HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Cassandra Avery

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Emmeline & Gideon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Szer. Júl. 20, 2016 8:21 pm


Emmeline


Az agyamra megy ez az egész háborús hajcihő. Félreértés ne essék, szívesen csinálom, képtelen is lennék kimaradni belőle, de a folyamatos aggódás és a kérdések, azok nem tesznek jót. Nem vagyok már kissrác, aki szeretett a mézesmadzag után futni, aztán vagy megütötte magát vagy nem. Kellenek a válaszok. Csak egy-két szó, valami határozott és elérhető, ami biztos, miközben odakint minden összedőlhet.
Habár ilyen határozott és édes válaszra egyáltalán nem számítottam.
Szeretném, ha ez több lenne, mint egy talán, ha ezután minden rendben lenne, ha telhetetlen lehetnék és nem kellene elengednem többet, de a fejem és benne a józanságom... Tudom, hogy megbeszéltük, tudom, hogy nem szabad elsietnünk. Nem lenne szabad még egyszer olyan véget érnie, és talán, ha ezúttal már meggondoltabban cselekszünk... Még akkor is, ha évek óta most érzem újra teljesnek magam. Még akkor is, ha ugyanezt látom az ő szemében is.
Kérdésekkel dobálózunk, de már nincs mit tudnom. Válasz gyanánt még egy csókot lopok - tényleg telhetetlennek érzem magam, végül elengedem. Nem, nem, semmi kapkodás.
A nézelődés után talán a hirtelenjött jókedvem miatt szolgálom ki ilyen pattogósan. Nem tudok más módot, amivel segíthetnék a jelenlegi kedvén. Fogalmam sincs, én hogyan viselném, ha Mollyt látnám ilyen helyzetben (még szerencse, hogy ez a veszély nem fenyeget).
- Igen, hm - az órámra pillantok - nagyjából másfél óra múlva. - De ezen tényleg ne aggódjon, semmibe sem tart valaki másnak kémkednie egy kicsit. Majd kitalálok valamit, hogy velünk miért nem lehet számolni. Elég zűrös levet kavart nekünk a kicsi Vance.
Mosolyogva rázom a fejem, amikor visszautasítja az ajánlatom. Mintha valami olyasmit kérnék.
- Bőven elég. - Egy Gideon éppen el tud intézni mindent, felesleges aggódnia. Egyébként is megőrülne, ha kettő lenne belőlem, tudom. - Nem kell semmilyen döntést sem hoznod. Ma. - Elmosolyodok, azt nem ússza meg, hogy többé ne kelljen, de egy nap haladék mindenkinek jár. - Csak nem szeretném, ha egyedül lennél. Áthívhatom Mollyt vagy akár Lilyt, ha velem van a gond. - Ma este nem kell, hogy miattam fájjon a feje. Azt szeretném, ha semmi miatt sem fájna, nem rágódna egész éjszaka csupán fél óra eseményein. Holnap már jobb lesz, ha nem lesz ilyen sokkolóan friss az élmény.
De én nem bírom ki holnapig tudatlanságban, egy nappal sem akarok tovább lemaradva lenni Emmeline történetében. Talán még jót is tesz neki, ha beszél róla - vagy csak rosszabb lesz -, talán így van esélyem megérteni és igazából megnyugtatni ezzel kapcsolatban. Biztosan van valami, amivel még ki lehetne húzni Richardot ebből a csávából. Már ha igaz, hogy meg akar belőle lógni.
Hallgatom. Szülők és társak befolyása, meg is értem, hogy a nővérnek nem is maradt szó. Ennyi ember ellen képtelenség felszólalni, ha pedig egyszer a markukba került, nehezen fog majd újból észhez térni. Talán ez most megtörténik?
Az apa szerepe kifejezetten értetlenné tesz, hiszen ha Emmeline, a gyerekük ennyire tisztán látja az oldalakat és a célokat, a szülőket mi vakíthatta ennyire el?
- Te ugye tudod, hogy nem a te hibád volt? Lehet, hogy valaki a kezdetek óta félrevezette a szüleidet, de nem is akartak feleszmélni. - Nem sokat tudok a szüleiről, legalábbis tőle nem. Tudtam, hogy nem szívesen ment haza és hogy aggódott Richardért, de nem nagyon kérdeztem, ő pedig sokat hárított. Talán annak idején még nem bíztunk egymásban eléggé vagy csak azt hittük, mindent magunknak kell megoldanunk... Ezt nem akarom többé. Ezúttal meg fogunk tanulni közösen... már ha ő is akarja.
- Richard miatt sem hibáztathatod magad. - Mit tehetett volna? Mit tehetne bárki egy ilyen helyzetben? A többség és a szülők szava ellen? Vesztett meccs. - Még nincs rajta a Jegy - szánom megnyugtatónak a megjegyzést, hátha nem volt biztos benne. - Azt mondta, nem is akarja megkapni. - A lány arcát fürkészem, mégiscsak ő ismeri. Gyanús a fiú, de nem dönthetem el egyedül, hogy igazat állít vagy sem, úgy nem, hogy Emmeline öccse.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 21, 2016 12:18 pmgideon+emmeline
Egészen addig kételkedem abban, hogy valóban elérkezett ez a pillanat, amíg meg nem szűnik közöttünk a távolság. Amint találkoznak az ajkaink, minden korábbi aggodalmam eltúlzottnak, sőt, egyenesen ostobaságnak tűnik. Egyszerre érzem természetesnek és újnak, ugyanis bizonyos tekintetben teljesen más hatást vált ki belőlem a közelsége, amint régen. Többé nem kiszámíthatatlan és elérhetetlen annak ellenére, hogy rengeteg időt töltöttünk együtt és kétségtelenül messzebb mentünk, mint most. Ez nem izgalom, vagy hirtelen fellángolás, és többről szól, mint óvatos tapogatózásról. Újra kell értékelnem a meghittség fogalmát, amivel annyiszor dobálóztam, mikor együtt voltunk. Ezúttal olyannak látom, amilyen valójában: minden körítést mellőzve, a szépséghibáival együtt. Nem tudom, ő mennyit fog fel ebből az egészből, és hogy élte meg akkor a kapcsolatunkat, minden esetre ha ez a csók nem elég ahhoz, hogy igazolja a válaszomat, akkor semmi.
Persze, azt hiszem ezt vehetem egy igennek.
Rövid időre ugyan, de teljesen megfeledkezem mindenről. Kár, hogy hamarosan újra szembesülnöm kell a mai nap fejleményeivel, így az örömöm sem maradhat felhőtlen. Miért kell így lennie? Miért nem korlátozódhatnak kizárólag Gideonra a gondolataim, legalább csak pár óra erejéig? Na jó, igazából ez megoldható lenne, azonban egyenlőre egy ágy sem szerepelhet az összképben. De hát hiába utalok rá, tovább erősködik.
- Jól van. Rendben. - Mosolyogva fújom ki a levegőt, most nincs türelmem ahhoz, hogy vitatkozzunk. Ha szeretné, maradok. Másra sem vágyom jobban, minthogy velem legyen, és felesleges emiatt akadékoskodnom, ha ő az egyetlen, aki mellett jelenleg biztonságban érzem magam.
- Tudom, hogy nem tehettem volna semmit, mégis... - felemészt a tudat, hogy mi van, ha mégis megakadályozhattam volna. - Micsoda?
Erre már felkapom a fejem, több okból is. Az, hogy nem akar halálfaló lenni, eléggé ellentmondásos, ha figyelembe vesszük, kivel üzletelget. Gondolom nem Rabastan az egyetlen, és nem úgy tűnt, hogy úgy egyébként ő lenne az, aki mindennek a mozgatórugója. Nem kell messzire menni a második lehetőségért.
- Biztos vagyok benne, hogy hazudott, ez csak még zavarosabbá teszi ezt az egészet.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 21, 2016 3:13 pm


Emmeline

Megnyugtat a csókja. Elfelejtem, hogy nem kapok választ a kérdésemre, de így már talán nem is számít annyira. Elfelejtem az ürességet és az unalmat, ami az életem volt. Nem felejtem el, hogy ezzel még nincs minden rendben, de biztos vagyok benne, hogy úgy lesz, mert végre mindketten tudjuk, hogy mit akarunk. Ez nem egy régi szerelem felmelegítése vagy újrapróbálása lesz, hanem teljesen új. Tudom, hogy tudjuk majd jól is csinálni.
Kezdetnek, nem fogom ráerőltetni magam. Talán egy kicsit, de nem minden tekintetben és tökéletesen megelégszem azzal is, ha csak az ötleteim egy részét fogadja el vagy ért velük egyet. Legalábbis most. Félnék megígérni, hogy mindig így lesz, de azon felül, hogy itt marad, nem lesz több kívánságom.
Inkább kérdezem, mert kíváncsiságom az van, lemaradásom is, neki pedig feszült hangulata, amiken talán egyszerre tudunk segíteni.
El tudom képzelni, hogy hányszor rágódott már át ezen. A tehetetlenség a legrosszabb, amit bárki is érezhet, márpedig ebben a helyzetben nem választhatott nagyon mást. Biztos vagyok benne, hogyha Richard a jövőben valóban segítségre szorul, számíthat a nővérére, de nélküle Emmeline semmit sem tehet. Sajnálkoznia pedig felesleges, az aggódás csak tönkreteszi, visszamenni úgysem tud. Inkább tartom a jelenen és a jövőn a figyelmét, mint kérdeznék visszamenőleg.
Az jó, hogy valami új hírrel is tudok szolgálni, ami még jól is hangzik, de meglep, hogy meg sem próbál hinni neki. Én vagyok túl könnyen meggyőzhető vagy jó oka van a bizalmatlanságra (eltekintve a Halálfaló barátaitól, természetesen)?
- Ez valószínűleg majd idővel kiderül. - Lehet, hogy hazudott és az egész csak egy nagy átverés volt, de Lestrange nem olyannak tűnt, mint aki be volt avatva a mókába, és egyébként sem áldoznának fel embereket csak így. A sajátjaikat nem. Ha napokon belül megszökik, nagyobb lehet a gyanú, de volt a mondanivalójában logika. Persze, ha igaz, biztosan hamarosan meg akarják ölni, de ha igaz, akkor tudunk neki segíteni. Egyelőre fogalmam sincs, merre tovább. A következő lépésén múlik minden.
- Mikor találkoztatok utoljára? - Nem tudom, meddig nyúzhatom még a témát, de ha most lezárjuk, már nem szívesen hozakodnék vele elő megint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Pént. Júl. 22, 2016 2:13 pmgideon+emmeline
Látom rajta, mennyire meglepi a reakcióm, pedig ha logikusan végiggondolja a tényeket, lehetetlen, hogy csak úgy meggondolta magát. Egyébként sem tartom valószínűnek, hogy Voldemort békésen beletörődne, hiába egy újoncról van szó. Nem csak Richard, de még az apám is veszélybe kerülne a döntése miatt. Egyértelműen sántít ez az egész.
- Valószínűleg - ismétlem csendesen, mintegy ráhagyva. Tudom, hogy megvan minderről a saját elképzelése, és semmiképp sem fogja meggondolni magát, amíg be nem bizonyosodik, miről van szó. - Akkor. Próbáltam beszélni vele, de esélyt sem adott rá, hogy észhez térítsem. Vagy, hogy egyáltalán megmagyarázzam, ami történt. Elutasító volt, most pedig hirtelen úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Szerinted ez nem egy újabb egyértelmű érv ellene? Mert nekem kétségem sincs afelől, hogy a Jegyre pályázik, és nagyon rossz vége lesz ennek az egésznek. Fogalma sincs róla, milyen súlya van annak, amit csinál.
Veszélybe sodor mindannyiunkat, és a gondolat, hogy valakinek baja esik... Hogy Giddel történik valami... Pillanatok alatt összeszorul a szívem, és az aggodalom alighanem az arcomra is kiül. Apa és Rick minden egyes nap az életét kockáztatják azzal, hogy Voldemort oldalán állnak. Ők választották ezt. De Gideon? Ő mindent megtesz a Rendért, a varázsvilágért. Értünk. Bárki mást sajnálnék, aki emiatt vállal kockázatot, és ezúttal róla van szó. Mi van ha az én hibámból...
Újabbat kortyolok, elszántan igyekezve, hogy visszafojtsam a kitörni készülő kétségbeesésemet. Na jó, valójában az egészet lehúzom.
Mivel egészen megfeledkeztem a hajszínemről, most előrántom a pálcámat és egy mozdulattal gondoskodom róla, hogy visszatérjen az eredeti színe. Miközben megigazgatom, azon tűnődök, milyen érdekes témát dobhatnék fel, ami nem lehangoló.
- És hogy tervezted, melyikünk alszik a kanapén? - kérdezem mosolyogva.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Hétf. Júl. 25, 2016 12:31 pm


Emmeline

Az igazság az, hogy kivételesen nem tudom, mit gondoljak. Nem ismerem a fiút, nem tudok annál többet róla, amennyit Emmeline az évek, illetve az elmúlt percek alatt elárult, így eldönteni sem tudom, igazat mondhatott-e. Emmeline-nak nyilvánvalóan megvan rá az oka, hogy hitetlen maradjon, de talán téved és még helyrehozható a kapcsolatuk. Azt hiszem bevallhatom, hogy önmagában egy halálfaló sorsa nem hoz lázba, a helyzet bonyolultságát a vezetékneve adja... Máskülönben már biztosan Lestrange mellett csücsülne a hűvösön. Persze, arra a leghalványabb kényszert sem érzem, hogy beszámoljak Emmeline-nak az öccse sorsáról.
- Nem lehetséges, hogy csak újra beszélne veled?
A makacsság és az ellenkezés után valóban nem meglepő, hogy már ennyire nincs hite irányába, és nehéz is elképzelni, hogy csak úgy felnyíljon a szeme, de honnan tudhatnánk? Az biztos, hogy nem szabad tárt karokkal fogadni, de talán az elutasítás is túl szélsőséges válasz lenne. Az is lehet, hogy csak ma akarta kivágni magát egy szorult helyzetből és újabb évekre hallgatásba vonul. Még ha felesleges is találgatni, biztos vagyok benne, hogy mindkettőnk feje visszajár majd a témára.
Kissé aggodalmasan figyelem, ahogy a pohara maradék tartalmát szemrebbenés nélkül dönti le, majd készségesen veszem ki a kezéből és teszem le azt, mikor kiürül. Nem régen ettünk, így ennyi még nem árthat meg neki, azt viszont nem akarom megkockáztatni, hogy a következő pohár igen. Talán majd később.
A szőkeség hamar eltűnik, ha már nincs szükség több álcára, az érkező kérdésen pedig én is elmosolyodom.
- Természetesen hajlandó vagyok ekkora áldozatot hozni - még akkor is, ha nem akarok. Képes vagyok szabályokat betartatni, ezért nem kell aggódnia. Ha pedig a kanapén kell töltenem az éjszakát... Legalább nem egyedül gubbaszt majd a tanári szobájában.
- Elfáradtál?
Talán mégsem vagyok olyan jó, mint azt sokszor hiszem magamról, mert még a beszélgetés korábbi fonala sem tudta elhalványítani bennem a csókja emlékét. Már nem akarom visszafogni magam, mikor a kezem érte nyújtózik és az ujjaim a tincseivel játszanak. Nem akarom tovább vesztegetni az időt, mikor pontosan tudjuk, hogy milyen véges tud lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Szer. Júl. 27, 2016 5:14 pmgideon+emmeline
Részben megkönnyebbülök attól, hogy végre elmondhatom valakinek, mi történt, hisz eddig megtagadtam magamtól minden panaszt. Még Dorcas előtt is csupán egy-két mondatot ejtettem el a családomat illetően, pedig azóta, hogy Alice-szal eltávolodtunk egymástól, ő az egyetlen, akit igaz barátomnak mondhatok. Talán a legjobbnak. Mégis kezd kellemetlenné válni a téma, túl sok egyszerre. Ez az a nap, mikor újból szembesülnöm kellett a valósággal, és talán nem kéne egyúttal annak is lennie, mikor beszéltem róla, vagy, amikor megemésztettem. Jelenleg nem tartok itt, nem vagyok képes arra, hogy kezelni tudjam mindezt.
- Ennél naivabb dolgot nem is hallottam még - mosolyodok el minden jókedv nélkül. - Minden esetre, most nem akarok azzal foglalkozni, ő mit akar. Én azt akarom, hogy holnapig ne kelljen többet gondolnom erre.
Hogy hangsúlyt adjak a szavaimnak, ledöntöm a whiskymet, ezzel véget vetve a kesergésnek, és úgy teszek, mintha elkerülné a figyelmemet az aggodalma. Egy pohár még nem jelenti azt, hogy bánatomban a sárgaföldig innám magamat. Ami azt illeti, ha számomra kedveltebb alkoholról lenne szó, akkor sem állna szándékomban. Egyszerűen nem vagyok olyan.
- Nem azért mondtam, mert ki akarnálak túrni az ágyadból. Igazából szívesebben aludnék a kanapén - válaszolom mosolyogva. A másik lakásán is gyakran aludtam el ott; sokszor felkeltem az éjszaka közepén, és a nappaliban olvasgattam, hogy eltereljem a gondolataimat... majd lehunytam a szememet, és mikor újból kinyitottam, már reggel volt, Gid pedig a reggeli kávét készítette elő. Nem látom értelmét, hogy megszakítsuk ezt a jó szokást, talán én vagyok az első kanapén alvó-fajta ember a világon. Nem szeretném felkelteni, elég, ha az egyikünk rosszul alszik. Na meg... Ki tudja, ezen a lakáson ki járt az ágyában.
Már szóra nyitnám a számat, hogy rákérdezzek erre, de - szerencsére - ő gyorsabb.
- Eléggé - húzom el a számat, ám hamar elmosolyodok, mikor a hajamat kezdi piszkálni. Akaratlanul is közelebb húzódok hozzá, a lábunk összeér. Szívesen így maradnék még, de komolyan az elalvás veszélye fenyeget, úgyhogy pár perc múlva muszáj álló helyzetbe tornáznom magamat. - Nem gond, ha elugrom zuhanyozni?


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Szer. Júl. 27, 2016 6:23 pm


Emmeline


Felébreszteni bennük a családi összetartást nem az én feladatom, felfogtam. Biztos vagyok benne, hogyha Richard szándékai elég határozottak, előbb-utóbb úgyis fel fogja keresni a nővérét, így nekem bőven elég lesz hallgatni az eseményeket, mint aktívan részt venni bennük - ez már az ő dolguk. Bólintok is, úgy legyen, hagyjuk mára a témát, főleg, ha akad más fontos megtárgyalnivaló is.
Részemről tényleg nem lenne hatalmas áldozat idekint aludni, elég nagy és kényelmes kanapét választottam, még ha így sem érhet fel az ágyammal. Elég nyűgös tudok lenni, ha nem pihenem ki magam - sajnos gyakran elő is fordul -, így erre kényes vagyok. Ami azt illeti, a legtöbb dologra kényes vagyok magam körül, és nem értem, ő miért preferálja inkább a kanapét. Nem fogom erőltetni, hogy velem vagy pontosan hol aludjon, de furcsállni még szabad.
- Ahogy akarod. De még bármikor meggondolhatod magad. - Biztosan nem venném a szívemre azt sem, ha az éjszaka közepén döntene mellettem, de mint mondtam, semmi akadékoskodás.
Ha viszont már a fekhelyeket rendezi, biztosan birtokba is szeretné venni hamarosan. Elhiszem, hogy nem ez volt élete legjobb napja, olyasmi, ami után hetekig pörög megállás nélkül. Habár én nem vagyok még cseppet sem álmos, hajlandóságot mutatok elcsendesedni. Ő pihenhet, én pedig mosolyogva figyelem miközben a hajával játszadozom, mintha mindig is ezt csináltam volna.
Kicsit csalódás, amikor csak úgy eltávolodik, de megértem, egy jó kis zuhany sokat tud segíteni, így nincs miért elkomorodnom.
- Menj csak.
Nem kell megmutatnom neki a fürdőt, már körbejárta a lakást, így inkább előzékenyen egy másik probléma elé futok: törölközőt és másik, alvós ruhát keresek neki. Utóbbiért egy kicsit turkálnom kell a szekrényemben, de hamarosan megtalálom, ami régen is az övé volt nálam, és remélhetőleg még időben viszem utána. Ha bezárkózott volna, kopogok. Sőt, a szememet is becsukom, amikor benyitok.
- Erre szükséged lehet. - A szennyesláda tetejére teszem a holmikat (amennyire hallom, nem esnek le), aztán, mindenféle leselkedés nélkül, ki is slisszanok az ajtón.
Amíg tusol/fürdik (amelyikhez éppen kedvet érez), felhívom a bátyám és érdeklődök az események történése után, na meg átadom neki a három órai találkozó hírét. Nem, most én nem tudom elintézni, és nem, nincs semmi baj. Sőt, néhány apróságtól eltekintve régen volt már ennyire rendben minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 12:56 pmgideon+emmeline
- Mármint azzal kapcsolatban, hogy külön aludjunk, vagy hogy enyém a kanapé? - kérdezem viccelődve, széles mosollyal az arcomon. Szívesen maradnék továbbra is így, az arcában gyönyörködve, amíg ő a hajammal játszadozik, de sajnos komolyan fenyeget az elalvás veszélye. Nem akarom anélkül lehunyni a szememet, hogy lezuhanyoztam volna, ráadásul egy kis hideg víz abban is segíthet, hogy éber maradjak egy időre.
Mikor beleegyezik, otthonosan indulok el a fürdő felé. Felváltva engedek tökéletes hőmérsékletű, jéghideg és forró vizet magamra, részben hogy felébresszen, részben, mert állítólag jót tesz a bőrnek. Végül nehezemre esik kiszállni a zuhany alól, így egészen addig bent toporgok mint egy sivatagból visszatérő katona, amíg Gid be nem hozza a törülközőmet.
Csukott szemmel.
- Mintha nem láttál volna még meztelen nőt. Vagy meztelen Emmelinet - nevetek fel, majd mielőtt elindulhatna kifelé, halkan odasétálok hozzá; talán észre sem veszi, amíg meg nem érintem a kezét.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 2:12 pm


Emmeline


- Mindkettő. - Felesleges lenne kerülgeti a dolgot, ha úgyis ez az igazság. Még ha tudja is. Talán jobb ha biztosítom róla, még mielőtt kételkedni kezdene - ez lesz az új politikám. Legalábbis ebben az ügyben. Máshol jól jönnek a csúsztatások, nem akarok képmutató lenni.
Ha menne, hát menjen, nem kell nekem mindig ellenkezni vele, főleg, ha ezzel a kedvére tudok tenni. Mást is keresek, ami esetleg hasznára lehet, azonban elkések, mert már folyik is a víz, mikor az ajtó elé érek, így inkább elhalasztom a kopogást. Nem kell kellemetlenebbé tenni a dolgokat, mint amilyenek lehetnek, Merlin mentsen meg attól, hogy elrontsam a napja tusolását. A másodikat. Csak ezúttal nincs nála törölköző, amiben fogadhatna.
Elintézem a telefont, addigra elhal a hang, így nyugodtan zargatom, hogy talán annyira mégsem zavarom. Sőt, megmentem a megfázástól.
Arra persze nem számítok, hogy így kineveti majd a figyelmességemet.
- Csak nem akartam elkapkodni... - de hogy pontosan mit is, az a feledés homályába vész. A szavait a közeledésével alátámasztva konkrét engedélynek értelmezem és veszem a bátorságot, hogy lessek.
Ha viszont így alakul, már nem állom meg, hogy ne lessek rendesen, kihasználva az alkalmat és végigfuttatom a pillantásom a testén. Megértem a merész ruhát, nincs semmi szégyellnivalója, tökéletes és túl nagy hatással van rám. Megharapom az ajkam, mielőtt túl széles lehetne a mosolyom.
Közelebb húzom magamhoz, nem zavar, hogy még vizes és így én is az leszek, csak érjen hozzám, csókoljon meg, amíg végigfuttatom ujjaim a hátán, puha bőrén. Mennyire hiányzott ez az érzés... senki sem tudja pótolni Emmelinet.
- Ne kísérts... - morgom az ajkainak, mikor elszakadok tőle és igyekszem rendben tartani a légzésem. Nem foglalkozom azzal, hogy a testem máris többet kíván, lehet, hogy mindkettőnknek benőtt a feje lágya azóta, de estünk már bele ebbe a hibába. Nem, nem, ezúttal minden másképp lesz, mindennek megadjuk a módját... Bár azt nem állítom, hogy nem már holnap.
- Kint várlak. - Puszit nyomok a homlokára, és hacsak nem marasztal elég makacsul, elrohanok, mielőtt magamtól is meggondolnám magam.
Biztos vagyok benne, hogy elment az eszem, amiért képes voltam így otthagyni, ezért vizet teszek fel, hogy főzzek egy csésze agyserkentőt. Vagy kettőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 5:35 pmgideon+emmeline
A válaszát hallva elégedett mosoly suhan át az arcomon, meg is felel végszónak, mielőtt továbbállnék.
Jól esik a zuhanyzás, de ennél is jobban az, hogy kinevethetem Gideont, mikor ilyen megszeppenten lép be hozzám. A törülköző helyett inkább az ő kezéért nyúlok, na meg a tekintetét kapom el, mikor végre félreteszi a fene nagy udvariasságát. Nem mintha annyira ragaszkodna hozzá... Ha akarnám se tudnám figyelmen kívül hagyni, ahogyan leplezetlenül végigmér, de nem zavartatom magam emiatt. Inkább közelebb lépek hozzá, engedve a húzásának. Viszonozom a csókját, talán sokkal hevesebben, mint kellene. Az egyik kezemmel a hajába túrok, a másikkal átkarolom a nyakát, hogy még inkább csökkentsem a köztünk lévő távolságot. Ha rajtam múlik, minden apró porcikája vizes lesz.
- Én? Hisz te törtél rám - válaszolom halkan, egyre szélesedő mosollyal, majd ezúttal én hajolok közelebb, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Finoman az alsó ajkába harapok, mielőtt újabb csókra kapnám el, az ujjaim az arcélén kalandoznak, majd elindulnak lefelé, hogy aztán meg se álljanak a felsője aljáig. Épp azon tűnődöm, mi lenne, ha beinvitálnám magamhoz a zuhany alá, mikor egyszerűen csak...
Ezt azért mégsem gondolhatta komolyan.
- Rendben. - Szerintem egész London hallotta, ahogyan pofára estem, elég nagy volt a lendület. Persze, megértem, hogy nem akarja elsietni, és tisztában vagyok vele, hogy legszívesebben ő is így tenne, de most, mindezek után már nem érzem úgy, hogy ez számítana - ma nem. Egyszerűen csak vele szeretnék lenni, úgy, ahogy megbeszéltük: határok nélkül.
Viszont ha ezt akarja, legyen. Az ajkamba harapok, és már fordulok is el, hogy megtörülközzek, vagy hogy ne kelljen ránéznem. Igyekszem teljesen, minden szempontból rendbe szedni magamat, mire kimegyek hozzá a nappaliba. Ugyan határozottan nem könnyíti meg a helyzetemet, a rég nem látott "pizsim" látványa - ami mostanra sokkal rövidebb rajtam, mint akkor, de még mindig hatalmasnak tűnik -, a kávéillat hamarosan kicsalogat.
- Egyébként köszi - utalok itt a türcsire, meg úgy mindenre.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 7:14 pm


Emmeline

Sokkal hevesebben reagál, mint arra számítottam, ez viszont semmi rosszat nem jelent. Szorosabban vonom magamhoz, és még eszemben sincs elengedni...
Felnevetek, amikor áldozatként állítja be magát, de nincs időm tiltakozni. Élvezem, ahogy teljes testtel hozzám simul, egyik karommal magamhoz szorítom, mintha bármikor elveszíthetném, másik kezem viszont ismerősként akarja újra felfedezni a testét. Nagy kár, hogy a gondolataim inkább tiltakoznak, mint helyeselnek, így amikor lehámozná rólam a felsőt, elkapom a kezét és a számhoz emelem. Az időhúzás kedvéért először azt csókolom meg, csak aztán tudok megszólalni. Bár ne hagyná! De csak most az egyszer.
Ha ki tudnám nevetni az arcára kiülő csalódottság miatt, az azt jelentené, hogy nem értem meg, pedig de. Pontosan tudom, hogy milyen érzés, nem mintha bosszúálló alkat lennék, de sajnos ő is játszott velem ilyet. Azóta tudom, okkal, de akkoriban igen rosszul tudott esni az ilyesmi.
Bolond, bolond, bolond Gideon. Nem lenne szabad túlzásba esnem a tartózkodással, mert még ez veszi el a kedvét tőlem. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat, ha rólam van szó.
Gyors, gyakorlott mozdulatokkal főzök kávét, hátha ez elterelheti a gondolataimat, még ha nem is igényel túl nagy odafigyelést. Túl hamar elkészülök, az asztalnak támaszkodom ahelyett, hogy leülnék. Képtelen lennék most nyugton maradni.
Elmosolyodok, amikor meglátom, legutóbb mintha még nagyobb lett volna rá ez a póló... Bár engem aztán nem zavar, ha rövidebb.
- Kávét? - Ha inkább pihenne, akkor ne, de ha nem, akkor szívesen megosztom vele.
- Nincs mit. - Nem pontosan értem, miért is hálás, mikor semmit sem tettem másképp... Vagy pontosan mindent másképp csináltam, mint eddig? - Én köszönöm, hogy itt vagy. - Érte nyúlok, közelebb akarom tudni magamhoz, a derekára tenni a kezem, vigyázni rá... Fogalmam sincs, hogy fogok tudni másik szobában aludni, amíg itt van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 7:54 pmgideon+emmeline
Imádom, ahogy nevet. Évek óta először érzem úgy, hogy tényleg megmozdul bennem valami, és itt van az a második esély, amiről beszéltünk. Nem győzöm elég közel húzni magamhoz, a levegő elfogy közöttünk, a szívem pedig majd kiugrik a helyéről, miközben a bőre a bőrömhöz ér. Nem akarom, hogy ez az érzés elmúljon.
Meglep, mikor elkapja a kezemet, olyannyira, hogy először fel sem fogom, mi lesz a következő lépés. Pedig annyira nyilvánvaló.
A nyelvem hegyén volt egy szeretlek - mármint akkor, mikor nem éppen Gideon ajkai -, mégis úgy döntök, megtartom magamnak, mikor eltűnik az ajtóban.
Elmondhatatlanul csalódott vagyok, már-már sértettnek érzem magam, viszont ez sem elég ahhoz, hogy csillapodjanak az érzéseim. Bizonyos érzéseim, mert az biztos, hogy a ruhájához mostantól hozzá sem fogok érni, nem hogy olyan célokkal. Pfhu.
Persze, tudom az okait, normális esetben egyet is értenék velük, jelenleg azonban képtelen vagyok racionálisan gondolkozni. Semmi más nem lebeg a szemeim előtt, mint hogy mit szeretnék tenni. Túl sok akadályba ütköztem már ma ahhoz, hogy elviseljek egy újabbat, és dühítő, hogy pont Gideon az, aki ellenem cselekszik. Néha azt kívánom, bárcsak a gondolataimba látna. Annyi mindent elkerülhettünk volna, és elkerülhetnénk még...
- Megköszönném - mosolyodok el, egy kávé mindig jól jön. Akkor is, ha már kevésbé szeretnék fent maradni. Talán mindkettőnknek jobb lenne, ha minél hamarabb elaludnék.
Megenyhülve pillantok rá, mikor értem nyúl, de makacsabb vagyok, mintsem beadnám a derekamat.
- Pedig előbb nem vitted túlzásba a köszöneted kifejezését - jegyzem meg inkább csipkelődve, mint sértetten.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Csüt. Júl. 28, 2016 8:13 pm


Emmeline


Már a kis ízelítő is elég ahhoz, hogy jobb kedvem legyen. Biztos vagyok benne, hogy ha Emmeline-nal rendbejöhetnek a dolgok, akkor nincs is lehetetlen, annyiszor eltemettem már ezt a kapcsolatot, annyiszor gondoltam, hogy nincs vissza út, most mégis a karjaimban van, mégis velem van, nem pedig mással, ez pedig akkor is feltölt, ha vissza kell utasítanom.
Egy időre. Még ha fáj is. Talán egy végső kis fájdalom még belefér, mielőtt minden rendes kerékvágásba kerülne. Azután többet úgysem szomorkodhat.
Kávét főzök, mert nem én lennék, ha nem tennék, kér belőle, mert így legalább biztosan van bennünk valami közös. Megmosolyogtat, intézkedem, éppen úgy, ahogy szereti. Fontosak az apróságok, én pedig túl sokat tudok róla ahhoz, hogy ne éljek velük.
Mitöbb, annyira szeretném megnyerni magamnak, hogy többé ne legyen közöttünk kérdőjel... se levegő.
- Ne legyél durcás - mosolyodok el, bár azért egy kicsit aggódom is. Mennyi ebben a csipkelődés és a valódi sértettség? Mivel nem enged, én tolom el magam az asztaltól és húzódom hozzá közelebb, a hajába fúrom az orrom, a fülét keresem, hogy ne kelljen kiabálnom. - Ígérem, hogy kiengesztellek még érte - súgom inkább, és amíg nem figyel aktívan a kezemre, csak sikerülhet magamhoz ölelnem. És nem is rosszalkodom! Még ha akarja, akkor sem.
- Megbocsájtod, hogy megváratlak? - Pillantok rá kérdőn, kicsit nevetve, kicsit még mindig feszülten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Pént. Júl. 29, 2016 11:00 amgideon+emmeline
Megint feltűnik a szokásos problémánk: valahogy semmiben sem tudunk megegyezni, még úgysem, hogy korábban beszéltünk róla és egyetértettünk. Persze, ez jelenleg az én hibám, én vagyok az, aki máris túl sokat akar. De valóban hiba lenne ez? Kimerítő a folytonos ésszerű viselkedése, azt hiszem még pár együtt töltött óra, és már a jelenléte nélkül is hallom majd a megjegyzéseit - ő lesz a vállamon fütyörésző angyalka, a lelkiismeretem, és minden más, amire ebben az állapotban nem tartok igényt. Túlságosan feldúlt vagyok a mai nap eseményei miatt, mintsem érdekelne olyasmi, ami a felelősségtudathoz és egyéb ésszerű dolgokhoz köthető. Az életben egyébként sincs semmi ésszerű: akkor nem lennék itt, nem dolgoznánk együtt, az öcsém pedig...
- Nem vagyok durcás - vágom rá duzzogva, mielőtt kinevetném magamat. Na jó, talán csak egy kicsit. Hagyom, hogy megöleljen, tehetnék másképp? Szinte ösztönösen simítok végig a rajtam nyugodó karján, a kézfején; kellemes hideg fut végig a hátamon a közelségétől, és persze az ígéretétől, amivel máris kiengesztel egy kicsit. Muszáj lepleznem az enyhülésemet.
- Csak el ne felejtkezz róla két kávé között - mondom csipkelődve. Menekülős. - Nyugodtan.
Ugyan érzem a feszültségét, ez korántsem elég ahhoz, hogy rám ragassza. Békésen dobom el magam a kanapén, és fel sem ülök, amíg Gid újból fel nem tűnik, ezúttal kávéval a kezében. Mintha csak ebből állnának a napjaink.
- Nem is vagy fáradt?


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Pént. Júl. 29, 2016 4:51 pm


Emmeline


Hát persze, hogy nem durcás. Csak egy kicsit. De ezen a kicsin nem nehéz segítenem, közelebb húzódnom és még ígéretet is teszek. Úgy sejtem, nem kell majd sokáig várnia, mert attól függetlenül, hogy nyugodtan és megfontoltan szeretném intézni ezúttal a kettőnk dolgát, biztosan képtelen leszek ezt meg is valósítani. Elrontottuk, rengeteg időt pazaroltunk és erről többet szó sem lehet.
Helyes hát, ha megenyhül, még ha nem is hajlandó ezt beismerni. Haha, el ne felejtsem.
- Nem kell aggódnod - erről biztosíthatom. Az lesz a csoda, ha nem valami másról feledkezem meg miatta. Viszont mivel kávét kért, egy kicsit muszáj lesz elengednem, hogy befejezhessem, amit elkezdtem. Nem kell sokáig unatkoznia - ami azt is jelenti, hogy nem fetrenghet örökké -, a neki készített csészét óvatosan a kezébe adom, aztán helyet foglalok mellette.
- A kávé miatt kérdezed? - Tudom, hogy az emberek a koffein miatt döntik magukba - én meg csak úgy. Nem hiszem, hogy különösképpen szükségem lenne az energiára, egyszerűen csak jólesik. Mint valami kényszerreakció, ha nincs jobb dolgom. - Nem nagyon. De csak egy szavadba kerül, ha te pihennél... - A szám elé tartom a mutatóujjam, hajlandó vagyok csendben maradni, amíg alszik, biztosan el tudnám foglalni magam valamivel. Ha pedig inkább elzavarna, akkor a száműzetésben is, bár erre tényleg semmi szükség...
- Felébreszthetlek vacsiidőben. - Az mégsem lenne jó, ha most már egyhuzamban szunyókálna reggelig, mert képtelenségnek tartok annyi alvást egyszerre - ha pedig felébred az éjszaka közepén, én átalszom a mocorgását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Szomb. Aug. 06, 2016 11:19 amgideon+emmeline
Hogy a kávé miatt kérdezem-e?
Kissé zavartan vonom össze a szemöldökömet, hirtelen nem értem a kérdés okát. Aztán a tekintetem elsiklik az óra felett, és visszapillantva látom, hogy alig múlt három. Úgy tűnik teljesen elveszítettem az időérzékemet, olyan ez a nap, mintha örökké tartana - nem feltétlenül jó értelemben. Nem mintha nem élvezném Gideon társaságát, ami azt illeti, talán jobban is élvezem, mint kellene. Mindez mégsem elég ahhoz, hogy megfeledkezzek az öcsémről, és arról, ami történt. Legszívesebben hetekig aludnék, hogy legalább csillapodjon a zaklatottságom.
- Nem. Tudom, hogy mondhatni hobbiból iszod - veszem fel újra a beszélgetés fonalát. - Csak magamból indultam ki: olyan, mintha napok óta fent lennénk. - Fáradt mosolyt vetek rá. - De egyenlőre bírom. - Csak beszélgessünk még egy kicsit.
- Azért ennyire közel nem állok az alváshoz - vigyorodok el. - Persze, ha mégis kidőlnék, megköszönném, ha felkeltenél.
Bár nem hinném, hogy hamar jelentkezne ez a probléma, elvégre alig pár perce léptem ki a zuhany alól, ráadásul éppen kávézunk.
Ha már itt tartunk, hihetetlenül jó íze van, de ezt biztosan nem vallom be neki.
- Mi lesz holnap? Folytatjuk a kémkedést?


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Szomb. Aug. 20, 2016 2:42 pm


Emmeline


Szeretem, hogy forró, szeretem, ha nem elég édes - az emberek hajlamosak túlcukrozni, ami nem tesz jót az egészségnek és még el is rontja a pillanatot. Hirtelen biztos vagyok benne, hogy ebbe a titkos függőségbe akar belekötni, de az értetlenség az arcán elbizonytalanít. Feltételezem, hogy ő azért kért, hogy ne aludjon el, holott szinte már leragadnak a szemei.
- Üdv a világomban - mosolyodok el főleg viccelődve, de azért egy kicsit keserédesen is. Mintha napok telnének el, pedig alig mozdul az óra, ez, igen, gyakran előfordul, ha túl sok dolog történik. Máskor pedig mintha elrohanna az idő felettem és nem jutok semmire - azt persze mondanom sem kell, hogy ez utóbbit mindennél jobban utál, így jobb, ha így érzünk. Még ha láthatóan el is fárasztja ez a módi. - Miattam nem kell megerőltetned magad. - Kicsit aggódom, hogy a végén túlságosan kimerül ebben a "bírom még"-ben, de tudom, hogy én sem eshetek túlzásba.
Nem tesz semmit, bár a helyében előre nem hálálkodnék, hiszen lehet, hogy nem lesz szívem felriasztani.
- Nos, Rabastant sikeresen elkapták az aurorok, úgyhogy először megvárjuk, hátha ki tudnak szedni belőle valami újabb nyomot, akár a mai üzlettel, akár Richarddal kapcsolatban. - Nem szeretném túlságosan nyúzni ezt a témát, de az sem lenne jó, ha óvatosságból kerülném még a fiú említését is, miközben nyakig sáros. Tudom, hogy Emmeline erős, és ha kipihente magát, képes lesz ezt újra kezelni, de addig... Addig még úgysem találok ki semmi konkrétat. - Valószínűleg Potterék vagy valaki tudja majd úgy intézni, hogy a Rend - Kettőnkre utaló kézmozdulatot teszek. - továbbra is tudjon dolgozni rajta. Biztosan fel fognak hívni, és akkor még van idő kitalálni, hogyan tovább. - Az viszont biztos, hogyha Lestrange nem köp Vance-szal kapcsolatban, senki sem fog tudni róla, és muszáj lesz "túlóraként" a nyomába eredni... Hacsak nem keresi fel ő hamarabb a nővérét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Hétf. Aug. 22, 2016 6:29 pmgideon+emmeline
- Ki másért érné meg lemondani a mihamarabbi alvás örömeiről? - kérdezem elmosolyodva. - Bezzeg mikor kis híján felébresztettél, nem szerénykedtél ennyit. - Megdöbbentő, hogy ez is a mai nap folyamán történt. Jobban belegondolva tényleg nem aludtam túl sokat, érthető, hogy ennyire elfáradtam. Annyira a félreértésen járt az eszem a tegnap estével kapcsolatban, hogy kis híján megfeledkeztem róla, mi volt igazából.
- Biztos vagyok benne, hogy senki sem jut vele előrébb - válaszolom fejcsóválva, miközben iszok egy újabb kortyot a kávémból. - Legutóbb Bones is ajánlgatta, hogy megfűzheti a húgát valami kapcsán. Talán okosabb lenne vele felvenni a kapcsolatot, elvégre Lilyékre egyre kevésbé hallgatnak, ő pedig egészen semleges: nem szúrna szemet senkinek. Ezentúl óvatosabbnak kell lennünk, főleg arra az esetre, ha Richard beszélt a többiekkel.
Nyilvánvaló, hogy miattuk voltunk ott, és már akkor könnyedén bajba keveredünk, ha csupán egy pillantást is vetnek majd a hátuk mögé az elkövetkezendő hetekben.
- Beszélni fogok Dorcasszal, hogy készítsen számunkra néhány százfűlé-főzetet.
Mostanság elkezdtem puhatolózni a tárgyak megbűvölésével kapcsolatban, talán ez is a segítségünkre lehet. Ha megbizonyosodtam arról, hogy képes vagyok elérni a kellő hatást, mindenképp megosztom Gideonnal.
Közben a csészém is kiürül; egy újabb köszönömmel helyezem a dohányzó asztalra, majd dőlök hátra a kanapén.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 185


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Vas. Aug. 28, 2016 7:10 pm


Emmeline


Elmosolyodom, és azért kisfiúsan szerényen megvonom a vállam. Nem tehetek róla, makacs vagyok, és egyébként sem haragudhat, mert megígértem neki, hogy jóvá teszem. Ha pedig erről megfeledkezett volna, kérés nélkül emlékeztetem rá csókkal, magamhoz húzva. Lehet, hogy sok minden történt a minap, de mindenképpen ez a legértékesebb nekem és nem vagyok hajlandó félretenni többet.
Még akkor sem, ha helyzet csak súlyosabb lesz. Mintha évek óta harcolnánk, de csak egyre mélyebbre süllyednénk a mocsárban, elkeserítő. Attól tartok, hogy egyesekből kifogyhat a motiváció és még kevesebben leszünk, holott az sokat ártana.
- Nem gondolnám, hogy Richard beszélt. - Ha kitálal a nyomozásunkról, akkor beszélnie kell a félbemaradt üzletről, a hirtelen támadásról, és ha egy kicsi igazság is van abban, amit nekem mondott, arra Voldemort is rá fog jönni. Márpedig, ha nem megy át a Nagyúr hűségi tesztjén, vége a dalnak, azokban a körökben nem könyörögnek senkinek.
- Ki a lány? - Terelem inkább arra a témát, mert bár annyit értek, hogy Jonathan Bones húga, de nem tudom, miért lenne hasznos nekünk. Minden nevet én sem tarthatok a fejemben.
A főzetes részre bólintok, az nem árthat. Dorcasról viszont más is beugrik.
- Eddig nem volt alkalmam beszámolni róla, de talán Dominique már úgyis megelőzött... Ayden Fenwick keresztapja ül melletted. - Kiszélesedik a mosolyom, mert a szívembe lopta magát a kölyök, még ha az elején furcsa tehernek is tetszett ezt bevállalni. - Dorcas meg a keresztanyja, bár ezt biztosan tudtad. Csak gondoltam, megemlítem. - Fontos pont, szóval nem akarom, hogy lemaradjon. Meg aztán, tényleg csak eszembe jutott hirtelen.
A kiürült csészémet az övé mellé csúsztatom, aztán mellédőlök, felkínálva neki a vállamat fekhelyül.
- Na jó, talán lódítottam egy kicsit... Mit szólnál egy filmhez, amin nem kell gondolkozni, de talán lehet szundítani?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 421


TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   Hétf. Aug. 29, 2016 10:00 pmgideon+emmeline
- Örökké nem bujkálhat a Nagyúr elől, talán nem is akar - ellenkezek fejcsóválva. - Márpedig ha egyszer rátalálnak, biztosan beszélni fog rólunk; ez az egyetlen esélye, hogy megússza.
Bármilyen nehéz is bevallanom magamnak. Dehát miért tenne másképp? Régóta nem érdekli már, hogy mi van velem, nem hinném, hogy ezúttal feltámad benne a testvéri féltés.
- A Minisztériumban dolgozik, a Varázsbűn-üldözési Főosztályon. Nagyon fiatal, Edgar viszont megesküszik rá, hogy egyre több befolyással bír.
Hogy ebből mennyi fedi a valóságot és mennyi elfogultság, az már más kérdés, bár nem úgy ismerem, mint aki tévhitekbe ringatná magát. Sokszor tűnik nem e világi lénynek, de ez általában nem hat az ítélőképességére, ahogy Jonathannek sem, akivel annak idején évfolyamtársak voltunk. Meg kicsit mások is.
Halvány pír lopózik az arcomra, amit pár köhintéssel próbálok leplezni. Reménytelen.
- Valóban hallottam róla - mosolyodok el a szemébe nézve, majd őszinte örömmel teszem hozzá: - Gratulálok, Gid. Te leszel a legjobb keresztapa.
Megszokott mozdulattal hajtom a vállára a fejemet. El sem tudja képzelni, mennyire megnyugtatott a puszta jelenléte.
- Benne vagyok - válaszolom nevetve.

Nem meglepő módon én leszek az első, aki elalszik. Végül mindkettőnk kívánsága teljesül, amennyiben a kanapén töltjük az éjszakát, azzal a részlettel bővítve, hogy ezúttal egymással teszünk így - holott korábban hasonlóra sem volt példa.
Gideon karjait érzem magam körül, mikor felébredek. Láthatóan mély álomba merült annak ellenére, mennyire fittnek tűnt, ezért a lehető legóvatosabban bújok ki a szorításából, hogy a konyha felé vegyem az irányt. Megfordul a fejemben, mi lenne, ha reggelig várnék. Meglephetném egy tál rántottával, vagy palacsintával, esetleg csupán egy kávéval. Tudom, hogy bárminek örülne.
Mégis úgy döntök, korai lenne... Persze, a kedveskedés mindig jól jön, mégis, talán jobb, ha...
Mire a mondat végére érek, már a bejárati ajtó kilincsén a kezem. Megijedtem volna? Harapdálom az alsó ajkam, tépkedem a kissé száraz bőrt, mígnem úgy döntök, egyenlőre nem itt van a helyem. Egy apró sóhaj kíséretében lépem át a ház küszöbét.


thx for code GVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://for-emory.tumblr.com/


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Emmeline & Gideon   

Vissza az elejére Go down
 
Emmeline & Gideon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Gideon Dalton

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: