HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Lily & Remus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Lily & Remus   Hétf. Ápr. 25, 2016 6:47 pm


lily & remus


Remussal ha van időnk legalább egy héten egyszer próbálunk össze futni. Sajnos manapság nem igen volt időnk baráti összejövetelt tartani, így barátaimmal úgy tudunk találkozni, mintha kiugranék ebéd időre. Természetesen a Rend gyűlések nem tartoznak ide, ott olyan feszültség van állandóan, hogy baráti csevejre nem igazán van energiánk, se kedvünk. Remus megadott egy London könyvesboltnak a címet, hogy ott fussunk össze. Furcsálltam a dolgot, de elindultam a megadott címre, hisz könyvekre én magam se tudok nemet mondani. Nagyon szeretek felfedezni valami újdonságot, a kis lakásunk egyik sarka csak az én kis könyveimmel van teli. Ezért is kéne valamikor új lakás, vagy inkább egy kisebb háznak jobban örülnék, sajnos kezdem szűknek érezni azt a lakot, de nem akarom felhozni Jamesnek. Nincs időnk, se energiánk ilyenekkel foglalkozni jelenleg, mint a költözés. De majd úgy is kénytelenek leszünk beiktatni. Mikor megérkezek a könyvesbolthoz, kíváncsian nyitok be a helyiségbe. Kicsit régiségboltnak is elmenne, mintha mindent por lepne, de még is tisztaság van, nem tudom elmagyarázni. Hunyorogva állok neki keresgélni, míg az egyik sorban meg nem látom jó barátomat, és oda osonok hozzá.
- Hello. - köszönök neki suttogva, mintha valamelyik sarokban ott lapulna a Roxforti könyvtáros nő, hogy lesípolja a fejemet, azért, mert túl hangosan vettem a levegőt. - Hangulatos hely, de miért pont ide jöttünk? - kérdezem tőle, már alig hallgatóan, így kicsit közelebb is hajoltam hozzá. Közben az tekintetem megakad, egy furcsa könyvgerincen, és leemelve , érdeklődve kezdem tanulmányozni, amíg Remus magyarázatot ad.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 28


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Kedd Ápr. 26, 2016 11:52 pm


Lily & Remus

Mindig is úgy gondoltam, hogy nincs is jobb elfoglaltság, mint olvasni. Elég megnyugtató tud lenni, kiragad a valóságból, a megszokott mindennapokból, ami folyamatosan körül vesz. Megszűnsz te magad létezni és csak az tölti ki az elméd, amiről éppen szól az adott olvasmány. Én kifejezetten szeretek elmenekülni ezekbe a kis világokba, hogy elfelejtsem a rám nehezedő nehézségeket. Mostanában inkább ezt választottam elfoglaltság gyanánt, mint sem kimerészkedjek a lakásból, és találkozókra járjak. De már kezdtem érezni az elmémet elködösítő szürke fátyolt, amit azzal kapcsoltam össze, hogy bizony sok időt töltök egyedül. Amint úgy gondoltam, hogy elég biztonságos, üzentem is Lilynek. Biztos voltam benne, hogy neki is jót tenne egy kis kikapcsolódás. Közös hobbinknak hódolva egy könyvesboltot választottam.
A rézkilincsre teszem kezemet, majd lenyomom azt. Vállam neki simul a falapnak és lökök egyet az ajtón, ami csilingelve tárul fel előttem. Orromat azonnal megcsapja a kissé dohos szag, ami a sok könyv felsorakoztatásának köszönhetően cseppet sem meglepő. Talán kicsit paranoiás vagyok újabban, de sosem lehet elég óvatos az ember. Ezért elővigyázatosságból körbe sétálok a helyiségben. Miután egy gyanús alakot sem véltem felfedezni, megállapodtam a bájitalokkal foglalkozó könyvespolc mellett. Leemelem az egyik vaskosabb példányt és lassan elkezdem lapozgatni addig még várok. Némaságba burkolózva, kedvetlenül figyelem a tartalmát, hátha ebben majd megtalálom azt, amire igazán szükségem van. Nem kell sokat várnom, szemem sarkában már látom a felém közeledő vörös árnyalatot. Oldalra fordítom fejemet és egy apró mosolyt varázsolok az arcomra.
- Szia - suttogom vissza a lánynak. Nem szeretném ha bárki meghallana minket, azonban az sem lenne jó, ha hangoskodás miatt lepisszegnének minket. - Nos, a válasz egyszerű. Valószínűleg nem sok mindenkinek jut eszébe itt meglepni minket. - horkantok fel szórakozottan. Remélem ez nem csak egy naiv képzelgés részemről, de jelenleg egy könyvesbolt szerintem biztonságosabb mindkettőnknek, mint egy kávézó. - Amúgy egy bájitalt keresek. - Lebegtetem meg előtte a kezemben lévő könyvet. - Mi a helyzet? Minden rendben? - Érdeklődök udvariasan, miközben az arcán lévő kissé fáradt vonásokat tanulmányozom. Én sem festek valami jól, valószínűleg rajtam is meglátszanak a kimerültség nyomai, ahogy rajta is.Thank you ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Szer. Ápr. 27, 2016 10:33 pm


lily & remus


Régóta barátok vagyunk Remussal, mindig is tudtam az első naptól kezdve, valami nincs rendbe vele. Mindig gyengének tűnt, és kissé betegesnek. Kezdetekben alig volt barátja. Főleg Severus miatt tudtam már kislánykoromba, hogy milyen rossz kirekesztetnek lenni. Így már elsős korunk óta oda mentem hozzá, próbáltam barátkozni vele, de ő vissza utasította a barátságomat. Majd gondolom Jamesék miatt kicsit feloldódott, és találtunk közös témát rögtön jobban megnyílt nekem. Legalábbis már beszélgetni hajlandó volt velem. Az a közös téma legfőképp a könyvek voltak. Imádtuk mind a ketten a könyveket, én azért mert lelkesen tanulmányoztam a varázslóvilág minden egyes történetét, szálát, bármi ami a világukhoz tartozik. Remus pedig a könyvekbe menekült. Ezt csak igazán utolsó évünkre tudtam meg, hogy mi elől is menekül. Mikor megtudtam a titkát, borzasztóan éreztem magam, és nem értetettem hogy-hogy nem jöttem rá hamarabb. Tulajdonképpen legbelül mindvégig sejtettem, csupán az akadályozott meg benne, hogy rákérdezzek, mert úgy voltam vele, hogy Dumbledore nem engedélyezné, hogy egy farkas járjon az iskolába. Mikor Remus elmondta a szívem facsarodott össze, mennyi mindenen mehetett keresztül... Akkor kezdtem el igazán felnézni James-re és a többiekre, hogy ilyen jó barátok rossz emberek nem lehetnek, még ha agyilag kissé defektesek is. Még is ki nem az ?
Így a könyvek lettek azok a mankók, amik segítettek Remushoz közelebb kerülni, és megtalálni vele a közös hangot. Ez az évek múlásával se kopott el. Nem is csodálkozom már, hogy itt állok a dohos szagú könyvek között, hogy miért is kellett ide jönnünk. Az én tekintetem is szinte azonnal megakad egy érdekes példányon.
- Az biztos, nincs az az elszánt halálfaló aki képes lenne egy könyvesboltot szétrobbantani. - mondom annyi gúnnyal a hangomba, amennyit csak beletudtam süllyeszteni. Persze a gúny nem Remusnak szólt, inkább elkeseredett gúny volt, hogy ilyeneket kell már viccelni. - De ne aggódj, nem követtek. - mondom gyorsan, amint meglátom a tekintetét. - Tudod alapos vagyok. - kacsintok, majd a tekintetem a könyvre vándorol amit épp mutat. - Milyen bájital kell neked? Tudod abban tudok segíteni. - összehúzott szemekkel nézem a receptet. Ez még is milyen nyelven van írva ? - Azt ne mond , hogy el tudod olvasni. - nézek rá, úgy hogy remélem azt mondja nem. Szeretek mindentudó lenni, na jó nem igaz.
- Semmi különös, ma egész nap a minisztériumba voltam, alig vártam, hogy kikerüljek. Papírmunka... meg az a légkör. Merlinre, utálok bent lenni. Fogalmam sincs, hogy kiben bízhatok meg... borzasztó így akár csak kinyitni a számat. - panaszkodom, ugyanis ma még nem találkoztam senkivel, akivel megtehetném. Jamesel se tudtam ma találkozni, pedig másra se vágytam. De Remussal való találkám is persze ellazít valamelyest.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 28


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Szomb. Ápr. 30, 2016 12:27 am


Lily & Remus

Sok mindent köszönhetek Lilynek, még ha ő ezzel teljesen nincs is tisztában. Nem egyszer állt mellém a bajban, és ő volt az, akinek őszintén meg tudtam nyílni James, Sirius és Peteren kívül. Előtte sem kellett takargatnom semmit. Noha igaz, hogy kezdetben cseppet sem rajongtam azért, hogy bárkivel is beszélgessek. A megszokás és az ösztön, hogy mindenkit el kell löknöm magamtól, mert csak veszélybe sodrom. Zsigerből jövő eltaszítás, ami nagyon lassan oldódott fel bennem. Nem számított, hogy Dumbledore szavát adta azért, hogy nem lesz gond. Igenis helyem van a Roxfortban. Én tudtam, hogy ezt nem kell kézpénznek vennem. Ismertem már magam annyira, hogy elég óvatos legyek. Mégis Lily volt az első és egyetlen személy, akinek én magam mondtam el, mi is vagyok valójában. Siriuséknak volt annyi sütni valójuk, hogy maguktól rájöttek, és ezt nem is titkolták el előttem. Mindig is nehezemre esett hazudni, és ha tagadtam is a valóságot, az azért volt, mert másokat védtem meg saját magamtól. Jamesek előtt lehetetlenség lett volna tovább magamban tartani azt, ami valójában vagyok. Ők addig hajtottak volna, még be nem ismerem, és ez bizony talán kimerítőbb lett volna, mint egy átalakulás. Lilyt viszont tartottam olyan intelligensnek, hogy azt feltételeztem már sejt valamit. Így inkább mondtam el én magam, minthogy magától bizonyosodjon meg erről az egészről. Talán életem egyik legnehezebb döntése volt, mert soha senkinek nem beszéltem erről önszántamból. Főleg nem úgy, hogy az illető talán csak épp egy-két dologgal volt tisztában. Rettegtem a reakciójától, mert tapasztalataim azt sugallták, hogy ezzel minden össze fog dőlni, semmi sem lesz olyan mint régen és újra el kezdenek magamra hagyni azok, akiket közel engedtem magamhoz. Ez persze nem önsajnálat volt, mert teljesen megértem ezeket a reakciókat. Legszívesebben én is elmenekülnék magamtól, de ez lehetetlenség.
Ennek már több éve, és a negatív érzéseim ellenére is magam mellett tudhatom Lilyt továbbra is, ahogy az összes barátomat.
Könyvet kissé összecsukva pillantok rá mosolyogva, ahogy mellém ér. Ő is lekap egy számára érdekes példányt, ahogy én is tettem korábban.
- Azért a nyakamat erre nem tenném. Tudnék pár elborult lelket mondani, aki képes lenne arra is. - Sajnálóan csóválom meg a fejemet. Annyi elvetemült személlyel büszkélkedik a sötét oldal, hogy két kezemen sem tudnám megszámolni. - Ennek örülök. Szeretnek a legváratlanabb pillanatban felbukkanni és ez a fajta meglepetést cseppet sem esik ínyemre. - Nagyon is jól tudom, hogy Lily jó megfigyelő. Főleg a mostani időkben elkerülhetetlen az alaposság. Sosem érezhetjük magunkat kellően biztonságban. - Emlékszel Meadowes-ra? - Teszem fel a kérdést mikor rápillantok. Kissé nehezemre esik kimondani a nevét. Kellemetlenül esik, ha rágondolok, mert mindig csak magamat okolom, ahányszor felmereng előttem az arca. - Segített nekem párszor mielőtt... nos, mielőtt eltávolodott a társaságtól. - Dorcas jó volt bájitaltanból. Érzéke és esze is volt hozzá. Én pedig úgy álltam az egészhez, hogy rosszabb már úgy sem lehet az átalakulás annál, mint amúgy. - Régen párszor bejuttattam őt a zárolt részlegre és kipróbáltunk egy bájitalt. - Mondom kicsit halkan, miközben visszaemlékezek a roxforti időre. - Nem kérdeztem rá akkoriban, mert bonyolult volt, és ő egy kicsit tovább is gondolta. Sokat segített vele nekem. Azóta eltelt pár év, így kíváncsi lettem, hátha valaki hasonló felfedezéseket tett. - Nem részletezem annyira ezeket a dolgokat. Igazából Siriuson és Jamesen kívül nem beszéltem még erről senkinek. Őket is csak Dorcas védelme érdekében avattam be.
A kelleténél hangosabban nevetek fel a kérdésén, ami végül torok köszörülésbe csap át, mert nem szeretném, ha valaki ránk szólna. - Ez sem egy könnyű bájital, ahogy az sem volt az. Nem hiába volt előlünk elzárva. - Pedig, ha valaki utána járt volna, és közismertebb lett volna, nem csak az én életemet könnyítette volna meg.
A sok szócséplés után, újra rápillantok és a hogyléte felől érdeklődök. Az arcán látszik, hogy megviseli ez az egész szituáció. Aggódva figyelem, ahogy magyaráz. - Ennyire súlyos a helyzet? - Sokszor hallottam már, mikor így kitör belőle a munkahelyén felhalmozott feszültség, de ez most sokkal nagyon erővel kívánkozik ki. - Nagyon vigyázz magadra bent. Bár gondolom erre James is figyelmeztetett. Bármi történne, hozzám azonnal tudsz jönni. Ott senki sem keresne. - Kezem keskeny vállára helyezem nyugtatásképpen. Igazán átérzem a helyzetét. Mostanság még annyira sem szabad megnyílni, mint régebben. Sosem lehet tudni ki a legújabb áldozata a sötét oldal szipolyának.Thank you ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Vas. Május 01, 2016 5:17 pm


lily & remus


Nem volt könnyű Remusnak, és csak reménykedni tudtam benne az iskola évek alatt, hogy tudtam könnyíteni kicsit az életén. Nem elég hamar jöttem rá mi is valójában. Elsőnek megijesztet, aztán érdekessé vállt, utána pedig sajnálni kezdtem. Minden világossá vállt előttem, a betegségei, a hegek. Borzasztóan éreztem magam, hogy előbb miét nem jöttem rá. Még se vagyok olyan okos, mint hisznek, mondjuk én nem mondtam soha magamról. Ez tulajdonképpen inkább vakság volt, nem akartam észre venni.
De már itt vagyunk felnőttek, Remus igyekszik beilleszkedni, próbálunk neki segíteni ahogy tudunk. Oszlopos tagja a rendnek, és sokat segít nekünk. Tulajdonképpen ha jól látom jól elvan, inkább magányosnak látom. Ez ellen pedig sajnos én nem tudok segíteni, azért csak is ő felelős. Pedig úgy érzem ha lenne valakije, egy társa... sokkal könnyebb lenne neki mindent feldolgozni. Kerítőnőt pedig nem szívesen játszanék, amúgy se lennék jó benne...
- Na igen láttunk már egyet s mást. De valamivel még is csak nyugtatnunk kell magunkat, hogy van biztonságos hely is. - húzom el a számat, mert valóban manapság az ember sehol nem érezheti magát biztonságban. Halálfalók semmit nem becsülnek meg, semmi sem szent a számukra, bármikor képesek támadásba lendülni. - Ne aggódj, tényleg. - halványan elmosolyodom, majd végre rátérek a kérdésre, ami azóta foglalkoztat, hogy megláttam az üzenetét mi szerint egy könyvesboltban találkozzunk.
- Hogy emlékszem e? - csak rávigyorodom a barátomra, hogy ne emlékeznék Dorcasra. Suli után eltűnt, elköltöztek, nem tudni hova. Más gyávaságnak tekintette ezt a húzását, én megértettem, hogy a szülei menekülni akartak. Viszont tudom, hogy az egyetlen lány, akit Remus közel engedett magához, és lelépett. Erre a gondolatra lehervad a mosolyodom, majd együtt érzően nézek rá. Érdeklődve, és mosolyogva követem a történetét, látom rajta, teljesen más mikor a lányról beszél. Ezek szerint sokat jelentett neki egykori szobatársnőm. Meg tudom érteni, csinos és okos volt, és ha még Remus szívét is képest volt megnyitni.
Miután végig hallgatom lelkes emlék beszámolóját, elgondolkodom a hallottakon. Hiába nézem azt a könyvet amit elém dugott, fogalmam sincs milyen nyelven van.
- És mire volt pontosan jó az a bájital? Mert lehet hasonlót én is összetudok kutyulni, ha tudom milyennek kéne lennie a hatásának. Meg ha legalább 1-2 hozzávalót tudsz. - majd egy kicsit elgondolkodom az egészen. Majd a gondolat menetemből kiszakít Remus, és párat pislogva vissza térek a földre, és a figyelmemet ismét rászentelem.
- Eléggé rossz. Nem igazán érzem magam biztonságban. De ez van, amíg nem lesz béke, egyszerűen éberen kell figyelni. -a  felajánlásán elmosolyodtam, de már van menekülő tervünk jamesel ha esetleg eldurvulnának a dolgok. - Köszönöm Remus, kedves tőled, jól esik a tudat, hogy számíthatok valakire. De van elég bajod neked is, nem kevernélek bele semmibe. - válaszolom kedvesen. Borzasztó , hogy ilyeneken kell gondolkodnunk, és terveznünk. - De remélem ezzel tisztában vagy, hogy ez fordítva is igaz. Meg ha egyedül érzed magad, nyugodtan át jöhetsz. Sirius is sűrűn megfordul nálunk vacsorán, főleg mikor Marlene nem elérhető. - vigyorodom el magam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 28


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Csüt. Jún. 16, 2016 10:45 pm


Lily & Remus

Ezekben a bajlós időkben nagyon nehéz olyan helyet találni, ahol biztonságban érezhetjük magunkat. A tudat, hogy egy könyvesboltban vagyunk, kicsit sem nyugtat meg úgy, mint régebben. Tudom, hogy bizony itt tényleg nem árthat nekünk senki, mégis ott motoszkál az agyam apró kis szegletében, hogy de mi történne, ha mégis itt támadnának ránk. Még ez a kis gondolat foszlány is borzongásra késztet. Nem azért akartam találkozni Lilyvel, hogy most ezzel mérgezzem magam. Újabban úgy is csak aggódunk, teljesen az életünk részévé vált.
Ahogy mellém kerül máris nyugodtabbnak érzem magam, és sikerül kirángatnom magam a hétköznapok sivárságából. Szerettem volna mindenképp ide eljönni, így ez egy nagyon jó lehetőség erre az „összekoccanásra”. A kezemben lévő kissé megkopott kötettel máris akad kibeszélni való témánk. Az évek alatt megsárgult lapokat játszik könnyedséggel pörgetem az ujjaim között. Felemlegetünk egy régi ismerőst, és mikor Lily rám vigyorog, talán egy kissé fanyar mosoly kerekedik az arcomra. Ezzel újra olyan emlékeket csalok elő, amiket kicsit sem szeretek háborgatni, de már nem visel meg annyira, mint annak idején. Talán látszott is rajtam, talán nem... itt nem a mély érzelmekről van szó, hanem a bizalomról, amit Dorcasba fektettem. A mai napig nem tudom mi történt, és ez inkább bosszant, mint sem bánt. Átverve érzem magam, amit mindennél jobban utálok. Mielőtt újra hagynám magam a méreg fanyar bugyraiban úsztatni, inkább a bájitalról kezdek el beszélni, amit még a Roxfortban használtunk, hogy megkönnyítsük valamennyire a helyzetemet.
- Nem volt egy tökéletes lötty, de hasznosnak bizonyult. Enyhített a fájdalmaimon valamennyire az átalakulásnál, és utána sem voltam annyira kimerült, mint általában. - A könyv lapjaira meredek, miközben monoton módon lapozgatom. - Sajnos a tudatom, akkor sem marad tiszta. - Mondom kissé keserű hangon. Hátam a könyvespolcnak vetem, leengedem magam mellé a kezemet, amiben a könyv van. Mennyivel jobb lenne, ha tudnám uralni ezt az egészet. Nem kéne azon aggódnom, hogy mi történik, ha még sem elég erősek a biztonsági intézkedéseim. Egyáltalán nem érdekel ebben az esetben az, hogy velem mi történik. Csak az a fontos, hogy senkit se sebesítsek meg. - Nekem sajnos nincs már meg. És nem teljesen emlékszek az elkészítésére. Ne is kérdezd, hogyan keverhettem el... én magam sem vagyok tisztában vele. - Pedig direkt felírtam, és eltettem. Nem egyszer készítettem el Dorcassal, de elég makacs bájital volt, amihez értő kezek kellettek. - Mit nem adnék érte, ha meglenne. Egyre rosszabb lesz ez az egész. - Bököm ki kissé halkan, miközben az orrnyergemet kezdem el masszírozni. Nem szoktam panaszkodni, sose tettem szóvá ezt senkinek. Újabban kifejezetten nehezen viselem az átváltozást. Sosem volt egy leányállom, és igazán nem értem, hogy mégis miért van rám ennyire szörnyű hatással. - Ne is foglalkozz azzal, amit mondok. - Legyintek gyorsan, mert tényleg nem akarok ezzel senkit sem terhelni. Mindig megoldottam magam ezt az egész helyzetet. Siriusék segítségét csakis azért fogadtam el, mert tényleg nem volt más választásom. Persze természetesen nem bánom.
- Túl sokan fészkelték már be magukat a minisztériumba? - érdeklődők fojtott hangon, és aggódva mérem végig az arcát. Hiába dolgoznak a rendből is sokan a hivatalban, ez nem jelent semmit. Nyilvános konfrontációt senki sem vállalna, még sem lehet tudni, hogy ki kihez tartozik. - Ugyan, hisz így is nyakig benne vagyok, ennél jobban már úgy sem tudnál belekeverni. - Nekem nincs senkim, csak is Lilyék. Ez a minimum, amit tenni tudok.
Sirius említésére halkan felnevetek. - Meg sem lepődők rajta. Úgy viselkedik néha, mint aki évek óta nem evett. - Egy biztos, Tapmancs enni azt nagyon tud. - Majd igyekszek gyakrabban megjelenni én is. - A mosoly továbbra is ott ül a szám sarkában.  


Thank you ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Vas. Jún. 19, 2016 8:09 pm

Lily & Remusremélem tetszik  • 614 • Zene


Bárhol vagyok, de könyveket találok mindig otthonosabban érzem magam. Nem is tudom miért, talán mert a könyvek segítettek számomra beilleszkedni a furcsa, és kezdetekben ijesztő új világba. Severus volt az egyetlen barátom az elején, és féltem attól, hogy nehezen fogok beilleszkedni a hiányosságaim miatt. Ezért már elsős koromba kétszer annyi könyvel érkeztem az iskolában, mint a kötelezők. Furcsának találták a többiek, de pár napon belül barátnőkre is szert tettem, és még ők voltak rám kíváncsiak, és a mugli világra. Sokszor bújtam el a könyvtárba, és tanulmányoztam a könyveket, hamar elnyertem tudásommal a tanárok bizalmát is, hogy engedélyem legyen a zárolt részleghez is. Hobbimmá vált a varázsvilág tanulmányozása. A varázslósakk is beletartozott, díjakat is nyertem vele. Imádtam mindent ami a varázsvilággal kapcsolatos, érdeklődve keresgéltem és olvastam minden után. Ezt keverték össze a stréberséghez. Én sosem igyekeztem a legjobb tanuló lenni, csak így alakult. Engem egyszerűen érdekelt minden, és ami érdekel az megragad. Például a számmisztika... nem nem érdekelt, fel se vettem azt a tantárgyat, mert tudtam hogy biztosan lerontaná a jegyeimet. Meg a rúna ismeret... na jó ne szakadjunk el a témától. A lényeg, hogy a könyvek a történetek, a bűvigék, bájitalok tanulmányozása az életem részei lettek. Így minden könyvhöz érdeklődéssel fordulok.  Így nem is bánom, hogy Remus ezt a helyet találta ki találkozóul.
Majd mikor elmondja mit is keresünk, felkelti még jobban az érdeklődésemet, kíváncsi vagyok milyen bájitalt fejlesztettek ki. Mert ha segít a likantrópián, akkor nem csak Remuson, hanem máson is sokat segítene. Az viszont nem lenne rossz háborús időkben segíteni a vérfarkasokon. Majd mikor elmondja mit segített, csak elhúzom a számat.
- Értem,végülis jobb mint a semmi. Viszont tényleg jó lenne valami bájital , ami többet is segítene. Gondolj bele, nagyszerű ajánlat lehet a többi vérfarkas számára... - gondolkodóba esek, sajnos minden kapaszkodót megragadok, ami kicsit is a mi oldalunkra állítaná a győzelmet. Természetesen annak is örülnék ha Remusnak jó lenne, de ezt ő úgy is tudja hogy nem úgy értettem. Nehéz időket élünk, próbálok mindig messzi távlatokba is gondolkodni. - És öhm, nem gondoltál még rá, hogy üzenj Dorcasnak? Biztos segítene... vagy ha te nem én szívesen felveszem vele a kapcsolatot.   - összeszorul a szívem miközben ránézek, rossz így látni őt, és főleg hogy nem tudok rajta segíteni. Évekig kutakodtam én is, és kérdezősködtem, de olyan makacs ez a "kór", hogy egyszerűen szinte képtelenség rajta segíteni, enyhíteni. Utálom ezt, annyi mindenre megvan a csodaszerünk, csak erre nincs.  - Ne szórakozz Remust, tudod jól, hogy nekem nyugodtan panaszkodhatsz, és mondhatod bármi van. Én igyekszem segíteni, ahogy tudok.   - mosolyodom el biztatóan, nehogy lelkiismeret furdalása legyen az miatt ami. Már megjártuk ezt a kört párszor úgy hiszem.
A minisztériumos dologra csak bólintok keserűen. Halálfalók lepik el, és az a legszebb, hogy nem kaphatjuk el őket, nem is szólalhatunk fel, mert ők a feletteseink. Valakiről csak sejtjük valakiről biztosan tudjuk. Ezért is alakult meg a rend, hogy ezeket "törvényen " kívül tudjuk leleplezni.
- Igen, és kezd kétségbe ejtő lenni a helyzet. És komolyan szerintem valaki kémkedik utánam. Próbálok óvatos lenni, és Jamest is kerülni szegény nem érti miért nem akadunk soha össze, mikor egy helyen dolgozunk.     - itt mély levegőt veszek, mert ezt is meg kell beszélnem Jamesel. Olyan jó lenne egy két olyan nap, mikor nem lenne mindig olyan témánk, kivel meg hol kéne vigyáznunk. Jó lenne már lazítani.
- Ezért is mondom , hogy mi is legyünk óvatosak hol találkozunk. Sosem lehet tudni már.  - mély levegőt veszek majd elmosolyodom magam. - Igen de van mikor én se bírom a strapát, így hozatunk valami ételt, vagy már varázserőt veszem segítségül. Szeretek mugli módjára főzni, de mikor jönnek nem bírnám szusszal.  - nevetem el magam.  - De komolyan, most meghívtalak valamelyik hétvégére egy jó kajálásra Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 28


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Vas. Júl. 17, 2016 5:37 pmLILY & REMUS
Bicsibocsi ♥ × 662 × Credit ♥

Újabban túlságosan lemerít ez az egész kórság. Tudom, hogy hozzájárul az is, hogy milyen lelkiállapotban vagyok éppen. Túl sok minden történik a világban, ami felett képtelen vagyok szemet hunyni. Hogyan is tehetném, hiszen éppen a gonosz előre törésének megakadályozásán dolgozunk. Az én fejem pedig folyamatosan azon kattog, milyen lehetőségeink vannak, mit tehetnénk ez ellen, mivel lehetnék még hasznosabb, és a megszerzett információkat hogyan tudnánk beépíteni a terveinkbe. Nehéz ez az egész, mert Lily esete is mutatja, már senkiben sem lehet megbízni, pedig egyedül semmit sem érünk el. Magunkra utalva ebben a szituációban csak vesztesek lennénk. Szükség van a csapat munkára és sajnos az is megnehezíti a dolgot, hogy kiszűrjük ki az, aki biztos mellettünk áll és nem fog hátba szúrni minket.
Rengeteg dolog nehezedik a vállunkra, és ezt főleg teliholdkor érzem magamon. Fáradékonyabb vagyok, feszültebb is, és ezért is próbálok elrejtőzni azokban a napokban mikor tudom, hogy jobb lenne, ha senki sem látna ilyen állapotban.
- Ne is mond. - Fáradtan kezdem el masszírozni az orrnyergemet. - Sokkal jobb lenne minden. - Szűröm ki a fogaim között. Bár én csak egy vagyok a sok közül. Én kifejezetten rosszul vagyok attól, hogy át kell változnom. Olyannak kell lennem, ami nem én vagyok, még ha ez a lény velem együtt él. De azt is tudom, hogy van aki biztosan nem élne ezzel a lehetőséggel, mert élvezi, hogy ez történik vele minden hónapban. És ha tehetné sokkal többször adná át a testét ennek az ismeretlen fenevadnak, csakhogy fájdalmat okozzon.
Dorcas felemlegetése nem javít a hangulatomon, de újabban minden hozzá vezet vissza, még ha nem is akarok.
- Nem tartom biztonságosnak az üzengetést. Emellett, ahogy távozott, úgy gondolom cseppet sem kíváncsi erre a világra már. - Kissé talán ridegen hangzik, amit mondok, de ezt én teljes őszinteséggel így látom. Egy árva szó nélkül hagyott hátra mindent. Kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy neki aztán édes mindegy, hogy mi történik. Hiszen még azt sem tudom merre lehet. Fogalmam sincs, mi történt és történik vele. El sem tudom képzelni, hogy csak úgy küldök neki egy baglyot. - Kedves tőled Lily, de szerintem felesleges fáradozni ebben a témában. Eddig is mindent átvészeltem, ez sem lesz másként. - Azért egy apró mosoly nyugtatásként megjelenik az arcomon. Nem akarok borúlátó lenni, mert az sem segít ezen a helyzeten, mi több csak mindent tovább ront.
Csendben hallgatom Lily szavait, aki immár a minisztériumban történő dolgokról mesél. Halkan hümmögök is néhány ponton, mert cseppet sem tetszik ez a helyzet. Nem örülök neki, hogy ennyire nem biztonságos már az a hely sem, amitől azt várnánk, hogy majd megoldja a problémánkat. Ehelyett nem ez történik. Öntörvényű csapatoknak kell létre jönnie, hogy a társadalomba visszaálljon a rend, mert valahogy a sötétség mindig csábítóbb az embereknek. El sem tudom képzelni, mivel mossák ki az agyukat, miket ígérhetnek nekik a halálfalók. De abban biztos vagyok, hogy ez csak blama. Mikor megemlíti, hogy úgy érzi valaki folyamatosan a nyomában van, reflexszerűen pillantok körbe mogyoróbarna szemeimmel. Pedig tudom, hogy a minisztériumra utalt.
- Most is érezted, mikor idejöttél? - Érdeklődök halkan, és szemeim továbbra is Lily mögötti üres teret figyeli, mintha az várnám, hogy valami vagy valaki feltűnik egyszer a semmiből és ránk támad. - Mióta van ez? Tipped sincs, hogy ki lehet? - puhatolózok tovább. Nagyon nem tetszik ez nekem. Bár tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. - Vigyázz magadra, és ha bármi gond van, hozzám is jöhetsz azonnal, ha úgy éreznéd, hogy egyedül nem lehetsz biztonságban és James nincs elérhető helyzetben. - Nyugtatásképpen a vállára teszem a kezemet. Talán már visszaemlékezni sem tudok, hogy mikor volt utoljára igazán stresszmentes beszélgetésünk. Mindig történik valami olyan, ami miatt aggódni kell.
Végül mégis kiszakad belőlem egy fáradt, halk nevetés Sirius felemlegetése végett. - Mindig is tudtam, hogy a kutyák sokat esznek, de hogy ennyire... franc se hitte volna. - Csóválom játékosan a fejemet. - Evésre? Ha Tapi is ott lesz, akkor ezek alapján én csak majd nyálat fogok csorgatni, ahogy éppen elpusztítja az összes ételt, amit az asztalra pakoltál. -

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Kedd Júl. 19, 2016 10:29 pm

Lily & Remus

remélem tetszik :3• 480 • This is Your Way
Látom rossz ötlet volt felhoznom Dorcast, de most minden hátsószándék nélkül tettem. Tényleg most inkább segíteni szeretnék rajta, és nem összehozni őket. Ezzel már tisztában vagyok, hogy lehetetlenség. Remusnak látszik, hogy fáj, és sokan mások is személyes sértésnek vették, hogy elment. Én nem, ha tehetném, és ha még élne a családom, és velük együtt kellett volna megtennem, lehet megtenném, hogy biztonságban tudjuk őket. Nem tudhatjuk az ő szemszögét, és a háttérét az egésznek. Amúgy se szeretem a konkrét tényleg nélküli vádaskodást.
Igazad van, nem jó ötlet. De úgy is kérdezősködni fogok, és kutakodom, ne félj. - mosolyodom el. Ezért vannak a barátok, ilyenkor szólj bátran, tudod jól, hogy segítek bármiben amiben tudok.
Majd megemlítem a minisztériumban történteket. Lehet már valóban inkább paranoiás vagyok, de többször is éreztem valaki jelenlétét, aki követett, és nem hiszem, hogy beképzelném. Különben is egyre nyilvánvalóbb, hogy figyeltetnek minket. Látom ezzel Remust is megrémítem, bár nem ez volt a célom vele, inkább csak tájékoztatni akarom arról, hogy a minisztérium se biztonságos. Az a helyzet semmiben, és senkiben nem bízhatunk meg, akit nem ismerünk. Új barátságokat kötni szinte lehetetlen. Sosem lehet tudni épp kifog az ember hátába szórni egy finom kis átkot. Sóhajok, mert látom a paranoiámat is teljes súllyal rá helyzetem.
Ne aggódj Remus, senki nem követett. Nagyon biztos voltam. Főleg mint említettem ezt a minisztériumban vettem észre. Ellenőrzik hova megyek mit csinálok, és kivel beszélek - majd elkezd szinte faggatózni én pedig hevesen rázom a fejemet.
- Nem tudom, csak feltételezni tudom, hogy Rosier állított rám valakit, hogy figyeljen meg.   - tárom szét tehetetlenül a karomat. - Remus történt valami? Rád szállt valaki? Miért vagy ennyire megrémülve?   - nézek rá rémülten, és elé állok, hogy a pillantásomat se tudja kikerülni. Szeretném ha elmondaná ha bajban van. A felajánlására csak hevesen bólintok.  - Köszönöm Remus jó tudni. Kedves tőled, de te is ugyan így számíthatsz ránk.   - Elmosolyodom majd komolyan nézek rá ismételten.  - Szóval mi a gond?  - ismét próbálja a figyelmem elterelni a kajálás témával. Épp válaszolnék rá mikor egy hatalmas robajra leszünk figyelmesek, mintha valami robbant volna. A szívem majd kiugrik a helyéről, Remus is megremeg. Mély levegőt veszek, majd fogom magam, és kirohanok a boltból. Kapkodom a fejem honnan jöhetett  hang, de hamar meglátom a szemben lévő boltból dől a füst. Mély levegőt veszek, és hunyorogva próbálom kivenni kik jönnek ki a boltból. A füsttől azt se látom milyen boltról van szó. A kezemben már a pálcám virít, bár magam mögé elrejtettem. Sok mugli van a környéken, így remélhetőleg nem kell használnom. Egy ember ront ki hirtelen a füstből, és a szívem nagyot dobban. Egyik ádáz Voldemort csatlósa
 - Greyback...  - szólalok meg halkan, mikor közben neki indulok. Ha itt van nem fogja itt hagyni a helyet vérengzés nélkül.  - ... Remus gyere segíts!  - megszaporázom lépteimet, és egy fagyasztó átkot próbálok alkalmazni, de Greyback-nek meglepően jó a reflexe, és kivédi....Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 28


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Csüt. Nov. 03, 2016 4:29 pmLILY & REMUS
Bicsibocsi ♥ × Credit ♥

Nem én szeretnék lenni az a következő személy, aki miatt aggódnak. Próbálok mindent megtenni azért, hogy ne adjak erre okot. Emiatt kényszerülök titkolózásra. Vannak olyan dolgok, amiket jobb ha csak én tudok, és az öreg. Nem... ez nem azért van, mert nem bízok a barátaimban, hiszen mindent nekik köszönhetek. Én sehol sem lennék nélkülük. Ha ők nem fogadnak el olyannak, amilyen vagyok, akkor az sem biztos, hogy eddig képes lettem volna talpon maradni. Az erőm csak is tőlük származik, mert mindig támogattak. Pont ezért akarom én is őket segíteni. Ha azzal, hogy magamba tartok pár információt, akkor azzal. Annyit aggódnak, az egész életüket beszennyezi a mostani világ, amiben élünk. Így is kitűnik a hangomból, hogy valami nem igazán stimmel.
- Csak egyszerűen aggódok Lily, ennyi az egész. - Egy apró, vérszegény mosoly kerül az ajkamra, mintha bíznék abban, hogy ezzel szépen el is rendeztem a kérdezősködést. - Tényleg nincs gond. Fáradt vagyok én is picit, talán ezért is tűnök zavartnak. Ne is törődj vele. Mostanában nem alszok jól. - Legyintek, hogy majd megoldom. Semmi ok arra, hogy még emiatt is rágja magát. Hiszen nekik is van elég gondjuk, ami igaz is, nem pedig csak a saját önzőségemet próbálom leplezni.
Erőteljes remegés fut végig a könyvesbolton, ahol vagyunk. A könyvespolcok is meginganak. Pár könyv hangos csattanással adja meg magát a gravitációnak. Szemeim elkerekednek, nem tudom mire vélni ezt az egészet. Lépnék egyet a kijárat felé, hogy megnézzem mégis mi történt, de Lily olyan gyorsan tűnik el mellőlem, hogy még pislogni sem marad időm. - A francba. - Morgom az orrom alatt, és a vörös hajú lány után igyekszek. Kezemben pedig már ott lapul a pálca, a vége a pulcsim ujja alá rejtve, ha szükségem lenne rá, azonnal tudjam használni. Kiérek az utcára, ahol hatalmas a felfordulás. Füst lepi el a szűk kis folyosót. Az orrom elé kapom a kezemet, mielőtt megfojt ez a kellemetlen szag. Hunyorogva próbálom kikövetkeztetni, hogy mégis mi a fészkes fene történik itt, miközben Lilyt is keresem a tekintetemmel. Hamar megtalálom, és pillanatok alatt mögé érek. - Legközelebb azért szólj, hogy mire készülsz. - Pirítok rá. Néha olyan önfejű tud lenni, hogy az eszméletlen. Ki tudja kikkel állunk szemben, mi történt és mi fog történni. Egyszer csak egy alak lép ki a füstből, amire elkerekednek a szemeim. A levegő is bent akad. Kezem ökölbe szorul, és csak háttér zajnak hallom Lily hangját, aki kimondja a velünk szemben álló lény nevét. Mégis miért? A gondolatok veszett tempóban keringenek a fejemben. Úgy érzem magam, mint akit lefagyasztottak és semerre sem tudok lépni. Tekintetem összetalálkozik Greybackkel, akinek ajkán csak egy ördögi mosoly pihen. Ettől még rondábbnak tűnik, az amúgy is elcsúfított arca. Látom, ahogy felemeli a pálcáját és engem akar megtámadni, de én valahogy képtelen vagyok ép ésszel gondolkodni.. egy használható varázslat sem jut az eszembe...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   Pént. Nov. 04, 2016 9:40 pm

Remus & Lily
könyvek ereje

Én mindig próbálok kedves, és tapintatos lenni, de épp ennyire erős bennem a kíváncsiság is. Kíváncsi természet vagyok, és szeretek mindig mindenről tudni, és érdeklődni a dolgok iránt. Így hamar megtanultam, hogy ki mikor titkol el előlem valamit, vagy nem mond igazat. Az hogy mikor hagyom annyiban, és mikor firtatom a dolgot természetesen személy és helyzet függő. Nyilván Jamesnél mindent akarok tudni, és ezzel tisztában van. Sok vitánk kerekedett már ebből. A barátaimnál minden fontos dolgot szeretek tudni, mert szeretem őket és segíteni akarok. Még is hogy segítsek a szeretteimen ha elhallgatnak előlem bármit is ? Tudom fura bogár vagyok, ezt már nem egyszer megkaptam. De inkább a szeretetem súlya alatt essenek össze, mint a rosszindulatom alatt.
- Tudom, én is aggódok. Ha tudnád mennyire. - sóhajtok. Nem szoktam erről beszélni, ez olyan tabu téma. - Várom a napot, mikor egyszer nyugodtan hajthatom le a fejemet a párnámra... - egy keserű mosoly húzódik el az arcomon. Aggódva nézem barátomat, annyira segítenék neki és annyira borzasztó érzés, hogy tehetetlen vagyok.
- Esetleg olyan főzetet össze tudnék neked kutyulni, a egy erősebb változatot, amitől tudnál aludni. - Remus szervezete teljesen más, erősebb dózis kell minden gyógyszerből, meg persze ha esetleg beakar rúgni akkor is többet kéne innia a többieknél ha valami hatást szeretne vele elérni. De persze Remusnál erről pont szó sincs.
Majd beszélgetésünket egy robbanás hangja, majd ereje zökkent ki minket. Azonnal hevesen kezd verni a szívem, és mint jó auror pálcámat előhúzva rohanok is ki megnézni még is mi történt.
Ahogy kiérek megtorpanok. A levegőt csak kapkodom, és ideges leszek, mikor Remus is megérkezik mellém. Aggódva nézek rá. De sokáig nem tudok hezitálni, mert meg is indult felénk. Összehúzott szemmel én is így teszek, de az első átkomat gyorsan kivédi. Még sosem kerültem szembe Greybackel. Tudom, hogy ez Remusnak nem könnyű, de egyedül nem bírok el velem, és nem hagyhatom hogy muglik sérüljenek meg. Mindenki eszeveszettül rohangál, és értetlenkedve keresnek segítséget. Még is mi a fenét kereshet itt ?
Közbe felénk is támad, és próbálom az összes átkát elhárítani. Erőteljes, és gyorsan a támadásai, én pedig egy idő után kezdek fáradni, Remus még mindig nem segít... mi történhetett vele?


 
▲    ▲ This is Your Way
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Remus   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Remus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins
» Remus John Lupin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: