HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Alexandra & Gwenog

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Alexandra & Gwenog   Hétf. Aug. 22, 2016 5:45 pm


Alexandra & Gwenog


Már jócskán elmúlt nyolc, amikor betévedtem a törzshelyemre, ahol mindig tanyázok munka után, vagy csak unalomból. Néha ezen a helyen megtalálnak azok is, akik esetleg munkát ajánlanának. Lehet, hogy beléptem a halálfalók közé, de ez még nem jelenti azt, hogy lemondtam volna a fejvadászságról, vagy bármilyen jól fizető szolgáltatásról. Nem csak a gyilkolás, de a lopás vagy a felkutatás sem áll messze tőlem. Én ezekből élek már évek óta. Ha nincs meg a hasznom egy feladatból vagy nem fizetik meg kellőképpen, akkor el sem vállalom. Egyedül akkor vagyok hajlandó ingyen megcsinálni bármit is, ha arra Lucius kér meg. Meg még a Nagyúr.

Amint kinyitom a kocsma nehéz faajtaját – amin kívül egy koponya lóg – megcsap az alkohol és a cigaretta füst szaga. Becsapom magam mögött az ajtót, aztán elindulok a megszokott helyem felé. Útközben páran köszöntenek. Volt munkatársak, vagy éppen szintén törzsvendégek, akik csak azt hiszik, hogy valóban ismernek. Engem senki sem ismer igazán.
Beülök a falhoz az egyik pados asztalnál, ami közel helyezkedik el a pulthoz, majd egyik lábam felrakom a padra, a másikat pedig kinyújtom. Hamarosan egy pohár egy üveg Lángnyelv whisky kerül az asztalomra.
– Kösz, Rob köszönöm meg az öreg csaposnak, aki ismét kihozta nekem az italom. Egy foghíjas mosoly után vissza is tér a pultja mögé. Én pedig körbe hordozom a tekintetem a teremben. A kocsma szinte teljesen tömve van. Sötét varázslók, tolvajok és más egyéb sötét népség jár ide. Rob pedig Infernonak nevezte el a kocsmáját. Mondhatni találó a kifejezés.
Öntöttem a poharamba az italból, majd kortyoltam egy nagyot belőle. Kellemesen végigperzselte a torkomat, aztán átjárta a testem. Lehúztam a bőrkabátom cipzárját, így felfedve, hogy alatta, csak egy egyszerű fekete, pánt nélküli felsőt viselek. Ami nem ért tovább a mellem aljánál. Hozzá pedig egy fehér rövid nadrágot vettem fel, egy fekete övvel. A csizmám szintén bőrből készült, és a térdemig ért. Kezeimet pedig csupán egy csuklóig érő, ujjatlan bőrkesztyű fedte. Kihívó öltözet volt, de én szerettem így öltözködni. A bőrből készült ruhákat és lábbeliket mindig is imádtam.
Már a második pohárral csúszik le a whiskyből, amikor nyílik a kocsma ajtaja, és egy ismeretlen nő lép be rajta. Még soha nem láttam még csak a negyedben sem. Vajon mit keres a Zsebpiszok közben, na, meg pont itt? Szórakozott mosoly kúszik ajkaimra, mielőtt lehajtanám az italom utolsó kortyát is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   Hétf. Szept. 19, 2016 4:17 pm
Alexandra & Gwenog

Mindenem viszket attól, hogy a Zsebpiszok közbe menjek, de meg kell tennem. Nincs más választásom. A bátyámért, a családomért. Kate Denver nem akarta, hogy megtaláljam azt a halálfalót, de annyit azért elhintett, hogy a Zsebpiszok köz jó kiindulópont. Tudom, hogy veszélyes, de nincs más lehetőségem. Damont elvesztettem, mikor beállt közéjük, a bátyámat nem fogom. Csak azért, mert egy befolyásos halálfalónak nem tetszik, hogy helyette a testvéremet választotta a lány, akit kiszemelt magának. Szerettem volna kivonni magam ebből az egészből. Hinni, hogy ez a háború nem ér el hozzám, nem lehet rám kihatással és nyugodtan építgethetem a kvdiccsjátékosi karrierem Walesben. De rá kellett jönnöm, hogy ez naivitás volt a részemről. Nem fogom hagyni, hogy valami mocsok veszélyeztesse a bátyámat, a családomat. Megkeresem, ha addig élek is! Bár nem tudom, mit tehetek majd ellene, de nincs más megoldás. Megteszek mindent, amit tudok. Ezért vagyok most itt.
Viszont szükségem van a segítségre. Egyedül, egy név alapján nincs könnyű dolgom. A tegnapi portyám során a fülembe jutott, hogy lenne valaki, aki ha kellően megfizetem, a segítségemre lehet. Még azt is megtudtam, hogy az Inferno nevű helyen érdemes keresnem őt. Alexandra Destiny. Csak egy nevet tudok, amiből még egyértelművé válik, hogy egy nőről van szó. De ezen kívül semmi többet. Azt mondták, tudni fogom, hogy ő az. Ennél még pénzért sem tudtam több infót szerezni róla.
Már itt is állok a kocsma előtt. Veszek egy mély levegőt és belépek. Maga a Zsebpiszok köz, mint környék sem túl bizalomgerjesztő és ez elmondható a kocsma vendégköréről is. Pedig egyébként hangulatos hely is lehetne a sejtelmes megvilágítással meg a berendezéssel, így azonban legszívesebben azonnal fordulnék is ki, ahogy belépek, de erővel kényszerítem magam, hogy beljebb menjek. Érzem, ahogy szinte mindenki végigmér, ahogy elhaladok az asztalok mellett. Nem vagyok egyszerű helyzetben. Szinte tele van a hely. Hogy fogom így megtalálni, akit keresek? Kénytelen leszek kérdezősködni, bár nem nagyon látok senkit, aki elég bizalomgerjesztőnek nézne ki ahhoz, hogy szívesen megszólítsam. De ha már nőt keresek, legjobb ilyen nemű személyt kipécéznem, hátha. Tekintetem egy egyedül ülő, igencsak kihívó öltözetű nőn állapodik meg. Mintha kicsit ismerős is lenne az arca még a roxfortos évekből. De nem ismerhettem mindenkit az iskolában, így akár tévedhetek is. Mindegy, ő az egyetlen nő, aki egyedül ül. Persze lehet, hogy valami rosszéletű így az öltözete alapján, de segíteni hátha tud. Akár némi apró ellenében is.
- Ne haragudj, egy bizonyos Alexandra Destinyt keresek. Azt mondták, itt megtalálom. Nem tudod esetleg, ki az? - lépek oda hozzá és fennhangon megszólítom, hogy a hangzavarban is értsen. Nem akarok illetlennek tűnni, de mivel nagyjából egyidőseknek tűnünk, túlzásnak érezném a magázódást. Akárhogy is, remélem, tud segíteni. Nem szívesen kérdezném körbe az egész kocsmát.

Bocsi a késésért! █ hallelujah █ 442 █ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   Kedd Szept. 20, 2016 3:18 pm


Alexandra & Gwenog


Azt hiszem ma este sem lesz semmi érdekes. Hacsak a kocsmában nem robban ki verekedés a sokadik kör után. Bár pechemre Rob hamar kipaterolná mindegyiket. Még a műsort sem tudnám sokáig élvezni. Valami munka kéne, ami lefoglalna pár napig. Küldetést ritkán kapok, és mostanában Luciusnak sincs szüksége rám. Egyedüli szórakozásomat a kocsma és a kínzás adja, ezeken a semmittevős napokon. A mai is ilyen volt. Kicsit elmentem kínozni egy-két egyént, majd szétnéztem a fekete piacon, de semmi érdekesen nem akadt meg a szemem. Legalább egy jó tőrt árultak volna, de még azt sem. Így hát itt kötöttem ki, a törzshelyemen, a whisky fölött.

Talán most szerencsém lesz, és egy szerencsétlen ma sétál be a kocsmába engem keresve, hogy munkát ajánlana. Persze nem vállalok el csak úgy akármit, főleg, ha azt nem fizetik meg jól. Ha túl keveset kínál, akkor esélye sincs, hogy bármit is elvégezzek. Viszont, ha elég pénzt ajánl fel, akkor lehet szó üzletelésről. Nem érem be kevéssel. Ebben a világban abból élek meg, amiből tudok.
Unottan töltöm ki a második körömet a poharamba, majd küldöm az előző után. Remélhetőleg ma estére nem csak a lerészegedés jut osztályrészül. Éppen ez a gondolat fut végig az agyamon, amikor nyílik a kocsma ajtaja. Az a nő pedig, aki belép rajta... Annyira nem illik ide. Viszont bennem felcsillan a remény, hogy talán engem keres, és lesz végre valami érdemleges munkám.
Figyelem, ahogy szétnéz. Látszik rajta, hogy legszívesebben be sem tette volna ide a lábát, és ahogy bejött, úgy ment is volna ki. A hely szinte tele van, és majdnem minden szempár rászegeződik, ahogy elindul beljebb a kocsmában. Tekintete ide-oda jár, keres valakit. A harmadik körömet is kitöltöm, amikor a szeme már nem céltalanul kutat, hanem meg is talált engem. Engem szúrt ki ebben a tömegben. Vagy én vagyok a legnagyobb bizalomgerjesztő személy a helyiségben, vagy egy nőt keresett. Bár az első lehetőséget kétlem. A második lehetőség szimpla találgatás.
Bár, ha jobban megnézem... Hmm, kicsit talán ismerős is lenne, de honnan. Nekem az arcok sosem voltak fontosak. Főleg azoké, akik nem érdekeltek engem. Hamarosan eléri az asztalomat, majd fennhangon beszélni kezd, miután a zajszint újra megemelkedik a teremben.
– Jó helyen vagy. Én vagyok Alexandra Destiny – mondom, majd intek magam elé, a másik padra, hogy foglaljon helyet. Lássuk, hogy mit akar.– Mit akarsz tőlem? Ha munkát akarsz adni, előre leszögezem, nem olcsó a munkabérem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   Kedd Okt. 18, 2016 6:38 pm 
Alexandra & Gwenog

Well I've heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
Well it goes like this:
The fourth, the fifth, the minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah

E
gyáltalán nem tetszik nekem ez a hely. Nem állítom, hogy egy szent voltam, aki mindig utálkozva tekintett a Zsebpiszok közre, de tény, hogy nem igazán vágytam errefelé kószálni sosem. Elég volt csak a környékére mennem, hogy lássak egy-két fura alakot és ez nekem több, mint elég is volt belőle, köszöntem szépen. Most azonban jó okom van itt lenni. Illetve bár ne kellene. De a családomért, a bátyámért muszáj cselekednem. Sok mindent elviselek, de azt nem, hogy valaki azokat fenyegesse, akiket szeretek, akik fontosak nekem. Persze jogos talán valahol, ha sokan, így Kate Denver is őrültségnek titulálja azt, hogy én szemtől szembe akarok felkeresni egy halálfalót. De ők is csak emberek. Szerintem ez a legjobb, amit tehetek. Ha elbujdosunk, menekülünk, csak még inkább megerősítjük őket. Csak azokat lehet elnyomni, akik félnek. Én pedig nem félek. Persze van bennem racionális félelem, de nem rettegek oktalanul. Csak emberek. Mágusok, boszorkányok, mint én vagy a családom fele. És nem tudom hogyan, de meg fogom állítani ezt az elvetemült egyedet, aki a testvérem fejére pályázik. Kerül, amibe kerül.
Ezért is vagyok most itt, ebben a kocsmában, ahol szinte válogatottan látni olyan alakokat, akiknek normál esetben a közelébe sem mennék. De ha minden igaz, itt találhatom meg az egyetlen személyt, aki hathatósan a segítségemre lehet abban, hogy megtaláljam azt a halálfalót. Mivel a név alapján tudom, hogy egy nőt keresek, az első nőnemű lény felé veszem az utamat, akit meglátok. Nincs itt belőlük sok, talán szerencsém lesz. Kicsit kellemetlenek a tekintetek, amik végigkísérnek, míg odaérek hozzá, de próbálok nem tudomást venni róluk. Amíg nem próbál meg molesztálni, beszólogatni, taperolni senki, addig biztos nem lesz baj. Egyébként nehezen türtőztetném magam, ami egy ilyen helyen aligha okos dolog.
A lány arca mintha ismerős lenne, ahogy közelebb érek hozzá, de nem tudom hirtelen hova tenni, ezért inkább nem foglalkozom ezzel és egyszerűen csak a tárgyra térek, amint megszólítom. Úgy tűnik, szerencsém is van, mivel ő az, akit keresek. Vagy legalábbis ezt állítja magáról. De miért is hazudna? Akárhogy is legyen, ahogy hellyel kínál leülök vele szemben egy rövid "köszit" azért odavetve neki előtte.
- Igen, ami azt illeti, a segítségedre lenne szükségem. Egy bizonyos személyt keresek. Azt mondták, te meg tudod őt találni nekem. A pénz nem számít - rögtön bele is vágok abba, amiért jöttem. Még a bemutatkozást is lehagyom a mondandóm elejéről. De talán nem is fontos egy ilyen közegben az ilyesmi. Legalábbis azt hiszem. Nem mintha túlzottan jártas lennék az ilyen körökben.

Hallelujah ▪▫ Bocsi a késésért!  ▪▫ 406 ▪▫ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   Hétf. Okt. 24, 2016 10:07 pm


Alexandra & Gwenog


Az lehetséges, hogy halálfalónak álltam, de csupán szórakozásból. Nem mindig akad munka, de mindig van valamit, amit tehetek. Ha nem kérnek fel semmire, akkor szabadon kínozhatok bárkit a Nagyúr nevében, vagy teljesíthetek más feladatokat, amiket Lucius ad nekem. Szóval én oda megyek, ahova kell, és azt csinálom, amit kell. Annyi biztos, hogy kevés olyan nap van az életemben, amit unatkozással töltök el. Mindig bízom abban, hogy nem hagynak unatkozni.
Fogalmam sincs hol lennék, vagy ki lennék most, ha anyám nem hal meg, nem nevelkedem az utcán, és végül nem vesz magához egy kóborló fejvadász. Az élet átformált, én pedig most itt vagyok ebben a kocsmában és élvezem az italom társaságát.
Viszont nem maradok sokáig egyedül. Hamarosan egy lány lép be a kocsmába, magára vonzza mindenki figyelmét. Ez várható, ha egy idegen sétál be az ajtón. Az már nem olyan ritka, hogy engem kezdenek el keresni. Ő is hozzám jött, és szerencséjére – avagy nem –, de elsőre sikerült megtalálnia. Mondjuk nem volt olyan nehéz.
Hamar a tárgyra tér, ezt már szeretem. Nem kellenek itt a felesleges körök, az üres locsogás. Hellyel kínálom, amit el is fogad, aztán bele is kezd a mondókájába.

– Hű, milyen titokzatos valaki – mondom, majd legurítom a torkomon az italom, aztán érdeklődve hajolok közelebb hozzá. – Ki lenne az a bizonyos személy, aki miatt ilyen kockázatot mersz vállalni? Mondj el mindent róla! Fél információkkal nem sokra mehetek. A végén pedig megegyezhetünk az árban – felelem, és egy újabb kört töltök magamnak, aztán kérdőn emelem felé a kezemben lévő italos üveget. Ha kérne, akkor csak intés és már neki is lesz saját pohara, amibe kaphat egy kis szíverősítőt, ha még feszélyezné a hely és a helyzet. Van vér a pucájában, az már biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   Csüt. Nov. 10, 2016 2:09 amAlexandra & Gwenog
WELL I'VE HEARD THERE WAS A SECRET CHORD
THAT DAVID PLAYED AND IT PLEASED THE LORD
BUT YOU DON'T REALLY CARE FOR MUSIC, DO YOU?


Természetesen szegről-végről már az elejétől kezdve értesültem a háborúról, a forrongó indulatokról. Illetve onnantól, hogy nagyobb méreteket öltött ez az egész, biztosan. A Sötét Nagyúr folyamatos felemelkedéséről és a Roxfort tananyagának lebutításáról, illetve szinte teljesen elméletivé tételéről nem lehetett nem tudni abban az időben, mikor én az iskola padjait koptattam. Mint ahogy az egyik griffendéles évfolyamtársam, Lily Evans által szervezett rendről sem. Bár ez már kevésbé volt nyilvános, mivel én nem voltam egyértelműen ellenség, hozzám is elért a híre. Bár mikor az Abszol úton egy rejtélyes alak követni kezdett és csak az akkor még általam nem ismert Kate Denver közbenjárása mentett meg hetedéves koromban, komolyan elgondolkoztam a lehetőségen, hogy csatlakozom, hiszen meg kell tudnom védeni magam. Végül mégsem tettem. Talán közrejátszott benne az is, hogy akkoriban jöttem össze az eddigi legkomolyabb barátommal, Damonnal, aki mardekáros volt. Így már inkább nem is próbált agitálni senki. Pedig én sosem vallottam a halálfalók nézeteit. Egyáltalán nem.
Damonnal is azért szakítottam, mert végül, engedve a családja nyomásának, halálfalónak állt. Ezt pedig én nem tudtam elfogadni. Így utólag abszolút igazoltnak is látom az akkori döntésem. Hiszen most egy halálfaló fenyegeti a testvéremet. Ez az, ami miatt itt vagyok, a Zsebpiszok közben, egy kocsmában. Kate nem volt hajlandó hathatós segítséget adni, hiába kértem. Mint mondta, értem teszi, engem véd vele. Saját magamtól és tőlük is. De én túl makacs vagyok ahhoz, hogy mindez elrettentsen. Nem szokásom túlzottan félni. Az adrenalin pedig általában csak jót tesz a pályán is a teljesítményemnek. Miért lenne ez másképp az élet egyéb területein?
Ezért is merek belépni ebbe a láthatóan finoman szólva sem elitnek nevezhető helyre. A vendégkör nagy része olyanokból áll, akik miatt a jó érzésű emberek inkább átmennének az út túloldalára, ha meglátják őket. Én viszont itt lavírozgatok közöttük. Persze nem ok nélkül. Keresek valakit. És mivel a keresett személyről annyit tudok biztosan, hogy nőnemű és ebből itt nem látok sokat, az első olyan ember felé veszem az irányt, aki megfelel ennek a kritériumnak. Hátha ő az, vagy ha nem, legalább tud iránymutatást adni.
A szerencse azonban mellém áll, mivel éppen ő az emberem. Egyébként nem kizárt, hogy láttam őt már korábban valahol, ha jobban megnézem. Kicsit sok a smink rajta, de rá tudom vizionálni a mardekáros talárt. Meggyőződésem, hogy láttam őt anno a Roxfortban, nem is egyszer, de ennél több nem ugrik be róla. Talán nem is fontos. A lényeg, hogy segítsen nekem. Mindegy, milyen áron. És úgy tűnik, hajlik is rá. Kérdésére csak előveszem a zsebemben már kissé összegyűrődött cetlit, amire még a bátyám írta fel annak a bizonyos halálfalónak a nevét és amit Kate-nek is megmutattam. Gondolom oka van, hogy egyikük sem mondta ki hangosan, ezért én sem teszem. Különben is, egy ilyen helyen végképp fontos a diszkréció.
- Ő lenne az. Mindenképp szeretném megtalálni a módját, hogy személyesen találkozhassak vele. Őszintén szólva nem tudok róla sokat azon kívül, hogy a Sötét Nagyúrnak dolgozik és jelenleg a Minisztérium alkalmazottja - utóbbi infót Kate-től szereztem, bízom benne, hogy helytálló. Kate széthullott elméjében nem tudom, mennyire bízhatok meg, de bízom benne, hogy ebben igazat mondott.
- Mit gondolsz, képes vagy megtalálni őt nekem? - kérdezem, mélyen a szemébe nézve. Nagyon bízom ebben a nőben. A képességeiben legalábbis mindenképp. Nélküle meg leszek lőve, az biztos. Kell a segítsége. Még ha sok pénzembe kerül, akkor is. A családom biztonsága nekem minden pénzt megér. És én mindezt ezért és csak ezért teszem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Alexandra & Gwenog   

Vissza az elejére Go down
 
Alexandra & Gwenog
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Varázsvilág :: Abszolút-
Ugrás: