HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Alyse & Mark & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Alyse & Mark & Thea   Szer. Nov. 30, 2016 9:29 pm


Alyse & Mark

& TheaA délelőttök mindig elég csendesek voltak a házban. Anya és Mark dolgozott, apa pedig visszavonult a dolgozószobába, hogy tovább írja könyvét. Én a szobámban olvastam, vagy egyszerűen csak aludtam, míg el nem jött az ebéd idő. Ilyenkor lementem, összeütöttem valamit négy személyre, és miután megettem a részem, a többit betettem a hűtőbe. Sosem tudhattam ki, mikor jut a konyha közelébe, így nem is erőltettem meg magam túlságosan. A délután nagy részét általában a szobában, az estéket a nappaliban töltöttem. A szüleimet megnyugtatta, hogy látnak, nekem pedig nem számított hol fekszem némaságba burkolózva. Minden napom így telt, annak ellenére, hogy már több mint egy hete voltam otthon. Mark a beszélgetésünk óta állta a szavát és bár néha, amikor bejött a szobámba megpróbált feltűnés mentesen érdeklődni, nem erősködött.  
A mai nap sem kezdődött másként, mint a többi. Ebéd után neki láttam elmosogatni a felgyülemlett mosatlant, amikor apa tolószékének kerekei halk, de jól hallható surlódása jelezte, hogy mögöttem épp begurul a konyhába.
- Szia kicsim! Jó látni téged, hogy vagy? - kérdezte, miközben az asztalhoz irányította a széket. Nem válaszoltam rögtön. Helyette megtöröltem a kezem, és egy pálcaintéssel kilebegtettem elé a terítéket.
- Jól - válaszoltam és visszafordultam a mosatlanhoz. Ezt is megcsinálhattam volna varázslattal, de valahogy megnyugtatott a tevékenység. Különös, pedig soha nem szerettem mosogatni.
- Értem. - A hangjából kicsendülő csalódottság elemi erővel mart szívembe. Megerőltettem hát magam, és egy apró, alig hallható sóhaj után visszakérdeztem.
- Hogy halad a könyved? Mi is a címe?
Ezzel elindítottam a szóáradatot, ami abba sem maradt, míg meg nem evett mindent. Ezután sűrűn bocsánatot kérve tért vissza a munkához, és egy utolsó szemétnek éreztem magam, amiért örülök neki, hogy végre visszatér a csend. Már épp készültem visszavonulni a szobámba, amikor a kandalló érkezőt jelzett.


A hozzászólást Alyse Cavelier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 02, 2016 12:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Csüt. Dec. 01, 2016 9:45 pm


Alyse & TheaEgy hónapja, hogy felébredtem a kómából, mégis csupán a mai napon hozakodtak elő vele, hogy problémákat okozhat az eddigi társamhoz való visszatérésem, tekintve, hogy a "távolmaradásom" alatt lecseréltek. Rosier arcából ítélve képes lett volna arra is, hogy lefokozzon, megkímélve magát a további, felesleges körök lefutásától. Talán így is történt volna, ha egykori társam, Lawrence és néhány kollégám nem áll ki mellettem. Sőt, alighanem a kezdetektől fogva árulónak tituláltak volna, ha nem éreznék úgy, hogy nem zavarok sok vizet. Életben maradtam - na és? Aki nem dolgozott velem, még inkább, aki ismer a Roxfortból, Thea megmentésének legendája ellenére sem nézi ki belőlem, hogy komolyabb gondot okozhatok a világ meghódítását célzó terveiben.
Úgyhogy holnaptól fogva hivatalosan és megdönthetetlenül adott a lehetőség, hogy én hódítsam meg a világot Lawrence-szel a hátam mögött.
Persze, neki a vállvetve verziót adtam elő, kifejezetten a barátaim számára fejlesztett cinkos kacsintással megspékelve. Ennek soha, senki nem állt még ellen, ráadásul még varázslóként is kifejezetten hatásos, ha közvetlenül utána tűnök el a zöld lángok gyűrűjében.

Olyan mosollyal lépek ki a kandallóból, mint aki a meglepetés szülinapi bulijára érkezett éppen.
- Alyse - küldök felé egy lehengerlő mosolyt. - Hogy vagy maaa? ELLADORA!
Körbe-körbepillantok az én másik kis cicámat keresve, miközben hangos csattogások kíséretében elkezdem kiüríteni a tértágítóbűbájjal ellátott zsebem tartalmát. Mégsem járhatok aktatáskával...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Pént. Dec. 02, 2016 1:06 am


Alyse & Mark

& TheaEgy jól hallható sóhajjal fogadom bátyám érkezését. Mint mindig, most is úgy ontja magából a jó kedvet, mint egy hősugárzó. Régebben hatalmas mosollyal fogadtam volna itthon, a nyakába is ugrottam és megcsikiztem volna. De most csak állok a kanapé előtt szerencsétlenül és próbálom kezdődő fejfájásomat nem kimutatni.
- Szia! Egész, hm, jól. - nyögöm ki cseppet sem hihetően, ezért a végére egy gyenge mosolyt is kipréselek magamból.
Figyelem ahogy Mark kipakolja zsebeit és felrémlik fülemben igazi énem hangja.
- Muszáj ezt a nappaliban? - Bár hangomban semmi érzés, mégis kimondom a szavakat. Engem döbbent meg a legjobban, hogy elismételtem a felidézett szavakat, de ha már megtettem, nem vonom vissza a kérdést. Ekkor előkerül valahonnan Elladora és miután lábamhoz dörgölőzött gazdájához sétál. A napokban nem sok időt töltöttem az állattal, de úgy tűnt ő ennek ellenére is kedvel.
- Éhes vagy? Megterítek - A konyha felé veszem az irányt, és pálcám használata helyett mindent kézzel készítek elő. Így legalább van időm végig gondolni a témákat, amikről beszélhetünk. Mostanában kifejezetten nehezemre esik beszélgetni másokkal. Markkal különösen körültekintően bánok. Nem akarom, hogy aggódjon. Tudom, hogy attól fél olyan leszek, mint anya. És az igazat megvallva, én is ettől félek.
- Milyen volt a napod?


A hozzászólást Alyse Cavelier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 02, 2016 7:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Pént. Dec. 02, 2016 6:42 pm


Alyse & TheaNéha már-már megkísért a bűntudat, amiért én minden rossz ellenére őszinte jókedvvel, vagy legalábbis azt tettetve járok-kelek a házunkban. Eddig csak a szüleink miatt volt így, az utóbbi napokban viszont Alyse hangulata is szokatlanul borongós, sokszor egészen szélsőségesen. Ma viszont nemhogy képtelen vagyok csillapítani a máskor kényszeredett, ezúttal valódi mosolyomat, természetesen, igazi örömmel söpör el minden mást, beleértve a tapintatosságomat, vagy az együttérzésemet. Végül is, még én sem lehetek tökéletes...
Persze, nem csak erről van szó: nem tudok csendben maradni, hogy apa zavartalanul írja a könyvét, anya pedig kipihenje a migrénét, ami minden bizonnyal csak ürügy. Nem tudok megállni egy helyben, holott tisztában vagyok benne, hogy a pörgésem és a pakolászásom cseppet sem okoz örömet a húgomnak, aki szinte megkövülten álldogál egy helyben.
- Mivel ütötted el az időt?
Bármi legyen is az, ami ennyire nyomasztja őt, kezdem azt gondolni, hogy ez a szabadság egyenesen rosszat tesz neki. Vissza kéne mennie dolgozni, ahogyan én tettem, és ő is legalább olyan hamar visszarázódna ebből a zombi állapotból.
Kérdésére színpadias döbbenettel tátom el a számat, de - tőlem meglepő módon - már fel is kapom a pálcámat, hogy egy legyintéssel visszatessékeljem a dolgaimat. Hiányzott már, hogy valaki figyeljen rám. Tulajdonképpen... hiányzott, hogy valaki dirigáljon egy kicsit, néha úgy érzem magam, mintha egy temetőben mászkálnék, ahol senkit sem érdekel, mit teszek, kivéve, ha kicserélem a vizet a virág alatt.
Egy temetőben.
Vajon neki is... Vajon ugyanúgy...
Összeszorul a torkom a kép láttán, ami megjelenik lelki szemeim előtt. Hosszú másodpercekig némán és mozdulatlanul nézek magam elé; mintha egyszeriben dementor támadásnak esnék áldozatul. Végül Ellla nyávogása töri meg a csendet, én pedig összerezzenek, ahogy a lábamhoz ér.
Nagy levegőt véve hajolok le hozzá, hogy az ölembe vegyem.
- Ja, nem is mondtam, vendégünk jön. - Én magam is meglepődök egy pillanatra a felismerésen. - Szóval azt hiszem, ehetnénk hárman. Mármint, ha te még nem ebédeltél.
Nem néztem tüzetesebben körül, most viszont észreveszem a nedvességtől csillogó tányérokat a csöpögtetőn. Persze, nálunk ez nem jelent semmi biztosat.
- Meglepően sikeres - felelem elmosolyodva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Pént. Dec. 09, 2016 2:28 pm


Régen jártam itt. Fruskaként mindig Cavelier-környéknek hívtam a keskeny utcácskát, a szárnyas ablakokat, amiket szivárványszínűre festettek, de még mindig ismerős, mert akkoriban mindent magamba akartam szívni, amihez Marknak köze volt, és a téglaépületek magas kéményeiből kiszálló füstpamacs, a fehérre meszelt törzsű fák deres ágai, vagy az emberek ugyanolyannak tűnnek, mint hosszú évekkel ezelőtt. Nem akartam hopponálni, sosem szerettem igazán az utazás ezen módját; habár a félelmem nem a hányingerből, vagy fejfájásból ered, inkább szerettem volna időt nyerni és hagyni, hátha meggondolja magát, vagy éppen én magamat, és amíg elbuszoztam és gyalogoltam idáig legalább abban biztos lehettem, hogy tényleg itt akarok lenni.
Talán már el is felejtette, hogy elhívott, talán ő és a testvére már elmentek, hogy bepótolják, amit be kellett és nem kárhoztathatom érte Alyse-t sem. Mélázva lépek túl a keresett számon, és apró mosollyal fordulok vissza a kapu felé, hogy aztán besomfordáljak a kertbe, mert nem akarok csengetni, mintha csak attól tartanék, megzavarok valamit. Megigazítom a kabátomat, és a sálamat, rendesen öltöztem fel, nem olyan hányaveti módon, mint a múltkor, az unikornisos pizsamámmal és a szigorú hangommal, ha csak eszembe jut, megint elszégyellem magam; a hajam már kezd nőni, kackiásan göndörödik a vállam alá, és már nem vagyok annyira szellem-szerű, rávettem magam a sminkelésre, és valami ősrégi ajándékba kapott fülbevalót is betettem. Remélem, nem tűnök olyannak, mint aki le akar nyűgözni mindenkit, vagy, aki úgy érzi, túl kell öltöznie a viszontlátásra. A francba, mi van, ha hiúnak gondolnak?
Persze, mert nincs jobb dolguk, mint velem foglalkozni…
Kopogásra emelem az öklömet és pontosan négyszer vágom rá a kopogtatót az ajtóra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Pént. Dec. 09, 2016 10:37 pm


Alyse & Mark & TheaMark kérdésére vállat vonok. Szerintem nem is igazán vár választ. Ő is tudja, hogy minden napom ugyanazzal telik. A vendég említésére azonban megmerevedek. Nem tudom kire gondol, de akaratlanul is aggódni kezdek. Belenézek a konyhaszekrény enyhén tükröződő üvegébe, és lesimítom a hajam. Nem igazán vagyok a toppon. Talán fel kellene mennem átvenni a mackó nadrágomat és megfésülködni. Ám, amint ezt ki gondolom, kopogtatnak. Először megrémülök, hogy máris itt a vendég, de a második kopogás sorozatra feleszmélek, és az ablak felé fordulok. Egy bagoly. Leteszem a pultra az épp elővett plusz étkészletet, és átnyúlok a mosogató felett, hogy beengedjem az állatot. A madár kettőt csap szárnyával, és leereszkedik karomra. Gyakorlott mozdulatokkal oldom le a piros szalaggal felerősített levelet, majd egy kis bagoly csemege után útjára indítom a madarat.
Megnézem a címzettet és mikor meglátom, hogy nekem jött, érdeklődve forgatom a kis borítékot. Nincs feladó.
- Felmegyek átöltözni - mondom, és indulok az emeletre. A levelet az öltöző asztalra teszem, és már fordulok is, hogy valami emberi külsőt öltsek. Lehet, hogy mostanában nem vagyok önmagam, de talán a látszatot még képes leszek fenntartani. Mivel fogalmam sincs ki érkezik, a farmer mellett döntök. Miért nem kérdeztem meg Markot, kit várunk ebédre?
Már épp lekiabálnék a földszintre, amikor meghallom a főbejárat kopogtatóját. Egy kicsit várok, hátha a zajokból kiderül ki érkezett, de mivel nem hallok semmit, inkább lemegyek.
Meglepetésemre Althea áll az előszobában. Először nem igazán tudom, hogyan kellene fogadnom. Elég rég találkoztunk és akkor sem voltunk sokat együtt. Nem igazán törődött velem, persze én sem igazán vele. Fiatalok voltunk és még Mark és Althea sem álltak olyan viszonyban egymással. Végül egy mosoly mellett döntök és közelebb lépve hozzá köszöntöm.
- Szia Althea, örülök, hogy ideértél. Könnyen idetaláltál? - kérdezem csevegő hangnemben.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Szomb. Dec. 10, 2016 8:31 pm


Alyse & TheaMiközben Ellát nyalábolom és a gondolataim egyre zavarosabb vizekre eveznek - ami az utóbbi időkben általában Theát jelenti -, eszembe jut...
- Alyse, hisz még meg sem kérdezted, miért adtam ilyen hülye neved a macskának - mordulok fel sértetten. - Kezdem úgy érezni, hogy Elladora és én nem érdeklünk téged! - Nem tudom, mit mondott előbb, dehát létezhet ennél fontosabb probléma?
Hű, eddig fel sem tűnt, hogy már nincs a földszinten.
- Hova mentél? - kiáltok fel, majd válaszára (vagy annak a hiányára) egyszerűen csak vállat vonok, mintha láthatná. Összenézünk Dorával, ő tanácstalanul, én helytelenítően; végül közös megegyezés alapján döntünk úgy, hogy ellenőrző sétára indulunk a lakásban, mielőtt megérkezik a vendég. Ekkor kopogtatnak az ajtón.
Már sosem tudom meg, van-e büdös zokni a kanapénkon.
Beletörődve, ám őszinte örömmel lépek az ajtóhoz és tárom szélesre, hogy aztán fogvacogva csukjam be, miután Thea belépett.
- Ugye jól felöltöztél? - pillantok rá aggódva, mire Elladora koncertbe kezd. - A fenébe, milyen udvariatlan vagyok! Althea Morgan, ő itt Elladora Cavelier, az új háziállatom. - A háziállat kíváncsian néz rám, miközben újabbat nyávog. - Tuuudjuk, hogy egy igazi vadállat vagy! Jól van-jól van, leteszlek. Így ni. Hogy vagy, Thea?
Még a nappaliig sem jutunk el, mikor felbukkan Alyse. Mivel nem akarom félbeszakítani a bájcsevejt (fura szükségleteik vannak a lányoknak), egy intéssel tessékelem beljebb a három gráciát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Vas. Dec. 11, 2016 9:57 am


Feszültség telepszik rá az izmaimra, mintha ólomsúlyúak lennének a végtagjaim. Ideges vagyok, és ez most nem a jó idegesség, ami inkább izgalom, hanem remegő gyomorral, összeszoruló torokkal járó pánik-szerű érzelem. Legalább nem úgy nézek ki, mint egy bányarém. Nem mintha a külsőmből kellene erőt merítenem, de valamennyi biztonságot mégis csak ad. Kihúzom magamat, és igyekszem ellazítani a tagjaimat. Elvégre nem idegenekhez jövök. Amikor belépek ismerős kép fogad és melegség árad szét a tagjaimban. Jó emlékek jutnak eszembe, és ez megnyugtat. Nem csak Mark, hanem Mark itthoni jelenléte. - Mi? Hát… van rajtam minden, ami kell.- mondom, mert hát, olyan még nem volt, hogy ne öltöztem volna fel alaposan. Hogy jól-e, mármint divatosan, vagy ilyesmi, hát az más kérdés. Kicsit mintha túl lenne pörögve, én meg hirtelen nagyon is higgadttá válok. Majdnem kezet rázok a macskával.- Tök jó, hogy a macska…- hamarabb lett Cavelier, mint én, de ezt mégsem mondhatom ki, úgyhogy gyorsan irányt váltok -… ilyen jó kezekben van!- sima ügy. A csevegő hangnemétől olyan szinten kivagyok, hogy muszáj az ajkamba harapnom, nehogy felkiáltsak. - Jól. Igen, remekül, látom, te is, hála merlinnek, ugye.- még egy mosolyt is küldök felé. Elvégre nem veszekedni jöttem. Ő meg szorongassa csak a rohadt macskáját.
Alyse-t nagyon régen láttam – és szégyenszemre- el is feledkeztem róla, hogy itt lehet, nem is hoztam neki semmit, de hát – jut eszembe-, boszorkány vagyok, még varázsolhatok gyorsan valami kedvére valót a hátam mögött maradt kezembe. Így is teszek. Nem tudom, mire számítottam, hogy majd kettesben leszünk, esetleg még jönnek mások is, de alkalmazkodom. Mint mindig, amikor Markról van szó.
Kedvesen köszönt, én pedig hálás vagyok Marknak, amiért nem beszélt a problémáinkról, mert különben nem lenne ilyen jó a hangulat. Persze, sosem álltunk közel egymáshoz, de ez már csak így van, ha rólam van szó. Reménytelen eset vagyok. - Szia. És igen, igen, nem volt semmi gond.- rázom meg a fejemet, nyomatékosítva, miközben nem nézek Markra, mert ő úgyis rájönne, hogy füllentek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Vas. Dec. 11, 2016 1:33 pm


Alyse & Mark & TheaMiközben Althea válaszol, Mark beterel minket, nekem pedig eszembe jut, a tegnapi maradék, amit ma apával ettünk. Nem szívesen tálalnék fel Altheának ilyesmit. Persze családon belül ez megszokott, de Althea mégis más. Talán ő a jövendőbeli sógornőm, mit gondolna rólam, ha maradékkal várnám? Főleg, amikor meglátom, milyen szépen öltözött fel. Látni, hogy ő nem csak felkapott gyorsan valamit. Nem úgy, mint én.
- Nagyon csinos vagy Althea. - dicsérem meg, aztán folytatom. - Kérlek, ne haragudj, amiért máris szabadkozom, de Mark csak az imént említette, hogy vendég érkezik, így az ebéd amivel vártunk egy kicsit szerény. De ha van valami kedvenced, máris összeütöm nektek. Egyáltalán nem probléma, és addig legalább tudtok kettesben beszélgetni. - Valahogy olyan érzésem van, mintha nem lenne minden rendben köztük. Talán jó lenne, ha kapnának egy kis magánéletet, hogy kicsit feloldódjanak. - Addig ülj csak le! Illetve üljetek le Mark. Althea, ebéd előtt egy teát? Jó forrón, hogy a hideg után kicsit átmelegedj? Vagy az előbb pont arra gondoltam, hogy készítek egy kis forralt bort. Szereted? - már megint túl gyorsan beszélek, de ez jó jel. Már rég nem éreztem magam ennyire... magamnak.
Kimegyek a konyhába és neki látok, hogy kiegészítsem az egyszerű egy fogásos ebédet, egy három fogásosra. Közben nem felejtem el az italt sem, és miután elkészülök vele, egy tálcát lebegtetve viszem be a nappaliba.
- Egészségetekre! - mosolygok Altheára, miután leteszem elé a bögrét.
A konyhában hamarosan mindennel elkészülök és még az újabb bagoly érkezése sem hátráltat. Amikor meglátom, hogy a levél Hectortól érkezett, meg is felejtkezek a fent lévőről. Azonnal kibontom és olvasni kezdem. Nagyon meglep amit ír. Idejön hozzánk? És itt fog lakni? Én erről miért nem tudok? Míg olvasok, meghallom apa hangját a nappaliból. Neki el is felejtettünk szólni, hogy Althea itt van. Talán kicsit nagyobb hévvel lépek a helyiségbe, mint illene.  
- Apa, Hector itt fog lakni nálunk? - kérdezem izgatottan. 
- Igen, két napja említettem ebéd közben. Nem figyeltél?
- Azt hiszem elkerülte a figyelmemet - motyogom elgondolkodva. Aztán észbe kapok és Altheára vigyorgok. - Éhesek vagytok már? Kész az ebéd, gyertek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Vas. Dec. 11, 2016 8:42 pm


Alyse & TheaMinden erőmmel igyekszem visszanyelni a megjegyzésemet azt illetően, hogy csak kint kellett ilyen rétegesen öltözködnie, most már igazán ledobhatna egyet s mást. Ehelyett inkább én magam veszem le a kabátját, miután szabadjára engedem Ellát; egyszerűbb figyelmen kívül hagyni a furcsa csengést a hangjában és az újabb, homályba vesző mondatát, miközben épp a sáljából segítek neki kibontakozni, és egészen közel kerülünk egymáshoz. Képtelen vagyok nem észrevenni a hidegtől kipirosodott arcát, azokat a gyönyörű tekinteteket... De a pillantásom mégis az ajkain állapodik meg.
Mindig ezt csináljuk. Megcsókolom őt - úgy, ahogyan most teszem -, és eljátsszuk, hogy minden rendben, aztán kiabálva és egymást, vagy épp magunkat hibáztatva jutunk el odáig, hogy ezernyi törött üveggel a mellkasunkban búcsúzunk el.
És mint mindig, ezúttal is megígérem magamnak, hogy ezúttal nem így lesz.
- Tökéletesen! Visszakaptam a társam - újságolom el a nagy hírt szinte gyermeki lelkesedéssel.
Szerencsére mire Alyse felbukkan, már nem állunk veszélyes közelségben egymáshoz, bár valamiért olyan fagyosnak érzem a légkört, hogy talán egyébként sem jutna eszembe olyat csinálni, ami zavarba ejthetné a hugicám szűzies lelkivilágát.
Hogy Althea csinos? Mindig az, de azért leellenőrzöm, miről van szó pontosan. Lehet, hogy van egy zokni a kanapé környékén, de az állam most minden port felsöpört.
Még az egomat is.
Kezdem úgy érezni, hogy Alyse szándékosan hoz kellemetlen helyzetbe.
- Hisz csak az imént értem haza - kérem ki magamnak. Cikibbnek hangzik, mint az előbb, pedig ha Thea tudná, hányszor alszom bent mostanában, lehetne ez egy nagyon jó kifogás is. Ami azt illeti, tényleg lehetséges, hogy nem jöttem haza, mióta megbeszéltük a látogatását.
Nem számít, a lényeg, hogy hivatalosan is engedélyezve lett a jól kiérdemelt lustálkodásom. Nem is húzom az időt, amint választ magának valami italt, kézen fogva vezetem át a nappaliba.
- Komolyan kérdeztem, hogy hogy érzed magad - mondom csendesen. - Alig beszéltünk még valamiről, pedig biztosan rengeteg dologról maradtam le. - Nem csak arra a néhány hónapra gondolok, sokkal inkább az időre, ami azóta eltelt.

Épp a beszélgetés legkellősebb legközepén legvagyunk, mikor apának kedve szottyan hozzá, hogy beguruljon hozzánk.
- Csak nem? Daisy? - kérdezi őszinte örömmel, amint megpillantja Theát, majd irányt vált és egyenesen előtte áll meg a székkel.
Megjegyzem, sosem volt sem Daisy nevű barátnőm, sem barátom, sem ismerősöm, sem macskám. De még a baglyom sem Daisy. Daisy nem is létezik.
- Nem egészen, apa - kuncogok fel, futó pillantást vetve a majdnem-említettre. - Altheának hívják.
- Mindig Althea volt a neved? - kérdezi zavartan.
Ezt a pillanatot választja a húgom a visszatérésre, úgyhogy szegény apu már sosem tudja meg a választ.
- Micsoda? - kerekednek el a szemeim. Oké, lehet, hogy én sem figyeltem ebéd közben. - Mégis miért?
Még a kaja illata sem képes rá, hogy kizökkentsen a döbbenetemből, de azért követem őket a konyháig és helyet foglalok az egyik asztalfőnél.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Hétf. Dec. 12, 2016 10:18 am


Szégyenlősen túrok a hajamba. Szerintem túlöltöztem, és ettől megint zavarba jövök. Mikor is volt rajtam utoljára szoknya? Hm, kvázi évekkel ezelőtt. - Igazán köszönöm, te is jól nézel ki, Alyse.- és sokakkal ellentétben én ezt nem csak úgy mondom, hogy valamit viszonozzak. Sokat nőtt és változott, igazi hölgy lett, de gondolom, ezt nem az én számból akarná hallani. Mosolyogva nézek rá. Ez a lány egy főnyeremény! Mark leveszi rólam a kabátot, én meg körbe forgok magam körül, hogy a művelet sikerüljön, és természetesen, hogy egyáltalán ne tűnjek normálisnak. Aztán mikor ismét szemben állok vele, közel van, és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy meg akarom csókolni. De mint minden más helyzetben, most is megelőz. És én most is, mint minden más alkalomnál, rohadtul boldog vagyok ettől.
- Ugyan, miattam igazán nem kell fáradoznod, megeszem bármit, komolyan. A magam részéről borzalmas szakács vagyok, Mark mesélhetne.- végül is, tényleg nem ártana kicsit kettesben lennünk. Mégsem tudom, hogy illendő-e kizárni a saját otthonában Alyse-t csak azért, mert kedvesen felajánlotta. - Tényleg? Ez remek. Remek, remek, remek.- csicsergem vidáman. Ha van társa, nincs egyedül és akkor kisebb az esélye, hogy otthagyja a fogát valahol.
- Nagyon sok a munka, édes?- ó, egy becézés. Tényleg nem tudom, mi jött rám. Biztosan megkergültem. Talán csak jót tett az Amy-vel való beszélgetés. Talán a bugyim túl szoros. Ki tudja? - A forralt bor tökéletes!- vágom rá sietve, egyrészt, mert tényleg jól hangzik, másrészt, mert valóban átfagytam kicsit. Amin máris segít, hogy Mark kézen fogva vezet át a nappaliba. Leülök, és már ettől az egyszerű mozdulattól sikerül felengednem. Talán a bortól is, ami hamarosan meg is érkezik. Szinte áhítatosan kulcsolom át ujjaimmal a forró bögrét. - Köszönjük, mennyi az illata!- kicsit túl hangos vagyok. Nem tudom, mi teszi velem, a csók, vagy az, hogy mindenki ilyen kedves és csak én állok hadilábon saját magammal. - Jól vagyok. Hiányzol. De azért jól vagyok, amíg te is jól vagy.- felelem. Majdnem belenevetek a bögrébe. - Most szeretnéd, ha mesélnék az elmúlt hónapokról? Nos, rendben.- végül is, ha nem számítjuk a rossz, és gyászos részeket, akkor voltak azért tűrhető pillanatok is.

Azonnal felpattanok, ahogy megpillantom Mr. Apa Caveliert. Mintha legalábbis rajta kaphatott volna minket bármin is. - Ó…nagyon nem.- felelem vigyorogva. Ki a franckarika az a Daisy? - Így van, Althea Morgan vagyok, igazán örvendek, ismét.- kezet nyújtok. - Nos, igen. Már amennyire én tudom. Igaz, egyszer valaki Mallternek nevezett, de arra sajnálatos módon nem hallgatok, igazán röstellem. - válaszolok játékosan. Már ha még figyel rám valaki. - Miről… maradtam le?- kérdezem, mivel úgy látszik családi témához érkeztünk. Én is kihúzok egy széket, és lehuppanok rá, markomban még ott szorongatom a bort, mint valami alkoholista. Gyorsan le is teszem. - Nagyon jól néz ki az ebéd, Alyse! - tessék, egy újabb valami, amiben alul maradok. De szalvétát hajtogatni azt nagyon megy!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Hétf. Dec. 12, 2016 5:20 pm


Alyse & Mark

& TheaHector levele megadja az alap hangulatomat, és szinte szökdécselve tálalom az ételt az asztalnál ülőknek. Öt év telt el, hogy utoljára láttam vagy beszéltem vele. Persze ettől függetlenül tudtuk épp hol járnak, hiszen apa tartotta Mr. Fortescue-val a kapcsolatot. Hallottuk, hogy apjához hasonlóan Hector is a kétkezű munkát részesítette előnyben, és amikor két éve megtudtuk, hogy sikerült a felvételije Gregovicsnál, mi is megünnepeltük a győzelmét.  
- Óh, igaz, Althea nem ismerheti. Apa miért nem meséled el a Mr. Fortescue-val való barátságod történetét?  - kérem apát. - Én is úgy szeretem hallani! Óh, köszönöm a bókot Althea, de ez igazán csak egy kis semmiség. Legközelebb hidd el, sokkal finomabbat főzök. - És nem maradékkal várom. Teszem hozzá magamban, és közben én is leülök az asztalhoz, hogy evés közben hallgassam apa történetét, amibe azonnal bele is fog.
- Darren Fortescue nagy kópé volt gyerekkorunkban. Akkor még nem itt laktunk, hanem a nagy Cavelier házban Barton Seagrave-ben. Tényleg, már elég rég voltunk ott meglátogatni a nagyszülőket. Aly kérlek majd emlékeztess, hogy hamarosan menjünk el - fordul hozzám. Én mosolyogva bólintok.  
- Szóval Fortescue-ék a közvetlen szomszédjaink voltak. Közvetlen, jó emberek, és ami a legfontosabb, engedték Darrent játszani velem. Őszintén szólva a gyerekkorom vele, tele van szebbnél szebb emlékekkel. Akkor változott kicsit a helyzet, amikor megmutatkozott benne a varázserő. Engem, mint varázstalant, vagy muglit  - nevetett a megnevezésen apa. Valamiért mindig szórakoztatta ez a név. Nem tudom miért, én sosem szerettem. - Szóval lenyűgözött, amikor ilyen trükköket csinált. Persze Fortescue-ék megpróbálták Darrent eltiltani. Mondanom sem kell, esélytelen volt. Aztán, mikor látták, hogy bár a többi játszótársát elkerüli, de engem nem bír hátra hagyni, leültek velem és a szüleimmel beszélgetni. Elmondták, hogy ők ilyen mutatványos család, és Darren most gyakorolja a saját trükkjeit. Mi pedig elhittük.  - Most nem csak ő, de mi is felnevettünk. Elég gyenge kifogás, de az ember hajlamos elhinni bármit, ha a józan ész már nem segít. - Tizenegy éves korunkra legjobb barátok lettünk, aztán elment a Roxfortba, amiről én csak annyit tudtam, hogy egy nagyon elit magán iskola. Egy időre megszakadt a kapcsolatunk. Azon a nyáron, amikor visszajött került engem, de én nem hagytam őt békén. Addig jártam át a kertükbe, míg végül meg nem törtem a jeget, és újra legjobb haverok lettünk. Ezután nem volt megállás, minden szünetben, amikor hazajött elképesztő történetekkel szórakoztatott. Ekkoriban döntöttem el, hogy író leszek és megírom azokat a történeteket, amiket mesél. Tizenhat évesek voltunk, amikor nagy karácsonyi bulit szervezett az iskolatársainak a házukban, amire persze engem is meghívott, mint egyetlen varázstalant. Nagyon népszerű voltam. Rengeteg furcsa dolgot kérdeztek. Például, hogy működik a rádió és miért nem mozognak a képek. Hamar kétségbe vontam a Roxfort elitségét. - Újabb nevetés hangzott fel az asztal körül. Igen, egy varázstalan számára ezek a kérdések úgy hangzanak, mintha gyengeelméjűek kérdezgetnék őt. - Ezen a bálon ismertem meg az anyátokat, akibe első látásra beleszerettem. Darren nem repesett, amikor elmeséltem neki kinek akarok udvarolni, de belement, hogy segít. Később bevallotta, hogy arra számított, majd csillapodik a lelkesedésem. Elszámította magát. Tizenkilenc évesek voltunk, amikor eljegyeztem Galateát. Eljegyzési ajándékként pedig mindent elmeséltek nekem a varázsvilágról. Aztán jött a minisztréiumi vizsgálat és minden mi szem szájnak ingere, csak hogy eltántorítsanak a házasodás szándékától.
- De téged senki sem tántoríthatott el! - fűztem hozzá. Apa rám mosolygott azzal a magabiztos félmosolyával, ami olyan gyakran feltűnik Mark arcán is. Ilyenkor lehetett látni mennyire hasonlít apa és fia. Erre mindig is irigy voltam egy kicsit. Én nem hasonlítottam sem anyára, sem apára ilyen mértékben.   
- Még szép, hogy nem! - válaszolta. 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Kedd Dec. 13, 2016 9:06 pm


Alyse & TheaMeglep Althea hirtelen hangulatváltozása, de az örömét látva semmit sem bánnék, hát még ezt az önfeledt csicsergést, mikor ennyire aranyos. Fesztelen félmosoly helyett szinte gyermeki vigyor jelenik meg az arcomon, miközben őt nézem. Gyönyörű. Én meg édes? Hát visszaestünk volna a tükör másik oldalára?
- Igen! Vagyis, nem. Sok időt fordítok rá mostanság, van, hogy nem is itthon alszom, hanem a benti kanapémon. Mert már az is lett - teszem hozzá, nehogy a végén még hiányt szenvedjen az információkból. - Eddig rengeteg papírmunkát és mást kaptam, nem is olyan feladatokat, amiket végezni szoktam, mivel társ nélkül csak amolyan beugró lehettem. Most, hogy Lawrence újra az enyém, folytatódhat romantikus karrierünk kibontakozása.
Hacsak Rosier nem dönt úgy, hogy mégis beleköp a levesembe.
- Na és mi a helyzet a te munkáddal? - kérdezem őszinte kíváncsisággal, eddig elég keveset mesélt róla. Talán ez is olyasmi, amin változtathatnánk.
- Te is hiányzol.
Ennek örömére pedig újabb csókot lopok. Ki tudja, meddig lesz még ennyire zavartalan az együttlétünk.

De még mennyire, hogy ráéreztem!

- Micsoda romantika - fűzöm hozzá immár teli szájjal. Szegény Thea, most aztán belecsöppent a családi mindennapjaink legkellősebb közepébe.
- De én még mindig arra lennék kíváncsi, hogy lett belőled Mallter, Thea - nevetek fel. Na jó, lehet, hogy simán csak nem akarok Hectorékról dumcsikázni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Vas. Dec. 18, 2016 10:15 am


- Egy kanapé, Mr. Cavelier? Mi a következő, egy saját puff?- vigyorgok rá, és igyekszem megőrizni a fesztelen hangulatot, hiába is emészt a vágy, hogy többet tudjak meg az egészről. De folytatja, és hálás mosollyá szelídül a vigyorom. - Hé, hó… és hááá. Úgy érzem, itt közbe kell szólnom, miszerint én csak a szigorú munkakapcsolatotokat támogathatom. Sajnálom. - annyira szeretném megint megcsókolni, hogy… hát igen, meg is teszem. Hülye lennék kihagyni. Már annyiszor hagytam…
- Hogy is mondjam? Vért verejtékezem, hogy mindent jól csináljak, és kielégítsem az ööö, igényeket. Kezdek ráérezni az ízére.- kacsintok rá. Nagy a pörgés, és nem éppen az a fajta meló ez, amit könnyűnek neveznék, de nem is panaszkodhatok. Pontosan erre van szükségem.- Szereztem pár barátot.- oké, csak egyet, de Amy éppenséggel felér még három másikkal.
Francba. Megint elfelejtettem, hogy nem vagyunk egyedül.
Sebesen bólogatok: bizony, nem ismerem a történetet, de hallani szeretném, és kedves mosolyt küldök Mr. Cavelier felé. - Persze, ha nem tart túlságosan kíváncsinak. Márpedig az vagyok, ez tagadhatatlan. - felkönyöklök az asztalra – nem túl illedelmesen-, összefonom az ujjaimat magam előtt, mintha csak egy kislány lennék, akinek éppen mesét készülnek mondani. - Csak szerénykedsz. Tudod, mi az én specialitásom? A zacskós leves.- nézek rá kissé szomorúan. Egy időben ragaszkodtam ahhoz, hogy megtanuljak legalább néhány alap-fogást, de még varázslattal sem megy. Úgy tűnik, ez nem az én világom. De remekül égetek oda bármit.
Nagyon megkedvelem Mark és Alyse papáját. - A mamám szintén mugli és szerintem nincs ebben semmi kifogásolnivaló.- szólok közbe, csak azért, mert szeretném, ha nem tartana valami vérmániás bugrisnak, aki ha meghallja a mugli szót, máris sikoltva veti rá magát mindenkire.
A többiekkel nevetek. Igaz, a mi családunkban nincsenek hasonló sztorik, de azért rákérdezek anyunál, hátha előáll párral. A következő közös ebédre. Remélem, hogy lesz még ilyen. Fura dolog azt hallani egy felnőtt szájából, hogy „haverok”, de csak tovább mosolygok. Ez a része a dolognak már ismerős. Alyse-re pillantok. Aztán Markra. Nem tántorította el semmi sem. Hát, akkor minket sem fog! Markra mosolygok. - Csodás történet. Köszönöm, hogy elmesélte… de ki az a Hector?- mert hát, róla éppen nem esett szó. Markra fintorgok.- Nem ér röhögni. Nekem sincs olyan egyszerű nevem egy gyerek számára. Morgan-Mallter, szinte egyértelmű.- fújok ki egy tincset a homlokomból.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Szer. Dec. 21, 2016 6:03 pm


Alyse & Mark

& TheaMa olyan furcsán érzem magam. Mintha lassan visszatérne végtagjaimba az élet. Egyszerre erőt érzek a karjaimban, hogy felemeljem a vizes kancsót és töltsek magamnak.  Mintha eddig csak aludtam volna. Nézem Althea félénk mosolyát, Mark bosszús fújtatását, apa elmerengő tekintét és olyan, mintha mindez más megvilágításba kerülne. Mintha visszatérnének a színek a szobába. A fény már nem bántja a szemem és a fej fájásom lassan alábbhagy. Az, ami eddig tompa ricsaj volt, egyszerre érthető beszéd lesz, a kakukkos óra ketyegése újra bosszantani kezd, mint már megannyi éve. nem tudom mi indította el bennem a változást. Talán Althea megjelenése, talán a levél, de az is lehet, hogy csak eljött az ideje. Mindenesetre hálásan és végre őszintén mosolygok a világba.      
- Jaj, ne haragudj Althea, a lényeget elfelejtettem. Hector, Darren és megboldogult felesége Eleonora egyetlen fia. Nem messze laktak Warktontól. Gyakran összejártunk amikor a gyerekek kicsik voltak, ezért Hector és Alyse gyakorlatilag együtt nőttek fel, majd együtt mentek a Roxfortba is. Aztán amikor rövid betegség után Eleonora meghalt, Darren nem akart tovább az országban maradni. Ennek már öt éve. Én és Darren gyakran váltunk leveleket, és néha még találkozót is sikerül megbeszélnünk, de a gyerekek már nagyon rég nem találkoztak.
Miközben apát hallgatom visszagondolok a régi időkre. A közös játékokra, a Mark elöli menekülésekre, mert felbosszantottuk azzal, hogy túl pisisek vagyunk, és túl sokat kérdezünk. Arra, hogy mennyire örültünk Hectorral, hogy mindketten a hugrabugba kerültünk, és aztán arra a pár évre, amit tanulással és lógással töltöttünk. Ekkor eszembe jut, hogy akkoriban gyakran hitték osztálytársaink, hogy járunk. A gondolat kuncogásra késztet.
- De mesélj most már te is valamit Althea. Hogy vagy mostanában? Hogy vannak a szüleid? Tényleg, még azt sem tudom mi a foglalkozásod!
Miközben Althea válaszol, elkezdem összeszedni az üres tányérokat, hogy tisztát hozzak a következő fogáshoz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Szomb. Dec. 24, 2016 11:45 am


Alyse & Thea- Ha beszereznék egyet, meglátogatnál néha? - kérdezek vissza kacsintva. Kettesben az irodámban, nem is rossz gondolat...
Nevetnem kell a tiltakozásán, amit hamarosan egy újabb csók vált fel. Tényleg ilyen könnyű lenne? Tényleg valóságos lenne?
- Na és nem túl elviselhetetlen a tag? - Már arra sem emlékszem, ki az, sőt, abban sem vagyok biztos, hogy említette-e valaha is. Talán csak akkor, mikor megkapta az állást.
- Kiket? - pillantok rá őszinte kíváncsisággal, talán némi féltéssel is. Remélem, azok között a barátok között egy férfi sincs. Túl sok sztori jut eszembe, ahol a kollégájával lép félre az elhanyagolt, magányos nő. Márpedig ha visszagondolok, mikor beszéltünk utoljára ilyen normálisan...
Azt hiszem, paranoiás lettem.

- Legalább palacsintát és rántottát tudunk sütni - húzom ki magamat büszkén, cinkos pillantást váltva a húgommal, hisz ő az, akinek a kedvéért megtanultam ezeket az egyszerű reggeliket. Két kezemen sem tudnám megszámolni, hányszor leptem meg ilyen apróságokkal - némely reggeleken még mindig, ha előző este éppen sikerül hazakecmeregnem a munkából.
Ismét nevetnem kell, mikor Thea visszakérdez, kicsoda tulajdonképpen Hector. Jellemző apára, hogy annyit beszél, hogy a végére már azt sem tudja, miért kezdett bele.
Ez a Mallter dolog viszont kifejezetten tetszik, azt hiszem, fel fogom használni a későbbiekben.
Míg apa interjúra fogja Altheát, én Alyse-nek segítek összeszedni a tányérokat, majd követem őt a konyhába.
- Na, áldásodat adod? - kérdezem viccelődve, miközben a pálcám segítségével indítom útjára a második fogást. Nyamii!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   Pént. Jan. 06, 2017 11:51 am


Felnevetek. - Néha? Egyfolytában ott lógnék!- mégis csak egy puffról beszélünk, nem? De a fenébe is, ha azt hihettem egy pillanatra is, hogy könnyű lesz távol maradni tőle, csupán azért, mert veszekedtünk, akkor nagyot tévedtem. Nem lehetne, hogy félrevonuljunk, és folytassuk ezt a csókolózás dolgot? Gondolom, nem lenne illendő.- A tag? Kicsit morcos, igen, és néha követelőző, persze, és a legtöbbször a nevemet sem tudja, de ettől függetlenül… egészen kibírható.- de akkor sem fogok felmondani. Hosszú idő óta most legalább van valami rendszer az életemben. - Nos, emlékszel Amelia Bones-ra? Meg egy kutyát is megkedveltem.- azt nem teszem hozzá, hogy az a dög Louis-hoz tartozik. Nem tudom, hányadán is állnak ők ketten.
- Most miért vágsz fel? Én meg meg tudok sütni egy…egy.. virslit!- csettintek a nyelvemmel, mintha legalábbis a virsli valami Michelin-csillagos fogás lenne. Úgy nézek Markra, mint aki sejti, hogy a Mallter-dolog még vissza fog ütni rá.
Mindig is sajnáltam, hogy nincsenek testvéreim, és a közelebbi rokonságomban még csak korombelinek sincsen nyoma, nem csoda hát, hogy kicsit mindig is magamnak való voltam, de legalább könnyen barátkoztam, mert kénytelen voltam. Hát nem lenne jó megint olyannak lenni, mint gyerekként? Lassan, de biztosan oldódok fel a Cavelier-család otthonosságában. Nem csak azért, mert ha nem érezném jól magam, azt azonnal kiszúrnák, és biztos vagyok benne, a kedvemben szeretnének járni, hanem, mert én így akarom. Feloldódni, bizonyítani, hogy nem voltam mindig egy csendes, magába fordult fruska, aki alig mer szembenézni a világgal, mert folyton retteg a múlt árnyékától.
Kedvesen mosolygok Mr. Cavelier-re, és remélem, nem tűnök már-már mohón kíváncsinak. - Milyen szép is az ilyen régi barátság! Biztosan nagyon örül annak, hogy van valaki az életében, aki ennyire feltétlen bizalmasa és hűséges barátja!- mi ez, ha nem irigylésre méltó? Alyse-re téved a tekintetem, a kuncogása szélesíti a mosolyomat. Ha kicsit közelebb állnánk egymáshoz, talán kifaggatnám. Nem ezt szokták csinálni a lányok? - Köszönöm, nagyon jól, habár az apámat már hosszú ideje nem láttam. Anyu viszont remekül van. Izé…- kicsit elbizonytalanodok az állásomat illetően. - A Minisztériumban dolgozok. Amolyan személyi titkárként egy Winzengamot tag mellett. Nem olyan régóta. Izgalmas… tele kihívásokkal, és… öh, igazán feleslegesen szeretném Önt becsapni ezzel, igaz?- vonom meg a vállamat, mert bár nem szégyellnivaló munka ez, mégis, valahogy jelentéktelennek tűnik, mintha nem lenne igazi. - Az anyám szerint remek fa voltam az óvodai műsorban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Alyse & Mark & Thea   

Vissza az elejére Go down
 
Alyse & Mark & Thea
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: