HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Benjamin & Emmeline - Prewett lakás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Szomb. Nov. 05, 2016 8:50 pmBenjamin & Emmeline

- Mit hagytál itt? - lendülök ki az ajtón. Csak egy pillanatra rebben meg a mosolyom, mikor Gideon helyett Benjamint pillantom meg, amint a küszöb előtt várakozik. Persze, gondolhattam volna, hisz Gid sosem kopog - sajnos már akkor sem, ha az én lakásomba nyit be.
- Ó, ne haragudj - nevetek fel. - Épp most indult el. Ha nagyon fontos, még utolérheted.
Tudom, hogy azon az éjjelen valószínűleg azt sem tudta, fiú-e vagy lány, hisz mind így voltunk ezzel, de akkor sem felejtettem el, hogy gyakorlatilag nem vett rólam tudomást. Ha bárki másról lenne szó, aki nem rendtag, nem kedvelem és nem ennyire fontos Gideon számára, habozás nélkül szegném fel az államat és csuknám be az ajtót a vendégem orra előtt. Benjivel viszont aligha tehetném, vagy tenném meg. Ehelyett amint lemond Gideon követéséről, szélesebbre tárom az ajtót a mosolyommal együtt.
- Gyere, épp elkészültem a következő adag kávéval. Ugye szereted?
Leesne az állam, ha Gid legjobb barátja nem lenne ugyanolyan koffeinfüggő, mint ő maga. Mindazonáltal elég változatos a konyha tartalma és biztosan találni fogunk majd valami kedvére valót.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Vas. Dec. 25, 2016 5:02 am

Amilyen időket mostanában élünk, nem csoda ha az ember igazából elfeledkezik mindarról, ami meghatározta a mindennapjait. Számomra már egyre nyilvánvalóbb, hogy a Minisztérium gyakorlatilag mint biztonságos terep megszűnt létezni. A történtek után? Ugyan már, nem csodálnám, ha elfogóparanccsal kopogtatnának az egyik pillanatban a házunk ajtaján. Az aurorok többségében sem bízom igazából és elszomorít, hogy a tagok, akikkel vállvetve harcoltunk oly' kevésnek tűnnek ebben a csatában.
De most nem emiatt ácsorgok drága barátom ajtaja előtt, akit talán nem is olyan régen pillantottam meg az ellenkező irányba menni. Nem olyan sürgős most beszélnem vele, noha van mit bőven fontolóra venni, ami őt is érinti, elvégre a fiam keresztapja is egyben. Apró mosollyal pillantok fel az ajtónyitóra, nevezetesen Emre. Ő is ott volt a bálon, noha volt amikor elkeveredett tőlünk. És belegondolva igazából amikor ott volt is végig csak Gideonhoz beszéltem.
- Szia. Nem szükséges, nem olyan fontos. Igazából... veled szeretnék beszélni. - pont emiatt is jöttem. Amint szélesebbre tárja az ajtót, félszegen pillantok befelé, majd indulok is el. Ismerem a házat, számtalanszor jártam már itt, az invitálás is inkább csak az illemi kérdés miatt van, amúgy betalálok magam is a konyhába. Az invitálását egyben hellyel kínálásnak is veszem és le is ülök az egyik székre.
- Köszönöm, elfogadom. De csak ha te is kávézol velem. - nem szeretek egyedül bármit fogyasztani, akkor sem ha nem alkoholról van szó. Frusztrál, azt hiszem.
- Szeretnék gratulálni. - Gideon már sokat fejtegette nekem azt a tervét, hogy meg fogja kérni Emmeline kezét. Márpedig ahogy látom a gyűrű igen csak jelen van immár. az asztalon összefont ujjakkal támaszkodok meg az alkaromon és figyelem, ahogy tevékenykedni kezd a konyhában. Nem is tudom hogy hozakodjak fel a bocsánatkéréssel. Végtére is akkor az igazi, ha minden tisztázott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Vas. Dec. 25, 2016 2:40 pmBenjamin & Emmeline

Meglep, hogy velem szeretne beszélni, de nem látom okát, hogy máris kérdésekkel bombázzam. Nem olyan ő, akit biztatni kéne, hogy belekezdjen a mondandójába, és egyébként sincs még itt az ideje... én pedig nagyon is ráérek. Sokkal inkább a kíváncsiságomat kell visszafognom, ilyen akadályokkal viszont azt hiszem, képes leszek megbirkózni. Legalábbis egyenlőre.
Beljebb invitálom - eltekintve attól, hogy talán nálam is otthonosabban mozog a lakásban - és nekilátok a kávé tényleges elkészítésének. Hogy vele tartok-e?
- Nem is kérdés - vetek rá egy újabb mosolyt. - Hány cukorral iszod? Tejjel, vagy anélkül? - Nem kapkodok, de nem is mondanám magamat lassúnak, hisz alig fél percen belül már helyet foglalok vele szemben és az asztallapra helyezem a csészéket. Egy apró bűbájjal is elláttam a termoszt, hogy egész biztos meleg és friss legyen a kávé akkor is, mikor Gideon hazaér. Még nem tudom, megvárom-e, mostanában túl sok mindentől függ az ilyesmi.
- Köszönjük. Vagy köszönöm? Ha jól sejtem, te előbb értesültél róla, mint én. - Mindentől eltekintve örülök neki, hogy Gidnek ilyen jó barátai vannak, mint Benjamin. Annál is inkább, mivel engem szinte mindenki itt hagyott a Roxfort elvégzése után, önszántából, vagy azon kívül. Dorcas a szülei miatt, Alice-t a saját makacssága vezérelte, Ivoryról ne is beszéljünk... Molly továbbra is a közelben él, de csak úgy potyogtatja a gyerekeket (már elnézést), így hát nem marad sok ideje másra a családján kívül. Ha jól tudom, Gideonnal is elég régen találkoztak utoljára. Rajtunk kívül pedig kevés olyan ember van, akivel úgy igazán beszélhetnék. Vagy azért, mert túl sok gondjuk van anélkül is, hogy az enyéimet is hallgatniuk kellene, vagy mert egyszerűen képtelenség bárkinek is bizalmat szavaznom ebben a világban, aki nem a Rend tagja, vagy nem ismerem egészen régről.
- Hogy vagytok, minden rendben? - kérdezem őszinte érdeklődéssel.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Kedd Jan. 24, 2017 11:36 pm

Mint ha arcán meglepettséget vélnék felfedezni. Talán nem számított rá, hogy inkább vele beszélnék most, mint Gideonnal, hisz az imént még utána akart navigálni, ha esetleg vele óhajtanék valamit megosztani. Most nincs igazán megosztani való, persze amik mostanában történnek, szinte adna bármikor okot egy társalgásra róla, mit is szól hozzá. Erről végtelenségig lehet beszélni, sopánkodni, az esélyeinket latolgatni, vagy bármi más. Én most nem szeretnék semmilyen hangulat elrontója lenni, hisz nincs most gond egyikünknél sem. És ez így van jól.
Helyet foglalok az asztalnál, kezembe veszem a gondosan összehajtogatott szinte még friss lenyomatú újságot és fellapozom. Megvallom őszintén, hogy még nem jutottam el addig, hogy beleolvassak. Bár tele van biztos hazugságokkal, áltatásokkal, álhírekkel. A támadásokról épp csak minimálisan írnak, amit nem lehet már eltussolni. Pedig ha a varázslótársadalom a sarkára állna, nem lennének Voldemort félék és csatlósaik, mert esélyük sem lenne.
- Három cukorral és sok tejjel, épp hogy világosbarnás legyen. Nem vagyok a tömény kávé híve. És édesszájú vagyok. - mosolyom még szélesebbé válik. Csupán csak ennyin múlnak néha az élet apró örömei. Egy kis finomság, egy gesztus, bármi.
- Természetesen! - ezt már nem bírom megállni a fogsorom teljes villantása nélkül. Talán még a testvérénél is előbb tudtam meg, hogy mik a szándékai. Én pedig hogy őszinte legyek, talán jobban is örültem nála. Igazán összeillenek, Gideonra ráfér már, hogy egy nő kihasson az életére. Na nem mint ha gond lenne a kifinomult agglegény viselkedésével, mert egy igazi gentleman. De jót tenne neki, ahogy nekem is jót tett az, hogy megnősültem.
Abban a pillanatban csukom is össze és teszem le az újságot, hogy felőlünk érdeklődik. Majd otthon jobban átnézem, most ez várhat.
- Köszönöm a kérdésed, megvagyunk. Bár erősen fontolgatom, hogy ideje lenne hazamennie Dominak a családjához, ez az egész háború nem a gyerekeknek való. Pedig igazán szépen cseperednek, Ayden egy vérbeli kisördög. Néha mint ha látnám a képességei jelét is, legutóbb a sütis tál valahogy az asztal szélére varázsolódott, mire ő odaszaladt az asztalhoz. Az apróság pedig egyre csak hurkásabb és tündéribb. - mondom mindezt elfogultan, de ezt nem csak én mondhatom el róla.
- Egyszer eljöhetnél hozzánk, szívesen várunk. - teszem is hozzá széles mosollyal, miközben keverek a kávén, mielőtt abba beleinnék. Pont eltalálta, remek lett az íze és ezt egy hümmögéssel is alátámasztom.
- Finom a kávé. Veletek akkor minden rendben, igaz? - kérdezem én is inkább egyfajta udvariassági körként, de a gondolataim már a következőkön járnak.
- És azt hiszem tartozok neked egy bocsánatkéréssel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Kedd Jan. 31, 2017 6:58 pmBenjamin & Emmeline

A pillantás, amit az újságra vetek, cseppet sem mondható barátságosnak, de még csak érdeklődőnek sem. Anélkül is felfordul a gyomrom a hazugságaiktól, hogy beleolvasnék, pedig most, hogy Gideon testvére a jelöltek között van, talán felhagyhatnék az ellenszenvemmel néhány perc erejéig, hogy megnézzem, élesben mennyire hatékony a kampánya. Persze, ezúttal a körülményekből kifolyólag van más lehetőségem is.
- Fabianról is van cikk?
Sosem értettem a politikához, viszont abban biztos vagyok, hogy hamarosan elérkezik a besározós időszak - bármilyen mintapolgár legyen is, ezt ő sem úszhatja meg. Sőt, talán épp ebből kifolyólag lesznek kitartóbbak, ha róla van szó.

Ezúttal nem az eljegyzésünk említése, vagy Benji nyíltsága az, ami szélesebbé varázsolja a mosolyomat.
- Örülök, hogy Gideon ilyen jó barátra talált benned - mondom ki hangosan is, ami már az ismeretségünk kezdetekor, sőt, azelőtt megfogalmazódott bennem.
Figyelmesen hallgatom őt, bele-belekortyolva a kávémba. Biztosan nehéz lehet elengednie a családját, még ha a védelmük érdekében is teszi, persze... sosem lehet tudni, mikor és hol vannak ténylegesen biztonságban. Nem tudom, Dominique mennyire ért a párbajozáshoz, így nehéz lenne véleményt alkotni, de bízom benne, hogy megfelelő döntést hoznak majd. Öröm hallgatni, milyen szeretettel beszél róluk.
- Köszönöm a meghívást - mosolyodom el. - Mi is szívesen látunk titeket, itt is és nálam is. - A korábbi tapasztalatokból kiindulva biztosan hallott arról is, hogy Londonba költöztem.
- Örülök, hogy ízlik. - Erőt kell vennem magamon, hogy ne áruljon el az arckifejezésem a válaszom okán. - És persze, minden rendben.
Csak remélni tudom, hogy az apám nem cáfolja meg a szavaimat. Hamarosan kiderül...
Azon kapom magam, hogy a semmibe meredek, így most hatalmas pislogások közepette térek vissza a valóságba.
- Valóban? - kérdezem ártatlanul.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Szer. Márc. 15, 2017 11:25 am

Az újságot lapozva hallom meg a kérdést, amire felpillantok rá, majd vissza a lapok közé. Forgatom, forgatom, de csak egy nyúlfarknyi cikket találok.
- Van, de alig pár szó. Olyan, mint ha az újság is megpróbálná kissé ellehetetleníteni. Míg korábban oldalakat publikáltak róla, most néha alig látok cikket. Valahol felháborító, Skeeter igazán tehetne érte valamit, ha hithű rendtagnak gondolja magát. Remélem nem ez a visszaszorulás lesz Fabian veszte. - mondom kissé fásultan, sóhajtva is egyet rá.
Mosolyt csal azonban az az arcomra, hogy megjegyzi, mennyire jó barátja vagyok Gideonnak. Azt hiszem ránk kellően igaz, hogy családnak nem is azt hívják, ahová a vér szólít, hanem akik között megtaláljuk a szeretetet. A kezemet tűzbe tenném a családomért, de ők semmit nem észlelnek abból, hogy mi zajlik a mágusvilágban. Nem építhetem ki jobban az ismertségemet a varázstalanok között, hisz noha én is oda tartoztam, ma már csak a családom emlékeztet minduntalan erre. A számításaimat pedig a varázshasználók között találtam meg. Azt hiszem menthetetlen voltam abban a pillanatban, ahogy szoros baráti szövetségre léptem Prewettékkel és megismertem Domit.
Jó látni, hogy Emmeline nem zárkózik el, nem szól közbe miközben mesélek. Végighallgat, látom az arcát, a szemeiben hogy tényleg érdekli és nem csak amolyan udvariasságból tesz így. Egyszer tényleg igazán megismerhetné a családomat jobban is, ha már lassan amolyan családtag lesz.
Alighanem valamin sikeresen elbambul, én pedig jól szórakozva kuncogva teszek is egy megjegyzést.
- Valaki elrabolta a realitásodat. Tán csak nem elfantáziáltál valamin? - kérdezem még mindig kellően jól szórakozva a helyzeten.
- Valóban. Azt hiszem a támadás idején nem kellően vettem figyelembe azt, hogy te is nagyszerű segítség lettél volna, nem csak a többiek. Mentségemre, hogy a hirtelen beütött káoszban alig találtam meg önmagam józanságát is. De egy szó mint száz, szeretnék bocsánatot kérni emiatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   Szomb. Márc. 25, 2017 3:52 pmBenjamin & Emmeline


- Még mindig jobb, mintha lejárató kampányt indítanának - mondom ki hangosan is, amitől tartottam. Ha a Prófétáról van szó, a csend a legjobb, amiben reménykedhetünk - főként, amíg Caramelről sem zengenek ódákat. Persze, Rita kétségkívül tehetne valamit az ügy érdekében, de ahogy ismerem, az újságírói karrierje túlságosan kiváltságos helyet foglal el a szívében ahhoz, hogy azt félretéve a Rend érdekeit tartsa leginkább szem előtt. Nem való közénk. Bármennyire is lekötelezett a múltban, ez nem változtat a tényeken: folyamatos veszélyben vagyunk, amíg közöttünk van.

Mikor azt kérdezi, minden rendben van-e, akaratlanul is a családom felé kanyarodnak a gondolataim, mígnem azt veszem észre, hogy hosszú másodpercek óta csak nézek magam elé. Ekkor azonnal mosolyt erőltetek az arcomra - hálásan, amiért nem ismer annyira, hogy felfedezze a természetét - és őszintén, bár korántsem olyan felhőtlenül nevetem el magam a kérdésén. Még, hogy elfantáziáltam!
- Előfordulhat - válaszolom mosolyogva.
Bár számítottam a bocsánatkérésére, valamilyen oknál fogva kissé feszélyezve érzem magam miatta. Mondanom sem kell, milyen ritka alkalmak egyike.
- Semmi gond - válaszolom rövid hallgatás után, majd halvány mosollyal teszem hozzá: - Kedves tőled, hogy személyesen kérsz elnézést, illetve hogy egyáltalán eszedbe jutott a történtek után egy ilyen apróság. Egy valamit nem értek: mi volt az oka? - Elvégre ugyanolyan Rendtag vagyok, mint ő és még sokan mások.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Benjamin & Emmeline - Prewett lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Benjamin & Emmeline - Prewett lakás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Otthonok-
Ugrás: