HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mark&Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Mark&Thea   Pént. Nov. 18, 2016 9:15 am


Most először alszom végig az éjszakát. Ujjaim ugyan még mindig görcsösen markolják a régi ágyam lepedőjét, ahol Marknak kellene feküdnie, most pedig csak a hideg tiszta anyag van,a szemeim már nem könnyesek. Egy darabig még bámulom a csillagmintás plafont, régen annyira szerettem az eget kémlelni, nézni a vibráló fényeket, kikutatni, ha fel nem is ismerni a csillagképeket, és az ujjam hegyével követni a repülők kondenzcsíkját. Milyen egyszerű volt minden gyerekként, és mennyi bonyodalom, fájdalom és gyötrelem jut a felnőtteknek! Anya reggelit csinál, tudom, hogy most is a kedvencemmel próbálkozik, áfonyás palacsinta és juharszirup, érzem az illatát felkúszni a lépcsőn, át a küszöb és az ajtó parányi résén, hogy megtöltse az álmos szobát; hálás vagyok neki, amiért ilyen gondoskodó, pedig meg sem érdemlem.
Tudom, hogy nem kellene így látnia, egy robbanni készülő bombaként, de igyekszem nyugalmat erőltetni magamra, még ha ez nehezemre esik is: ennyi kijár anyunak is. Nem emlékszem, első este sírva-hüppögve mit mondhattam neki, de másnak azt mondta, hogy "minden rendbe jön", és anyu valahogy úgy képes ezt a klisét mondani, hogy el is higgyem, és csak bólogattam, mert bízni akartam benne.
Régi kezeslábas pizsamámat vettem magamra, rózsaszín, és egyszarvú mintás, kinyúlt és bolyhos, a bokámig sem ér a szára, az ujjai meg épp a könyökömig, de kényelmes és jó érzés magamra ölteni, mintha még mindig tízéves lennék. A hajam kócos, és nem ártana már lezuhanyoznom, de valahogy nem érdekel, itt senki nem kritizál, senki nem tesz megjegyzéseket, senki nem mondja azt, hogy becsavarodtam. Itt a gyógyír a csokoládé és a puding, nem pedig a bájital és a levendula-égetés. - Mama, ennek nagyon jó illata van. Azt hiszem, most meg bírnék enni legalább egy tucattal!- csicsergem, ahogy leérek a konyhába. Anyu kötényben, pedig kilenc óra sincs, a sötét-fekete haja csinos kontyban, arcán csak néhány ránc. Elönt iránta a szeretet. Valaki kopogtat. Még van időm elcsenni egy darabka palacsintát, mielőtt az ajtóhoz sietnék. Könnyednek tűnnek a lépteim. Talán tényleg jól leszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Pént. Nov. 18, 2016 4:27 pmThea & Mark


Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki rémálomból riadt fel ma reggel - mire rá kellett jönnie, ezúttal valóban megtörtént mindaz, amiről a kapkodó levegővétel és a tenyérbe vájó köröm árulkodik.
Nagy lendülettel ültem fel, szinte rémülten hordozva körbe a pillantásomat a helyiségben. Otthon voltam, a nappali kanapéján. Igen, igen, csak otthon...
- Louis. - A gondolat azonnal elsöpörte minden nyugodtságra irányuló kísérletemet. Kapkodó mozdulatokkal pattantam fel, hogy aztán páros lábbal szedjem a lépcsőfokokat a szobámig. A baglyom fejét balra-jobbra mozgatva figyelt engem, míg a levelet írtam, majd szeretetteljes csípéssel adta a tudtomra, hogy minél hamarabb átadja az üzenetet. Hát létezik édesebb állat?
Egyre szélesedő mosollyal figyelem a távolodó alakját, majd én magam is útnak indulok, egyenlőre fürdeni. Kár, hogy az estély emlékei lemoshatatlan mocsoknak bizonyulnak...

Még akkor is az ártatlan nő sikolya cseng a fülemben, mikor bekopogtatok Morganékhez, ennek ellenére minden idegsejtemmel azon vagyok, hogy mosolyt erőltessek az arcomra. Ezúttal nem tüntetheti el onnan senki és semmi, és azt sem hagyom, hogy Thea kiboruljon. Ma nem.
- Hát jól vagy - sóhajtok fel megkönnyebbülten, amint megpillantom az ajtóban. Szerencsére rajtam is csak egy-két seb és kék folt éktelenkedik, azokban sem vagyok biztos, honnan származnak pontosan. - Szia.
Nem ölelem meg, nem akarok újabb sokkot. Ehelyett a szerelését mérem végig leplezetlenül, féloldalas vigyorral az arcomon.
- Tetszik a pizsid.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Szomb. Nov. 19, 2016 4:49 pmTele szájjal nyitom ki az ajtót, abban a hitben, hogy biztosan a tejesember lesz, vagy a postás, Mark az utolsó, akire most számítok. Nem azért, mert ne vártam volna epedve, hogy megkeressen, hanem mert egyszerűen nem így képzeltem el a találkozásunkat: én nem palacsintával teli pofával állok előtte az egyszarvús pizsamámban, ő pedig nem összetörten mosolyog rám, mintha legalábbis verekedett volna az előző este.
A mugli környéknek sok előnye van: itt nem keres senki, viszont tökéletesen el vagyok vágva a varázslótársadalomtól. Eddig nem is bántam különösebben, de ahogy ránézek Markra és rágom és nyelem az egyre keserűbb falatokat, úgy önt el a bűntudat: nem tudom, mi történt vele, de az biztos, hogy baja esett, ő mégis értem aggódik. Lenyelem az átkozott palacsintát, megtörlöm a számat a kézfejemmel, és közelebb lépek hozzá, már amennyire még lehetséges. - Jól. De te nem!- nézek végig rajta, mintha legalábbis a ruhán keresztül még felfedezhetnék további sebeket. Meg akarom kérdezni, mi történt, de nem teszem. - Szia…- elcsuklik a hangom, de nem sírok. Nem, megfogadtam, nem fogok sírni, történjék bármi is.
- Gyere… gyere be, éppen most készült el anya és… biztosan szívesebben ülnél, mint állnál a hidegben, igaz?- azt hittem egy szó sem fog kijönni a számon, de úgy tűnik megered a nyelvem. A szívem úgy dobog, hogy majdnem kiugrik a helyéből, már a torkomban ugrál. - Mi? Ja ez… ó, hát köszi. - felelem, és próbálok mosolyogni, ha már ő is megteszi ezt a kedvemért. Szégyenlősen kapom le a fejemről a kapucnit, amin ott ágaskodik a plüss-szarv. Elpirulok.- Mark…- ha már ő nem ölel meg, akkor majd én megteszem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Szomb. Nov. 19, 2016 8:42 pmThea & Mark


Azelőtt nevetem el magamat, hogy egyáltalán eszembe jutna ezzel oldani a hangulatot, olyan természetesen és jókedvűen, mintha tényleg őszinte, de legalábbis mélyről jövő lenne.
- Csak a látszat, Thea - kacsintok rá cinkosan.
Szinte érdeklődve vonom fel a szemöldökömet, mikor hadarni kezd, az ölelésére azonban minden kétes mosoly eltűnik az arcomról, hogy egy valódinak adja át a helyét. Szorosan fonom köré a karjaimat, jobb kezemmel a hajába túrva.
- Hiányoztál - suttogom lehajtott fejjel, hogy így is közelebb kerülhessek hozzá.
Egyszerre érzem úgy, hogy örökké így maradnék és hogy minél előbb kibontakoznék a szorításából, amit márpedig legalább olyan erősen viszonozok. Olyan ez, mintha bevallanám, mennyire szükségem van rá. Hogy milyen gyenge vagyok nélküle - pedig ezúttal itt áll előttem.
Így hát nagyot nyelek és hátrébb lépek, újabb mosolyt vetve rá.
- Palacsinta?
Még a gyomrom is megkordul kissé az illatáradatra válaszolva. Amint megfürödtem, indultam is, eszembe se jutott, hogy reggeliznem kéne. Tökéletes páros vagyunk mi, a korgós és az egyszarvú.
- Nem is hallottad, mi történt?
Talán indíthatnék kevésbé borúsabb témával is, de úgy érzem, tudnia kell róla, és hát... Bevallom, jelenleg nem is tudnék másról beszélni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Nov. 20, 2016 5:56 pm


- Oké. Szóval, ha most az öledbe ugranék, nem roskadnál össze fájdalmaktól nyögve?- kérdezem csípőre tett unikornisos egyenruhámban, és csak későn kapok észbe, hogy valójában nem békültünk ki, és mégis úgy tűnik, hogy túlestünk a kötelező körökön. Talán nem kell már erre pocsékolnunk az időnket. Nem volt jó – semmiképpen sem-, de hasznos talán a külön töltött idő, még ha sértett büszkeség, és félreértés is sarkallt minket erre.- Reméltem is.- felelem, lábujjhegyen pipiskedve, hogy kényelmesen felérjem, és beszívjam az illatát. Marja a torkomat a hiánya, azt hiszem, nem is kell szavakba öntenem ahhoz, hogy tudja, én is ugyanúgy érzek.
Ő szakítja meg az ölelést, de most nem kezdek el hisztérikusan válaszokat keresni, tudom, hogy beszélnünk kell, és Mark nem az a fajta, aki szeret várni. Túl akar esni a kínos pillanatokon, hogy aztán rátérjünk… nos, a többire. - Áfonyás. Tudod, megfogja a nyelvet, így ni.- öltöm ki rá a sajátomat, aztán hátat fordítok neki, látatlanban is az ujjai köré kulcsolódnak az enyémek, hogy magam után vonjam. - Nem.- torpanok meg, és úgy pördülök felé, hogy szinte majdnem összeér az orrunk. - Én… tudod, hogy ide semmiféle hír nem ér el, vagy csak későn… és…- nagyot sóhajtok. Zavarodottan és türelmetlenül pödrök egy tincset a fülem mögé. - Mark… gyerünk, mondd már el!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Nov. 20, 2016 6:30 pmThea & Mark


Meglep a közvetlen reakciója - közvetlen? Immáron fizikailag bizonyított tény, hogy a megfelelő szavakat sem találom, úgy viselkedik, mintha az elmúlt egy hónap meg sem történt volna. Bár őszintén szólva már abban sem vagyok biztos, mennyi idő telt el pontosan, mióta legutóbb láttam őt. Annyira könnyű lenne elhinni, hogy valóban csak egy rémálom volt az egész, hogy meg sem történt. Hogy minden rendben.
De ha nem is tudom elhitetni magammal, a látszatát fenntarthatom egy mosollyal. Igen, ez mindig is jól ment.
- Próbáld ki! - Széttárom előtte a karjaimat, mintha komolyan gondolnánk, viszont az sem érne felkészületlenül, ha valóban engedelmeskedne a parancsnak. Azt hiszem, vele kapcsolatban mindig éberen figyel a védelmező ösztönöm.
Kiemelném, hogy az ilyen jóindulatúan ártatlan mesterkedésektől eltekintve is tökéletesen érzem magam, és úgy is vagyok. Muszáj volt kímélnem magam, ha nem így tettem volna, most nem állnék a küszöb előtt. Írhatnák a következő gyászjelentést.
Kinyújtja a nyelvét - túl bátran, ugyanis nem félek tőle, hogy én magam is megízleljem azt a bizonyos áfonyát, újra. Ujjaimmal finoman megemelem az állát, hogy ne zavarjon minket semmiféle szintkülönbség.
Hagyom, hogy magával húzzon, hisz az összekulcsolt ujjaink önmagukban is hallgatásra késztetnek, de nem örökké. Nem tehetek róla, nem vagyok az a csendes típus. Mentségemre szóljon, hősiesen bánok el a hirtelen jött fékezésével és nem lépek- vagy esek rá, pedig igencsak közel állok hozzá, szó szerint.
- Nananana. Előbb kérem a palacsintámat - emelem a mutatóujjamat, és ezúttal én húzom be, egyenesen... az anyjához. Csak egy pillanatig habozok, mielőtt rávigyorognék.
- Mrs. Morgan, ma is csinos, mint mindig.
Nem zavartatom magamat, egyszerűen helyet foglalok valami kényelmes és melegnek tűnő dolgon, mint valami macska, ennél több úgysem kell ezután a fagyos, őszi szél után. Túl sokat voltam már itt ahhoz, hogy zavarba jöjjek, vagy előtörjön belőlem a szégyenlősség.
- Választhatsz, melyik hírrel kezdjem - fordulok vissza Theához. - A nagyonnagyon rosszal, a nagyon rosszal, a kevésbé rosszal, vagy a nem olyan rosszal?
Megérne egy számítást, nem is tudom mennyi hír ár rendelkezésemre, de valami bevezetés kellett.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Nov. 20, 2016 9:23 pm


Volt időm gondolkodni. Nem felejtettem el, hogyan váltunk el egymástól, de ez az egész nem változtatott azon, hogyan érzek iránta. Sosem tudnám nem szeretni őt. Hülyén viselkedtem, ő sem panaszkodhat, de nem engedhetem, hogy azt higgye, könyörögnie kell a bocsánatomért, habár komoly dolgokat vágtunk egymás fejéhez, bízom abban, hogy nem ejtettünk nagyon mély sebeket. Ha ő nem jött volna el ide, én szaladtam volna hozzá, efelől kétségem sincs. - Biztos?- kérdezem meghökkenve, mert nem tudom, most viccel-e, vagy a merészségemet teszi próbára, aztán meghallom anyám csörömpölését a konyhából és úgy döntök, hogy nem ez a megfelelő alkalom arra, hogy egy fiú ölébe ugráljak, még ha az a fiú Mark is.
- Később.- felelem, tekintetemet az ajkára tapasztva, és nem is veszem észre, hogy elfojtok egy sóhajt. Az ígéretem ettől még őszinte, ha félénk is vagyok. Belenevetek a csókba, nem számítottam rá, hogy ilyen könnyedén oldódik a feszültségünk, talán a pizsama tehet róla, talán Mark játékos mosolya, ami ugyan igazinak hat, én mégis ismerem a trükkjeit: engem próbál nyugtatni vele, de csak még idegesebbé tesz.
- Bocs.- szabadkozom, és teszek egy lépést hátra, nem tanácsos ilyen közel lennem hozzá, amikor beszélgetni akar, és egyébként sem tudok józanul gondolkodni, ha az ajkaink majdnem összeérnek. - Hé… itt nem te vagy a főnök…- motyogom, aztán a válla mögül kukucskálok ki anyura. Értetlenül néz ránk, de nem szól egy szót sem, biccent Marknak, és telepakol egy tányért palacsintával. - Nem kell egy pokróc, vagy valami? Hideg van és a ház sem melegedett még fel.- ajánlom fel a segítségemet. - Vagy csinálhatok kakaót.- oké, ez annyira ciki, hogy inkább csak leülök és némán intek anyunak, hogy ha lehet, hagyjon minket magunkra. - Merlinre… nem igazán tudok dönteni… haladjunk így, sorba, de előbb… előbb egyél jó?- anyáskodva húzom magam elé a tányérját és megízesítem, ahogy szereti. Hirtelen elillan belőlem az euforikus érzés, ami elöntött. Azért jött, hogy rossz híreket közöljön? Azt hiszem, túl korai volt az örömöm…


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Nov. 20, 2016 10:12 pmThea & Mark


- Talán nem mered? - kérdezem felvont szemöldökkel, egyre szélesedő mosollyal az arcomon.
Más ötleteim is lennének, de azt hiszem, túl korai lenne megosztanom vele. Főleg most, mikor ebben a pizsiben lifeg előttem, a végén még azt hiszi, a pomponjaira gerjedtem rá. Pedig a szarvára!
Jót mulatok magamban a saját poénomon, őszintén fel sem tűnik, hogy Thea nem azon nevet, amin én, mert hát miért is lenne így. Máshogyan szól a világ rendje.
Angyalian pislogok a jövőbeli anyósomra és hadarom a köszönömöket, meg a mindentökéletesígyThea-kat tele szájjal, engem aztán nem kell félteni és győzködni, kétszer elmondani sem szükséges, farkas éhes vagyok. Miután felébredtem, volt egy időszak - egy hét -, amíg alig tudtam leerőltetni magamba a falatokat, mostanra viszont... Huh. Egy nap alatt (ha nem napi többször) képes lennék felzabálni az elmulasztott, hónapos adagomat. Aztán újra és újra.
És csodás módon ez abban sem akadályoz meg, hogy be ne álljon a szám.
- Bocsi, de jobb, mintha a végére tartogatnám, vagy elhallgatnám. Ez fontos. Nem ezért jöttem, de ha már itt vagyok, akkor vállalom a hírhozó szerepét.
Persze előtte újabb falatokat tömök be és rágok át alaposan, szeretem a hatásszüneteket, még ha azt is kívánja eközben, hogy bár a torkomon akadna az a hír.
- Szóval, voltam a minisztériumi Halloween bálon. Inkognitóban - teszem hozzá gyorsan. - Megfigyelő jelleggel a háttérbe húzódva. Sosem találod ki, ki vett részt a miniszter helyett.
Rág-rág-rág. Még egy kicsit. És most drámai hangsúllyal...
- Voldemort.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 10:13 am
Mutatóujjammal megkocogtatom az államat.- De.- felelem aztán, mert habár félénk vagyok és visszahúzódó, azért Mark mellett ezeket könnyebben vetem le. - Csakhogy anyu talán nem örülne neki.- igaz, ez mentegetőzésnek hangzik, és szeretném a tudtára adni, hogy később kárpótolom, komolyan, de nem tudom, hogyan is kezdhetnék bele, meg aztán, nem hiszem, hogy ez a megfelelő időpont arra, hogy enyelegni kezdjünk. - Mark, milyen régen láttalak, remélem, hogy ez többet nem fordul elő.- mondja anyám, az őszinte, aki még akkor sem fél kimondani azt, ami a szívén van, ha valójában nem igazán kellene beleszólni a mások dolgába, nem árultam el neki semmit… nos, azt hiszem, nem kezelte volna valami jól, ha azzal jövök, hogy a vőlegényem meghalt, aztán mégiscsak feltámadt. Pedig elfogadja, hogy mi vagyok, és mégis… inkább jótékonyan hazudtam neki. Jobb ez így.
Ilyenkor kicsit mindig jobban kezdek el hasonlítani rá, jobban odafigyelek másokra, szinte már mániákusak keresve, hogy is lenne kényelmes, jobb, szebb, figyelmeztetnem kell magamat, hogy Mark nem olyan vendég. - Nem szeretném, ha tovább kímélnétek. Te, vagy Louis, vagy bárki, ami azt illeti. - nézek rá komolyan, nem sértődötten, de éreztetve vele, hogy elegem van már a finomkodásból, a kifogásokból, a hazugságokból. - Azért nyeld le.- mosolygok rá.
Megköszörülöm a torkomat, rögtön az jut eszembe, hú, de jól szórakoztál, míg én vörösre sírtam a szememet, de örülök, hogy volt időd kiöltözni és bulizni menni, de csak azért, mert úgy tűnik, képtelen vagyok osztozkodni rajta, pedig ő egy kicsit mindenkié. Nehéz ez, mert itt van, és mégsem kaptam még vissza teljesen. Hiányzik, hiába ül alig néhány centire tőlem. Fel-alá jár a térdem idegességemben. Utálom, mikor ezt csinálja! Már majdnem vállon csapom, hogy ne húzzon tovább, amikor a név hallatán véletlenül leverem a poharamat az asztal széléről. - Mindenki jól van? Nem… nem esett bajod? Hogyhogy… és...- képtelen vagyok szavakba önteni a gondolataimat. - Oké, Elég ebből. Most azonnal összeszedem a holmimat és hazamegyünk. Nem foglak még egyszer elveszíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 1:13 pm

A homlokom közepéig szalad a szemöldököm - hogy anyuci nem engedi? Lebiggyesztett ajkakkal, halványan bólogatva engedem le a karjaimat, ezzel az érvvel nem lehet vitatkozni. Nem mintha lesekedne.
Elmosolyodom a megjegyzésén, mindig is tiszteltem benne az őszinteségét.
- Én is remélem - válaszolok Theára pillantva.
Innentől kezdve csak és kizárólag rajtunk múlik; nincs több elhallgatás és hazugság a hátunk mögött, teszthalál, vagy igazi. Ebből a helyzetből kell kihoznunk a legtöbbet, mert igenis képesek lennénk rá. Ezért vagyok ma itt.
- Remélem, nem találkoztatok azóta - morgom vissza mellékesen, azt úgy is tudja, hogy tisztában tartom a kéréset, hát itt van a sajátom is.
Hogy lássa, komolyan gondolom, belekezdek. Torokköszörülés és csúnya pillantás a válasz, bár lehet, utóbbit csak hozzáképzeltem: sejtem, mire gondolhat. Pedig nem viccből és mentegetőzésből mondtam, amit. Egy percig sem szórakoztam azon az estén.
És megint jön a csörömpölés. AU!
- Nincs semmi gond, még beszélgettünk is - válaszolom ártatlanul. - Szerintem fel akar szedni engem. És hé, még a végére sem értem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 1:58 pm

Próbálnék replikázni a szemöldökömmel, ami megy is, hiszen van belőle bőven, úgyhogy fel-le mozgatom és igyekszem nem pofákat vágni mellé. Természetesen nem vagyok olyan lány, aki az anyukájára hallgat, vagy éppen az ő utasításait követi, ami azt illeti, elég önálló vagyok, már ami a magánéletemet illeti. De azért mégsem kellene mindent az anyu orrára kötni. - Én inkább ajánlom.- vallom be kissé affektálva, de komolyan gondolva. Egy életre kiveszekedtem magamat, azt hiszem. Meg akarom oldani a kettőnk kapcsolatát. Mark fontosabb nekem, mint bárki, és tudom, hogy komoly céljai vannak, ő az a hős típus, aki azt hiszi hallhatatlan és néha nem gondol másokra, nem önzőségből, hanem, mert akkor be kellene látnia, hogy néha ő is hoz rossz döntéseket. Mindig támogatni fogom, de félteni is, és ezt meg kell érteni. Nem bocsátottam még meg, hogy elhallgatta azt, életben van, de már nem is izzik bennem a harag úgy, mint pár héttel ezelőtt.
Értetlenkedve meredek rá. - De. Egyszer.- mondom, meglepetten, hogy ő nem tud róla, azt hittem Louis első dolga lesz ezt elmesélni neki. - Miért?- kérdezem, és megint elkezdem érezni a torkomat fojtogató gombócot. -Mi...eh...eh.- nyögöm, és azt hiszem, mindjárt el fogok ájulni. Mark úgy beszél Voldemortról, mintha legalábbis a legjobb barátok lennének! - Mark, ne hülyéskedj itt! Ne beszélj marhaságokat, lehetnél egyszer komoly! Egyáltalán nem vagyok vevő most a humoros csattanóidra és a csipkelődő megjegyzéseidre. - nem hiszem el, hogy a Sötét Nagyúrból csinál viccet. Hát semmit sem tanult?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Hétf. Nov. 21, 2016 8:25 pmThea & Mark


Elmosolyodom a... fenyegetésen? Vehetem annak, ugye? Bárcsak mindig ehhez hasonló figyelmeztetéseket kapnék, nem pedig átkokat a hajamtól a bokámig! Hát, én akartam auror lenni. Egy jó oldala mindenképp létezik: tőlem soha nem tapasztalt szigorúsággal pillantok vissza Theara.
- Nagyszerű.
Utoljára akkor beszéltünk, mikor adtam egy kis színt az arcának, viszont úgy tűnik, abból sem tanult. Ezek után már a reggeli levelet is keservesen bánom, de késő, a baglyom perceken belül megérkezhet vele.
- Rendben - tartom fel a kezeimet, igenis sértetten. Nem vártam volna, hogy így leszid néhány ártatlan vicc miatt, mikor nagyon jól tudja, hogy a látszat ellenére komolyan veszem a dolgot. Csak nem érdekel. Tényleg őrült lehetek, mégsem bánom, mert ki tudja, hányan jutottak volna ki akkor, ha nem húztam volna a nagyságos asszony idejét - Sirius állapota így is elég ijesztő volt -, és ki tudja, Prewett és Vance megúszták volna ennyivel, vagy rövidre zárta volna a hősiességüket Voldemort, aki Thea szerint nem lehet a barátom. Ezt felírom a naplómba.
- Akkor tessék: a miniszterünk halott, készítheted a voksodat Fabian Prewettre - Na és mi lett volna a mi elszánt jelöltünkkel, ha a szeretett testvére életét veszti a bál éjjelén? -, Louis és Sirius megsérült, Jamest és Lilyt nem is láttam, egy mugliszületésű nőből keresztet csináltak és mások is ott maradtak rajta kívül. Így szeretted volna? Vicc és kímélet nélkül?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Pént. Nov. 25, 2016 9:25 am
Szerintem is az. Nem mintha megállapodásokat kellene kötnünk, hiszen hivatalosan még mindig nem beszéltük meg a dolgokat, de azt hiszem, ez nem is fog így menni, ahhoz túl sok minden történik egyszerre. Kis lépések. Mindig is azokban haladtunk, nem lenne értelme kapkodni, ráerőszakolni a másikra a saját akaratunkat. Nem válaszol, de most valahogy nem is érdekel, mi van Louis-zal. Nem az én dolgom a kettőjük ügye, de azt sem kötöm az orrára, hogy nincsen joga megtiltani, hogy kivel találkozom és mikor. Mármint, bizonyos keretek között. Látni akartam, mert látnom kellett, hogy megbizonyosodjak róla, van-e gerince, meg egyéb kis tartozékai.
Nagyot sóhajtok. - Nem hiszem, hogy mindenre megoldás a viccelődés, és a komoly dolgokat muszáj komolyan is venni.- szeretem, hogy ilyen optimista, de felnőttek vagyunk, nem pedig kölykök, akiknek szépíteni kell az életen. Eleget láttam már ahhoz, hogy helyén tudjam kezelni a dolgokat. Persze, jellemző rám is, hogy a magánéletemet meg épp ellenkezőleg. Tudom, hogy így dolgozza fel a dolgait, ismerem, nem kell megjátszania előttem, hogy ne ijedne meg, vagy félne. Hiszen ott vannak a barátaink, a társai, és elképzelni sem tudom, mennyi mindennel kell tudnia szembenézni, de ez akkor sem megoldás.
- Nem kell rögtön seggfejre váltani, oké? Én csak...- ő auror, én nem. És minden egyes percben érzem a közöttünk lévő erkölcsi távolságot, mintha én megtagadtam volna valamit, amit ő önként vállalt. Haszontalannak és feleslegesnek érzem magam, aki a barátjával perel, amikor az nyilvánvalóan most élt túl egy támadást. Csoda, hogy életben van. De haragszom rá, mert kockáztatta az életét: megint. Féltem őt, hiszen csak most kaptam vissza! Nem veszíthetem el újra, ezt meg kellene már értenie… a tenyerembe temetem az arcomat. - Ez az igazság, nem? Így is rengetegen vannak, akik még ennyit sem tudnak. Neked nem szükséges előttem titkolóznod. Meg kellene keresnünk Lilyéket… és Sirius, és Louis… persze, miért is ne sérült volna meg az a hülye! Miért nem mondtad hamarabb?- és hogy bír enni? Azt hiszem, másképp dolgozzuk fel a sokkoló helyzeteket. - Ellenkező esetben te is azt szeretnéd, ha balzsammal kenegetnélek? - kérdezem a fejemet csóválva. - Biztos jól vagy? Mit mondott neked… mi...- mi a franc folyik itt? 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Nov. 27, 2016 1:03 pm


Thea & MarkPár másodpercig némán nézek magam elé, és ezt sem teszem valami szépen, így hát úgy döntök jobb, ha a későbbiekben is megőrzöm a szám mozdulatlanságát.
Kár, hogy néha a rosszabbik opciót választom.
- Arra, ami történt, nem léteznek megoldások, csupán enyhítő körülmények. Nem változik semmi attól, hogy komolyabban mondom. - Talán a jókedvemet leszámítva. És az étvágyamat.
Meg is ölhetett volna Voldemort, vagy valamelyik csatlósa. Mindannyiunkat megölhettek volna, de több, mint a bálozók fele megúszta néhány kisebb sérüléssel. A miniszter... Nos, sajnálatos, bár sosem állt túlontúl közel a szívemhez, a politikusok általában véve sem túl megnyerőek számomra. Szóval, minden rosszban van valami jó, amit Theának sikerült egyetlen mondatával lelőnie. Már mosolyogni sem tudok. Biztosan én lettem túl érzékeny mostanában, mint valami picsogós nő.
Dehát ha egyszer neki se jó semmi...
Louis említésére megrezzen az egyébként kifejezéstelen arcom, és a kérdés sem segít, ami aljas módon fúrja magát a fejembe: csak nem aggódsz érte?
Valami tényleg nem oké velem, fogalmam sincs, egyáltalán hogy merülhet fel ilyesmi. Nem vagyok az a neheztelő típus, a féltékenység sem vall rám, vagy a bizalmatlanság, de azok után némileg érthető. Viszont nem érdemli meg Thea, hogy ilyen hangot üssek meg vele szemben - ami azt illeti, ilyesmire még csak nem is volt példa korábban.
Nagy levegőt veszek, majd lehunyva a szemeimet masszírozni kezdem a halántékomat.
- Megkerestem őket, Lily a Mungoban van, de már nem sokáig - szólalok meg egészen elcsendesedve, szinte fel sem ismerem a saját hangomat. - Louis bent se volt, a karjával történt valami és Amy ellátta, de megígérte, hogy be is küldi a biztonság kedvéért. - Nem tudom, ismeri-e egyáltalán Bonest, ebben a történetben azonban nem is számít. Louis jól lesz, ez a lényeg. - Siriusról nem tudok nyilatkozni.
Kétlem, hogy Marlene beengedett volna hozzá, bár tény, hogy nem is próbálkoztam túl elszántan.
- És aligha kezdhettem volna bele hamarabb - vonok vállat ránézve. - Én jól vagyok, nem mondott semmi érdekeset.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Pént. Dec. 02, 2016 8:41 am


Szinte tapintható a kettőnk közötti szakadék. Még mindig ott van, talán már csak egy repedés, de akkor is látható, érzékelhető. És egyáltalán nem tetszik. Az iskolában könnyebb volt, mert mindenhol ott lehettem vele, de onnan kilépve minden más: ő komoly munkát végez, az enyém viszont annyira hétköznapi, hogy már nevetségesnek hat. Eddig sosem éreztem lekicsinylőnek azt, hogy én nem lettem auror, hogy nem vagyok harcos, mint ő, vagy inkább ők, és ő sem tett soha megjegyzést, szemrehányást főleg nem, most mégis olyan, mintha ott lógna felettünk a néma ítélete: ne szólj ebbe bele, mert neked nincs hozzá jogod.
- Épp ez az!- éppen csak nem csapok rá az asztalra. Sosem szerettem kiabálni, sem otthon, sem más házában, még akkor sem, ha itt nőttem fel: vendég vagyok, úgy, ahogy ő is. - Miért nem fogod fel, hogy aggódom érted? Úgy teszel, mintha játék lenne az egész, de nem az! Hihetetlen, hogy még te vagy felháborodva…- rengetegszer kérleltem, vagy inkább könyörögtem neki, hogy ne tegye ezt. Aztán elfogadtam, hogy Mark életében nem én vagyok az első, vagy legalábbis nem csak én: ott a munka és a munkával együtt a barátai. Az évek tompították a fojtogató irigységet és féltékenységet, de ezeket nem mindig tudom legyűrni magamban. Éppenséggel most sem. - Remek, most meg már meg sem szólalsz.- hátradőlök a székben és a tenyerembe temetem az arcomat. Fogalmam sincs, mivel tehetnék a kedvére. Semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.
Azt hiszi, nekem nem ugyanolyan rossz hallani, mi történik a világunkban? Hogy én nem értem meg, mert nem vagyok ott, hogy csak tőle, vagy a Prófétából tudok meg dolgokat? Azt hiszi, én nem szeretném ugyanazt, mint ő? - Jó. A lényeg, hogy rendbe fognak jönni.- mély levegőt veszek. Remeg a kezem: Markot féltem a leginkább, de nem kevésbé lettem volna szomorú, ha bárki mást veszítettünk volna el. - Semmi érdekeset. Igen, azt képzelem. - megcsóválom a fejemet. - Megint ezt csinálod. Kizársz dolgokból. De tudod mit? Már nem is érdekel. - felállok az asztaltól, olyan elánnal, hogy a székem is hátraesik. Fogalmam sincs, hova megyek, talán a szobámba, talán egyenesen a tetőre. Friss levegőre van szükségem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Szomb. Dec. 03, 2016 3:22 pm


Thea & Mark- Ilyen vagyok! - A hangom szinte hasítja a kialakult csendet. Nem kéne, hogy mindennek Thea anyja is a fültanúja legyen. Nem kéne, hogy bárki is hallja, hisz csak kettőnkre tartozik, de már az is régen rossz, hogy egyáltalán szóba kerülhet közöttünk ilyesmi. Eddig mindent olyan könnyen és gyorsan megoldottunk, és sosem éreztem azt, hogy képtelen vagyok megfelelni számára. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem azért kapom meg mindezt, mert rajtam vezeti le a gyászát, vagy mert tényleg egyszerűen a viccelődésemről lenne szó. Egyáltalán nem érti meg a nézőpontomat, még csak el sem jut odáig, hogy belássa, nem úgy fogom fel a háborút, mint egy minden tét nélküli játékot. Azt hittem, jobban ismer ennél... Hogy jobban illünk annál, minthogy a saját, eredendő hibáinkon - ha ez tényleg ekkora hiba - vitatkozzunk.
Eleresztem a fülem mellett a megjegyzését, ahogy legszívesebben magamat is kiereszteném az ajtón, de nem tehetem meg. Nem futamodhatok meg újra.
Ezért megteszi helyettem ő.
- Nem érdekel? - kérdezek vissza életem talán legkeserűbb mosolyával az arcomon, miközben én is felállok a székről.
- Thea! - Hozzásietek és a lehető legóvatosabban ragadom meg a karját, hogy megállítsam. - Ne csináld ezt! Tudom, hogy feszült vagy, de kérlek... Ne váljunk így el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Csüt. Dec. 08, 2016 11:55 am


Annyira elvakít a megmagyarázhatatlan düh, a meg nem értettség és a magányosság füstízű mérge, hogy kedvem lenne ráborítani az asztalt és elviharzani. Sosem voltam ilyen, nem rendeztem jelenetet, még a hangom sem emeltem fel egy oktávval sem, most meg mintha valami tükörvilágban élnénk, ahol mindketten kifordultunk önmagunkból. Talán csak én. Morcosan nézek rá: hát éppen ez az, hogy ő ilyen, én meg amolyan, hát nem látja a különbséget? Ő bátor és erős, én meg gyenge és gyáva, és minden egyes pillanatban ezt érzem, amikor ő hatalmas és dicső tetteket visz véghez. Nem irigység vezérel, hiszen nálam büszkébb senki sem lehetne rá, de nélküle semmi vagyok, és úgy tűnik, hogy mellette is. Erről persze nem tehet. Én lettem a saját magam árnyéka, én lettem félénk és visszahúzódó, ő sosem parancsolt rám, hogy húzódjak a háta mögé, mert ott majd jobb lesz. Én tettem ezt magammal. Magunkkal.
Jobb neki nélkülem. Nem kell aggódnia miattam és nekem sem őmiatta, hát nem ez lenne a legegyszerűbb, mi több: legnagyszerűbb megoldás? Ha nem jönne utánam, akkor sem jutnék messzebb a lépcsőfordulónál, mert nem, nem lenne jobb, nem lenne jobb nélküle. - Nem akarok önzőnek tűnni, arra kérni, hogy válassz… tanácstalan vagyok, mert nem értelek meg. Mintha én nem lennék részese a világodnak. Nem te tehetsz erről, Mark, hiszen mindig is auror szerettél volna lenni, és nincs jogom hozzá, hogy lebeszéljelek arról, hogy azt tedd, amit tenned kell. - felé fordulok. - Most kaptalak vissza, és már megint majdnem… tudom, hogy ügyes vagy, okos és, hogy nem vagy egyedül, de ha legközelebb valaki másnak kell ajtót nyitnom, aki közli velem, hogy meghaltál, vagy elfogtak és kínoznak, ha… nem veszíthetlek el még egyszer. - nem bírnám ki. - Bárcsak olyan lehetnék, mint te! Ha nem lennék ilyen… amióta… én csak visszahúzlak. Tessék, most is itt vagy és én nem tudok örülni, mert folyton arra gondolok, mi lesz ha… hogy megint meg kell mentened, mert én gyáva vagyok és menekülök, nekem kellene a támaszodnak lennem, nem pedig a gondjaid okozójának.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Pént. Dec. 09, 2016 9:45 pm


Thea & MarkPróbálom megakadályozni, hogy az érzelmeim kiüljenek az arcomra. Próbálom megakadályozni, hogy valójában felzaklassam magam és az önsanyargatást, vagy a vitatkozást vegyem elő ahelyett, hogy megérteném őt - mert persze, ez a legkönnyebb és a leggyorsabb módszer ahhoz, hogy elmeneküljek a problémáink elől. Hiába ismétlem el magamban újra és újra, hogy azért vagyok itt, hogy megoldjam őket, minden idegszálam azt diktálja, hogy húzzak el. Hogy még több időre van szükségünk, az eddigieknél is többre. De tudom, hogy az a hang hazudik; nem csaphatom be magamat, ahogyan minket sem. Feltéve, hogy létezik még ilyesmi.
Ha akár csak sejtené, hogy NEKEM a lehetetlen az első szó, ami eszembe jut, miközben ő a szavakkal küszköd, egész biztos folytatná az útját az emeletre. Ég az arcom a szégyentől. Hogy válhattam ilyenné és mikor történt?
Kettőnk közül én vagyok a gyáva.
- TE vagy a világom, Thea - suttogom, de egy részem, valahol legmélyen ugyanúgy kételkedik ebben.
Megváltozott volna az, ami köztünk volt?
- Mostantól mindent megbeszélünk majd, rendben?
Ezúttal a kezét fogom meg, majd ha hagyja, a kanapéhoz vezetem. Nem beszélhetjük meg így, muszáj lecsillapodnunk, átgondolnom...
- Mióta nyomaszt? - kérdezem a szemébe nézve, miközben kisimítok egy tincset a hajából. - Ígérem, többé nem ugrok semmiféle őrült küldetésbe. Rendben? - Felnőttként viselkedem majd, teszem hozzá gondolatban. Lehet, többet kéne beszélnem Lilyvel?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Szomb. Dec. 10, 2016 8:32 am


Nem tudom, mit gondol. Nem tudom, mit érez, és ez felzaklat. Kikészít. Egyik harcból a másikba esik, hol a gonosszal, hol a legjobb barátjával, hol velem küzd; nem találja a helyét, és én sem. Még az is megfordul a fejemben, hogy jobb lenne, ha egyszerűen csak kimondanánk: ez így nem jó, nem vagyunk boldogok, találjunk megoldást, de ha nincs, akkor legalább engedjük el egymást, mert nem lehet, hogy pont mi tegyük tönkre a másikat, de képtelen vagyok rá. Árulás lenne. Vele szemben és velem szemben is.
Mi van, ha mégsem? Ha erre lenne szüksége, de ő sem meri vállalni? Hogy most inkább koncentrál a munkájára, mint rám. Hogy most inkább van Lilyvel és a többiekkel, mint velem. Megérteném. Fájna, - hogyne fájna-, de elfogadnám. Előbb-utóbb.
Nem hiszek neki. Most először nem hiszek a meleget sugárzó, jószívű hangnak, ami annyiszor dobogtatta meg a szívemet, mert most sanyargatja, facsarja, összezúzza, akaratlanul, szándéktalanul. Én is ezt teszem vele? Ehhez is ketten kellenek. Nem őt hibáztatom. Minket.
Mégis bólintok: valamikor én voltam, most már nem, de nem baj, mit felelhetnék erre? Hogy így van rendjén? Változunk, a világ is, óhatatlan, hogy hátrébb szoruljak. A torkomat fojtogató gombóctól alig tudok megszólalni. Ha az ő arca ég, akkor az enyém lángol, mert úgy tűnik, mintha valami mérgező, őt megmételyező rossz szellem lennék. - Rendben.- hagyom, hogy a kanapéhoz vezessen. Ha egyszer belekezdtem, akkor végig kell csinálnom… - Nem vagyok olyan, mint te. Mintha folyamatos lemaradásban lennék, érted? Igyekszem, de nem tudom behozni. - nem tudom, hogy a közelsége, vagy az érintése miatt remeg meg a hangom. Hajamat simító kezére kulcsolom a sajátomat. - Én is szeretnék tenni valamit. Bármit. - hüvelykujjam a tenyerén köröz. - Nem arról van szó, hogy számon kérlek, Mark. Ez a munkád, csak… nem vagy halhatatlan. Az, hogy visszatértél, az egy valóságos csoda, de nem hiszem, hogy lesz rá több lehetőséged. Nem akarom, hogy elbízd magad. Nem azért, mert nem tudod, mit teszel, hanem, mert mintha nem tudnád, kiket hagynál itt.- megint.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Szomb. Dec. 10, 2016 9:07 pm


Thea & MarkNem akarom elengedni a kezét. Akkor sem, ha jelenleg úgy érzem, ez a görcsös ragaszkodás nem teljesen őszinte - egy részem elfutna előle is, ahogy minden más elől -, ahogy a szavaim sem.
Nem akarok csalódást okozni, de attól félek, egyedül fájdalommal jár számára a jelenlétem, mióta a gyermekünk nincs többé.
A beismerésre is könnyek szöknek a szemembe; megvárom, hogy elmúljon a késztetés, mielőtt újból megszólalnék. Lehetne ennél is nehezebb?
Mióta felébredtem, most először érzem úgy, hogy nyugtató hatással van rám az érintése.
- Sajnálom - válaszolom valódi megbánással az arcomon.
Nem volt a munkám része, hogy egyedül, a társamat és minden más erősítést nélkülözve rontsak be a halálfalók közé, hogy megmentem a barátaimat. Nem volt a munkám része, hogy magamra hívjam a figyelmet a bálon, így segítve azokat, akik menekülni próbáltak. Jogom lett volna velük tartani, hogy biztonságban legyek, de bennem még csak fel sem merült, sőt, azért mentem oda, mert tudtam, hogy történni fog valami.
- Azt mondtam, igyekezni fogok és mindent helyrehozok, de... ugyanott folytattam, ahol abbahagytam.
És nem bántam meg. Mi van, ha Thea aggodalma sosem lesz elég ahhoz, hogy visszatartson? Ha még a józan eszem sem elég hangos, hogy túlharsogja a vakmerő vágyaimat?
- Olyan ez az egész, mintha valami függőségről próbálnék leszokni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Dec. 11, 2016 9:42 am


Hazudtam magamnak és neki is. Mert egy kis részem mindent úgy akart, ahogy volt. Ahogy a halála előtt volt. Amikor úgy tűnt, nincsenek gondjaink. Talán ilyen az élet: boldogok voltunk jó pár éven keresztül, tagadhatatlanul, szinte már kiválasztottakként, és most minden egyszerre zúdul ránk, és mi nem tudunk ezzel mit kezdeni. Nem akarom, hogy azt higgye, összeroppanok a gondok súlya alatt, mert ez nem igaz, de nem is szeretnék úgy támaszkodni rá, mint régen. Tér kell neki és nekem is, ahol mindketten kiteljesedhetünk a másik nélkül. Tagadhatnánk, de ez az igazság: nem lehetünk mindig összenőve, mint az iskolában és ez így normális. Neki küldetése van, én még keresem a sajátomat. Meg kell állnom a lábamon, mert akárhogy is nézzük, ebben a világban nincs más megoldás.
Átmelegszenek az ujjaim, és a szívem is. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, de tudnom kell, ki vagyok nélküle. Hogy mihez kezdek magammal, ha ő nem lesz itt, mert harcolnia kell. Vagy ha… szabad kezem hüvelykujja simítja az arcát, egyszer, kétszer… sokszor. - Én is.- mert nem hagyom, hogy egyedül vigye el a balhét. Összetartozunk. Együtt kell megoldanunk és cipelnünk a problémáink súlyát. Elmosolyodom, mert ha nem is olvasok a gondolataiban, valahol mélyen tudom, mire gondol: nem bánta meg. - Nem kérlek arra, hogy válassz, ezt tudnod kell. Ha… ezt akarod csinálni, támogatlak. Sosem fosztanálak meg ettől. De…- nem is veszek részt benne, itthon ülve, azt várva, hogy mikor kopog valaki az igazi halálhírével. Ő sem várhatja el ezt tőlem. Aggódni, félni, rettegni és szüntelenül várni. És várni és várni…- Mondd el, mire van szükséged. Mivel tudnék segíteni, mert őszintén akarok, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá.- beletúrok a hajába. - Olyan, mintha szét karnál szakadni, igaz? Én is így érzem. - vallom be, szinte suttogva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Dec. 11, 2016 7:58 pm


Thea & MarkNem kér rá? Akkor miért érzem úgy, mintha akaratlanul is ezt sulykolná belém újra és újra, mintha nem lehetnék mellette önmagam, mert az csakis káros lenne rá, vagy a kapcsolatunkra nézve?
- De? - Állítólag mindig az a lényeg, ami a de után következik, úgyhogy hallani akarom. Túl messzire mentünk ahhoz, hogy ne fejezze be a mondatait, akkor is, ha tudnom kéne kiegészíteni őket. Szeretném, ha ezentúl mindent kimondanánk. Nem vagyok túl hiteles, ugye?
Szinte kábán bólogatok a kérdésére, túl sok nekem ez az egész. Mindig is borzalmasan bénán kezeltem az érzéseimet, főleg irányában, mintha valahogy nem értenék semmihez, amit tényleg komolyan kell venni. Leszámítva a munkámat - utóbbi mindenben kivételt képez, ezért is olyan könnyű beletemetkezni. Elmenekülni. Több a hasonlóság köztem és Louis közt, mint azt valaha is gondoltam volna.
- Fogalmam sincs, Thea - válaszolom suttogva. Mintha attól félnénk, bárki is meghallana minket, amint megnyílunk egymás előtt. Vagy inkább attól, hogy egymás szavait halljuk meg. - És te? Van valami, amit megtehetnék érted? - kérdezem a kezét cirógatva.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Hétf. Dec. 12, 2016 9:35 am


Már nem vagyok dühös. Zaklatott, igen. Kétségbeesett, igen. Csapdába szorult, igen, kicsit az is. Miért más ez most, mint korábban? Hiszen tudtam, hogy aurornak készül. Tudtam, hogy valami készül, csupán akkoriban még nem hívtuk háborúnak; tudtam, hogy elkötelezett az elvei mellett és mellettem is, de most már úgy tűnik, csak az egyikre tud koncentrálni, és megértem, miért. Mert majdnem meghalt. Mert szembenéz a halállal újra meg újra, és eközben nem tud, vagy akar – lényegtelen-, romantikus gondolatokra időt vesztegetni. Mert most nem ez a fontosabb. És én ezzel is tisztában vagyok. Igen, nem voltam kitűnő tanuló, rajtam kívülálló okok miatt nem értem el akkora sikereket, mint ő, vagy a barátai, de nem vagyok ostoba.
- Jó. Majd akkor kimondom én, Mark.- mély levegőt veszek, hogy ezzel is időt nyerjek. - Nem fogok itt ülni és arra várni, hogy mikor temethetlek el megint. - könnyebben jönnek a szavak a számra, mint képzeltem, hiszen egyszer már végigcsináltam, csak éppen nem kívánom újra. - Nem haragszom rád. Ha neked… ha neked most erre van szükséged, hát félreállok. Mert nem akarom, hogy boldogtalan légy és, hogy ez, ami most van kettőnkkel elterelje a figyelmedet valami fontosabbról.- nincs gúny, nincs sértő él a hangomban, csak színtiszta szomorúság. Nem fogom magamhoz láncolni, mint valami őrült, zakkant liba. Szeretem, és ezért nézem az ő érdekeit. A sajátjaim elé helyezem, nem nemességtől, nem a lelkiismeret-furdalásom csökkentése miatt, hogy ezzel is azt kívánjam bizonyítani, én mennyivel jobb vagyok nála. Mert ez nem igaz. - Sajnálom, de akkor… mégis mit tehetnék? Ha te sem tudod…- lebiggyesztem az ajkaimat. Könny gyűlik a szemembe. Nem is igazán próbálkozik. Úgy érzem, az egész rám marad. Nehéz, rohadt nehéz… - Éld túl, Mark. Ennyi kérek.- és, hogy legyél boldog. Nagyon-nagyon boldog.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Kedd Dec. 13, 2016 8:46 pm


Thea & Mark- Egyáltalán nem fontosabb, Thea - válaszolom egyenesen a szemébe nézve, miközben nagyon finoman megszorítom a kezét, mintegy nyomatékot adva a szavaimnak. Lehet, hogy vannak kétségeim, és nem csak vele, mindennel kapcsolatban. A munkám, a Rend, a világunkról való elképzelésem és a törekvésem, hogy megvalósuljon az egyetlen biztos pont az életemben, szóval azt hiszem érthető, miért is ragaszkodom hozzá ennyire. Ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretném őt jobban. Lehet, hogy néha, mint most is, a kapcsolatunk útjába áll, de nem azért, mert valós probléma lenne, vagy mert így lenne rendjén. Azért, mert jelenleg ingatag lábakon állunk. Nem fog örökké tartani ez a helyzet.
Csak azt nem tudom, mindezt hogy mondhatnám el neki.
- Talán csak... nem bízok benned eléggé. Benned, Louisban, másokban, hogy minden ugyanolyan lehet, hogy én ugyanolyan lehetek. Abba kapaszkodom, ami önmagammá tesz, és... Nem is tudom, Thea. Annyira komplikált ez az egész. Te ugyanúgy a részem vagy, azóta, hogy először megláttalak, hogy először nevettél a vicceimen, de mikor... Mióta az történt, annyit változtál, és annyi minden megkérdőjeleződött. A kapcsolatunk nem. Az érzéseim nem. De minden egyes alkalommal, mikor ráébredek, mennyire különbözőek lettünk és sosem tudunk majd teljesen együtt gondolkozni és érezni a másikkal, mint azelőtt, úgy érzem, nem vagyok neked elég. Akkor ha nem is egészen, de megbirkóztunk vele, most viszont újra itt van és dupla olyan rossz. Mintha elrejtenéd előlem egy részed.
Ez pedig arra késztet, hogy én is így tegyek, pedig korábban sosem fordult elő ilyesmi. Nem kételkedtem, nem igyekeztem, nem voltam képmutató - minden jött magától, úgy, ahogyan a Mark Cavelier nagykönyvben meg volt írva. De ide már nem elég néhány jó vicc és egy vadító mosoly, nem elég, ha ott vagyok, ha szükség van rám és egyszerre vagyok jó barát és jó bizonyos helyeken. Nem értem meg. És bármennyire bizonygatja is, bármennyire is úgy tesz, ő sem fog engem, soha. Ez pedig olyasmi, ami nem változhat, legfeljebb enyhülhet. Megszerethetem újra az új Theát, ő pedig az új Markot, ismét.
Megszakad a szívem, mikor elkezd könnyezni, és abban a másodpercben magamhoz is húzom.
- Ne-ne-ne-ne-ne, kérlek - suttogom a hajába. - Megígértem, hogy mindent rendbe hozok, nem? Így is lesz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   Vas. Dec. 18, 2016 9:34 am


- Szeretnék hinni neked.- és ez a legtöbb, amit mondhatok anélkül, hogy azt mondanám mégsem hiszek, mert minden tette erről árulkodik. Igyekszem nyugodtnak tűnni, mosolygok is, kedvesen, bátorítóan, hogy ezt legalább csináljuk végig, mert nem halogathatjuk a problémák megbeszélését, hiába is szeretjük jobban a békét a háborúnál, sem az ő, sem az én természetem nem olyan, hogy tápláljuk a haragunkat, inkább lenyeljük, de hosszútávon ez sem megoldás. Bizsereg a bőröm az érintésétől, és talán ez is hiányzik: a bizalmas közelség, nem csak egy futó találkozás, amire mostanában telik. Ettől függetlenül, vagy épp ezért ér pofonként, jeges vízként és késszúrásként az, amit mond, de nem mutatom ki a fájdalmamat.
Végighallgatom. Nyelvemmel a szájpadlásom simítom, hogy teljen az idő, és, hogy visszatartsam a kirobbanni készülő szavakat. Elmosolyodom: szomorkásan, beletörődően.- Nem csak én változtam. Tudod… te mindig is Mark Cavelier voltál. Tudtad, mit akarsz, tudtad, kik a barátaid, kik az ellenségeid, hogy te magad ki vagy. Én viszont… és vagyok egy előtte és egy utána Thea. Az, aki magára maradt, és akit meg kellett menteni. Akit mindig meg kell menteni. Aki éppen befejezte az iskolát, aki aztán összeköltözött veled, és aki sosem mert szembenézni a világgal. Aki szinte sosem volt egyedül. És aztán… azt hittem, meghaltál. Egyedül voltam és muszáj voltam tovább lépni. Nem rajtad, de… tovább. És pontosan ugyanezt gondolom: hogy nem vagyok neked elég, mert én nem vagyok olyan, mint te, mint ti, és kapaszkodom beléd, amikor talán neked jobb lenne, ha egyszerűen csak elengednélek, hogy a magasba tudj törni. - ez az igazság: megtanultam nélküle élni, mert rá voltam kényszerítve és most megint meg kell tanulnom vele élni. - Sosem tudnálak nem szeretni. Vagy… azt mondani neked, hogy nincs szükségem rád. De azt mondhatom, hogy azt szeretném, ami a legjobb neked.- mert én akkor vagyok boldog, ha ő is az. Hüppögve borulok a mellkasára. Belemarkolok a pólójába, és úgy szorítom magamhoz, mintha eltűnhetne. - Sajnálom. Annyira akarom, hogy működjön. Talán már túlzottan is. Nekünk kell rendbe hozni, nem csak neked.- teszem hozzá, vagy inkább szögezem le. - Így is lesz.- értek vele egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea   

Vissza az elejére Go down
 
Mark&Thea
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: