HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
The Order Of The Phoenix

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.


 
Légy
te is tekergő!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!

Minden, ami fontos lehet.

♦ Kérünk mindenkit, mielőtt regisztrál, olvassa el a szabályzatot és lessen be a canon, illetve keresett listába, hátha valaki elnyeri a tetszését.
♦ Amint valaki felszabadul, fel fogjuk tüntetni.
♦ Karakterlap elkészítésére, főleg a canon karaktereknél és a keresetteknél 1 hét áll rendelkezésetekre, majd ha semmi jelzést nem kapunk, a regisztráció törlésre kerül. Ez vonatkozik az elfogadott karakterekre is: 1 hónap inaktivitás után a canonok átvehetővé válnak. Ha valakinek kell idő a lap elkészítéséhez, vagy az íráshoz, az kérem jelezze előre, hogy tudjunk róla!
♦ Varázslény karaktereket nem fogadunk el, csak különleges esetekben! Canon karakterek, vagy engedélyezett keresettek esetében lehetséges, saját nem! Megértéseteket köszönjük!
Várva várt karakterek

Lucius Malfoy Marlene McKinnon Narcissa Malfoy Bellatrix Black Dorcas MeadowsRemus Lupin Evan Rosier Arthur Weasley Molly Weasley Andromeda Tonks Edward Tonks Sybill Trelawney


Cseverésző tekergőkKi kapja a házkupát?

109 169 147 36

Tekergők csoportra bontva
Griffendél : 0 fő
Mardekár : 2 fő
Hollóhát : 0 fő
Hugrabug : 1 fő
Halálfaló : 10 fő
Boszorkány : 13 fő
Varázsló : 7 fő
Főnix Rendje : 15 főReggeli Próféta legfrissebb hírei


Tovább...

Ki van itt?
Tekergő lelkek gyűjteménye
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Csüt. Aug. 03, 2017 10:28 am-kor volt itt.


Latest topics
» Mayra Rosier
by Mayra Rosier Hétf. Május 29, 2017 4:37 pm

» #Deveroux placc: Deveroux, Bones, Cavelier
by René Deveroux Vas. Május 28, 2017 9:23 pm

» Lily & Severus
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 10:22 pm

» Nigel & Emmeline - Nászút
by Emmeline Flamel Szomb. Május 27, 2017 9:49 pm

» Lily & Peter - london egy elhagyatott szegletén
by Lily Potter Szomb. Május 27, 2017 5:50 pm

» Richard & Gideon - 2016 decembere
by Gideon Prewett Szer. Május 24, 2017 12:41 pm

» Ahol a madár se jár
by Devorah Harmsworth Vas. Május 14, 2017 10:05 pm

» Gwenog & Emmeline
by Gwenog Jones Pént. Május 12, 2017 2:11 am

» Reg & Jess
by Regulus A. Black Kedd Május 09, 2017 11:03 am

» Remus & James
by James Potter Vas. Május 07, 2017 9:25 pm

» Lacock :: James & Voldemort
by James Potter Vas. Május 07, 2017 7:56 pm

» KÉSZ VAGYOK!
by Jessamine Shafiq Kedd Május 02, 2017 1:37 am

» Silhouette FRPG
by Vendég Vas. Ápr. 30, 2017 12:45 pm

» Nathan & Felicity - valahol....
by Felicity Nott Szomb. Ápr. 29, 2017 1:40 pm

» Jonah körözöttjei
by Jonah Dowson Csüt. Ápr. 27, 2017 6:58 pm


Share | 
 

 Ivory keresettjei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hello darling, my name is
I have got magic power. I'm a witch.
avatar
♦ Everybody has secrets. ♦


Leadott tekercsek : 19


TémanyitásTárgy: Ivory keresettjei   Vas. Május 15, 2016 10:15 pmAthalie
Kor: 20+, Csoport: Halálfaló, Lojalitás: Voldemort-hű, Vér: Aranyvérű Pb: ? Állapot: Szabad

Néhány év telt el, mióta kapcsolatunk megromlott, mégis százados mélységűnek tetszik a szakadék, mely elválasztja egymástól a régi, szép időket, mikor még jó testvérek, barátnők és bajtársak voltunk, és a jelent, melyben közöny és sérelmek fullánkjai szakították szét a köztünk lévő köteléket.
Mióta – ki tudja mi okból – arra az útra léptél, mely bűnözőt és aljas gyilkost csinált belőled, mely elvakult, esztelen hitet oltott beléd a Nagyúr eszméi iránt, már nem ismerek rád. Könyörtelenné váltál, aki talán a saját anyja torkának is pálcát szegezne, ha ezt a parancsot kapná. Igaz volna, hogy elveszett belőled minden jó, minden emberi, amiért szerettelek?
Időközben mindketten megházasodtunk, te pedig azóta meg is özvegyültél. Nincs könnyű sorsod; egykori férjed nagy vagyont örökölt volna apja eltávozása után – de peched volt, mert a fiút előbb érte utol a végzet, mint az apját. Így a vagyon a szülők kezén maradt, akik azt másodszülöttjüknek tartják fenn, neked csupán életjáradékot biztosítanak belőle. Édesapánk halálával pedig a család felől érkező támogatás is megrendült, sőt így már édesanyánkra is gondot kell fordítanod. Nincsenek anyagi problémáid, de azt hiszem, nem így képzelted el az életed alakulását.
Engem, úgy látom, megvetsz, amiért jól nevelt lányként egyszerűen teljesítem, amit egy aranyvérű nőtől elvárnak; otthonülő feleségként úgy tetszik, csupán a férjemért élek. Elismerem, az én szememben sem ér sokkal többet ez az életforma, de az én választásom még mindig különb a tiédnél. Én nem áldoztam fel az emberségemet, és a biztonságomról sem kellett lemondanom.
Más kérdés, hogy mostanság már új utakat járok, olyanokat, amik komoly bajt hozhatnak a fejemre. Információkat szolgáltatok ki a Rendnek, ezzel elárulva halálfaló férjemet. Mindezt értetek teszem – köztük érted is. A Sötét Nagyúr tönkretett téged, és ha ez így folytatódik, holnap talán már halott leszel.
Tudom, hogy ingoványos talajra merészkedtem, éppen ezért a lehető legnagyobb óvatossággal tervezem meg a lépéseimet. Te azonban mindenkinél jobban ismersz, ha van valaki, aki képes átlátni rajtam vagy megsejteni valamit, az csakis te lehetsz.

Pb változtatható, a képen Sophie Turner látható, de bármilyen vörös hajú hölgyemény megfelel nekem. A név sincs kőbe vésve, a lapomban Athalie-ként emlegetem, de ezt nem gond átírni.
Nagyon-nagyon várom a karaktert.*-*sjdfjksd

Doktor
Kor: 40+, Csoport: Varázsló, Lojalitás: Dumbledore-hű, Vér: Félvér, Pb: Hugh Laurie

Világhírre szert tevő kutató, akinek szakértelméről és munkásságának eredményeiről dicshimnuszokat zengnek mind szakmai körökben, mint a napilapok hasábjain. A világ számos pontját megjárta, mindvégig egy cél, a kutatásai által hajtva. Semmi vakvágány, semmi léha szórakozás, csakis a munka, melyben igazi nagyágyúként tartják számon már hosszú évek óta.
Rövid ideje mégis visszatért szülőhazájába, letelepedett és elhelyezkedett a Szent Mungonál – nem középszerű állás ez egy magafajta talentumnak? Noha ismertségének köszönhetően már nem csupán középosztálybeli páciensek keresik fel, tehetségének kibontakoztatásában itt – egy háború sújtotta országban - holtpontra jutott.
Tehát cselekedeteinek minden bizonnyal más mozgatórugója is van. Önben felébredt a patriotizmus és erkölcsi iránytűje is hazahívta régi, mélyen tisztelt példaképéhez: Dumbledore-hoz. Noha ügyesen titkolja, Ön hűséget fogadott a Rendnek, és harcra esküdött a Sötét Nagyúr és csatlósaival szemben.
Manapság kutatásainak centrumában a veleszületett rendellenességek állnak, kísérletei pedig egészen kecsegtető eredményeket ígérnek. Én születésem óta vak vagyok – és Önhöz fordultam segítségért. Azt hiszem, mikor először beszéltünk, még hajlott arra, hogy elutasítson, majd mégis meggondolta magát és elvállalta a kezelésemet.
Meglepné, ha azt mondanám, valójában nem az orvosi segítségére szorulok, és azt is tudom, hogy Önt nem én érdeklem, hanem a férjem – aki a Sötét Nagyúr csatlósa? Beengedem Önt egy halálfaló házába, hogy információforrásként szolgálhasson a Rendnek, mert a céljaink közösek. Én is azt kívánom, hogy a háború a jó – még épelméjű mágusok - győzelmével érjen véget.

A doktor fontos kulcsfigura lenne Ivory életében, tehát nagyon várom, de szeretném, ha olyan alkotná meg, aki megbízható és nem tűnik el, nem válik köddé.
A pb alkuképes, és tulajdonképpen azt sem kötném meg, hogy férfi vagy nő legyen a karakter.sjdfjksd


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ivory keresettjei
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Order Of The Phoenix :: Kezdetek :: Karakterek :: Keresett karakterek-
Ugrás: