HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 21


TémanyitásTárgy: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Hétf. Jan. 09, 2017 9:47 pm


Severus & Kim
❝A siker útja mindig építés alatt áll❞
Végül sikerült annyira rendbe raknom a dolgaimat a boltban, hogy nyugodt szívvel legyek pár napig távol a boltból. Persze csak egy levélbe vagy patrónusba kerül, és megyek is vissza. Addig viszont kihasználom az alkalmat arra, hogy gyűjtsek pár növényt a Tiltott rengetegből. Van itt pár, ami mostanában nyílik, és a hold állása is olyan, hogy csak az estéket kell kivárnom. Addig viszont nappal sem unatkozom. Amíg a tanítás folyik ugyanúgy az erdőt járom, csak néha tartok egy kis szünetet. Ez a terepszemle általában reggel nyolctól délután háromig tart, aztán visszatérek az iskola falai közé, hogy az ideiglenes szobámban pihenjek és kivárjam az estét.
Természetesen kaptam engedélyt arra, hogy itt lehessek. Pár napja felvettem Dumbledore-ral a kapcsolatot és felvetettem, hogy pár napig maradnék szigorúan növénygyűjtés céljából. Mivel az időm nagy részét egyébként is a Tiltott rengetegben tengetem, így sok vizet nem zavarok. A szobámat este csak is akkor hagyom el, amikor tudom, hogy már valószínűleg minden diák a hálókörletében van. Persze mindig akadnak kilógok ilyen-olyan okból. Mivel én is itt tanultam, így tudom, hogy mennek a dolgok. Viszont annak örültem, hogy az engedélyt megkaptam és ide jöhettem. Ha Dumbledore mégse engedte volna meg, akkor másképpen kellett volna megszereznem a növényeket.
Ma van a harmadik napja, hogy itt tartózkodom, és szerintem még most akadnak olyanok, akik észre sem vették a jelenlétem, vagy még egyáltalán nem is találkoztak velem. Dumbledore meg nem tudom kit vagy kiket avatott be abba, hogy itt vagyok. Talán senkit sem, vagy maximum McGalagony tud még róla rajta kívül.
Mivel az éjszakák elég hűvösek mostanság, így jól fel is öltözöm. Ha még is fáznék, akkor egy melegítő bűbáj csodákra képes. Amint végeztem a beöltözéssel a zsebembe rakom a lekicsinyített zsákomat, majd útnak is indulok. Nesztelen léptekkel hagyom magam mögött a folyosókat, hogy aztán a birtokon átvágva tartsak egyenesen a Tiltott rengeteg felé.


Nightcore mixöltözetem ♔ 303 szó ♔ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Szer. Jan. 11, 2017 4:25 pm


Severus & Kim
A Tiltott Rengeteg betolakodója

Volt időm hozzászokni az álmatlansághoz, vagy a rémálmokhoz. Mióta kibékültünk Lilyvel, különösen sok alkalmam adódik erre: folyamatosan rosszabbnál rosszabb hírek jutnak el hozzám, én pedig éberen várom, hogy elérkezzen a reggel. Hogy megbizonyosodhassak afelől, épségben van.
Nekem sem könnyűek és veszélytelenek a feladataim, nem vitatom. Az az eset a Flamel testvérekkel... És ez még csak Dumbledore megbízatásainak egyike. Voldemorttal egészen más a helyzet - lekötelez viszont azzal, hogy elhallgatja előlem a Potter-ügyet, így nem is kell belefolynom, kockáztatva a pozícióimat és magát az életemet is. Nem olyan rég már akadt valaki, aki fenyegetést intézett hozzám. Elővigyázatosabbnak kell lennem.
Például nem árt bővíteni az éjjeli őrjáratom területein. Érdekes dolgokra bukkanhat az ember, ha néha észreveszi a fától az erdőt... Jelen körülmények között kiváltképp találó ez a mondás.
- Állj!
Ugyanis épp a Tiltott Rengetegben tartózkodom. Nincs ebben semmi különös, leszámítva, hogy nem is annyira egyedül, mint az rendjén való lenne.
A Hold az egyetlen, ami bevilágít a sűrű lombkoronák közé, ez a fénymennyiség pedig közel sem elég ahhoz, hogy tüzetesebben szemügyre vehessem az ismeretlen arcát a sötétben. Annál is inkább tökéletes arra, hogy pontosan célozzak a varázspálcámmal, ha a szükség úgy kívánja.
Lassú, határozott lépekkel szelem át a kettőnk közti távolságot.
- Van bármi fogalma róla, mit jelent a Tiltott szó?


music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 21


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Szer. Jan. 11, 2017 5:14 pm


Severus & Kim
❝A siker útja mindig építés alatt áll❞
Nem használok pálcát a rengetegben, főleg arra nem, hogy világítsak. Nincs szükségem arra, hogy bárminek is felkeltsem a figyelmét azzal, hogy világítok, nem mellesleg engem is csak elvakít. A holdfény elegendő ahhoz, hogy a teremtett félhomályban annyit lássak, hogy éppen hol van egy gyökér vagy göröngy, amire vigyáznom kell. Afelé a pont felé tartok, amit nappal már kiszemeltem, így a járás is valamelyest könnyebb, hiszen a környezet nem igen változott meg. A gyökerek még mindig ugyanott vannak, a fák sem másztak arrébb vagy lett belőlük több.
Arra viszont nem számítottam, hogy bárki is lesz még rajtam kívül az erdőben. Két dolog jöhet most számításba azon kívül, hogy megállok a felszólításnak eleget téve. Egy, követett és most ért be, vagy kettő, már hamarabb itt volt, mint én. Valószínűleg egy tanár, aki biztos, hogy semmit sem tud az itt létemről és most elfecsérelhetek akár egy órát is azzal, hogy magyarázkodok. Pedig nem kéne sokáig húzni, mert a nordic moha most éjfélkor szedhető le, és ekkor tartalmazza a legtöbb hasznos anyagot. Ráadásul leszedés után rögtön újak keletkeznének, ami jól jönne.
Így hát a hang gazdája felé fordulok, miközben lehúzom a fejemről a felsőm kapucniját. Az illető pedig hamarosan lassú, de határozott léptekkel közelít meg.
– Pontos definíciót vár, vagy elég annyi, hogy nem szabad? – kérdezem epésen, felvonva a bal szemöldököm.  – Nem mellesleg engedéllyel és saját felelősséggel tartózkodom itt.
Már vagy két napja, de nem érdekes, eddig senki sem fedezte fel, hogy itt vagyok. Ha mégis, akkor még annak nem ment híre, azt még én is megtudtam volna.

Nightcore mixöltözetem ♔ 256 szó ♔ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Szomb. Jan. 21, 2017 7:36 pm


Severus & Kim
A Tiltott Rengeteg betolakodója

Homlok ráncolva próbálok nevet keresni az arcához, miután lehúzza a kapucniját, a törekvéseim azonban hiábavalónak bizonyulnak. Nem griffendéles, sem mardekáros. A viselete tulajdonképpen kérdésessé teszi azt is, hogy diák-e egyáltalán, viszont bárhogy nézem is, nem lehet idősebb 17-nél.
Legalábbis így gondolom, amíg meg nem szólal. Ilyen szemtelenséget egyetlen tanuló sem engedne meg magának velem szemben, kiváltképp az újak, vagy a cserediákok. Minden bizonnyal a bogaras patikussal hozott össze a sors, akiről Dumbledore beszélt - azt ugyanis elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is betört volna a birtokra.
Mindazonáltal... talán nem ártana biztosra mennem.
- Azt majd meglátjuk. Incarcerandus! - Hagyom, hogy a kötöző ártás esetlegesen leterítse a lábáról, majd egy csettintéssel teszek róla, hogy lebegve kövessen engem, miközben visszaindulok a kastélyba.
- Amint láttam az igazgató írásos engedélyét, visszatérhet a Rengetegbe.


music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 21


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Vas. Feb. 12, 2017 2:36 am


Severus & Kim
❝A siker útja mindig építés alatt áll❞
Ennyi nap után most szúrok először szemet bárkinek is. Bár azért reménykedtem benne, hogy zökkenőmentesen tudom letölteni itt a napjaimat, amíg megszedem magam növényekkel. Most mégis meglátott valaki. Arra pedig nem voltam felkészülve, hogy megbeszélés helyett, a formaságokon túlesve hirtelen ártást mondanak rám. Így hát a váratlanul ért kötöző ártás leterít a lábaimról, de nem sokáig maradok a hideg talajon. A testem hamarosan felemelkedik onnan, én pedig megforgatom a szemem. Már tényleg csak ez hiányzott. De milyen édesen szorgalmas. Az biztos, hogy nem sok minden kerüli el a figyelmét.
– Muszáj ezt eljátszani? Rengeteg dolgom lenne, és túl rövid az éjszaka – mondom a kötél fogságában, miközben megpróbálok kiszabadulni. Tényleg nem érek rá. Ekkor viszont eszembe jut, hogy ezt hamar, itt és most lezárhatnánk. Hogy ez nem jutott rögtön az eszembe!
Az írásos engedély kell neki, már pedig az nálam van. Akkor nincs is itt gond. Bár igazán kezdhette volna ezzel is ahelyett, hogy rögtön megkötöz. Azt hiszem nem volt rossz ötlet magamnál tartani az engedélyt a pecséttel és az aláírásával. Talán, ha azt megnézné nem kéne a fél iskolán át utaznom még több bizonyításért. Hm, kit is említett a jó öreg Dumbledore? Á, megvan! – Maga Perselus Piton, igaz? Nálam van az igazgató írásos engedélye.
Úgyhogy mesés lenne ezt itt lezárni, teszem hozzá gondolatban. Tényleg jó lenne ezt hamar letudni, mert így a végén lekésem a nordic mohát és csak a következő teliholdkor tudnám megint leszedni. Szerencsére van elég jó szinten a nonverbális tudásom, így néhány méter megtétele után kiszabadulok a kötelékeimből. Hacsak nem enged el magától a szavaimat hallva. Ennyi csak elég, nem?
– Maga mindig előbb cselekszik, aztán kérdez? – kérdezem és nem érdekel, hogy a kérdésem szemtelenül cseng. Mert végül is mi történt? Megkötözött még azelőtt, hogy egyáltalán megtudakolta volna, hogy fel tudok-e mutatni bármit arról, hogy igazat mondok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Csüt. Feb. 16, 2017 10:40 am


Severus & Kim
A Tiltott Rengeteg betolakodója

- Gondolhatott volna erre korábban is - felelem gorombán, miközben elindulunk a Tiltott Rengeteg ösvényén.
Mikor ezek után kitalálja, hogy az írásos engedély mindvégig nála volt, megtorpanok és felvont szemöldökkel meredek rá néhány másodperc erejéig.
- Igen, én vagyok. Fél perce van rá, hogy felmutassa azt az engedélyt. - Egy pálcaintéssel oldom meg, hogy lehetősége is legyen rá, viszont biztosra veheti, hogy egy pillanatra sem mulasztom el figyelemmel kísérni a mozdulatait. Egyetlen gyanús húzás, és újra megkötözve találja magát.
- Mindig azután gondolkozik, hogy bajba keverte magát? Bocsánat, ez helytelen mondat volt. Továbbra is képtelen rá. Tikk-takk!


music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 21


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Szomb. Márc. 18, 2017 1:27 pm


Severus & Kim
❝A siker útja mindig építés alatt áll❞
– Ez igaz... De adott rá lehetőséget, hogy bármit is megmagyarázzak? – kérdezem felvont szemöldökkel. Persze, hogy nem. Amint megkötözött már indult is el velem. Semmi kérdezősködés vagy bármiféle bizonyíték felmutatása.
Szerencsére azért hagyja, hogy végre megmutassam azt, amit csak kérnie kellett volna. Dumbledore azért tett róla, hogy legyen nálam egy papír, amiben minden ott és az aláírása is a dokumentum végén. Amint szabaddá válok benyúlok a kabátom belső zsebébe, ahonnan aztán egy kissé meggyűrődött papírt húzok elő. Felé nyújtva félmosolyra húzom ajkaim a kérdésére.
– Pontosítsunk. Nem voltam bajban, legálisan tartózkodok itt. Ez csupán félreértés, amit persze könnyű helyrehozni. Ha ezután sem hinne nekem, akkor önszántamból örömmel követem az igazgatóhoz, Mr Snape – felelem, és hagyom, hogy elvegye tőlem az iratot. Ha a sorok olvasása és az igazgató aláírása sem győzné meg arról, hogy nincs semmi gond, akkor vele megyek. Szívesen együttműködök. Mosolyogva figyelem őt, majd tekintetem átsiklik az iskolára. Nosztalgikus érzés újra itt lenni. Van pár nagyon szép emlékem, amit soha nem fogok elfelejteni.
– Egyéb kérdés, óhaj, sóhaj esetleg? – kérdezem újra ráemelve a tekintetem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 107


TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   Vas. Ápr. 09, 2017 2:51 pm


Severus & Kim
A Tiltott Rengeteg betolakodója

- Bőven lett volna rá ideje - legyintek lemondóan. - Mégis úgy döntött, hogy üres szavakra pazarolja, ahelyett, hogy bemutatta volna az írásos engedélyét. - Bárki mást kapnék el a Tiltott Rengetegben, ugyanezt mondaná. Márpedig manapság nem árt elővigyázatosnak lenni, függetlenül attól, hogy Dumbledore "felségterületét" a legtöbben elkerülik. Sosem lehet tudni, mikor szottyan kedve a Nagyúrnak egy kis változatossághoz.
Szinte kikapom a kezéből a papírt és fényt gyújtok a pálcám hegyén, hogy ellenőrizhessem a leírtakat. Hát, ez igazán szomorú. Egyetlen hamis betű sem szerepel az engedélyen.
Szájhúzogatva, őszinte csalódottsággal pillantok vissza rá.
- Rendben van - morgom kelletlenül, miközben visszaadom a papírt. - Ezúttal megúszta. - Persze, ez nem jelenti azt, hogy semmilyen lény nem fogja felfalni a kutatása alatt. Nagyobb vigaszra nincs is szükségem.
- Az ösvény mentén haladjon - tanácsolom készségesen, remélve, hogy ha másért nem is, dacból az ellenkezőjét fogja tenni.
Ezzel részemről befejezettnek nyilvánítom a társalgást: minden további nélkül fordulok sarkon és indulok vissza a kastély felé.

music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?   

Vissza az elejére Go down
 
Severus & Kim - Éjszakai betolakodó?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Hogwarts :: Birtok-
Ugrás: