HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Hall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Hall   Csüt. Feb. 09, 2017 6:31 pm


Felicity && Nathaniel

Eltökélt szándékkal érkezem. Eliassal volna némi megbeszélnivalóm. Ha valaki, hát ő biztosan nem az mindenáron hű személy. Igen, hirtelen felindulásból jöttem el, hogy beszéljek vele, ami rám csak ritkán jellemző. Ha valami életbevágóan fontos, azt meg szoktam tervezni, átgondolni sokszor, gondosan előkészíteni a terepet. Márpedig az, hogy a bizalmam megingott a sajátjaim felé a közelmúltban, elég életbevágó. Szó szerint is.
A közelbe hoppanálom magamat, hisz nem jelentettem be előre, hogy készülök, nem várnak odabent. De gyors léptekkel szelem át az annyira jól ismert utcát. Egy sötét része akad mindig, ahol sem lámpa nem világít oda, se nem mászkál senki. Tökéletes hely érkezésre anélkül, hogy bárki észrevehetné, valaki csak úgy odacsöppent. Bár nem érdekelne, habozás nélkül cselekednék. Nem kockáztathatok. Sohasem kockáztathatok, nem hibázhatok és erre minduntalan kényszerítem magamat. Már egyszer nagyon csúnyán megégettem magam ezzel. Többet nem hibázhatok.
Határozott, gyors de inkább elnagyolt léptekkel indulok meg a kapu felé, majd ahogy belépek a hatalmas udvarra, a bejárat felé. Látszik, hogy gazdag család, vagy az volt valamikor. Amióta a szülők nincsenek itt, nincs dőzsölés. Nincsenek rendezvények igazán, nincs semmi olyan, ami arra utalna, vígan megélnek. Persze tudom miért... az apjuk az Azkabanban van. Vagyis volt. A napokban tudtam meg a hírt, hogy él és kiengedték. Olyan volt kissé számomra, mint egy hideg vizes arcon öntés.
Megállok az ajtóban, így hogy egyre több gondolat üti fel magát a fejemben, már közel sem vagyok magabiztos. Már szívesen fordulnék inkább vissza. Lassan, vacillálva emelem a kezem az ajtóhoz, hogy aztán három aprót kopogjak. Most már mindegy, valaki jönni fog. Valaki beenged és a műsornak mennie kell. Biztos vagyok én abban, hogy ezt így kellene? Beszélni Eliassal, a bajtársainkról... a kishúgom ... vagy épp az apjáról? Ő tudja már a hírt?

Shadow Preachers | hey   /

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Szomb. Feb. 11, 2017 1:43 pm


Felicity & Nathan

 
Egyszerűen megörülök a sok gondolattól, amik megállás nélkül kavarognak a fejemben. Egy részt a munkám, hisz nem értem miért kellett ide hoznunk mennydörgőt, és miért nem mehetnék vissza... , másrészt a bátyám aki miatt mégsem bánom, hogy még itthon vagyok. De a legnagyobb meglepetés számomra Nathan, aki úgy belekapaszkodott a fejembe, és a gondolataimba mint egy parazita. Nem tudom kiverni a fejemből, és ez szörnyen zavar. Miért pont ő? Miért pont egy halálfaló? Több mint valószínű, hogy azzal aki belevitte ebbe az egészbe a a testvéremet. Ráadásul mikor bejött a boltba, annyira más volt. Nem olyan mint a többiek. De úgy érzem még is vigyáznom kell vele, óvatosnak kell lennem. Nem engedhetem még mélyebbre a gondolataimban. És még is... hisz most is az olyan sok gondom mellett még is rajta gondolkodom. Elias már korán elment, mikor összefutottunk a konyhába szinte csak leintett, hogy majd későn este fog haza érni. Én pedig megsemmisülten egy könyvvel a kezembe megálltam a nappali közepén. A ház ijesztő, megrémít. Nem szeretek egyedül itthon lenni, de most a boltba se lenne semmi gondom. Így úgy döntök kiszabadulok börtönömből, és járok egyet. Mikor kinyitnám az ajtót, pont csöngetnek. Úgy megrémülök a váratlan hangtól, hogy a mellkasomhoz kapom a kezemet ezzel mintha csillapíthatnám a szívrohamot. Mikor kinyitom az ajtót megdöbbenek. Már megint ő. Összehúzom szemöldökömet és karba fonom a kezeimet.
- Miben segíthetek? - kérdezem dacosan. Idegesít amilyen reakciót kivált belőlem, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről. - Elias nincs itthon késő este érkezik, mert gondolom őt keresed. - azért engem udvariasan neveltek, főleg mikor meglátom hogy oda kint eláradt az eső... egy félre állok és beengedem a halba. Mély levegőt veszek és szinte görcsösen szorongatom a könyvemet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Hétf. Feb. 13, 2017 12:21 am


Felicity && Nathaniel

Milyen egyszerű lenne az élet, ha minden cselekedetünket csak sztornóznánk és újból megcsinálnánk ugyanazt, csak épp... jobban. Vagy máshogy. De mindegy is már, abban a pillanatban elhessegetem annak a gondolatát is, hogy én akkor most hazamegyek, amikor nyílik az ajtó. Arra számítottam, Elias nyitja ki, vagy a házimanójuk, vagy épp valamelyik öccse. De a kisasszony már megint itthon van? Ezek szerint hosszabb időre jött haza, amiről valljuk be nem sokat tudok. Meg talán közöm sem sok van. Elvégre mi van abban, hogy mi ismerjük egymást?
- Oh, helló... - köszönök neki kurtán és egy kissé bizonytalanul. Igazítok a kabátomon, hogy határozottságomat egy kis szöszmötöléssel visszanyerjem. Meg sosem árt ellenőrizni, hogy éppen mi hogy áll rajtunk, nemde?
- Ne haragudj, ha hirtelen érkeztem. És hogy későn. - nos látogatáshoz talán tényleg későn lehet, alaposan meglephettem őt is az érkezésemmel. Erre enged következtetni néhány apró gondolatfoszlány, amit szinte automatikusan hallok a fejemben. És mint ha csak olvasna ő is, a felteendő kérdésemre válaszol. Nos... ez nem is olyan nehéz, hisz ki máshoz jönnék? Tán hozzá? Nem, annak nem hiszem, hogy jelentősége lenne. Vagy mégis?
- Oh, köszönöm, valóban cudar idő jön. - pillantok magam mögé mintegy a gondolataiból kiindulva, végül belépek a hallba. A kabátomat lassan kigombolom, hogy felakaszthassam a fogasra. Talán később eláll az eső, ha nem, akkor majd némi bűbájjal hazamegyek. De most kifejezetten jobb ez így. Talán a bátyja mégis előbb érkezik, mint azt mondta.
- Apádról mi hír, érkezik már? - kérdezem mintegy udvarias kérdéssel elindítva a társalgást. Közben pedig megigazítom az ingujjamat, lehúzva rendesen a csuklómra.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Hétf. Feb. 13, 2017 9:41 pm


Felicity & Nathan

 

Nem számítottam rá, hogy ő fog itt állni az ajtóba. Tulajdonképpen csak én akartam távozni, így senkire nem számítottam. Miután a döbbenetem elillan észre veszem, hogy eső elkezd szemerkélni, és a felhők semmi jót nem ígérnek.
- Semmi gond, épp menni készültem. - leveszem a kalapomat, és lehajítom a földre. - De úgy tűnik nem fogok... a "cudar" idő miatt. - ebbe a kis szóba mennyi gúnyt bele lehet temetni. Kissé zavartan billegek egyik lábamról a másikra. Mit csináljak? Tartsam itt vagy netán küldjem el? Minden porcikám azért kiállt, hogy el ne engedjem, de ez nem tetszik. Cseppet sem jó ötlet. Ő az ellenséged Felicity bárhogy is nézzük. Belevitte minden bizonnyal a testvéredet a szörnyű " sötét " életbe. Valószínűleg a kedvessége és álca. Lehet nem kéne kihúznom nála... hogy mondják a muglik? Gyufát... asszem. Mi az a gyufa fogalmam sincs... utána fogok nézni.
- Hát ha már itt vagy... várj kicsit hátha Elias hamarabb haza jön... - ugyanis olyat kezdett el dörögni az ég, hogy azt hittem szívrohamot kaptam. Ijedtembe a mellkasomhoz kapok, és az ijesztően csendes ház berezonál a kint kopogó esőtől, és szélvihartól.
- ... szóval megkínálhatlak valamivel? Enni ? Inni? - sétálok válaszát meg sem várva a konyha felé. ugyanis cselédségünk sincs már, a házimanónk kitudja megint hol kóborol. Meg amúgy is szeretem én magam elkészíteni a dolgaimat. Kérdésére megtorpanok, majd lassan felé fordulok miközben próbálom feldolgozni a kérdését. Apámról nem igazán szeretek beszélni, ami azt illeti az egész családomról nem szeretek beszélni. Nem igazán rendeződtek a dolgaink, ha egyáltalán voltak rendezve. Nem vagyok büszke se Elias-re se az apámra, anyámat pedig elveszítettem róla alapvetően nem akarok egy szót se váltani.
- Semmi, én.. nem tudok róla semmit. - válaszolom egyszerűen miközben előveszem a pálcámat és a konyhába előkészítem a teámnak valót, és Nathannek amit kért. - Van egy olyan érzésem te többet tudsz róla mint én. Így engem hiába kérdezel.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Szer. Márc. 15, 2017 11:51 am


Felicity && Nathaniel

A szemöldököm egy pillanatra megrezdül, ahogy a kalapját leveszi. Hová igyekezett vajon most, és miért is gondolta meg magát? Ha jól hallottam, valami állatkutató, vagy növénykutató, vagy micsoda. Hmm... nem ártana talán jobban képben lennem vele.
- Könnyen meg lehet fázni ebben az időben. De hová igyekeztél ebben az időben, ilyen későn? Már ha szabad tudnom. - teszem hozzá, ahogy azt a protokoll is megköveteli. Az ilyeneket sosem hagyom el, mélyen belém ivódott a neveltetésem során. Ahogy most vissza is fogom magam attól, hogy olvassak a gondolatai között. Ha mondani akarja, a szájából szívesebben hallgatnám a szavakat.
Most mindketten itt vagyunk az annyira ismerős házban. Gyermekkoromban sok időt töltöttem itt, vannak ugyanannyira szép emlékeim is, mint rosszak. A kisasszonyt sokat csúfoltam amiért egészen fiúsan viselkedett olykor. De ennyi fiútestvér mellett nem is csoda. A csoda az, hogy most mégis egészen másképp, egészen vonzó nőként áll előttem. Jót tett vele a távollét. Vajon ő magát nem érzi a saját házukban idegennek a sok külhonban eltöltött idő alatt?
- Elias talán hamarabb jön, ha nem tartják fel. - ismétlem igazából el a szavait. Fogalmam sincs, épp mi ügye van, elvileg azt ígérte, várni fog. Fontos közölnivalóm van neki, de sebaj, engem szórakoztat a jelenlegi helyzet is. Ahogy látom mennyire megviseli Felicityt a hirtelen égdörgés, húzom is elő a pálcám, hogy az ablakok felé intsek vele. Ha mást nem, talán egy hangtompító bűbáj megteszi a hatását.
- Egy italt elfogadok. - válaszolok végül egy kis félmosollyal, ahogy felkínálja a lehetőséget. Miért is utasítanám el? A kérdésre pedig a válaszán kezdek el gondolkozni. Vajon tisztában van vele, hogy úton van idehaza? Vagy Elias elfelejtette volna ezt az aprócska tényezőt közzé tenni neki? Vagy inkább nekik. A fiúk tudnak róla?
- Szomorú, hogy a bátyád még nem osztotta meg veled. Nem akarok épp ezért én lenni az ünneprontó, de úgy hallottam, hogy szabadlábra helyezik. Azt pontosan nem tudom, hogy már azóta úton van, vagy napok múlva fogják csak kiengedni. A bátyád többet tudna mesélni minderről. - közben pedig helyet foglalok a konyha egyik székén az asztalnál, miközben figyelem a tevékenykedését. Végül csak megköszönöm az italt, amit elém tesz. Talán a tea a legjobb ötlet, ha el nem is áztam, kellően lehűlt az idő odakint.

Shadow Preachers | hey   /

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Vas. Márc. 19, 2017 11:11 am


Felicity & Nathan

 

Nem igazán akaródzok megmozdulni, ami azt illeti automatikusan veszem is le a kalapomat. Hiába akarom az időjárásra fogni a dolgot, hisz mikor akadályozott meg engem egy kis eső abban,hogy elmenjek bármerre is ? Arról nem is beszélve, hogy a bátyámnak vendége érkezett, akkor az illem azt kívánja amit belém sulykoltak: udvariasságot.
- Csak a parkba igyekeztem, de az időt nem vettem számításba. Eléggé... hirtelen jött a vihar. -mondom egyszerűen majd beinvitálom. Elias fogalmam sincs hol van, s mikor érkezik. Mostanában nem teljesen önmaga és nem igazán avat be a dolgaiba, ami természetesen még jobban kíváncsivá tesz. A bátyám titkol valamit, én pedig rühellem a titkokat. Kedves vendégem Nathaniel is egy két lábon járó rejtély, lehet épp ezért izgat ennyire?
- Bármi lehetséges, legalább nem kellene sokáig élvezned a vendégszeretetemet. - vetek rá egy hamiskás mosolyt, ami teljesen automatikusan ül ki az arcomra. Kissé zavarba jövök a saját cselekedetemtől, hisz ez felér egy flörtöléssel. Vagy nem? Nem igazán vagyok jó benne. A gondolataimmal teljesen elvagyok, mikor hirtelen, váratlanul olyan morog az ég, hogy majdnem felugrok ijedtemben. Kissé szégyellem is magam, majd érdeklődve figyelem mit csinál vendégem, ugyanis tesz ellene hogy több ilyen ne forduljon elő. Akaratlanul is egy jóleső széles mosoly tör ki belőlem.
Konyhában teát készítek neki, majd olyan témába kezd bele ami engem eléggé kényesen érint, arról nem is beszélve, hogy meglepődök. Mikor bejelenti hogy édesapámat szabadlábra helyezik hirtelen megrökönyödök, épp a teáját adnám át neki, de félúton egyszerűen a remegő kezemből a csésze kicsúszik. Több száz szilánkra hullik szét a csésze és a tartalma a lábam alá folyik.
- Mi? Hogy.. miért engednék ki??? - förmedek a hírhozóra, mikor egyetlen egy emberre van most okom haragudni, és az Elias. - Ezt hogy hogy nem osztotta meg velem, még is mit képzel?? - úgy kiabálok szegény Nathannel mintha, ő lenne a bátyám aki félre vezet mióta itthon vagyok.
- Ne haragudj... - szabadkozom miközben elbambulva tapogatózom a székért, és lassan leülök rá. - Szóval napok kérdése és az apám vissza tér. - elnevetem magam kínomba - Remek. Ez pont olyan dolog amihez semmi közöm.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Vas. Márc. 26, 2017 2:37 pm


Felicity && Nathaniel

Csak nem hízeleg? Nahát, mire véljem tulajdonképpen azt a mosolyt? Még tud jócskán meglepetéseket okozni nekem, pedig egészen kiskorom óta ismerem őt. Jót tett neki a külhonban tartózkodás, az egyszer már biztos. Vajon mit tartogathat még?
- Ha nem ismernélek, azt hinném, hogy épp flörtölni próbálsz velem. - jegyzem meg huncut mosollyal, miközben beljebb lépek. Szó se róla, nem zavarba hozni akarom, feldühíteni pedig pláne. De roppant jól szórakozok magamban a helyzeten. De ahogy elnézem, már zavarba jött anélkül is, hogy megszólaltam volna. Jól ismerem ezt az elkapott tekintetet, ezt az arckifejezést. Ha valamivel zavarba hoztuk régen mi fiúk, akkor is így reagált. Hmm... gondtalan gyermekévek. Szívesen repülnék oda vissza, ahol nem kellett olyan mindennapi problémákkal harcolni, mint hogy hogyan maradjak hűséges egy olyan személyhez, akit egyre kevésbé tudok tisztelni. Akinek az elvei már messze túlmutatnak az enyémen, mégis tudom, ha leleplezném önmagam kétkedését, minden úgy dőlne össze körülöttem, mint egy kártyavár. Az életem, a szüleim,a húgom... minden. Így hát talán csak a megfelelő pillanatra várok, ami valaha is ki tudja, eljön-e.
Talán ilyen jótékony burokban igyekszik Elias is tartani a húgát, ugyanis a reakciójából nem az jön le, mennyire a helyzet magaslatán van. Kimérten fogadom, ahogy rám förmed. Tulajdonképpen nincs okom kiakadni ezen, hisz mindenki másképpen reagál egy kicsit a körülötte zajló eseményekre. Vagy inkább az őket érintőekre. Csöndesen megvárom, amíg lecsillapodik. Bocsánatot kér, amiért csak egy együttérző mosolyra futja. Nem haragszom rá, hisz akkor már vagy felvenném a kesztyűt, vagy már elmentem volna rég. De csak nyugodtan várok. Igazából valahol sajnálom, hogy közvetetten is de belecsöppent egy olyan világba, ahol veszélyes játszmát játszik mindenki. Aki a Nagyúr kegyeinek nem felel meg, az búcsút mondhat az életétől is.
Ahogy figyelem mit mond, valahogy szívesebben segítenék neki. Tudom milyen az, amikor valamivel szembesül, amiről mindenki más már réges-rég tud. Ráadásul ez egy olyan dolog, amit neki valóban jobban tudnia kellene, mint akár nekem, akár egy vadidegennek.
- A bátyád talán csak megóvni akart téged a kellemetlenségektől. - szólalok meg végül nyugodt, halk hangon. Végül csak a gőzölgő teáskannára pillantok, előhúzom a pálcám és intek az eszköz felé, hogy töltsön ki bögrébe teát. Ezt tolom Felicity elé.
- Az lesz a legjobb most, ha kicsit megnyugszol. Igyál egy kicsit.


Shadow Preachers | hey   /

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Hétf. Márc. 27, 2017 6:03 pm


Felicity & Nathan

 

Folyamatosan zavarban vagyok miatta, és nem tetszik. Nem tetszik, hogy ezt hozza ki belőlem, mikor tudatában vagyok annak,hogy távol kell tartanom magam tőle. Nem akarom hogy bármi közöm legyen egy halálfalóhoz is, és tudom, biztos vagyok benne hogy ő vitte tévútra a fivéremet. Így a flörtölős hangnememet azonnal kijavítom egy rosszalló pillantással.
- Még jó hogy ismersz, és tudod hogy eszem ágában sincs ilyet tenni. - lehető leggúnyosabb mosolyomat felé küldve bevezényelem a konyhába. Mint jó vendéglátó, amit anyám belém nevelt teát készítek neki. Viszont a hír amit megoszt velem, olyannyira sokkol, hogy tulajdonképpen a csészét ami a kezembe van kiejtem a kezemből. Azonnal le is ülök, és elkezdek töprengeni.
- Te honnan tudod ezt ? Eliastól? Ő tud róla... - mély levegőt veszek. - El kell beszélgetnem a bátyámmal ha haza jön... - ezt inkább magamnak mondom mint a vendégemnek.
- Megóvni? Ezzel hogy óv meg? Úgy jobb ha hirtelen betöri apám rám az ajtót minden előzetes bejelentés nélkül? Az tény, hogy könnyebb lenne feldolgozni. - nézek rá megvetően. Szerencsétlen van itt Elias helyett, így rajta vezetem le a dühömet, annak ellenére is, hogy ő azt egyetlen aki a hátban őszinte velem.
Feltakarít helyettem, amit megse köszönök, ami tudom elég bunkó dolog, de egyszerűen remegek az idegességtől.
- Az nem fog menni olyan könnyen. - nevetem el magam kétségbe esésembe. Egy megoldás van, vissza kell utaznom. Meg kell mondanom a főnökömnek, valamit ki kell találnom. El kell innen tűnnöm mielőtt apám haza jön. Nem akarom látni, nem vagyok rá kíváncsi. Hirtelen felpattanok és szélsebesen kezdem körbe járni a konyhát miközben agyalok.
- Kérdezhetek valamit? - nézek rá hirtelen. Túl feldúlt vagyok, és egyszerűen van vele kapcsolatban valami ami... tudnom kell. Mivel apámra jobb ha nem gondolok, így másra összpontosítom a feszültségem.
- Te vitted bele a bátyámat ? - még is miért ne mondana nekem igazat...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Szomb. Ápr. 08, 2017 4:48 pm


Felicity && Nathaniel

- Eszem ágában sincs ezt gondolni. Hisz mindketten tudjuk, hogy te az egyik legjobb barátom kishúga vagy. - mint ha beégett volna mindez az elmémbe, pedig csak a gondolat nem ereszt néha. Azért is annyira újdonság, hogy teljesen másképp viselkedik. Én pedig képes vagyok elhinni, hogy igen csak nőiesen viselkedik. Mindezen gondolatok mint ga csak megmérgeznék az elmémet. Sohasem tekintettem rá másképp, mint ahogy azt mondtam. Mégis úgy gondolom, hogy ha a továbbiakban is ilyen lesz, nehéz lesz elvonatkoztatni a tényektől, hogy kész nővé érte ki magát, aki igen csak kecsegtetően fest akármelyik férfi szemében. Igen, az enyémben is.
- Jól vagy? - teszem fel a kérdést felállva a helyemről, amikor látom, teaügyben nincs a helyzet magaslatán. Első gondolatom is az, megvágta-e magát a csészével. De válasznak elég annyi is, hogy kissé sápadtabb színben leül az asztalhoz. Öhm... követem én magam is, biztos azonban nem vagyok abban, hogy jól van-e. Teljesen érthető, ha most kiakadt, sosem szerette, hogy az apja olyan dolgokba ártja magát... meg persze minket is. És most megint itt lesz.
- Tud, azt hittem mondta. - nem újkeletű és igazság szerint még rajtunk kívül tudják néhányan, akiknek közük van a szabadon engedésének ügyében. De ezt már nem teszem hozzá, eléggé ki van így is borulva. Elég neki ennyi, had ringassa magát ebben.
Azt nem tudom. Mondanám neki, de nem teszem hisz a tanácstalansággal bizonyára rontanék a helyzeten. Mint ha ráéreznék mit akar kérdezni, közelebb ülök hozzá, amíg a varázslattól a felfordulás megszűnik lassan. Nem érek rá most ezt összeszedni, amikor azt látom, hogy kezd nagyon kiborulni. Csöndben tűröm a szóáradatát, a vádaskodását, hisz nem nekem szól. Ahogy felkínálom a lehetőségét, hogy igyon, kifogyok az ötletekből. Hát jó, akkor marad az, hogy itt maradok. Kezemet a hátára simítom, hátha azzal sikerül valamelyest megnyugtatnom, de csak felpattan és mászkálni kezd. Feladom, én nem vagyok elég hogy csillapítsam a helyzetet. Márpedig nem lenne rossz, ha ezt Eliassal sikerül megbeszélniük, elvégre mégis egy család ők. Aztán megrökönyödve pillantok rá a kérdést illetően. Nem számítok rá, hogy ezt ma nekem szegezni, noha ha belegondolok az elmúlt évek bármelyikében megtehette volna.
- Nem egészen. Jó ötletnek tűnt, fiatalok voltunk. - le sem veszem róla a tekintetemet, miközben annyira kifordulok felé, hogy a háttámlára fogok. Nem értem miért most jött elő ezzel a ténnyel.
- Te is tudod, hogy a családjaink milyen oldalon állnak. Jó fényt vetett ránk. Persze rég volt. - még a Roxfortban az ötlettel kacsintgattunk, azt gondoltuk majd milyen büszkék lesznek ránk, miénk lesz a világ. De milyen áron? Már közel sem tűnik annyira jó ötletnek, csak nem hangoztatom.
- Számít ez már valamit?


Shadow Preachers | hey   /

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Szomb. Ápr. 08, 2017 11:06 pm


Felicity & Nathan

 

Miért van az, hogy ahogy ezt kimondja... barátom húga.. egyszerűen kirázz a hideg? Mintha belevertem volna puszta kézzel egy tükörbe. Mély levegőt veszek... de azért bájosan mosolygok. Nem értem miért zavar ez, hogy konkrétan kijelentette soha nem nézne úgy rám, mert a húg vagyok. Miért akarom, hogy máshogy nézzen rám, mint egy nőre ? Csak gyötröm magam, és idegesít amiért ezt teszem.
A kávé a kezemből a hirtelen jött hír hallatán, mint egy ócska filmbe kiesik. Összetörik a drága porcelán darabokra, míg én ülő helyet keresek. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy apámat azok után amiket tett kiengedik. Hogy újra itt lesz és a családunkkal akar lenni... család..
Borzasztóan mérges leszek egyik pillanatról a másikra mint ideges.
- Nem, nem mondta. Tudod ilyen apróságokat nem oszt meg velem. - forgatom a szemem. Viszont mikor a keze a hátamhoz ér, enyhén megbizsergek, olyan érzést kelt bennem, mintha áram futott volna végig át rajtam. Így hirtelen felpattanok és elkezdek járkálni. Nem akarok apámra gondolni, nem akarom ezt az egészet. El kell terelnem a figyelmemet, és mikor ránézek vendégemre, eszembe jut... mi az ami szintén zavar, ami egyfolytában a fejemben kering. Így neki szögezem a kérdésemet. A válasza cseppet sem kielégítő, ami azt illeti csak még jobban feldühít.
- Ohhh szóval fiatalkori meggondolatlanság közé sorolod azt a döntést, amit hoztatok. Tudod, ha egy tetoválást csináltatsz az meggondolatlanság fiatalon... de az a tetoválás. - itt a karja fölé bökök. - Az több annál, minthogy örökre szól. - én vagyok az élő példa rá,hogy attól még a család milyen oldalt részesít előnyben, egyáltalán nem kell azt követni. Mind emberek vagyunk szabad akarattal, nem kell a csorda után menned, ha másfelé húz a szíved. Ezt rég megtanultam.
- Ártatlan embereket öltök, kínoztok, raboltok. - mondom egyszerűen. Eddig csak úgy tettem mintha nem érdekelne ez az egész háború. De mióta ismét Angliában vagyok belecsöppentem a kellős közepébe. Mindenhol erről olvasni, s hallani. A rejtélyes eltűnések, hogy a családtagok egyik pillanatról a másikra hol eltűnnek vagy furcsán viselkednek. Vagy épp a sok halálhír. Ezekről mind ők tehetnek az az ember aki épp előttem áll, és a testvérem. A fejemet fogom, mert úgy érzem majd szétrobban. Egy poharat sikerül egy kis felszabadult varázs erő segítségével szét is robbantanom. De türtőztetem magam, hogy mára több ereklyét a helyiségből ne tegyek tönkre. Azt akarom neki mondani, üvölteni, hogy menjen el. De nem vagyok rá képes. Ha ő kilép innen egyedül leszek a gondolataimmal.
Hogy lehet, hogy egyszerre nem akarom látni, de nem is akarok elválni tőle?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Vas. Ápr. 09, 2017 2:40 am

Felicity & Nate
Ide jöhet egy idézet...

Szinte kihallom a fájdalmas élességet a szavaiból, amint kiejti azokat. Mint ha mindegyik egy szúrás lenne saját magának. És ezt az arcáról is le lehet olvasni. Igazából fogalmam sincs, mi lehetne enyhítő tényező, ahogy azt sem tudom, Elias miért nem szólt neki. Miért számít ez ekkora titoknak? Vagy csupán túl elfoglalt volt és eddig nem igazán akadt neki lehetősége elmondania mindezt? Mindegy miért is tett így, biztosan oka volt rá. Elvégre amióta az apjukat bezárták, felelősségteljes családfenntartóvá lépett elő. Mondhatni átvette a családfenntartói szerepet. Ahogy ezt majdnem teszem én is azzal, hogy vigyázok az enyémre. Elég csak egy rossz lépés... "figyelmeztetlek..." Visszhangzik a fejemben az a baljós szó. Egy pillanatra mint ha kizárnám a fejemből Felicityt is, annyira megelevenedik előttem az a kép. De végül okot adnak a szavak, hogy kiszakadjak az emlékeim közül.
Miért vág ilyen szavakat hozzám? Miért kérdezi, ha egyszer mindegy a válasz és csak vádolni tud? Miért ilyen ellenséges és miért kérdőjelez meg mindent? Persze igaza van, de nehéz elviselni a véres valóságot. Nehezen koppannak a szavak, melyeket úgy érzem, mint ha arcul csapnának. Érzem, hogy a halántékom lüktetni kezd, hogy magával ragad az ő dühe, én is indulatossá válok.
- Miért kell, hogy magaddal ránts? Miért kell, hogy vádolj olyan dolgokért, amikről azt sem tudod hogy zajlanak? Tisztában vagy te azzal, amikkel vádolsz? Szerinted én ölök, gyilkos vagyok és teszem mindazt amit Voldemort kér? - még csak észre sem veszem, de már a karjait szorongatom. Megemelt hanggal förmedek rá, miközben a szék a hátam mögött eldőlve árválkodik. Egy pillanat hatása volt, hogy én felpattantam innét. És most őt szorongatva zihálok. Észrevétlenül is tódulnak a fejembe a gondolatai, mint ha nem is tudnám most megállítani, elvesztettem az önkontrollt. Mindaz, ami a fejemben harsog csak még jobban felpaprikáznak. Mint ha egy pillanatra forogna velem a szoba, pedig csak én fordulok meg vele, miközben épp készülök nem ellenállni neki. A legjobb barátom húga nem? Kit érdekel, ha egyszer annyira vonzó most... ha egyszerűen most csak arra vágynék, hogy megcsókoljam. Észre sem veszem mit vált ki belőlem a sok indulat, hisz a kezeimet már rég a derekára csúsztatom, miközben mohón csókolok az ajkaira.


 
▲ megjegyzés ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 38


TémanyitásTárgy: Re: Hall   Vas. Ápr. 09, 2017 11:32 amFelicity & Nathan
You broken my heart

 
Egyszerűen borzasztóan zavart vagyok. Felkavart minden amit mondott, főleg ő maga. Dühös voltam mindig is rá, mióta a bátyám bejelentette, hogy halálfaló vállt belőle. És még kis más is ? Ő ... ő aki a legjobb barátja, aki belevitte ebbe az egészbe. Elias kételkedett, tudok róla. Valaki vagy valami megerősítette benne a tévhitet, hogy az a megfelelő út számára. És ki más lenne ilyen hatással rá mint a legjobb barátja. Feldühödök erre még jobban, majd hozzá vágok minden gondolatot,ami megfordul a fejembe ezzel kapcsolatban.
Viszont váratlanul ér a kirohanása. Mikor a szék is feldől, ahogy hirtelen és agresszívan felpattan, elkezdek hátrálni, majd a karomat is megragadja, amitől megrémülök. A könnyem is kicsordul...
- Miért nem ezt teszitek? Ne mert azt hazudni, hogy egy "Jó" és "békés" halálfaló vagy! Tudom mit tesztek, és tudom mivel jár az, ha ellenszegültök a parancsnak! - üvöltök akár csak ő, próbálom őt túl üvölteni mikor egyszerre vágjuk egymás fejéhez a mérgünket. Jobban feldühödök, és próbálom a karomat kiszabadítani fogságából, de mikor a tenyere átvándorol a derekamra, valóssággal megdermedek. Meglepve tekintek nagy barna szemeire, ami szintén kikerekedik akár csak az én zöldes tekintetem. Levegőt is elfelejtek venni, mikor hirtelen és épp oly agresszívan az ajka találkozik az enyémmel. Hirtelen gyengeségembe szinte elolvadok karjaiba, oly megkönnyebbüléssel, mintha egész életemben erre vágytam volna. De az eszem, és a dühöm most felülkerekedik az érzelmeimen. Krokodil könnyeim csak úgy potyognak, mikor hirtelen teljes erőmből ellököm magamtól. Meg is tántorodik, én pedig egy automatikus hatalmas pofonnal jutalmazom meg.
- Menj innen!! - üvöltök rá. Nem is tudom mikor volt ennyi fájdalom a hangomban. Soha nem szoktam kiadni magamból ennyire az érzéseimet. De most képtelen vagyok kontrollálni magamat. Úgy érzem bármit pluszba hozzá vágnék nyomatékosításként a szándékomról. Nem akarom hogy itt legyen, nem akarom látni! Mit művelt? Én mit művelek ? EZ nem én vagyok! 

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Hall   

Vissza az elejére Go down
 
Hall
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Halak Kódexe
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok :: Nott Birtok-
Ugrás: