HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mark&Rita

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Mark&Rita   Szer. Nov. 23, 2016 5:09 pm

Mark & Rita
A gyűlés óta sokkal nehezebb lett minden. Félve megyek az utcákon, attól félve, hogy valamelyik sarkon a rendbe ütközök, félek beszélni az emberekkel és már a munkám se köt le annyira. Megbántam amit tettem? Igen, és ezt őszintén jelentem ki. Amit tettem az megbocsáthatatlan, főkeg amit Lilyvel tettem. Nem szabadot volna így cselekednem.
Egyre többet gondolok Markra. Lily felidézte bennem az emlékeket, és nem tudok előlük menekülni. Mark.. Ha most hallaná az önmagamat való marcangolásom és érzelmi hullámvasutam, biztosan nevetne egyet, és egy ízletes vajsörre meghívva megbeszélnénk a dolgokat. Csak hogy Mark nincs itt.
A bál. Még most is látom lelki szemeim előtt a történteket. Thea Morganre nézek irigykedve, elviszem Markot, csípős megjegyzéseket teszek, el akar menni, megcsókolom. Elrontok mindent.
Markkal se úgy bántam, ahogy kellett volna. Sose gondolok abba bele, hogy amit teszek, azzal másokat bántok meg, úgy vagyok vele, hogy senkinek sincsenek ézései, pont úgy, mint nekem. Csak hogy később rájöttem, nekem is vannak érzéseim.
Ezekkel a gondolatokkal engedem meg a mosogatócsapot, és kezdek bele a munkába. Lassan öblítem le a tányérokat, érzéssel és gyengéden törlöm le őket, majd rakom a helyükre. Használhatnék varázslatot is, de így kikapcsolódom.
Elzárom a vizet, és mintha az illető éppen erre várt volna csöngetnek. Megtörlöm a kezeim és valami mosoly félét magamra erőltetve nyitok ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Szomb. Nov. 26, 2016 10:53 am


Rita & MarkNem sokon múlott, hogy kirúgjanak a bálon való kivételes részvételem miatt - hálás egy bagázs -, így már nem csak azért jut nekem a papírmunka java része, mert egyszer életben mertem maradni, hanem micsoda pofátlanság, másodjára sem óhajtottam kinyíratni magamat! Én viszont ezekkel a körülményekkel is megbékélek, ha cserébe, túlórában az igazi munkámmal foglalkozhatok, a kevés, megmaradt szabadidőmben pedig láthatom Thea alakuló mosolyát, illetve a Rend tagjait, épségben. Ha valaki néhány éve azt mondta volna nekem, hogy Mark Cavelier a munkájába fog temetkezni, biztosan kiröhögtem volna. Most? Nem is lenne erőm máshoz. Főként nem Louishoz.
Talán egy hete, de talán megvan egy hónapja is, hogy beszéltem Lilyvel (a kórházi látogatásomat leszámítva), azonban mindeddig nem tudtam sort keríteni Rita meglepetésére. Gondoltam, megünnepelhetnénk együtt a halloweent... Ami késik, nem múlik. Így történt, hogy majd' egy hónappal a szeretett ünnepet követően, a világ legszuperebb jelmezben fekszem rá kicsit a csengőre. Fülig érő mosollyal pislogok rá, mikor ajtót nyit, na nem mintha látna belőle bármit is.
- Csokit vagy csalunk! - libbentem az orra alá a vödrömet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Vas. Nov. 27, 2016 3:18 pm

Mark & Rita
Nem éppen arra számítottam, amit kaptam. Abban reménykedtem, hogy Lily csöngetett, és egy öleléssel megbocsátunk egymásnak, vagy Emmeline lép be az ajtón, és egy hosszas kávézgatás közepette megbeszéljük a dolgokat, vagy még azt is el tudom képzelni, hogy James szándékozik meglepni. Na jó ez kicsit már túlzás. Ezek helyett teljesen mást üdvözölhettem az ajtóban. Mark Caveliert.
Amilyen gyorsan történik minden, olyan hamar reagálok én is. A szellem jelmez kissé megrémít, de a hangtól, ami hozzá járult, felállt a szőr a hátamon. Nem tudom elképzelni, hogy tényleg megtörténik. Ez a valóság vagy csak képzelődöm? Hányszor játszottam el a gondolattal, hog Mark hirtelen feltámad, hogy később összejövünk, összeházasodunk és családot alapítunk. És most meg mind megtörténik. Örülnöm kéne neki. De inkább megrémiszt.
A fejemhez kapok, pislogok, próbálom elzavarni a fejemből, ez már túl sok, de szembesülnöm kell a tudattal, hogy bizony húsig-vérig, teljes egészében, tényleg Mark áll előttem.
A nyakába ugrom, és elsírom magam, szaggatottan veszem a levegőt. Ha eltol magától, amit remélek nem tesz meg, akkor beinvitálom a házba, ha viszont viszonozza az ölelést, akkor így reagálok.
- Mark, ezt hogy? T-Te halott vagy! Ez nem történhet meg! Ez-ez nem így működik, hogy egyszer csak az ajtómon kopogsz. Jajj Mark, annyira örülök neked! - hirtelen hangulatváltozásaimat tapasztalhatta meg a váratlan vendég.
A házba invitálom, elnézést kérek a "rendetlenségért", és leültettem a kanapéba, lerakok a dohányzóasztalra egy tálca kis finomságot, és innivalót, majd leülök vele szembe.
- Mark, magyarázatot kérek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Kedd Nov. 29, 2016 8:04 am


Rita & MarkMeglep, hogy Rita könnyekben tör ki, de nem annyira, hoy lefagyjak. Eldobom szegény, üres vödröt és magamhoz ölelem a szöszit, készítve a megnyugtatós szövegeimet, amik sosem válnak be. Belekezdeni viszont nincs alkalmam, ugyanis megelőz. Hát, ezek sem váltak be eddig, szinte unottan sóhajtok fel.
- Ahhoz képest, hogy boszorkányok vagytok, elég szűkös fantáziátok van, nem? - kérdezem fejcsóválva, miközben hátralépek és elengedem őt.
Én és a vödröm kézenfogva sétálunk be Rita lakásába, hogy aztán kíváncsian forgolódva nézzünk körbe a kanapé terhelése helyett - ugyanis csak addig foglalok helyet, amíg Skeeter ki nem megy a konyhába. Mire visszatér, a fehér, kilyukasztott lepedő már a cukrok és csokoládék helyén pihen, én pedig teljes, délceg szépségemmel mászkálok ide-oda.
- Magyarázatot? - vonom fel a szemöldökömet. - Mint látod, feltámadtam poraimból. Inkább te mesélj, biztos vagyok benne, hogy van ennél érdekesebb sztorid számomra. Hogy vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Hétf. Dec. 05, 2016 5:19 pm

Mark & Rita
A konyhába sietek, és néhány pálcasuhintás kíséretében már édességekkel és rágcsálnivalókkal megtöltött tálakkal tudom szolgálni a vendéget. Teát öntök két csészébe, és mielőtt vissza mennék a nappaliba, fordulok egyet-kettőt a tükörben és egy rakoncátlanul szemembe lógó tincsemet a fülem mögé söpröm. Lebegtető varázsigével emelem fel a dolgokat, és úgy lépek be a helyiségbe.
Merlin szakállára, Mark még a halálból visszatérve is nagyon jóképű! Nem bámulva meg stírölöm beharapdált szájjal ahogy mászkál ide-oda, és nagyon nagy lemondással törődök vele.
- Azért feltámadhattál volna korábban is. De áruld el nekem hogyan? Hogyan tudsz halál nyugodtan járkálgatni, és hogyan tudod élni az életed. Mark, te halott voltál. - szidom le.
Hogy érti azt, hogy én jobb sztorikkal tudnék szolgálni? Hát tudod, éppenséggel felpofoztam Lilyt, összevesztem a renddel, és a hőn áhított munkám se köt le, ja, és azt hozzá tenném, hogy minden este álomba sírom magam miattad. De amúgy semmi különös jól vagyok.
- Megvagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Szer. Dec. 07, 2016 6:35 pm


Rita & MarkAmint a tea illata alattomosan az orromhoz sündörög és megpillantom a rengeteg finomságot, végre eszembe jut helyet foglalni ahelyett, hogy össze-vissza cikáznék a szobában.
- Kómában voltam, kedves Ritus - javítom ki széles mosollyal az arcomon, miközben összefogdosom a süteményeit. - Amíg te pofozkodtál. - Nincs semminemű szemrehányás a hangomban, azt hiszem, azzal még várhatok. Sokkal inkább kíváncsian sandítok felé, miközben megengedek magamnak egy kortyot a teából. Ahhh, de jól esik a kinti hideg után!
- Akkora baj, hogy felébredtem? - kérdezek vissza sértetten, lebiggyesztett szájjal.
Majd egyik pillanatról a másikra válik kétkedővé az arcom a szűkszavú válasz hallatán. Még, hogy megvan?
- Tudod kinek handabandázz. - Vagy hanta? Mindegy. - Hogy vagy, úgy igazából? Tudom, megviselt a halálom - teszem hozzá drámai hangon, felszegett állal, és hogy ott legyen a hab a tortán, végighúzom a kezemet a hajamon. Miinnnndenkit megviselt.
- Remélem, kellőképp kihasználod a megmentett életedet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Szer. Dec. 28, 2016 11:30 am

Mark & Rita
Örülök Mark visszatérésének, természetesen, ennyivel tartozom neki. A kómájára összehúzom a számat, magamban átkozom el Mark szüleit, és bánom,hogy most nem mocskolom be őket, mert a fiuk halálát megjátszották. Hazudtak nekem, és nekem senki se hazudhat.
Éppen a csészéből kortyolom a teát, mikor Mark megemlíti a pofozkodásom. Kiköpöm azt, ami rögtön a konyhaköpenyemen landol. Feláztatom szalvétával, és így nem nézek ki teljesen úgy, mint aki maga alá piszkított.
- Ho-ho-honnan tudod? Lily mond-ta? Ő mondta ugye? Ugye?! - nem ordítok, de lehet hallani a hangomban, hogy felment bennem a pumpa, ugyanis kissé rossz néven veszem azt, hogy a drágalátos Lily Potter úgy köszönti a halálból visszatért elméletileges barátját, hogy rólam panaszkodik. Bárcsak ott a szalonban eltörtem volna a nyakát!
Mi az, hogy megviselt?! Tudja ő, hogy miken mentem keresztül?! És az alatt mit ért, hogy kihasználom a megmentett életem?!
Mark, én nagyon nagyot hibáztam, tudom. De az a vörös cafka a szájára vette a te nevedet és halálodat, és nem maradhatott büntetlenül. Nem beszélhet rólad senki se így! - mondom könnyes szemekkel a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Pént. Jan. 06, 2017 8:51 pm


Rita & MarkElégedetten majszolom a süteményeket, amiket Rita a kezemre adott, viszont még eközben sem kerüli el a figyelmemet az a csúúúf pillantás. Hát még, ami utána jön - szó szerint. Annyi időm sincs, hogy fedezékbe húzódjak, szerencsére azonban nem bizonyul szükségesnek, ugyanis saját magát ágyúzza le a teával.
- Ez már tényleg háború - jegyzem meg túljátszott elképedéssel, majd elvigyorodva kortyolok egyet a saját, ép teámból. Legalábbis remélem, hogy abba nem jutott semmi.
- Lényegtelen, ki mondta el nekem - legyintek könnyedén. - Az ilyen szaftos kis balhékat még a házimanók is tovább sugdossák egymás fülébe... Szóval? Elmondod, mi történt? - pillantok rá ezúttal komolyan, őszinte érdeklődéssel a hangomban. Mikor Lily elmesélte, mi történt, hihetetlenül dühös lettem, azóta viszont csillapodtak annyira az indulataim, hogy legalább végighallgassam a körülményeket az ő szemszögéből is, mielőtt nekirontanék. Tudom, hogy mennyi mindenen kellett keresztülmennie, attól függetlenül, hogy ő teremtette-e magának a problémák nagy részét, vagy sem. Megértem, hogy nehéz lehetett végigülnie minden egyes gyűlést annak tudatában, hogy mindannyian fújnak rá; egyszerre küzdeni a megfelelési kényszerrel és a haraggal, a megvetésükkel és a saját megvetésével irántuk. Nélkülem már nem maradt köztük egyetlen villámhárító sem. Persze, könnyen lehet, hogy azóta változott a helyzet. Nem tudok semmi konkrétumot, ezért is örülnék neki, ha beavatna. Egyáltalán hogy került a Rendbe? Mikor "éltem", még csak nem is tudott róla.
- Rita, nyugodj meg. Én egyáltalán nem erre értettem azt, amit az imént mondtam - válaszolom higgadtan, majd kissé előrehajolva letörlöm a könnyeit.
- Nem arra, ami köztetek történt, hanem általánosan. Nem volt ebben semmi irónia: remélem, a lehetőségekhez mérten jól érezted magad az elmúlt hónapokban és lazítottál is az újság mellett.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Csüt. Feb. 02, 2017 8:20 pm

Mark & Rita
Még mindig teljesen megvagyok lepődve, hogy Mark él és, hogy egyáltalán eszébe jutottam és meglátogatott, hisz nem volt kötelessége. A végzős bálon történteket biztosan nem felejtette el, de ha igen, akkor hálát adok Merlinnek, mert én viszont nagyon is emlékszek rá, természetesen rémálomként. Az egyik, amelyik a legtöbbször kísért az az, hogy mikor megcsókolom Markot, abban a pillanatban egy gyilkos átok találja el és a rogy a földre. Ahogy ez eszembe jut kiráz a hideg.
A teával való esetemet Mark viccesen reagálja le, amire egy mosolyt azért megengedek magamnak. Egyszer Mark, még hatodik évben, mikor közelebb kerültünk egymáshoz, azt mondta, hogy többet kéne mosolyognom, mert úgy szebb vagyok. Ez az egyetlen olyan emlékem, amire boldogan gondolok vissza.
A mosolyom azonnal lehervad, mikor Mark tovább kérdezősködik a gyűlésről. Abban reménykedem, hogy legyünk hamar túl ezen, de ez nem fog megtörténni, mert eléggé megbeszélnivaló dolog ez.
Nagyot nyelek, és csak azután kezdem el az "élménybeszámolómat."
- Úgy volt, hogy egyszer, már nem tudom hogyan, tudomásomra jutott, hogy Dumbledore szervezkedni kezdett Voldemort ellen és néhány hét múlva egy látogatás kíséretében bekerültem. Hihetetlen, de az öreg meglátott bennem valamit. Valamit, ami miatt értékes lehetek a Rend számára. Mindig elmentem a gyűlésekre, és végig hallgattam mindent, de éreztem a megvetésüket, hogy nem is számítok nagyon,csak egy teher vagyok, amit Dumbledore aggasztott rájuk. Ennek ellenére, mint mondtam, mindenhol jelen voltam. - itt megállok és próbálom a beszédem közt felgyűlt indulatomat legyőzni, ami valahogy sikerül is. - Az utolsó gyűlésen sokkal.. sokkal furábban viselkedtem. Hasznosítani akartam magam és csak jött az ötlet, hogy talán azzal, hogy a nem jelenlévőknek elküldöm a gyűlésen megbeszélteket, úgy valahogy segíthetek. De ez nem éppen így volt, és amikor már mindenki szólt, akkor se raktam le a pennám. Annyira akartam, hogy megtudják, hogy én is érek valamit, én is vagyok valaki. De ezt Lily Potter megakadályozta a maga módján. Annyira dühös lettem, hogy felpofoztam, amit meg is bántam. Utána meg minden olyan.. gyorsan történt. Fenwick az utamat gátolta el, Potter meg a földre taszított. Szavazásra bocsájtották a Rendben való maradásom, de bármi is legyen a döntés, tudom, hogy egyenes az utam a távozáshoz.
Annyira jó érzés végre ezt valakinek elmondani. Már hetek óta magamban tartottam mindent, a haragom és a bánatom, nem tudtam senkivel se megbeszélni semmit se, bár nem is akad olyan, akivel beszélnék. De most itt volt rá az alkalmam, és meg is eredt rendesen a nyelvem.
- Ami azt illeti egy cseppet se. A munka se köt le, pedig minden erőmmel próbálom lekötni vele a figyelmem, de egyszerűen nem megy. Az egyetlen jó dolog, ami az elmúlt hónapokban történt velem, hogy itt vagy. - válaszolom.
Őszinte vagyok Markkal, miért ne lennék vele őszinte? Ennyivel tartozom neki.
- Na de! Hogy van mostanában a mi Csipkerózsikánk? Mi történt veled, amióta visszatértél? - teszem fel a kérdéseim, talán kicsit túl jó kedvűen. - Morgan? - nagyon nagy erőmbe telik, hogy kimondjam ezt a nevet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Vas. Feb. 05, 2017 11:33 am


Rita & MarkRita szájából egészen máshogy hangzanak a történtek, és ha akarnám sem tudnám rávenni magamat, hogy tovább haragudjak rá. Az a fránya jó szívem! Egyszer már visszaélt a bizalmammal és ha most mellé állok, azzal egyenes utat engedek a második alkalomhoz. Mégis... Úgy tűnik, Dumbledore kivételével én vagyok az egyetlen, aki olyannak látja Ritát, amilyen valójában. Hogy hagyhatnám cserben?
- Talán jobb is így, Rita. Addig vagy a legnagyobb biztonságban, amíg nem foglalsz állást. Abból ítélve, ahogy elmondtad nekem ezt az egészet, te is hibának tekinted, amit tettél, egyértelműen az is, viszont ezen túl... - Mélyen, szaggatottan sóhajtok fel. - Minden az egységen alapul. Csak úgy lehetsz igazán részese és segítője a Rendnek, ha nem csak te, hanem mindannyian belátják ezt. Ha csak egy ember nem ért egyet a tagságoddal, az is okoz némi gondot, viszont ebben az esetben... - Nem szokásom ezt a szót használni, de lehetetlen. Fogalmam sincs, Dumbledore miért döntött mégis úgy, hogy kockáztat, hisz egyértelmű volt, hogy előbb vagy utóbb elharapódzik a helyzet. Talán csak azzal nem volt tisztában, mennyire.
- Őszintén sajnálom, hogy így alakult. - Ezúttal egyenesen a szemébe nézek. Nem jó érzés így látni. Végre kapott egy esélyt arra, hogy valaminek a részese legyen, mégis ugyanúgy végződött, ahogyan mindig: magánnyal és csalódottsággal. Miért ilyen vakok az emberek? Miért nem látják, hogy egy kis kedvességért, egy kis jóért cserébe képes lenne megváltozni?
Mert nincs így.
Lesütöm a tekintetemet, ahogy újra eszembe jut a végzős bál estéje. Be kéne látnom, hogy Rita egyszerűen ilyen. Nem segíthetek olyasvalakin, aki nem engedi, márpedig ő - még ha nem is tudatosul benne - sosem hagyta ezt. Könnyebb volt falakat húznia maga köré, könnyebb volt utálni és megvetni mindenki mást, kizárva a próbálkozásaimat és a változásokat, amik bekövetkezhettek volna. Ahogyan nekem is hazudott ahelyett, hogy bevallotta volna az érzéseit, az egész életét hazugságokkal és tévhitekkel éli le. Mikor veszi már észre, hogy sosem lesz így boldog?
- Nem sok minden - vonok vállat. A húgomat nyomasztja valami, a főnököm nem lát szívesen, Louis hátba szúrt, mert Thea elvetélt... Végül is tényleg nem történt semmi újdonság. - Nem vagyok talpon olyan régóta, mint hiszed. Bár tény, hogy több, mint egy hét telt el lábadozással... - Ami tulajdonképpen még mindig érvényben lenne, de azután, hogy megtudtam, mi történt Altheával, lehetetlen visszazsuppolnom magam. - Bevallom, kivételesen, életemben először én sem vagyok csúcsformában. - De a terelés még mindig nagy erősségem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 27


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Csüt. Márc. 30, 2017 5:41 pm

Mark & Rita
Teljesen begolyóztam a magányosan eltöltött hónapok és évek alatt. Nem tudom mi ütött belém, de minden olyan.. másabb. Nem vagyok már a régi Rita - bár sose ne lettem volna - sokkal inkább egy új Rita van alakulóban. Csak az új Rita megkapta régi Rita sebeit, amelyek sose fognak begyógyulni, csak is egy ember tudja őket összevarrni. Mark Cavelier.
Nincsen rajta kívül egy barátom se, Emmeline se mondható annak, csak segítettem rajta - új Rita legelső jó tette - ami talán közelebb hozott minket, de még nem vagyunk barátok.
Lehetetlen.
Még így is simán tudom azt, amit Mark nem mer kimondani. Az, hogy engem így elfognak fogadni a Rendben, az lehetetlen. Nem is tudom, hogy Dumbledore miért nem hajított ki, mikor jelentkeztem.
- Nincs ezen semmit sajnálnod. - szegezem tekintetem Markra, és őszintén válaszolok. Nem kérek már senki sajnálatából. Soha többet.
Úgy érzem mintha a régi Rita még mindig a részem lenne. Ennek nem örülök, ideje lenne a változásra, de teljesen sose fogok tudni megváltozni. Majd talán egyszer.
- Az nem a legjobb dolog. - húzom el a szám az egy hetes lábadozásának témájára.
Érzem, hogy Mark titokol előlem valamit. Mark élete sose volt olyan mint az enyém, sose volt unalmas, mindig történt vele valami. Nem teszik nekem ez, de nem szólok érte. Mark nem tartozik nekem ennyivel.
- Hogy-hogy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   Pént. Ápr. 07, 2017 10:17 pm
Mark & Rita
- Mindenkinek járna egy valódi esély - felelem egyszerűen. Igenis sajnálom, hogy ő mégsem kaphatta meg, de valahol megvan az oka annak, hogy így alakult, ezt neki is el kell ismernie.
- Hát nem - mosolygok rá. - Történt egy-két dolog, amíg... mondjuk úgy, távol voltam. Azt hiszem, semmi sem lesz már ugyanolyan. - Fogalmazhattam volna ennél homályosabban? Nem, nem hinném.
Kiiszom az utolsó korty teámat is.
- Most viszont mennem kell, biztosan neked is dolgod van. - Végül is hívatlanul törtem rá; nem hinném, hogy nincsenek tervei a nap hátralevő részére. - Köszönöm, hogy... - Megrázom a fejemet, mintegy arrébb tessékelve az érzelgős dumákat, majd közelebb lépek hozzá és fél karral átölelem, ha már felállt a fotelből. - Mindent. Jó volt látni téged. Esetleg összefuthatnánk még a héten, nem? - kérdezem kisfiús vigyorral az arcomon, miközben elindulok az ajtó felé. Olyan kis fancsali, valakinek muszáj feldobnia. - Üzenj bármikor, ha szükséged van rám.


edit by


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mark&Rita   

Vissza az elejére Go down
 
Mark&Rita
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: