HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Cassandra Avery

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Kate && Bella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Kate && Bella   Pént. Jún. 10, 2016 8:25 pmKate && Bella

A mai napom eléggé unalmasan indult. Semmi érdekfeszítő nem történt. Pontosan emiatt is döntöttem amellett, hogy a nyakamba veszem a környéket, hátha valaki pont az én szórakoztatásomra várna. Már-már viszket a tenyerem egy kis cruciatusra. Mivel a Nagyúrnak ma nincs szüksége a jelenlétemre, Rodolphus is a Minisztériumban robotol, és a kis mitugrász is elvan a játszótársával, nekem sincs különösebb dolgom azon kívül, hogy egy remek mugli kínzással csaljak mosolyt a saját arcomra. Épp elegen vannak amúgyis.. fel se tűnik, majd nekik, ha néhányan szörnyű kínok között ma életüket veszítik.
Bár, Kira-t amúgy sem szoktam pesztrálni, ezt már a születése pillanatában is Rodolphus tudtára hoztam, hogy tőlem ugyan ne várjon mintaszülő szerepet. Kira.. miért hívom őt így, mikor a Lilith sokkal találóbb lenne a leányzóra? Talán az apjának kivételesen igaza lehetett abban, hogy a Kira sokkal jobban illik a mihaszna lényére. Azokkal az ártatlan szemeivel és a végtelenül idegesítő jelenlétével néha olyan hatással lesz rám, amire egyáltalán nem állok készen. Eléri, hogy elfelejtsem, hogy voltaképpen egyedül ő tehet arról, hogy a testemet tönkretettem. Hiába vagyok ellenséges vele szemben, mintha megérezne valamit rajtam, ami aztán arra készteti őt, hogy még azért is közelednie kell.. idegesítő.
Ahogy haladtam végig az utcasarkon, a gondolataimból hirtelen egy ismerős boszorka sziluettje térített vissza a valóságba. A leányzó épp egy épületbe akart betérni, mikor kiszúrtam az alakját.
- Nocsak, nocsak kit látnak szemeim. A Nagyúrt nem itt találod, ugye tisztában vagy vele, Denver? - Szólítom le, egy szokásos önelégült vigyorral az arcomon, miközben lépteimet megszaporázva tartok feléje. Úgy látszik, mégsem fogok egyelőre ártatlan múgliivadékokat célba venni, mert annál sokkal jobb szórakozást találtam magamnak. Elmenekülni, ha akarna, sem tudna.. de próbálkoznia azért szabad, viszont abban az esetben a pálcám ismerős villanásával fogja szembe találni magát. És nem, még az sem izgat túlzottan, ha meglátnak bennünket.||music:bad blood|| remélem elmegy || ® || Inspirate by ®


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 42


TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   Szomb. Jún. 11, 2016 10:09 pm

Kate & Bella

hello old friend

A bujkálás kezd az agyamra menni, szó szerint. Úgy érzem , hogy az őrület határán vagyok, és csak kicsi választ el attól, hogy teljesen elveszítsem az eszemet. Két embert is megöltek szörnyű kínok között , akik segíteni mertek nekünk, és nem árultak el bennünket. Köztük volt egy jó ismerősöm is és a másik pedig Daniel egyik barátja volt. Kezd minket megviselni egyre jobban ez az egész, főleg így hogy nem csak magunkat hanem másokat is ezzel ennyire veszélybe sodrunk. Nem hittük volna, mikor a menekülésnél döntöttünk, hogy ennyire érdekelni fogjuk őket, hogy vadásszanak ránk. Már egy hónapja, hogy próbálunk senkivel nem kapcsolatot teremteni. Már nem kérünk menedéke senkitől, próbáljuk saját erőnkből megoldani, de ez borzasztó nehéz. Ha Daniel nem lenne nem is tudom már hol lennék, szerintem már rég nem élnék, rég feladtam volna az egészet. Ő tartja bennem egyedül a lelket, és tart életben. Az biztos ha vele történik valami, én egészen biztos, hogy feladom. Viszont most ismételten úgy döntöttem megengedek magamnak egy kis kiruccanást, bár eléggé félve. Öcsémet rég nem láttam már, és 20 éves... ma  lett 20 éves... Hogy mikor láttam utoljára ? Három éve jártam utána merre jár, mi van vele, mikor kijárt a Roxfortot. Azóta semmi, próbáltam távol maradni tőle. De mivel ma van a szülinapja, gondoltam hagyok neki valami ajándékot. Tudom borzasztóan kockázatos, de muszáj, kötelességem. Nem láthat meg senki, így ismételten megváltoztattam egy kicsit a külsőmet, most nagyon hosszú sötét hajat kreáltam magamnak, és élénk sminket. Ahogy oda hopponálok pár utcával arrébb valamiért elkap a félelem..., elindulok a házsor hátsókertjéből, mikor valaki megszólít. A szívem nagyot dobbon, majd felcsúszott a torkomba. Mikor megfordulok meglátom a legrosszabb embert akivel csak találkozhattam volna..
- Bellatrix. - mondom ki egyszerűen a nevét, két másodperc alatt átjár a félelem. A pálcám felett lebeg a kezem, és ezernyi ige fut át az agyamon. Bár úgy hiszem, hogy a gyors hopponálás lenne a legcélszerűbb valami semleges helyre. Nem akarom hogy csak kis gyanúja is legyen, miért is vagyok itt. Nem vezethet semmiféle nyom az öcsémhez. Abban a pillanatban ahogy belegondolok el is hopponálok, és tudom hogy Bella azonnal követi az útvonalamat. Mikor ő is megérkezik a lakatlan háztömbbe ahova hirtelenjébe gondoltam magam, csak harciasan ránézek.
- Remélem nem gondolod, hogy megadom magam... nem kell a hülye jeletek... - jelentem ki, bár tudom őt kevésbé izgatja a dolog. Őt ismerve csak megakar kínozni. Hát tessék... de nem fogom magam hagyni.   
 

✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   Vas. Jún. 12, 2016 1:01 amKate && Bella

Nem hittem volna, hogy ilyen jó fordulatot fog venni a mai napom, rögtön azután, hogy elhagyom a lakást. Pont egy Denver-be botlok bele, akit néhányan közülünk már jóideje üldöznek. Ezt a mázlit! Bár, engem igazából hidegen hagyott az, hogy megkapja-e a sötét jegyet vagy sem, viszont a Nagyúr nagyon meg akarja a leányzót kaparintani magának, úgyhogy ezt megszívta. El kell vigyem őt neki. De az előtt, még egy kicsit meg is sanyargatom őt, csak hogy érezhesse a törődést.
Természetesen, mint sejtettem, az első reakciója, ahogy kiszúrt, az volt, hogy megpróbált elmenekülni előlem. Naiv kislány.. Azonnal utána is hoppanáltam, követve az általa elképzelt útvonalat. Egyáltalán nem érdekelt, hova akar menni, akárhol is tervezett kikötni, én is pont oda érkezem majd meg. Előlem nem menekülhet.
Aztán, amint megérkezem egy lakatlan háztömbbe, minden figyelmemet ismét a lány fele irányítom. Hm.. bátor, vagy inkább botor dolog volt tőle ez a fene nagy tiltakozás.. tudhatja, hogy a végén úgy is a mi akaratunk fog érvényesülni, és ha akarja, ha nem, a kezére fog kerülni az a jel.
- Ez nem rajtad múlik, de különbenis a döntés már megszületett. - Tudatom vele, mint holmi elkerülhetetlen tényt, amitől már nem szabadulhat, közben néhány lépést is téve felé. S így is van. Bármit is tervez abban a kis buksijában, a terve nem fog megvalósulni.
- Mellesleg puszta kíváncsiságból.. valóban meneküléssel akarod leélni az életed hátralevő részét? Nem lenne sokkal könnyebb a számodra is, ha önként megadnád magad? Pár órán belül már véget is érne ez az idegesítő menekülési kísérleted. - Mondom, időközben a szemöldökeimet lazán fel is vonva. Szerintem jól tudja, hogy igazam van. Ha hagyná, hogy rátegyük a sötét jegyet az alkarjára, utána már mehetne is a dolgára, nem kellene többet rettegésben élnie. Viszont, ha ő inkább azt akarja, akkor nekem is módszert kell váltanom.. áh, alig várom, hogy már sort keríthessek a cruciatus-ra.||music:bad blood|| remélem elmegy || ® || Inspirate by ®


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 42


TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   Vas. Jún. 12, 2016 12:58 pm

Kate & Bella

hello old friend

Bellával kellett volna a legkevésbé találkoznom. Ha túl is élem a találkozást Daniel minden bizonnyal megfog ölni. Az már biztosan fogják tudni, hogy még élünk és az országban vagyunk. Amint eltudok menekülni, és ha megúszom messzebbre kell menekülnünk mint valaha. Csak Bella nem éppen könnyű préda, én pedig nem vagyok a legjobb harcba. Daniel persze segített, és tovább képzett, de Bella nem hogy jó boszorkány, de kegyetlen, és gátlástalan. Az viszont a csatában igencsak kedvező. Az eszem és a találékonyságom az amivel előnyt szerezhetek, semmi más. Össze kell szednem a gondolataimat, és valahogy ki kell cseleznem. A legjobb módszer a kábítás lenne, valahogy el kell kábítanom, hogy ne tudjon követni. Viszont nem fogja könnyen hagyni magát. Kemény küzdelemmel nézek szembe, és az ijedségem nem éppen segít, mert igen bevallom... rettegek. Nem akarom hogy elkapjon, nem akarok a nagyúr szeme elé kerülni. Nem lehet, az nem történhet meg.
- Őszintén? Inkább menekülök, még hogy ártatlan embereket öljek, csak azért mert éppen nincs jobb dolgom. Mert gondolom Bellatrix te is épp ezért vagy erre felé, ha jól gondolom. Áldozatokat lesel... - egy gúnyos mosolyt megejtek, bár nem értem honnan szedem ahhoz a bátorságomat. Ismerem Bellat sokszor jött be a boltba, és nem egy szörnyűséget láttam már tőle. A kislányát már egyenesen sajnálom... belőle mi lesz, ha az anyja egy kegyetlen perszóna.
- Nem fogom megadni magam, arra ne is számíts. Ha mindenképp el akarsz vinni, meg kell küzdened... - a végére már igencsak elcsuklik a hangom, mert a látszat ellenére, rettegek. Ha összecsapásra került a sor végig mellettem volt a Daniel, ő pedig nagyon jól tud küzdeni. Most magamtól kell megoldanom, és magamat kell megmentenem. A pálcámat még nem rántottam elő de végig felette lebeg a kezem, valamiért mindig valami csodára várok, hátha megúszom a csatát, bár kötve hiszem.    
 

✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have the dark mark. I'm a death eater.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 34


TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   Szer. Okt. 26, 2016 10:52 pmKate && Bella

Nem is értettem igazából, hogy miért koptatom én feleslegesen a számat. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem fogja meggondolni magát. Ahhoz ő túlságosan is betoji. Elképzelni nem tudom mit élvezhet valaki a menekülésben. Főleg akkor, ha lehetősége adódna rá, hogy csatlakozzon közénk. Ez inkább egy megtiszteltetés, mint valami olyasmi, ami elől menekülni kell. Bár, Denver mit is tudna erről..? Ő és a fajtája szégyent hoz az egész varázsvilágra. Az ilyen a gyilkos átkot jobban megérdemelné, mint a sötét jegyet. Na de, ebben a kérdésben nincsen jogom dönteni. Ha a Nagyúrnak ő kell, akkor megkapja. Ha törik, ha szakad. Hm.. milyen csilingelően is hangzana a csontjainak roppanása a füleimnek..
- A sárvérűek nyomorúságos élete aligha számít bármit is. - Nagyon bátornak képzeli magát a leányzó. Pedig nem tűnik a legsebezhetetlenebbnek, ami azt illeti. No, nem baj, majd mindjárt kiderül miből is faragták őkelmét.
- Mi csak megtisztítjuk a varázsvilágok ezektől az alja népektől, dehát ezt te miért is értenéd? - Ejtek meg egy unott sóhajt, közben néhány lépést téve feléje is, lassú kimért léptekkel.
A következő felszólalása hallatán azonban előtörik belőlem egy jóízű nevetés.
- Na végre. Zene füleimnek. Állok rendelkezésére, Hölgyem. - Pukedlizek, majd a pálcámért nyúlok és mielőtt még észbe kaphatna, felé rántom. - Crucio! - Tör ki belőlem a kedvenc átkom. Annyira jó érzés végignézni, amint az ellenfeled tehetetlenül rogy össze előtted. Ám, kis időn belül meg is szakítom a kínzását, majd kíváncsiskodva kérdezek rá ismét az előbbire.
- Még mindig kitartóan ellenzed a csatlakozást? - Vonom fel az egyik szemöldökömet. - Ezt akár estig is folytathatjuk, én aztán nem fogom megunni.||music:bad blood|| remélem nem ragadtattam el magam túlságosan :3 || ® || Inspirate by ®


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 42


TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   Vas. Okt. 30, 2016 12:03 am

Kate & Bella

hello old friend

Hirtelen fogalmam sincs mit kezdjek a helyzettel. Nem hittem volna, hogy pont Bella fog rám találni. Keresve se találhattam volna nála elvetemültebbet. El kell szöknöm más esélyem nem igazán lehetne. Ha elkezdek vele párbajozni nem hiszem, hogy én kerülnék ki nyertesen, azt pedig nem szeretném megkockáztatni. Ha Daniel velem lenne talán lenne esélyem ellene, lehet ellene talán Bella nem is harcolna, lehet neki elég lenne egyszerűen rá beszélnie... bár nem Bella élvezi ha az emberek szenvednek.
- És ha ti nyertek mi lesz ? Nem létezik arany vér Bella... ha csak őket tartanátok meg egy maréknyi boszorkány és varázsló lenne már csupán a világon. Ezt nem gondoltátok át eléggé. Ha belegondolsz nem lesz kit kínoznod... unatkoznál. - mosolyodom el halványan. Nem tudom miért húzom fel, inkább csak az időt akarom húzni hogy kitaláljam hogyan is lépjek meg. Komolyan nem értem az eszményüket. Ha jól értesültem a pletykákból maga voldemort se arany vérű... Az egész ügy csupa képmutatás, és csupán egy ok arra, hogy élvezzék más ember szenvedését semmi többre.
Kissé meggondolatlanul hívom ki szinte Bella-t küzdelemre. A pálcámat görcsösen szorongatom az ujjaim gondolom már elfehéredtek .
- Gondoltam, hogy nem utasítasz vissza egy ilyen ajánlatot... - majd kevés idő se telik el, mikor kimondja a kínzó átkot... - Obstructo !!! hárítom de kisebb része eléri a jobb oldalamat.. Mintha egy kamion menne neki a fél oldalamnak, borzasztó fájdalom hasít belé. A fogaimat csikorgatom, nem adom meg neki azt az örömet, hogy szenvedni lásson.
- Stupor ! - irányítom ismét felé az ártásomat, majd ahogy próbálok elbújni valami mögé, egy Petrificus totalust is próbálok rászórni.
 

✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Hello darling, my name is
Ajánlott tartalom

♦ Everybody has secrets. ♦
TémanyitásTárgy: Re: Kate && Bella   

Vissza az elejére Go down
 
Kate && Bella
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kate and Chris - száguldás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Játéktér :: Lezárt játékok-
Ugrás: