HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Alyse és Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Alyse és Mark    Hétf. Nov. 28, 2016 6:27 pm


Alyse & Mark


Megint a plafont bámulom. Három napja jobb dolgom sincs, mint enni-inni-aludni és merengeni a nagy semmin. Régi szobám vidám zöld és krém színét a sötétítők árnyékában nem látom, de nem is akarom. Túlságosan emlékeztetne az erdőre. Régi szobámnak nevezem, mert bár itt lakom, már rég nem érzem az enyémnek. A roxfortban megtanultam, hogy engedjem el a régi dolgokat és lépjek be reményekkel telve az ismeretlen kapuján. Így amikor elkezdtem gyakornoki munkámat ritkán jártam haza. Nem mintha menekültem volna itthonról, egyszerűen csak mindig akadt munka egy távoli országban, ahonnan nem tudtunk hazahoppanálni olyan egyszerűen. Most mégis itt voltam, már három teljes napja ebben az alig 4x3 méteres szobában. Ez nem én vagyok.
Merengésemből kopogás zajára eszméltem. Elgondolkodtam rajta, hogy alvást színlelek, bár sejtettem ki áll az ajtó mögött. A második kopogásra sóhajtva álltam fel az ágyról. Az ajtóhoz léptem, kinyitottam és már léptem is el, fel sem nézve bátyámra. Egyszerűen csak visszafeküdtem és tekintetem újra a plafonra szegeztem. Ha mondani akar valamit úgyis mondja, ha nem, hát nem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    Hétf. Nov. 28, 2016 7:32 pm


Alyse & MarkTudom ám, hogy mindenki azt hitte, hogy csak vicceltem a macskával. Hát nem! Én és Elladora cica nagyon is tisztában vagyunk ezzel, olyannyira, hogy ő lett az új legjobb barátom. Bocs, Louis.
Még csak egy napja, hogy elhoztam őt egy menhelyről, de máris összenőttünk, főként, miután órákat töltött a tértágítóbűbájjal ellátott zsebemben, miközben én a munkámat végeztem. Végül együtt aludtunk el az irodám szegényes kanapéján, mert annyi erőm sem maradt, hogy hazamásszak.
Kora reggel hajnalban indultam haza, szerencsésen elkerülve a legnagyobb nyüzsgést, azonban így is kaptam néhány furcsálló pillantást menet közben. Mikor hazaérve arcot mostam és felnéztem a tükörképemre, azt is megértettem, miért: körülbelül öt, viszonylag hosszú karmolás ékesítette a bőrömet.
- Ella - pirítok rá a cicára, aki épp a mosógép üres belsejét fedezi fel magának, a neve hallatán viszont elereszt egy bocsánatkérő nyávogást. Sóhajtva fordulok el magamtól és nyúlok be a kis rosszcsontért, hogy bemutathassam Alyse-nek.
Meg sem lepődök a fogadtatáson, Dora viszonyt újból rákezd a nyávogásra, így felfedve az új, közös titkunkat: őt. Pedig épp ki akartam használni, hogy a húgom egy pillantásra sem méltat.
Cseppet sem zavartatom magam; lehuppanok mellé az ágyra és magam elé emelve a kiscicát integetek párat a mancsaival.
- Elladora és én a hogyléted felől érdeklődünk - közlöm aztán nagy komolyan.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    Kedd Nov. 29, 2016 1:38 am


Alyse & MarkRossz ötlet volt Markot beengedni. Sugárzó lénye beragyogja a szobát, nekem pedig megfájdul a fejem. Behunyom a szemem és próbálom visszatartani könnyeimet. Bárcsak elmondhatnám, neki mi történt. Hogy mit érzek. Bárcsak lenne hozzá elég erőm. Beszéd helyett így inkább felülök és átmászom az ágyon, hogy elvegyem tőle a cicát és én üljek bátyám ölébe.
A macska elégedetlen a helycserével, de egy kis cirógatás és már doromból is új fekhelyén. Én pedig bevackolom magam Mark oltalmazó ölelésébe és hagyom, hogy a csend beszéljem helyettem. Tudom, hogy észrevette, ez nem hétköznapi rossz kedv. Szinte hallom, ahogy a kerekek forognak agyában miközben azon tűnődik mit mondjon. Amikor szólásra nyitja a száját, elébe megyek az újabb kérdésnek.
- Szóval vettél egy cicát? Miért? - kérdezem és akaratlanul is eszembe jut a kislány a temetésről, aki nővére mellett állva egy plüss cicát szorongatva nézte, ahogy apját örök nyugalomra helyezik. A kép örökre beleégett retinámba. Szemem becsukva fúrom arcomat Mark pólójába, így próbálva menekülni az emlék elől. Nem akarok erre gondolni, nem akarok emlékezni. Csak a kiscica dorombolását akarom hallgatni és Mark összetéveszthetetlen illatát érezni. Csak ennyit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    Kedd Nov. 29, 2016 6:13 pm


Alyse & MarkElég néhány másodpercet töltenem a jelenlétében, máris tudatosul bennem, hogy most nem egyszerű bal lábbal kelésről van szó. Sokkal komolyabb tüneteket produkál annál; már a szemébe nézve is szomorúság és aggodalom fog el. Szinte megkönnyebbülök, mikor az ölembe mászik, hisz ez azt jelenti, hogy nem zárkózik el előlem és talán, jobbik esetben nem áll szándékában titkolózni sem. Védelmezően karolom át és kezdem simogatni a haját úgy, ahogy a Nagy testvérek Nagy könyvében áll.
Épp szóra nyitnám a számat, mikor előáll a kérdésével. Pedig nagyon jól tudja, hogy felesleges próbálkozás, nekem nem lehet ilyen könnyen elterelni a figyelmemet, kiváltképp, ha róla van szó. Egyébként is jobban érdekelnek mások problémái és az, hogyan segíthetnék rajtuk, mint saját magam, Alyse-szel kapcsolatban viszont ennél is súlyosabb a helyzet: nem nyugszom, amíg rá nem jövök, mi okozta a rosszkedvét. Akkor sem, ha emiatt különösen hosszú, minden türelmemet próbára tévő puhatolózás vár rám.
- Louis mondta, hogy venni akar egy kutyát, nekem pedig eszembe jutott, mi lenne, ha... - Vállat vonok. - Szerintem neked is jól jönne egy kiscica, akit babusgathatsz.
A szóhasználatom legalább egy mentális pofonnal ér fel számomra. Babusgatni, mi? Még jó, hogy nem Theának mondtam így.
Köhintek egyet, próbálva rendet teremteni a gondolataim között, de a fáradt agyamnak még az is túlságosan megterhelő, hogy valamire konkrétan ne koncentráljon. Se az üres babakocsira... se másra.
- Elmondod, mi a baj? - kérdezem lágy hangon.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 36


TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    Kedd Nov. 29, 2016 8:30 pm


Alyse & MarkHallgatom Mark nyugodt szívverését és érzem ahogy átragad rám egy bágyadt melankólia. Lágy hangjából kihallom a fáradtságot, ezért felnézek arcára. Azon karmolások látszanak. Tudatalattim megállapítja, hogy ez csak a kismacska lehetett, aki most épp az igazak álmát alussza ölemben, de én csak a fájdalmat látom a vértől még enyhén vörös vágatokban. Kezemmel megérintem a sebhely peremét. Érintésemtől aprót rándul dőre. Öt hosszú karmolás, az egyik hosszabb mint a többi. Kezem azt követi fel, egészen az arccsontjáig. Belenézek a kimerültségtől tompán fénylő szemekbe.    
Nem csak nekem vannak problémáim. Az ő tekintete is álmatlan éjszakákról és fájdalomról mesél annak, aki figyelmesen nézi. Hogy tehetném meg, hogy az én problémáimat is az ő vállára rakom? Hogy kérhetném, hogy segítsen elviselni ezt a terhet, amikor neki is épp elég baja van? Jó ideje nem vagyok része az életének úgy mint rég. Nem tudhatom miről van szó, de szeretem és ez a szeretet épp elég ok, hogy ne mondjak semmit. Hirtelen észbe kapok és elveszem kezem arcáról. Érzem, hogy elpirulok, ezért inkább lenézek ölembe. Mark még mindig vár válaszomra.
- Emlékszel arra a nyárra a hegyekben? Az utolsóra, ami még azelőtt volt... Öt éves voltam, de még ma is vissza tudom idézni azt a rengeteg nevetést. Emlékszel? - Bólintva válaszol. - Lehet, hogy nem tudod, de azon a nyáron egyszer elvesztem az erdőben. Neked valószínűleg nem tűnt fel. Kint játszottunk, és bementél a házba, hogy jégkrémet hozz nekem. Én észrevettem egy sárga pillangót, és követni kezdtem. A nap már lenyugvóban volt. Amikor szem elől tévesztettem az arany jelenést, már a fák között jártam. Kétségbeestem és nagyon megijedtem. Szemembe könnyek gyűltek, de nem mertem felsírni. Az árnyak közt rejtőző szörnyek meghallhatták volna. Soha nem féltem még annyira.- Elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott a szörnyektől való félelmem. Persze egy öt éves kislánytól ez nem volt olyan váratlan. - Az egész nem lehetett több pár percnél, de nekem óráknak tűnt. Aztán meghallottam valamit. Te voltál az. Engem szólítottál. Futni kezdtem a hangod irányába és amikor kiértem az erdőből te ott vártál rám. Úgy mosolyogtál mint mindig, amikor megláttál, de nekem az a mosoly abban a pillanatban az életet jelentette. - Rövid szünetet tartottam és felnézve szemébe folytattam. - Nekem elég, ha itt vagy velem. Elég, ha tudom, hogy élsz, hogy jól vagy, és ha elveszek a sötétben, akkor a nevem szólítasz. Ezért kérlek most ne kérdezz többet. Csak maradjunk így egy kicsit.


A hozzászólást Alyse Cavelier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30, 2016 7:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    Kedd Nov. 29, 2016 9:23 pm


Alyse & MarkOlyan váratlanul ér hozzám, miközben én a gondolataimba mélyedve figyelem őt, hogy akaratlanul is összerezzenek. Nem mintha nem lennék hozzászokva az ehhez hasonló gesztusaihoz...
Rá kell döbbennem, hogy mióta felébredtem a kómából, felszínes lettem. Annak idején bármi bántott is, mindig tudtam annyi örömöt meríteni a jelenből, az emlékeimből, vagy csupán egy napsütésből, hogy őszintén mosolyogjak rá bárkire is. Meg tudtam állni egy ütésnél, ha verekedésbe keveredtem, sosem hagytam, hogy elragadjon az érzelmeim sötét oldala, mostanra viszont, úgy tűnik, más sem képes erre; mintha nap mint nap egyre lejjebb találnék önmagamra. Vagy inkább arra, ami belőlem maradt.
Egy múltbéli alakot utánoztam anélkül, hogy egyáltalán észrevettem volna, és közben mindenáron afelé tartottam, hogy mindenkit ellökjek magam mellől. Tettetett megszokással viccelődtem Louissal, minden második mondatomba egy sértést sűrítve, tettetett megszokásból csókoltam meg Altheát, az egyetlen nőt, aki valaha is számított nekem. Csakhogy ez, minden, ami volt, megszűnt létezni számomra. Ha úgy nézzük, egy részem tényleg koporsóban végezte.
A legfájóbb mégis az, hogy Alyse-hoz, a húgomhoz, akit a világon mindennél jobban szeretek, képes voltam ugyanígy viszonyulni. Hogy már azzal is átlép egy bizonyos határt, ha az ujjai az arcomat súrolják, vagy ha ennyire áthatóan néz a szemembe.
Falakat építettem magam köré. Sosem gondoltam volna, hogy velem, Mark Cavelierrel előfordulhat ilyesmi, legyen bármi is az oka. Hol kezdődött? Ott, ahol remegve, ökölbe szorított kézzel szedtem a lépcsőfokokat, remélve, hogy még életben találom Ritát? Ott, ahol azt hittem, végleg elsötétül előttem a világ, vagy akkor, mikor megláttam azt a szerencsétlen, üres és gazdátlan babakocsit a lakásunkban?

Néhány másodpercre lehunyom a szemeimet, miközben hallgatom őt, és ezúttal valóban, mélyről jövő szeretettel szorítom magamhoz.
- Rendben, Alyse - duruzsolom megnyugtatónak szánt hangon.
Lehet, hogy minden mást elszúrtam, de ő, mi örökké itt leszünk egymásnak, és az én dolgom, hogy megvédjem. Ha ez a kívánsága, (ma) nem faggatom tovább. Annál is inkább, mivel az én zakatoló, önmagát szüntelenül kínzó agyamnak is pihenést jelent ez a pár perc.

Nem tudom, pontosan mennyi idő telik el, csak azt veszem észre, hogy kis híján elindulnak lefelé a szemhéjaim, és ölemben a két kis csomaggal kissé dőlni kezdek előre, oldalra, tudom is én, mi merre van jelenleg. Úgy döntök, megelőzöm a problémát azzal, hogy én magam teljesítem ki: óvatosan hátrébb csúszok, hogy a párnáknak vethessem a hátamat és Alyse, akit láthatóan legyőzött a kimerültsége, kényelesebb pozícióban alhasson a karjaimban.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Alyse és Mark    

Vissza az elejére Go down
 
Alyse és Mark
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: