HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Nigel & Emmeline - Nászút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Szomb. Feb. 04, 2017 10:27 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


A kanapé mellett lévő fotelba ülök. Minél távolabb a gondok forrásától. - Szeretném, ha végig gondolnád nyugodtan a tegnap estét és a ma reggelt. Én ezt tettem és úgy gondolom, ha te is józanul végig gondolod, ugyanarra a következtetésre fogsz jutni, mint én - kezdek bele. - Itt vagy ebben a házban, emlékek nélkül, összezavarodva. Tegnap és bizonyára még most is hatással van rád az agyrázkódásod. Könnyű ilyen helyzetben elveszteni a józan észt és belekapaszkodni abba az egyetlen dologba, ami megmenthet a zuhanástól. Ne érts félre, nem hibáztatlak, ez normális viselkedés. Csak azt akarom, hogy tudd, az, amit érzel nem valóságos. Csupán a helyzet szülte illúzió. Ha kimehetnél, ha élhetnéd az életed, egész biztosan máshogy viszonyulnál hozzám. Valószínűleg szóba sem állnál velem. - Főleg ha az emlékeit is visszakapná. - Attól, hogy most ebbe a helyzetbe kényszerültél, még nem kell olyan döntéseket meghoznod, amiket később megbánnál. Ha felnőtt nőként, élvezni akarod a test gyönyöreit, szívesen leszek benne a partnered, de ezért ne csapd be önmagad. Vállald fel a döntésed és ne várj többet. Segítek, hogy minél hamarabb visszakapd az emlékeidet és kiszabadulhass innen. Ehhez csak őszinteséget várok el tőled, ahogy te is elvárhatod ezt tőlem.
Mondandóm végére hátradőlök és figyelem a reakcióját. Nem mintha sokat számítana. Minden amit mondtam pusztán tényeken alapszik. Ez a valóság és jobb, ha mindketten mihamarabb szembe nézünk vele.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Szomb. Feb. 04, 2017 10:58 pm

Összekulcsolom a karjaimat a mellkasom előtt, tudomásul véve, hogy már le se mer ülni mellém - milyen gyáva -, az arcom azonban továbbra is tökéletesen kifejezéstelen marad. Volt alkalmam megismerni ezt a hangsúlyt, így legalább sejtem, mire számíthatok tőle. Minden szavánál egyre jobban törekszem arra, hogy megerősítsem magamat, hisz bármilyen felkavaró is legyen számomra, tudom, hogy a csattanó még hátravan.
És nem is tévedek.
- Tényleg nem veszed észre, mennyire fontos vagy nekem? - tör ki belőlem már-már elkeseredetten. Egy hirtelen mozdulattal pattanok fel a kanapéról, a szememet azonban le sem veszem Nigelről.
- Biztosan megkönnyebbülés, hogy még indokokat is találtál rá, hogy bemagyarázhasd, de ennek semmi köze az agyrázkódáshoz, vagy bármi máshoz. Kettőnk közül te vagy az, aki megpróbál becsapni. Nem csak engem, saját magadat is.
Egyenesen elé sétálok, nem törődve a fejem húzásával, a lépéseim bizonytalanságával.
- Csakhogy tőlem hiába várod el ugyanezt. - Egyszer már elmondtam, de szívesen megteszem másodjára is. - Az érzéseimen nem változtathatsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Szomb. Feb. 04, 2017 11:17 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Arcomat tenyerembe ejtem. Egyrészt az ostobaságától elfáradtam, másrészt, hogy ne lássam imbolygó lépteit, amitől a rácsokat igencsak ki akarja tépni a falból az a tűzre való bolond. Úgy tűnik túl korai volt kérnem a józanságot. Felállok a fotelból, így veszélyesen közel kerülünk egymáshoz. Megfogom a vállát, és úgy tolom vissza a kanapéra, aztán leülök mellé.
- Le kell pihenned - mondom, és előveszek farzsebemből egy egyszerű, mugli gyógyszert. - Ezt vedd be. Minden rendben lesz, vigyázok rád - hagyom, hogy hangomból érzelmeket is kihalljon. Ha törődést szimulálok, legalább az a másik Nigel nyugton marad bennem.
A mesterséges kóma bevett szokás az ilyen traumát átélteknél. Talán ez is segít majd feldolgozni mindazt, ami vele történt. Lehet, hogy ő nem értene egyet a dologgal, de ez épp nem olyasmi, amit megbeszélhetnék vele, ha ilyen rossz állapotban van.
- Majd később megint beszélünk róla.
Miután beveszi az altatót, beledől a karjaimba. Egy picit talán tovább tartom őt a kelleténél, de a pillanatnyi megingás semmit sem jelent. Pálcámmal belebegtetem őt szobájába, betakarom és mesterséges sötétséget varázsolok. Most legalább húsz órán keresztül aludni fog. Mielőtt kimennék a szobából még elvégzek rajta egy ellenőrző varázslatot. Úgy tűnik az agyrázkódás is hamarosan tünet mentesen fog elmúlni.
Szerencsés kislány.    


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 3:18 pm

Csendre ébredek. Nem kell hunyorognom, hogy ki tudjam nyitni a szemeimet: a sötétség fátyolként ereszkedik a szobára, ürességet, annál is inkább kihaltságot kölcsönözve az egész háznak. Mintha éveket aludtam volna át és mostanra nem maradt volna semmi.
Óvatos mozdulattal ülök fel, az ágy apró reccsenése mégis fülsüketítően hangosnak tűnik a nesztelen hajnalhoz képest. Az ablakon kinézve látom, hogy halványan derengeni kezd az égbolt, ide azonban a legkisebb fény sem szűrődik be, mintha valami útját állná.
Tudom, hogy nem állok készen egy újabb beszélgetésre, ám mire valóban eljut az agyamig ez az "elhanyagolható" részlet, már a nappaliban vagyok. Olyan kísérteties hangulat uralkodik, mintha egyedül én tartózkodnék itthon. Muszáj ellenőriznem, muszáj tudnom, hogy nem tűnt el ismét.
Végül a kanapén ülve találok rá - ahogyan talán mindig - kezében egy... Kíváncsian lépek előrébb, hogy meglássam, mi van nála, de a fényviszonyoknak köszönhetően így is hiába hunyorgok. Kénytelen vagyok melléülni. Csakis emiatt, semmi másért.
De amint helyet foglalok mellette, a papír helyett az arcát kezdem el fürkészni.
Mennyi ostobaságot hordtam össze! Már attól is égni kezd az arcom, hogy egyáltalán visszagondolok a reggel történtekre. Mégis olyan higgadtan kezelte a helyzetet; ki sem nevetett, pedig ha valami, az az erősségei közé tartozik.
Ujjaim észrevétlenül indulnak el az arca felé, hogy végigsimítsanak rajta. Biztosan kimerülhetett, ha ilyen mélyen alszik.
A lehető legfinomabban húzom ki a kezéből a bizonyára fontos és titkos küldemény egy részét, mielőtt a közvetlen közelébe bújva a vállára hajtanám a fejemet. Békén fogom hagyni... egy pillanat múlva békén hagyom őt és visszamegyek a szobába, ami többé nem a miénk. Majd elfelejtem, hogy ez valaha is megtörténhet.
Addig viszont lehunyom a szemeimet és mélyen beszívom az illatát.
...És megérzem magamon a karjait.
A szívem olyan őrült tempóban kezd verni, hogy félő, azonnal kiugrik a helyéről. Ezt hívják úgy, lebukás.
Nigel azonban nem ébred fel. Érzem, ahogy emelkedik és süllyed a mellkasa, és a késztetésnek eleget téve eresztek el egy apró sóhajt. Az ölében tart - nincs többé menekvés, itt kell maradnom. De akartam vajon egy percig is másképp tenni?

stressed out
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 3:48 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


A nap további részét ügyintézéssel töltöttem. Délutánra pedig Artemisz egy hatalmas papírköteget hozott. Az Armódia jelentései, végre! Annyira belemerültem a munkába, hogy észre sem veszem hogy elrepült az idő. A betűk összefolynak a szemem előtt, majd elnyom az álom.
Hajnalban ébredek egy különösen kellemes illatra. Mire felfogom, hogy Emmeline haját érzem, már látom is a félhomályban kibontakozó alakját karjaim közt. Túl fáradt vagyok, hogy ennek a szituációnak a helyességén eltűnődjek, így inkább csak eldőlök a kanapén, Emmelinet magamra fektetve. Sóhajtva nyugtázom a kellemes súlyt mellkasomon. Talán az altató hatása, hogy nem ébred fel, de megkeresi magának a megfelelő pózt, új, lélegző ágyán. Nagyon könnyű, talán túlságosan is. Jobban oda kell figyelnem az étkezési szokásaira, ha már én vagyok a férje.
Órákkal később a nagy fényárra ébredek, ami betölti a nappalit. Remek, megint a kanapén aludtam! Ha már annyit szenvedtem, hogy legyen új ágyam és szobám, le kell szoknom az itt alvásról. Megpróbálok felülni, de furcsán nehéz takaróm megakadályoz. Ekkor veszem észre, hogy nem is pléd van rajtam, hanem a nagy, álmos szemekkel megáldott feleségem.
Feldereng előttem az álmom, amiben Emmeline elég jelentős szerepet kapott. Ő volt a ház urnője, én a szakácsa, de nem ízlett neki semmi, amit főztem. Igazából elég rossz álom lett volna, de valahogy nem értek el hozzám az álombéli Nigel szenvedései. Inkább olyan volt, mintha egy filmet néztem volna, ami egy kicsit untatott is.
- Kényelmes vagyok? - kérdezem Emmelinetől színtelen hangon.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 5:08 pm

Mikor magamhoz térek, nemhogy Nigel ölében, hanem konkrétan Nigelen fekszem.
Oké. Semmi hirtelen mozdulat. Szép lassan lemászok róla és visszalopakodom a szobámba, mintha ez az egész meg sem történt volna.
Kivéve, ha Nigel nagyon is ébren van. Még inkább, ha megpróbál felülni és tudatosul benne, hogy bizony rajta vagyok. Nem is tudom, milyen szerencsére számítottam velünk kapcsolatban - úgy járnak a házasságunkhoz a kínos jelenetek, mint tejszín a kávéhoz -, minden esetre igyekszem kevésbé kellemetlenné tenni a helyzetet és válasz gyanánt egyszerűen csak leszállok róla. Ezúttal sem fejfájás, sem szédülés nem kíséri a mozdulataimat, így akadályok nélkül tűnhetek el a háló ajtaja mögött. Hosszú ideig ácsorgok még ott, a jéghideg fának vetve a hátamat és a meggondolatlanságomat szidva, mielőtt nekilátnék, hogy keressek magamnak valami kényelmesebb váltóruhát.

Talán egy órát is eltöltök a fürdőben anélkül, hogy a gondolataimat is tisztára mosnám, így ahelyett, hogy utána reggelizni mennék, észrevétlenül surranok át a fürdőből a pinceajtó felé, hogy véletlenül se fussunk össze. Enni ráérek később is, ami egyébként sem menne úgy, hogy nem tisztáztam magamban a történteket és a miértjeiket.
Egészen délig megy ez így, mikor a hasam már a zongorát is túlkorogva (imádok túlozni) fejezi ki az elégedetlenségét. Úgy döntök, nem húzom tovább az időt.

- Segíthetek? - lépek Nigel mellé. Ahogy látom, épp most kezdett neki az ebédkészítésnek, szóval nem is választhattam volna jobb időzítést. Talán jobb is, ha hozzászokom a jelenlétével járó feszültséghez, mielőtt bármit is mondanék.

take me over
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 6:02 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Ébredés után futni megyek, aztán egy kis erőnléti edzéssel, nyújtással, majd zuhannyal zárom a délelőttöt. Meglehetősen csendes volt ez a nap, ha nem vettem figyelembe a pincéből felszűrődő zongorát, ami minden egyes leütött hangjával egyre több feszültséget keltett bennem. Egy ponton már mantrázni kezdtem magamnak. "Lépj túl rajta! Lépj túl rajta!" Nem segített.
Mivel nem fejeztem be este a jelentések olvasását, ezt még bepótlom, mielőtt neki kezdek ebédet készíteni.
Épp csak neki állok a szósznak, amikor Emmeline mellém lép. Már messziről éreztem, hogy közelít. Mi ez az idegesítően kellemes illat körülötte? Mintha virágos kert lenne a házban. Bosszantó.
A kérdésére nem válaszolok azonnal, de amikor eszembe jut az álom, felfogok a fakanállal egy kis szószt és a szája elé tartom.
- Forró - figyelmeztetem, mielőtt a szájába veszi a fakanalat.  - Esetleg megteríthetsz - mondom, amikor jobb nem jut eszembe. Talán ez lesz az első normálisan, együtt elköltött ebédünk, mióta ismerem. 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 8:11 pm

A konyhapultnak dőlve, karjaimat összekulcsolva figyelem őt. Ha nem is tervez válaszolni, a folyamatos bámulásom rövid időn belül úgyis felidegesíti majd annyira, hogy lemondjon a néma tüntetésről - legalábbis erre hagyatkozom jobb ötlet híján.
Ezen kilátások fényében azt hiszem érthető, mennyire meglep a kóstolóval: túl aranyos gesztus ahhoz képest, milyen ridegen viselkedett velem az elmúlt egy napban. Mégsem mulaszthatom el a tökéletes alkalmat arra, hogy kibillentsem az egyensúlyából, főként úgy, hogy ő maga kínálja fel a lehetőséget. Bár megígértem magamnak, hogy felnőttként kezelem a problémánkat és nem nehezítem meg még jobban a helyzetet, képtelen vagyok elviselni, hogy ilyen távolságtartó legyen velem szemben.
Én is ráfogok a fakanálra, véletlenül épp az ő keze mellett; ujjaink épphogy csak súrolják egymást, persze, szintén a legnagyobb véletlenséggel. Minden női tehetségemet felhasználom ahhoz az egy nyalásnyi kóstolóhoz. Tulajdonképpen az sem számít, ha hidegen hagyja, mert legalább elkönyvelhetem magamban a próbálkozást.
- Finom - mosolygok rá ártatlanul, majd minden további nélkül kezdek el teríteni. Nem a legnagyobb segítség, de mégiscsak több, mint a semmi.
- Azt hiszem, tartozom neked egy bocsánatkéréssel - kezdek bele hosszas hallgatás után, majd kihúzva az egyik széket, helyet foglalok az asztalnál. - Viszont mielőtt ezt megbeszélnénk, van valami, amiről tudnom kell. Tegnap egyedül az én... beszámíthatatlanságomat említetted. De mi a helyzet veled?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 8:44 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Próbálok nem odafigyelni a nyelvére, amikor lenyalja a kanálról a szósz utolsó cseppjét is, de nehezemre esik. Átkozott női praktikák, a bódító parfümökkel együtt. Ha sokáig a közelemben marad nem biztos, hogy sokáig kordában tudom tartani azt a romantikus barmot a ketrecben.
Távozz tőlem boszorka!
Megkönnyebbülök, amikor néma szuggerálásom sikerrel jár és feleségem eltávolodik. Az ezt követő csend jót tesz az idegeimnek, de épp ez vezet a balesethez is.
Mivel elég magabiztosan mozgok a konyhában a sütőkesztyűt is ritkán használom. Ennek, Emmeline jóvoltából, most meg is lesz a következménye. Kérdése ugyanis épp eléggé zökkent ki egyensúlyomból ahhoz, hogy a bal kezem gyűrűs és mutató ujja neki nyomódjon a tűzforró lábas oldalához, kisebb égési sérülést okozva kézfejemen.
- Hogy az a... - szisszenek fel elvesztve higgadtságomat. Fáj, de inkább tettetem hogy jól vagyok és folytatom a főzést. - Semmi. Mi lenne velem? - kérdezem összeszorított fogakkal.
Nem számítottam rá, hogy folytatjuk a beszélgetést. Arra pedig végképp nem, hogy így.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 9:21 pm

Bármilyen higgadtan is álltam hozzá eddig, most gondolkozás nélkül pattanok fel és sietek Nigelhez. Nem láttam, mi történt pontosan, de azt igen, hogyan kapta el a kezét, így közelebb lépve már tudom, mit kell keresnem.
- Nigel, hagyd abba! - kérem határozottan, igyekezve elnyomni a hangomból is kicsendülő aggodalmat. Nem lesz semmi baja a szósznak, ha egy pillanatra felhagy az őrzésével, én viszont nem fogom tehetetlenül nézni, ahogy ezt csinálja. Elkapom a csuklóját és a mosogató felé húzom, hogy engedjek egy kis hideg vizet a sérülésére.
- Miért nem használsz kesztyűt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 9:33 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Elkapja a kezem és a víz alá dugja. Remek, most már nem csak azt hiszi rossz az amit főzök, de megcsinálni sem tudom kesztyű nélkül!
- Mert nincs rá szükségem normális helyzetben. Úgy tűnik ha itt vagy, akkor nem beszélhetünk normális helyzetről - motyogom orrom alatt, miközben azt figyelem milyen óvatosan fogja meg kezem. Elkapom a tekintetem és inkább az ételt fürkészem. - Most már elég lesz, köszönöm - sóhajtok fel.
Elég már abból, hogy hozzám ér! Elég már abból, hogy itt van! Csak üljön végre vissza, jó messzire tőlem, hogy nyugodtan tehessem a dolgomat. Akkor már inkább a beszélgetés.   


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 9:46 pm

Van valami aranyos a morgásában, és nem bírom megállni, hogy ne vessek rá egy lopott pillantást. Tudom, hogy ideje lenne elengednem - csak a türelmét és a főztjét kockáztatom ezzel -, mégis képtelen vagyok rá.
Fél kézzel elzárom a vizet, a másikkal pedig óvatosan az ajkaimhoz emelem az övét és apró, ám annál gyorsabb csókot lehelek rá.
- Rendben. Magadra hagylak, mielőtt újra megégetnéd magad - mondom, miközben elengedem őt. - De kérlek, vedd fel a kesztyűt.
Aligha tűnhetnék el ennél sebesebben; a mai nap folyamán másodjára zárom magamra a hálószoba ajtaját úgy, hogy legszívesebben a fejemet verném bele. Mit csináltam már megint? Hát sosem jön meg az eszem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 10:01 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Elviharzik és ott hagy engem a konyhában, a kezemet, illetve azt a pontot bámulva ahol megpuszilt. Gondolkodás nélkül zárom el a gázt és megyek utána, hogy aztán a zárt ajtónál megtorpanjak. Mit csinálok? Kezemmel az ajtófélfának támaszkodom, homlokomat az ajtónak döntöm. Ostobaság Nigel a neved! Be ne kopogj te félkegyelmű! Azt akartad, hogy magadra hagyjon és megtette.
Igen, tényleg ezt akartam, de nem olyan arckifejezéssel, mint amivel ott hagyott. A fenébe! Vissza kellene mennem. Egy kis ideig az ajtót nézem, aztán vissza megyek a konyhába, hogy befejezzem a főzést.
A ház úrnője éhes.
Egy háromnegyed órával később újra az ajtó előtt állok és bekopogok.
- Kész az ebéd, gyere és egyél velem!
Nem hagyom ott rögtön, megvárom, amíg legalább kiszól, hogy hallotta. Ehelyett azonban kinyílik az ajtó.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 10:18 pm

Mivel volt szíves kiüríteni a szekrényt - a naplóval együtt -, én a feltöltésével foglalatoskodom, amíg nem hív vissza ebédelni. Akkor ugyanis csapot-papot otthagyva sietek az ajtóhoz. Nem hallottam, hogy elsétált volna, de nem is feltételezem, hogy megvár, amíg a lendülettől vezérelve neki nem ütközök. Erre is csak én lehetek képes...
- Ne haragudj - szabadkozom zavartan. Képtelen vagyok kiverni a fejemből a gondolatokat, melyek ennyi idő alatt is túl sok teret nyertek maguknak, és talán ennek lehet köze ahhoz is, hogy eszembe sem jut hátrébb lépni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 10:49 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Emmeline nekem jön és én reflexszerűen érek a hátához, nehogy elessen. Ebben a félölelésben dermedünk meg mindketten. Legalábbis én biztosan. A szívem hatalmasat dobban, és ez végre kijózanít. Elhátrálok és talán szükségtelenül messzire is sikerül lépnem.
Zavartan mutatok az ebédlő felé, előre engedve Emmelinet.
Evés közben próbálok feltűnés mentesen gyorsan végezni. Ha szerencsém van, nem jut eszébe megint az a nem rég feltett kérdés.  
- Bort? - kínálom meg az előre elkészített alkoholból. Nekem szükségem van rá.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 11:09 pm

Kezem ösztönösen mozdul, hogy Nigel után nyúljak, mielőtt túl késő lenne és túl távol kerülne tőlem, de még idejében észbekapok ahhoz, hogy ne értse a mozdulat célját. Egyáltalán mi volt az?
Feldúltan viharzom el, mintha így elmenekülnék előle, holott épp az ellenkezőjét teszem.
Míg ő feltűnően gyorsan eszik, én ugyanezen okból kifolyólag túl lassan - mert egy csepp feszültség sincs közöttünk, mert nem történt semmi, ami miatt zavarban kéne lennem.
Erős késztetést érzek, hogy felhívjam rá a figyelmét, ha ilyen mohó tempóban halad, fájni fog a hasa, mégis jobbnak látom, ha lenyelem az ebéddel együtt az aggódó megjegyzéseimet, a kérdéseimet és a válaszaimat is. Az imént történtekből kiindulva nem szeretném, ha egy-egy megnyilvánulásom hallatán félrenyelne.
Némán bólintok rá a borra, úgy sem kóstoltam még (emlékezetem óta), a tetteimnek pedig jól láthatóan így sem vagyok teljesen ura.
- Mit gondolsz, lesz egy szabad pillanatod számomra a nap folyamán? - kérdezem óvatosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 11:17 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Tudom, hogy nem menekülhetek előle örökre, de nem számítottam rá, hogy a higgadt eszmefuttatásom után is hatással lesz még rám. Talán jobb lenne ha nem kerülgetném a forró kását.
Megállítom a következő falatot a szám előtt és inkább visszateszem a tányérba. Már úgysem vagyok éhes.
- Ha beszélni szeretnél, most van időm - mondom, miközben visszafogom sóhajomat.
Essünk túl rajta! És jól meghúzom boros poharamat.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 11:32 pm

Ezt akartam a legkevésbé, de rendben, megbirkózom vele valahogy. Amíg túléli, nagy baj nem lehet.
Mintegy időhúzásképp én is belekóstolok az italba, majd merő véletlenségből nyalom meg utána az ajkaimat.
- Említetted, hogy van rá mód, hogy felgyorsítsd az emlékeim visszatérését. - Bár nem beszélek lassan, előnyben részesítem a hosszú hatásszüneteket. - Pontosan mit értesz ez alatt? És mennyi időbe telne?
Ismét várok egy kicsit, mielőtt folytatnám.
- Mivel ez valamilyen szinten mindkettőnk érdeke, talán megengedhetek magamnak egy másik kérést is. - Jóváhagyást várva pillantok rá, de nem várom meg, mit felel. - Lehet, hogy ostobaságnak hangzik, de a történtek fényében, nos... Arra gondoltam, esetleg tarthatnál nekem egy kis önvédelmi oktatást, addig, amíg nem kapom vissza a pálcámat. Mégsem maradhatok örökké a hában, te pedig nem leszel mindig mellettem. Főként, miután visszamész dolgozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Vas. Feb. 05, 2017 11:52 pm

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


Az az átkozott nyelv, már megint kint kóricál. Miért nem marad a helyén? Szerencsére kezemben a borospohár, ami segít ezen a problémán. De mikor ürült ki? Míg újra töltök megfontolom a két kérdést.
- Nos, ami az önvédelmet illeti, ez egy meglehetősen jó felvetés. Ha te nem említed, talán nekem is eszembe jutott volna, de nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi fizikumod megfelel egy ilyen edzéshez. Meglehetősen keveset eszel - pillantok a még majdnem teljesen teli tányérjára. - Ezért először meg kell ígérned, hogy rendesen odafigyelsz a napi háromszori étkezésre. Én pedig cserébe tanítok neked pár fogást, amivel leszerelheted az olyan... mocsok állatokat, mint az a mugli volt. - A mondat végére elönt a düh. Miért hagytam életben azt a szemetet? Meg kellett volna ölnöm. Ott helyben kivéreztetni, amiért hozzá mert érni az én... - Az emlékeidről szólva - szakítom félbe a saját gondolataimat és ledöntöm a boromat. - Ismerek két módszert - Vagy inkább hármat. - Egyik sem veszélytelen, épp ezért ha ki is próbáljuk őket, hagynunk kell köztük pihenőt. Ha minden jól megy még december végére kipróbálhatjuk mindkettőt. Nem garantálok semmit, de az esély meg van.
Talán azzal a harmadikkal érnénk el a legtöbbet, de ha működne, és emlékezne... Nem, először ki kell derítenem mi történt és ki vette el az emlékeit. Ez az első.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 12:06 am

Amíg újratölti a poharát, feltétlenül engedélyezem kell magamnak egy elégedett mosolyt. Kár, hogy közben észreveszem, hogy az enyémnek is hiányzik a fele. Dehát mikor történt ez?
A biztonság kedvéért bekapok pár falatot, mielőtt megártana.
- Rendben - válaszolom szűkszavúan, igyekezve, hogy mihamarabb elhessegessem magam elől az emlékét is. - Köszönöm.
Bármilyen más esetben diadalnak könyvelném el, hogy ismét sikerült érzelmet kicsikarnom belőle, csakhogy ez nem az a téma, amit fel akarnék használni ellene.
- Szóval akár ma vagy holnap is elkezdhetnénk? - csillannak fel a szemeim. Amilyen lelkesedéssel fogyasztja a bort, egyértelműen holnapra szól a kérdés (és ez így is van jól), de nem fáradok azzal, hogy kijavítsam magamat. Helyette inkább folytatom az evést, részben a megállapodásunk, részben az időhúzás kedvéért.
- Véletlenül nem tévesztettél pályát? - kérdezem két falat között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 12:20 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


- Talán holnap.
Még hogy ma. Jó vicc. Kezdenek röviddé válni a gondolataim. Talán nem kellene több bort innom. Ezután nem is iszom többet, de ha már kitöltöttem ezt a poharat, nem hagyhatom kárba veszni. Különben is, már egészen megnyugodtam. Végül is Emmeline is csak ember. Lehet vele rendesen is beszélni.
- Pályát? Soha nem gondoltam, hogy a minisztérium jó hely lenne a számomra, de a céljaim eléréséhez ez kellett. Ha tehetném, biztosan egész mást csinálnék - mondom, de talán egy kicsit bizonytalanul forog a nyelvem. - Tudod, még fiatalon az volt a vágyam, hogy kviddics edző legyek. Semmi nagy liga, csak kölykökkel foglalkoztam volna. Valahogy mindig is szerettem a gyerekeket.
Egy sóhajjal fejezem be a mondatot és a kis álmom emlékére ledöntöm a bor maradékát.
Na, ez elfogyott.


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 12:34 am

Meglep a hirtelen őszintesége, egyben arra biztat, hogy ezúttal én töltsek neki egy újabb pohárral. Na jó, magamnak is: most már megbizonyosodhattam afelől, hogy nem száll a fejembe, így nincs miért óvatoskodnom. Egyébként is túl feltűnő lenne, hogy le akarom itatni.
- Ha szereted a gyerekeket, miért nem alapítasz családot? - kérdezem én, a felesége. Szépen vagyunk.
Közben lassan befejezem a vacsorát, úgy hogy - az ő tányárját is elvéve, ha végzett - nekiállok mosogatni. Hátha óvatlanabbá válik, ha azt hiszi, nem lesem minden szavát.
Amint mindent elpakoltam, mögé lépek és a széke támlájára ejtem karjaimat.
- Valamire még nem kaptam választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 12:45 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


- Család mi? Annál nekem sokkal bonyolultabb volt az életem. Mát utolsó éves koromban tudtam, hogy ez lehetetlen a számomra. Anya miatt és Wendelin miatt...
A nevük említésére elfog egy szörnyen nyomasztó érzés.
Nem, erről képtelen vagyok beszélni. A bor pedig már elfogyott és... Jé, nem fogyott el. Miért hittem, hogy már nincs több? Nagyot kortyolok az isteni nedűből. Remek ez az évjárat, de vajon miről beszéltünk?
Ekkor meglátom Emmeline kezeit, meghallom a hangját, ami közvetlenül mögülem szól és hátra kell fordulnom, hogy az arcát is láthassam. Az arcát, azokkal a gyönyörű, barna szemekkel, amikbe olyan könnyű beleveszni.
- Mire nem kaptál választ? - kérdezem, de hangom bizonytalan, legalább annyira mint én.
Valamiről, mintha megfeledkeznék.  


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 1:01 am

Látom rajta, hogy ezzel érzékeny témát érintettünk, a kérdés azonban magától furakodik az ajkamig:
- Mi történt velük?

Szívesen hallanék többet is a múltjáról, de nem várhatok tovább: fogalmam sincs, mikor adódik legközelebb ilyen lehetőség.
A pillantása mégis megingat. Lehet, hogy csak egy apróságról van szó, viszont semmiképp sem lenne helyes átvernem őt. Nem ezt érdemli... de honnan tudhatnám, mi a legjobb számára, ha nem árulja el őszintén?
Megkerülöm a székét, vigyázva arrébb tolom a poharát és felhuppanok az asztalra vele szemben.
- Arra, ami köztünk történt. Azt szeretted volna, ha őszinték vagyunk egymáshoz, hát kezdjük ezzel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   Hétf. Feb. 06, 2017 1:14 am

Nigel & Emmeline

Ide jöhet egy idézet...


- Meghaltak.
A szó csak úgy lebukik ajkaimról, fel sem fogom igazán, hogy kimondtam, de amikor eljut tudatomig mit tettem zaklatottan túrok hajamba.
- De erről ennyit, jó? Nem tudok most többet erről beszélni.

Felül velem szemben az asztalra. Ennél izgatóbb pózban már csak akkor tudnám elképzelni, ha átülne az ölembe. De mit is kérdezett? Ja igen.
- Nézd, sok minden történt velem a múltban, és ezek a dolgok nyomot hagytak rajtam. Rossz emberré váltam. Nem vagyok neked való és teljesen mindegy, hogy mit éreznék irántad, ha... - hangom elcsuklik, mert most látom igazán, hogy bár itt van előttem, de mégis olyan távol.
Számomra elérhetetlen.  


 
▲ ▲ zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Emmeline - Nászút   

Vissza az elejére Go down
 
Nigel & Emmeline - Nászút
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Szerte a világban-
Ugrás: