HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 SVK óra - ötödév -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 4


TémanyitásTárgy: SVK óra - ötödév -    Kedd Aug. 23, 2016 2:03 pm

tag: Mindenki

Let me explain that I don't play by any other rules
I won't be nobody's fool  
I won't lose this game
Az óra előtti hangzavar még így öt év távlatából sem változott semmit. A diákok ugyanúgy pusmognak, nyüzsögnek óra előtt, mint ha ez lenne a világ legnormálisabb dolga. A szünet arra van, hogy beszélgessenek, ahogy a hétvégék és a délután nagy része is. Nem is értem néha, hogy miért nem mondjuk a leckére, vagy az előttünk lévő órára koncentrál ilyenkor mindenki. Gyakran kapok levelet a testvéreimtől, amiben célozgatnak rá, hogy manapság mennyire nem egyszerű az élet az iskola falain kívül. Háború van készülőben és ez a tantárgy sosem volt még annyira fontos, mint most. Szükségét érzem, hogy teljességében elsajátítsak itt bármit, ami hasznomra válhat. Sokan vélhetőleg még nincsenek is tisztában azzal, hogy miféle dolog van készülőben, bár már vannak jelei, van aki fél, hallok itt is kósza híreket, kinek a családjával történt valami. Volt már olyan, hogy valakinek a családját megtámadták és igazából én kétkedve fogadom azt is, hogy az iskola falai között biztonságban vagyunk. Vajon meddig? Vajon mikor szivárog ide is be mindaz, ami odakint már tombolni látszik?
Viszket az arcom amióta elkezdtem borostásodni. Bosszantó és egyben kellemetlen mellékterméke ez a kamaszkornak és a férfivé válásnak. Ugyan még nem mindenhol pelyhedzik az arcomon a borostakezdemény, de biztos, hogy nem fogom leborotválni. Pedig néha még nekem sem tetszik. De annál is inkább, hogy látom már a változást. Nem akarok örök gyereknek kinézni, mikor lélekben már felnőttnek érzem magam. Elsős korom óta nem érzem úgy, hogy az évfolyamomba tartoznék. Talán köszönhető ez annak, hogy nagyon sok mindent már korábban elsajátítottam, ráadásul olyan dolgok érdekelnek, amik másokat még aligha. Már most igyekszek felelősségteljesen viselkedni és bevezetni olyan dolgokat a mindennapjaimban, amik a jövőmhöz hozzájárulnak. Szeretnék nagyot álmodni és teszek is érte.
Még egyszer végigfutom a korábbi óra anyagára kért házidolgozatot, mielőtt összetekerem a pergament és elégedetten hátradőlök. Jöhetne már a tanár, kezdem unni a zsivajt. Egykedvűen pillantok körbe, miközben kinyújtom a lábaimat. Egyfelől szomorúan nyugtázom, hogy bizony már nem férnek  el a lábaim annyira kényelmesen, mint nyár előtt. Jókorát nyúltam, vagy két fejjel magasabb lettem, ha nem többel. De legalább nem zavar, ha előttem ülnek, ugyanis én így is remekül látok mindent. Talán célszerű lenne hátsóbb padba átülni. Vetek is egy pillantást magam mögé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the dearest all of you. Hufflepuff.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 3


TémanyitásTárgy: Re: SVK óra - ötödév -    Kedd Aug. 30, 2016 3:44 pm

To: Mindeki
Kifejezetten szeretem az SVK órákat. Ez azon tanórák közé tartozik, ahol nem unom halálra magam, és mindig van valami, ami leköti a figyelmemet, bár tény és való, hogy a legtöbb átkot már ismerem, amit tanulni fogunk, mert nagyon sok időt töltök a könyvtárban azért, hogy bővítsem a repertoáromat átkok és ellenátkok terén. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a legtöbbjüket tudnám is alkalmazni, de megnyugtató a tudat, ha elméletben tudom, hogy hogyan kellene használni. Van, amelyiket egyedül is képes vagyok megtanulni, de a bonyolultabb varázslatokkal nekem is meggyűlik a bajom. Abban bízok, hogy a mai nap is eredményes lesz, főleg egy végtelenül unalmas gyógynövénytan óra után, ahol az egyik olyan nevű növény, aminek nem szándékozom megnevezni a nevét, lefröcskölt valami undorító ragacsos folyadékkal, ezért még a mostani órám előtt rohanhattam el lezuhanyozni és átöltözni. Pont ezért érek a teremhez viszonylag későn, bent pedig már több hangot is hallok, ami azt jelzi, a diákok közül, már jó páran megjelentek és valószínűleg elfoglalták a legjobb helyeket.

Ebben nem is tévedek, amikor belépek az ajtón. A kedvenc helyemet már rég elfoglalták, valahol középtájon, az ablak mellett, ezért sóhajtva, de más hely után kezdek nézni. Végül kissé savanyú arckifejezéssel, de leülök az égimeszelő mögé, bár fáradtságot nem érzek arra, hogy még köszönjek is neki, amúgy is úgy látszik, el van a maga kis világában és még azt sem veszi észre, hogy megjelentem. Tekintetemmel olyan embereket keresek a közelemben, akikkel normálisan is lehet beszélgetni – mert egyértelmű, hogy Adriannal nem lehet -, de nem találok senkit, így sóhajtva, de előszedem a könyveimet és azokat kezdem unottan lapozgatni, várva, hogy végre megjelenjen a tanár. Egészen addig azt így folytatom, amíg az előttem ülő hátra nem néz, mert akkor kiszúrom azt a bizonyos borostát.
- Nott, mi az ott az arcodon? – Kérdezem egy hatalmas vigyorral, majd mielőtt meggondolhatnám magam, felülök a padra, hogy ne kelljen nyújtózkodva elérnem és nekiállok tapogatni az arcát.
- Csak nem borosta? Hűha, férfi lettél. – Vigyorgok még jobban. Említettem már, hogy imádom bosszantani? Mert tényleg, ez a hobbim.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 51


TémanyitásTárgy: Re: SVK óra - ötödév -    Csüt. Okt. 20, 2016 8:56 pmCait, Cassie&  AdrianSVK óra. Az egyik olyan tantárgy, aminek értelmét is látom. És a tanárnő is egész normális, sőt. Egy nagyon, nagyon picikét még kedvelem is Miss Vance-t. Persze, a házamból kiindulva még gondolnom sem szabadna ilyesmire, nem hogy el is ismerjem magamban, de engem az elvárások sosem izgattak különösebben. A gondolataim az enyémek és amíg nem osztom meg őket valakivel, senki sem ítélhet el miattuk. Ez az egyetlen mázlim.. ha a szüleim csak sejtenék, mik mentek végig a fejemben valahányszor a Nagyúr került terítékre ebédidőben.. hát, nem lennének a legbüszkébbek rám, és most igencsak enyhén fejeztem ki magamat.
Mint legtöbbször, ezúttal is szaporán szedem a lábaimat a tanterem irányába, hogy lehetőleg még Vance előtt beérhessek órára és a felesleges plusz köröket is szkippelhessem. Most nem lenne türelmem normális kifogást kitalálni azt illetően, hogy miért érkeztem megint késve. Hiszen valjuk be, azt nem mondhatom neki, hogy kisajátított magának egy jóképű partizán.
Szerencsére viszont úgy tűnt, nem is kell magyarázkodnom, mert sikerült még a tanárnőt beelőzve betoppannom a terembe, így elég volt azzal foglalatoskodnom, hogy normális ülő helyet találjak magamnak. És az a feladat sem bizonyult könnyűnek, mert alig maradt összesen 4 szabad hely összevissza a teremben..  és arra inkább ki sem térnék, hogy hol terültek el azok a bizonyos helyek.
Tekintetemmel reflexszerűen keresni kezdem azokat az arcokat, akiknek a társaságát el tudnám viselni egy tanóra erejéig, de mivel azoknak többségét nem találtam sehol, egy halk sóhaj kíséretében elindultam hát Nott felé. A srácot hátulról is könnyedén felismertem, de azzal nem számoltam, hogy mögötte valakit még találni is fogok. Caitlin, a hugrabugos évfolyamtársnőnk épp elméjülten tapogatta az arcát.. hát, ilyet sem lát gyakran az ember SVK óra előtt.
- Menjetek szobára gyerekek. - Kezdem amolyan köszönésképpen, mikor közelebb érek hozzájuk. Az egyik hollóhátos srácot szépen elsepertélem a közelből egy bájos mosoly keretein belül, majd miután elment, leültem a helyére.
- Mi van, Nott, csak nem szúr a férfiasságod? - Kacsintok rá kicsivel később, természetesen direkt fogalmazva ilyen kétértelműen, hogy garantáltam félre értsék mindketten. Pedig, én csak a borostájára gondoltam..
- Egyébként miújság? - Teszek fel egy újabb kérdést ezuttal a lány fele fordulva, miközben a táskámból is előveszem az órához szükséges dolgokat.
/* Bocsi, skacok, amiért nem csak egy-két óráról, de szerintem egy teljes szemeszterről is lemaradtam.  elbújik  */
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: SVK óra - ötödév -    Csüt. Okt. 27, 2016 5:26 pmAz utolsó svk
Adrian & Caitlin & Cassandra


Jóllehet az idő múlásával egyre inkább hozzám nőtt a tanítás, úgy tűnik, én sem vagyok kivétel az SVK tanárokat sújtó átok alól. Egy hete, hogy beadtam a felmondásomat, ami hivatalosan szeptembertől lép majd érvénybe. Sosem fogom elfelejteni Dumbledore mindent tudó tekintetét, amit a szemüvege mögül vetett rám, mikor megmondtam neki, hogy ezentúl a Rendnek - így pedig főként Gideonnak - szentelem majd az időm nagy részét. Végtére is az ő lelkén szárad.
Az elmúlt napok nosztalgiával és búcsúzkodással teltek, hisz bár régóta elhatároztam magam a döntéssel kapcsolatban, igyekeztem titokban tartani az információt... ami egy pletykás tanárnak köszönhetően hamar elkezdett terjedni. Néhány alsóéves diák már kipróbálta, milyen, mikor (hosszas) megtorlás nélkül maradnak a csínyjei, de hamar rájöttek, hogy akkor is rosszul járnak, ha csak néhány hétig kell majd elviselniük a következményeket. Ez nem jelenti azt, hogy szigorú lennék; azt jelenti, hogy az óráimon fegyelem van. Késés pedig semmi szín alatt. Általában három perccel a kezdés után bezárom a termet, annak ellenére, hogy mindig akad valaki, akinek kint reked az egyik barátja és hirtelen klausztrofóbiássá válik.
Ezért is szerencsés számukra a mai nap, ugyanis én kések öt percet.
Szapora léptekkel sietek a teremhez, a cipőm kopogása már akkor elárul, mikor befordulok a folyosón. Szinte hallani vélem a székek nyikorgását, ahogy az addig össze-vissza cikázó diákok végül helyet foglalnak a jöttömre.
- Elnézést kérek, amiért megvárattam önöket - mondom még abban a pillanatban, mikor benyitok. Minden percre szükségünk lesz, így hát nem éri meg a szokásos udvariassági körökkel húzni az időt. - A késéssel kapcsolatos egyességünk értelmében kint maradnék, viszont szeretném, ha csatlakoznának hozzám és követnének a nagyterembe.
Tudom, hogy sokan az órákon való alvásra és bambulásra specializálódtak, ugyanakkor abban bízom, ez alkalommal sikerül majd felkeltenem mindannyiuk érdeklődését.
- A cuccaikat nyugodtan itt hagyhatják - teszem hozzá, mielőtt kitörne a pakolási láz, majd ugyanolyan hirtelen, ahogy bejöttem, elindulok a nagyterem felé. - És ne reménykedjenek, lesz névsorolvasás!

A helyiségbe lépve mindenki számára egyértelművé válik majd, mire számíthatnak. Legalábbis ami az óra első felét illeti.
- Mint azt bizonyára sejtik, a mai órán nem én leszek az, akitől tanulhatnak majd - kezdek bele a kellő hangerővel, mire egy pillanat alatt csend lesz a teremben. - Egyetlen kikötésem van: egy olyan varázslatot sem használhatnak, ami maradandó, vagy akár csak súlyosabb sérülést is okozhatna a partnerüknek. Legyenek kreatívak! Valaki szeretne még kérdezni, vagy kezdhetjük?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I'm the the cleverest all of you. Slytherin.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 4


TémanyitásTárgy: Re: SVK óra - ötödév -    Vas. Dec. 18, 2016 1:41 pm

tag: Mindenki

Let me explain that I don't play by any other rules
I won't be nobody's fool  
I won't lose this game
Már jobban nem is indulhatna a nap, mint hogy az a megátalkodott perszóna kipécézzen engem valami miatt. Nem szólok hozzá, ő sem hozzám, nem maradhatnánk ennyiben? Látom magam előtt némelyik diák tekintetét, vagy épp a pimasz vigyorát, hogy én mit fogok reagálni. Legyen, legyen, nem is fogom szó nélkül hagyni. Ismét hátra fordulok az említett leányzó felé és pöffeszkedő testtartással felkelek a helyemről.
- Valami gond van esetleg a borostámmal? - pedig nem akartam én semmit sem szólni, első gondolatom az is volt, hogy majd megjön a tanár, lenyelem a megjegyzését és úgy teszek, mint akivel semmi sem történt, semmit sem hallott. De ha már többen felfigyeltek, irtó kínos lenne elsöprögetni a megjegyzését. Egyértelmű, hogy gúnyolódik, nem is Caitlin lenne, ha nem gúnyos megjegyzésnek szánta volna. És az az önelégült vigyor... felháborító. Ha pedig nem lenne elég kellemetlen ez a túlságosan nagy figyelem körülöttem, akkor csak még megalázóbbá válik a helyzet, amikor Cassy betoppan. Erőltetetten köhintek egyet miközben hátrahajolok. Persze, majd pont Cait viszem én szobára, cöhh...
- Tessék? Mit mondtál? - pillantok is rá a lányra kérdő tekintettel. Már mindenki komolyan a borostámat stíröli, ahogy körbepillantok lopva megint a velem szemben elhelyezkedő padoknál. Na jó, hagyjon mindenki békén. Nem vagyok egy jó vitapartner, ami még most nem is a legjobb pajzs, ami azt illeti. Ahogy az ajtó nyílik és a tanárnő benyit, fellélegezve de összeborzolt szemöldökkel nézek Caitlinre.
- Veled még nem végeztem. - sziszegem bosszúsan, majd felnyalábolom a tekercset amiben a gondosan megalkotott házim van és elsőnek indulok el a bejárat felé, mintegy menekülési útvonalként használva azt. Ahogy meghallom az újabb utasítást, a tekercs úgy válik a köpenyem belső zsebének áldozatává. Oké, mire számíthatunk? Néhány elöl elinduló diákot magam elé engedek, ahogy látom őket is felkelni a helyükről. Így aztán már csak mögöttük megtorpanva nézek szét a nagyteremben. Milyen jó, hogy fölöttük kényelmesen kilátok. Egy kicsit el is csodálkozok a gondosan előkészített terepen. Hallom, ahogy néhányan mondják, hogy kezdjük, vannak akik bólogatnak. Én kíváncsi vagyok, hogy ki fog elsőnek jelentkezni. Biztosan valamelyik szájhős pojáca, olyan akad nálunk is bőségesen rajtam kívül. Én átadom a terepet másoknak bizonyítani, lépek is néhányat hátra, nehogy aztán rám essen az első választás, ha nem akarna mindjárt valaki kellően vállalkozó kedvű lenni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: SVK óra - ötödév -    

Vissza az elejére Go down
 
SVK óra - ötödév -
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: