HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Gwen & Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Gwen & Mark   Hétf. Aug. 15, 2016 11:16 amGwen & Mark


Zaklatottan sétálok végig a Charing Cross Road-on. Nem tudom eldönteni, hogy én megyek neki az embereknek, vagy ők nekem, minden esetre kis híján verekedést robbantok ki, mire a Foltozott Üstbe érek.
Nem szokásom italba fojtani a bánatomat - nem az én stílusom -, most viszont évek óta először... nincs jobb dolgom. Nincs kedvem beszélgetni, se itt, se otthon. A munkahelyemre se mehetek be, hogy keressek valami elfoglaltságot, hisz már kilencre jár, és egyébként is hosszas magyarázkodások várnak rám, mielőtt bárminek is nekiláthatnék. Csak, mert nem állt szándékomban elpatkolni. Kezdem úgy érezni, mintha mindenkinek nagyobb gondot okozna az, hogy újra itt vagyok, mint a "távozásom".
- Cavelier! Te itt? Nem a koporsódban kéne feküdnöd épp?
- Eddig sem vált erényeddé a szókimondás, és tessék, van, ami sosem változik - mosolyodok el féloldalasan, minden jókedv nélkül.
- Azt hittem már Halloweenig kell várnom arra, hogy ezt újra a szememre vethesd.
- És nekem mennyit kell még várnom, hogy kérhessek egy italt? - kérdezem felvont szemöldökkel, miközben a pultra könyökölök. A válasz hamarosan megérkezik egy lángnyelv whiskey képében, és elég ahhoz, hogy elhallgattasson, ami az elégedetlen megjegyzéseimet illeti. Másrészt viszont...
Körülbelül öt perce beszélhetek folyamatosan, három ittas vénember hangerejével, mikor egy ismerős arc tűnik fel az ajtóban: Gwenog Jones.
Széles vigyorral a képemen várom, hogy közelebb érjen hozzám, és ha eddig nem vett volna észre, most ráhozom a frászt.
- Eddig nem voltam biztos benne, de már tudom, hogy te idézted meg a szellememet - kacsintok rá két korty között.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Szomb. Szept. 10, 2016 1:11 am


Mark & Gwen


Még mindig zaklatott vagyok a Kate Denverrel való találkozás után. Soha nem gondoltam volna egyáltalán, hogy nekem ilyen ügyben kell Londonba jönnöm. Azt hittem, én is és a családom is biztonságban van Walesben. Hogy távol maradhatok a háborútól. Hogy mindez engem nem érint. Naiv voltam. A bátyám már nyakig benne van. Visszavonhatatlanul. De én nem fogom hagyni, hogy bántsák. A családomért, a számomra legfontosabb emberekért nem félek egy halálfalóval sem packázni. Hiába figyelmeztetett rá Kate is, hogy őrültség. Nincs más választásom. Valamit tennem kell.
A Zsebpiszok közbe kellene mennem. De egy kicsi már sok ez nekem mára. Bár szeretnék gyorsan cselekedni, mikor a Foltozott Üst mellett visz el az utam, nem bírom megállni, hogy be ne térjek. Van szállásom az éjszakára, ezzel nem lesz gond és néhány lángnyelv whisky senkinek sem árthat meg, nem igaz? Bár nem vagyok, sosem voltam az a fajta, aki alkoholba fojtja a bánatát, tényleg nem, de egy kis folyékony bátorság, csakúgy idegnyugtatónak most mégis jól jön. Végül is a Zsebpiszok közbe készülök, hogy szembenézzek egy erős halálfalóval (ha nem is ma, de holnap biztosan). Erre most szükségem van, úgy érzem.
Ahogy azonban belépek a kocsmába, egy meglepően ismerős hang köszönt. Nem kell sokat gondolkoznom, ki az, mikor az arcát is meglátom. Sok régi emléket felidéz. Változott ugyan, nem keveset, de valahol mégis ugyanolyan, mint régen volt. Bár nem tudom titkolni, hogy kicsit meglep, hogy itt látom. Meg hogy egyáltalán látom.
- Cavelier? Te itt? -  meglepődök, de örülök neki, így egyből mellé sétálok. Rendelek egy dupla lángnyelv whiskyt majd kíváncsian fordulok felé. Olyan hírek jutottak el hozzám, hogy Cavelier meghalt. Egy halálfaló támadta meg, vagy valami ilyesmi. Aurornak ment, ami kockázatos hivatás és nem is hallottam róla a Roxfort elvégzése óta, de azért kicsit szíven ütött a halálhíre. Balhés srác volt mindig is, de kétségtelenül túl fiatal a halálhoz. És mindemellett még a maga módján rendes is. Én legalábbis kedveltem annak ellenére, hogy az ellenfelem volt a kviddicspályán. Így mindenképpen kellemes meglepetés itt, egy darabban látnom őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Szomb. Szept. 24, 2016 3:26 pmGwen & Mark


Nevetve hajtom le a fejemet Gwenog kérdése hallatán.
- Ha tudnád, hányszor tették már fel ezt a kérdést az elmúlt pár nap során - válaszolom lassan, látszólag a hatás kedvéért, valójában azért, mert igyekszem minden szót normálisan kiejteni a számon. Közel sincs még olyan állapotban a gyomrom, hogy minden mellékhatást mellőzve fogadja el az újabb és újabb italokat, de kétségtelenül ez az, amire jelenleg szükségem van. Hogy elhallgassanak a gondolataim. Hogy ne lássam magam előtt azt az ostoba, üres babakocsit...
- És te? Nem emlékszem, hogy láttalak volna valaha egyedül inni - ráncolom a homlokomat. Ami azt illeti, nem emlékszem, hogy láttam egyáltalán bármikor is inni, mikor nem épp egy kviddics meccset ünnepeltek, vagy gyászoltak - mikor hogy.
Erről eszembe jut a nap legfontosabb kérdése, és elkerekedett szemekkel pillantok rá.
- Nem találkoztunk azóta, hogy beálltál... hova is? Nem jut eszembe a csapatotok neve. - Pedig láthatja, nagyon is komolyan koncentrálok, hogy beugorjon. Még a whiskeybe is belekortyolok, talán egy szalmaszál kéne a számba, vagy ilyesmi, az segítene a helyzetemen. - Szóval, milyen bajnoknak lenni? Mit tippelsz, melyik évben tűnsz fel a csokibékákon?
Ökölbe szorítom a kezemet, az ujjaim között apró rést hagyva, mintva egy mikrofont tartanék Gwenog elé.
- Meghívhatlak egy italra? - kérdezem csak úgy mellékesen, miközben intek a pincérnek. Nem mintha nem ittam volna még bőőőven eleget...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Csüt. Okt. 20, 2016 1:18 am


Mark & Gwen


Nem jellemző, hogy csakúgy betérjek egy kocsmába, pláne nem egyedül és most, amikor mégis megteszem ezt, az első ember, akibe belebotlok, az a halottnak mondott Cavelier. Persze messze élek Londontól, csak afféle szóbeszéd is lehet, ami eljutott róla Walesbe, de azért nem tudok úgy tenni, mint akit nem lep meg a dolog, ő pedig szemlátomást jól szórakozik ezen. Bár lehet ebbe az is erőteljesen belejátszik, hogy igencsak spiccesnek tűnik. Legalábbis a beszéde alapján mindenképp. Ha jobb hangulatomban lennék, biztosan tennék is rá valamit megjegyzést. Így azonban, a kérdésére csak őszintén kiszakad belőlem egy sóhaj.
- Valóban nem jellemző és nem is tervezek rendszert csinálni belőle. Mondjuk, hogy ez most egy kivételes alkalom - egyelőre inkább nem mennék bele abba, mi is visz rá most erre. Sőt, jobb, ha később sem. Minél kevesebben tudnak arról, mire készülök, annál jobb. Cavelier ugyan nálam jóval nagyobb bajkeverő volt mindig is, de ha tényleg auror lett, mint mondják, jobb, ha nem tud arról, hogy egy halálfalót készülök felkeresni. Kate sem tartotta épp jó ötletnek és nem hiszem, hogy pont ő majd támogatná a dolgot. Meg nem is fontos. Végtére is azért jöttem ide, hogy elfelejtsem egy időre az engem nyomasztó gondolatokat. Talán Cavelier éppen a megfelelő társaság ehhez
- Holyhead Hárpiák. És attól még azért messze állok, hogy bajnoknak merjem nevezni magamat - szeretem Cavelierben, hogy még most is képes mosolyt csalni az arcomra, mikor éppen ennyire magam alatt vagyok. Rajta is nyomot hagytak az évek, a történések, méghozzá látványosan, de ő úgy tűnik, Kate-el ellentétben meg tudott maradni annak, aki volt. Legalábbis mindenképpen őriz még valamit abból a szertelen csibészességből, ami miatt annyira kedveltem és szívesen töltöttem vele az időmet, ha módom volt rá.
- Ha ragaszkodsz hozzá. De biztos vagy benne, hogy neked is kell még egy, Cavelier? - ránevetek, ahogy elfogadom a meghívását. Igazából csak cukkolom, bár tényleg észrevehető a spiccessége. Egyedül gondoltam alkoholba fojtani a bánatomat, de őszintén örülök a társaságának. Talán pontosan valaki olyanra van most szükségem, mint ő. Aki még ezekben a nehéz időkben is képes mosolyt csalni az arcomra. Így talán a gondjaimat tényleg a kocsma ajtaja előtt hagyhatom. Legalább holnap reggelig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Szomb. Okt. 22, 2016 7:55 pmGwen & Mark- Akkor ezzel már ketten vagyunk így - válaszolom jókedvűen, majd elkomolyodva, egészen megfontoltan teszem hozzá: - Illetve... Nem is, mert hát lássuk be, innentől kezdve nem egyedül iszunk. Ebből már lehet rendszer. - És most komolyan, nem bánnám túlzottan. Elég szánalmas dolog egyedül inni, még akkor is, ha közben az ember hamar talál új barátokat, Gwenog viszont kifejezetten jó társaságnak bizonyult diákkorunkban mind józanon, mind becsiccsentve, ez pedig most sem lehet másképp.
Erről jut eszembe, hogy emlékeim szerint sosem láttam őt igazán részegnek. Azt hiszem, ezen ma változtatunk, ahogy elnézem, eléggé ki lehet bukva.
- Gweeeen - hurrogom le azonnal, szinte be sem tudja fejezni a mondatot. - Ugyan már. Ne szerénykedj. Mindig is k.rvajó voltál kviddicsben és egyszerűen fizikai képtelenség számodra, hogy leállj a folyamatos gyakorlással. Nagyon komoly dolognak kell történnie ahhoz, hogy fél lépésnél messzebb legyél attól, hogy bajnoknak hívd magad.
Na, az is fizikai képtelenség, hogy ezt a hosszú hegyi beszédet töretlen nyelvmozgással mondjam ki, szóval már biztos, hogy a fülem is becsap engem. Eddig legalább tudtam, mennyire a fejembe szállt az ital, de most már... Most már csak a jó Merlin segíthet.
A kérdésén már én is elnevetem magam, jobban mondva kinevetem, mert hát tényleg, ez az állapot botrányos.
- Na jó, meggyőztél.
Persze csak azért, mert nem akarom kidobni a taccsot.
mert hát tényleg, ez az állapot botrányos.
- Ezért helyettem is kell innod. Haver, lökj ide pár italt a hölgynek! - szólítom meg a csapost, akivel ma lettünk legjobb barátok. Ezt neked, Louis, blee.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Hétf. Nov. 07, 2016 10:32 pm


Mark & Gwen


Bármilyen vacakul is érzem magam a családomat fenyegető veszély és amiatt, amire készülök, mégsem bírom megállni nevetés nélkül Cavelier megjegyzését. Nem hiszem, hogy komolyan gondolta, nem is látom értelmét ezért tovább ragozni. Felesleges lenne kifejtenem, hogy én egyébként szinte egyáltalán nem iszom, mert az nem tesz jót a teljesítményemnek. Mint ahogy arra sem mutatok rá, hogy évek óta nem találkoztunk és ki tudja, mikor látjuk egymást legközelebb. Itt egyébként is csak a most létezik jelenleg. Nem akarok gondolkozni sem azon, hogy mi volt és hogy mi lesz. Szeretnék elfelejteni mindent, ami nyomaszt. Legalább pár órára. És Cavelier valamint néhány lángnyelv whisky tökéletes kombinációnak tűnik ehhez.
Főleg, mert lehetek bármilyen levert, gyakorlatilag hangos nevetésben török ki hosszas szónoklatát hallva, aminek valójában a felét sem értem. Tényleg elég sokat ihatott, ha ennyire nem forog a nyelve! De most még ez is vicces. Pedig nem is vagyok részeg. Még. Mert esélyes, hogy ez rövid időn belül változni fog.
Mindenesetre meglep, hogy hajlik a szavamra és nem kér magának még egy kör italt, csak nekem, de azt duplán. Vagy sokat változott az elmúlt években mégis és képes megfogadni a jó tanácsokat, vagy egyszerűen csak túl részeg. Bár én valamiért inkább az utóbbira tippelnék.
- Ha nem tudnám, azt hinném Cavelier, hogy le akarsz itatni - a mosoly letörölhetetlen az arcomról, csak a szememben bujkál még némi szomorúság, levertség. Azért még túl józan vagyok ahhoz, hogy mindent csakúgy elfelejtsek, ami az életemben zajlik mostanság, de kétségtelen, hogy jó úton járok felé. Ezért sem ágálok túlzottan az italok ellen, amiket rendel nekem. Az alkohol és Cavelier talán segít nekem teljesen feloldódni és önfeledten jól érezni magamat ma este. Én legalábbis ebben bízom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Kedd Nov. 08, 2016 6:08 pmGwen & Mark


- Hinnéd? - kérdezek vissza felvont szemöldökkel. - Hiszen tényleg le akarlak itatni.
Tartozok neki annyival a rengeteg kviddics győzelmem után, amit gyászolnia kellett, hogy felvidítsam. Márpedig olyan letörtnek tűnik, hogy ehhez sok italra és viccre lesz szükség. Szerencsére megtalálta a szükséges személyt.
Miután készhez kapjuk az italokat, feldobom az ötletet, hogy vonuljunk hátra a boxok valamelyikéhez, hisz mégiscsak kényelmesebb, mint a bárnál csimpaszkodni a pultba és a székbe felváltva. Na, nem mintha nem tudnék megülni egy helyben anélkül, hogy imbolyognék, de azért mégis... Józanul is legalább ugyanennyire szükségem lenne a kényelemre.
- Na és hogy vagy mostanság? Mi a helyzet Barronnal? Rég hallottam felőle.
Régen azért csiripeltek róla a madarak, vagy ha róla nem is, a kapcsolatukról mindenképp. Mindenki azt találgatta, vajon mi lehet köztük, majd hogy mennyire lesz tartós... Tulajdonképpen ugyanaz volt a helyzet, mint nálunk, mielőtt Theát elrabolták. Utána mindenki számára egyértelművé vált, hogy komolyabb nem is lehetne a kapcsolatunk.
- Nincs valami jó pletykád számomra? - kérdezem a tenyeremet dörzsölgetve. Mégsem kérdezhetem úgy, hogy tud-e valamit a közös ismerőseikről, akkor úgy tűnne, törődök velük. Vagy még inkább egyértelmű lenne, hogy senkiről nem tudok semmit, így pedig úújból visszakanyarodnánk ahhoz, mi történt velem az elmúlt három hónapban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 37


TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   Csüt. Dec. 01, 2016 2:20 am


Mark & Gwen


Cavelierben mindig is azt szerettem, hogy lehet bármilyen borús a hangulat, nyomasszon bármi, néhány perc alatt fel tud vidítani. Talán a kisugárzásból adódik, nem tudom. Pedig régen is nehéz lett volna a Roxfortban találni két annyira különböző embert, min mi vagyunk. Legalábbis látszólag. Biztos, hogy nem sokan tippeltek volna arra, hogy én, a maximalista Gwenog, akit csak a kviddics érdekel, szimpatizál a hebrencs, örök bajkeverő Cavelierrel. Pedig így volt. Most is így van. Bár már csontrészeg láthatóan, mégis remek társaság. Jól esik vele lennem és elfelejteni egy kicsit mindazt, ami odakint vár az életben, a kocsma ajtaján túl.
- Cavelier, te sosem változol - nevetek fel a fejemet rázva. Bólintással jelzem, hogy elfogadom az ötletét, majd az egyik whiskyt le is húzom még ott a pultnál és csak a másik poharat felemelve indulok meg egy hátsó box felé. Cavelier járása mintha nem lenne teljesen egyenes vonalú, de végül is még boldogul egyedül, így gondolom nagy baj nincs. Ahogy leülünk, a kérdésére azonban elhúzom egy kicsit a számat.
- Felőle én is. Nagyjából úgy négy éve, mikor szakítottunk. Nem sokkal azután, hogy elvégeztük a Roxfortot - elég érzékeny pontomra tapint most ezzel. Nemcsak Damon miatt. Egyáltalán, most a helyzetemet firtatni nem kellemes számomra. Bár nekem különösebben nincs bajom, de a bátyám és a menyasszonya veszélyben van, ez pedig épp elég ahhoz, hogy személyesen érintve érezzem magam. A halálfalók. Mindig csak bajt, szenvedést hoznak a fejemre. Damont is a Sötét Nagyúr miatt veszítettem el. Bár ő önként döntött így. Még ha a családja nyomása benne is volt a dologban. Régen volt, de olykor még most is eszembe jut. A vele való kapcsolatom mély nyomokat hagyott bennem, ezt kár lenne tagadni. Azóta sem volt senki olyan komoly barátom, hiába voltak rá próbálkozásaim.
- Túl sok pletyka nem jut el Walesbe. De csak, hogy mondjak valamit, bár nem tudom, mennyire számít pletykának, ha magától az érintettől tudom, Emmeline Vance-t eljegyezték, tudtad? - kicsit még mindig borús a hangulatom az előbbi kérdés miatt, de bízom benne, valami frappáns odamondással Cavelier hamarosan kirángat ebből ismét. Addig próbálom valami másra terelni a beszélgetést, miközben a poharamat piszkálgatom magam előtt az asztalon, hátha még nem halt meg teljesen a hangulat így sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Mark   

Vissza az elejére Go down
 
Gwen & Mark
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Algernon & Gwen – Good luck

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: