HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Nigel & Emmeline - Nászút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 1:17 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Nevet. Nem tudom mit talál ilyen viccesnek, de valamiért nem bosszant, hogy ilyen egyszerűen kinevet engem. Valahogy jót tesz neki a nevetés. Most először látom szépnek. Pedig valahol eddig is tudtam róla, de az a sok gondterhelt és mérges homlokráncolás becsapta a szemem. Pedig azt hittem, ha nőkről van szó tévedhetetlen vagyok. Talán mégsem. Amikor befejezi a nevetést, gyorsan behunyom szemem, nehogy észrevegye, hogy ez idáig őt néztem. Nem kell, hogy tudjon ilyenekről. Még a végén azt feltételezné, hogy tetszik nekem.  

- Boszorka! - vetem oda fusztráltan, de valamiért mosolyogva hunyom be a szemem. Átkozottul furmányos, kis boszorka. Hát jó, akkor szenvedjünk tovább némán.

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 9:45 am

A pillanatnyi győzelem hamar elégedett mosolyt csal az arcomra, még annak ellenére is, hogy Nigel úgy dönt, hallgat a történtekről. Végül is csak öt napot vártam rá, hogy felvilágosítson, hova sietnénk?
De bármilyen elszánt legyek is, három falatnál több nem megy le a torkomon. Újabb és újabb lopott, meglehetősen dühödt pillantást vetek rá, mígnem nagy csörömpöléssel ejtem a tányérra a villámat. Legszívesebben felpattannék és a pálcáját ellopva indulnék útnak, miután persze alaposan lekiabáltam a haját. Ehelyett sóhajtok egyet, majd meglepően nyugodtan szólalok meg.
- Szüntesd meg a bűbájt - kérem halkan, sokkal inkább aggodalommal, mintsem parancsolgatva. Tudom, hogy azzal semmire sem mennék, talán még nálam is makacsabb.
Közelebb csúszok hozzá a kanapén és kisimítom az arcából a kósza fürtöket, remélve, hogy ha eddig nem is, ezúttal visszanéz rám. Bármennyire frusztrál is ez a helyzet, nem akarom, hogy szenvedjen.
- Hagyd, hogy segítsek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 4:49 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Bár szokatlanul sokáig voltam eszméletlen, úgy tűnik a regenerálódási képességem leromlott. Mióta Wendelin meghalt és az a fájdalom majdnem a túlvilágra küldött, minden varázslat sokkal nehezebben sikerül. És most ez is. Tudom, mivel jár ez a varázslat, de azt hittem ennél sokkal több időm lesz. Nagyon úgy tűnik tévedtem.
A fájdalom csillapító ellenére is érzem, hogy forr a vérem. Lassan ideje helyreállítani a bordámat, mielőtt rosszul forr össze. Már épp ahhoz gyűjtöm az erőt, hogy hátranyúljak a pálcámért, amikor csörömpölést hallok. Egy pillanatra kinyitom a szemem, de be is hunyom. Ki tudja mit forral most feleségem. Nem adhatom meg neki az örömet, hogy felfigyelek minden cselekedetére. A kérést hallva összeszorítom állkapcsomat, nehogy mondjak valami meggondolatlant. Helyette inkább végig gondolom a helyzetet. Vajon miért olyan fontos neki, hogy kijusson innét? Mit akar kezdeni a szabadsággal? Mégis hova menne?  
Ekkor megérzem az érintését az arcomon és kipattannak szemeim. Ijesztő lágysággal néz rám, amitől a levegő beszorul tüdőmbe. Szinte alig hallom mit fűz hozzá mondandójához. Csak a szemét látom, az arcát, az ajkait. Fogalmam sincs mit mondjak. Egy pillanatra azt is elfelejtem hol vagyok és ki vagyok.
De aztán szerencsére eszembe jut, és a pillanatnyi döbbenetet felváltja a gyanakvás. Nem tudom milyen tárgyalási taktika ez, valószínűleg a pimaszul csinos nők módszere, de nekem nem szokásom bele menni ilyen játékokba. Megvan a saját, jól bevált rendszerem.
- Ez nem így működik - mondom higgadt, tárgyaláshoz használt hangomon. Talán kicsit távolságtartó, de csak ezt ismerem. Mivel Emmeline láthatóan elég sok mindent akar tőlem - válaszokat, emlékeket, szabadságot, védelmet -, így nagyon jó alku pozícióból indulok. Talán hazudnom sem kellene tovább. - Ha akarsz valamit, fel is kell ajánlanod valamit. Hajlandó vagyok alkudni, de csak ha meggyőző ajánlattal tudsz előállni.
Velem, csak így lehet beszélni. Alkukkal haladunk előre az egy helyben toporgás helyett. És hogy kinek éri meg alkut kötni az ördöggel?
Nos...

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 5:46 pmNigel & Emmeline

Hiába tesz úgy, mintha nem figyelne rám, pontosan tudom, hogy résen van, és szándékomban áll ezt a tudást a javamra is fordítani - tulajdonképpen az ő javára. Nincs ebben semmiféle mesterkedés, vagy hátsószándék, épp, hogy őszintén és nyíltan próbálom jobb belátásra bírni, bár egészen másfajta módszerek is a rendelkezésemre állnának arra az esetre, ha folytatja az önfejű, nemtörődöm viselkedését. Egy egészen rövid perc erejéig elhiszem, ezutóbbi lehetőségre nem kerül sor, ám ahogy feltámadt bennem a remény, úgy el is illan a fagyos hanghordozásától. Úgy húzódok hátrébb, mintha pofon vágott volna.
- Komolyan gondoltad, igaz? - kérdezem... megbántva. Félretettem a büszkeségemet miatta, erre azt feltételezi, hogy az állapota ürügyét használom fel rá, hogy átverjem? - Komolyan... - De nem folytatom, és mindkettőnknek jobb így; érzem, hogy az arcom máris kipirosodott a nem várt rágalmaktól. Még az is felmerül bennem, vajon együtt voltunk-e egyáltalán valaha, mert az biztos, hogy képtelen felismerni, ha valaki törődni próbál vele. Azzal az ostoba fejével... Magamat sem értem, hogyan hihettem azt, hogy segíthetek rajta. Lehetetlen.
- Ha legközelebb akarnék tőled valamit, történetesen azt, hogy hagyd, hogy megmentsem a bőrödet, majd figyelmeztess, hogy naiv és felesleges próbálkozás a részemről.
Legszívesebben ráborítanám a tányérja tartalmát. Nem is tudom, melyikünk dühít jobban: Nigel, vagy saját magam.
- Ha ki akartam volna jutni, hagyhattam volna, hogy elvérezz és megszűnjön a bűbáj. Erre nem gondoltál? - vonom fel a szemöldökömet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 6:14 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Teljesen összezavarodom a düh láttán. Most meg mit tettem? Vagy komolyan azt hitte, hogy segíthet nekem a feladataimban? Elképesztő milyen sokra becsüli magát csak azért, mert beadott nekem két bájitalt. Vajon ha elmondanám neki, hogy semmi szükség nem lett volna rá, milyen arcot vágna? Persze nem mondhatom el, hisz akkor a titkom is oda lenne, de egy pillanat erejéig jó eljátszani a gondolattal.
Fáradtan fújom ki a levegőt, mielőtt válaszolnék. Elképesztő, hogy képes játszani a türelmemmel. Az a szerencséje, hogy alig bírok mozogni, így a hevességem is jócskán alábbhagyott ilyen késő estére.
- Igen, megtehetted volna, de mégsem tetted. Helyette itt ülsz mellettem és vitatkozol olyan felesleges dolgokon, mint ez. Ha emlékeznél bármire is, tudnád, hogy miért lehetetlen amit kérsz. Szóval mi lenne, ha ezekkel a heves kirohanásokkal inkább a múltad iránt érdeklődnél? Vagy az igen csak rövidke múltunk iránt- kérdezem. A saját síromat ásom tudom jól, de talán jobb most tiszta vizet önteni a pohárba, mint később, amikor minden türelmem a elszáll. - És ha már így kiakadtál az alkun, elárulom, hogy csak így akartalak rávenni, hogy végre engem is megetess, ne csak magadat - teszem hozzá fáradtan és végre előveszem a pálcám, hogy aztán elmormoljak egy igen hosszú, szépen csengő varázslatot, amit még a katonaságnál tanultam. Hatalmas fájdalmak árán, de érzem, hogy a csontok a helyükre kerülnek, és végre sokkal szabadabban veszem a levegőt. Egy pillanatig még csillagokat látok az utóbb átélt kíntól, de hamarosan kitisztul a fejem, és újra Emmelinere nézek.
- Nos, mit szólsz Elin? Neked van a legmegátalkodottabb férjed az egész világon, igaz?

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 6:48 pmNigel & Emmeline

Mindjárt bocsánatot kérek, mert egy percig is fontosabb volt az, hogy ápoljam, mint a múltam és minden egyéb nyűgöm.
- Már elmondtam a feltételt, mégsem éltél vele. - Ha fontosabb az, hogy fenntartsa a titokzatosságát a homályos válaszaival, hát magára vessen. Nem kell mindjárt nekem is éhen halnom a makacssága miatt. Egyébként is úgy csinál, mintha már a harmadik főétkezést bonyolítanám le előtte és a desszertemet készíteném, holott mindössze három, azaz három falatot ettem azóta, hogy legutóbb félbeszakított!
Szívesen folytatnám a mondandómat, ám időközben előhúzza a varázspálcáját, és minden bizonnyal gyógyítani kezdi magát. Ahogy nemrég, ezúttal is összeszorul a mellkasom a fájdalmának puszta látványától is, de már biztos vagyok benne, hogy nem több ez, mint természetes emberi együttérzés. Még, hogy féltsem őt!
De akárhogy próbálom győzködni magam efelől, a kezem máris a tányérja felé indul, hogy segítsek neki enni.
- Hogy a legmegátalkodottabb? Enyhe kifejezés - sóhajtok fel. - Meg kell ígérned, hogy legközelebb nem tűnsz el csak így. - És hogy vigyázol magadra, folytatom gondolatban.
Nem tudom, mi az oka a hirtelen enyhülésemnek. Talán a vita, vagy aggodalom, esetleg a becenév, amin szólított. Vagy inkább ahogyan tette.
Tűnődve futtatom végig a tekintetemet a megkínzott arcán, miközben újabb falat ételt nyújtok a szájába.
- Tehetek érted valamit ezen kívül? - Mivel mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy több tudással rendelkezik a gyógyítással kapcsolatban, azt hiszem, egyszerűbb, ha elkerüljük a barkóbázást.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 7:35 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Ígéretek! Szépen csengő hazugságok, amikkel egymást etetik az emberek. Nem ígérgetek és nem hiszem el mások ígéretét sem.
Amint pár falat kerül a gyomromba, elfog a hányinger, így inkább eltolom magamtól kezét, mikor újabb falatot adna.
- Ennyi elég, most már csak aludni szeretnék - mondom magyarázatot adva mozdulatomnak. Még a végén ezért is megbántódik és már soha nem pihenhetek egy jót. - Te is menj lefeküdni, későre jár. Ezt a beszélgetést majd holnap folytatjuk.
És azzal már be is hunyom szemem, hogy a jóleső regeneráló alvás, végre tehesse a dolgát.

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 8:34 pmNigel & Emmeline

Megértően bólintok, és ha már a kanapé mellett döntött, legalább a párnákat megigazgatom mögötte.
- Jó éjt - vetek rá egy halvány mosolyt, bár tudom, már úgysem látja. Kezeim végigsiklanak a vállán, ahogy megkerülöm a kanapét. Ma is éhgyomorral fekszem le, de ez legyen a legkisebb problémám.
Ezúttal képtelen vagyok elaludni. Kérdések tömkelege és az a kevés meglévő emlék kavarog a fejemben, amit hat nap alatt megéltem. Mellette... és kevésbé. Minden egyes gondolatmenettel másképp látom őt, a múltat, máshogy értelmezem a szavait és a helyzetet, amibe keveredtem, míg végül olyannyira összezavarodok, hogy jobbnak látom felfüggeszteni a próbálkozást. Az egyetlen olyan dologhoz fordulok, ami elterelheti a figyelmemet jelenleg: megkeresem a naplót. Korábban csak belelapozgattam, most viszont a legelején nyitom ki és kezdem olvasni. Így kellett volna kezdenem.
„...hiányzik Nigel a fejemből.”
„Azt hinné az ember, hogy megosztani másokkal a gondolatait a legnehezebb, de szerintem elzárni azokat sokkal emberpróbálóbb feladat.”
Kétlem, hogy Nigel egyszerű legilimentor lenne, ez a tény viszont épp csak annyira elég, hogy újabb kérdéseket vessen fel. Mintha nem lenne belőlük így is éppen elég.
Kíváncsian iszom a lány szavait; csak lapozok és lapozok, némely sorokon halk kacagásra fakadva. Hogy lehet, hogy ez a mogorva alak ilyen csíntalan gyerek volt? Azonnal költőivé válik a kérdés, amint feldereng előttem a mosolya... az utolsó kép, ami megjelenik előttem, mielőtt álomba merülnék.

Hatalmas ásítások közepette rejtem vissza a helyére a naplót. Az már eszembe sem jut, hogy a rögtönzött pizsim kiegészítésre szorulna, vagy hogy a hajam leginkább egy szénaboglyára emlékeztet. Túlságosan hozzászoktam az egyedülléthez és a nélkülözéshez, mintsem ilyen apróságok foglalkoztassanak. Félig nyitott szemekkel, hősiesen küzdve a reggeli fényárral tapogatózok a baltám után, mintha ide tettem volna...
És kis híján elbotlok a saját lábamban a rémülettől, mikor meglátom Nigelt.
- TeszentségesMerlin - hadarom, kezemet a szívemre szorítva, mintha bármelyik percben kiugorhatna a helyéről.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 9:00 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Végig alszom az éjszakát, és amikor reggel felkelek, már sokkal jobban érzem magam. A bordám rendbe jött, így megpróbálkozom a felüléssel. Amikor nagy nehezen sikerül, elbotorkálok a mosdóba is. Szerencsére Emmeline még nem kelt fel, így az egész nagypapás csoszogás közönség nélkül marad. Amikor visszaérek, felveszem a legkényelmesebb pozíciót a kanapén, kezemben egy étellel jól megrakott tálcával és neki látok a kiadós reggelimnek.
Mire elpusztítom a felhalmozott étel felét, hallom ahogy kinyílik a szoba ajtaja és egy igen csak álmos, kócos és felettébb hiányos öltözetű Emmeline lép a nappaliba. Nem tudom mi után kutat, de míg ezt teszi én jó alaposan végig nézek rajta. Meg kell hagyni, igen dögös nőt sikerült elvennem.
Akaratlanul is felnevetek, amikor ugrik egyet ijedtében. Ki gondolta volna, hogy ilyen jól fog indulni ez a reggel?
- Jó reggelt álom szuszék! - köszöntöm vigyorogva. - Nehéz felkelnie csipkerózsikának, a csókja nélkül? Legközelebb szólj és kisegítelek - kacsintok rá merészen.

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 9:15 pm

- Felbátorodtál tegnap óta, vagy rejtegetsz előlem egy párnát? - kérdezek vissza elvigyorodva.
Egészen megfeledkeztem a tegnapi napról, ami nem csoda. Visszagondolva olyan, mintha álmodtam volna az egészet... ahogy tulajdonképpen az egész eddigi (ismert) életemet. Tény, hogy nem egyhangúak a mindennapjaim a feleségeként.
- Csinálok neked... Ó. Már eszel.
Azt hiszem, szükségem van néhány percre ahhoz, hogy ténylegesen felébredjek, úgyhogy elhallgatok és egy sóhaj kíséretében telepedek le a vele szemben lévő kanapé karfájára, mielőtt még nagyobb nevetségre adnék okot.
- Hogy érzed magad?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 9:26 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Szórakozottan figyelem, ahogy leül velem szemben. Felbátorodtam volna? Nem emlékszem, hogy féltem volna egy pillanatra is. Inkább úgy fogalmaznék, eddig nem volt kilátásban semmi jó ebben a házasságban. Arra álmaimban sem gondoltam volna, hogy épp a feleségem lesz az a jó dolog, amire várok. Most, hogy elvesztette az emlékeit, hogy többé nem Dumbledore bábja, már annak látom, ami. Egy fiatal, gyönyörű nőnek, aki hozzám tartozik.
Somolyogva nézek végig hosszú, lábain amik így ülő helyzetben még szebb látványt nyújtanak.
- Egyre jobban - Ha akarnám sem tudnék pimaszabb hangnemet megütni, de igen csak nehéz elvonatkoztatnom a ténytől, hogy ez a kívánatos nő velem szemben csupán egy felsőt visel magán. Te jó ég, mégis miért gondolja, hogy ilyen kinézettel biztonságban van a férjével egy légtérben? - Az az én pólóm rajtad?

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 9:50 pm

Épp szóra nyitnám a számat, mikor realizálódik bennem, hogy a férjemre akarok rápirítani, amiért a tetszését fejezi ki. Lássuk be, ez nem csak, hogy teljesen rendjén való, de nem is tűnik nagy bűnnek. Leszámítva, hogy máris tett róla, hogy kipiruljon az arcom, vagy még jobb: hogy eszembe jusson a tegnapi, párnás incidensünk. Mondanom sem kell, egyből kifogyok a szellemes visszavágásokból, mint valami szűz kislány...
- Nigel, mi már...? - csúszna ki a számon a kérdés, ám még idejében harapok az alsó ajkamba, mondhatni szó szerint lezárva ezzel a meg nem kezdett témát. Azt hiszem, rám férne egy kávé. Egy nagyon, nagyon erős kávé.
- Remélem, nem gond, hogy kiszolgáltam magam - válaszolom ártatlanul... de azért megigazítom magamon, mielőtt még olyasmit is felfedne, amit nem lenne szabad. - Mégsem mászkálhatok az esküvői ruhámban. Ha már itt tartunk, készen állsz egy reggelizős interjúra?
Bőven elérkezett az ideje, hogy a lényegre térjünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 10:04 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Kipirulva is tetszik. No lám, egy férj, akinek tetszik a felesége. Milyen rendben van ma a világ!
Sejtem mit akar kérdezni, de ha már interjúról beszél, akkor minden bizonnyal mostanra elért a kérdés fázisba. Ha pedig igazam van, úgyis hamar kiderül majd számára a szitu, amiben vagyunk. Eldöntöttem, hogy miben leszek őszinte és miben nem. Semmi olyanról nem fogok hazudni, ami csak bonyodalmat okozna. Minek? Az igazság is épp elég bonyolult, nem kell tovább vesződni a dolgokkal.  
- Ezek szerint valami olyan helyre górtad a bőröndödet, ami a ház védelmén kívülre esik? - mosolygok rá ártatlanul.
Nyilvánvalóan megfeledkezett róla, hogy az esküvője napján összecsomagoltattam vele a cuccát és idehoztuk. Az más kérdés, hogy láttam a bőröndöt a fogas alatt, amikor elmentem a mosdóba. Az viszont egy kissé frusztrál, hogy felhasználja a dolgaimat. Igazából bele sem gondoltam, mennyi mindent hagytam elérhető közelségben a házon belül. Dehát, ezt az egészet eleve nem így terveztem.  

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 10:20 pm

Nem tudom, pontosan milyen távolságra lehet tőlünk a legközelebbi település, de egész biztos vagyok benne, hogy odáig hallani a koppanásomat. Mégis hogyan feledkezhettem el róla? A ház minden egyes négyzetcentiméterét átkutattam, mégis az a tárgy kerülte el a figyelmemet, amit én magam hagytam ott. Zseniális. Persze, fontosabb dolgok is jártak a fejemben annál, minthogy milyen ruhákban tengetem a mindennapjaimat, na de azért mégis...
- Ennél fontosabb kérdésekkel kell ma megbirkóznunk - felelem bölcsen. Egy pillanatra még én is elhiszem, hogy képes vagyok komoly maradni és nem kinevetni magamat, de egy pillanat igazán nem tart sokáig. Miután kiszórakoztuk magunkat a dolgon, Nigel mellé telepszem, gondosan magam alá húzva a lábaimat.
- Mesélsz a családomról? - Mindennek a kezdete. - Aztán rólunk. Aztán a halálos csapatról. Aztán arról, hogy hol találom a pálcámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Csüt. Jan. 26, 2017 11:37 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Sikerül jól kivágnia magát, de amikor felnevet én is jó kedvre derülök. Aztán elromlik a kedvem, amikor a pálcát említi. Na, ez tipikusan nem egy olyan dolog, amiben az igazság lenne a helyes út. És ekkor végig gondolom miről kellene igazat mondanom. Arról, hogy hogyan találkoztunk? Hogy mennyire idegenek voltunk egymásnak? Soha sem bízna meg bennem, ha mindezt elmondanám neki. Egy szavamat sem hinné el. Nem, erről hazudnom kell.
- Nos, először talán tisztáznom kellene valamit. Hazudtam neked. Azt mondtam halálfaló vagy, pedig ez nem igaz. - Sejtem mit gondol, de ha már belekezdtem nincs megállás. - Az apád akarta, hogy ezt hidd, mert úgy gondolta így könnyebb lesz téged rávenni arra, hogy embereket ölj és azt tedd, amit mondanak neked. Én viszont nem értettem egyet vele. Gyűlölöm a rendet, de csak azért, mert mind egy ostoba vénembernek a csatlósai. Ahogy te is az voltál. Ezért bevallom őszintén, először téged is ugyanilyennek láttalak. - Eddig volt minden igaz. De mennyi legyen ezek után hazugság? - Nem régóta ismerjük egymást, de amikor apád eldöntötte, hogy hozzám ad, meg akartalak ismerni. - Legalábbis egy normális emberi lény megakarta volna ismerni azt, akit elvesz. Egy romantikus könyvben aztán szerelem köttetett volna köztünk és együtt átvágva apukát, neki lovagoltunk volna az éjszakának. The End. - Én eléggé logikus embernek tartom magam. Ha jó alkut ajánlanak, akkor élek vele. Alkut kötöttünk. Te ki akartad játszani az apádat, én pedig információkat akartam a rendről. Minden rendben is lett volna, ha az esküvő napján nem gondolod meg magad az információkat illetően. Ezért küldtem rád az imperiust és hoztalak ide, ahonnan nem szökhetsz meg. Az apád, most azt hiszi épp megerőszakollak és közben átállítalak a halálfalók közé. - Vagy épp röhög a markába, amiért ilyen okosan megoldott mindent. - De amint látod, semmi bajod. Sőt, még az igazságot is elmondom neked, mert hiszem, hogy logikusan végig tudod gondolni a dolgokat. Először is, az emlékezet vesztésed, ahogy te is mondtad nem véletlen. Valaki szándékosan kitörölte az emlékeidet. Nem tartom kizártnak, hogy te magad voltál, de mivel minden emléked oda, kétlem, hogy ilyet tettél volna magaddal. Ha bosszú volt, akkor jöhetett a rendtől, amiért el akartad őket árulni - Vagy mert féltek, hogy a kezembe kerülve tényleg mindent kiszedtem volna belőle. - De lehetett halálfaló is, aki felismert téged míg készülődtél. Nem tartom kizártnak az apádat sem. Ebben az ügyben mindenki gyanús, engem kivéve, akinek fontosak voltak az információk a fejedben és eszembe sem jutott volna teljes törlést végrehajtani. Ezért nem is engedek hozzád senkit közel, ahogy te sem találkozhatsz senkivel, amíg ennek a végére nem járok. A második logikus gondolat pedig amit mindenképp végig kell gondolnod, hogy mivel már nincs a kezedben semmilyen információ, ami hasznos lenne a számomra, akár az apádnak is visszaadhatnálak, aki bezárva és begyógyszerezve tartott téged a szobádban. Voldemortnak, aki a szeretett kígyóját rendtagok húsán hizlalja, vagy a rendnek, ahol valószínüleg szintén nem örülnek az árulóknak. De ehelyett itt vagy, védve mindentől és mindenkitől. Mert most azt kell mondjam Elin, hogy mindenki bántani akar téged.  

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Pént. Jan. 27, 2017 12:06 am

Halvány - halvány? Eszméletlen megkönnyebbülés fut végig rajtam a tudatra, hogy nem vagyok halálfaló, így pedig nyilvánvalóan gyilkos sem, holott legbelül mindvégig tisztában voltam vele, hogy lehetetlen. Mégis más Nigel szájából hallani. Lehet, hogy nem a legmegbízhatóbb forrásom, de az egyedüli. Bárhogy is küszködhetnék, hatással vannak rám a szavai, épp úgy, mint jelenléte.
Jóllehet, hamarosan kiderül, ez nem feltétlenül pozitívum.
A hajamba túrva fújom ki a levegőt. Az  legfrusztrálóbb az egészben, hogy abban sem lehetek biztos, ezúttal igazat mond-e. Egyetlen megérzés sem áll rendelkezésemre a múlt kapcsán, mintha nem is velem történt volna mindaz, amit elmondott, csak kívülállóként hallgatnám az eseményeket.
- Miért foglalkozol velem? - Más is van, amit nem értek, ez azonban egyáltalán nem stimmel. Ahogy ő is mondta, többé nem vagyok hasznos számára. Könnyedén elintézhetné azt is, hogy ne legyen többé gondja rám, mégis elrejtett ahelyett, hogy bárkinek is a kezére adott volna. Talán újabb alkura vágyik? Kétlem. Ha igaz, amit mond, nem maradt senkim és semmim.
Már nem is borulok ki, ennél rosszabbra is számítottam, bár az az érzésem, ezúttal is csak egy részét ismerhettem meg a közelmúltnak. Az üresség az, ami belülről emészt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Pént. Jan. 27, 2017 2:46 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Remek kérdést tesz fel. Miért is? Nos, kezdetben csak arra gondoltam, hogy idecsalhatom a rendtagokat, ami őszintén szólva elég két esélyes volt. Arról nem beszélve, hogy erre akár Ricket is felhasználhatom. Emmeline fő vonzereje mindenképp a tudásában rejlett, már a hasznossága szempontjából, viszont pont azért a tudásért gyűlöltem is.
Most egyszerűen csak... szórakoztat, azt hiszem. Mert bár okozott kellemetlenséget azzal, hogy olyan rossz állapotban hoppanáltam miatta, de az inkább a saját elmeállapotom számlájára írható. Ellenben most, hogy látom milyen egyéb értékei vannak - és igen, itt leginkább a testére gondolok - teljesen más tervek kezdenek megfogalmazódni bennem.
Érdekes lenne meghódítani őt, megfektetni és kiélvezni vele a test gyönyöreit. Tekintetemmel újra végig követem vonalait. Sokszor kiélvezni. Viszont, még soha nem volt dolgom ilyen makacs nővel. Félő, hogy ő is hisz a szerelem maszlagban, amit annyira szeretnek a nők hangoztatni. Persze, nem mintha ez megállíthatna. Amire egyszer szemet vetek, az az enyém is lesz. Már pedig Elin a feleségem. Én pedig igenis élni karok a házastársi jogaimmal!
Most pedig igyekszem ezt úgy megfogalmazni, hogy ne legyen vérlázítóan egyenes a válaszom.
- Erre egyszerű a válasz. Mert tetszel. - Úgy mondom ki, mintha a világ legmagátólértetődőbb dolga lenne. - Ha már egyszer elvettelek, akár meg is ismerkedhetnénk. Aztán ki tudja, talán még segíthetünk is egymásnak. Neked itt a lehetőséged új életet kezdeni, nekem pedig nem rossz, ha van egy hely, ahova hazatérhetek akkor is ha olyan az állapotom, mint tegnap. Ilyen téren elég egyszerű a gondolkodásom Elin. Ha megszereztem valamit, az addig marad az enyém, amíg hátrányom nem származik a dologból. Ebből a házasságból jelenleg nincs hátrányom, de előnyöm mindenképp ha így láthatlak reggelente - mosolygok rá, nyíltan vállalva a flörtöt. Hagyok némi időt, hogy értelmezze a hallottakat, de aztán nem várva választ, folytatom. Majd közbe szól vagy kérdez, ha valami felmerül benne. - Rólunk nagyjából ennyit tudok mondani. Velem minden emléked most kezdődik, nem kell a múltban kutatnod utánam, mert én a jelen vagyok. Nem tudom, hogy ezt rossz, vagy jó hallani, de ez az igazság. A családoddal kapcsolatban gondolom már sejted, hogy apád halálfaló. Az öcséd pedig némi botlással, de ugyan csak az. Vele nagyon jó a kapcsolatom. Segítettem neki, hogy olyanná váljon, amilyen lenni akart, így eléggé odaadó az irányomban. Téged is nagyon szeret és úgy tudom te is őt. - Testvéri kötelék. Egy elszakíthatatlan lánc, amit mindennél jobban tisztelek a világon. Még a halál sem olthatja ki a szeretetet, amit egy testvér iránt érzünk. Soha. - Ha szeretnéd, vele találkozhatsz, de akkor találnom kell egy megfelelő helyet, ahol biztonságban beszélhettek.

 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Pént. Jan. 27, 2017 8:03 am

Hiába flörtöl és küld felém térdrogyasztó mosolyokat, már csak azért is bizalmatlanul, ha nem egyenesen ellenségesen méregetem őt.
Van egy hely, ahová visszatérhet - ezt úgy gondolta, hogy folytatva az eddigi jó szokását fogva tart? Ezt a néhány (valójában nagyon is sok) napot is nehezen bírtam ki, attól függetlenül, hogy többnyire egyedül voltam. Nem kívánok az ágyasa lenni, és tudván a házasságunk új előnyeit, nehéz megállnom, hogy ne hagyjam itt máris és öltözzek fel.
Nem úgy, mikor az öcsémet említi. Kíváncsian hallgatom őt, féltéssel viseltetve valaki iránt, akit egyenlőre nem is ismerek, de hát nem így volt ez tegnap is? Semmiféle racionális magyarázat nincs arra, hogy segítettem Nigelnek. Vagy legalábbis próbáltam, hisz úgy tűnik, maga is tökéletesen el tudta érni, hogy máris ilyen sokat javuljon az állapota rövid idő alatt.
Segített neki olyanná válni, amilyen szeretett volna lenni? El tudom képzelni, ahogyan azt is, mit jelent számára az odaadás.
- Természetesen, szeretném látni, amint csak lehet. Ő miért nem volt ott az esküvőn? Miért nem akadályozta meg az apánkat? - kérdezem gyanakodva. - És... az anyám? - Róla nem esett szó, mégis görcsbe rándul a gyomrom az említésére. Úgy érzem, mintha közel lennék a vele kapcsolatos emlékeimhez, de még az arcát sem tudom visszaidézni. Most először történik velem ilyesmi azóta, hogy elveszítettem az emlékeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Pént. Jan. 27, 2017 10:35 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Dühös tekintete olyan hatással van rám, mintha leöntöttek volna hideg vízzel. Ez a tekintet épp olyan, mint amikor először találkoztunk. Az állat mocorogni kezd bennem. Nocsak, talán ez a kis ártatlan virágszál mégis megőrzött valamit a régi énjéből? Az sajnálatos lenne. Nem nekem, neki.
- Ott volt, de van némi problémája Voldemorttal, ezért arra kértem inkább csak a háttérből figyeljen. Nem voltam benne biztos, hogy meg tudom védeni Voldemorttal szemben - válaszolom egy vállvonással. - De a másik kérdésedet nem értem. Miért akadályozta volna meg? Nálam aligha lehetnél jobb kezekben és ezt ő is nagyon jól tudja. Az anyádról viszont semmit sem tudok.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Pént. Jan. 27, 2017 10:58 pm

- Köszönöm, hogy vigyáztál rá - mosolygok rá őszinte hálával. Kezem azelőtt téved az övére, hogy tudatosulna bennem hirtelenjében, mit teszek, majd kissé bátortalanabbul húzom vissza. Szerencse, hogy korábban olyan jól begyakoroltuk, miként kerüljük a másik tekintetét.
Mióta megláttam őt, az ellene szóló észérvek és a naiv reményeim örökös harcot vívnak egymással. Ebből következik, hogy egy - meglehetősen makacs és érthetetlen - részem a leglehetetlenebb helyzetekben is bízni akar benne.
De most nem csak erről van szó. Ő, aki ilyen szoros kapcsolatot ápolt a húgával, képtelen lenne a szemembe hazudni, hogy minden rendben a testvéremmel. Bármilyen érzéketlennek is mutatja magát, nem a napló az egyetlen árulkodó jel arra nézve, hogy ez nincs így. Főként a tegnapi nap foglal el kiemelt helyet ezen a listán, jóllehet, azóta nem árulta el sem a sérülése, sem a hosszadalmas távolléte okát.
- Félreérted. Arra gondoltam, amit az apám tett velem.
Az apám - kimondani is furcsa.
Igyekszem elrejteni a csalódottságomat azt illetően, hogy az édesanyámról nem szolgálhat információkkal.
- Annyira hihetetlen ez az egész... - Hátradőlök és lehunyom egy pillanatra a szemeimet. Fáradtnak érzem magam, és ennek köze sincs az alvásom szerény időtartamához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Szomb. Jan. 28, 2017 10:21 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Nehéz kiigazodni a hangulatváltozásain. Egyszer fagyosan, szinte ellenségesen méreget, majd egy kis információ a családjáról és már a kezemet fogja. Nem hagyom, hogy elhúzza. Úgy tűnik, ha engedem eltávolodni ostobaságokon töri a fejét.
- Nem tudom milyen lehet emlékek nélkül, de tudom milyen, amikor nincs más választásod, mint megbízni egy idegenben - akaratlanul is felvillan előttem pár kép abból a távoli két évből. Mintha ezer év telt volna el azóta. - Úgy érzed csapdában vagy és egyszerűen nincs más választásod, mint bízni. Csak remélni tudod, hogy nem csapnak be és taszítanak a mélybe. Fojtogat a félelem, hogy nem látod az utat magad előtt, és csak tapogatózol a sötétben. Vajon lezuhansz a következő lépésnél? Vajon túl éled majd a zuhanást? - hangom elhalkul és csak nézek magam elé meredten. De aztán, lassan észre veszem a csendet és felnézek Emmelinere. Nem szoktam magamról beszélni, soha, senkinek. Nem értem, most hogy kerülhettem ilyen közel ahhoz, hogy valamit eláruljak magamról. Kezd furcsán alakulni ez a beszélgetés.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Szomb. Jan. 28, 2017 11:07 pmNigel & Emmeline

Tisztában vagyok vele, hogy enyhén szólva is szeszélyesen viselkedek, dehát hogyan bízhatnék meg benne, ha hazudik nekem, sőt, ha még arra sem veszi a fáradtságot, helyette nemes egyszerűséggel hallgatja el az egyes részleteket? Újra és újra megpróbálom ellökni magamtól, többnyire akaratomon kívül, csakhogy mindannyiszor, ha felidézem magam előtt a rideg tekintetét, az indulatos arcvonásai mosollyá szelídülnek. Azt a fiút látom magam előtt, aki mindent kockára tett volna, hogy megvédje a húgát - azt, aki Elinnek becézett és belepirult abba, hogy egymáshoz értek az ajkaink. Tegnap annyira más volt, és annyira, de annyira összezavar! Ő kellene hogy legyen az egyetlen biztos pont az életemben, és ami azt illeti, ha akarom, ha nem, lényegében máris ezt a szerepet tölti be. Az, hogy még rajta sem tudok kiigazodni... egyszerűen megrémiszt.
Meglep, hogy nem hagyja, hogy elhúzzam a kezemet. Még inkább, mennyire jól esik ez a gesztus.

Nem szakítom félbe, és miután elhallgat, hagyom, had ülepedjen le a csend a szavai nyomán. Csak utólag veszem észre, hogy szorosabban fogom a kezét, és azonnal enyhítek is rajta, elengedni viszont eszem ágában sincs.
- Elárulod, mi történt? - kérdezem végül halkan, bár előre sejtem a választ.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Jan. 29, 2017 12:16 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Hogy mi történt? Lényegében azt kéri, hogy meséljek magamról, az életemről, a gyerekkoromról, az átokról, és mindenről, amit valaha meg kellett tapasztaljak. Eszembe jut egy idézet: "A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom." Nem akarok emlékezni. Csak egyetlen dolgot kell mindig a fejemben tartanom és ez a bosszú gondolata. Másra nincs szükségem.
Ekkor kezünkre téved a tekintetem és elhal csípős válaszom. A fene ebbe a nőbe! Kifordít önmagamból.  
- Nehéz életünk volt - akaratlanul használok többes számot, de észreveszem és igyekszem elkerülni a régi berögződést. Már nincs mi, csak én. - Nem szívesen emlékszem vissza rá és szerintem te sem akarsz rólam hallani. Inkább tedd fel azokat a kérdéseket, amiket még magadban tartasz - mondom, majd kicsit fészkelődve fentebb ülök.
Elindult a kellemetlen bizsergés lábamban, ami biztos jele, hogy gyógyulásom az utolsó fázisba ért. Ez a legkegyetlenebb része az egész öngyógyulásnak, amit oroszországban megtanítottak. Gyűlölöm, mikor ezen át kell esnem. Összezárom állkapcsomat és próbálom normálisan venni a levegőt. Egy ideig nem lesz gond, el tudom játszani, hogy jól vagyok, de hamarosan le kell zárnom a beszélgetést, hogy magamra maradhassak pár órára.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Jan. 29, 2017 12:45 amNigel & Emmeline

Csupán utólag jövök rá, hogy még egy furcsálló pillantással sem jutalmaztam a többesszámot, viszont ami késik, nem múlik.
- Nehéz életetek? - kérdezek vissza értetlenül. Látom rajta, hogy minél előbb le akarja zárni a témát, de mégsem hagyhatom csak úgy úszni a lehetőséget, ha már kapóra jött. Úgy sem ismer annyira, hogy észrevegye, elhallgatok valamit. Ráadásul ha így is lenne, a múltra való visszatekintés azt hiszem épp eléggé elvonja rólam a figyelmét.
- Tévedsz - válaszolom kitérően, egyszerre semmit- és sokatmondóan. Bármennyit kérdezzek a múltamról, csak még több homályos részletre bukkanok ahelyett, hogy előrébb jutnék. Mintha egy helyben futnék, vagy körbe-körbe ugyanazt az utat tenném meg, aminek a végén a nagy semmi fogad. Fárasztó, frusztráló és feleslegesnek tűnik mindaddig, amíg nem térhetek vissza valamilyen formában és nem láthatom a saját szememmel a történtek következményeit. Hogy milyen élet vár rám odakint, vagy, hogy milyet kell magam mögött hagynom.
- Érdekelsz - teszem hozzá mégiscsak, hátha így nyernek némi értelmet a szavaim. - De ha nem akarsz róla beszélni, megértem.
Hazugság lenne azt állítani, hogy csak azért hallgatnám meg szívesen a történetét, mert elterelné a figyelmemet a sajátomról, viszont... talán jobb is, ha az okfejtést ennyiben hagyjuk.
- Miért lettél halálfaló? - pillantok rá hosszas hallgatás után.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Jan. 29, 2017 1:50 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


- A testvéremmel, de már nem számít.
Nem akarok erről többet mondani. Így is túl sokat sikerült. Az viszont meglep, hogy ilyen nyíltan felvállalja, érdeklem őt. Persze az unalom sok mindenre képes, ezért nem képzelek sokat bele.
Aztán egy újabb zseniális kérdés. Kellett nekem biztatni!  
- Ez hosszú történet. Van valaki a Főnix rendjében, aki valami olyasmit követett el, amit nem hagyhatok megtorlatlanul. Én igazságszolgáltatásnak nevezném, de bizonyára más szót is lehet rá használni - vonok vállat. Talán kicsit ködösre sikerült a válasz, de nem érzem úgy, hogy szükség lenne ennél pontosabb magyarázatra.
Egyre nehezebb veszteg maradnom. Kelleni fog egy hangszigetelő bűbáj is. De hova menjek, hogy ne jöjjön utánam? Ekkor fény villan elmémben. Hát persze!
- Ha most megbocsájtasz - emelkedek fel vigyázva a kanapéról.  


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   

Vissza az elejére Go down
 
Nigel & Emmeline - Nászút
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Szerte a világban-
Ugrás: