HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Cassandra Avery

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mouis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Mouis    Szer. Nov. 16, 2016 10:16 pm

Mark

thinking out loud

Mi is lehetne annál romantikusabb, mint apró kavicsokkal dobálni az ablakát a felkelő nap fényében?

Nem, nem tévesztettem el a címet, biztos vagyok benne, hogy most és azonnal Markkal kell beszélnem, viszont olyan unalmas lenne bekopogni az ajtón és kivárni, amíg Alyse nagy nehezen beenged. Ahhoz pedig már megint túl sok friss levegőre volt szükségem, hogy hopponáljak. De hé, egész este a cigi közelébe se mentem! Amy még csak csúnyán sem nézhetne rám.
Az biztos, hogy Mark nem fog, hacsak nem találja el a kidugott fejét az egyik kövecském.
- Én hősöm! - kiáltok rá abban a pillanatban, ahogy meglátom. - Engedd le a hajad! - Mindenféle szerepet keverek össze, ahogy az utcán hülyeségeket üvöltözök, mi ezzel a baj?
Habár az elmúlt időszakban voltunk fent is és lent is, tudom, hogy még mindig igazi közöttünk a bromance, és hajlandó elsiklani minden korábbi hibám fölött. Márpedig most ezt mocskosul ki fogom használni, mert nagy szükségem lenne rá, hogy még egyszer behúzzon és a képembe üvöltse, hogy ne legyek hülye, mielőtt totálisan beparáznék.
Akkor valószínűleg az anyámat kellene felhívnom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Pént. Nov. 18, 2016 11:33 amLouis & Mark


Természetesen nem Thea volt az egyetlen, aki kitörő örömmel fogadott. Ott van például Lily, aki nekem esett, Voldemort, aki felajánlotta, hogy segít bevégezni az elmulasztott feladatot, vagy a főnökeim, akiknek újra elő kell kotorászni a kartonomat valamelyik poros raktárból. Hát mondtam én olyat, hogy meghaltam?
Alighanem utóbbi problémának köszönhető az is, hogy az elmúlt napokban, hetekben egészen különösen sok papírmunka landolt nálam! Véletlenül.
Ma szabadnapom van, mégis már hajnalban felkeltem azért, hogy még idejében végezzek és visszavihessem az iratokat a minisztériumba. Inkább horrorisztikus hosszabbítást adok a napomnak, minthogy elmenjen rá az egész. Mert egészen biztos, hogy egészen véletlenül órákig kell majd várnom, hogy valaki felbukkanjon és rendezze a dolgaimat. Hát nem elragadóak? Még, hogy a gyakorlati munka veszélyes...
- Ez meg mi - teszem fel magamnak a kérdést két firkantás közepette. Újabb két sorral végzek, mire tudatosul bennem, hogy megszólítottam magamat és teljes figyelmemet a kérdésemnek szentelem. A végén még azt hinném, bunkó vagyok!
Felpillantok, úgy, ahogy Dumbledore tenné a szemüvege fölött és a szemöldöke alatt, majd lassan az ablakhoz sétálok és kitárom. Íííí.
- Előbb a jégcsapjaimat - kiabálom le vacogva. Hogy ne váljon valósággá ez a lehetőség, ugyanazzal a lendülettel be is csukom a rögtönzött klímát és lerobogok a lépcsőn, hogy kinyissam előtte az ajtót.
- Louis - köszöntöm hűvösen. - Meglep, hogy ide merted tolni a képedet.
Persze, mindketten tudjuk, hogy már nem haragszom rá... annyira.
Kitárom az ajtót.
- Gyerünk, Rómeó, ne akard, hogy megfagyjon a bugyim.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Szomb. Nov. 19, 2016 1:51 pm

Mark

Sajnálom, hogy nem jöttem hamarabb, de akadtak elintéznivalóim és szerettem volna azt hinni, hogy egyedül is meg tudok birkózni Amyvel. A helyzet az, hogy egyáltalán nem szeretném, ha Mark egy ujjal is hozzáérne a lányhoz, de képletesen igazán szükségem van a segítségére. Az évek tapasztalatára. Fordított helyzetben ő is fordulhatna hozzám, úgyhogy ettől nem tartok. Még a bukózásától sem, mert az aggódó levele biztosított róla, hogy az csak a látszat, és még mindig imád.
Szinte hallani vélem, ahogy végigrobog a lépcsőn csak az én kedvemért, úgyhogy az ajtóhoz sietek, majd amint kinyitja, befelé. Még ha ez a Louisolós köszöntés nem is illik hozzá, Theát is megpuhítottam egy ilyen csúnya nézés után.
- Tudom, hogy nem. - Pont Mark ne számítana a látogatásomra? Ugyanmár.
- Alaptalan a gyanúd. - Tőlem aztán nem fagy meg semmije, már bent is vagyok a házban, a cipőmet hátrahagyva sietek felfelé. Nem kell, hogy kedves legyen, ha még mindig morcos akar lenni; ismerem a járást.
Kíváncsian és gátlástalanul lesek az íróasztalán széthányt papírok közé. Unalmas szabályszegések dokumentációja. - Jesszus, nem is tudtam, hogy az aurorok ilyen uncsi melót is kaphatnak - gondolkozom hangosan, hátha lesz valami, amitől elindul majd a beszélőkéje és elfelejti, hogy utál. - Azért örülök, hogy nem én ébresztettelek fel. - Nyilván nem repesett volna értem jobban, mint most, de tudom én, hogy ez is csak színjáték.
- Hogy vagy? - Most neki szentelek nagyobb figyelmet, jól megnézem magamnak, hátha hiányzik valamije, amit a Nagyúr megtartott emlékbe.
A kabátomból kibújok, és leteszem magam egy székre.
- Szeretném megismételni, amit már korábban le is írtam. Őrült vagy, de kösz. Amy szerint sokat segítettél. - Én erről nem nyilatkozhatok, révén amint megláttam az egyszemélyes felmentősereget, már nem is vettem észre mást.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Szomb. Nov. 19, 2016 8:22 pmLouis & Mark


Szórakozottan kapok a fejemhez.
- Ó! Bocs, még mindig hajlamos vagyok elfelejtkezni róla, mennyi mindenről tudsz - szabadkozok komoran.
Azt is tudhatja, hogy egyáltalán nem vagyok haragtartó, sőt, mióta kijártuk a Roxfortot, már az sem vall rám, hogy öklösöket osztogassak. Mégis sikerült elérnie, hogy ennyire dühös legyek rá. Dühös? Nem, nem, annál rosszabb. Sosem fogom elfelejteni, amit tett - pontosabban amit nem. Remélem az az ütés elég sokat elárult ezzel kapcsolatban, mert jobb, ha az eszébe vési: ezzel csúnya foltot ejtett a barátságunkon. Soha a büdös életben nem mossa le magáról.
Szótlanul követem őt a szobámba. Próbálom elűzni a hirtelen jött rosszkedvemet, mégis úgy érzem, minden lépcsőfokkal egyre súlyosabban nehezedik rám. Bármit is akar, egész biztosan nem vagyok rá felkészülve.
- Megesik - vonok vállat, ahogy összefonom magam előtt a karjaimat. Szinte szigorúan tekintek le rá, de mindenképpen le.
- Jól vagyok.
Minimális sérülések értek a kandalló felé vezető úton, semmi komolyabb, semmi olyasmi, aminek huzamosabb ideig nyoma maradna. Nehezemre esett, de nem avatkoztam igazán bele a csatározásokba. Tudom, hogy egyenlőre többet ártanék vele, mint segítenék.
- Lehet, hogy én őrült vagyok, te viszont totálisan vak - rázom a fejemet, ahogy megjelennek előttem az emlékek. Képtelen vagyok elfojtani egy mosolyt.
- Miért jöttél?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Vas. Nov. 20, 2016 10:46 am

Mark

thinking out loud

Jó lenne, ha képes lennék valóban mindent elengedni a fülem mellett. Sosem volt még rám ennyire dühös, még akkor sem, amikor először "beszéltünk", pedig az volt az első alkalom, amikor megütött. Ez pedig a második. Tudom, hogy megérdemeltem, ezért továbbra is csendben maradok, de inkább lenne nyíltan durcás, mint hogy ezt játszuk. Rosszabb, mint egy romantikus film, komolyan.
Az a baj, hogy azt sem tudom, hogyan kellett volna csinálnom. Hogyan lehetett volna jól csinálni. Miért rajtam csattan ez az egész? Thea is morcos, Mark is morcos, mindenki csak utál, aztán csodálkoznak, hogy elmenekülök előlük? Az is lehet, hogy örülnének, ha lekopnék, de azért nem hagyom magam ilyen könnyen.
Utálom az egészet. Legszívesebben sarkonfordulnék a lelki terror elől, mert mégis hogy történhet, hogy Mark egyszavas válaszokat ad nekem? Hogy úgy néz rám, mint egy türelmetlen felnőtt egy idegen kölyökre? Azért ekkora hibát csak nem vétettem. A fenébe is, ne kezdjük ezt elölről!
Elhiszem neki, hogy jól van, bár az is lehet, hogy nagyon fáj valamije, azért viselkedik ilyen elviselhetetlenül. Szeretném azt is megkérdezni, mizu van Theával, de nem szeretném, ha egy még flegmább válasz után mégis kidobna.
- Vak? - értetlenül vonom fel a szemöldököm. Fogalmam sincs, miről beszél, de nyilván valami a szapulásommal kapcsolatos lehet, azért vigyorog majdnem. Oké, halljuk, hátha egy Louis-a-béna sztori megtöri a jeget.
Marha jó barát vagyok, nem értem, ezt miért nem látja be senki.
- Nem látogathatom meg ok nélkül a legjobb barátomat? - Jaj ne mááár. Mit csináljak, hogy újra normális legyen? - Csak meg akartam mutatni, hogy valóban jól vagyok és megnézni, hogy mi van veled. - Esélyem sincs, hogy felhozzam az Amy-témát, de talán nem is baj, elsőkörben azzal is nagyon elégedett lennék, ha visszatérhetnénk a normális kerékvágásba.
- Beszéltél Theával? - kérdezem meg mégis óvatosan, mert az biztos, hogy én még egy ideig halasztgatni fogom a vele való találkozást. Hadd ülepedjenek a dolgok. Aztán karácsonyra kapnak valami giga ajándékot. Vagy ilyesmi.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Vas. Nov. 20, 2016 1:28 pmLouis & Mark


- Még kérdezed? Olyan profin engedted magadra azt az átkot, mintha ez lenne a következő életcélod - mosolyodok el féloldalasan. - Legközelebb mielőtt hősködni támad kedved, legalább szólj, hogy tartsak neked kiképző órát.
Ami azt illeti, a mai világban mindenki más is rászorulna néhány auror leckére. Miért nem ilyesmit publikálnak az újságok? Igazán hasznosak lennének a mozgó képeink is, dehát a sok sznob aranyvérű fel sem fogja, mennyit számít ez.
Kétkedve nézek rá. Mikor csinál ő báármit is ok nélkül?
- Na, lökjed. Valójában miért vagy itt? Ígérem, visszaszívom a további megjegyzéseimet.
Most már én is helyet foglalok a hallgatására készen, bár megjegyzem, nem érdemli meg. Bármennyit segített is - amit a bálon egyébként rendesen és duplázva fizettem vissza minden jelenlévőnek, akin nem volt maszk és volt orr -, és bármennyit fog a jövőben, az, hogy elhallgatott tőlem egy ilyen fontos dolgot...
Nem, nem kezdem el újra ecsetelni. Kíváncsian hallgatom.
A kérdésére szótlanul bólintok, nem hinném, hogy rá tartozik.
- És nagyon remélem, hogy te viszont messzire elkerülöd.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Vas. Nov. 20, 2016 2:49 pm

Mark

thinking out loud

- Haha! Alig várom, hogy elkezdjük. - Még hogy kiképzőóra... Mintha nem történt volna ez meg fordítva is már egyszer. Igenis dühít, hogy csak azért, mert pipa rám, nagyobb hős lesz.
Nem tetszik, hogy nem hisz nekem, de nyilván rászolgáltam, mi? Örökké ezt fogjuk csinálni? Ő bunkózik, én meg tűröm? Mikor lettem ekkora szatyor szerencsétlenség?
Elgondolkozom az ajánlatán, mert tényleg kellene nekem valami, bármi, amit mondana, mert nála jobban tényleg senki nem ismer, és... De egyelőre mást kérdezek, feszegetve a határaimat.
- Ja. - Nem hiszem, hogy Thea vágyna a társaságomra, és a tény, hogy Mark sem akarja, hogy a közelébe menjek, újfent erről biztosít. Remélem nem tartanak nagy "pletykáljuk ki Louist" estéket, mert akkor akár meg is ölhetném magam.
Komolyan vissza kéne vonulnom. Fel fogom hívni apámat. És meg sem kérdezek róla senkit. Ugye, ezek a döntéseim mindig nagyon bejönnek, mi? Mintha ez az egész ügy közöttük csak az én felelősségem lett volna. Kíváncsi vagyok, Mark a családjával is ugyanezt csinálja e.
Valószínűleg. Azért voltam én a bestie-je, mert nem voltam a családja. Sosem akartam olyan lenni, mint a Cavelierek, van nekem Deverouxként is elég bajom.
Nem hiszem el, hogy nem képes túltenni magát rajta. Léccimár.
- Bones-ról van szó. - Mintha a keresztneve leegyszerűsítené a dolgokat. Francba. - Amyvel... - Idegesen túrok a hajamba és egy pillanatra becsukom a szemem. - Eléggé összegabalyodtunk. - Nem kell mindent kimondani, de nem is titkolózunk. Igenis muszáj beszélnem erről valakivel rendesen. - Tudom, hogy most biztos vagy benne, hogy mindent csak tönkretenni tudok, de... - Kellene valami pozitív megerősítés, amitől én is hinnék magamban. Bár egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy hajlandó lenne ilyesmit adni nekem.
- A fenébe már, ne haragudj tovább! Sajnálom, hogy mindkettőtöket becsaptalak, de nem lett volna akkor sem jobb, ha elmondom! - Ha azt hiszi, nekem nem voltak álmatlan éjszakáim Thea vetélése miatt, akkor tényleg nem ismer. De mi arra a garancia, hogyha beszéltem volna neki Mark állapotáról, nem így történt volna? Sosem mosom le magamról. - Vagy igen, de úgysem tudom már meg. Bocsánat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Vas. Nov. 20, 2016 4:56 pmLouis & Mark


Kacsintással jutalmazom a lelkesedését, bármennyi legyen is benne az irónia - erre most egyébként is én vagyok jogosult. Sosem voltam még ennyire pipa, és nem vele szemben, hanem általánosságban véve. Én magam sem ismerem ezt az oldalamat, pedig ó, hogyne létezhetne, különben az aurori hivatásomnak sem tudnék kellőképpen eleget tenni. Egyszerűen csak nem szokásom mások ellen fordítani, olyanok ellen, akiket ismerek és számítanak. Most eszembe jut a hetedikes bálunk is, mikor mindenki előtt utasítottam vissza és sértettem vérig Ritát, és az a végzetes legyintés a varázspálcámmal...
Lehunyom a szemeimet és fél kézzel kezdem masszírozni a halántékomat. Olyan fáradtnak érzem magam, mintha nem kómával, hanem ébrenléttel töltöttem volna azokat a hónapokat.
Várom, hogy elárulja a célját, és komolyan, fel sem merülne bennem ilyesmi. Már a tudom hogy... is elég ahhoz, hogy szkeptikus mosollyal válaszoljak a feltételezésére, ám még mielőtt én is szóhoz juthatnék, újból a bocsánatkérési hullámmal próbál levenni a lábamról.
- Az, hogy újra és újra elismétled, nem változtat a lényegen - felelem higgadtan. - Inkább folytasd, amit elkezdtél.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Vas. Nov. 20, 2016 5:30 pm

Mark

thinking out loud

Nagyot sóhajtok, egy próbát azért megért. Egyszer úgyis megadja még magát nekem. Remélem. Utálom, hogy az életem ezzel a reménykedéssel van most tele, miközben eddig mindig tudtam mit akarok és el is értem. Most meg mások jóindulatától függ az életem. Elég... ingatag állapot.
Lenyelem.
- Nem akárkiről van szó - Idegesen fészkelődöm, ez még annál is rosszabb, mintha kiröhögne. - Csak meg akartalak kérdezni, mit csináljak. - A térdeimre könyöklök. - Mert tényleg jó volt, végre nem kellett azon stresszelnem, hogy odafigyeljek magamra és ne menjek messzire, de mi van, ha nem fog működni és utána a barátságunk is odaveszik? Azóta kedvelem, amióta tudom a nevét, nem tudom, hogy ezt megéri e kockáztatni. - Kitárom a két kezem, mintha a mérleg két serpenyője lenne. - Vagy működhetne és elveszik az imidzsem, vagy mindent elkúrtam és akkor már amúgyis mindegy. - Fogalmam sincs, melyik oldalra fog billenni a dolog, ezért lenne szükségem arra, hogy letegye a voksát. Azt remélem, hogy a pozitív végkifejletre szavaz majd, legalábbis eddig ezt reméltem, most viszont már ebben sem vagyok biztos. - Imádom, de ez elmúlhat? Mi van, ha én nem is tudok olyan lenni? - Vágok egy fintort, tudja ő is, milyen "sokáig" tartottak a "kapcsolataim", mert egyik sem érdekelt igazán. De ez most igen. De mi van, ha mégsem? Sosem voltam még ilyen helyzetben, mindenki átesik ezen kb 13 évesen? - Szívódjak fel inkább örökre? - Komolyan kétségbe vagyok esve.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Hétf. Nov. 21, 2016 8:08 pmLouis & Mark


Félredöntött fejjel hallgatom, ha tényleg itt a vallomások ideje, akkor elárulom, még mindig szívesen beverném a képét. Van egy olyan érzésem, hogy a mi esetünkben nem gondolkozott ennyit azon, mi legyen a következő lépése. Megkavarta az én kapcsolatomat, most pedig komolyan, komolyan idejön és tanácsot kér a sajátjához? Ami sosem lesz és sohasem volt? Ehhez aztán nagy arc kell, öregem.
Minden jóérzésre szükségem van ahhoz, hogy ne vessem mindezt a szemére. Valahol legbelül, nagyon mélyen tisztában vagyok vele, hogy a düh az oka, hogy ilyesmik jutnak eszembe. Louis mindig is jó barátom volt, segíteni akart, és lássuk be, még csak nem is rajta múlott. Nekem kellett volna kimaradnom az egészből, vagy legalább Theát kímélni, vagy csak távol tartani magamtól, bármit, bármit megtehettem volna, de én inkább megvártam a tehetetlenséget.
Ez viszont nem rólam szól. Most ő az, akinek szüksége van rám.
Hosszasan és jól hallhatóan szívom be a levegőt.
- NE merd elcseszni azért, mert túl beszari vagy - válaszolom vontatottan, alaposan megrágva minden szavamat. - Minden elmúlik egyszer. Az, hogy ez rövidebb vagy hosszabb időt ölel fel, nem rajtad áll, szóval nem látom okát, miért ne próbálhatnátok meg. Ha most kihátrálsz, csak rosszabb lesz, sőt, valószínűleg ugyanarra juttok majd. - Vállat vonok.
Nem mintha én tudnék bármit is arról a bizonyos elmúlásról.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Szer. Nov. 23, 2016 9:22 pm

Mark

thinking out loud

Ideges vagyok, idegesen adom elő, amit el akarok neki mondani és szörnyen ideges vagyok, mert a fejemben ez egyáltalán nem így játszódott le. Úgy figyelem, mintha bármelyik percben kidobhatna. Én is tudom, hogy a közelmúltban történtek alapján talán nem lenne jogom bármit is várni tőle, de én bízom az években. Bízom benne, mert Mark képtelen lenne bárkinek is csalódást okozni.
Gondolom, azért vagyunk jóban, mert ebben sem hasonlítunk.
Először biztos is vagyok benne, hogy kirak, aztán meg lenyelem, hogy beszari vagyok. Ez még viccesen igaz is lenne, ha nem szörnyű realistaként vágná a fejemhez a tényeket. Kihasználná a kiszolgáltatottságomat? Tanácsot kérek, de minek, ha úgyis vége lesz?
- Szóval én vagyok az optimistább. - Ez persze nem teljesen igaz, de mégis mi mást mondhatnék? Nem segített semmit, és már nem is akarok erről beszélni. Ennyire elszúrtam volna a barátságunkat? Nem tudom, hogyan tehetném jóvá és ebben sem segít.
- De azért kösz. - Nem mondom, hogy tájékoztatom a fejleményekről, mert egyszerűen nem érdemli meg. - Remélem, nem én leszek az oka az elmúlásnak. - Sosem múlna el a bűntudatom, ha ők Theával az én hallgatásom, nem pedig csupán a kihagyott idő miatt távolodnának el végleg.
Amúgy, nem vicces, hogy mindketten csak a maguk részük miatt haragszanak rám? Nem tudom, Mark boldogabb lenne e, ha Theának beszámoltam volna az állapotáról vagy Thea mennyire repesett volna, ha Mark úgy tántorog be hozza hamvaiból, hogy képben van… Fogalmam sincs, volt e összeborulás, de talán már nem is tartozik rám. Ez azért fáj.
Fogalmam sincs, hogyan kellett volna másképp csinálnom, és mintha ezt csak pont Mark nem értené meg.
- Ha magad körül sem szívesen tűröd meg a képem, mondd meg. - Az előbb már egyértelműen eltiltott a barátnőjétől, úgyhogy azt többet szóba sem hozom. - Nem akarlak feltartani a munkádban. - Gúnyos vagy sértett sem szeretnék lenni, még ha egyre inkább úgy is érzem, hogy lenne rá okom.A hozzászólást Louis A. Deveroux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 03, 2016 1:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Hétf. Nov. 28, 2016 6:38 pm


Louis & MarkKéslekedés nélkül mar belém a bűntudat, pedig hogyne, hogyne érdemelné meg, hogy így viszonyuljak hozzá? Kár, hogy a legjobb barátommal szemben egyszerűen képtelen vagyok huzamosabb ideig ekkora pokróc lenni. Kissé lebiggyesztem az ajkaimat, ahogy hallgatom a válaszát. Így is elég elcseszett most minden, miért kell ezt csinálnom? Miért nem tudok jó képet vágni az egészhez?
Na és ő?
Nagyot fújva lököm el magam az íróasztalomtól - időközben újból felkeltem és nekitámaszkodtam -, hogy aztán továbbra is összekulcsolt karral lépjek Louis elé.
- Mégis mit vártál? Ki vagyok bukva! Kurvára ki vagyok bukva, akkor is, ha már unod ezt! - tör ki belőlem. - Lehet, hogy te kipipálhatod annyival a dolgot, hogy ezentúl ránk hagyod ezt az egészet. Megjegyzem, ezzel kellett volna kezdened, ha már semmit sem szándékoztál közölni velünk. Nekem viszont nap mint nap szembesülnöm kell a történtekkel, és nem tudok másra gondolni, minthogy hogyan tehetném jóvá. Minden egyes nap újra rá kell jönnöm, hogy lehetetlen.
Tudom, hogy bármennyire is próbálja elrejteni, benne is léteznek lelkiismerethez hasonlítható érzések. Azt is el tudom képzelni, hogy álmatlan éjszakái voltak, miután megtudta... De azt, amin én és Thea keresztül megyünk, fel sem érheti ésszel.
- Hidd el, próbálkozom. Már az is nagy lépés tőlem, hogy nem verem be a képed, újra, ugyanis baromi szívesen tennék így. - Zaklatottan túrok a hajamba. - Mégis igyekszem visszafogni magam. De ne várd, hogy segítek kiválasztani Amelia jegygyűrűjét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 134


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Szomb. Dec. 03, 2016 1:43 pm

Mark

thinking out loud

Unom? Nem unom, ez nem unalom, ez menekülés. Azt hittem, ő is hajlandó lenne erre, de be kell látnom, hogy nem mehet minden ilyen egyszerűen. Én vagyok az egyetlen, aki csak viteti magát az árral és nem tesz erőfeszítést. Pont ezért akartam volna tőle kérni segítséget, de ő pont ezért nem tud velem foglalkozni. Olyan ez, mintha a saját életvitelem ejtett volna csapdába. Nyilvánvaló, hogy így nem csinálhatom örökké, de Mark nélkül nehezebb lesz rájönnöm, akkor mégis mi a frászt kezdjek magammal. Másra csak nem zúdíthatom rá, hogy változtassa meg az életem.
Azt viszont nem értem, hogy azzal, hogy nem mondtam semmit miért nem hagytam kettejükre a dolgot? Semmit nem csináltam. Hazahoztam a seggét és rendszeresen meglátogattam. Theát meg ritkábban, de meglátogattam. Elkísértem. A barátja voltam. Thea haragudhat rám, mert három hónapig hazudtam neki, de Marknak csak egyszer nem mondtam el valamit. Nem tehetek róla, hogy már másnap beállított hozzá és kirakósoztak a darabkákkal. Egyébként is, hogy a fenébe kellett volna elmondanom neki?
- De neked semmit sem kell jóvá tenned! - Felpattanok. Nem akarom ezt a mártír dumát tovább hallgatni. - Én hazudtam Theának és én vagyok az oka... - Talán azért nem mondtam el, mert képtelen lettem volna kiejteni a számon a szavakat. Képtelen vagyok most is, képtelen leszek rá örökre, és soha nem szabadulok meg a gondolattól. Senki sincs, aki felülírhatná a feltételezést, ami a fejemben van, amit Mark gondol és Thea is. Tudom, hogy így van, de egyikük sem vágta a fejemhez, mert én is tudom. Barátok vagyunk. De ettől még lehet, hogy tényleg nem akarnak látni többé. - Kurvára nem vagy hibás. Legalább Skeeter is él. - Nem mintha Rita az életünk fénypontja lett volna, de ez volt a célja, ezt teljesítette. Az ő életén én segítettem egy kicsit, hogy aztán máshol elszúrhassam, ennyi.
Jobb lenne, ha mennék.
- Meg sem fordult a fejemben.
Nem száraz vagyok, csak... Jobb lenne, ha meghúznám magam. Viszont fogalmam sincs, hogyan fog valaha is megbocsájtani, ha elkerüljük egymást. Majd kitalálok valamit. Lehet, hogy csak idő kell.
- Tényleg nem zavarlak tovább.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mouis    Szer. Dec. 07, 2016 12:11 pm


Louis & Mark- Mégis ki fogja, ha nem én? - kiabálom túl a szavába vágva.
A beismerését hallva viszont azonnal megfeledkezem minden haragomról. Felvont szemöldökkel, elkerekedett szemekkel nézek vissza rá, várva a folytatást, a mondat végét, ami nem jön el.
Valóban képes lennék rá, hogy megforgassam a hátában a kést. Hogy közelebb lépjek hozzá és egyenesen a szemébe mondjam, hogy előbb nem gondoltam komolyan, mikor gyávának hívtam, most azonban... Igen. Szinte megvetően nézek vissza rá. Képtelen vagyok tovább hallgatni.
Előhúzom a pálcámat és egy suhintással tárom ki előtte az ajtót, ami hatalmas lendülettel csapódik a falhoz.
- Menj.
Rá sem ismerek a saját hangomra.
Hátat fordítok Louisnak és a tenyerembe temetem az arcomat. Mégis hogyan lennék képes elérni ezek után, hogy minden ugyanolyan legyen?

// Bocsi a hosszért és köszi a játékot ♥ Legközelebb tényleg békülünk SurprisedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mouis    

Vissza az elejére Go down
 
Mouis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: