HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Kódok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 442


TémanyitásTárgy: Kódok   Csüt. Júl. 07, 2016 12:04 amKódok
Reag kódok, Aláírások, stb...
Ide lehet berakni vihető kódokat: akár reag kódokat, aláírásnak stb. Ha valakinek kell valami, itt nyugodtan kérhet, és ha valaki ráér szerkeszt is neki valami szépet ^^
Nagyon szépen köszönjük a feltöltőknek előre is!
Arra az egyre megkérnék mindenkit, hogy egy kódot ne használjunk többen innen!  Ha valaki látja valamelyik használatban van, akkor nézzen egy másikat légysziiii Smile ( vagy alakítsa át ) Köszönöm előre is!A hozzászólást Lily Potter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 05, 2016 6:56 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Csüt. Júl. 07, 2016 12:36 am

Első próbálkozásom... egyedi még nem megy, de meglévő kódokat át tudok alakítani Very Happy
Valaki & Valaki


Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Kód:
<center>
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Dancing+Script' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div style="line-height: 130%;box-shadow: 0px 0px 3px black; color:  #696969; font-family: Georgia; font-size: 14px; text-align: justify; width: 472px; height: auto; border-left: outset 8px #006400; border-right: inset 6px #006400; border-radius: 90px 100px 90px 100px / 20px 50px 50px 20px;-webkit-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-moz-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-o-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px; background-color: #f5f5dc; padding: 40px;">
<div style="width: 450px;font-family: 'Dancing Script', cursive; font-size: 40px; letter-spacing: -2px; text-transform: uppercase; font-family: 'Dancing Script',; color: #cc0000; text-shadow: 0px 0px 3px #FF4500; text-align: right;">Valaki & Valaki</div><br>
<span style="float: left; margin-left:4px; margin-bottom: 2px;"><img src="http://data.whicdn.com/images/33655491/large.png"; style="width: 180px; -webkit-border-top-right-radius: 24px; -webkit-border-top-left-radius: 24px; -moz-border-radius: 6px 3px; border-left: color:#00ffff: 2px; padding: 5px; box-shadow: 0px 0px 3px color: #00ffff; transform: rotate(-1deg)"></span>Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#3CB371> - Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#3CB371> - Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</div></center>

Valaki & Valaki


Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Kód:
<center>
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Dancing+Script' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div style="line-height: 130%;box-shadow: 0px 0px 3px black; color: #696969; font-family: Georgia; font-size: 14px; text-align: justify; width: 472px; height: auto; border-left: outset 8px #000000; border-right: inset 6px #000000; border-radius: 90px 100px 90px 100px / 20px 50px 50px 20px;-webkit-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-moz-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-o-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px; background-color: #000000; padding: 40px;">
<div style="width: 450px;font-family: 'Dancing Script', cursive; font-size: 40px; letter-spacing: -2px; text-transform: uppercase; font-family: 'Dancing Script',; color: #cc0000; text-shadow: 0px 0px 3px #FF4500; text-align: right;">Valaki & Valaki</div><br>
<span style="float: left; margin-left:4px; margin-bottom: 2px;"><img src="http://data.whicdn.com/images/33655491/large.png"; style="width: 180px; -webkit-border-top-right-radius: 24px; -webkit-border-top-left-radius: 24px; -moz-border-radius: 6px 3px; border-left: color:#00ffff: 2px; padding: 5px; box-shadow: 0px 0px 3px color: #00ffff; transform: rotate(-1deg)"></span>Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#006400> - Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#006400> - Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</div></center>

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Valaki & Valaki---ide jöhet egy idézet---

Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.


Kód:
<center>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Tangerine' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div style="line-height: 130%;box-shadow: 0px 0px 3px black; color: #534b4f; font-family: Georgia; font-size: 14px; text-align: justify; width: 480px; height: auto; border-right: 12px dotted #2c1608;border-radius: 100px 100px 100px 100px / 20px 30px 30px 20px;-webkit-border-radius: 100px 100px 100px 100px / 25px 25px 25px 25px;-moz-border-radius: 100px 100px 100px 100px / 25px 25px 25px 25px;-o-border-radius: 100px 100px 100px 100px / 25px 25px 25px 25px; background-color: #FFE4C4; padding: 30px;">
<div style="width: 420px;font-family: 'Dancing Script', cursive; font-size: 50px; letter-spacing: -3px; text-transform: uppercase; font-style: 'Dancing Script'; color: #321414; text-shadow: 0px 0px 3px #321414; text-align: right;">Valaki & Valaki</div>
<br>
<div style="opacity: 4px;margin-top: -15px;text-align: center; font-family: Georgia; text-transform: uppercase; font-size: 11px; text-shadow: 0px 0px 0px #ce2029; color: transparent; margin-bottom: 10px;">---ide jöhet egy idézet---</div>
<span style="float: left; margin-left:5px; margin-bottom: 3px; color: #ce2029; padding: 2px; border: dotted;"><img src="https://66.media.tumblr.com/2fa955562acd59780436d807ddf505ea/tumblr_nrstkocEzr1uvn3emo1_400.gif"; style="width: 180px; border-radius: 6px; padding: 4px; box-shadow: 0px 0px 3px color: # 000000; transform: rotate(4deg)"></span>Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#8B4513>- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#8B4513>- Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit. Itt valaki mond valamit.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</div></center>Valaki & Valaki


---Ide jöhet az idézet---


Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt meg mond valamit valaki. -Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt meg mond valamit valaki. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.

Kód:
<center>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Great Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div style="line-height: 130%;box-shadow: 0px 0px 3px black; color: #708090; font-family: Georgia; font-size: 14px; text-align: justify; width: 472px; height: auto; border-left: outset 8px #BC8F8F; border-right: inset 6px #BC8F8F; border-radius: 90px 100px 90px 100px / 20px 50px 50px 20px;-webkit-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-moz-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px;-o-border-radius: 90px 100px 90px 100px / 25px 50px 50px 25px; background-color: #F5DEB3; padding: 40px;">
<br><center>
<div style="width: 480px; text-align: justify; color: #DEB887;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Dancing Script' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Dancing Script', cursive; font-size: 50px;  text-shadow: 0px 0px 4px #000000; color: #4682B4; letter-spacing: -2px; text-align: center;"> Valaki & Valaki</div><br>
<div style=" text-align: center; font-family: Comic Sans MS; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-size: 8px; width: 470px;"><font color=#1E90FF>---Ide jöhet az idézet---</div></font><br>
<span style="float: right; padding-top: 25px; margin-bottom: 4px; padding-left: 20px;"><img src="https://66.media.tumblr.com/2fa955562acd59780436d807ddf505ea/tumblr_nrstkocEzr1uvn3emo1_400.gif"; style="border: 2px dashed; color: #4682B4; padding: 2px; width: 200px; transform: rotate(4deg)"></span><span style="float: left; font-size: 60px; font-family: 'Dancing Script', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 4px; padding-right:  6px; color: #B0C4DE;">I</span><font color=#4682B4>de jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#191970>- Itt meg mond valamit valaki.</font> -Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#191970>- Itt meg mond valamit valaki.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</div></center></div></center>
Valaki & Valaki


---Ide jöhet az idézet---I de jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt meg mond valamit valaki. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt meg mond valamit valaki. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Itt meg mond valamit valaki. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.


Kód:
<br><br><center><div style="width: 475px; text-align: justify; color: #008000;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Dancing Script' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Dancing Script', cursive; font-size: 50px;  text-shadow: 0px 0px 4px #000; color: #006400; letter-spacing: -2px; text-align: center; "> Valaki & Valaki</div><br>
<div style=" text-align: center; font-family: Comic Sans MS; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-size: 8px; width: 470px;"> ---Ide jöhet az idézet--- </div>
<span style="float: right; padding-top: 25px; margin-bottom: 4px; padding-left: 20px;"><img src="https://66.media.tumblr.com/2fa955562acd59780436d807ddf505ea/tumblr_nrstkocEzr1uvn3emo1_400.gif"; style="border: 2px dashed; color: #E9967A; padding: 2px; width: 200px; transform: rotate(4deg)"></span><br>
<span style="float: left; font-size: 60px; font-family: 'Dancing Script', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 4px; padding-right:  6px; color: #8B4513;">I</span><font color=#F5DEB3> de jön a reag.  Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#DEB887>- Itt meg mond valamit valaki.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#DEB887>- Itt meg mond valamit valaki.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
<font color=#DEB887>- Itt meg mond valamit valaki.</font> - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Csüt. Júl. 07, 2016 3:54 pm

Valaki & Valaki
reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag


✖ K.P. ✖Kód:
<center><div style="width: 380px; background-color: #100D09; box-shadow: 0px 2px 3px black, 0px 0px 20px black inset; border: 5px solid #262016; padding: 20px; color: #4e422e; text-shadow: 0px 2px 1px black; letter-spacing: 0.5px; border-radius: 25px/100px; text-align: justify;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Marcellus+SC' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Marcellus SC', serif; font-size: 40px; color: #F5DEB3; text-shadow: 0px 2px 5px black, 0px 0px 5px #7D6949; letter-spacing: -1px; opacity: 0.7; text-align: center;">Valaki & Valaki</div><div align="center"><img src="http://1.bp.blogspot.com/-flLJ8xFg2cM/TsmeOJejMvI/AAAAAAAAHmk/MGjy7Eiv-vA/s1600/0_12-arany_sorv_.png" style="width: 380px; opacity: 0.7;"></div><div style="float: right; padding: 5px;"><img src="https://67.media.tumblr.com/c8c950af9c8d0d1f56dad290b2d5d964/tumblr_n9jyvnM88J1rq51ojo1_500.gif" style="width: 150px; border-radius: 25px/100px; border: 2px solid #DEB887; opacity: 0.7; box-shadow: 2px 3px 2px black; margin-right: -40px; -moz-transform: rotate(5deg); -webkit-transform: rotate(5deg);"></div><font color=#D2B48C>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<font color=#FAEBD7>- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd.</font> - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<font color=#FAEBD7>- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd.</font> - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<div align="center"><img src="http://1.bp.blogspot.com/-flLJ8xFg2cM/TsmeOJejMvI/AAAAAAAAHmk/MGjy7Eiv-vA/s1600/0_12-arany_sorv_.png" style="width: 380px; opacity: 0.7;"></div>

<url=http://vampsiterpg.hungarianforum.com/u1045><size=8><color=#4e422e><center>✖ K.P. ✖</font></size></url></center>
</div></center>


Somebody & Somebody


rövid idézet rövid idézet rövid idézet

reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
✖ K.P ✖Kód:
<center><div style="width: 430px; border-radius: 0px 0px 90px 90px; background-color: #B0C4DE; height: auto; border: 2px dashed #30141F; box-shadow: 0px 2px 3px black, 0px 0px 50px black inset;"><img src="http://kephost.com/images/2016/07/07/photograph0.png" style="width: 430px;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Kristi' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Kristi', cursive; font-size: 45px; color: #6495ED; text-shadow: 0px 2px 3px black, 0px 0px 6px #642C41; margin-top: -285px;">Somebody & Somebody</div><br>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Marcellus' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Marcellus', serif; font-size: 13px; color: #341722; text-shadow: 0px 1px 2px black; text-transform: uppercase; margin-top: -10px;">rövid idézet rövid idézet rövid idézet</div>
<div style="width: 370px; height: auto; color: #4682B4; text-shadow: 0px 0px 0px black; text-align: justify;"><div style="float: left; padding: 5px;"><img src="http://38.media.tumblr.com/a63ba683b61b92c929f96011d8ad01a4/tumblr_n6bbhdOcsK1sqmwzro2_500.gif" style="width: 180px; border-radius: 100px/20px;-moz-transform: rotate(5deg);-webkit-transform: rotate(5deg); border: 3px solid #341722; box-shadow: 0px 2px 3px black; opacity: 0.6;"></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<font color=#7B68EE>- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd.</font> - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<font color=#7B68EE>- Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd. Párbeszéd.</font> - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
</div></br></br>

<url=http://vampsiterpg.hungarianforum.com/u1045><size=10><color=#778899>✖ K.P ✖</color></size></url></div></br></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 20


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Vas. Aug. 21, 2016 7:38 pm


Valaki & Valaki


Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. - Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.


Kód:
<center><br><div style="width: 410px; box-shadow: 4px 4px 6px #000000;border: 4px dotted #000000; border-radius: 70px / 20px ; padding: 15px;"><div style="width: 400px; text-align: right;  font-size: 12;"><div style="float: left; margin-top: -13px; margin-left: -25px;  padding: 7px;"><img src="http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcnyq9pRlU1rdcr9uo1_500.gif" style="width: 180px; border-radius: 10px 30px 10px 30px ; border: 1px solid #000; box-shadow: 0px 0px 7px #000; -moz-transform: rotate-(3deg); -webkit-transform: rotate(-3deg); -o-transform: rotate(-3deg); transform: rotate(-3deg);"/></div><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Butterfly+Kids' rel='stylesheet' type='text/css'><div style= "color: #FF0000; text-shadow: 3px 3px 17px orange; font-size: 39px; font-family: 'Butterfly Kids', cursive; opacity: 0.5; letter-spacing: -0px;">Valaki & Valaki</font></div>

<div style="text-align: justify;"><font color=#DEB887>Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.
</color><div style="float: right; margin-right: -5px; padding: 2px;"><img src="https://media.giphy.com/media/yGmrqOSfb5daU/giphy.gif" style="width: 180px; border-radius: 10px 30px 10px 30px ; border: 1px solid #000; box-shadow: 0px 0px 7px #000; -moz-transform: rotate-(-3deg); -webkit-transform: rotate(-3deg); -o-transform: rotate(-3deg); transform: rotate(-3deg);"/></div> <font color=#DEB887>Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.</color>
<font color=#A0522D>- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye.</color> -<font color=#DEB887> Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag. Ide jön a reag.</color>
</div></center>

Ide jöhet egy rövid idézet


Kód:
<center><img src="http://33.media.tumblr.com/1a09efc8f8e050b797cde9595527a321/tumblr_n471e5UyA51slw57ko1_500.gif" style="width: 200px; border-radius: 90px; border: 1px dotted #333333; box-shadow: 3px 3px 5px #000; -moz-transform: rotate(-1deg); -webkit-transform: rotate(-1deg); padding: 7px; margin-bottom: -45px; opacity: 0.7;"/> <img src="https://38.media.tumblr.com/01067554a96706a2a0ba5f1daa37d73f/tumblr_ndk28bvdPn1tlxe59o1_500.gif" style="width: 200px; border-radius: 90px; border: 1px dotted #333333; box-shadow: 3px 3px 5px #000; -moz-transform: rotate(3deg); -webkit-transform: rotate(3deg); padding: 7px; opacity: 0.7;"/>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Stalemate' rel='stylesheet' type='text/css'><br><div style="font-family: 'Stalemate';font-size: 30px; color: #333333; margin-top: -7px; margin-right: -170px; -moz-transform: rotate(-7deg); -webkit-transform: rotate(-7deg); text-shadow: 5px 5px 7px #000, 1px 1px 1px black; opacity: 0.9;">Ide jöhet egy rövid idézet</div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szer. Szept. 07, 2016 12:45 pm

Valaki & Valaki
✗ Szószám: xxx ✗ Dal: dalcím ✗ Egyéb: hangulat, stb...Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent hendrerit eros sem, in mollis odio viverra vitae. Praesent volutpat, diam vel suscipit auctor, velit sapien varius purus, non placerat lacus lacus eget orci. In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam. Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim.

Sed blandit justo vel arcu porttitor lacinia. Phasellus eget metus at urna suscipit vulputate quis vel nisl. Maecenas mollis, dui eget mattis hendrerit, nisl risus consequat magna, a vestibulum diam eros at felis. Aliquam eros nisi, aliquet a elit vel, facilisis ornare mauris. Aliquam euismod adipiscing tortor, et vehicula mi aliquet at. Ut congue, turpis non molestie fringilla, libero sem suscipit quam, at elementum lacus quam a enim. Praesent malesuada, elit ac varius ullamcorper, libero lacus posuere libero, non convallis tortor nibh volutpat eros. Nulla tincidunt ornare bibendum. Praesent odio ligula, interdum eu ipsum eget, aliquet mollis sem.Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Parisienne' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 500px; height: auto; background: #000000; border-radius: 20px 20px 5px 5px; border-left: 3px solid #856363; border-right: 3px solid #856363; border-bottom: 1px solid #856363; box-shadow: 1px 1px 10px #B0B0B0;"><table><tr><td><div style="width: 200px; height: 100px; border-radius: 50px 0px 0px 0px; background: url('http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/01/yalniz.gif');"></div></td><td><div style="width: 200px; height: 100px; border-radius: 0px 50px 0px 0px; background: url('http://67.media.tumblr.com/338bc0a4264dd97fd724fe8a15b0e265/tumblr_nmep2bmjZa1rs75s6o1_400.gif');"></div></td></tr></table><div style="line-height: -100%; text-align: center; color: #7FFF00; font-family: 'Parisienne', cursive; font-size: 30px;">Valaki & Valaki</div><div style="font-size: 9px; font-family: verdana; text-align: center;">[color=#856363]✗ Szószám:[/color] xxx [color=#856363]✗ Dal:[/color] [url=www.linhelye.hu]dalcím[/url] [color=#856363]✗ Egyéb:[/color] hangulat, stb...</div><br><br><br><div style="width: 480px; height: auto; backgound: #000000; font-family: verdana; font-size: 11px; text-align: justify; color: #8B0000; padding-bottom: 20px;">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent hendrerit eros sem, in mollis odio viverra vitae. Praesent volutpat, diam vel suscipit auctor, velit sapien varius purus, non placerat lacus lacus eget orci. In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam. Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim.

Sed blandit justo vel arcu porttitor lacinia. Phasellus eget metus at urna suscipit vulputate quis vel nisl. Maecenas mollis, dui eget mattis hendrerit, nisl risus consequat magna, a vestibulum diam eros at felis. Aliquam eros nisi, aliquet a elit vel, facilisis ornare mauris. Aliquam euismod adipiscing tortor, et vehicula mi aliquet at. Ut congue, turpis non molestie fringilla, libero sem suscipit quam, at elementum lacus quam a enim. Praesent malesuada, elit ac varius ullamcorper, libero lacus posuere libero, non convallis tortor nibh volutpat eros. Nulla tincidunt ornare bibendum. Praesent odio ligula, interdum eu ipsum eget, aliquet mollis sem.</div></div></center>

Valaki & Valaki
✗ Szószám: xxx ✗ Dal: dalcím ✗ Egyéb: hangulat, stb...Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent hendrerit eros sem, in mollis odio viverra vitae. Praesent volutpat, diam vel suscipit auctor, velit sapien varius purus, non placerat lacus lacus eget orci. In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam. Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim.

Sed blandit justo vel arcu porttitor lacinia. Phasellus eget metus at urna suscipit vulputate quis vel nisl. Maecenas mollis, dui eget mattis hendrerit, nisl risus consequat magna, a vestibulum diam eros at felis. Aliquam eros nisi, aliquet a elit vel, facilisis ornare mauris. Aliquam euismod adipiscing tortor, et vehicula mi aliquet at. Ut congue, turpis non molestie fringilla, libero sem suscipit quam, at elementum lacus quam a enim. Praesent malesuada, elit ac varius ullamcorper, libero lacus posuere libero, non convallis tortor nibh volutpat eros. Nulla tincidunt ornare bibendum. Praesent odio ligula, interdum eu ipsum eget, aliquet mollis sem.
– In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam. – Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim.


Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Parisienne' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 500px; height: auto; background: #000000; border-radius: 20px 20px 5px 5px; border-left: 3px solid #856363; border-right: 3px solid #856363; border-bottom: 1px solid #856363; box-shadow: 1px 1px 10px #B0B0B0;"><table><tr><td><div style="width: 200px; height: 100px; border-radius: 50px 0px 0px 0px; background: url('http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/01/yalniz.gif');"></div></td><td><div style="width: 200px; height: 100px; border-radius: 0px 50px 0px 0px; background: url('http://67.media.tumblr.com/338bc0a4264dd97fd724fe8a15b0e265/tumblr_nmep2bmjZa1rs75s6o1_400.gif');"></div></td></tr></table><div style="line-height: -100%; text-align: center; color: #7FFF00; font-family: 'Parisienne', cursive; font-size: 30px;">Valaki & Valaki</div><div style="font-size: 9px; font-family: verdana; text-align: center;">[color=#FF0000]✗ Szószám:[/color] xxx [color=#FF0000]✗ Dal:[/color] [url=www.linhelye.hu]dalcím[/url] [color=#FF0000]✗ Egyéb:[/color] hangulat, stb...</div><br><br><br><div style="width: 480px; height: auto; backgound: #000000; font-family: verdana; font-size: 11px; text-align: justify; color: #8B0000; padding-bottom: 20px;">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent hendrerit eros sem, in mollis odio viverra vitae. Praesent volutpat, diam vel suscipit auctor, velit sapien varius purus, non placerat lacus lacus eget orci. In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam. Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim.

Sed blandit justo vel arcu porttitor lacinia. Phasellus eget metus at urna suscipit vulputate quis vel nisl. Maecenas mollis, dui eget mattis hendrerit, nisl risus consequat magna, a vestibulum diam eros at felis. Aliquam eros nisi, aliquet a elit vel, facilisis ornare mauris. Aliquam euismod adipiscing tortor, et vehicula mi aliquet at. Ut congue, turpis non molestie fringilla, libero sem suscipit quam, at elementum lacus quam a enim. Praesent malesuada, elit ac varius ullamcorper, libero lacus posuere libero, non convallis tortor nibh volutpat eros. Nulla tincidunt ornare bibendum. Praesent odio ligula, interdum eu ipsum eget, aliquet mollis sem.
[color=#FF0000]– In at dui quis felis posuere porttitor eu eu leo. Aenean feugiat semper nulla, at tempus neque suscipit non. Etiam rhoncus lacus nunc, vitae lobortis erat molestie a. Nunc placerat dolor magna. Donec mauris quam, porta nec tristique quis, laoreet vitae quam.[/color] – Sed eget quam in risus commodo vehicula vitae et dolor. Fusce molestie lectus eu lacinia porta. Nulla cursus id dolor porttitor congue. Maecenas placerat commodo commodo. Aenean pulvinar lobortis convallis. Aenean sit amet fermentum enim. </div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szer. Szept. 07, 2016 5:18 pmValaki & Valaki

 
Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye.
Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye.
 
Music: Zene | Note: ..... | Szószám: ....


Kód:
<center><br><div style="width: 410px; box-shadow: 0px 0px 20px #000 inset; border: 1px solid #000; border-radius: 10px/ 60px ; padding: 15px;"><div style="width: 400px; text-align: right;  font-size: 12;"><div style="float: right; margin-top: -13px; margin-right: -45px;  padding: 7px;"><img src="http://www.wapa.pe/sites/default/files/tumblr_mhnj0r9qby1rjn6g0o2_500.gif" style="width: 180px; border-radius: 100px ; border: 1px dotted #353F45; box-shadow: 0px 0px 7px #000;-moz-transform: rotate-(-3deg); -webkit-transform: rotate(-3deg); -o-transform: rotate(-3deg); transform: rotate(-3deg); "></div>
 <link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Tangerine' rel='stylesheet' type='text/css'><div style= "color: #8FA59A; text-shadow: 3px 3px 17px black; font-size: 39px; font-family: 'Tangerine', cursive; opacity: 0.5; letter-spacing: -0px;">Valaki & Valaki </font></div>
  
[left][color=#2F4F4F]Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.[/color]
[color=#008080][i]- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. [/i][/color]
[color=#2F4F4F]Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.[/color]
[color=#008080][i]- Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye. Párbeszéd helye.[/i][/color][/left]
  
[center][url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u403]○[/url][/center]
[center][color=#C0C0C0]Music:[/color][url=https://www.youtube.com/watch?v=BX6uyWOg4vY] Zene [/url] [color=#C0C0C0] | [/color] [color=#C0C0C0] Note: [/color]..... [color=#C0C0C0]| Szószám: [/color]....[/center]
</div></center><center>
Valaki & Valaki


Egy idézet vagy alcím

S
zöveg. Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg
Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg SzövegKód:
<br><br><center><link href="https://www.google.com/fonts/family?family=Parisienne" rel="stylesheet" type="text/css"/><img src="http://thezombieinfection.com/wiki/images/thumb/7/72/BP_BloodsprayMedium.png/200px-BP_BloodsprayMedium.png" style="width: 95px;margin-bottom: -72px;margin-left: 376px;-moz-transform: rotate(+3deg);-webkit-transform: rotate(+3deg);-o-transform: rotate(+3deg);"><div style="font-family: 'Parisienne';font-size: 40px;letter-spacing: -1px;line-height: 20px;margin-bottom: -10px;margin-top: 2px;text-align: center;text-shadow: #460707, 0px 0px 3px, #000 1px 2px 2px;color:#460707;"><b>Valaki & Valaki</b></div><div style="background: black;border-radius: 40px 40px 20px 20px / 80px 80px 35px 35px;border-right: 5px solid #460707;border-left: 10px solid #460707;box-shadow: 1px 1px 2px rgba(0,0,0,0.6), 0 0 20px #000 inset;height: auto;padding: 2px;text-align: center;width: 418px;"><span style="color: #4B0000;font-family: courier new;font-size: 8px;text-transform: uppercase;line-height: 11px;text-align: center;word-spacing: 5px;text-shadow: #050505 1px 1px 3px;"><br><br>Egy idézet vagy alcím</span><br><br><div style="float: right; padding-left: 10px; padding-right:10px;"><img src="http://image.hotdog.hu/user/sajuri/magazin/tumblr_mc03u7YXHc1rvgqtzo1_500.gif" style="width: 180px;border-radius: 2px;-moz-transform: rotate(+3deg);-webkit-transform: rotate(+3deg);-o-transform: rotate(+3deg);border-radius: 7px;border: 1px dashed #460707;box-shadow: 1px 1px 2px rgba(0,0,0,0.6), 0 0 20px #000 inset;padding: 3px;margin-right: -46px;margin-top: 13px;"></div><br><br><div style="width: 395px;margin-left: 10px;text-align: justify;font-family: times;font-size: 13px;line-height: 16px;word-spacing: 2px;margin-top: -44px"> <br><div style="font-family: 'Parisienne';float: left;font-size: 40px;font-style: italic;letter-spacing: 1px;padding-right: 8px;padding-top: 2px;text-decoration: none;text-shadow:  #460707 0px 0px 3px, #000 1px 2px 2px;color: #460707;">S</div>zöveg. Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg
<span style="font-style: italic;text-shadow: ##460707 0px 0px 3px, #000 1px 2px 2px;color: #460707;">– [b]Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd Párbeszéd[/b] –</span> Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg<br>

<div style="font-size: 11px; text-align: center;"/>[url=https://www.youtube.com/watch?v=jn0kAXX7WuE]×music×[/url]</div></div><br></div></div><br><br></center>


A hozzászólást Delia Mulciber összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 07, 2016 6:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szer. Szept. 07, 2016 5:52 pm

Valaki & Valaki

Idézet VAGY Alcím


Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
 
Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.


▲ megjegyzés ▲ zene ▲ szószám:... ▲


Megj.: Ha nem akarsz hátteret, akkor csak töröld ki a kódból a "a háttér helye" szöveget. Smile

Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Allura' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 430px; background-image:url(a háttér helye) ; background-position: center; border: 2px solid black; box-shadow: 1px 1px 3px #000; opacity: 0.5; border-radius: 1px 90px 1px 90px;"><div style="font-family: 'Allura', cursive; font-size: 57px; text-shadow: 1px 1px 1px black, 3px 3px 3px black; color: #4DCB9F; text-transform: lowercase; text-weight: bold; margin-top: 10px; margin-left: 30px; text-align: left; opacity: 1.5;"> Valaki & Valaki</div>
<div style="font-family: georgia, cursive; font-size: 12px; text-shadow: 1px 1px 1px black, 3px 3px 3px black; color: #00FF7F; text-transform: uppercase; text-weight: bold; margin-top: 15px; margin-left: 40px; text-align: left; opacity: 1.5;">Idézet VAGY Alcím</div>

<div style="font-family: times new roman; times-size: 16px; color: #9ACD32; text-align: justify; padding: 6px; overflow: auto;">Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
  <div style="float: right; padding: 10px;"><img src="http://kozepsuli.hu/wp-content/uploads/2016/01/tumblr_mp5pgoZ7Rb1qauvgjo4_5001.gif" style="width: 170px; border-radius: 1px; border-top: 3px dashed #98FB98; border-bottom: 3px dashed #98FB98; box-shadow: 2px 2px 5px #000; margin-bottom: -7px;"/></div>Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
<br>
<div style="font-size: 9px; text-align: right;"/>▲ megjegyzés ▲ zene ▲ szószám:... ▲ <a href="http://farkasborben.hungarianforum.net/u403">○</a> ▲</div></div></div></center>


Valaki & Valaki
Ide jöhet egy idézet...

Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
– Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit. – Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.


 
▲ megjegyzés ▲ zene


Kód:
<center><div style="width:410px;border: 2px solid black; box-shadow: 1px 1px 3px #000;background-color:#000000; opacity: 0.5; border-radius: 1px 90px 1px 90px;"><table><tbody><tr><td><img src="http://3.bp.blogspot.com/-Ma14iR9k0kk/U87islV8mII/AAAAAAAADyA/l4MfJCMUMrE/s1600/tumblr_max2v4acpE1r2w04xo1_500.gif" style="width:220px;opacity:0.4;padding:5px;border:1px solid #171B17;"></td></tr></tbody></table><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Pinyon+Script' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Pinyon Script', cursive;font-size:40px;color:#FFF5EE;text-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 3px;font-weight:100;margin-top:-8px;">Valaki & Valaki</div><div style="width:390px;"><div style="font-family:'Playfair Display SC';font-size:10px;text-align:center;text-transform:lowercase;color:#828282;text-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 3px;">Ide jöhet egy idézet...</div></br><div style="font-family: times new roman; times-size: 11px; color: #828282; text-align: justify; padding: 15px; overflow: auto;">Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
<font color=#FFE4C4> – Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit. Itt mond valaki valamit.</font> – Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.</div><br>
   <div style="font-size: 9px; text-align: right;"/>▲ megjegyzés ▲ [url=https://www.youtube.com/watch?v=zrLCs6uPBWs]zene[/url] ▲ <a href="http://farkasborben.hungarianforum.net/u403">○</a> ▲</div></div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szer. Szept. 07, 2016 7:25 pmValaki & Valaki
idézet idézet idézet idézet idézet


reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd helye Párbeszéd helye - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag

note | musicKód:
</br></br><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Italiana' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Great+Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="width:410px;padding:5px;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;"><div style="width:300px;padding:5px;height:30px;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;float:right;transform:rotate(8deg);margin-right:-30px;"><div style="font-family: 'Great Vibes', cursive; font-size:40px;color:#4D4744;text-shadow:0px 0px 2px black, 0px 1px 4px;font-weight:lighter;">Valaki [color=#6F6662]&[/color] [color=#5D5652]Valaki[/color]</div></div><div style="width:300px;padding:5px;height:25px;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;float:left;transform:rotate(-6deg);margin-right:-0px;"><div style="font-family: 'Italiana', serif; text-transform:lowercase;font-size:13px;color:#5D5652;text-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 3px;">idézet idézet idézet idézet idézet</div></div>
<div style="width:380px;padding:5px;height:auto;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;float:center;margin-right:-0px;"></br></br></br></br></br><div style="text-align:justify;text-shadow:0px 1px 1px black; color:#4A4340;"><div style="float:right;padding:5px"><img src="http://67.media.tumblr.com/tumblr_mdks26sLBc1rklkh6o1_500.gif" style="width:140px;transform:rotate(8deg);padding:5px;height:auto;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;margin-right:-40px;"></img></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<span style="color:#665C58;text-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 3px;">- Párbeszéd helye Párbeszéd helye -</span> reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag </br></br></div></div><div style="width:300px;padding:5px;height:25px;background-color:#11100F;box-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 50px #080707 inset; border-radius:2px;border:1px solid #151313;transform:rotate(-3deg);"><div style="font-family: 'Italiana', serif; text-transform:lowercase;font-size:13px;color:#5D5652;text-shadow:0px 1px 2px black, 0px 0px 3px;">note | music </div></div></div></center></br>JÁTÉKKÖVETŐ


Aktív játékaim

Kivel? Valakivel

Hol? Valahol

Cím: Valakivel valahol valamit

MEGNÉZEM!
Befejezett játékok

Kivel? egyértelmű

Hol? egyértelmű

Cím: egyértelmű

MEGNÉZEM!Leendő játékok

Kivel? egyértelmű

Hol? egyértelmű

Cím: egyértelmű

MEGNÉZEM!

Kód:
<center>
<div style="border:6px dashed #336
699; background-color:#1f1f1f; border-radius: 80px 300px / 50px 40px; -moz-border-radius: 80px 300px / 50px 40px; padding:15px 15px 15px 15px; width:365px; height:845px; font-family:calibri; font-size:10.5px; text-align:justify; line-height:100%;">
<div style="font-family:courier new; font-size:25px; text-shadow:1px 1px 1px #000;color:#6A5ACD">JÁTÉKKÖVETŐ</div>
<BR>
<div style="width:350px; height: 405px; color:#AFEEEE;">
<div style="width:350px; height:800px; overflow: auto; font-family: georgia; font-size: 10; line-height: 1em; text-align:justify;"><br>
<div style="font-style: georgia; text-shadow: black 1px 1px 1px; text-transform: lowercase; font-style: georgia; color: #2b857a; font-size: 15px; font-family: arial; width: 250px letter-spacing: 3px; text-align: center;">Aktív játékaim</div>
<br>
<table><td><img src="http://images6.fanpop.com/image/photos/39600000/Elena-elena-gilbert-39685069-95-120.gif" align="right"></td>
<td>[color=#6495ED]
[b]Kivel?[/b] Valakivel <br>
[b]Hol?[/b] Valahol<br>
[b]Cím:[/b] Valakivel valahol valamit <br>
<a href=http://67.media.tumblr.com/tumblr_m1c58iCTpS1qik2bvo3_250.gif>MEGNÉZEM!</a><br>
[/color]</td></table>
<br><br>
<div style="font-style: georgia; text-shadow: black 1px 1px 1px; text-transform: lowercase; font-style: narrow; color: #2b857a; font-size: 15px; font-family: arial; width: 250px letter-spacing: 3px; text-align: center;">Befejezett játékok</div>
<br>
<table><td><img src="http://i.skyrock.net/1731/32171731/pics/3064850745_0_3_5svXNZTk.jpg" align="right"></td>
<td>[color=#6495ED]
[b]Kivel?[/b] egyértelmű<br>
[b]Hol?[/b] egyértelmű<br>
[b]Cím:[/b] egyértelmű <br>
<a href=http://www.link.com>MEGNÉZEM!</a><br>[/color]</td></table>
<br><br>
<div style="font-style: georgia; text-shadow: black 1px 1px 1px; text-transform: lowercase; font-style: narrow; color: #2b857a; font-size: 15px; font-family: arial; width: 250px letter-spacing: 3px; text-align: center;">Leendő játékok</div>
<br>
<table><td><img src="http://i.skyrock.net/1731/32171731/pics/3064850745_0_3_5svXNZTk.jpg" align="right"></td>
<td>[color=#6495ED]
[b]Kivel?[/b] egyértelmű<br>
[b]Hol?[/b] egyértelmű<br>
[b]Cím:[/b] egyértelmű <br>
<a href=http://www.link.com>MEGNÉZEM!</a><br>
[/color]</td></table></div>
</div>
</div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szomb. Szept. 10, 2016 2:04 pm

Játékaim


jelen
lezárt/múlt
tervezett
©


Kód:
<center><img src="http://4.bp.blogspot.com/-sbW3MWiIju0/Tl7fqRxbquI/AAAAAAAAAEc/0JUXIiANdow/s1600/tumblr_l9bbkvOzTS1qzcmp3o1_500.gif" style="width:420px;border-radius:100px 100px 6px 6px;box-shadow:1px 2px 1px #000;opacity: 0.7"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Homemade+Apple|Indie+Flower" rel="stylesheet"><div style="font-family: 'Homemade Apple';font-size:30px;color: #008000;opacity: 0.7;text-shadow:1px 2px 1px #000;margin-top:-20px; margin-left:-220px;">Játékaim</div>

<table><tr><td><div style="font-family: 'Indie Flower';font-size:18px;color: #008000;opacity: 0.7;text-shadow:1px 2px 1px #000;margin-top:-20px;text-align:center;">jelen</div><div style=" width:230px;  background-color: transparent; width: 130px; border-left: 10px solid #000000;">[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]</div></td><td><div style="font-family: 'Indie Flower';font-size:18px;color: #008000;opacity: 0.7;text-shadow:1px 2px 1px #000;margin-top:-20px;text-align:center;">lezárt/múlt</div><div style=" width:230px;  background-color: transparent; width: 130px;border-left: 10px solid #000000;">[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]</div></td><td><div style="font-family: 'Indie Flower';font-size:18px;color: #008000;opacity: 0.7;text-shadow:1px 2px 1px #000;margin-top:-20px;text-align:center;">tervezett</div><div style=" width:230px;  background-color: transparent; width: 130px; border-left: 10px solid #000000; border-right: 10px solid #000000;">[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]
[b]Név[/b] ◆ [url=http://theorderofthephoenix.hungarianforum.com/]link jöhet ide[/url]</div></td></tr></table>[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u368][color=#5F5F71]©[/color][/url]</center>

me & you
reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- duma duma duma duma duma duma - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- duma duma duma duma duma duma - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag

üzenet ▢ zene ▢ szószám ▢ ©


Kód:
<center><div style="width:420px;background-image: url(http://kephost.com/images/2016/09/10/cute-kid.jpg);border-radius: 25px;box-shadow: 1px 2px 3px black;color:#000000;text-align:justify;padding:15px;"><div style="font-family: 'La Belle Aurore'; font-size: 45px; color: #006400; text-shadow: 0px 1px 3px black;margin-top:-120;text-align:center;text-transform: lowercase;">me & you</div><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=La+Belle+Aurore' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="overflow:auto; height: 450px; width: 420px; "><div style="float:left;"><img src="http://65.media.tumblr.com/tumblr_m7q3sarQX11rxf32jo3_500.gif" style="width: 180px;box-shadow: 1px 1px 1px #000000; border-radius: 12px/21px;opacity: 0.7;margin-bottom:-10px;"></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
[color=#808080][b][i]- duma duma duma duma duma duma -[/i][/b][/color] reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  <div style="float:right;"><img src="http://i56.tinypic.com/rbe4bd.gif" style="width: 180px;box-shadow: 1px 1px 1px #703E3E; border-radius: 12px/21px;opacity: 0.7;margin-bottom:-10px;"></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
[color=#808080][b][i]- duma duma duma duma duma duma -[/i][/b][/color] reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag</div><br><span style="color:#4C5D6F;text-size:19px;"><center>üzenet ▢ [url=https://www.youtube.com/][color=#4C5D6F]zene[/color][/url] ▢ szószám ▢ [url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u368][color=#4C5D6F]©[/color][/url]
</center></span></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Kedd Nov. 29, 2016 10:32 pm


Somebody & Somebody

"Valami szép, kedves vagy baljós idézet"Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod.
- Ide meg csiripelj valamit. - Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. - Ide meg csiripelj valamit. - Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod.
- Ide meg csiripelj valamit. - Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod.

Zene: Ide || × || Megjegyzés: Ide


Kód:
<center><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Alex+Brush' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 400px; border-radius: 220px/20px; border: 10px solid #42383c; box-shadow: 10px 10px 20px #000000; background-color: #30292c;">
<div style="text-align:center; font-size:45px; color: #66595e; line-height: 30px; font-family: Alex Brush; margin-top: 10px; text-shadow: 4px 4px 8px #000000; opacity: 0.7;">Somebody & Somebody</div>
<div style="text-align:center; font-size:12px; color: #66595e; font-family: georgia; margin-top: -5px; opacity: 0.5; text-shadow: 4px 4px 8px #000000;">[i]"Valami szép, kedves vagy baljós idézet"[/i]</div>
<div style="width: 170px; float: right; padding-left: 15px; padding-right: -10px; margin-right: 15px;"><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/56/6d/4f/566d4fd57c94b3e34801cb9c7eef3473.jpg" style="width: 180px; border-radius: 220px/20px; border: 2px solid #211b1e; opacity: 0.8;"></div>
<div style="width: 380px; border-radius: 220px/20px; background-color: #211b1e;">
<div style="width: 370px; color: #93737C; font-size: 13px; text-align: justify; opacity: 0.7;">Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod.
[b]- Ide meg csiripelj valamit. -[/b] Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. - Ide meg csiripelj valamit. - Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod.
[b]- Ide meg csiripelj valamit. -[/b] Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. Ide írd a reagod. </div>
</div><div style="width: 360px; font-family:'Cookie',serif; text-align: center;text-shadow: 2px 2px 4px #000000;padding: 20px;color:#66595e; font-size:25px;">Zene: [font=Georgia][size=13]Ide[/size][/font] || [url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u330]×[/url] || Megjegyzés: [font=Georgia][size=13]Ide[/size][/font]</div></div></center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Cookie' rel='stylesheet' type='text/css'>Valaki & Valaki
Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél

reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- Párbeszéd - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
note | music | words


Kód:
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Euphoria+Script' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="width:410px;background-color:#1A1E1A;border-radius:200px 200px 0px 0px;border:1px solid #202620;box-shadow: 0px 0px 90px #0B0D0B inset, 0px 0px 10px #0B0D0B;padding:5px;background-image:url(http://67.media.tumblr.com/0b0efcdb700727ffaae344cbd96f6622/tumblr_nmungkad9i1tht8gvo7_1280.jpg);background-opacity:0.4;background-repeat:no-repeat;"></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br><div style="font-family: 'Euphoria Script', cursive;font-size:50px;text-transform:lowercase;color:#485548;text-shadow:0px 2px 5px black, 0px 0px 3px;">Valaki [color=#506051]&[/color] [color=#384339]Valaki[/color]</div><div style="font-family:'Playfair Display SC'; font-size:10px;color:#404C41;text-shadow:0px 0px 2px;text-transform:lowercase;opacity:0.4;margin-top:3px;">Ide jöhet egy rövid kis idézet, vagy amit csak szeretnél</div></br><div style="width:400px;background-color:#1A1E1A;border-radius:2px;border:1px solid #202620;box-shadow: 0px 0px 90px #0B0D0B inset, 0px 0px 10px #0B0D0B;padding:5px;color:#404C41;text-shadow:0px 1px 1px black;text-align:justify;">reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
<span style="color:#5D725D;text-shadow:0px 0px 3px #2D382D;">- Párbeszéd -</span> reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag </div><div style="font-family:'Playfair Display SC'; font-size:10px;color:#404C41;text-shadow:0px 0px 2px;text-transform:lowercase;opacity:0.4;margin-top:3px;">note | music | words</div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 92


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Pént. Márc. 03, 2017 11:39 pm

me & you
reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- duma duma duma duma duma duma - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  
reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
- duma duma duma duma duma duma - reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag

üzenet ▢ zene©️


Személyre szabottan, Finbar Quigley-nek! Wink

Kód:
<center><div style="width:420px;background-image: url(http://kephost.com/images/2017/03/03/abstract.jpg);border-radius: 25px;box-shadow: 1px 2px 3px black;color:#000000;text-align:justify;padding:15px;"><div style="font-family: 'La Belle Aurore'; font-size: 45px; color: #006400; text-shadow: 0px 1px 3px black;margin-top:-120;text-align:center;text-transform: lowercase;">me & you</div><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=La+Belle+Aurore' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="overflow:auto; height: 450px; width: 420px; "><div style="float:left;"><img src="http://68.media.tumblr.com/876b48b7d2626ea04a3b2508f8aebfaf/tumblr_mu6117xQJz1sn05sno8_250.gif" style="width: 180px;box-shadow: 1px 1px 1px #000000; border-radius: 12px/21px;opacity: 0.7;margin-bottom:-10px;"></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
[color=#8B0000][b][i]- duma duma duma duma duma duma -[/i][/b][/color] reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag  <div style="float:right;"><img src="https://m.popkey.co/6efd05/Gz3ZY.gif" style="width: 180px;box-shadow: 1px 1px 1px #703E3E; border-radius: 12px/21px;opacity: 0.7;margin-bottom:-10px;"></div>reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag
[color=#8B0000][b][i]- duma duma duma duma duma duma -[/i][/b][/color] reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag v reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag reag</div><br><span style="color:#4C5D6F;text-size:19px;"><center>üzenet ▢ [url=https://www.youtube.com/][color=#4C5D6F]zene[/color][/url] ▢ [url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u368][color=#4C5D6F]©️[/color][/url]
</center></span></div></center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I fight for peace. I'm a member of the Order.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 148


TémanyitásTárgy: Re: Kódok   Szer. Ápr. 05, 2017 8:09 pm


Name & Name


In sit amet ullamcorper magna, a varius orci. Sed quis tortor tristique, volutpat nisi ut, dapibus ligula. Suspendisse a risus massa. Pellentesque hendrerit condimentum risus, sit amet cursus lorem laoreet a. Nulla posuere lorem in venenatis viverra. Phasellus eu condimentum libero, varius consequat orci. Nam in venenatis felis, in aliquet sem. Proin vitae lacinia arcu. Nulla commodo lacinia mauris, id pharetra mi efficitur at. Fusce blandit ut lectus vel venenatis. Quisque eu pharetra quam. Nulla in sem aliquet velit auctor sollicitudin. Nunc varius odio et leo fermentum, a varius lectus scelerisque. Integer sagittis blandit congue. Maecenas massa risus, porttitor at semper pulvinar, congue et quam.
Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Phasellus fermentum ultricies urna, eu convallis libero. Nunc tempus felis sed lacus tempus, id molestie enim dictum. Donec fringilla sit amet metus ut blandit. Integer scelerisque id felis sit amet luctus. Proin at mattis turpis. Morbi lobortis congue lectus vel pulvinar. Sed a porttitor mi. Phasellus mattis felis in malesuada porta.
Ut mauris mauris, iaculis sed ligula nec, pulvinar ornare urna. Phasellus lobortis eget felis nec dapibus. Proin non finibus neque. Vestibulum ac ultrices tortor. Praesent bibendum facilisis augue, viverra bibendum nisi pretium eget. Praesent ac porttitor elit. Ut diam tortor, egestas eu velit sed, posuere suscipit nibh.
Mauris pharetra venenatis ante, ac dapibus orci pulvinar sit amet. Vestibulum commodo faucibus dolor, et dignissim purus consectetur eget. Vivamus vulputate pellentesque tincidunt. Etiam turpis ante, dapibus vitae purus at, malesuada facilisis tortor. Curabitur accumsan vitae odio ac euismod. Suspendisse lacinia ligula laoreet, sagittis felis in, bibendum nisl. Praesent accumsan nibh id diam rutrum feugiat. Duis at magna ut tortor pellentesque pharetra quis id neque.
• •


Kód:
<br><center><div style="font-family: 'Alex Brush', cursive; font-size: 38px;text-align: center;color:#615961;text-shadow: 2px 2px 0px #000, 5px 6px 10px #000;letter-spacing: 1px;opacity:0.8; margin-top:1px;">Name & Name</div><div style="width: 410px; background-color:#272225;box-shadow: 2px 2px 5px #000, 2px 2px 45px #0c0a0b inset;border-radius:0px;border: 5px solid rgba(76, 63, 70, 0.3);">
<div style="width: 375px; box-shadow: 2px 2px 25px #060506 inset;background-color:#221c1f;border: 1px solid rgba(49, 41, 49, 0.3);text-align: justify; padding:10px; color:#;"><div style="float: right; padding: 5px;padding-left:25px;"><img src="https://68.media.tumblr.com/76083fbca707aa29b70c401ed1af5b9d/tumblr_o0iwhcpsPa1qlqq7eo1_500.gif" style="background-color:#0f0e0f;moz-transform: rotate(44deg); -webkit-transform: rotate(44deg);box-shadow: 0px 0px 19px #000; width: 120px;margin-right: -95px; border-radius: 5px; border: solid 2px #312931; padding:4px;"/><br><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/3b/23/0e/3b230e81572a367d04b0686a24a7bfc9.gif" style="background-color:#0f0e0f;moz-transform: rotate(44deg); -webkit-transform: rotate(44deg);box-shadow: 0px 0px 19px #000; width: 120px;margin-right: -95px; border-radius: 5px; border: solid 2px #312931; padding:4px;"></div> In sit amet ullamcorper magna, a varius orci. Sed quis tortor tristique, volutpat nisi ut, dapibus ligula. Suspendisse a risus massa. Pellentesque hendrerit condimentum risus, sit amet cursus lorem laoreet a. Nulla posuere lorem in venenatis viverra. Phasellus eu condimentum libero, varius consequat orci. Nam in venenatis felis, in aliquet sem. Proin vitae lacinia arcu. Nulla commodo lacinia mauris, id pharetra mi efficitur at. Fusce blandit ut lectus vel venenatis. Quisque eu pharetra quam. Nulla in sem aliquet velit auctor sollicitudin. Nunc varius odio et leo fermentum, a varius lectus scelerisque. Integer sagittis blandit congue. Maecenas massa risus, porttitor at semper pulvinar, congue et quam.
Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Phasellus fermentum ultricies urna, eu convallis libero. Nunc tempus felis sed lacus tempus, id molestie enim dictum. Donec fringilla sit amet metus ut blandit. Integer scelerisque id felis sit amet luctus. Proin at mattis turpis. Morbi lobortis congue lectus vel pulvinar. Sed a porttitor mi. Phasellus mattis felis in malesuada porta.
Ut mauris mauris, iaculis sed ligula nec, pulvinar ornare urna. Phasellus lobortis eget felis nec dapibus. Proin non finibus neque. Vestibulum ac ultrices tortor. Praesent bibendum facilisis augue, viverra bibendum nisi pretium eget. Praesent ac porttitor elit. Ut diam tortor, egestas eu velit sed, posuere suscipit nibh.
Mauris pharetra venenatis ante, ac dapibus orci pulvinar sit amet. Vestibulum commodo faucibus dolor, et dignissim purus consectetur eget. Vivamus vulputate pellentesque tincidunt. Etiam turpis ante, dapibus vitae purus at, malesuada facilisis tortor. Curabitur accumsan vitae odio ac euismod. Suspendisse lacinia ligula laoreet, sagittis felis in, bibendum nisl. Praesent accumsan nibh id diam rutrum feugiat. Duis at magna ut tortor pellentesque pharetra quis id neque.
</div><div style="font-family: 'Playfair Display', cursive; font-size: 12px;text-align: center;color:#615961;text-shadow: 2px 2px 0px #000, 5px 6px 10px #000;letter-spacing: 1px;opacity:0.8; margin-top:2px;">[url=http://url]Music[/url]</div></div>[url=http://infinity-marvel.hungarianforum.com/u76]• •[/url]
</center>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Kódok   

Vissza az elejére Go down
 
Kódok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Szórakozás :: Kreatívok-
Ugrás: