senkinek sem tetszenél. Hidd el, aki akarja, meglátja benned azt, amit te nem. A személyiséged mindig is vonzott, és a tudásod sem elhanyagolható – felelem kérdésére.
Az a feltételezés, hogy én csak úgy lefekszem minden jöttmenttel az azért sértő, még Severustól is. Anyámék nem így neveltek, és nem is fordítottam hátat a családomtól. Egyszerűen csak saját magamnak keresem meg a pénzem úgy, hogy a munkát még élvezem is csinálni. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy minden vendégnek fel is ajánlom a testem. Nem lettem könnyű vérű nőcske. Úgyhogy igen, most megsértődtem. Most messzire ment, pedig nem szokott zavarni a cinikus hangvétele, vagy egy-egy beszólása. Viszont úgy érzem, hogy ezt nem érdemeltem meg. A könyvek előtt állva nyugtatom le magam. Viszont hamarosan megérzem magam mögött Severust, olyan közel áll meg hozzám, hogy érzem a testéből áramló hőt.
– Egy csókkal kiengesztelhetsz – felelem pár másodperces szünet után, oldalra fordított fejjel, hogy a vállam fölött hátrapillantsak rá.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Csüt. Nov. 10, 2016 1:30 pm


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

Valljuk be: sosem értettem ehhez. A saját érzéseimre is túlontúl későn ébredtem rá, nem hogy rádöbbenjek, hogyan kezeljem azokat. Nem meglepő, hogy ezúttal sem tudom hová tenni a változást, ami bekövetkezett a Deliaval való kapcsolatunkban, sőt, azt sem, amit mond. Persze, én akartam, hogy megnyíljon előttem, és nincs is ezzel semmi gond, csak épp.. Fogalmam sincs, mit válaszolhatnék erre. A tudásomat illetően végképp - honnan lenne?
Megmelengeti a szívemet a válasz, de semmi több. Bólintok.
- Egy csókkal? - vonom fel a szemöldökömet. - Gyere.
Amint felém fordul, magamhoz vonom, kezeimmel végigsimítva az arcán. Csak ezután csókolom meg, egyszerre durván és gyengéden, bizonytalanul és merészen. Hisz ilyen az is, ami köztünk van.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Szomb. Dec. 03, 2016 11:54 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Azt hiszem néha igazán érzelmi analfabéták vagyunk mind a ketten. Sosem volt erősségünk, bár egy idő után mindig nekem sikerült elsőnek úgymond megnyílni. Főleg, ha már kezdett felhúzni az egész. Severusszal szemben pedig lehetetlen küldetés az a bizonyos forró kása kerülgetése. Most viszont egy olyan határt léptünk át, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Inkább beszéljük meg, hogy az volt az első és utolsó alkalom, vagy legyünk tisztában azzal, hogy mit akar a másik. Nekem nincs szükségem érzelgős érzelmekre, és szerintem neki sem hiányzik ez a nyűg.
Most viszont egy kicsit sikerült kiborítania. Sértődötten álldogálok a könyvei előtt, neki háttal, majd úgy mondom, hogy mivel engesztelhet ki. Nem is kérek sokat. Egy egyszerű és kivitelezhető feladat az egész.
Hümmögve bólintok kérdésére, aztán lassan felé fordulok, hogy aztán testünk még közelebb kerüljön egymáshoz, amikor magához von. Kezével végigsimít az arcomon, miközben én az arcát fürkészem, majd ezután egy olyan csókot ad, ami teljesen kifejezi a kapcsolatunkat. Jelen van benne a durvaság és a gyengédség, ahogy a bizonytalanság és a merészség. Olyanba kezdünk, ami egyszer így vagy úgy, de véget fog érni. Egyszer.
Viszont egyelőre nem akarok erre a jövőképre gondolni. A derekát átölelve a hátán markolok bele a felsője anyagába, miközben közelebb préselem testem az övéhez.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Szer. Dec. 07, 2016 11:41 am


Delia & Severus
The sun's risin' up / The night's almost up
The night's almost done / But I see your eyes
You wanna go again

Fogalmam sincs, miért próbálom kiengesztelni. Őszintén nem érdekel, hogy haragszik-e vagy sem, szerintem nagyon is nyomós okot adott rá, hogy kételkedjek az erkölcseiben. Tudom, hogy rövid idő alatt magától is megenyhülne, márpedig nem azt akartam mindvégig, hogy lelépjen?
Bármilyen elkeserítő is, csak egy helyes válasz létezik: meg akarom csókolni. Nem azért, hogy biztosítsam a megbánásomról, és nem is azért, mert nem akarom szomorúnak látni.
Amint az ajkaim az övéhez érnek, minden más kitörlődik a fejemből. Nincs Lily. Nincs Rend. Nincs Dumbledore. Nincs Voldemort. Kettesben maradunk, a szó minden értelmében, a testem pedig megadóan és ösztönösen húzódik még közelebb hozzá, miközben a karjaimban tartom.
Majd lépésről lépésre haladunk a hálószobám felé.
Fogalmam sincs, mit jelenthet számára ez az egész. Többnek tűnik annál, mint amennyit elárul belőle, viszont túl bonyolult ahhoz, hogy kibogozhassam, és jelenleg... Jelenleg nincs is jelentősége.


▲ azt hiszem, itt zárhatunk is, köszi a játékot ♥ ▲
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   Vas. Dec. 11, 2016 11:29 pmSeverus & Delia
Éjféli látogatás


Nem ez az első, hogy összekapunk valamin, vagy megsértjük egymást. Régebben, ha megsértett valamivel, kiduzzogtam magam, idővel lenyugodtam, aztán az életünk folytatódott tovább. Persze nem ő az egyetlen, aki megszól a ruhám miatt, de anyám az anyám. Apámnak meg addig nincs baja semmivel, míg nem rontok a család hírnevén. Sőt örül, ha önállósodom és sikereket érek el a Nagyúrnál. Most viszont rosszul esett, hogy Severus kételkedett az erkölcseimben. Persze idővel úgy is megenyhültem volna, mint mindig. Így nem is lenne szükség a kiengeszteléshez, ami inkább bebugyolált, rejtett kérés arra, hogy csókoljon már meg végre.
Amint ajkaink találkoznak már nem érdekel más, csak ő. A melegsége, a közelsége felkorbácsolja vágyamat, és ahogy érzem, ezzel ő sincs másként. Addig, míg szüksége van rám, amíg kellek neki, addig vele leszek. Amikor eljön a nap, és azt mondja, hogy többé nincs köztünk ilyen kapcsolat, maradjunk abban a kapcsolatban, mint régen, el fogom fogadni. Nem tehetek mást, hiszen köztünk komolyabb kapcsolat egyébként sem lenne hosszú távú. Aranyvérű vagyok, és idővel a szüleim azzal fognak előállni, hogy ideje beházasodnom valahová, és természetesen egy másik aranyvérű családba. Addig viszont élvezem az életet. Na, meg ezeket a perceket Severusszal.
Miközben lépésről lépésre haladunk egy szoba felé, ami valószínűleg a hálószobája lesz, addig én ingének gombjaival ügyködöm. Egyiket a másik után bújtatom ki a helyéről, hogy végül megszabadítsam tőle.
Most nem is akarok másra gondolni... Most csak ez a pillanat számít, és semmi más. Nem akarok semmi mást, csak kiélvezni a helyzetet.

akkor ezennel számomra is vége, köszi a játékot <3 jöhet a következő Wink | You're So Creepy

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Severus & Delia   

Vissza az elejére Go down
 
Severus & Delia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: