HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Nigel & Richard ~ Első találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Hétf. Dec. 12, 2016 11:31 pmNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Negyedik szint, Varázslény-Felügyeleti Főosztály, Vérfarkas Nyilvántartó részleg: ez az a hely, ahol már jó pár napja dolgozom. Nem mondom, elég sok a papírmunka, néha szó szerint ki sem látszok a halmok közül. Kérdőívek, panaszok, jelentkező űrlapok és napestig sorolhatnám, hogy még mi minden van a részlegnél. Persze a részlegem szorosan együttműködik a többi vérfarkasokkal foglalkozó területekkel, így megesik, hogy én magam viszek át idézéseket, űrlapokat vagy más egyéb fontosabb iratot egyik helyről a másikra. Ha nem az íróasztalom mögött görnyedek egy ilyen írás felett, akkor éppen más egyéb bokros teendőmről gondoskodom.
Már jócskán benne jártunk a délutánban, amikor úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet. Elmentem meginni egy kávét, de még ezt sem tehettem meg anélkül, hogy nem figyeltem a környezetemre. A Nagyúr követői mindig szemmel tartanak, és talán csak az alkalomra várnak. Aláírtam a halálos ítéletemet abban a pillanatban, hogy ellenszegültem, és nem voltam hajlandó ölni. Aki pedig nem képes ölni az a Nagyúr szemében egy senki, aki semmi másra nem jó, mint feláldozni a cél elérésében. Ágyútöltelék pedig nem kívántam lenni.
A kávém után a részlegem előtti falnak támaszkodtam, amikor valaki megszólított.
– Vance! – kiáltották a nevem. Remek, hangosabban nem megy? Még nem hallotta a Minisztérium másik fele. Sóhajtva néztem a kollégámra, aki egy papírral sietett felém. – Segíts, kérlek!
– Mi nem megy, Edward? Ha még egy egyszerű űrlap kitöltése se megy, nem leszel itt sokáig – mondom ellökve magam a faltól, aztán átveszem tőle, hogy megnézzem hol hibázott. Egyből kiszúrom, hogy az iktató számot teljesen rossz helyre írta, és az ügyfél nevét vagy háromszor is elrontotta. A kézírásán is látszik, hogy mennyire citerázhatott az írása közben. Egy lemondó sóhaj hagyja el ajkaimat. – Figyelj, Ed, kezdd újra! Az iktatószám a lap felső jobb sarkába kerül, az első rublikába kell írni, különben elkallódik és sosem találjuk meg. Az adatokat pedig szépen, olvashatóan írd le, mert így senki sem fogja tudni, hogy miről van szó. Nem mindegy, hogy az ügyfelet Borzasnak, vagy Borzachnak hívják. Szóval fogj egy másik ilyen űrlapot és ennek alapján, a jó adatokkal és a megfelelő helyen tölts ki mindent! Értetted?
– Igen, sajnálom. Igyekezni fogok – mondta, majd nagy hálálkodások közepette elrohant.
– És még csak nem is én vagyok a főnöke – motyogom magam elé, aztán beletúrok a hajamba. Nem vagyok itt olyan rég óta, de hamar belejöttem a munkába, az újak pedig látják ezt, és mivel mást nem mernek megkérdezni, így engem találnak meg.
note | music | words: 403
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Hétf. Dec. 12, 2016 11:57 pm

Rick & Nigel

Cornelius papával - vagy nevezzem inkább apósomnak? - való ebédemből tartok vissza, amikor a liftben rám talál egy repülő jegyzet. Nem várok vele, kibontom. Azt írja megérkezett a kis szabadságolt alattval... úgy értem alkalmazottam. Mosolyogva lépek ki a liftből. Remek, ezek szerint lesz kivel elszórakozzak délután. Felnézek a cetliből és megállapítom, hogy rossz helyen szálltam ki. Nagyszerű. Visszafordulok és miután megnyomom a gombot várakozás közben megnézem magam a lift tükröződő felületében. Csodásan festek, mint mindig. Már lassan az emeletemre ér a lift, amikor egy férfi hang mögöttem felkiált.  
- Vance? - fordulok a hang irányába. S láss csodát, egy hamarosan rokon fiúhoz rohan oda a felkiáltó. Megfigyelem, hogyan igazítja helyre kollégáját a fiú, és közben hagyom elmenni a liftemet. Minek sietnék a kínozni való alkalmazottamhoz, ha itt egy másik játékszer, amivel eljátszadozhatok? Amikor elhagyják szegény Vance fiúcskát, nincs szívem látni gyötrődő lelkét, amint az társaságért sóhajtozik, így felöltöm megnyerő mosolyaim egyikét, és megközelítem a kis virágszálat.
- Tehát Vance. Csak nem Cornelius Vance... - elharapom a mondatot és hagyom, hogy ő fejezze be. Mint oly sokszor most is beválik, és kiegészítésre kerül a hiányos tudásom. Tehát a fia! Ezt a véletlent!  
- Nocsak, nocsak, nocsak. Nagyon örvendek! Én Nigel Flamel vagyok, a jövendőbeli sógorod. Mit szólnál egy italhoz, drága öcsém? Ugye lejárt már a munkaidőd? - karolom át vállát és kezdem a lifthez húzni. Bizony ám, ha már megfogtam nem eresztem.

A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?


A hozzászólást Nigel Flamel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 13, 2016 12:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 12:21 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Amikor végre egyedül maradok ellenőrzöm az időt, hogy a szünetemet sikerült úgy időzítenem és olyan hosszúra nyújtanom, hogy elértem a munkaidőm végét. Nem vágyom haza. Nyomasztó otthon lenni, és anélkül nem mozoghatok a házban sem, hogy apám ne tudná, hogy mikor és merre indulok el. Ráadásul itt van ez az egész Emmel. Ki tudja milyen őrültet néz ki a nővérem mellé. Főleg, hogy már ő sem százas. Mi sem rosszabb egy elrendezett házasságnál. Emmeline pedig nem ezt érdemli.
Valaki viszont pedig pont ezt a pillanatot választja arra, hogy megszólaljon a közelemben. Felé pillantok, majd végigmérem. Még nem láttam, de mostanában sok új ember érkezett, főleg azért, hogy megtöltse a megüresedett helyeket a múltkori támadás után.
– A fia vagyok – mondom kelletlenül. Nagy sajnálatomra őt kell apámnak neveznem. Meg sem kell kérdeznem, hogy honnan is ismeri apámat. Akik addig nem ismerték, valahogy mindig kapcsolatba kerültek vele. Az viszont egyáltalán nem tetszik, amit mond. Szóval apám őt választotta Emmeline mellé. Félek nem volt alaptalan az aggodalmam. Úgy érzem, hogy ez a férfi legalább olyan romlott, mint a Nagyúr, ha nem jobban.
– Én kevésbé – mormogom, miközben átkarolja a vállam. Ez az a pillanat, amikor úgy vélem, hogy a napom már nem lehet rosszabb. – Nem vagyok az öcséd, és lejárt! Megtennéd, hogy nem taperolsz? Megyek én magamtól is – mondom dühösen pillantva rá. Nem bírom elviselni az érintését még a vállamon sem, ahogy a közelsége is ugyanennyire taszít.
note | music | words: 234
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 12:36 am

Rick & Nigel

Félős a picúr, így elengedem. Nagyon csúnya szemekkel méreget, de pont ebből tudom, hogy még nem hallott rólam semmit sem. Ennek most kifejezetten örülök. Így nem tudja mennyire nem érdekel az egész családi cécójuk, ahogy az sem, hogy ő ki fia borja. Egyedül az érdekel, amit tud. Ahhoz viszont, hogy beszéljen az ő érdeklődését kell felkeltenem.  
- Na, miért nézel rám így? Tettem ellened bármit is? Csak szeretnélek jobban megismerni, ha már egy családba kerülünk. Te talán nem szeretnéd kideríteni, hogy miféléhez adják hozzá a nővéredet?
Ha ezzel nem keltem fel az érdeklődését, hát semmivel. Ha jól sül el a tervem, talán még át is állíthatom az oldalamra a kölyköt. Persze ezt kijelenteni még nagyon korai. Most csak egy jó estét akarok, semmi mást. Az úti célunk egy bár. Nívós hely, modern bútorzattal, és jól feltöltött bárpulttal. Egész kellemes a légköre, és ilyen korán kevesen vannak, így tudunk beszélgetni is. Egy boxot választok, miután ki kértem az első kör italt.
- Biztos rengeteg kérdésed van szerény személyemről, de először igyunk az eljegyzésre! - emelem fel poharam, és figyelem reakcióját. Érdekes este elé nézünk.  

A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 1:03 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Szerencsére nem ragaszkodik a túlzott közelséghez. Nem akarom a közelemben tudni, nem is tartanék vele, de talán nem ártana egy-két dolgot megtudni róla. Hol rontottam el? Már ott, hogy egyáltalán apámra kezdtem hallgatni? Vagy ott, hogy nem tettem azt, amit várt tőlem, hogy halálfalónak álljak? Egy hajszál választott el attól, hogy ne így legyen. Egy lökés az egyik oldal részéről, és máris a másik oldalon találtam magam. Most pedig a Nagyúr holtan akar látni, ezért sem akarom ezt a bájgúnárt túl közel tudni magamhoz.
– Apám a nővérem mellé akar. Nekem már az is elég, hogy elfogadtad az ajánlatát – mondom ránézve, miközben az jut az eszembe, hogy azon az estén meg kellett volna ölnöm apám. Kezem ökölbe szorítom, és állkapcsom megfeszül a kérdésére. – De – felelem végül kurtán, kelletlenül.
Nem tehetek mást, mellesleg még az ő társasága is jobb, mint az a hideg, hatalmas kúria, amit otthonnak csúfolunk. Mi nem vagyunk egy család már rég, csak a vér, ami közös. A nővérem az egyetlen, aki fontos a számomra, aki mellett bármikor kitartok.
Úti célunk végét egy bár jelenti, egy meglehetősen modernebb fajtából. Nem egy útszéli kis kocsma, vagy valami lepukkadt hely, ahová már csak a csótány jár szívesen.
De nagy levegőt veszek, és elviselem Flamel társaságát. Beülök az általa választott bokszba, miközben ő már kéri is ki az első kör italt.
– Az eljegyzésre, persze – felelem felemelve a poharam az asztalról. A szükséges koccintás után egyetlen korttyal húzom le az italom. – Miért érzem úgy, hogy... közöd van a Nagyúrhoz?
Már egy ideje ez motoszkál bennem, hogy mi van akkor, ha ez az egész csak egy álca ahhoz, hogy végül megöljön. Hiszen szinte már köztudott a halálfalók között, hogy mi van velem. Ha viszont ő egy új tag, akkor talán nem tud semmiről, és valóban csak apám ajánlatáról van szó. De inkább leszek paranoiásan óvatos, minthogy azt gondoljam, hogy nincs mitől félnem.
note | music | words: 315
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 1:31 am

Rick & Nigel

Nem tudom miért, de tetszik a srác. Talán a kis betoji viselkedése, vagy a bizonytalansága az ami bizsergeti a fantáziámat. Az ilyeneket lehet a legjobban megkínozni. Vagy szolgává tenni. Egy kis jót teszek vele és örök adósommá válna. Na persze, először el kell döntenem, kell-e nekem ilyen adós.   
- Talán mert halálfaló vagyok - jelentem ki. - Voldemort bizalmasa, ha úgy tetszik. Épp csak hogy beléptem a mennyek kapuján, és máris én lettem az édes vezérünk kedvenc játékszere. Szóval még nem ismerek senkit, már Luciuson és az apádon kívül.
Mivel a kisegér szokatlanul ijedt fejet vág, már az alap ijedtségén túl, gyanítom nincs olyan jóban Voldemorttal, mint apuci.
- Nem kell aggódnod virágszálam, én nem olyan bizalmas vagyok, aki rögtön rohan, amint valami értékesre lelt. Én inkább amolyan megteszek érte mindent, amíg az a nagy célt szolgálja, de a kisded durcáit hagyom, hogy ő intézze el. Tudod, hogy rövid tagságom alatt mennyi rosszaságot elkövettem már? Mindig megbüntet, de neked elárulom a titkom: én már semmilyen fájdalmat nem érzek. De csss, ezt el ne áruld neki, rendben? - nevetek fel, és amikor nem nevet velem, komolyra fordítom a szót. - Ami a lényeg: aki velem jóban van, az jóban van Voldemorttal is. Akármit követtél is el, a jó sorsod úgy hozta, hogy épp azzal az egyetlen emberrel ülsz szemben, aki segíthet. Szóval meséld el Nigel bátyádnak, miért félsz ennyire a hatalmasságok hatalmasságától? Mit követtél el?

A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 1:57 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

A megérzésem úgy tűnik nem vitt tévútra, valóban jól éreztem, hogy köze van Voldemorthoz. Viszont azt sosem gondoltam volna, hogy pont egy bizalmasa. Talán az egyetlen ember a belső körből eddig Lucius Malfoy volt, most viszont úgy tűnik, talált magának még valakit.
– A francba! – mondom beletúrva a hajamba. Ez egyáltalán nem hangzik jól. EZ sehogy sem jó! Amint eldöntöm, hogy a lehető legjobban megpróbálom elkerülni a Nagyúr embereit, pont belebotlok egybe. Pontosabban ő talált rám. – Akkor talán meg kéne ismerned Destinyt, hasonló a kisugárzásotok... – felelem Flamelre pillantva.
Mondtam, hogy egy őrültet sikerült apámnak találnia. Előre félek, hogy mi lesz szegény nővéremmel, ha ennek az állatnak a kezei közé kerül. Nem véletlen, hogy halálfaló lett belőle, és ráadásul a belső kör élére került.
Viszont úgy néz ki, hogy a sötét oldal nem ereszt, hiába próbáltam annyira kitörni onnan. Túl sokan vesznek körül, apám állandó nyomása, a fenyegetései, és nagyon úgy tűnik ez az ember is próbálkozik. Hogy pontosan mivel, azt nem tudom. Ha tippelnem kéne, akkor fel akar használ, ki akar sajátítani, talán visszacsábítani oda, ahonnan letértem. De az is lehet, hogy csak én kombinálok és viszem magam tévútra.
Elhúzom a számat, amikor arról kérdez, hogy mit követtem el. Tekintetemmel messzire révedek egy pillanatra, mielőtt visszapillantanék Flamelre.
– Elárultam őt – mondom, majd hátradőlök a bokszban. – Már a beavatás előtt álltam, hogy megkaphassam a Jegyet, amikor kétségek kezdtek gyötörni. Képtelennek éreztem magam... – folytatom, aztán hirtelen elhallgatok. Miért is mondom el egyáltalán? Miért vagyok még mindig itt? Valami itt tart, és még is úgy érzem, hogy el kell mondanom. – Nem vagyok képes ölni. Nem tudok elvenni egy életet. Egy halálfaló pedig nem halálfaló, ha nem öl. Elbuktam...
note | music | words: 282
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 2:13 am

Rick & Nigel

  
- Háh - csattanok fel, és kitör belőlem a csillapíthatatlan nevetés. Ennyi hát? Csak az ölésről van szó? Te jó ég, már azt hittem minimum Voldemort életére tört. Úgy egy perc kell, míg végre megtudok szólalni a nevetéstől. Valamelyest azért csalódtam. Azt hittem izgalmasabb történetbe botlottam, de amint látom, ez pofon egyszerű. - Na jól van, jól van. Bocs, hogy így kinevettelek. - Töltök neki egy kis whisky-t és unszolni kezdem. - Na igyál csak igyál. Ezután a vallomás után, ennyi kijár. Tehát Rick, mert ugye ez a neved? Szóval most, hogy megtudtam mit tettél, és még mindig nem vagy Voldemort előtt, egy kicsit nyugodtabb vagy már? Vagy tőlem félsz ennyire? Pedig nem kellene. A sógorom leszel, én pedig mindig is vágytam egy kisöcsre. Jól meg leszünk, ne aggódj. Ha pedig a testvéred miatt aggódsz... nos, arra még egyszer sem gondoltál, hogyha te túljutnál ezen az egész félős gyerekkoron, akkor a nővérednek sem kellene átmennie annyi mindenen? Megmenthetnéd.

A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 2:33 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Kinevet. Belőlem viszont csak haragot vált ki. Persze, valakinek könnyen megy! Nem mindenki születik pszichopatának. Nem mindenki képes arra, hogy lelkiismeret furdalás vagy rémálmok nélkül vegyen el egy életet. Valakinek mindez csak egy játék, szórakozás. Apám próbált halálfalónak nevelni, egy ideig úgy is tűnt, hogy sikeres volt a nevelése, de aztán fordult a kocka. A Mardekárba kerülni nem mindig jelenti azt, hogy az illető ölni is képes. Nem vetem meg a fekete mágiát, még most is olvasok könyveket, de az ölés... Sose éreztem késztetést rá, addig a pontig, míg apám meg nem kínozta a nővéremet.
Bocsánat kérésére csak megforgatom a szemem. Persze, nagyon szívből jött. Kösz a törődést. A whisky viszont jobban esik, mint az a bocsánat kérés. Egy nagyot kortyolok belőle, majd felhorkantok.
– Ja, úgy hívnak – mondom, aztán egy újabbat kortyolok az italból. – Hogy nyugodtabb? Talán – vonom meg a vállam. Ezután kuncogni kezdek, majd felnevetek. – Megmenthetem? Ezen gondolkodom, mióta csak kiderült számomra, hogy mire készül az apám Emmeline-nal kapcsolatban – felelem, aztán lehúzom az italom maradékát, és közelebb hajolok Flamelhez. – Mondd, mire készülsz? Visszahúzol a sötétbe, hogy kiteljesedjek és olyanná tégy, amivé apám képtelen volt? Vagy csupán elveszek?
note | music | words: 195
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 3:00 am

Rick & Nigel

  
Kérdésére felkúszik arcomra mániákus vigyorom, de hamar leplezem, így biztos nem látta. Poharát újra töltöm és csak akkor válaszolok, amikor ivott belőle.
- Nem készülök én semmire Ricky. A mai napig még a létezésedről sem nagyon tudtam. Mire készülhetnék hát mondcsak? Nem, én csak megakarlak ismerni. Ennyi a bűnöm, ez talán baj? - teszem fel a kérdést és meghúzom a poharam. - Tudod, nem is olyan régen, nekem is volt egy nővérem. Bármit megtettem volna érte. BÁRMIT - nyomom meg a szót és közben Rick szemébe nézek. Egy múló másodpercnyi néma csend, aztán lenézek a poharamra és folytatom. - A szeretet ezen foka az, ami megőrjíti az embert. Ha annyira szeretsz, hogy a másik nélkül nincs szíved, nincs lelked. Nincs semmid. A szeretet megcsonkít, széttép és megöl. Ha szeretsz nincs jó vagy rossz. Nincs kevés vagy sok... nincs mérték. Nincs semmi...  - Utolsó szavaim elhalnak, és egy röpke pillanatra azt hiszem, hogy megdobbant a szívem. Mintha újra éreztem volna valamit. De a délibáb eloszlik és én feleszmélek. - Te persze nem szereted ennyire a testvéredet. Ezért kell nekem foglalkoznom vele. De tudod mit? - nézek rá a kisöcsire. - Ha akarod, veled is foglalkozhatok. Nem tudom, hogy mit akart elérni nálad az apád, ahogy azt sem, hogy milyen módszerekkel próbálkozott előhozni belőled a... - végig nézek rajta, majd vállat vonok. - Fogalmam sincs mit. De én meg tudom neked mutatni, hogy nem kell ölnöd ahhoz, hogy halálfaló légy. Legalábbis nem úgy, ahogy te gondolod. És nem, nem kell most válaszolnod. - Sóhajtva dőlök hátra a boxban, és miután szétnézek a teremben, folytatom. - Most kedves öcsém, csak igyunk, és érezzük jól magunkat. Lazítsunk és élvezzük kicsit, hogy a nagyfőnök nem figyel. Téged az apád, engem pedig ... tudjukki. - Egy kaccsintás után megemelem a poharam és jól esőn meghúzom. Így van. Ez a mai este szóljon csak ennyiről. Aztán meglátjuk mi kerekedik még ki ebből az egészből. - Szóval mesélj, hogy állsz a csajokkal? - vigyorodom el, miközben közelebb dőlök.


A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 10:58 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Nem lesz sokáig üres poharam, Flamel hamar újratölti, én pedig egy húzással eltüntetem a felét, miközben érzem, hogy már nem kell sok kör ahhoz, hogy érezni kezdjem a hatását. Nem vagyok nagy ivó, általában egy-két pohárka után elég a legerősebb italból is. Most viszont valahogy jól esik inni, még ha a végén le is részegedem.
– Nem tudom, belőled bármit kinéznék – mondom az asztalra könyökölve, megtámasztva a fejem. – Meg akarsz ismerni? Sok sikert hozzá. Még én sem ismerem magam igazán – felelem, aztán felkuncogok, mielőtt belekortyolnék az italomba. Közben pedig ő kezd el beszélni. Rápillantok, ahogy egy újabbat kortyolok a nedűből.
Szóval neki is volt nővére. Szavaiból pedig úgy veszem ki, hogy nem régiben veszthette el. Az a baj, hogy ebben a világban bármikor elveszíthetjük a legkedvesebb szerettünket is. Túl hamar, mint kéne.
– Hmm? Foglalkoznál velem? Miért hangzik a te szádból olyan veszélyesnek? – kérdezem mosolyogva, miközben fogalmam sincs, hogy mi olyan mosolyogtató az egészen. Azt hiszem kezd a fejembe szállni a pia. Hogy mit akart az apám? Egy bábot, egy fegyvert szolgáltatni a Nagyúrnak, és talán magának is.
Már nyitnám a szám, hogy újra a tudtára adjam, hogy nem vagyok az öccse, de aztán inkább ráhagyom. Szólítson, ahogy akar. Felkuncogok azon, hogy azt mondja az apám nem figyel.
– Úgy gondolod nem figyel? Múltkor az egyik házimanónkkal figyeltetett meg, hogy nem-e teszek valami olyat, ami árthat a terveinek – felelem, aztán egy újabbat kortyolok az italomból.
– Hmm? A csajokkal? – kérdezem költőien, miközben felvonom a szemöldököm. – Apám akarata szerint eljegyeztem egy lányt. Fiatalabb, mint én, de már régóta ismerem, még ha sokáig nem is láttuk egymást – válaszolom, aztán kiiszom a poharam maradékát, majd Flamel felé tartom, hogy töltse újra.
note | music | words: 195
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 10:58 pm

Rick & Nigel

  
Mindent az öcsikéért, így jó vőként újra töltöm a poharát. Lenyűgözően unalmas így ez a beszélgetés. Talán fel kellene dobni valamivel.
- Rendben, nálad is eljegyzés, nálam is, blabla. Inkább arról mesélj milyenek itt Angliában a nők? Lehet, hogy az országaink közti különbségek hatással vannak a detektoromra, szóval szükségem van egy helyi nőcsábászra, aki bekalibrál. Például ott az a négy cica baba - mutatok a pult felé. - Jól látom, hogy hanyatt esnének pár francia bóktól? - kérdezem Ricket.
Amíg ő megnézi magának a csajokat, addig én mélyen magamba nézek és miután elkaptam a guruló ördögszekeret, rájövök, hogy belsőm sivár pusztaságában hiába keresem miért ülök ezzel a szerencsétlennel, úgy sincs rá válasz. Mert nincs oka, se célja. Így tehát Rickel is az fog ma történni, amihez épp kedvem szottyan. Akár meg is ölhetném. Miért ne? Kinek hiányozna? Apuci úgyis csalódott benne, a testvére halála pedig legalább kicsit megtörné a jövendőbeli arámat. Bár lehet, hogy valami mással még nagyobb hatást tudnék elérni a hiszti királynőnél. Az ördögi terv megfogalmazódik bennem, és visszatérek a jelenbe.
- Na gyere, ne üljünk itt egész este! Szerezzünk neked mára egy jó kis numerát - Odamegyünk a pulthoz, a csajoktól pár lépésnyire és amikor Rick már próbálna leülni, megállítom. - Nem! Te, most szépen odamész és leszólítod azt, amelyik a legjobban tetszik. Hajrá!
Persze vacillál. Miért is ne tenné? Taszítok rajta egy kicsit, hátha az beindítja a motort. Amikor végre, nagy nehezen elszánja magát és odamegy, egy pillanat alatt felsül, én pedig jót röhögök a poharamba.

A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?


A hozzászólást Nigel Flamel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 14, 2016 12:13 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Kedd Dec. 13, 2016 11:37 pmNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Itt sem akartam lenni, de jobb volt inkább követni őt, minthogy elhurcoljon. Ráadásul még le is itat, és fogalmam sincs hogyan fogok hazakeveredni. Viszont a nemrég történtek után jól esik az ital. Hmm, ez nem ellentétes kicsit? Mindegy. Nem érdekel.
Felkuncogok azon feltételezésére, hogy én nőcsábász lennék. Ha lett volna annyi időm, hogy a nőknél éljem ki magam, most nem itt lennék.
– Azt hiszem rossz ajtón kopogtatsz – mondom kuncogva, majd belekortyolok az italomba. A boksznak dőlve oldalra fordítom a fejem, miközben végignézek a pultnál ülő nőkön. Nem sok kedvem van az egészhez, de az is biztos, hogy túl régen voltam már úgy bárkivel is. Sóhajtva emelem fel a poharam, és iszok bele az italomba. Lehet más körülmények között nagyobb kedvvel állnék az egész elé, viszont most az ital is elegendő társaság lenne. Banyek, ezekből a gondolatokból van már elegem. Gondolataimból Flamel hangja szakít ki, majd kérdőn felvonom a szemöldököm arra, hogy felhozza, szerezzünk nekem numerát. Úgy tűnik, hogy nagyon is komolyan gondolta.
– Mi van? Ez most komoly? – kérdezem, de ez inkább költőinek számít abban a pillanatban, amikor még taszít is rajtam egyet. Pár pillanatig Flamel és a nők között jár a tekintetem, végül aztán feladom. Egy próbát megér.
– Szép estét a hölgyeknek – köszönök mindannyiuknak, megszólítva őket. Mindegyik felém fordul, majd végigmérnek. A hozzám közelebb ülő fekete hajú nő szólal meg.
– Kopj le, öcsi! Menj és inkább játssz a homokozóban – mondja elutasítóan, majd a többi vihogva borul össze. Amikor még a hátam mögül Flamel röhögését is meghallom nem csupán elpirulok, de még dühös is leszek. Nem csak rá, de magamra is, hogy még ehhez sem értek. Mérgesen fordulok meg és csörtetek oda az idióta szöszihez. Kikapom a poharat a kezéből, legurítom a maradék italt, majd a kiürült poharat a pultra csapom.
– Elegem van! Elmegyek – mondom, és el is indulok a bár ajtaja felé, hogy itt hagyhassam ezt az egész kócerájt.
note | music | words: 319
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Szer. Dec. 14, 2016 12:10 am

Rick & Nigel

  
Ez egy nagyon szerencsés reakció volt a bigék részéről. Bár Ricky fiú nem csúnya kölyök, azért még nagyon is látszik a tojáshéj a popsiján. Na de sebaj, mindjárt segítünk a dolgon.
- Hé hé hé! - ragadom meg karját és húzom viszza a pulthoz. Hogy a rossz kedvét enyhítsem, gyorsan odacsúsztatom hozzá az italomat. - Hova ilyen sietősen? Azt hiszed egy ilyen buta liba csak ilyen lazán megalázhatja az öcsémet? Kizárt. Adok neked valamit.  - És azzal előhúzom a zsebemből a tervem egy nagyon fontos darabját. Egy nagy pecsét gyűrűt, kék kővel a közepén. Nem a legdiszkrétebb darab, de a koptatott ezüst foglalat markánssá teszik az összhatást. Persze a gyűrű értéke egyáltalán nem a külsejében van. - Ez itt a Meggyőzés köve. A viselője bármikor, bármiről meggyőzi a társalkodó partnerét. Ha ügyesen használod, akár most azonnal lejárathatod azt a csajt. Mivel ősidők óta az én családom kezében van, ezért jog szerint az enyém még akkor is ha most odaadom neked. Így, ha rajtam akarnád használni, nem fog működni. Ellenkező esetben nem is merném neked odaadni - vigyorgok a végén.  
Talán a pia, talán az előző eset, talán az én lehengerlő személyiségem, de belemegy a dologba. Biztató mosoly mellett húzom fel ujjára a gyűrűt, ami azonnal a méretére igazodik. Ő egy ideig nézegeti, majd megfordul és megint odamegy a csajokhoz. Én közben diszkréten előveszem a pálcámat és imperiust használok a lányon, még mielőtt Rick odaérne. Ezután minden simán megy. A csaj teszi amit Rick mond, az én hathatós segítségemmel, majd a végén Rick széles, győzelmi vigyorral tér vissza hozzám.
- Na megmondtam, vagy megmondtam? - veregetem hátba a kis krapekot.


A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Szer. Dec. 14, 2016 12:45 amNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Még lelépni sem tudok, mert megragadja a karomat, és visszahúz a pulthoz, hogy aztán újra itallal kínáljon. Ami nekem már igazán kezd a fejembe szállni, de még így is elfogadom és meghúzom.
– Nem megmondtam? El. Haza a francba – mondom sértődötten, majd csuklok egyet. Kérdőn nézek rá, amikor azt mondja, hogy ad nekem valamit. Ezután pedig egy gyűrűt vesz elő a zsebéből.
– Mi a fenéről akarnálak meggyőzni? – kérdezem felvont szemöldökkel. Nem akarom és nem hiszem, hogy bármiről is meg tudnám győzni őt. A gyűrűt figyelem, ami akár egy hétköznapi darab is lehetne. Ha nem lenne bennem már ennyi pia, talán elkezdenék kételkedni abban, hogy talán ez valóban csak egyszerű, viszonylag elég szép darab ékszer, de semmi ereje. Most viszont ez egyáltalán nem érdekel. Akár van ereje, akár nem, még összejöhet. Hmm, hogy is hívják azt, amikor elhitetik veled, hogy az gyógyszer, de közben nem is, hanem csak egy egyszerű cukorka? Plabeló? Palaceló? Na, mindegy! – Jól van... Hát, kösz...
Felelem, majd kissé meggörnyedve kezdek el nevetni, amikor felhúzza a gyűrűt az ujjamra. A helyzet annyira... Ez a gyűrűfelhúzás olyan, mintha engem akarna megkérni. Oké, azt hiszem sok volt a pia. Kuncogva egyenesedek ki, aztán nézegetni kezdem az ujjamra igazodott ékszert. Furcsa, nem vagyok hozzászokva az ilyenekhez. Nem sűrűn hordtam eddig ékszert. Végül veszek egy nagy levegőt, megfordulok és visszamegyek a csajokhoz. Ahhoz a fekete hajúhoz lépek vissza, aki az előbb csúnyán a lelkivilágomba és a becsületembe tiport. Megszólítom, majd felajánlom, hogy meghívom egy italra, és akár máshol is folytathatnánk az estét. A nő pedig valóban belemegy az ajánlatomba és az italt is elfogadja. Végül képtelen vagyok letörölni az arcomról a széles, győzelmi vigyort, miközben visszatérek Flamelhez.
– Ja, megmondtad – mondom mosolyogva, majd kinyúlok az italos poharamért, hogy ihassak belőle. Ezt az ivászatot másnapra eléggé meg fogom bánni. A fejem hasogatni fog, és másnaposan mehetek dolgozni. Fene jó lesz.
note | music | words: 312
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Szer. Dec. 14, 2016 8:23 pm

Rick & Nigel

  
Vigyorogva nézem az ittas kölyköt, akinek kezén felvillan a kék kő, jelezve, hogy az aktiváció sikeres volt. Mert igen, a gyűrűben tényleg a Meggyőzés köve van, csak épp teljesen más a hatása, mint amit beadtam Ricknek. Ez a gyűrű egyáltalán nem a családom hagyatéka. Sőt, még csak nem is valami öreg. Mindössze három éve terveztem és hoztam létre, az akkori tanulmányaim egyik vizsga munkájaként. Az igaz volt, hogy a hatása egy irányú, csak épp a gyűrűt viselő személy lesz általa befolyásolható. A "baj" vele, hogy nem lehet olyasmire rávenni a másikat, amit amúgy sem akar. Így össze sem lehet hasonlítani az imperiussal. De talán épp ezért sokkal jobb is. A személy, aki viseli a gyűrűt, teljesen szabad akaratából lesz egy gondolat rabja. Ahhoz, hogy ez a gondolat a gyűrűn át elültethető legyen az alany fejében, aktiválni kell a gyűrűt. Az aktivációt könnyű elmagyarázni, de teljesíteni annál nehezebb. Miután felkerül a gyűrű az alany kezére, el kell érni, hogy az illető bízzon a gyűrűben és szeresse viselni azt. Ha ez sikerül gyakorlatilag szabad a pálya. Ezután bármilyen gondolat elültethető az alany fejében.
Esetemben, ez a "Nigel bármit tesz, az jó" gondolat lesz. Ez Rick fejében először csak gyenge sejtésként fogan meg, de minél tovább viseli majd a gyűrűt, annál erősebb lesz a gondolat.  
- Látod? Most nekem hála, lesz egy jó kis randid, egy szörnyen dögös csajjal. Ugye, hogy én csak jót teszek veled? - Látom, hogy Rick bizonytalan és még az alkohol hatása sem képes teljesen elmosni kételyeit, de ez már nem is számít. A gyűrűnek hála már az is elég, ha nem vágja rá rögtön a nemet.
- Ne aggódj, a nővéredért is megteszek majd mindent. Mindent, hogy jobb legyen neki. Hogy az apátok elfogadja. Ugye értesz engem Rick? Nem fogom bántani, ha nem lesz rá szükség. - Gondolatok hadát indítom el ezekkel a mondatokkal a fiúban. De a legjobb, hogy még csak nem is tudja, milyen lassan mosom át teljesen az agyát. - Hallod ezt a számot? Imádom! Gyere utánam! - felhúzom magammal a pultra, és nem kell sokat noszogatni, ő is együtt énekli velem a számot. Hamarosan tömeg gyűlik körénk, és mások is csatlakoznak üvöltve éneklésünkhöz. Hatlmas az éljenzés, mikor vége a számnak, de rögtön jön a következő és már mások is másznak fel a pultra. Fergeteges bulit csapunk pillanatok alatt. Így az este egy igen csak túlfűtött, hangos dorbézolásba csap át. Valamikor ezen időtájt kezdtem el felemlegetni neki, milyen hihetetlen jó dologba rángattam bele, és majd a nővérét is milyen jó dolgokba fogom belevinni. Amikor vigyorogva bólogat, látom a követ újra nagyot villanni. Az est fénypontja egyértelműen az, amikor Rick elkezd vetkőzni a lányok nagy örömére. Az alsójánál állítom le, pedig a könnyektől, amik a nevetés miatt csordultak ki, alig látom mit művel. Az est aztán éjszakába nyúlik, mi pedig hajnal egykor válunk el egymástól. Ez a mai nap nem is alakulhatott volna hasznosabban.


A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   Szer. Dec. 14, 2016 10:11 pmNigel & Rick
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

Az már csöppet sem izgat, hogy valójában honnan való a gyűrű, vagy bármi más, csak annyi, hogy valóban hatásos, hiszen elértem, amit akartam. Működött a dolog, és ez igazán fantasztikus. Talán, ha nem lennék ilyen ittas állapotban még azon is elgondolkodnék, hogy valóban jó ötlet-e egy ilyen ékszer hordása bárminemű utánajárás nélkül. Hiszen Flamellel csak nem rég futottam össze, eddig még csak nem is ismertem. Így hát jogos lenne a kétségem, hogy vajon valóban igazat mond e, vagy csupán beetet egy mesével. De mivel az örömöm jelenleg nagyobb, mint a kétségem, így nem is foglalkozom ilyennel tovább. Ahogy a gondolat megszületett, úgy el is tűnt.
– Mondhatni – felelem megvonva a vállam. Hiszen az, hogy ő csak jót tesz nekem talán egy kicsit túlzás. Segített, valóban, és összejött a dolog, de ennyi. Ezután a poharamból eltüntetem az italom utolsó cseppjét is.
– Persze, értelek. Ha nem muszáj, ne bántsd... Nem akarom, hogy sokat szenvedjen – mondom rápillantva, és csak remélem, hogy be is tartja a szavát. Nem akarom, hogy arra a sorsra jusson, mint anyánk. Amikor felhozza a zeneszámot, amit éppen hallunk én legszívesebben visszakoznék, de persze nem hagyja, hogy nemet mondjak. Így hát kénytelen leszek végül követni őt a pult tetejére, ahol kissé megszédülök a hirtelen szintváltozástól. Még jó, hogy az énekhangom tűrhető, és nem égetem magam még jobban a pult tetején szórakozva. Hamarosan egy újabb pohár ital is a kezeim közé kerül, bár arra nem tudok visszaemlékezni, hogy ez mikor és hogyan is történt meg. A szám végére még egy pohárra több kerül belém, még inkább oldva a gátlásaimat, ami nagyon nem tesz jót. Már csak azért is, mert az este valamelyik felében még vetkőzni is kezdek, és szerencsére van, aki leállít benne, hogy teljesen meztelenre vetkőzzek. Azt hiszem jobban járok, ha nem mindenre fogok visszaemlékezni másnap. Ami most esetleg vicces és szórakoztató, az másnap tuti égő lesz.
Ezután valahogy a ruháim is visszakerülnek rám, és egy újabb pohár után már búcsúzkodunk is Flamellel. Nem tudom, hogyan sikerül hazakeverednem, de épségben sikerül megtenni az utat, majd felmenni a szobámba, ahol úgy ahogy vagyok csak bezuhanok az ágyba, hogy végre aludhassak.

//köszi a játékot Very Happy//
note | music | words: 352
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Richard ~ Első találkozás   

Vissza az elejére Go down
 
Nigel & Richard ~ Első találkozás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Geista Kahoko

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: