HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Szomb. Feb. 18, 2017 10:49 pm

Habár nem vagyok egészen megnyugodva Richarddal kapcsolatban, az ellenérzéseim már óvatossággá szelídültek, így kellemesen is telhetne az este. Az már sokkal nagyobb baj, hogy valami történik, valamiről nem tudok, és a feszültség (főleg ez a megmagyarázhatatlan fajta) kikészít.
Örülök, hogy kettesben lehetek a menyasszonyommal végre - amellett, hogy egész hátralévő életemet vele szeretném eltölteni, abban is reménykedem, hogy így megválaszolja majd a kérdéseimet.
Édes érdeklődése azonban nem engedi, hogy máris ezzel zargassam, így ölelem át a derekát és kezdem finoman simogatni.
- Tündér vagy, kedvesem - mosolygok rá és puszit nyomok az arcára. - Tényleg finom volt és tényleg jóllaktam. - A homlokára is adok egy puszit, élvezem egy kicsit az eddig nélkülözött közelségét.
Ezzel pedig nyilvánvalóan nem vagyok egyedül.
- Kihasználod a bizalmam… - Bár tényleg érzek ebben igazságot, talán ő nem is hallja ki, a mosolyom pedig egyáltalán nem erről árulkodik. Mit művel velem ez a nő?
Magamhoz szorítom, ahogy lecsapok ajkaira, szükségem van a csókjára, hogy tudjam, ez mindenképpen rendben van, és szükséges éreznie, mennyire kell nekem.
- Mindenről tudni akarok, amihez közöd van. - Nem kertelek, kimondom, ami a fejemben jár - soha nem hazudtam neki. - Ne legyen több titok. Igaziként fogjuk csinálni. - Soha nem fogom magamnak megbocsájtani, amiért annak idején olyan könnyen vettem, majd elengedtem, rosszul csináltam, nem teszem meg többször. - De rendben… Várok még. - Nagyon nehéz beadni a derekam, ezért győzködöm egy kicsit magam, Végigsimítok az ajkain. - Ha eltereled róla a figyelmem. - Kiszélesedik a mosolyom annak ellenére is, hogy valószínűleg mindketten tudjuk, nem fog nyugodni hagyni a dolog, amíg be nem számol róla. Viszont mindenképpen meg szeretném tartani a döntési szabadságát mellettem, nem fogom ráerőltetni a saját akaratom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Csüt. Márc. 02, 2017 9:14 pmGideon & Emmeline

- Biztos? - szegezem az ajkainak a kérdést. Szívesen leszek továbbra is bizonytalan, ha cserébe újabb csókokkal halmoz el. - Nem venném a szívemre, ha éhen maradnál. - Meg persze azt sem, ha ízetlen vacsorával lakna jól, de mivel az én főztömről van szó, talán nem kell emiatt aggódnom. Illetve... Nos, még nem volt rá alkalmam, hogy megtapasztaljam a Prewett család konyhai tradícióit, pedig már igazán nincs miért rejtegetnie előlük.
- Lassan egy hete jegyesek vagyunk, de a szüleiddel még mindig nem találkoztam - mondom ki hangosan is az észrevételeimet. - Ilyen körülmények között akar feleségül venni, Mr. Prewett?
Hallatlan!
Minden egyes porcikám beleremeg az ajkai érintésébe, és nem is habozok viszonozni csókját. Néha olyan jó lenne megállítani az időt... Egyszerűen imádom, ahogy győzködni próbál, engem is és saját magát is - mikor először összejöttünk, úgy éreztem, hiányzik belőlünk ez a fajta nyíltság a másik felé, de csak ezúttal tudatosul bennem, hogy valójában mennyire. És mégis muszáj elrontanom ezt a pillanatot azzal, hogy megtartom magamnak a titkot, ami mindent tönkretehet. Talán ha nem mondom ki, nem is válik valósággá. Lehet, hogy Cornelius sosem bukkan fel, én pedig máris falra festeném az ördögöt? Nem-nem, muszáj őriznem ezt a törékeny meghittséget.
- Kérned sem kell - suttogom az eddigieknél is közelebb bújva hozzá, mielőtt elrabolnám az ajkait.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Szomb. Márc. 04, 2017 11:40 am


Emmeline


A tarkójánál fogva húzom magamhoz, hogy befogjam a száját, ne beszéljen örökké butaságokat. Biztosan jót főzött és biztosan nem hozna szégyent ezzel senkire, éhen sem maradtunk. Richard sem azért menekült el, hogy beüljön az első McDonalds-ba, hanem mert érezte ő is... Bár nem nagyon értem, hogy jönnek ide a szüleim.
- Ahogy az édesanyámat ismerem, Miss Vance, amint megsejti a hírt, ő maga fog felkeresni... - Nem lepne meg, ha én vagy Fabian, esetleg Molly valami kéteset mondana véletlenül, és anya azonnal utána szeretne járni. Milyen régóta is mondogatja, hogy a fiai sosem nősülnek meg... - Viszont én szeretnélek hazavinni az ünnepekre és akkor bemutatni nekik. Mindenkinek. - Visszaváltok a hivatalos stílusból, és izgatottan végigsimítok az arcán, várva a véleményét. Sosem töltöttük még együtt sem a karácsonyt, sem pedig a születésnapomat, és bár ezek tényleg minden évben ismétlődő események, mégis fontos lenne, hogy ezentúl másképp legyen. Minden napomnak a részese legyen, nem holmi titok vagy játék. Kinőttük már azokat az időket, nem? Öt hétig talán még elviseljük, addig is csak a szüleim maradnak ki a titokból, itthon tudhatja már mindenki.
- De ezt vegyem úgy, hogy sürgősen esküvőt szeretnél? - Még nem igazán beszéltünk erről, mintha a jegyesség önmagában elég lenne - de örülök, hogy nem csak én vagyok türelmetlen. Szeretném rábízni, hogy pontosan milyen ünnepséget és mikor szeretné, ez mégiscsak az ő nagy napja (tisztában vagyok vele, hogy csak másodsorban az enyém, de nem is óhajtom a nagy felhajtást magam körül), a pénz pedig lényegében nem akadály.
Az gondot okozhat, ha nem őszinte velem, elvárnám, hogy mindenbe beavasson, most mégsem követelőzök. Egyrészről, tényleg bízom a józan ítélőképességében, kérne segítséget, ha szüksége lenne rá, másrészről pedig egyszerűen nem akarok erőszakos lenni. Hagynom kell, hogy teljesen megtaláljuk egymást, hogy ő akarja elmondani... Bevallom, hogy az elmúlt fél évben eléggé felpörögtek az események közöttünk, de sosem éreztem még ilyen rendben magam, nem akarom hát elrontani sem.
Balommal a derekát ölelem át és szorítom magamhoz, míg másik kezem a hajába túr - ha akad benne valami csat vagy hajgumi, attól rövidúton megszabadulok, csak a hosszú, selymes tincseit akarom az ujjaim között érezni.
- Szeretném, hogy felvedd a nevem. Tudja mindenki, hogy hozzám tartozol - búgom az ajkainak, miközben végigsimítok az arcán, a nyakán, mellén, majd gondolva egyet, mindkét kezem a feneke alá csúsztatom, hogy felkaphassam, és majd csak az ágyon tegyem le újra. Mert szeretném most és mindig, szeretném, ha az enyém lenne és nem volna titok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Kedd Márc. 14, 2017 8:33 pmGideon & Emmeline

Várakozóan mustrálom a vonásait, mintha arra számítanék, hogy visszavonja a meghívást, amint tüzetesebben végiggondolja a körülményeit. Pedig semmi oka rá, hogy szégyellje és elrejtse azt, ami köztünk van - már semmi, valahol, mélyen mégis él bennem a félelem, hogy előbb vagy utóbb megismétlődnek a történtek és ismét csupán egy leszek a hibái közül.
- Nagyszerű lenne, Gid - válaszolom rövid, ám annál hosszabbnak tűnő hallgatást követően, a hangom azonban őszintén és boldogan cseng; alig tudom elhinni, hogy mindez megtörténhet. Ennyi idő elteltével... hát megérte várni.
Könnyeim ellen küzdve ölelem át. Szinte jobban meghat egy egyszerű családi ünneplés ígérete, mint maga a lánykérés... Pedig nem jellemző rám az ilyesmi. Ki tudja, talán csak ilyen napom van, talán az apám valószínűsíthető látogatása, a rossz előérzeteim hajtanak afelé, hogy jobban megbecsüljem a változást, amit elértünk. Mert ez nem csak arról szól, hogy megszűntek a külső akadályok. Mi is változtunk, és tudom, hogy nincs többé probléma, nincs olyan körülmény, ami elvehetné tőlem Gideont. Már nincs.
- Nem akarlak sürgetni - rázom a fejem. Aligha tehetnék így, amíg minden szabadidejét Fabian kampányának szenteli, és egyébként sem árt felkészültnek lenni minden eshetőségre, ehhez pedig leginkább időre van szükségünk. Persze, manapság az sem mindig segít... - Szerintem ez olyasmi, amit korábban is megtehettünk volna.
Nem lett volna mindegy, hogy ők vernek éket közénk, vagy hogy mi magunk tettük? Úgy legalább felvállaltuk volna a kapcsolatunkat. Így...
De kár is ezzel foglalkozni.
Válasz gyanánt tapasztom az ajkaira a sajátjaimat; csókjai ugyanolyan részegítően hatnak rám, ahogy mindig is. A végén még ő lesz az, aki elvonja a figyelmemet, és nem fordítva.
- Szeretlek - suttogom immár a nyakának, mielőtt ízlelgetni kezdem. Ujjaim azelőtt szabadítják meg a felsőjétől, hogy ledőlnénk az ágyra. - Nagyon szeretlek.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Szer. Márc. 15, 2017 12:41 pm


Emmeline


Egy kicsit megijeszt a hezitálásával, hiszen eszemben sincs visszavonni az ajánlatot. Sokszor eljátszottuk már, a titok per nem titok feleletválasztást, de eddig sosem választottam a második opciót. Először furcsának tűnt magamhoz vonni az utcán, vagy a kezét fogva végigülni egy Rend gyűlést, azonban egyáltalán nem volt az. Be kell látnom, hogy évekkel ezelőtt sorozatosan követtem el a hibákat, és ezek között nem szerepel, amikor először megcsókoltam. Mindig is tudtam, hogy ő kell nekem, pont ő, mert miért ne, meg mert tökéletes volt... Én viszont még nem álltam készen, nem akartam túl komollyá tenni. Most sem vagyok fiatalabb, mint annak idején, mégis ideálisabb a jelen, mint a múlt volt. És többé már nem esünk ugyanabba a hibába, úgyis kiderült már, hogy visszasodródunk egymáshoz, így vagy úgy.
- Nem a szüleim miatt nem tettük meg. - A szemébe nézek, hogy ettől ne féljen, lehet, hogy aranyvérűek vagyunk magas elvárásokkal, de nem hiszem, hogy kifogásuk lehetne Emmeline ellen. Nem kell ugyanazon végigmennie, mint Arthurnak, akit a szüleink nemes egyszerűséggel nem akarnak Molly mellett látni. A testvéreim támogatását már élvezi, így gond nem lehet. - Kedvelni fognak. - Okos és talpraesett lány, tud viselkedni. Kedvelni fogják.
Talán nem annyira, mint én, de irreális elvárás lenne arra számítani. Senki sem szeretheti annyira, mint én teszem, senkihez sem tartozhat jobban, mint hozzám.
Ezt pedig ki is használom, de nem csúnyán, csakis élvezetesen.

A mellkasomra húzom a lányt, a tökéletes lányt, a menyasszonyomat, és egészen elkalandozok, ahogy a haját simogatom.
- Azt tudnod kell, hogy eléggé családcentrikusak vagyunk. Prewettek. - Biztosan érezte ezt már abból, ahogy róluk beszéltem, viszont most egészen másra gondolok. A meglévő családomon kívül, az újra, vele. Puszit nyomok a buksijára. Hiába mondott már igent, még mindig kellemesen új a gondolat, hogy hamarosan feleségül veszem. Tudnia kell, hogy ezzel csak elkezdődik valami... és valószínűleg szükségünk lesz egy nagyobb házra. Haha.
Szándékosan hagyom figyelmen kívül a világ eseményeit, ehhez semmi köze a világnak. Talán annyi mindenben mégsem változtam meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Vas. Márc. 19, 2017 10:59 amGideon & Emmeline

Sosem féltem attól, hogy nem felelnék meg valakinek - nem azért, mert annyira el lennék telve magamtól, egyszerűen csak nem adódott olyan helyzet korábban, hogy kifejezetten számított volna más szimpátiája. Nem is tudatosult bennem, hogy ezentúl változni fog a felállás... eddig.
Dehát igaza van, miért ne kedvelnének? Ha a testvéreivel megtalálom a közös hangot, az máris jó jel, és nincs olyan szélsőséges tulajdonságom, ami bárkinek is az agyára menne. A származásomat tekintve úgyszintén nem lehet kifogásuk.
- Remélem - pillantok rá mosolyogva.
Alig várom, hogy bebizonyosodjon. Szeretném, ha büszke lenne rám.

Lehunyom szemeimet, miközben a szívverését hallgatom és keze a hajamat simítja.
- Tudom - suttogom a mellkasának. El tudnék aludni...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Szomb. Ápr. 01, 2017 4:15 pm


Emmeline


Lehetséges, hogy Emmeline-nal nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, és talán soha nem is lesz, amilyen mások tudunk lenni egy-egy kérdéssel kapcsolatban - de ismerem és ismerem a családomat is. Rendben lesznek. Az én hibám, hogy még nem ismerik egymást, ezen pedig segíteni is fogok, amint lehetőségem lesz rá. Mondhatnám azt is, hogy amint biztos leszek benne, el akarom venni a lányt, de hát abban már biztos vagyok egy ideje.
Ha a gondolatmenetem meg is szakad, kihasználva a lehetőséget, hogy tényleg az enyém és az is marad mindörökre, nem kell neki sok idő, hogy visszatérjek erre a fonalra.
- És felkészültél? - Kiszélesedik a mosolyom, bár ezt nem láthatja. Apró puszit nyomok a hajára. - Emlékszel, amikor tavaly megszületett Fred és George? - szórakozottan játszadozom a tincseivel.
A húgom már rendesen gyarapítja a családot, én pedig nagyon büszke vagyok rá. Bár a szüleink nem támogatták Arthurt, most már nagyon is örülnek a sok unokának. És nem értik, a fiaiktól miért nincs még egy sem.
A Rend gyűlésein rendszeresen találkoztunk, arra viszont valahogy sosem számítottam, hogy a Weasley-házban futunk majd össze. Véletlenül, miután megszülettek az ikrek. nem mondhatnám, hogy bárki meglepődött, hogy 1, Molly sokadszoros anyuka lett 2, ikrek lettek a fiúk, de mi ketten aznap igazán meglepődtünk. Máskor fel tudtunk készülni, hogy találkozunk, de... Tisztán emlékszem, hogy én határozottan meglepetten bámultam rá. Kicsi Freddel a karján. Gyönyörű volt. Sugárzott a boldogságtól, és ez még sokszorosa lehet, ha majd a saját újszülöttjét tartja a kezében...
- Édesanyám szereti az unokákat. - A füle mögé tűröm a haját. - És amint a feleségem leszel... - Nem fejezem be a mondatot, egyrészt, mert egyértelmű, másrészt, mert ujjaim az álla alá csúsznak és ha nem aludt még el, magamhoz irányítom egy csókra. Csodálatos élet áll még előttünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Szomb. Ápr. 01, 2017 8:59 pmGideon & Emmeline

Amint Gideon megemlíti az ikrek születésének napját, szeretetteljes mosoly lopózik az ajkaimra, és nem állom meg, hogy ugyanezt szemügyre vegyem az ő gyönyörű arcán is. Emlékszem, kis híján betörtem a bejárati ajtót, mégis kétségbeestem, mikor Arthur minden ellenkezésem ellenére a kezembe adta a szépséges, törékeny és végtelenül aprócska Fredet. Pillanatok kérdése volt, hogy a kényszeredett nevetésemet örömkönnyek váltsák fel, és minél tovább csodáltam őt, az ici-pici kezecskéjét, ahogy a mutatóujjam köré fonódott, annál több hasonlóságot fedeztem fel vele... Mire pedig újból felnéztem, ott állt ő maga. A tekintetünk összefonódott, talán először azóta, hogy búcsút mondtunk egymásnak. Nem volt benne feszélyezettség, sem kicsinyesség: mintha egy pillanatra megszűnt volna mindaz, ami éket vert közénk. Éreztem, hogyan válik még szélesebbé a mosolyom.
Persze, ez a pillanat elmúlt, de nem véglegesen - a jelen a legékesebb bizonyíték rá, hisz bár újabb egy évre volt szükségünk hozzá, immár a saját, jövőbeli családunkat tervezgetjük.
- Sosem felejtem el - suttogom boldogan. - Egyébként nem hinném, hogy ez olyasmi, amire fel lehetne készülni, de bárhogy is... - Apró csókot lehelek az arcára. - Alig várom. Szerinted... - Még gondolatban is annyira furcsa kimondani, hogy muszáj egy kis bátorságot gyűjtenem hozzá. Mély levegő... - Jó szülők lennénk?
Mondanom sem kell, az anyós szereti az unokákat szlogen sem old túlzottan a hangulatomon. Most kéne alvást tettetnem... ha nem lenne ennyire édes a csókja.
- Ez elég komoly felelősség, Gid - panaszolom az ajkainak, majd kacarászva fűzöm hozzá. - Remélem, azért háromnál megállhatunk?!

A hozzászólást Emmeline Flamel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 21, 2017 8:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   Csüt. Ápr. 13, 2017 11:36 am

Fontos pillanat volt, amikor az ikreknél találkoztunk. Olyan élmény volt számomra, mint egy alternatív valóságba lesni, ahol tényleg együtt voltunk, mint egyetlen család. Sosem adtam fel igazán ezt a vágyam, még ha úgy is tűnt. Sosem tudtam elfelejteni őt, és valahányszor megpróbáltam, ott volt, hogy emlékeztessen magára. Kedves, kecses, odaadó és okos… hamarosan pedig a feleségem is lesz. Én tudom, hogy anya boldog lesz vele, még ha ő most aggódik is emiatt.
Szülőnek lenni nem könnyű, de a húgom családja mellett mindenkiben felébred a vágy. Csodálkozom, hogy Fabian még nem mutatott be senkit, ámbár nem az én tisztem ítélkezni a bátyám felett. Sokkal inkább tehetek a saját sorsomért. A közös életünkért. Gondolhatnám ennél komolyabban?
- Biztos vagyok benne, kedvesem. Biztosan ügyes leszel. Molly pedig biztosan szívesen segít majd. - Az elején minden nehéz, azután belejön az ember, ösztönösen… Én tudom, milyenek a jó szülők, és annak ellenére, hogy a Vance család megtört, Emmeline nem lesz rossz anya. - Egyelőre ezen még ne aggódj. - Jó szülők… A gyerekeinknek nem lesznek más szülei, ezért biztosan mi leszünk nekik a legjobbak.
- Háromnál? - nevetek fel halkan, amiért ilyen édesen aggódik jó előre. Tisztában vagyok vele, hogy én nem erőltethetem a többet, ha ő nem akarja, de azért elég korai erre a szavamat adnom. - Meglátjuk, hogyan boldogulunk. - Habár én egyáltalán nem félek, sőt, akár holnaptól tudnék apaként gondolkozni… talán egy kicsit mégis furcsa. De hiszek benne, hogy együtt akadálytalanul megoldjuk ezt is.
Még egy utolsó puszit adok neki, nem akartam ám elvenni tőle az álmokat, csupán éberen is megosztani vele az enyémeket.
- Szeretlek, Emmeline.
Puhán simogatom a haját, ha már nincs több mondanivalója, hagyom, hadd aludjon ő is, én is. Egy nap úgyis minden álom valósággá válik - még a rémálmok is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora   

Vissza az elejére Go down
 
Emmeline & Rick & Gideon - Vacsora
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: