HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 18


TémanyitásTárgy: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Vas. Szept. 25, 2016 4:56 am
Azt hiszem az első időszak könnyűnek nevezhető, noha akadnak nehéz esetek, incidensek, helyzetek, mikor bizony úgy gondolom, hogy ez a munka nem testhezálló számomra. Nem volt sosem részem abban, hogy kell kölyköket egyengetni, hisz noha kviddicskarrierem volt világ életemben, azért nem edzősködtem senki mellett. Mindig énorientált voltam, a saját céljaim, a sikereim érdekeltek. Meg persze a csapaté, szóval azt nem mondanám, hogy teljesen menthetetlen vagyok csapatjátékosi körökben. Most azonban úgy fest az kell, a többi tanárral vagyok egy csapatban, akikkel egyet kell értenem, akikkel ki kell jönnöm és... ki találta ki az ilyen badarságokat? Elég lenne néha csak a saját dolgával foglalkozzon mindenki. A büntetést elvégzett diák nem panaszkodott végül a fülön csípésről. Volt egy megbeszélésünk, ő pedig jött segíteni. Nem köptem be, ő sem köpött be engem. De ez nem jelenti azt, hogy Miss Pomfrey húzását csak olyan könnyen elfelejtem. Hajj, az élet nehéz, miért kell valaki ennyire szabálykövető lenni, mint ő? Miért kell mindig minden sarkon felbukkannia, amikor épp nem kellene? Folyamatosan kerülöm őt, főleg amikor még megiszok pár kortyot is. Biztos vagyok benne, hogy némi egészséges italozásért is már jelentene az igazgatónál, miközben a markába röhög. Kezdem nem szívlelni, vagyis hát... nem tetszik, amit csinál. Legyen javasasszony, foglalkozzon a betegeivel. És lám-lám, megint a sziluettjét vélem felfedezni hajnali fél kettőkor. Mit csinál ő idekint? mert én épp azt csinálom, amiért bent marasztaltak éjszakára. Nem szeretek az iskola falain belül tartózkodni hosszasan, van hol lakjak és meg is teszem, hogy amint vége a vacsorának, én tovább állok. Odahaza vár az imádott unokahúgom, akit mondhatni sokszor altatok el én, amikor az öcsém ki tudja merre tekereg. Most én tekergek itt, folyosóról folyosóra. Nehéz úgy szigorúnak lenni, hogy tudom, én is ugyanazt tettem annak idején mint az imént elriasztott párocska valamelyik teremben. Na nem valami komoly dolgot, csak ismerkedtek. Vagyis beszélgettek, én pedig szívesebben kínáltam volna meg őket, mint hogy azt mondjam, menjenek a hálókörleteimbe, különben...
Na szóval persze, hogy nem a legjobb ezek után azt látni, hogy ezzel a zsémbes nővel futok össze. Már ittam három kortyot, nem sokat. Csak hármat, a laposüveg pedig még mindig nálam lapul, a nadrágzsebemben.
- Nincs ilyenkor már épp késő, Miss Pomfrey? Vagy épp ilyenkor megy ki a növényeket beszerezni? - kérdezem tőle egy picit derűsebb szórakozottsággal. A fene is egye meg, ha most nem túl kedvesen szólítom meg, úgyis valamibe bele fog kötni és akkor a jó ég tudja mikor fog elvonulni aludni. De szó nélkül meg csak nem mehetek el mellette nem? És még csak direkt nem is az elsőn vagyok, hogy mindenáron elkerüljem azt a környéket, ahol ő tevékenykedik.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 26


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Vas. Okt. 02, 2016 3:53 pm

Pár napja kicsit túlzásba estem, és azóta is azon rágom magam, hogy talán nem ártana érte bocsánatot kérnem. Próbáltam a lelkiismeretemet lenyugtatni azzal, hogy semmi rosszat nem tettem, megérdemelte minden egyes szavamat. Így viszont csak hazudtam magamnak. Ennyire nem kellett volna kiakadnom, főleg a gyerekek előtt. Nem könnyítettem meg a dolgát azzal, hogy a diákok könnyebben és hamarabb elfogadják őt a tanárukként. Eddig a napig gyűjtöttem a bátorságomat, hogy megtegyem. Próbáltam keresni, de úgy tűnik, mintha kerülne. Azt hiszem ezért nem hibáztatom. Túlzásba estem.
Megtudtam, hogy ma este ő van szolgálatban. Miután végeztem a gyengélkedőn a lakosztályomban átöltöztem. Magamra öltöttem egy fekete ruhát, megfésültem a hajam, majd vettem egy mély levegőt és kifújtam. Hosszasan néztem magam a tükörben, kissé idegesen. Megráztam a fejem. Nem kell semmitől tartanom, csak egyszerű bocsánatkérés lesz az egész. Szépen elnézést kérek azért, amiket mondtam... és talán azért a pofonért is bocsánatot kérhetnék. Vagy ezt már ne is hozzam szóba? Sóhajtva hunytam le a szemem, majd belebújtam a fekete szandálomba, a vállamra terítettem egy fehér selyemkendőt, mielőtt kiléptem volna a lakosztályomból. Nem tudtam merre lehet, vagy hol kéne keresnem először. Tanácstalanul néztem végig a hosszú folyosón, hogy aztán elinduljak. Kénytelen leszek végigmenni a szinteken, hátha valahol megpillantom. Addig úgy sem tudok nyugton lenni, míg ezt el nem intéztem. A koncentrálás se megy túl jól, ha más jár a fejemben. A saját emeletemen kezdtem, majd lementem, de ott sem lett eredmény. Egyébként is későn indultam, most pedig kódorgok, hogy megtaláljam Finnt. Folyosóról folyosóra fordulok, hátha valahol megpillantom, reménykedve abban, hogy nem kell reggelig kutakodnom.
Éppen egy ketté ágazó folyosó találkozásánál nézelődök, amikor hirtelen meghallom a hangját. Ijedtemben összerándulok, majd felé fordulok.
Éppenséggel magát kerestem, Quigley – felelem immár összeszedetten, miközben igyekszem nem arra gondolni, hogy az előbb rám hozta a frászt. – Növényekre pedig most nincs szükségem.
Megvan minden bájitalból a kellő mennyiség, és kenőcsökből is elegendő van. Amíg nincs szükség újabb főzet elkészítésére, addig a gyógynövényekre sincs szükségem. Most teljesen más miatt jártam le a lábam a folyosókon át haladva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 18


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Szomb. Okt. 15, 2016 1:57 pm

Sosem lehet tudni, mikor fog az élet meglepetéseket hozni. Elég tréfás kedvében lehet néha a legváratlanabb pillanatokban, amikor már kész volnék valami frappánsan pofátlan megnyilvánulást előadni. Épp ez történik jelen pillanatban is, amikor is kiszúrom a sötétben Miss Pomfrey alakját. Az még hagyján, hogy erre kóricál, bőven gondolhatnám azt, hogy bosszantani akar engem. Mégis mi szándéka van errefelé? Ahogy közelebb ér, a fáklya pislákoló fényében megpillantom az öltözékét. Szembetűnő, hogy a félhomály jótékony takarásában mennyire jó alakja van. Férfi vagyok na, az ilyeneket nem szoktam nem észrevenni. De nem stírölöm ízléstelenül, még akkor sem ha egy kevés épp van bennem.
- Engem? - szalad az egekbe a szemöldököm valahol a homlokom közepén, miközben meglepetten veszem tudomásul, hogy tényleg ezt mondta. Vajon mit akar tőlem ilyen későn? Magányos és... várjunk csak, miért keresi most ennyire a társaságomat? Kicsit több mint gyanús, hogy pont engem keres azon az éjszakán, amikor eleve is tudni lehetett, hogy be leszek osztva. Várom, hogy esteleg többet mondjon, de csak megválaszolja a kérdésemet. Nem tervezett növényekkel foglalkozni most. Felmerül a kérdés bennem, hogy akkor mégis mit akar? Teljes testtel felé fordulok, hogy jobban lássam az arcát ebben a félhomályban. Mellettünk az egyik képen egy idős boszorkány felhorkant, hogy aludni szeretne, ne itt zavarogjunk. Tudomást sem veszek róla, csak Poppyt figyelem.
- Valami baj van esetleg? - kérdezem meg tanácstalanul, hisz ki tudja, lehet rosszul lett egy diák és... de ellebegtetni ő is el tudja, nem érdem, hogy akkor miért. Vagy talán csak társasághiánya volna? Nehéz elképzelni tőle, hogy pont ő vágyna társaságra, amilyen rideg és elutasító sokszor. Persze én nem ismerem, csupán összetűzéseink voltak, amik lássuk be nem túl jó fényt vetnek a vele való véleményezésemre. Egyszerűen csak nem szimpatikus az nekem, ahogy viselkedik, ahogy az én hozzáállásom sem neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 26


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Vas. Okt. 16, 2016 12:10 am

Azt hiszem eléggé meglephettem azzal, hogy azt mondtam őt kerestem. Hiszen az eddigi viselkedésem alapján jó messzire el kellene kerülnöm, és a lehető legkevesebbet érintkezni vele. Ha most meglepődött, akkor attól biztos padlót fog, amint elmondom, hogy miért is kerestem őt az éjszaka kellős közepén is. Másnapig nem várhattam, félő volt, hogy elszáll minden összeszedett bátorságom, és soha nem fogom meglépni ezt a lépést. Tudom, hogy nem volt szép tőlem a múltkori eset. Egészen eddig azon gondolkodtam, hogyan kellene lezajlani ennek. Kész elképzeléseim voltak, szinte már a szöveget is betanultam. Viszont ez így nem lenne túl őszinte, és amint megpillantom a félhomályban egyébként is összekuszálódnak a gondolataim. Annyi lesz biztos, hogy megtaláltam... Már csak elő kéne állnom azzal, miért is lófrálok erre ahelyett, hogy a pihe-puha, meleg ágyamban aludnék.
Igen, jól hallotta, magát kerestem – felelem, majd kissé idegesen simítom el a nem létező gyűrődéseket a ruhámról. Most már nem futamodhatok meg. Meg kell tennem, hiszen már eldöntöttem, és készültem is rá, hogy mit és hogyan kéne mondanom. Mivel tudtam, hogy mára ő van beosztva, így a mai napot választottam. Az sem tesz jót nekem, ha sokáig elhúzom. Jobb, ha hamar túlesek rajta. Következő kérdésére megrázom a fejem, majd egy nagy levegővétel után szólalok csak meg.
Nem, nincs semmi gond. Én csak... Muszáj ezt elmondanom. Hallgasson meg, kérem... – mondom kissé zavarba jőve, és félre pillantok egy pillanatra. Gyerünk, Poppy, mondd ki! Nem olyan nehéz...Én csak nagyon sajnálom. Bocsánatot szeretnék kérni a múltkori viselkedésemért. Eltúloztam a dolgokat, és túlságosan hevesen reagáltam. Sajnálom, hogy olyanokat mondtam, ráadásul a diákok előtt is – mondom visszapillantva rá. Nem szeretném, ha a kapcsolatunk túlságosan elmérgesedne. A múltkor pedig tényleg sok voltam. Ráadásul eddig nem nagyon voltam kedves vele. A múltból hozott tapasztalatom talán túlságosan elvakított. A lényeg, hogy nem akarom megbántani, még csak szándékosan se. Attól tartok, hogy ez lehet nem fog menni, ha a jövőben ismét kihoz a sodromból. Most viszont ez volt a célom, hogy bocsánatot kérjek. Kicsit meg is könnyebbültem, hogy elmondhattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 18


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Pént. Nov. 04, 2016 1:22 am
Nők és a bajaik. Meg amikor túlbonyolítanak valamit és úgy kell kihúzni belőlük, hogy mit akartak. Jelen pillanatban is ez áll fenn, amin valamiért egy idő után roppant módon szórakozni kezdek. Amilyen gondterhelt arcot vágtam amikor felbukkant, az már most a múlté. Inkább megpróbálom az idegességét valahogy oldani, ugyanis azzal semmire sem fogunk jutni, ha csak feszült és nem mond semmit. Mint ha valami fontosat akarna, ez is megfordul a fejemben. Ügyet sem vetve a falon lévő festmények egyre hangosabb zúgolódásába, csak a nőt figyelem.
- Vigyázzon, mert még vasalhatja ki azt a kényes ruhát. - inkább terelem a figyelmét arra, hogy mit csinál. Nem tudok vele szemben jobb dologgal előrukkolni, ha így tennék, bizonyára megkapnám életem második pofonját is. Márpedig most nem vagyok abban a hangulatban, hogy vitát szítsak, épp elég lesz még így is kihámozni mit akar.
A homlokom közepére szökik a szemöldököm attól a hű de feszítő várakozástól. Gyerünk bökd már ki mit szeretnél, mielőtt idepetézek a kíváncsiságtól. Majd ahogy meghallom mit is akar, csal eláll a szavam is. Tessék? Jóóól hallottam? Bocsánatot kért, pont ő? Döbbenten pislogok kettőt, közben érzem, hogy erőltet a nevetés, de nem szabad nevetnem, mert tudom, hogy arra biztos megsértődne, hogy őt nevetem ki, pedig nem. Hajj de nehéz néha az élet. De végül csak bólintok.
- Nem érdekel, hogy hogyan vélekedik rólam, de van egy határ, amin túl már inkább megalázó a helyzet, főleg mivel oktatom azt a két kölyköt. - kontrázok rá, hogy érezze, valóban így kell neki is belátnia, ahogy megerősítettem. Ellenben engem nem zavar annyira a dolog, mint hogy most egy életre megsértődjek. Szívem szerint csipkelődnék, most mégis bohókásabb énem kerül előtérbe.
- De tudja mit? Spongyát rá, nincs kedve valahol meginni egy felejtőt? - ütögetem meg a zsebemben a laposüveget, ami csak úgy dong. Persze hozzáteszem,
- Mielőtt még a festmények kiátkoznak a világból minket, hogy nem tudnak tőlünk aludni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 26


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Vas. Nov. 06, 2016 12:32 am

Nem volt szép tőlem, amiket a diákok előtt mondtam, és ez nagyon bántott, így eljutottam addig, hogy hajnalok hajnalán képes voltam arra, hogy alvás helyett felkeressem Quigleyt. Pár folyosó átsétálása már mögöttem van, amikor az egyik kereszteződésnél éppen hogy ő talál rám. Aztán pedig eljön annak is a pillanata, hogy kinyögjem miért is akartam vele beszélni. Ami persze nem megy egyszerűen. Idegességemben pedig már önkéntelenül is nem létező ráncokat próbálok kisimítani a kezemmel. Ebben a tevékenységemben meg is zavar Quigley, és kényszerítem magam, hogy abbahagyjam. Idegesen felnevetem, majd leengedem a testem mellé a karjaim.
Egy nagy levegővétel után viszont sikerül kinyögnöm azt, hogy miért is indultam útnak. Aztán látom, ahogy a döbbenet kiül az arcára. Igen, valóban jól hallotta, tényleg bocsánatot kértem. Azt hiszem most még az sem lepett volna meg, ha elneveti magát. Valószínűleg én is úgy reagáltam volna az ő helyében. Az én lelkiismeretem viszont most már megnyugodott.
– Tudom, nagyon sajnálom – felelem, és már aznap sokat gondolkodtam azon, hogy túlzásba estem. Nem a gyerekek előtt kellett volna így kiakadnom. Emiatt is jutottam arra, hogy bocsánatot kell kérnek. Amit nem is olyan rég megejtettem.
– Legyen – mondom, miközben igyekszem magam visszafogni. Biztos, hogy nem töklevet rejteget a zsebében rejlő üvegben. Nem, nem fogom megszólni. Addig, míg mértékkel iszik és nem részegen találok rá valahol, addig nem szólok egy szót sem. – Rendben. Mehetünk akár a gyengélkedőre is, az irodába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 18


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Szomb. Dec. 10, 2016 11:57 am
Meglep a lépése, hogy felkeresett és bocsánatot kért. Valahogy nem néztem volna ezt ki belőle, túl... makacsnak gondoltam én ahhoz, hogy beismerjen bármit is. Elvégre tényleg úgy viselkedik, mint ha frigid lenne és nem is igazán akarna velem foglalkozni. Hisz utál, nem? És lám, most meglepett. De hogy lássa kivel van dolga. Sosem voltam egy haragtartó ember, inkább csak a szőnyeg alá söpröm a gondokat, mint igazán foglalkoznék velük. Elvégre ha valaki béke jobbot nyújt, nem illik visszautasítani, ha kellően egyenértékűnek és körülményesnek tekintem a helyzetet. Ez most az. Egy pillanatra azonban elgondolkozok a felvetésén.
- Tán csak nem azt mondja, hogy a gyengélkedőn is tudunk mire koccintani? - na nem is lenne ezzel baj, hisz a laposüveg még mindig itt van, mint lehetőség. Szívesen adok belőle, még akkor is ha nem ilyen célra szántam. Gondoltam majd elmúlatom vele az éjszakát. Na de pont a javasasszonnyal?
- Tudja mit? Menjünk oda. - jó a kedvem, kíváncsi lennék mi sülne ki abból, ha a gyengélkedő irodájába mennénk. Sosem voltam még ott igazából... A tanári szobában kicsi a hely és szerintem kissé félreérthető is. Mit keresnénk mi ketten ott, nem? Főleg így éjnek évadján, amikor felügyelnem kellene. Tulajdonképpen azt, amit a gyengélkedőn is. A falon a képek már-már lepisszegnek minket, így úgy döntök, elindulok, hagyom őket pihenni, jobb a békesség.
- Szóval úgy gondolja, hogy mégis csak értenék a kölykökhöz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 26


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Pént. Dec. 30, 2016 2:19 am

Lehet, hogy megleptem a tettemmel, de ha tudom, hogy túlzásba vittem a dolgokat, akkor bocsánatot kérek. Még, ha a mostani bocsánatkéréshez elég sokáig kellett gyűjteni a bátorságom. Annyira makacs pedig nem vagyok, hogy duzzogjak vagy sértve érezzem magam, amikor én estem túlzásokba és én sértettem meg valakit, amikor az még nem is volt szándékos. Azt pedig nem mondanám, hogy utálom őt, csak... nem tudom kezelni a közelségét azok után, ami történt. Jó, persze az sem a legjobb, hogy ezen lovagolok örökké. Még, ha őt annyira nem is érdekli a bocsánatkérésem, engem legalább megnyugtat és lelkiismeret-furdalás nélkül tehetem továbbra is a dolgom.
– Nos, mondhatjuk úgy, hogy én ott jobban érzem magam – mondom megvonva a vállam. Mint egy kis kuckó, amiben van egy rejtett kis hely, ahova azt engedek be, akit én akarok, miközben biztonságérzetet ad az ismerős közeg. Ah, azt hiszem túl keveset vagyok távol attól a helytől. Nem, mintha bármire is koccinthatnánk, de jobb, ha közelebb vagyok a hálókörletemhez, mintha a kastély bármely más pontján lennénk... ha nálam rossz irányba fordulna az alkoholfogyasztás. Mondhatnám úgy is, hogy annyira nem vagyunk jó barátok. Szeret gyorsan ledönteni a lábamról, amitől pedig én leszek védtelen.
– Rendben – bólintok mosolyogva, majd el is indulunk a festmények nagy örömére. Megkönnyebbülve fújom ki halkan a levegőt. Túl vagyok raja, még sem volt olyan vészes. Nem tudom min paráztam ennyire, de legalább már könnyebb a szívem.
– Mondjuk... Igen – mondom, majd rápillantok. Lehet, hogy néha kikészít a viselkedésével és nem értünk mindenben egyet, de talán nem kéne annyira ellenségesnek lennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a wizard.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 18


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Pént. Dec. 30, 2016 1:16 pm
Nem vagyok igazán elmélkedős kedvemben, ahhoz még egyáltalán nem ittam eleget. De azt a tényt lehet fontolóra kellene venni, hogy talán mindketten változtunk az évek alatt valamennyire. Én annyira már nem nézek az üveg aljára, hogy ne tudjak egyáltalán magamról, vagy ne tudjam kontrollálni magamat. Ahogy az unokahúgom közelében, úgy itt sem iszok annyit a gyerekek között. Talán ennél jobb visszatartó erő nem is kellene, csak olykor ez.
Persze belőle nem néztem volna ki, hisz az eddigi viselkedése is arra engedett következtetni, hogy cseppet sem változott és ugyanolyan frigid, mint volt. Ezért is lep meg az invitálása és ezért is szórakoztat engem olyan nagyon. Rögvest nyújtom a kezem a folyosó felé, hogy hát akkor induljunk, magam elé engedve őt természetesen. Eleget cirkáltam már a folyosón és kötve hiszem, hogy bármi baj is adódna. Azoknak a csínytevőknek pedig legyen szép estéjük, akik ezáltal szerencsésen jártak. Biztos vagyok benne, hogy van ilyen, hisz mindig lóg meg valaki valami miatt. Csak magamból indulok ki...
- Ami azt illeti van egy unokahúgom, ugyan nem ennyire nagy, mint akik ide járnak, de minden napos jelenlét volt eddig is nálam a gyerek. - jegyzem meg szórakozott vigyorral, miközben ügyet sem vetek arra, hogy amúgy körülvéve minket a festményekben folyamatosan pisszegnek le és néznek is rám elég csúnyán.
- Mi vette rá, hogy ide jöjjön? - úgy emlékszem jól megvolt a Mungóban, mint ha csak láttam volna ahogy álmai állásában tesz-vesz minden nap. Vagy talán annyira mégsem?
- Ha jól emlékszem, otthonosan érezte magát a kórházban már.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 26


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   Pént. Dec. 30, 2016 2:25 pm

Finbar × Poppy
277 | Burnout - Kell vagy nem | note: OFFICE | ©

– Valóban? Biztos aranyos – mondom elmosolyodva. – Hány éves? – kérdezek rá, bár nem köteles elárulni, de ha fiatalabb ennél a korosztálynál, akkor még élvezi az iskolamentes napokat. Eközben a festmények, amelyek mellett elhaladunk folyamatosan lepisszegnek minket, pedig nem is vagyunk hangosak. Néha elég hisztisek tudnak lenni.
– Dumbledore megkeresett és felajánlotta az állást. Nem fogadtam el egyből, sokáig vacilláltam, mert szerettem a Mungóban dolgozni, de ez is vonzott, hogy a diákok a legjobb ellátást kapják. Belegondoltam, hogy ha egy kevésbé hozzáértőt kapnak, aki talán azt sem tudja, hogy melyik a jobb és a bal keze. Mert sajnos ilyenek is akadnak – felelem, majd felsóhajtok. – Szóval végül úgy döntöttem, hogy inkább idejövök segíteni. Viszont nem bántam meg a választásom, hiszen itt is sokat segíthetek.
– Igen, jó volt a Mungóban, sokkal többfajta beteggel találkozhattam nap, mint nap, mint esetleg itt, ahol átkok sérüléseit hozom rendbe vagy törött testrészeket gyógyítok meg. Itt nincs az a nagy nyüzsgés, mint az ispotályban, de én ezt is szeretem – mondom mosolyogva. Annyiban jobb is, hogy több időm van magamra és a hobbimra. A Mungóban nagyobb lehetőségek vannak, viszont káros lehet a magánéletre. Még tanuló koromban is volt, hogy napokig benn kellett lenni, mert annyi bent fekvő és új beteg érkezett, hogy minden emberre szükség volt. Elég kimerítő volt.
Amint elérjük a gyengélkedőt megtolva belököm az ajtót, majd szétnézek, hogy míg távol voltam nem-e esett be ide valaki, de teljes a csönd. Tovább haladva előveszem a kulcsom és kinyitom az irodám ajtaját, majd belépek, hogy aztán Quigley is beléphessen. Az asztalon lévő gyertyákon a láng azonnal fellobban, ahogy belépünk. A kandallóba lebegtetek még pár fát, hogy melegen tartsam a helyiséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn   

Vissza az elejére Go down
 
Éjszakai kóricálás? - Poppy & Finn
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Hogwarts :: Kastély :: 2. Emelet-
Ugrás: