HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Mark&Thea #1

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea #1   Csüt. Aug. 18, 2016 8:01 pmThea & Mark
otthon, édes otthon


Szinte kétségbeesett nevetés hagyja el a számat, mikor azt mondja, nem akartam a közelében lenni. Tényleg, tényleg így volt, én viselkedtem így, én vagyok a hibás. Én és én, mindenért. Én vagyok a gyáva, a gyáva griffendéles, auror és rendtag, aki nem tudja kezelni a történteket, aki elveszítette a legfontosabb dolgot, ami csak a miénk lehetett volna. A kettőnké. De létezik még olyan, hogy mi ketten?
- Szeretnél maradni? - kérdezem színtelenül. - Én nem akarok veszekedni veled, Thea. Én csak azt szeretném, ha minden olyan lenne, mint mielőtt... - Elcsuklik a hangom, mielőtt folytathatnám. Újra elsírom magam, szégyen vagy sem, ezúttal viszont nem veszem rá a fáradtságot, hogy elrejtsem. Úgy érzem jelenleg arra sincs erőm, hogy megemeljem a kezemet.
- Meg tudod ígérni nekem? Képes vagy a szemembe mondani, hogy nem így történik majd? Eltemettél, bedobozoltál, itt hagysz, és képes vagy megígérni, hogy újra ki fogsz csomagolni?
Ez nem vádaskodás, csupán ezernyi kérdés, amit nem biztos, hogy feltett magának egyáltalán, mielőtt döntést hozott. Ezernyi kérdés, ami maga alá temetne, ha nem zúdítanám rá habozás nélkül. Mert ugyanúgy cselekszik, mintha továbbra is halottnak hinne. Mintha többé nem lenne részem az életében. Mikor azt mondja, ez nem végleges, tényleg így is érzi, vagy egyszerűen csak képtelen arra, hogy máshogy cselekedjen?
- Esetleg... Hagyjak időt, hogy átgondold? Ne jöjjek vissza egy óra múlva? - Én is tudom, össze-vissza beszélek. - Holnap? Nem kell elköltöznöd, vagy elköltöznünk, ha nem akarunk. Bár nem tudom, mi a határidő. - Aztán nagy levegőt veszek, zaklatottan túrok a hajamban, és folytatom a hadarást onnan, ahol abbahagytam. - Nem, te semmiképp nem akarsz itt maradni. És az sem lenne jó, ha a mi házunkban... Ha együtt maradhatnánk... Hisz ők mindvégig tudták... - Hogy voltak képes elhallgatni előle?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea #1   Pént. Aug. 19, 2016 8:30 am


Talán depressziós vagyok. Talán csak fáradt. Talán csak mérges. Talán csak magányos. Nem tudom. Az elmúlt három hónapban egyedül voltam. Pontosabban Mark nélkül. Mert itt volt a baba. A reményem. Az utolsó kapaszkodóm, az, ami vitt előre. Sosem ordítottam vele. Soha, mert nem volt okom rá, mert Althea Morgan sosem ordibál, ő nem ilyen, ő inkább elvonul, zenét hallgat, olvas, ír, rajzol, takarít, magában lerendezi a dolgokat, aztán folytatja, ahol abbahagyta. Ez eddig bevált.
Nem hagy válaszolni. Nem is igazán tudom, mit kellene felelnem, azon kívül, hogy nem és igen váltakozó mantráját; a földet nézem, aztán őt, tudom, hogy sír, tudom, hogy meg kellene vigasztalnom, tudom, hogy oda kellene bújnom hozzá, és hagyni, hadd oldódjunk fel egymásban, hagyni, hogy a gyászunk, a sérelmeink gazdát cseréljenek, mert mi mindig ezt tettük, osztozkodtunk, sosem titkoltunk semmit a másik elől, nem hagytuk elfajulni a dolgokat, sosem engedtük, hogy rajtunk múljon, múljon inkább valaki máson, és most az egyszer – most először- mégis csak mi vagyunk a hibásak. - Mark. - csitítgatom, szólítgatom. - Ez nem a te hibád. Nem egyedül a te hibád, hanem a miénk, és ketten fogjuk megoldani. - úgy tűnik most én vagyok a határozottabb, nekem hónapjaim voltak erre, neki csak percei, nem igazságos, de hát mi az? Mindennek fényében mi lehet még igazságos ezen a világon?
- És az miért lenne jó? Ezek is mi vagyunk. Ez is hozzánk tartozik. Így alakult… - ujjaimat remegő ajkamra tapasztom. Lehunyom a szememet, nekem is sírhatnékom van, de nem engedek a könnyeimnek. Dehogy jó ez így.- Megígérem! Én már elrendeztem. Készen álltam itt hagyni ezt a helyet, nem téged Mark, hanem ezt a lakást, ami üres és rideg és… - ijesztő. Ahogy a szavaink is. Mégis mi történik? Nem szakítunk, ugye? Mi nem szakítunk. Mi nem megyünk széjjel, nem tartunk szünetet, nem kérünk időt…
Elmosolyodom. - Nincs határidő.- értetlenül nézek rá. Nem vagyunk túl jók ebben. A vigasztalásban. Hol a fejemet rázom, hol bólogatok. A hatalmas pulóver hatalmas ujját felgyűrve lépek közelebb hozzá. A haja felé lendül a kezem, aztán megáll a levegőben. Végül mégis csak úgy döntök, hogy megsimogatom. - Nem tudjuk megváltoztatni ami történt. Csak azt, ami lesz. Gyere velem. Velem jöhetsz! Miért kellene itt maradnod? Nem akarlak elveszíteni. - hiszen most kaptam vissza. Többé nem veszíthetem el. - Ne sírj, ne sírj. - suttogom. - Sajnálom, én… nem tudom, mikor kezeltem jól akármit is, de ezt biztosan nagyon rosszul csinálom.- most rajtam a sor, hogy színtelenül nevessek fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea #1   Pént. Aug. 26, 2016 11:55 amThea & Mark
otthon, édes otthon


Úgy érzem, minden egyes perc közelebb sodor az őrület határához. Már értem Thea hisztériáját, értek minden kiabálásból és zokogásból. És nem lesz könnyebb. Ez csak rosszabb lesz. Minél inkább felfogom, annál nagyobb súllyal nehezedik rám.
Szóra nyitnám a szám, de meggondolom magam, inkább csendben maradok. Eleget beszéltem - beszéltem? Hadartam, hadartam ahogy csak a számon kifért, hogy eldobhassam a fejemben kavargó kérdéseket. Most hagyom, hogy visszatérjen az üresség. Egyetlen mondat visszhangzik bennem: nem fogjuk megoldani. Minden egyes porcikámat megrengeti, és ki akarom mondani, megrázni Theát és az arcába kiabálni, hogy nem hozhatjuk helyre! Mindketten tudjuk, mégsem ismerjük be a másiknak.
Nevetséges.
Némán, kissé elkerekedett szemekkel figyelem őt, miközben próbál megnyugtatni a válaszaival. Nem mondhatnám, hogy sikerrel jár. Nem tudok hinni neki, igazából a felét meg sem értem annak, amit mond. Már azt sem tudom, én mit mondtam.
- Én sem akarlak elveszíteni - mosolyodok el szomorúan, könnyes szemekkel. - De nem... Nem mehetek veled. Ami azt illeti, most sem kéne itt lennem, de épp eleget feküdtem már, és egyébként is... - Inkább visszafekszem még egy hétre, ha előtte láthatlak. - Szóval, szerintem jót fog tenni egy kis lazítás. Csodálom, hogy nem őrültél meg ebben a házban. - Halványan felnevetek, mintha csak utánoznám önmagam. - Mindketten rosszul kezeljük.
Remegő ujjakkal nyúlok érte, hogy végigsimítsak az arcán. Ideje indulnunk, vagy ha neki nem is, nekem mindenképp. Megfulladok.
- Holnap. Találkozunk holnap? - pillantok rá, hosszú ideje először a szemébe. Addig nem lépem át a küszöböt, amíg nem egyezik bele, legalább pár mondatot muszáj váltanunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 59


TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea #1   Vas. Aug. 28, 2016 9:11 am


Hazudunk. Sosem hazudtunk még egymásnak, most mégis olyan könnyedén jön az egész, mint egy lélegzetvétel, érzem az ereimben áramló feszítő érzés, hogy hazudok, mert hazudnom kell, mert ha most az igazat mondanám, akkor vége lenne. Nem tudom, melyik lenne a jobb, de hát nincs is jó megoldást, ő nélkülem hozott döntést, én pedig nélküle, ez így fair, és mégsem, egyáltalán nem az.
Azt akarom mondani, hogy ez egy áthidalható probléma, és ha valakik, akkor mi biztosan megoldjuk, de lássuk be, össze vagyunk törve, apró darabkáink pedig belefúródtak az ép részeinkbe. Nem akarom bántani, sosem tudnám, szándékosan nem, de még soha, soha nem haragudtam rá ennyire. Nem, nem is harag ez, hanem keserű, gyomorforgató csalódottság.
Ezt már nem csinálhatjuk vissza. Ez ellen már semmit nem lehet tenni. Ez így fog maradni, egy repedés, egy heg, amit hiába próbálunk eltüntetni, ott lesz, és emlékeztet minket erre a napra. Erre a pillanatra, mikor egymásra nézünk, és feladjuk. Nem próbálkozunk.
Tudom, hogy olcsónak, vásári trükknek hangzik minden szavam, szemfényvesztésnek, de ilyen lettem, olyasmihez nyúlok, amihez nem akarok; és ellene használom, mert már nem jut más az eszembe. Nincs másom, nem maradt, elvesztettem mindet. Mindent, ami valaha fontos volt. - Talán megőröltem. - motyogom, a hajamba túrok, még mindig remegő ujjaim megigazítják a kapucnimat. Nem őrültem meg, csak kétségbe vagyok esve. Kifordult a világom, nincsen benne biztos pont, minden ki fog csúszni a lábam alól. A kezeim közül. - Nem tudom, mi mást mondhatnék. Nem tudom, mit kellene tennem, hogy jó legyen. Nem tudom, hogy mit gondolok, hogy mit…- érzek, de lenyelem, mert már igazán nem akarom tovább forgatni a kést a szívében.
De amikor hozzám ér – úgy ahogy, éppen- akkor nem ürességet érzek, nem szánalmat, nem fájdalmat, nem is dühöt, hanem melegséget. És ez jó. Ezzel még tudunk mit kezdeni. Tétován nézek utána, aztán a szemébe. Fáradt. Szomorú. Beletörődő. Megszakad a szívem. Mély levegőt veszek, nagyon lassan, nagyon nehezen szólalok meg. Szenvedés visszhangzik a hangomban. - Holnap. Ígérem. - de úgy érzem, hogy nincsen már olyanunk, hogy holnap.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Mark&Thea #1   

Vissza az elejére Go down
 
Mark&Thea #1
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: