HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Cornelius & Emmeline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 8:17 pmCornelius & Emmeline
otthon, édes otthon


Ha nem lenne jobb dolgom, mint mondjuk az életemért, vagy az öcsémért való aggódás, biztosan lenyűgözne a birtokunkon végbemenő változás. Úgy tűnik, nem a családi teendői voltak az elsők, mikor megjelent lelki szemei előtt a Vance név "tisztára mosása" - elég futólag körülnéznem a birtokon ahhoz, hogy megbizonyosodjak afelől, rengeteg idejét szánta rá, hogy fényűzőbbé és egyenesen fellengzőssé tegye a korábban viszonylag szerény otthonunkat. Azonban amint átlépem a küszöböt, látnom kell, hogy mindezek ellenére sem a külseje az, ami egészen új értelmet nyert. Rá sem ismerek az előszobára, de még a nappalira sem; a kanapén helyet foglaló, borozgató apámra annál inkább. Arcom azonnal gúnyos fintorra húzódik.
Máris elém siet egy manó, de nem hagyom, hogy átvegye a bőröndömet, ehelyett letámasztom a fal mellé és helyet foglalok közvetlenül az édesapám mellett.
- Remélem, örülsz - vetem oda vádlóan. A sminkem szerencsére épp annyira van lekenődve, hogy ne legyen túl feltűnő, mégis jól látszódjon, hogy korábban sírva fakadtam. Persze, ez mind csak mese: a minisztériumi dolgozóknak, az apámnak és mindenki másnak, a gyűrűsujjam ürességétől viszont valóban sikítani tudnék, akárhányszor csak észreveszem. Képtelen vagyok hozzászokni a látványhoz.


note

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 8:58 pm

Emmeline
Miután hazaértem ellenőriztem, hogy Richard hazaért e már a munkájából, vagy még odavan. A manó, akit megkérdeztem erről azt mondta, hogy a fiam már fél órája hazaért és azóta is a szobájában tartózkodik. Remek! Pont kéznél lesz, ha esetleg a drága lányom még is makacskodni szeretne. Nem beszéltem a levegőbe, nem csupán üres fenyegetés volt, amit mondtam. Elégedetten sétáltam be a nappaliba, ahol töltöttem magamnak a legjobb borból, amit csak találtam, majd a borospohárral helyet foglaltam a még szinte vadonatúj kanapén. Mindent felújítottam a házon belül, ahogy kívül is. A Vance név igenis naggyá fog válni, és mindenki ismerni fog minket. Ehhez pedig az is szükséges volt, hogy kicsit változtassak a birtok kinézetén. Ehhez még akkor hozzákezdtem, mikor még Richard nem hagyta el a házat. Végül pedig akkor fejeztem be, amikor már teljesen egyedül maradtam a manókkal ebben a nagy házban.
Miközben elmerengve gondolkodtam a múlton és a jövőn, a finom bort iszogatva a lányom is megérkezett. Ráadásul időben is érkezett, hogy az öccsét még véletlenül se kezdjem el kínozni.
– De még mennyire. Nagy örömöt okoztál most apádnak – felelem, majd lerakom a félig üres borospoharat a kanapé előtt álló üvegbetétes kis asztalra. – Időben érkeztél.
Jegyzem meg hangosan is az iménti gondolatomat, miközben végignézek rajta. Látszik, hogy elsírta magát, miután egyedül maradt. Azt pedig végképp örömmel konstatálom, hogy a jegygyűrűje sem díszíti már az ujját. Ez már egy egész jó előrelépés, de még mindig nem az igazi.
× notes:  ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 9:19 pmCornelius & Emmeline
otthon, édes otthon


Összekulcsolom magam előtt a karjaimat.
- Természetesen - válaszolom negédesen. - Számomra nincs egy pohár mérgezett borod? Az alma már úgyis elcsépelt.
Különösen jólesne most, ráadásul erősítené benne a hitet, miszerint eleresztettem magam,... már amennyire a jelenlegi keretek között ez lehetséges. Talán az lesz a legjobb, ha hallgatok Gideonra és megpróbálok a bizalmába férkőzni.
- Kíváncsi lennék a további feltételeidre, mert gondolom nem csak erről van szó. - Belenyugvó vagyok, mégis érdeklődő. Ennél tökéletesebb kombináció nem is létezhet vele szemben, és ami azt illeti, nem is esik nehezemre megjátszani ezt az érzést. Az, hogy el kellett búcsúznom Gideontól, mintha minden lelkierőmet felemésztette volna. Sírni volna kedvem, mégis olyan szárazak a szemeim, hogy egészen biztos vagyok benne, ha akarnám sem menne. Olyan ez az egész, mint egy borzalmas és paradoxon rémálom.


note

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 9:35 pm

Emmeline
Némán figyelem őt, miközben beszél, majd felállok a kanapéról és átsétálok az ablakhoz, amin kipillantok egy röpke pillanatra, és a hátam mögött fogom össze a kezeimet. Hagyom, hogy a csönd kettőnk közé ereszkedjen, csak ezután fordulok vissza felé.
– Mérgezett nincs, Emmeline... Ég és föld vagytok az öcséddel – jegyzem meg csak úgy mellékesen. – Viszont szolgáld ki magad, ha vágysz pár kortyra.
Intek az italos szekrény felé, amiben bort és más erősebb italt is talál magának, ha szükségét érzi. Addig, amíg engedelmesek senkinek sem lesz semmi baja. Hiszen a legjobb nekem is, ha erősek és egészségesek.
– Azon kívül, hogy visszaköltöztettelek, valóban van még egy igen fontos feltételem. Hozzá kell menned ahhoz az emberhez, akit én nézek ki számodra. Még keresem a jelöltet, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan meglesz a megfelelő férj jelölt a számodra. Ó, igen, még egy valami. Nem segítheted a jó oldalt semmilyen formában! Ha ez még is megtörténne, akkor kénytelek leszek megbüntetni téged – felelem határozott, kemény hangon. Nem tűrök ellenvetést! Ha most is ellenkezni merne, nem fogok habozni.
× notes:  ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 10:06 pmCornelius & Emmeline
otthon, édes otthon- A világ leigázását célzó tervek elősegítése mellett és a birtokkal való villogás közepette még az italválasztékot is sikerült kibővítened - jegyzem meg gúnyosan, amint kiszolgálom magamat. Nem kéne otthonosan éreznem magamat a házban, mégsem tudok kevésbé fesztelenül viselkedni; egyszerre érzem azt, hogy itt a helyem és hogy bárhol máshol. Persze, a megjegyzéseim korántsem ennek köszönhetőek. Kíváncsi vagyok, meddig feszegethetem a határaimat, és ami azt illeti élvezem is a szurkálódást. Kellemest a hasznossal, ugyebár.
- Vagy ezt még akkor hoztad össze, mikor elköltöztem itthonról? - Utalok ezzel anya halálára. Ha ekkora beteg állat lennék, én is inkább a föld alá innám magamat minden este, hogy legalább pár óra erejéig megfeledkezzek róla.
- Vaagy ezzel kenyerezed le a többi hozzád hasonlót? Esetleg tényleg a baba projekthez kell? Mindig is akartam egy húgot is.
Sosem akartam több testvért, ami azt illeti, így is előszeretettel happoltam el Ricktől a szüleink figyelmét, de ez már igazán mellékes.
Hacsak nem áll szándékában a hajamnál fogva vezetni vissza a nappaliba, egy markáns konyakkal a kezemben foglalok helyet ugyanott. Már nem tartom meg a három lépés távolságot, ahogyan az egy órával ezelőtti találkozásunk alkalmával, az imént sem véletlenül ültem közvetlenül mellé. Nem fogok félni tőle, sem meghunyászkodni.
- Nem. - A hangom élesen cseng a szoba csendjében. - Nem megyek hozzá senkihez. Igazán lehetne benned egy kis tapintat! Épp hogy lemondtam a vőlegényemről, és te máris elvárnád, hogy egy csettintésre hozzá kössem az életemet a csúszómászó csatlósok egyikéhez?
Inkább a humorérzék, mint a felháborodás szól belőlem. Mondhatnám, hogy már meg sem lepődök rajta, Rick után... Igen, számítottam erre, attól függetlenül, hogy nem mertem magamnak bevallani. A megrökönyödésem is erről árulkodik, amit szerencsére sikerül palástolnom a gyerekes hisztizéssel, bár jól tudjuk, nem vall rám. Hogyan is kérhetném komolyan számon rajta a tapintatot?
- Felejtsd el.


note

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 15, 2016 10:33 pm

Emmeline
Egy...
Egyelőre nem teszek megjegyzést arra, hogyan beszél velem. Tudom, hogy nem tetszik neki, hogy viselkedem vele, és az is, hogy uralkodni próbálok rajta. Ez viszont engem nem érdekel. Teljesen hidegen hagy, hogy mit is akar. Számomra most csak egyetlen cél lebeg a szemem előtt, amihez szükségem van a gyermekeimre. Tőlem pedig addig úgy sem szabadulhatnak, míg meg nem halok. Az pedig még messze van, úgyhogy sokáig fogom boldogítani őket. Magamhoz hívom a boropoharam, majd kortyolgatni kezdem. A türelmem véges, és a végén Emmeline túlfeszíti azt a bizonyos húrt.
Kettő...
– Pár hónapja szereztem be őket. Ne próbálj kombinálni, feleslegesen erőlködsz, lányom – felelem higgadtan, bár már nagyon érik bennem az az indulat, hogy végül megkapja azt, amit érdemel a modortalanságáért. Belekortyolok a borba, az édes, zamatos nedű pedig könnyeden siklik le nyelőcsövemben. A kellemes gyümölcsös íz pedig teljesen beteríti érzékeimet.
Három....
Végül elmondom, hogy mi még a követelésem, hogy mit is várok el tőle. Erre viszont úgy reagál, mintha lenne egyáltalán választása. Szórakozottan felkuncogok, majd egy újabbat kortyolok az italból.
– Ez nem kívánság műsor, lányom. Nincs ebbe beleszólásod. Hozzá fogsz menni ahhoz az emberhez, akit kiválasztok a számodra – felelem, miközben a mellettem megjelenő manónak adom a kiürült poharam. Ezután a pálcám kerül a kezembe. – Invito Emmeline pálcája – mondom, majd elkapom a felém repülő pálcát. – Miért kell megnehezítened mindent? Úgy látszik muszáj leszek megtanítani, hogy hol a helyed – felelem a pálcáról a lányomra pillantva, mielőtt ráemelném a pálcám. – Crucio!
× notes:  ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Szer. Nov. 16, 2016 11:01 amCornelius & Emmeline
otthon, édes otthon- Hát, ez bizony nagy kár - húzom el a számat. A konyhában ácsorgó manó elkerekedett szemekkel néz rám és a kezemben tartott, itallal teletöltött pohárra, láthatóan nem tudja mire vélni a jelenlétemet. Főként, hogy van merszem így beszélni a ház rettegett urával. Cinkos kacsintást küldök felé.
Tudom, hogy őrültség, amit csinálok, de szükségem van egy kis elégtételre, mielőtt hagynám, hogy mindent elvegyen tőlem. És most, hogy Ricket végre biztonságban tudhatom... Miért ne? Magamat közel sem féltem annyira, mint bárki mást, és a következő feltételeinél rosszabbat úgysem tehet velem.
Efelől akkor is megvagyok győződve, mikor a pohár hangos csattanással törik darabjaira a padlón; a vörös folyadék vérként terjed a világos szőnyegen, beleivódva a szövetbe, ahogy az átok okozta fájdalom a testembe. Mikor elvette a pálcámat felugrottam a kanapéról, most pedig térdre rogyok a fájdalomtól, egyenesen a szilánkok közé. A látásom elhomályosul, ajkaim azelőtt engedik szabadjára a kitörni vágyó sikolyomat, hogy egyáltalán eszembe jutna elfojtani.
Nem számít, mi történik, mert amíg ebben a házban élek az apám szabályai szerint, minden perc ezt fogja jelenteni számomra.
- Hiábavaló minden, amit teszel. A végén úgyis az Azkabanban fogsz megrohadni - szűröm a fogaim között.
Görnyedt háttal próbálok felkelni, nem is foglalkozva azzal, hogy miközben megtámasztom magamat, a tenyerem újabb szilánkba mélyed. Semmi ahhoz az érzéshez képest, amit az átok okoz, de nem adhatom meg magam.


note

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I'm just an NJK character
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 23


TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   Kedd Nov. 22, 2016 8:11 pm

Emmeline
Ha már nem lehet szép szóval meggyőzni, akkor marad az eredeti terv, miszerint betöröm annyira, hogy szófogadóvá váljon. Addig kínzom, ameddig szükséges, ha kell, akkor napokon át csinálom és nem csak átkokkal, hiszen fontos, hogy a cruciatus átok ne vegye el az eszét. Nem veszem semmi hasznát, ha beleőrül a kínzásba, bár ahhoz eléggé bele kéne merülnöm. Erős lány, annyi szent. Nem véletlenül lett ő a kiválasztott Richard helyett. Meghagytam a manóknak, hogy még véletlenül se engedjék ki őt a szobájából. Nem akarom, hogy beleszóljon a dologba.
Ez most csak is rám és a lányomra tartozik. Azt pedig végképp nem fogom hagyni, hogy a saját lányom miatt bukjon el a tervem, ami végre felemelhetné a nagyok közé a családomat. A Vance név jelenteni fog valamit, és nem egy elfeledett gazdag család leszünk. Ha az az ostoba kölyök nem szúrja el, mert beijedt, akkor most minden sokkal jobb lenne.
– Azt majd meglátjuk, édes lányom – mondom, miközben figyelem, ahogy kínok közepette is megpróbál felállni a földről. Igen, Emmeline-ben megvan mindaz, ami a családunk felemelkedéséhez szükséges. Az átok hatását hamarosan megszüntetem, de csupán annyi időre, hogy egy újabb, erősebb kínnal ajándékozzam meg szeretett lányom.
× notes:  ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Cornelius & Emmeline   

Vissza az elejére Go down
 
Cornelius & Emmeline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: