HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergők



Ki kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 fő



Reggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Frank & Emmeline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Frank & Emmeline   Vas. Nov. 20, 2016 9:01 pm



Frank & Emmeline





Nem mondhatnám, hogy meglepett, hogy hosszú hónapok után Dumbledore irodája előtt futottam össze először Frankkel. Eddig kézenfekvőnek tűnt, hogy minden ehhez hasonló alkalommal találkozok a rendtagok egyikével, de tessék: most, hogy abbahagytam a tanítást, folytatom tovább a jó szokásomat, mintha maga a kastély igazítaná úgy minden egyes rezdülését, hogy segítse a köztünk lévő kommunikációt. Ha aznap nem jött volna velem szembe Gideon a folyosón, talán a mai napig nem sikerült volna tisztáznunk a történteket. Gyermeteg ábránd lenne hát, hogy itt minden ennyivel könnyebb? Ami engem illet, sosem hittem a véletlenekben.
Miután mindketten beszéltünk Dumbledore-ral, szinte kimondatlan megegyezés alapján vesszük az irányt Roxmorts felé, azon belül is a Szárnyas Vadkan falai közé, az én javaslatomra. Ha már fel kellett függesztenem a kémkedési tevékenységeimet a vőlegényemnek köszönhetően, legalább ezzel had kárpótoljam magam; ki tudja, milyen információkat csíphetünk el, az időnként megforduló kétes alakokról nem is beszélve. Sok halálfaló nem érintkezhet máshol a diák rokonaival.
Amint megtaláltuk a tökéletes helyet, kényelembe helyezem magam és kávét rendelek - a szokásosat. Mikor kamasz voltam, mindig is arra vártam, hogy elsüssem ezt a menő utalást, és lám, mostanra majdhogynem fel sem tűnik... de valljuk be, azért jobban érzem magamat tőle.
- Beszéltél Alice-szal? - kérdezem óvatosan, erről pedig nem is tanúskodhat más, minthogy egészen eddig nem hoztam fel. Sokat beszéltünk az utóbbi években, többet, mint magával a barátnőmmel, jóllehet ez manapság (sajnos) nem mérvadó. Tudom, mennyire és milyen sokáig megviselte az, ami köztük történt.



Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 14


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Vas. Nov. 20, 2016 10:48 pm






Emmeline & Frank 


Elkezdtem dolgozni, egy nyomkövető bájitalon és még megakartam pár fontos dolgot beszélni Albusszal, furcsa őt így szólítani, de el várja már tőlem, hisz felnőtt férfi vagyok és még házas is, hogy tegezem.
Sok mindenről beszéltem vele. Tudjuk ki nyomát és hol létét feltárjuk éppen Alastorral és annak egy kis rövid beszámolóját mondtam el. A feleségem kiakadna, ha azt tudná, hogy a nagybátyával együtt ilyen veszélyes játékot játszunk, hogy már a tűznek a belsejében égünk, míg ő a világ más tájain kapta el sorra a Tudjuk kihez hasonló veszélyes bűnözőket. De amíg ő nem ismeri ki magát olyan jól az angol játszmában, addig nem fog beszállni ezt tudom róla.
Megfontolt egy nőm van, tudom. Albus, pedig szeretné maga mellett látni őt is.
Emmeline is ott volt,  mikor a kezembe nyomot Albus  egy papírt amin egy lakcím volt. Nem esett le rögtön, hogy mi az.  A nász ajándékunk volt. A védett ház, ahol élhetünk Alice-szel békében, aminek titok gazdája Albus Dumbledore lett.  Csak remélni tudtam, hogy majd tetszeni fog neki és nem fogja visszautasítani.
Miután mindketten végeztünk Emmel. Alig vártam, hogy valahol kipihenjem ezt a hosszú napot egy finom ital mellett.
Az ötlet gazdája, hogy Aberforthhoz a Szárnyas Vadkanba ültünk be az Em volt.
Megrendeltem a csapolt korsó söröm, amit másodpercek alatt az asztalon volt, a kávéval ellentétben, amit fiatal nő rendelt
Elkezdtem inni a sörömet, mikor meg kérdezte hát, kíméletlenül Vance, hogy beszéltem-e vele.  Hirtelen jött a kérdés és a reagálásom is ilyen hirtelen jött.
Félrenyeltem és egyet prüszköltem is.  Kicsivel később, mikor úgy éreztem nem fogok itt meghalni.
Megráztam a fejem.
- Nem beszéltem vele, de ha az  számít, hogy köszöntem neki és visszaköszönt, akkor igen. - Nem nézek rá Emre inkább a  korsómat nézem és próbálom a legigazabbul előadni, az egészet, mert a munkahelyen ennyi történik majdhogynem mindig, csak köszönünk egymásnak. Azon kívül ritkán összefutunk egy tíz percre, mióta haza jött, ezt engedhetjük meg magunknak, a nem feltűnő tíz perceket.
-Te beszéltél vele? - dobom vissza a kérdést. Most csak hárítok, ezt tehetem, mert nem akarok egy hatalmas hazugság lavinát elindítani.  Emmeline Vance, pedig van olyan okos, hogy rájöjjön, hogy nem mondok igazat, szóval inkább hagyom, hogy ő beszéljen mit tud a feleségemről.


Remélem belejövök (:







Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Hétf. Nov. 21, 2016 7:26 pm



Frank & Emmeline





Első körben fedezékbe vonulok egy szalvéta mögé, mikor úgy dönt, szökőkúttá avanzsálja magát - igen, szeretek túlozni -, majd kissé aggódva pillantok ki mögüle, hogy életben van-e. Persze, ő egy auror. Mit neki egy félrement korty?
- Szóval nem beszéltetek.
Résnyire szűkített szemekkel figyelem őt, ahogy a korsóját figyeli, a korsója pedig szinte kérdően sandít felém, mert itt valami nincs rendjén.
- Mondták már, hogy borzalmasan hazudsz?
Szinte vidáman kérdezek vissza, és ennyiben is hagyom a dolgot: ha magától nem árulja el, miről van szó, nem fogok faggatózni. Egyenlőre. Mégiscsak a kettejük dolga.
- Kevesebbet, mint szerettem volna - felelem egy pillanatra félretéve minden gyanakvásomat. - Nem tudom, sikerülhet-e valaha is bepótolnunk az elmúlt éveket. Sőt, azt sem tudom, ő szeretné-e helyrehozni a barátságunkat, hisz mindig is meggyőződése volt, hogy aurornak lenni magányos dolog.
Én csak azt látom, hogy Lilynek és Jamesnek ennek ellenére is sikerül együtt és másokkal lenniük, ahogyan Longbottomnak sem kellett olyan messzire elmennie azért, hogy egyáltalán kitanulja a szakmát. Tény, hogy több aggodalommal jár, ha van kit féltsenek, de a jelenlegi állás szerint nincs olyan helyzet, amire ez ne lenne igaz. Példának okáért itt van mindjárt a sajátom.
- Frank, van valami, amit még nem mondtam.
Egyre szélesedő mosollyal nézek rá, majd le a kezemre, a jegygyűrűmre. Képtelen vagyok megunni az áradozást.



Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 14


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Kedd Nov. 22, 2016 8:19 pm






Emmeline & Frank 


Semmit sem tudtam igazából mondani.
- Nem soha sem. - Viccelem el az egészet, majd komolyabbra veszem a dolgot és a szemeibe nézek. - Talán neked, nem tudok hazudni, mert a barátom vagy. Alice, hát ő Alice. Tudod, milyen egy élet sem lenne elég, hogy megértsem őt. Nem sokat tudtam vele beszélni, és kettesbe meg alig tudtam vele lenni, mert mindig vannak körülöttünk. - mondom halkan és majd egy mély levegő vétel után újra folytatom - Sosem fogom azt megbocsátani, hogy itt hagyott minket.- folyamatosan halkulok  és a korsómba lévő sört bámulom. -Pedig úgy gondoltam, ha visszatér más lesz, folytathatjuk ott, ahol abba hagytuk hat éve..
Talán Oscar díjat érdemeltem volna ezért az alakításért.
Emmeline tudta, hogy, mikor Alice szakított velem hetedikben nyár elején. Én mást terveztem megakartam, megkérni a kezét azon a csodás napom. Akkor kiakadtam rá teljesen, hisz egész júniusban erre készültem. Nem láttam őt, csak leveleztem vele minden olyan jól alakult, de ő volt az, aki máskép látta a dolgokat.
-Pff. - egy kissé megrázom a fejemet. - Alice, paranoiás olyan, mint Alastor. - mondom kissé Alicet kielemezve és magam részéről rosszul esően. Hisz szeretem őt. Nem tudom, miként kellene másképp reagálnom, hogy ne vegyen semmit se észre Em. - és az elvesztegett éveket sosem fogod bepótolni, én se fogom.
Rápillantok.
- Hallgatlak. - Hátradölök a széken és nézem érdeklődve Emet, mit akar elárulni. Mi az a mosoly az arcán? Mi az? A kezén... A gyűrű
Széles vigyor kerül az arcomra. Hát megtörtént.


(:







v
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Szer. Nov. 23, 2016 8:08 am



Frank & Emmeline





Nem értem, mi oka lenne rá, hogy hazudjon nekem, ha néhány elvétett beszélgetésről van szó, ami a közös múltjukat tekintve számomra érthető. Azt sem hiszem, hogy más többet gondolna bele, hisz évfolyamtársak voltak, akár kamasz szerelemre is fogható, ami köztük volt (bár aki ismerte őket akkoriban, tudja, ennél komolyabb volt a kapcsolatuk), most pedig mindketten felnőttek - naná, hogy érdeklődnek egymás iránt. Engem is érdekelnének azok az idióták, az a kettő, akikkel annak idején felvezettem és levezettem Gidet, mire rájöttem, nincs szükségem kapcsolatra. Most pedig ott pihen az ujjamon a gyűrű, fél évvel azután, hogy visszakaptam őt.
Az ajkamba harapok, hogy elfojtsak egy szerelmes és túlontúl árulkodó mosolyt, mielőtt visszafordítanám Frankre a figyelmemet. Természetesen mindent hallottam, és meg kell hogy mondjam: nem-tetszik. Lehet, hogy meggyőzően adja elő a csalódott Longbottomot, de az iménti reakciója nem győz meg. Nem áll szándékomban tovább firtatni a dolgot, viszont elraktározom magamban az információt, hogy legközelebb puhatolózhassak Alice-nál.
- Ne aggódj, Frank, majd ha nyugdíjasok lesztek - jegyzem meg viccelődve. Bár ki tudja, talán Alice akkor is tovább él majd az aurori hivatásának, csak másképpen, a háttérben maradva.
- Szerintem csak arról van szó, hogy alábecsüli magát. Azt hiszi, nem olyan erős, hogy elviselje, hogy valaki... - Jelentőségteljesen pillantok rá. - miatta kerüljön veszélybe.
Ami engem illet, régóta elengedtem már a haragomat és Longbottomot sem úgy ismerem, mint aki hat éven át képes lenne táplálni a sajátját. Ez az, amiért még inkább gyanús a viselkedése.
De lehet, hogy nem is Alice a paranoiás, hanem én. Minden áron kutatok a sorok között, pedig lehet, hogy csupán az üres teret próbálom fejtegetni.
A számhoz emelem a csészét és aprót kortyolok, mielőtt előállnék a nagy hírrel.
- Nem sokára Mrs. Prewett leszek - húzom ki magamat büszkélkedve.
Talán meg sem lepődik rajta. Hat hónappal ezelőtt még szótlanul sétáltunk el egymás mellett, majd olyan messze foglaltunk helyet a gyűlésen, amennyire csak lehetett. Csakhogy miután közös feladatot kaptunk Dumbledore-tól - kerítőnő! -, végül is a többiek szeme láttára minden alkalommal egyre inkább... nyitottak voltunk egymás felé. Persze, Benjin és talán Mollyn kívül azt hiszem senki sem ismeri az előzményeket, így gondolhattak arra, hogy egyszerűen csak összebarátkoztunk. Attól függ, ki mennyire jól olvas az apró jelekből.


bocsi, igyekeztem egyszerre okos, figyelmes és nem-gondolatolvasó lenni:D

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 14


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Pént. Dec. 09, 2016 2:47 pm






Emmeline & Frank 


Talán igaza volt vele kapcsolatban. Most mindenki félt mindenkit. Az országban nincs biztonság. Ezt mindenki tudja. A sötétség mindenkire rászállt. Olyan jó lenne, ha egyszer, igazán boldog lenne. Néha nem is értem, miért nem láttam tőle sosem egy igazán jól megformált patrónust. Álmaim nőjét, hogy fogom boldoggá tenni. Nehéz feladat előtt állok. Hisz hiába vagyok hozzá közel mégis távol vagyok még mindig.
Reméltem ez hamarosan másképp lesz.
-Ja öregekként,- mondom ki lassan majd elcsuklik a hangom és halkan folytatom. - vagy sosem.
- Alábecsüli magát? - felnevetek. - Nem láttad, akkor a munkahelyén még. Nem olyan, akire én emlékszem vagy te. Egy Alastor Moody második verziója lett, talán egy kis kedvességgel. Megváltoztak őt és talán ki is mosták az agyát. - forrongok magamba. Áhítozok érte, hogy vele lehessek. Kevés az együtt töltött idő, amit vele élhetek, de tudom hamarosan változni fog ez, ha meg kapja azt a cetlit, ami félévvel ezelőtt kellett volna meg megkapni, a nászajándékot. El se tudom hinni, hogy összekötöttük az életünket.
Lassan figyelem, a boldog Emmelinet, ahogy büszkén kihúzza magát és kijelenti a dolgot, hogy eljegyezték őt.
- Csak nem Fabian kötötte be a fejedet? - mondom elviccelődve, hisz róla tudni lehet, hogy nem éppen a női kapcsolatokba ura. Majd komolyra fordítom a szót úgy folytatom. - Gratulálok nektek add át Gideonnak is. És mikorra tervezitek azt a hamarosant?
Érdeklődöm Emtől. Vigyorgok rá és ujjongva mondanám el mindenkinek, de ez az idő nem alkalmas erre.
-El se hiszem ezt neked, ha nem látnám a gyűrűt rajtad.- Majd legurítom a torkomon a korsóban lévő söröm maradékát is.
Lassan figyelmes leszek egy távoli asztalnál ülő alakokra, aki összesúgnak. Ez a hely, mióta auror vagyok, rosszabbnak tűnik, mint régebben.
Mégis ide ültünk be, hogy miért azért hogy információkat gyűjtsünk, mindenről, ami sötétnek tűnik. Em szemeiben láttam, hogy boldog és nagyon örültem, hogy megtalálta azt, akivel leakarja élni az életét. Én is boldog voltam és csak mosolyogni tudtam, a boldog Vance-szel együtt.


bocsánat, hogy megváratalak







Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   Szomb. Dec. 10, 2016 5:07 pm



Frank & Emmeline





Legszívesebben visszaszívnám, amit mondtam. Egyértelműen mélyebben érinti ez az egész, mint sejtettem, annak ellenére, mennyi idő telt el, mióta véget ért a kapcsolatuk. Talán történt valami azóta is, amiről nem beszéltek nekem? Megpróbálták volna, de nem működött? Nehezen tudnám mással magyarázni a viselkedését; oda van érte, és ez nem az a fajta plátói szerelem, amiről már annyit hallottam Ice utazását követően, viszont tény, hogy ott lakozik benne a reménytelenség.
- Még ő sem lehet makacsabb az érzéseinél - mosolygok rá biztatóan.
Neheztelne?
Tekintetem kutatóan fut végig az arcán újra és újra. Könnyebb lenne Alice agyával gondolkozni, hisz tudom, Longbottomon nem múlik a kapcsolatuk: mindig készen állna rá, hogy visszafogadja. Ami a barátnőmet illeti, sosem volt könnyű eset, ha szerelemről volt szó. Ez a kevés közös vonásunk egyike. Mostanra azonban én sem tudok kiigazodni rajta, vagy inkább nem merek, mert attól tartok, hogy később rá kéne ébrednem a tévedésemre. Arra, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan.
- Nem hinném, hogy ez a változás tartós lenne.
Alice okos lány, rá fog jönni, hogy nem folytathatja ezt a végtelenségig. A munkának szentelni minden idejét és elfelejteni, milyen élni... Csak azt remélem, hogy nem lesz túl késő, mire belátja, rosszul utat választott - olyat, ami egyetlen érző embernek sem való.
Az iménti, borús gondolataim ellenére képtelen vagyok elfojtani a nevetésemet.
- Átadom - válaszolom mosolyogva. - Igazából még nem beszéltünk róla, elég elfoglalt a választás miatt.
Miután kiiszom a cappuccinomat és körbepillantok jut eszembe, hogy egészen megfeledkeztem a környezetünk szemmel tartásáról. Mostantól bepótlom majd az elmulasztott perceket.
- Én sem hinném el - motyogom az orrom alatt. Ha tudná, mi minden történt a hátuk mögött, hogy mennyi mindenen mentünk keresztül és hány év telt el, mire egyáltalán felvállaltuk a kapcsolatunkat...
- Frank, te, mint auror, nem ismersz valami jó módszert az emberek lehallgatására? Azon kívül, hogy hegyezem a fülemet. - Mert ezúttal nem megy túl jól.



tudod, jobb később... c:

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦




TémanyitásTárgy: Re: Frank & Emmeline   

Vissza az elejére Go down
 
Frank & Emmeline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Varázsvilág :: Roxmorts-
Ugrás: