HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Nigel & Cornelius

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 7:38 pm

Elégedetten nézegeti magát a tükörben. Még az is eszébe jut, mint lehetőség, hogy ideje lenne új feleség után néznie, amíg megteheti - márpedig ilyen megjelenéssel... -, holott korábban fel sem merült benne. Túlságosan lefoglalta, hogy a gyermekei számára találjon megfelelő párt, hisz mégiscsak ők a jövő generációja, ők azok, akiken keresztül érvényre juttathatja az akaratát. Márpedig Emmeline-t különösen bonyolult lesz megzaboláznia, szüksége van valakire, aki jobb belátásra téríti. Rick miatt sosem aggódott, szilárd elképzelése, hogy nem létezik olyan nőszemély, aki csepegtethetne belé némi bátorságot ahhoz, hogy ellene szegüljön. Persze, egyéb fenntartásai is vannak. Cassandra Averyvel is hadilábon áll, részben a kora miatt, részben, mert hiába vágták el maguktól Potteréket, mégiscsak egy családhoz tartoznak. Neki, Cornelius Vance-nek tökéletes tervekre van szüksége. Megingathatatlan kapcsolatokra, megkérdőjelezhetetlen hatalomra. Az, hogy jelenleg csak a gyerekein gyakorolhatja ezt, mit sem számít. Igen. Bőven lesz még ideje. Ha a végső cél érdekében kissé lejjebb kell adnia, az sem számít. Amennyiben a szükség úgy hozza, felkészült rá, hogy neki, a lánya jövőbeli vőlegényének is megteremtse azt az alapot, amiről elindulhat, és ahonnan csakis felfelé vezet az út. Mindenek előtt helyre kell tennie a lányát, aki másként mindent elronthat.
Mennyi feladat, és mind rá vár!
Sóhajtva sétál a földszintre, széles mosolyát le sem lehetne törölni az arcáról. A legmarkánsabb kabátját veszi fel, hogy passzoljon a legszebb talárjához, majd a belvárosba hopponál. Alig két perc séta, és már ott is van a puccos étteremnél, ahová előző nap foglalt kettejük számára. Amint belép, asztalhoz kísérik, ő pedig a kedvenc borát iszogatva várja, hogy felbukkanjon a fiú.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 8:13 pm

Cornelius & Nigel

Elég nívós étterembe tartok. Egy Angliában nagy névnek számító pacák kért mára tőlem találkozót. Mivel minisztériumi munkám jelenleg csak arra korlátozódik, hogy végre találkozzam a rejtélyes beosztottammal, időm, mint a tenger. Bár Voldemortot nem kérdeztem meg a találkozóról, valamiért nem érzem úgy, hogy minden lépésemről tájékoztatnom kell. Ő, lehet másként gondolja, de ez, hogy is mondjam... egyéni szocprobléma. Én, kérem szépen megszelídítetlen csődör vagyok, aki nem habozik, ha valami új kalandba csöppenhet.  
- Nesze fiú, aztán vigyázz rá - dobom oda legújabb autóm kulcsát a kint strázsáló kölyöknek. Tudom, hogy varázsló vagyok, de attól még nem kell megvetnem a luxust. Amivel Voldemort nem ért egyet. Nem is nagyon tetszik neki, hogy mugli dolgokat szerzek be magamnak, de szerencsére vannak eszközeim a meggyőzésére.
- Flamel - mondom a nevem a pincérnek, aki kérdés nélkül mutatja az utat. Az asztalnál egy elegáns férfi vár rám. Már a dacos és számító tekintetéből látszik, hogy aranyvérű. Mosoly nélkül nyújtom a kezem, amikor feláll.
- Nigel Flamel, örvendek.   


A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít.


A hozzászólást Nigel Flamel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 11, 2016 9:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 9:00 pm

Sokat hallott róla, de még korántsem eleget - ahhoz semmiképp, hogy biztos döntést hozzon. Ez a vacsora nem más, mint az első teszt a sok közül.
- Cornelius Vance. Részemről a szerencse - mosolyodik el szélesen, miközben kezet fog Nigellel, határozottan és meglehetősen erősen szorítva.
Kivételesen nem hozakodik fel azonnal a kérdéseivel, ehelyett megvárja, míg letudják a rendelést. Addig is reméli, hogy az aperitif segít majd abban, hogy a fiú is feloldódjon kissé. Nem szereti, ha valaki ennyire komor.
- Úgy hallottam, a kegyeibe fogadott. Sőt, mi több, úgy hallottam - kevergetni kezdi a pohara tartalmát -, meg is pecsételtétek ezt a nagyszerű barátságot, nem is akárhogyan. Viszont még mindig nem tudom, ki vagy te? Remélem, nem érzed tolakodónak a kérdést, pusztán a kíváncsiság hajt. Azon kívül úgy hiszem, könnyen lehetnénk egymás hasznára.
Kapcsolatok, pénz - cserébe csak egyetlen dolgot kell tennie. Ki utasítana vissza egy ilyen ajánlatot?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 9:23 pm

Cornelius & Nigel

Hogy megpecsételtük a barátságot? Remélem a jegyre gondol, mert ha nem, azt az üveg pezsgőt dugom fel a seggébe a következő célozgatásnál. Bárgyú mosolyára én is émelyítő mosolyt öltök. Tehát ez egy ilyen beszélgetés lesz. Amolyan verbális mérjük meg a faszunk verseny, ki a nagyobb legény a játszótéren. Nagyon szívesen megmutatnám neki, hol a helye a táplálékláncban, de visszafogom magam. Voldemort külön kérése volt, hogy ha lehet ne öljem halomra a haláfalóit, csak mert megsértik a csöpp szívemet. Most az egyszer jó fiú leszek, és eljátszom az őrület mentes Nigelt. 
- A nevem Nigel Flamel. Ha kiejtem ezt a család nevet, általában már tudják az emberek, hány nullát képzeljenek a Gringotts fiókomba - válaszolom, még mindig mosolyogva. Az persze más kérdés, hogy jelenleg teljesen üres az a nem létező fiók, de talán Mr. Jólöltözött erről nem tud. - Ha esetleg másra kíváncsi, akkor kérem könnyítse meg a helyzetem és legyen pontosabb.
Ekkor megjelenik mellettünk a pincér. Mivel feltételezem, hogy a bájgúnár fizet, nem fogom magam vissza. Ha már a beszélgetés ilyen sótlan, legalább az étel legyen jó.A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 9:57 pm

Nevethetnéke támad. Nem azért, mert megvetné a felvágás miatt, ó dehogy, sokkal inkább kedvére van a másik válasza, ez az önbizalom, ami a fiából mindig is hiányzott.
- Kezdem érteni, miért kedvel téged. - Ha nem lenne köztük az asztal, meg is veregetné a vállát. - A név nem minden. Ha hallottad volna az enyémet, sejtenéd, hogy nem erre vagyok kíváncsi.
De minden egyes perccel tovább fogynak a kérdései, miközben figyeli őt. Elégedett, kimondottan elégedett. Úgy dönt, felesleges időpazarlás lenne tovább kerülgetni a témát.
- Mint azt már említettem, a lányomról lenne szó. A családunk... nehéz időkön esett át az utóbbi években. Emmeline mindig is dicséretre méltó tulajdonságokkal rendelkezett. Okos. Tehetséges. Akaratos. Csakhogy ezt az akaratot ellenem fordította. - És alaposan meg is fizette az árát. - Úgy döntöttem, ezúttal kézbe veszem a dolgokat és határozottabb módszerekhez folyamodok.
Itt megáll egy kicsit, mert hát ennie is kell, nemde?
- Egy olyan személyt keresek, aki képes lenne segíteni ebben, a férjeként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Vas. Dec. 11, 2016 10:27 pm

Cornelius & Nigel

Szóval meg kellene nevelni egy ribit? De minek ehhez házasság? Épp csak beindítom itt Angliában a bizniszem, erre máris vegyek el egy hisztis papa kedvencét? Egy valami mégis megragadja a figyelmem. Apuci ellen fordult? Vajon csak nem rózsaszín pónit kapott, mint ahogy a télapónak írt kívánságlistájában szerepelt vagy ennél nagyobb dologról van szó? Netán Dumbi párti a kicsike? Ezt érdemes kipuhatolni.   
- Nos, tény, hogy független, jó képű, életerős férfi vagyok, vezető minisztériumi poszttal, és nem mellesleg nagy hatalommal más szervezetben is. Minden apa ilyen vőt szeretne, de tudja, attól, hogy maga veti fel ezt előttem először, még nem kell az első ajánlatra ugranom. Ha a kicsike rosszalkodott dádázza el, és húzza szorosabbra a láncot a nyaka körül. Ha mással akarja elvégeztetni a piszkos munkát, ám legyen, de miért nekem kellene ezzel vesződnöm? - teszem fel a nagy kérdést. Igen, először azt kell megtudni mi az ajánlat. Miért érné meg nekem, hogy nagyon fontos köröm reszelésem megszakítsam azzal, hogy rettegést szimulálva beadjam Voldinak a közelgő házasságom ötletét, amire valószínűleg kapnék egy vért és verejtéket izzadt "Jó" vagy "Kit érdekel" választ.  A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít.


A hozzászólást Nigel Flamel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 12, 2016 9:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Hétf. Dec. 12, 2016 9:20 pm

Az utolsó falatokat is elfogyasztja, s komótos mozdulatokkal törli meg a száját, mielőtt visszanézne Nigelre.
- Azon kívül, hogy újabb nullák kerülnének a gringottsi számládhoz? Hogy olyan kapcsolatokhoz juthatnál olyan rövid időn belül, amikhez egyébként talán sosem férnél hozzá? - Elmosolyodik. - Számos előnyei lennének, nem csak számodra.
Magabiztosan dől hátra a székében, egyik kezét az asztal lapján nyugtatja, másik karja hanyagul, mégis szinte elegánsan ereszti le maga mellé... majd minden előzmény nélkül nyúl a zsebébe.
Valami halk zörejjel landol az aszton: egy jegygyűrű. Egy meglehetősen gyönyörű, ám a jóízléshez mérten túlságosan sok vérfoltot tartalmazó jegygyűrű.
- Nyomós okom van azt hinni, hogy Emmeline szoros kapcsolatban áll a rendtagokkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Hétf. Dec. 12, 2016 10:05 pm

Cornelius & Nigel

Mit nekem a pénz! Igaz, hogy nincs sok, de nincs is szükségem rá. Csak azoknak kell a pénz hatalma, akik ódzkodnak piszkos eszközökhöz folyamodni, hogy elérjék amit akarnak. Kapcsolatok? Az talán számítana is, ha nem épp nekem lenne a legerősebb kapcsolatom Voldemort fényes személyében. Persze a függetlenedés tőle, nagyon is jól jönne. Ez mégsem elég meggyőző, hogy önként magamra vállaljak ilyen koloncot. A nőről kapott információ viszont, háhh! Tehát mégiscsak szerencsés nap ez a mai.
A pincér megérkezése szakítja félbe a gondolataimat. Miután az elmegy, látom, hogy Cornelius még vár, de én válasz helyett neki látok az ételnek. Ha Cornelius tudta, hogy a lánya Dumbó szimpatizáns, és nem jelentette a nagyúrnak, annak komoly okai lehetnek. Most férjet keres neki, tehát nem tagadja meg őt teljesen. Vagyis szüksége van rá. És az, hogy engem kér meg, azt jelenti, hogy komoly eszközökkel akarja a maga oldalára állítani.      
- Nos Cornelius, akkor már csak egy kérdésem maradt. Meghívjuk az esküvőre a Nagyurat, vagy se - teszem fel a kérdést. Ez elfogja dönteni, hogy mennyire fél Voldemorttól. Képes-e becsapni őt, és nem a kezére adni egy ilyen trófeát. Képes lenne-e a háta mögött cselekedni, és inkább a saját kezében tartani lánya megkínzását. Persze nagyjából már tudom a választ, de biztosra kell mennem, hogy dönthessek.  A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Kedd Dec. 13, 2016 10:17 am

- Örömömre szolgálna, ha ezúttal félre tudnád tenni a legjobb barátodhoz való ragaszkodásodat - mondja kissé csendesebben, a mosolya azonban egy pillanatra sem tűnik el az arcáról.
Egyszer már megkímélte a lánya életét, és egyáltalán nem biztos benne, hogy ezúttal sem lenne másképp. Azon kívül, Emmeline a saját fegyvere lesz a jövőben. Mégsem adhatja csak úgy a Nagyúr kezére. Azelőtt, hogy elkészült volna a műve, semmiképp.
- Nos, bízhatok a diszkréciódban? - nyújtja felé a kezét.
- Ha megegyeztünk, holnap szívesen látlak vacsorára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 207


TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   Kedd Dec. 13, 2016 5:58 pm

Cornelius & Nigel

Semmi további lacafaca. Ezt már szeretem.  
- Egyet se aggódj apósom! Vagy szólítsalak inkább apukának?  - kérdezem vigyorogva, miközben kezet fogunk.
Szeretem a hatékonyságot, és már csak remélni merem, hogy nem bánom meg a döntésemet. Dehát egyszer élünk, nem igaz? A másnapi vacsora részleteinek tisztázása után, mindketten megyünk a saját dolgunkra. Én egyenesen vissza a minisztériumba. Szó se róla, már alig várom, hogy otthon találkozzak szeretett vezéremmel, de talán akad valahol egy dementor, hogy kismárolja belőlem az életet. Sosem tudom meg mennyi esélyem lenne a lebegő szippantós-autóknál, ha nem próbálom meg.  A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Nigel & Cornelius   

Vissza az elejére Go down
 
Nigel & Cornelius
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: