HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Fabian & Alyse - A karambol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Fabian & Alyse - A karambol   Szer. Dec. 14, 2016 11:51 am


Alyse & FabianMióta visszatértem, kész rémálom bejárni az irodába. Mindenki feszült és barátságtalan. Nem csak velem egymással is. Az új főnök megjelenése olyan stressz helyzet elé állította a kollégáimat, amivel csak nagyon kevesek képesek megbírkózni. Csak idő kérdése volt, mikor bukik ki valamelyikünk ekkora nyomás alatt. Már lassan egy hete visszajöttem új, teljes állásomba, de az Armódia kutatásához még nem térhettem vissza. Mr. Flamel szerint sokkal fontosabb, hogy az addigi kutatási jelentések az asztalán legyenek, és minden ezzel kapcsolatos papír munka és használati engedély kész legyen egy lehetetlenül közeli határidőre. Így mostanra a túlóra egy túlságosan is jól ismert fogalom lett számomra.  
Így késő délutánra, végre elkészültem egy nagy adag papírmunkával. Még volt ugyan pár engedély kérvény folyamatban, de saját részről mindennel kész lettem. Még épp időben. Boldogan és sűrűn az órára pillantva szedtem össze az egész papír halmot. Némileg magasabb lett, mint gondoltam, de még szabad kézzel elbírtam. Mivel gyakran találkozni a folyosókon hatalmas lebegő papírhalmokkal, nem akartam megkockáztatni, hogy valamelyikkel véletlenül összekeveredjen az én paksamétám. Megfogtam hát, és minden egyensúly érzékemet bevetve hátráltam ki az irodámból. Amikor végre a részlegek közti folyosón jártam, alig pár lépésnyire főnököm irodájától, valami nagyon szilárdba ütköztem. Sok mindent történt egyszerre. A folyosó közepén álló szilárd falnak hála, aminek - gyanúm szerint - nem itt kellene állnia, a papírhalom megingott, és fáról lehulló száraz levelek módjára szerte szét szálltak a folyosón. Én természetesen kaptam utánuk, nem figyelve az előbbi “falra”, és pördültemben úgy tűnt ráléptem a lábára. Döbbentemben lenéztem a szóban forgó, elegáns cipőbe bújtatott virgácsokra, majd megfordulva könyökkel olyan precízen orrba találtam az épp lehajolni készülő férfit, hogy azt tanítani kellene. Az addig falnak hitt férfi feljajdult, én pedig megfeledkezve a papírokról kaptam szám elé kezem, és kezdtem bocsánat kérő hadjáratomba.  
- Úristen! Kérem ne haragudjon! Szörnyen röstellem. Nem láttam, hogy jön. Vagy ácsorog. Bocsásson meg!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Vas. Dec. 18, 2016 3:27 pm

Alyse & Fabian
Sietős léptekkel mentem végig a folyosón, nem futva, de már elég közel ahhoz. Így elkerülhettem azt, hogy az emberek megzavarjanak, mert minden bizonnyal mindegyikük azt gondolta, hogy sürgős, halaszthatatlan feladat vár rám, amit minél hamarabb el kell végeznem. Valójában igazuk volt... valahol. Ugyanis a mosdóba igyekeztem. Legyen az ember bármekkora ember, a dolgát mindenkinek el kell végeznie. És egy végigdolgozott nap után határozottan kezdett ez a feladat sürgőssé válni.
Visszafelé már közel sem siettem annyira, nem meglepő módon. A munka várt rám, de nem annyira, hogy rohanjak felé. Szerettem dolgozni, ez nem volt kérdéses, mindenki tudta rólam, aki egy kicsit is ismert. De nem ez volt minden, amit az életemben el tudtam képzelni és egyáltalán nem dolgoztattam magam halálra. Sokszor éreztem úgy, hogy közel állok ehhez, ilyenkor pedig igyekeztem visszavenni a tempóból. Nem engedhettem meg magamnak, hogy mindent ez töltsön ki az életemben, mert az egész biztosan egyenesen a bukáshoz vezetett volna. Ma szerencsére még közel sem álltam az ilyen helyzethez.
Befordultam az egyik folyosó sarkán, de alig néhány lépés után meg kellett torpannom. Úgy sikerült egymásnak ütköznünk egy fiatal dolgozóval, hogy olyat én már régen nem láttam. Sőt, talán soha nem is láttam, legfeljebb regényekben olvashattam róluk. Ösztönösen kaptam néhány papírdarab után, ami a közelemben készült a földig szállni és egyet-kettőt sikerült is megkaparintanom. Annál kevesebbet kell összeszedni.
Éreztem a súlyt a lábujjaimon, ahogy sikeresen megtaposott, de nem szóltam semmit. Inkább csak kellemetlen volt, semmint fájt, úgyhogy nem is állt szándékomban többet foglalkozni vele. A cipőmet pedig majd letisztítom, ez legyen a legkevesebb. Éppen hajoltam volna le, hogy a lábamnál lévő papírokat felszedjem, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem volt egy túl jó ötlet. Az orromban landoló kemény csont már jobban fájt mint a lábtaposás, ennek pedig minden igyekezetem ellenére sem tudtam nem hangot adni. Az egyik kezemmel kicsit megtapogattam, de természetesen nem kaptam akkora maflást, hogy bármi baja is legyen. A fájdalom néhány perc múlva elmúlik majd.
- Semmi gond, nem veszem a szívemre -dörzsöltem meg az orromat. -Mindenkivel megesik az ilyen.
Úgy döntöttem, nem kockáztatok meg még egy lehajlást, úgyhogy előhúztam a pálcámat és minden széthullott papírt magamhoz invitóztam egy szabályos kupacba.
- Majd nézze át őket, nem biztos, hogy megfelelő sorrendben vannak. Már ha ez fontos. Merre megy? -Nem siettem most már sehova, egy kis segítség pedig szemmel láthatóan elkélt neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Szer. Dec. 21, 2016 4:09 pm


Alyse & Fabian- Csak ide, Mr Flamel irodájába - mutatok a férfi mögött pár lépésnyire lévő irodaajtóra. - De biztos jól van? - lépek hozzá közelebb. Jó egy fejjel magasabb nálam, így kicsit lábujjhegyre állok, hogy közelebbről megnézhessem, nem kékül vagy dagad-e valahol az arca. Ha nem hajolt volna le, hogy segítsen nekem, el sem találhattam volna az arcát. Vagy, ha nem botladozom és forgolódok, mint egy idióta. Amikor jobban megnézem az arcát, olyan ismerősnek tűnik. Talán találkoztunk már? De akár hogy erőltetem a memóriám, nem emlékszem, hogy ilyen jóképű férfi ismeretségem lenne. Ekkor megpillantom a férfi orrából lassan szivárgó vért. - Jaj, hiszen maga vérzik! Várjon, az irodámban van elsősegélydoboz, máris hozom!
Azzal, mint akit puskából lőttek ki, úgy viharzok el az irodám felé. Már épp belépek az ajtón, amikor eszembe jut, hogy a papírköteget ott hagytam a férfi kezében. Ez nem lehet igaz! Ha lehet még gyorsabban szaladok vissza. A folyosóra kilépve majdnem el is esek az ajtófélfában.
- Ne haragudjon, hogy csak így itt hagytam! - szabadkozom, de közben kinyitom az elsősegély dobozt, és kiveszem belőle a vattát. - Üljön le! - utasítom, és nem hagyom, hogy tiltakozzon, helyette lenyomom a folyosó egyik szófájára. Hm, pikk-pakk ledöntöttem a lábáról. - Emelje fel a fejét! - mondom. Gyakorlott mozdulatokkal tapogatom meg a férfi orrát. Nem tört el, de valószínűleg egy hajszáleret sikerült megsértenem. Annyiszor csináltam már ezt Markkal, hogy el is felejtem, hogy most nem a bátyámat, hanem egy idegent utasítgatok, és az ő arcát tapizom. Csak akkor tudatosul ez a tény bennem igazán, amikor tekintetem összekapcsolódik az átható kékes zöld szemekkel. Érzem, hogy fülig pirulok. Zavaromban hátrébb lépek, és miközben a kezébe adom a vattát, tekintetemmel a folyosó kopott, márvány csempéjét fikszírozom.
- Öhm, ezt használja, és el fog állni.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Csüt. Jan. 05, 2017 3:26 pm

Alyse & Fabian
Bólintottam a válaszára. Legalább nem kellett sokat cipekednie még, ezzel elkerülhet sok további balesetet. Néhányan megússzák ezt is.
- Semmi bajom, nem kell aggódnia. Kemény fából faragtak, furcsamód még az orromat is -mosolyodtam el. Nagy szerencsémre ez igaz volt. Legtöbbször jól tűrtem a fájdalmat és sok kellett ahhoz, hogy bármitől is igazán szenvedjek. Ez a kis baleset pedig szerencsére nem volt annyira kritikus, hogy ájuldozni kezdjek.
Nem húzódtam el tőle és nem is toltam távolabb magamtól. Ha attól jobban érzi magát, hogy alaposabban is megbizonyosodik a rendbenlétemről, akkor tegye. Úgysem fog találni semm... vagy mégis? Még az én arcomra is kicsit kiült a meglepettség, ahogy az orromhoz emeltem a kezemet. És valóban vérzett, az ujjamon egy egészen aprócska piros folt keletkezett, mire elhúztam az arcomtól. Különös, nem is éreztem ekkora fájdalmat, inkább csak zsibbadt az egész arcom.
- Igazán nem... szükséges. -Mire befejeztem volna a mondatot, már el is viharzott. Megoldottam volna magamnak, nem akartam, hogy erre fecsérelje az idejét. Ahogy elnéztem, volt bőven elég problémája ezzel a kupac irattal is, nem akartam még én is rátenni egy lapáttal. De más választásom nem igazán volt.
Sosem voltam híres arról, hogy lassú és méla lennék, ezúttal mégis annak éreztem magam. Nem tudtam lépést tartani vele, mire kimondta, hogy üljek le, már azon kaptam magam, hogy ülök és szinte arra sem volt időm, hogy felfogjam a szavai jelentését. Egyszerre éreztem magam teljesen szédültnek ettől a rohanástól és valahol teljesen le is nyűgözött. Nem igazán tudtam volna egy szóba összerakni, hogy hogyan is éreztem magam, teljesen furcsa és ambivalens volt. Szótlanul tűrtem, hogy megtapogassa az orromat, bár biztos voltam benne, hogy itt szó sincsen törésről. Közben az arcát fürkésztem, gondoltam, biztosan nem zavarja. Nem tudtam nem elmosolyodni, ahogy hirtelen zavarba jött.
- Köszönöm -vettem el tőle a vattát és az orromhoz nyomtam. -Hogy is hívják? -Én nem mutatkoztam be neki, annyian látják itt minden nap az arcomat, hogy szerintem már rosszul is van tőle mindegyikük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Kedd Jan. 10, 2017 12:55 pm


Alyse & Fabian- A nevem Alyse - pillantok fel, és amikor meglátom a férfi mosolyát, viszonzom. - És ön pedig... - nézek végig a rajta. Olyan elegánsan van öltözve, mint amikor én érkeztem a minisztériumba. - Nyílván állásinterjúra jött! Eltaláltam? - vigyorgok a másikra, és csacsogni kezdek, időt sem hagyva neki hogy válaszoljon. - Nem rég még én is gyakornok voltam, de mióta Mr. Flamel a főnök, nem volt új gyakornok felvétel. Nagyon szerencsés amiért magát behívták. Nagy a verseny a növénykutatók között, hogy ide bekerüljenek. Bizonyára maga is több nyelven beszél. Nekem az orosz mellett, a mandarin és a hindu nyelvben szerzett tudásom volt az, ami bejuttatott. Minél különlegesebb és ritkább nyelvet beszél, annál... - Hirtelen hallgatok el és pirulva veszem észre, hogy menyit beszélek. Mindig ez van, ha zavarban vagyok, de már igazán megtanulhatnám kezelni ezt a rossz szokást. - Ne haragudjon, normális körülmények között nem beszélek ennyit.  
A hangom bizonytalanul cseng, de a következő pillanatban már egy ismerős hangot hallok a folyosó végéről.
- Alyse!
Egyik kollégám, Dannis Johnson közelít felénk.
- Van egy fülesünk Arizónából. Állítólag viharhagymát találtak, utána tudnál nézni? - torpan meg előttem és kezembe nyom egy jelentést.
- Arizónában nem él meg a viharhagyma - ráncolom össze homlokom, miközben belenézek a papírba.
- Mert nagy mennyiségű sós víz kell neki, tudom, de állítják hogy a Roosevelt tó mellett most kinőtt egy. Te vagy a mi híres kutatónk, szóval ez a te asztalod.
- Még hogy híres! - horkantok fel a jelzőt hallva, de közben a jelentést bújom.
- Hát az a díj a kukádban is ezt mondja - nevet fel Johnson, majd hirtelen elhallgat.
- Igen, ezért van a kukában - felelem, miközben felnézek rá. Ő az idegen férfira bámul szájtátva. Csak most vette észre őt? Jaj, és én miért is vagyok ilyen bunkó? - Elnézést, illetlen voltam - fordulok újra a férfi felé. - Hagy mutassam be a kollégámat Dannis Johnsont. A növényfelügyeletnél dolgozik. Dannis, ő pedig...
- Nem kell bemutatni. Őszintén nagy híve vagyok és örülök, hogy személyesen is megismerhetem. - Meglep a kijelentése, és az áhitat, amivel kezet fog a férfivel. Ezek szerint ilyen híres lenne a szakmánkban? Pedig azt hittem minden nagy szakértőt ismerek már. Bizonyára tévedtem.
- Köszönöm Dannis, majd utána nézek - fejezem be a beszélgetést. Miután kollégám visszaindult, felveszem a papírköteget. - Jöjjön utánam, megmutatom Mr. Flamel irodáját, gondolom ott lesz az interjú.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Szomb. Jan. 14, 2017 12:28 am

Alyse & Fabian
Alyse. Ezt a nevet jól el fogom raktározni magamban, ezt biztosra vettem. Nagyon érdekelt már ez a leányzó, percről percre egyre jobban. Márpedig ha engem érdekelt valami, vagy ebben az esetben valaki, akkor az egész biztos, hogy sokat fogok vele a későbbiekben is foglalkozni. Erről pedig nem állt szándékomban most sem letenni, kétségtelen, hogy a mai nap után is fogunk még találkozni egymással. Csak akkor már nem a véletlen határozza meg, hogy hol és mikor.
- Fa... -Szándékomban állt bemutatkozni neki, de nem tudtam befejezni a nevemet, rögtön levonta a következtetést az öltönyömről, a keményre vasalt ingemről és a fényesre pucolt cipőmről. A nevem pedig megragadt egy szolmizációs hangnál, de majd hamarosan ezt is elrendezzük. Egyelőre viszont bele akartam menni a játékba, élveztem, hogy ez a nap egy kicsit másabb volt mint az összes többi. Persze minden nap más, de ez a változás nem olyan volt, mint amire az ember számítana.
- Semmi gond, nem zavar, ha beszél -mosolyogtam, miután végighallgattam a gyorsan pergő történetet. Furcsamód könnyedén tudtam követni, pedig én sosem hadartam és a környezetemben sem sokan. Másrészről pedig érdekelt is, amit mond, magam sem tudom, miért igazán. -Én svédül tudok és valamennyit spanyolul. De szívesen megtanulnám az oroszt is, érdekes nyelv. -Csak az időm elég szűkös ehhez. Sebaj, megvagyok én a svéddel és azzal a gyér spanyollal is.
A következő pillanatban pedig rohant tovább... képletesen értve. Kezdtem úgy érezni magam, mintha ráültettek volna egy búgócsiga tetejére, de ez egyáltalán nem zavart. Sőt, roppant szórakoztatónak találtam. Egyikükről a másikra néztem, ahogy beszéltek egymással. Bevallom, nem sokat értettem a növényekhez, egyszer volt otthon kaktuszom, azt is sikerült halálra szomjaztatnom, pedig egy kaktusz azért jól bírja az ilyet. Mindenesetre igyekeztem figyelni rájuk, hátha rám ragad valami az alvadt vérbe tapadt vattadarabokon kívül. Aztán ismételten a képbe kerültem én is, bár egyáltalán nem éreztem magam túlságosan kirekesztettnek.
- Én is örülök, hogy találkoztunk -fogtam kezet a férfivel, őszinte mosollyal az arcomon. Mindig szerettem új embereket megismerni, még akkor is, ha talán nem lesz többet szerencsém hozzá.
Ahogy felemelte a papírköteget, azonnal levettem a halomról úgy a felét. Ketten könnyebben elbírjuk, újabb balesettől pedig így nem kell tartanunk.
- Rendben, mutassa csak az utat. -Nem állt szándékomban egészen Mr. Flamel irodájáig menni. A félreértettség kényelmetlen helyzete biztosan nem tetszett volna túlzottan Alyse-nek. Én pedig nem hagyhatom, hogy kellemetlenül érezze magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Szomb. Jan. 14, 2017 5:16 pm


Alyse & Fabian- Ó, a svéd nyelv igazán lenyűgöző! Szívesen megtanulnám - mosolygok fel a férfira, miközben elindulunk.
Nincs sok idő a beszélgetésre, mert pár lépés és már az irodánál is vagyunk. Én úgy tudom Mr. Flamel egész nap nem lesz bent, de mivel még nem vett fel magához titkárnőt, fogalmunk sincs mikor jön és megy. Amikor az ajtóhoz érünk, hálát adok érte, hogy az ajtót még nem cserélték ki, és ajtógomb helyett kilincs van. Bár a férfinak hála nincs nálam olyan sok papír mint kezdetben, már reflexből fordulok meg, és egy kis csipőmunkával, a fenekemmel nyomom le a kilincset, majd lököm be az ajtót. Ott rögtön az üres titkárnői asztal fogad minket. A legtöbb papír ide van felhalmozva, de az én jelentéseim Mr. Flamel kérésére elsőbbséget élveznek, így ezeket az ő asztalára kell letennünk.
- Ez Mr. Flamel irodája - mutatok fejemmel a bal oldalt nyitva álló ajtóra. - A nyitott ajtó azt jelenti, hogy nincs bent - lépek be a valóban üres irodába, és a szépen rendezett íróasztalra teszem a paksamétámat. - Letenné őket ide, kérem?

Míg ő teljesíti kérésemet, megkerülöm az asztalt és belenézek Mr. Flamel naptárába. Valóban be van írva egy találkozó tíz perccel későbbre, de Mr. Flamel áthúzta és aláírta, hogy elhalasztva ismeretlen időpontra.
- Úgy látom, hogy lemondták a mai időpontot. Őszintén sajnálom, hogy nem szóltak magának, de amint látja, még nincs titkárnő, aki ezt elintézhetné.  
Az ajkamat harapdálva nézek a férfi szemeibe. Kínosan érzem magam a főnököm miatt, aki arra sem volt képes, hogy egy papírrepülőt küldjön valamelyik alkalmazottjának az interjúról. Hirtelen ötlettől vezérelve az órára nézek.
- Nekem most ért véget a munkaidőm. Bocsánatképp meghívom egy kávéra
Amint ezt kimondom, teljesen elpirulok. Mit csinálok? Hisz így olyan, mintha randira hívtam volna! Mármint, nem mintha nem tetszene... jaj miket gondolok. Hisz neki bizonyosan csak egy hebrencs alkalmazott vagyok, aki össze-vissza beszél. Inkább szórakoztató, mint vonzó. A szavak viszont már elhagyták ajkaimat, így megpróbálom leplezni zavaromat, és míg a megalázó visszautasítást várom, rendezgetem a papírokat.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Vas. Jan. 22, 2017 7:07 pm

Alyse & Fabian
- Valóban nagyon érdekes nyelv. Érdekes, ahogyan a skandinávok beszélnek és a szavakat ejtik, akár a svédek, akár a norvégok. Nagyon különleges. -Szerettem volna megtanulni svédül, ez is egyike volt azon apró célkitűzéseimnek, amiket a Mágiaügyi Minsizter posztjáért járó harcok mind a háttérbe szorítottak. Talán ha ezen túlleszünk, lesz időm rá, hogy belevessem magam a nyelvtanulásba. Ki tudja, lehet, még akkor is lesz rá időm, ha megnyerem a választásokat.
Már akkor meg akartam állítani, amikor be akart nyitni Mr. Flamel irodájába, de ahogy kinyitottam a számat, úgy csuktam is be. Szinte készenlétben figyeltem, hogy a kitekert mozdulat közben mikor ejti el ismét a papírhalmot, hogy gyorsan menthessem, ami még menthető, de erre szerencsére nem volt szükség. Mire pedig visszatértem volna oda, hogy megállítsam, az ajtó már nyitva volt, ő pedig belépett. Valamiféle megkönnyebbüléssel konstatáltam, hogy titkárnő nincsen, így nem szükséges hirtelenjében magyarázkodnom, sem pedig bárkit is zavarba hoznom. Ez volt az utolsó, amit akartam.
És Flamel sincsen bent, ez igazán jó hír. Úgy éreztem, teljesen megnyugodhatok, most már nem éreztem annyira sürgetőnek a dolog tisztázását mint eddig. Ezúttal senkinek a jó közérzete nem forgott kockán és nem kellett félnem egyetlen kényelmetlen és kellemetlen helyzettől sem. Jól le tudtam kezelni azokat is, ilyen problémáim sosem adódtak, de mint minden normális ember, én is szerettem elkerülni ezeket a helyzeteket.
- Semmi gond, fogok én még erre járni a napokban -mosolyodtam el. És hetekben, hónapokban is, ha pedig hirtelen nem tűnök el a föld színéről, akkor években is. De hamarosan úgyis rájön erre is.
Meglepett a hirtelen kérése, de egyáltalán nem zavar és nem éreztem tolakodónak sem. Az arcába szökő pír láttán pedig csak még jobban kiszélesedett a mosolyom. Rendkívül szórakoztatónak találtam az egész jelenséget, aki ez az Alyse Cavalier volt és majd' megőrültem, hogy még több időt tölthessek most el vele. A munkám ráér holnap is, nem sok maradt hátra amúgy sem, azok pedig mind a kevésbé sürgős esetek közé tartoztak.
- Ha itt valaki meghív bárkit is egy kávéra, az én leszek -válaszoltam. Kérdő tekintettel néztem rá és felé nyújtottam a karomat, ahogyan azt illik. Talán sokan meg fognak bámulni minket hirtelenjében, de nem tudott zavarni. Már hozzászoktam az emberek rám tapadó tekintetéhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Szomb. Feb. 04, 2017 6:11 pm


Alyse & FabianMegdöbbenve nézek fel rá, de aztán a megkönnyebbültség mosolyt csal arcomra. Örülök, hogy nem kínos visszautasítással végződik ez a nap.
- Köszönöm - fogadom el, kinyújtott karját. Miközben elindulunk a folyosón és beszállunk a liftbe, beszélgetést kezdeményezek. - Ismer jó kávézót a környéken? Mert őszintén szólva az ami a Minisztérium előcsarnokában van pocsék. - Nevetve gondolok vissza az alkalomra, amikor kollégáimmal kipróbáltuk. - De tényleg. Gondolkoztam is rajta, hogy ez lesz az első beadványom az új miniszterelnök felé, ha megválasztják. "Új kávézót a csarnokba!" - mosolygok fel a férfira. - Ha nem hisz nekem kipróbálhatjuk.

Amikor leérünk a földszintre, kiszállunk a liftből és elindulunk a csarnokon át. Már a liftben is észrevettem, milyen mélyen elhallgattak az emberek, amikor beszálltak mellénk, de csak most tűnik fel igazán, hogy nem csak elhallgatnak, de meg is bámulnak minket. Felettébb különös. Az a furcsa érzésem van, mintha lemaradtam volna valami fontosról.
- Öhm, csak képzelődöm, vagy tényleg mindenki minket néz? - kérdezem, miközben tekintetemmel az emberek izgatott arckifejezését vizsgálom.
Ekkor szemem véletlenül megakad egy épp elsuhanó újság címlapján. Megtorpanok. Az nem lehet, hogy ennyire sügér vagyok, igaz? 
- Mit is mondott, hogy hívják? - kérdezem, magam elé meredve, de amikor nem érkezik rögtön válasz, tekintetem a férfira szegezem és még jobban megvizsgálom az eddig oly ismerősnek tűnt arcot.
És ekkor végre minden világossá válik.
Te jó ég!
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Vas. Feb. 05, 2017 4:46 pm

Alyse & Fabian
Egyértelmű, hogy nem utasítottam vissza. Az mindkettőnknek nagyon kellemetlen is lehetett volna, de az a helyzet, hogy nem is akartam visszautasítani. Jól szórakoztam a társaságában, ez a fajta szórakozás pedig nem sokszor adatott meg nekem itt, a Minisztériumban. Szerettem a munkámat, nem jöttem be minden nap úgy dolgozni, hogy bárcsak hazamehettem volna már akkor, de bárhogy is néztem, az egy teljesen más szórakozás volt.
- Szerintem adja be a kérvényt, mert biztos vagyok benne, hogy a leendő Mágiaügyi Miniszternek első dolga lesz iható kávét szerezni. -Ő, de még mennyire, hogy ez lesz az egyik első dolgom. Pontosan jól tudtam, mennyire pocsék és ihatatlan az itteni kávé, ami nekem nagy problémát tudott okozni. Amikor késő estig dolgoztam, mindig átkoztam a Minisztériumot, hogy nem adnak olyan kávét, ami használható is valamire. Mondjuk úgy, hogy nem volt nekem megfelelő üzemanyag.
Nekem már fel sem tűnt, hogy mindig ilyen rettenetes csend lesz, amikor belépek egy helyiségbe vagy megjelenek az egyik folyosón. Már jó ideje megszoktam, nem is igazán zavart úgy mint a legelején. Csak reménykedni mertem benne, hogy ez pusztán tisztelet és nem félelem az emberek részéről. Nem akartam olyan politikus lenni, akitől tartanak a kollégái és a beosztottjai. Azt hiszem, nem is viselkedtem soha úgy.
- Megeshet, hogy ez a helyzet -somolyogtam, körülnézve az embereken. Na jó, talán éppen ideje lenne abbahagynom ezt a játékot. Nem is vall rám, hogy ezt csinálom, szinte soha nem jött rám ilyemsi. Már diákkoromban is komoly voltam, nagyon ritkán csábítottak el hasonló játékok. Úgy fest, a mai is ilyen ritka napnak bizonyult.
Rövid ideig haboztam a válaszadással, ami éppen elég volt neki arra, hogy rájöjjön a cselre. Nem kellett volna ezt csinálnom vele, nem volt túl kedves ötlet. Ó, hogy a fene vinne el engem. Ilyenkor döbbenek rá mindig, hogy miért nem próbálkoztam soha sem azzal, hogy szórakoztató ember legyek. Mert azzal mindig felsültem.
- Ne haragudjon, ostoba vicc volt tőlem. Nem kellett volna, tudom, csak... Igazából nincsen mentségem. Sosem voltam jó a játékokban. Remélem, most nem fog egy életen át gyűlölni engem. -Tényleg reméltem, hogy nem fog így érezni. -Áll még a kávé, vagy jobb lesz, ha inkább elmenekülök?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Vas. Feb. 05, 2017 5:35 pm


Alyse & Fabian
- Nem, mármint igen, vagyis mi? - hebegek.
Nehezen fogom fel, hogy Fabian Prewett áll előttem és még nehezebben, hogy nem jöttem rá erre hamarabb. Te jó ég, akkor mit keresett a folyosón? És én még azt hittem róla, hogy gyakornok! Ó, vajon mit gondolhatott rólam? Ráadásul nem épp az előbb vicceltem azzal, milyen rossz a kávé és majd az új miniszter...? Jaj!

Ugyanakkor elmondhatta volna, hogy félreértem a helyzetet. Igaz, hogy sokat beszéltem, de lett volna rá alkalma. Habár, ha jobban belegondolok nem emlékszem, hogy egyszer is hazudott volna rövid kis ismeretségünk alatt. Egyszerűen csak hagyta, hogy az Alyse hurrikán magával sodorja. Felnézek riadt arcára, és képtelen vagyok rá haragudni. Politikus mivolta ellenére nagyon őszinte, egyenes embernek tűnik. És most, hogy ez a kis sebezhetőség kiült arcára, egyszerűen csak mosolyogni tudok.
- Elmenekülne előlem? - kérdezem, miközben felvonom a szemöldököm. - Pedig nem kell, nem harapok.
Talán ha ez az egész nem így alakul, és rögtön felismerem, zavart bocsánatkérés és pirulás közepette egyszerűen kikerültem volna a folyosón és bemenekültem volna az irodába.
- És, hogy az igazat megvalljam, ez egész jól jött ki így - jegyzem meg, lenézve a kezeimre. Aztán eldöntve magamban, hogy tovább lépek, visszanézek rá. - Szóval, hova visz el kávézni, Mr. Prewett?
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 15


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Szer. Feb. 08, 2017 8:16 pm

Alyse & Fabian
Ó, ne, nem, nem. Ennél rosszabb nem is lehetne. Sosem tudtam igazán mit kezdeni az ilyen helyzetekkel. Reméltem, hogy nem fog túlságosan kiakadni rám, mert akkor férfi létemre én leszek az, aki menekülőre fogja. Sosem tettem ilyet, nem volt szokásom elbújni a felelősség elől, politikusként ezt nem is tehettem meg. De ez a munkában közel sem volt olyan nehéz mint a személyes dolgokban, nem véletlenül kerültem el a személyes konfliktusokat a legtöbb emberrel. Ha pedig elkerülhetetlen volt, akkor is inkább megtartottam egy rideg távolságot az illetővel, mint hogy valódi konfliktus legyen belőle.
Egyáltalán nem sértett meg a kávés megjegyzésével. Valóban terveim között volt, hogy ha megválasztanak, valamit módosítok odalent, ugyanis ihatatlan volt, amit ott adtak. Nem is tudom, hogy sokan hogyan bírták meginni. És akadt olyan kollégám, aki egyenesen szerette! El sem hiszem.
Utólag belegondolva talán nem is lett volna alkalmam akkor sem elmondani neki, hogy mi a helyzet, ha igazán akarom és nem folytatom ezt az ostoba kis játékot. Kevés ilyen nőt láttam még életemben, aki ennyire képes volt... nem is tudom, elérni, hogy azt se tudjam, merre fordítsam a fejemet. Ez pedig lenyűgözött egyszerűen.
- Ennek igazán örülök -fújtam ki lassan a tüdőmben felgyülemlett levegőt. -A húgom mellett megszoktam az esetleges pofonokat. -Én nagyon ritkán kaptam, inkább Gideon volt az, aki néha Molly agyára ment. De szó se róla, néha nekem is sikerült kihoznom a sodrából a húgomat, még akaratomon kívül is. Pedig volt annyi eszem, hogy ne éppen őt akarjam magamra haragítani.
Igen, határozottan jobban alakult így minden. Sajnáltam volna, ha nem részesülök teljesen váratlanul egy ilyen kalandban.
- Tekintve, hogy az itteni kávé pocsék, én pedig koffeinen élek, muszáj máshová mennünk. És éppenséggel ismerek egy remek kávézót, néhány utcányira innen. Nagyon kicsike hely, kevesen is járnak oda, eléggé el van rejtve a szemek elől. Pedig ott adják Nagy-Britannia talán legjobb ír kávéját. -Amit munkaidőben természetesen nem ittam. Hiszen tele van whiskyvel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   Kedd Feb. 14, 2017 8:32 pm


Alyse & Fabian
- Akkor mutassa az utat! - fűzöm össze karjainkat újra.
Nem valami hétköznapi a megismerkedésünk, de most hogy lehullott minden lepel, talán folytathatjuk a mai napot normálisan. Igazából nem sokat tudok Fabian Prewettről. Bár Mark a rendben betöltött szerepe miatt tiszteli és támogatja, engem leginkább az nyűgöz le, hogy ilyen fiatal kora ellenére is a legveszélyesebb riválisa Caramelnek. Hogy juthat valaki ilyen magasra ilyen rövid idő alatt? És egyáltalán hogy jutott eszébe, hogy ezt az utat válassza? Legszívesebben minden kérdést feltennék neki, de okulva a korábbi szereplésemből, igyekszem visszafogni magam, miközben kisétálunk az utcára.

- Az előbb említette a húgát. Hány év van maguk között? - kérdezem és igyekszem túl lenni a magázódástól furcsán kiejtett szavakon. Nehéz így, de a pozíciója miatt most már nem merném letegezni. Arról nem beszélve, hogy az etikett sem így kívánja. Jajj, emlékezz Alyse, hogy is kell megszüntetni ezt a kellemetlen állapotot a protokoll szerint? Óh, igen! Nő a férfinak ajánlja fel a tegeződést.
- És ha nem bánja - teszem hozzá gyorsan, mielőtt válaszolna. - Esetleg tegeződhetnénk? Nincs köztünk olyan nagy korkülönbség és szegről végről, de egy helyen dolgozunk - mosolygok fel Fabianra és remélem nem veszi tolakodónak kérésemet. Talán így mindkettőnknek könnyebb lesz a beszélgetés.
Már sejtem hova megyünk, amikor messzebb, az út másik oldalán meglátom egy kávézó tábláját és gyanúm be is igazolódik, amikor Fabian megáll és szét néz, hogy átmehetünk-e az úton. Ezzel nincs is semmi gond, csakhogy nekem sikerült ma az egyik legkényelmetlenebb magassarkúmat felvenni, ami bár rendkívül csinos, hajlamos megmakacsolni magát és kifordulni lábam alól, csak úgy a hecc kedvéért. Erre nincs is alkalmasabb idő, mint amikor lelépek az útpadkáról. Ijedtemben még Fabiant is sikerül elengednem, ami a legrosszabb húzásom ma.
Ha sikerül leérnem a földig, garantáltan ez lesz a legrosszabb napom ebben az évben, pedig még több mint egy hónap szilveszterig.  
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Fabian & Alyse - A karambol   

Vissza az elejére Go down
 
Fabian & Alyse - A karambol
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Varázsvilág :: Mágiaügyi Minisztérium-
Ugrás: